![]() |
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca "Bir mucizeye ihtiyacınız yok aslında. Bir mucize olduğunuzu hatırlamaya ihtiyacınız var.." Tayfun Topaloğlu "Bir şeyi yapmak yalnızca sana zor geliyor diye bunun bir insan için olanaksız olduğunu düşünme. Eğer bir şey insan için olanaklıysa ve insan doğasına uygunsa, senin tarafından da yapılabileceğine inan." Marcus Aurelius "Televizyonu açar ve bütün o dehşet verici şeyleri seyrederseniz, umut etmeyi bırakırsınız. Arada bir gözlerinizi kapatmak pek çok şeyi değiştirir… Kapatın ve düşleyin. Rüzgar her daim arkanızda, güneş yüzünüzde olabilir…" Johnny Depp |
Cevap: Işık'ca - Bir keresinde bir balık hayatımı kurtarmıştı. + Nasıl oldu bu? - Onu yedim. Dostu Olmayan Adam - Circle of Iron12389 "Eğer mücadelem süresince yanımda yoksan, başarım sırasında yanımda olmayı bekleme!" Will Smith |
Cevap: Işık'ca "Her insanın yaşamı, onu kendine götüren bir yoldur." Hermann Hesse |
Cevap: Işık'ca "Dalgalara karşı" muhteşem bir filmdi tavsiye ederim. |
Cevap: Işık'ca bazen yalnızlık ne kadar da fark edilir oluyor. Ne kadar yakın ve sana dair. Bu dünya da zaten her insan biraz yalnız değil mi? Aslında belkide çok yalnız ama sadece maskeliyor. Ne varsa hayata dair, hepsi kabulüm. Beni ben yapan.. hayat sayfama bir veda daha eklemişken, her insan sana bir armağan. Aldım ve kabul ettim. Hüznümü, yalnızlığımı ve kırılganlığımı. Olsun diyorum olsun. Bir gün ben de tamamen çıkıp gideceğim bu diyardan o zamana kadar! Eyvallah dünya, eyvallah hayat. Ne varsa beni ben yapan EYVALLAH! |
Cevap: Işık'ca Bu dünya da öğrenmeye geldim ve yaşamaya ve ben olmaya. İçimde ki beni bulmaya.. beni anlamayan benim yüreğime dokunmayı bir türlü başaramayan ve beni yalnızlığıma hapseden, senden bizarım. Ve seni şikayet ediyorum Allaha. Ne bıraktın beni yeni bir hayat kurayım ne de paylaştın benimle hayatı. Beni derin bir yalnızlığa hapseden sen .... seni şikayet ediyorum Allaha ve bahtıma. Lütfen artık lütfen çık git hayatımdan. |
Cevap: Işık'ca Dünyayı kontrol edemesen de "dünyanı" kontrol edebilirsin. HER ŞEY SENİN ELİNDE! |
Cevap: Işık'ca Eğer gerçekten istediğiniz bir şeyse, ona tüm yüreğinizi koyun..! Mutlaka sonuç alırsınız... |
Cevap: Işık'ca Sevgi gelgitlerden daha büyük, her korkudan daha güçlü. Dalgalara Karşı |
Cevap: Işık'ca ark5 Bu smiley bana yavrularımı hatırlatıyor. Onlar da tıpkı bunlar gibiler. Harika arkadaş, dost ve daha pek çok şey ifade ediyorlar birbirleri için. Hep bir arada büyüdüler. Birlikte oynadılar. Hiç dışarıya çıkmazlardı. Hep evde birlikte oynarlardı. Ben de onların oyun arkadaşı:) Harika zamanlar geçirirdik. birlikte pişirirdik sonra piknik yapardık bunlarla. Evin ortasında piknik. En çok sevdikleri, doritos patos bilos alır ( bunlar bizim deyimimiz:) yanına gazoz alırdık. Hepsini kocaman bir tabağa döker birlikte yerdik. Bu çok özel zamanlarda olurdu ama öyle her zaman değil. o yüzden çok deli sevinirdik o zamanlarda. Fakat her ambalajı açtığımızda bi öfkelenir kızardık. Koca poşet içinden bir avuç çıkıyo diye :) Pokemon, arı maya, bal arısı haç, uçan kaz, heidi bunlar birlikte izlediğimiz çizgi filmler. Orada ki kahramanların taklidini yapar güler dururduk.khkh56 Onlara her gece ben masallar hikayeler okudum. Onlar okumayı öğrenene dek bu böyle devam etti. En sevdiğimiz hikaye katrin ve beyaz tavuk:) Bir tavuğun macerası, çok ama çok güzeldi. Hala saklıyorum onu. Belkide torunlarıma okumak için kim bilir :) Şimdiler de ise yavrumun konyadan geldiği zamanlarda birlikte telefondan şarkı dinliyorlar uyumadan önce. Ya da büyük oğlum şarkı söylüyor küçüğüne. Ya da konuşuyorlar öyle işte. Hep güzel söyler, güzel dinler, güzel düşünürseniz siz de güzellikten başka ne olur ki? Gül alırlar, gül satarlar, gülden terazi tutarlar, gülü gül ile tartarlar. Çarşı pazarı güldür gül. Çiçeklere dokunursanız elinizde çiçek kokusu kalır. Sevgi en doğal halimiz olsun. |
Cevap: Işık'ca guitaractionsmile |
Cevap: Işık'ca Çok şanslı çocukların çok tatlısın ya :) |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
Ayrıca profil resmine bayıldım. İzlemiştim o filmi çok eğlenceliydi çok sevmiştim. Çok kötü bir annesi vardı bu kızcağızın yeni bir çocuğa karar verdiğinde ilahi adalet üzerine gökten bişey düştü :))) oh be demiştim kurtulduk serseriden:)))wave44 |
Cevap: Işık'ca Sana uzuun, karamsar bi özel mesaj göndericektim az önce ama vazgeçtim. Sınavım kötü geçtiği için böyleyim heralde. Ya da havadan belkide... Bütün hayatım kötüymüş gibi geliyo. Ama bu bol gülücüklü mesajı görünce gülümsememek elde değil :) |
Cevap: Işık'ca ne zaman istersen yazabilirsin seni seve seve dinlerim elbette. Yardımım olabilirse ne mutlu bana sevgimle kal |
Cevap: Işık'ca Motivasyon Koçluğu Motivasyon Koçluğu; koçun, koçluk alan kişinin potansiyeline en yakın performansı göstermesinde, kişisel ve profesyonel hayatında istediği sonuçları elde etmesinde yardım ve rehberlik ettiği bir süreçtir. Koçluk süreci boyunca kişi, kendisini daha iyi tanıyarak potansiyelini keşfeder ve hedeflerine ulaşmak için hangi yetkinlikler geliştirmesi gerektiğini belirler ve yetkinliklerini en yüksek düzeyde kullanabilmek için kendisini motive etmenin yollarını öğrenir. Bu noktada koçun hedefi; hayalleri hedeflerle somutlaştırarak, bu somut hedeflerin gerçekleşmesinde koçluk alan kişiye yol arkadaşlığı yapmaktır. Bu yolculukta koç; Kişinin kendisi için en uygun hedefleri belirlemesinde ve bu hedeflerine hızlı ve kolay şekilde ilerlemesinde rehberlik eder. Yaşamındaki seçeneklerini fark etmesinde ya da yeni seçenekler yaratmasında danışanın yanında yer alır. Kişinin kendi potansiyelini fark etmesinde ve bu potansiyele ulaşma yolunda etkin performans göstermesinde destek verir. Bu yolculukta karşılaştığı sorunlarla daha etkin şekilde baş etmesinde yardımcı olur. Hedeflerini gerçekleştirmesinde, hangi yeni beceriler geliştirmesi gerektiği konusunda ve en önemlisi de, elde ettiği bu becerilerini yeni hedeflerinde ve karşılaştığı sorunlarda kullanabilmesi için kalıcı hale getirmesinde yardımcı olur. Kimler Motivasyon Koçuyla Çalışır? Kendisi için koyduğu hedeflere ulaşmak ve kendine uygun hedefleri seçmek isteyen herkes. Kendini ve kendi potansiyelini tanımak ve keşfetmek isteyen herkes. Yaşamına artı değer katmak, gelişmek ve yeteneklerini geliştirmek isteyen herkes. Mesleki ve kariyer hedeflerine ulaşmak konusunda potansiyeline en yakın performansı göstermek isteyen herkes. Özetle, motivasyon koçu, koçluk alan kişiye şu sorulara cevaplar bulmasında rehberlik eder; “Hedefimi gerçekleştirme yolunda potansiyelimi nasıl keşfeder, bunu nasıl geliştirebilir ve potansiyelime en yakın performansı nasıl ortaya koyabilirim?” …………………………………………………………………………………………………………………………… |
Cevap: Işık'ca E-Koçluk Alın Motivasyon Koçluğu sistemi üç farklı şekilde uygulanabilir: Fiziksel anlamda bir araya gelinerek yapılan Motivasyon Koçluğu. Fiziksel koşulların oluşmaması ve bir araya gelinmenin maliyetinin yüksek olması durumunda telefon ve internet üzerinden gerçekleştirilen Motivasyon Koçluğu. Online koçluk sistemidir. Fiziksel koşulların oluşmaması ve “esnek zamanlı” bir çalışmaya ihtiyaç duyulması durumunda gerçekleştirilen ve “e-koçluk” sistemidir. Burada e-posta sistemi kullanılır. Bir anlamda elektronik koçluk sistemi olarak adlandırılabilir. İnternet üzerinden ya da telefonla gerçeklştirilen motivasyon koçluğu ile fiziksel ortamda bir araya gelinerek gerçekleştirilen Motivasyon Koçlukları temelde aynı sistem üzerinden yürütülür ve uygulama süreçleri hemen hemen aynıdır, sadece araçları farklıdır. Zaman ve mekan avantajı sağlaması açısından Online Koçluk yöntemi oldukça tercih edilmektedir. Elektronik Koçluk (e-koçluk) Sistemi olarak adlandırılabilecek bu yöntemde ise koç ve koçluk alan taraflar fiziksel ortamda bir araya gelmedikleri gibi eş zamanlı olarak da görüşme yapmak zorunda değillerdir. Buna esnek zamanın ihtiyaç duyulduğu zamanlarda ve yazılı iletişimin uygun görüldüğü durumlarda başvurulmaktadır. İki taraf açısından büyük avantajları olduğu gibi koçluk ücretlendirmesini daha uygun bir düzeye çekmesi yönünden koçluk alan kişi açısından da tercih edilmektedir. Online Motivasyon Koçluğu, internet üzerinden gerçekleştirilen ve koç ile koçluk alan kişi arasında esnek zamanlı, çözüme ve motivasyonel gelişime dayalı bir koçluk sürecidir. İletişim aracı olarak genellikle e-posta iletişimi kullanılır. Gerek duyulduğu zamanlarda ise telefon ya da skype üzerinden de iletişime geçilebilmektedir. Bu sistem, fiziksel koçluğa ya da internet-telefon koçluğuna geçmek isteyen ve koçluk sistemine yabancı olan kişiler için de bir başlangıç niteliği de taşıyabilmektedir. Ayrıntılı Bilgi Almak veya e-Koçluk Sistemine Kayıt Yaptırmak İçin Aşağıdaki İnternet Adresini Ziyaret Edebilirsiniz. Motivasyon Koçluğu - E-Koçluk • Ana sayfa |
Cevap: Işık'ca yavrumla konuşarak eğer isterse ona bu yardımı almayı teklif edeceğim. Belki de hayatında farklı açılımlar yapmasına fırsat sağlar. Ama önce onun bunu istemesi lazım bakalım ne diyecek? |
Cevap: Işık'ca Kişisel motivasyonunuzu her an, istediğiniz her dakika yüksekte tutmak istemez miydiniz? Bir düşünün, bugüne kadar motivasyonunuzu en üst düzeyde yönetebilmiş olsaydınız, şu anda tam olarak nerede olurdunuz? Kimyon, sizin içsel motivasyon bilgeliğinizi ortaya çıkaran, kendi potansiyelinizi yakalamanızda size yardımcı olacak bilgi ve becerilerin aktarıldığı, motivasyon zekanızı geliştiren uygulamaların yer aldığı bir motivasyon yönetimi semineridir. Motivasyonunuzu etkin şekilde yönetebilme becerisi kazandığınızda, düşlediğiniz hedeflere ulaşma yolunda potansiyelinizi sonuna kadar kullanabilecek yetkinliğe ulaşabileceksiniz. Potansiyelinizi keşfetmek ve bunu en iyi şekilde kullanmak mı istiyorsunuz? Kendi potansiyelinize en yakın performansı mı sergilemek istiyorsunuz? Kendinizi amaçlarınız doğrultusunda harekete geçirmek mi istiyorsunuz? Yaşamda daha fazlasını hakettiğinizi mi düşünüyorsunuz? Her başladığınız işi yarım bırakmaktan bıktınız mı? Motivasyonunuzu yönetebilmeyi ve her şartta motive kalabilmeyi ister miydiniz? İçinizdeki “Motivasyon Dahisi”ni ortaya çıkarmaya ve Motivasyon Zekanızı geliştirmeye hazır mısınız? O halde KİMYON Semineri tam size göre! ‘Kimyon Semineri’nden Kimler Yararlanabilir? Kimyon Semineri, kendi mesleki ve özel yaşamında istediği hedeflere ulaşmak ve bu amaçla motivasyonunu nasıl yönetebileceğini öğrenmek isteyen her kesimden insanın katılabileceği etkili bir seminerdir. Genel olarak, iş, eğitim, sağlık ve spor alanlarında mesleki ve özel amaçlarına ulaşmak isteyen herkes Kimyon Semineri’nden faydalanabilir. İş yaşamında personelinden en yüksek verimi ve performansı elde etmeye çabalayan yöneticiler ve işletme sahipleri, Eğitim alanında akademik başarıya ulaşmayı hedefleyen öğrenciler eğitmenler ve eğitim kurumları, Endüstriyel spor alanında, yarışmalarda ve karşılaşmalarda en yüksek performansı göstermeyi hedefleyen kulüpler ve özel sporcular, Sağlık alanında, kendilerinden en yüksek verimi ve performansı elde etmek isteyen doktorlar, hemşireler, sağlık personeli ve hastane yöneticileri. Kişisel hedeflerine ulaşmayı amaçlayan ve kendisinden en yüksek performansı elde etmeyi isteyen özel bireyler fayda sağlayabilmektedir. Program İçeriği Kişisel motivasyon yönetimine giriş. 21. Yüzyıl motivasyonu. İnsan’ı anlamak. Değerleri içeren bir yaşam sürdürmek. Motivasyonu yönetmek. İçimizdeki “Motivasyon Dahisi”ni ortaya çıkarmak. Sürdürülebilir ve sürekli bir motivasyon yaratma düşü. Ütopyadan gerçeğe. Kişilik ve motivasyon ilişkisi. Kişisel “Motivasyon Profili”ni belirlemek. Motivasyon sürecinin üç ayağı: Eyleme geçmek, Sürdürmek ve Sonuç almak. Çevre ve motivasyon ilişkisi: Motive edici bir çevre yaratmak. Seçimlerle yaşamak ve “İç Kontrol Psikolojisi”. Kişisel “Motivasyon Stratejisi”ni belirlemek. Motivasyon ve başarısı ilişkisi. “Motivasyon Süreci-Başarı Modeli”. Temel ve ileri motivasyon teknikleri. * Seminer; 2 tam gün, 1 tam gün ve 3 saatlik mini workshop olmak üzere üç farklı şekilde yapılmaktadır. |
Cevap: Işık'ca benim çok ilgimi çekti sizlerle de paylaşmak istedim. Belkide ihtiyacımız olan şey tam da budur. |
Cevap: Işık'ca Yaşanan her an, bir mucize olasılığı taşır. Ve bazı insanlar bu olasılığı gerçeğe çevirirler; mucize dolu bakışlarıyla... |
Cevap: Işık'ca Ajda Pekkan - İstemem Ayrılık Boynumu Büksün - YouTube Seninle bahar geldi ömrüme, yüreğime dünyama. İyi ki varsın, iyi ki geldin hayatıma, yüreğime, bahtıma. Hoş geldin sevgili, hoş geldin!vien1 |
Cevap: Işık'ca Avatarlarda ki gerçekler: Burada ki arkadaşlarımın çeşitli avatarları var. Bana göre bilmeniz gereken arkadaşlar bu resimlerin sizin enerjinizi yansıttığı. Mesela benim avatarım bir genç kadın ve beyaz bir at. O kadın benim, hayalimde, zaten görüntü olarak da benziyorum. Siyah saçlar tabi o benden uzundur biraz daha da zayıf :) Elbisesi beyaz en sevdiğim renk, tüller ve de tam benim istediğim gibi.Sofistike :) Ve bir beyaz at, o at bir ruh benim için. Atların ruhunu çok severim. Atlar sadık, yardımcı, sevecen güçlü ve işte aklınıza ne geliyorsa. O benim hayalimde yaşattığım eş modelim ve benim sevgimi kabul eden bir hali var. Atlar sabırlıdır, sahibine sadıktır, önsezileri kuvvetlidir. Fakat tekmesi kuvvetlidir. Yalnız tabi bana karşı kullanmasın o tekmeyi :)) Havada beş takla hastanede açarsın gözünü bilmem kaç kırıkla. amannnnn Allah korusun. Şimdi siz söyleyin bakalım sizin avatarınız ne söylüyor. |
Cevap: Işık'ca Bıktım bu kıl tüy reklamlarından her tarafı kıl yumağı çıplak erkek resimlerinden. Midemi bulandırıyo artık. Ne mecburiyetim var benim bu insanları her dakika görmeye. İğrenç, üffffff789569 |
|
Cevap: Işık'ca Benim avatarım gökkuşağı renklerinde bir ay resmi arka planı ise özellikle beyaz yapmıştım. Ay benim burcumun gezegeni ve bana verdiği enerjiyi çok seviyorum. Avatarım uzun zamandır bu hiç elim gitmiyor değiştirmeye neredeyse nickim ve avatarım bütünleşti gibi hissediyorum. Gökkuşağı renkleri bana enerji değişimlerinin yumuşak geçişini anlatıyor. Günlük hayatta da renklere önem veriyorum. Bu altı rengin bir arada bulunduğu kombinasyonları obje olsun mekan tasarımı olsun çok seviyorum. Özellikle mutfağım rengaqrenk olabilir. Ruh halim de rengarenktir benim. Bazen enerji, düşüşleri yaşıyorum. Bazen bu renkleri ikili ve üçlü kombinasyonlarla kullanıyorum. Mor renk en yüksek enerji seviyesi kırmızı ise en düşük fizik diliyle konuşursak. Kırmızı giyene nazar değer ya bir hocam böyle bir fikir atmıştı bilisel dayanağı olsun veya olmasın rengin enerjisini en iyi şekilde öğrenmeme neden olmuştu. Dikkat ederseniz nazarlıklar da koyu mavidir genelde. Öyle işte. Ve arkamdaki aydınlık olmak istediğim yer. Özümdeki saflık. Ulaşmak istediğim ışık. Beyaz tüm renklerin birleşimi ve tüm iyilikleri içinde barındıran mükemmel son benim için. Sevgiler. |
Cevap: Işık'ca Benim avatarımdaki kelebekler, hayatımı ya da başka bir ifadeyle hayallerimi simgeliyor. İpleri elimde çünkü hayatta tüm hayallerimize ulaşmak kendi elimizde. Renkliler, hayallerim gibi :))) Kanatları özgürlüğü ifade ediyor gibi. Özgür kız modunda değilim ama çok ilgiye ya da kısıtlamalara gelemem...Kızın fiziği bana benziyor, benden biraz uzun olsa da :)))Teni de çok açık tabi :))))Giyim tarzımız aynı dekolteyi de severim; püfür püfür elbiseleri de :))) Ve rengi mavinin tonu gerçek ismimin anlamı maviyle ilgili sanki ismimi giyinmiş bir hatun :))) O kadar çok ayrıntı görüyorum ki deniz, gökyüzü :))) Yazıda sanki hayat felsefem gibi hayatta sorunlar yoktur, deneyimler vardır ve bu deneyimler sonunda ki ödüller :))Dışardan bakınca onun gibi sakinim, saçlarımı onun gibi toplarım :)))Vay be bi resimde bu kadar ayrıntı saklı olduğunu bilmiyordum; ışıklı yol nerden aklına geldi :))))) Benzemeyen tarafı bi karamsarlık var onda ben olsam illa gülen yüz yapardım :))))smil56 |
Cevap: Işık'ca Benim avatarimda Amelie'nin fotografi var, nickim de Annie Hall. Bunlar cok guzel iki filmin bas karakterleri. İkiside kendine has ozellikleri olan, guclu karakterli, insana umut veren kadinlardan. Annie biraz daha asi karakterli, Amelie daha sevimli ve hayalperest. Ben ikisinin ortaya karisik haliyim :) Ayrica amelie'nin yuzu cok tatli, insana mutluluk veriyo. |
Cevap: Işık'ca haklısın bence de çok tatlı :) |
Cevap: Işık'ca "Umut Işığım" çok güzel bir filmdi. İzlemenizi tavsiye ediyorum. e motivasyon.net motivasyon filmleri daha bir çok şey. Bence sizlerde takılın arkadaşlar. Size de çok iyi gelecek :) Ben bu siteyi 7-8 yıldır belkide takip ediyorum. Çok şey öğrendim. 25889 |
Cevap: Işık'ca "HAYAT BEKLE BENİ BEN GELİYORUM. BU KEZ, BU KEZ BAŞARACAĞIM!" IŞIK'ca Ya da şöyle söylemeliyim belkide yüreğimde ki ışığa adım adım ilerliyorum. Ne çıkacak bilmiyorum ama devam. Aşkla devam, sevgiyle devam. İyi-kötü, güzel-çirkin yanlış-doğru değil. Faydalı olana daima faydalı olana devam superxyguitar:zpzp: |
Cevap: Işık'ca "Sahip olduğun tüm şeyleri bir çantaya ve bir kalbe sığdırabiliyorsan, ihtiyacın olan her şeyi yanına almışsın demektir.." Tayfun Topaloğlu |
Cevap: Işık'ca "Yüzüne kapatılan kapılar ile kararlılığın, arkandan kapatılan kapılar ile de cesaretin test edilir." Tayfun Topaloğlu |
|
Cevap: Işık'ca bugün sabah yürüyüşlerine başlıyorum. şimdi çıkıyorum. Zaman içerisinde koşmaya çalışacağım. Çünkü koşabilmek yürümekten daha eğlenceli bana göre. Sonrasında kahvaltı ve banu gökçülün videolarının hepsini bitirmek niyetindeyim. e motivasyon. net buradan da birer motivasyon filmi izleyip farklı bakış açıları yakalamaya çalışacağım. Vizyonumu genişletmek maksadım. Hadi bakalım. Rast gele:zpzp:wave44 |
Cevap: Işık'ca "ÜZÜNTÜYÜ BIRAKIP YAŞAMAYA BAŞLAMAK İSTİYORSANIZ. SAHİP OLDUĞUNUZ NİMETLERİ SAYIN, DERTLERİNİZİ DEĞİL." ............ Bu söz kime ait bilmiyorum ama yıllardır bu sözü kendime düstur etmeye çalıştım. ve " İKİ İNSAN HAPİSHANE PARMAKLIKLARINDAN DIŞARI BAKTILAR. BİRİ ÇAMURU GÖRDÜ, ÖTEKİ YILDIZLARI." Bakış açınızı değiştirin dünyanız değişsin diyorum bende. Hadi bakalım ilk günden tembellik etmek yok. Bana müsade.actionsmileblissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:22 PM. |