![]() |
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca Oldukça mantıklı geldi bana sözleri. Severek dinlediğinizi umuyorum. Güzelliklerde buluşmak dileğiyleactionsmile |
Cevap: Işık'ca '''Biçtiğini beğenmiyorsan, ektiğine bakacaksın'''(alıntı) |
Cevap: Işık'ca FreeCell, Mahjong Titans internet oyunlarım. Özellikle FreeCell, çözüm aramayı, yeni bakış açıları geliştirmeyi, daha dikkatli bakmayı ve başka hangi yoldan sonuca ulaşabilirimi öğreten bir oyun. Ben severek oynuyorum. Tavsiyemdir:) |
Cevap: Işık'ca Tarkan - Kayip 2011 Original klip HQ - YouTube İçimde ki hüzün senden bana esen bir rüzgar mı sevgili? Özlemin bir yangın gibi sararken yüreğimi, nerede kim bilir neredesin şimdi? Ayrılık koyamazdım bu uzaklığın adını, kıyamazdım sevgimize. Bir gün yollarımız kesişecek mi bilemiyorum ama yüreğime sensiz kalmayı anlatamam. Bunu yapamam, bir yalan söyledim yüreğime, senli benli yalanlar. Sonu, onlar ermiş muradına diye başlayan yalanlar. Bilmem, belkide gerçek olur bir gün. İnandır Allahım, inandır yüreğimi... |
Cevap: Işık'ca Bugün benim doğum günüm. İyi ki doğmuşum diyorum kendime, İyi ki var olmuşum. Ve sahip olduğum tüm nimetlerim için Allaha sonsuz şükürler ediyorum. Hamd olsun Allahım, her yeni güne, her yeni başlangıca ve yeniden başlayabilme umuduma her gün. Her gün doğan güneşe, görebilen gözlerime, duyabilen kulaklarıma, sevebilme yetime her şeye her bir şeye tekrar ve tekrar yeniden milyonlarca kere Hamd olsun. Teşekkür ederim Allahım... Ve sevdiklerim ve beni sevenler... İyi ki varım ve iyi ki varsınız. Sevgimle IŞIK |
Cevap: Işık'ca "Bazen bulduğun taştır, bazen bulduğun kelebeklerdir, bazen çiçek bulursun, bazen de hakikati bulursun; ama hatırla, güzellik daima bulmaktadır, bulduğunda değil... O işin bahanesidir." Osho "Eğer mutsuz olmayı bırakırsan kendini çok yalnız hissedersin. En yakın dostunu kaybetmiş gibi... İnsan onunla evlenmiştir ve yaşamın boyunca mutsuzluğunla evli kalmışsındır. Artık ondan boşanma vakti gelmiştir. Ben buna, "büyük cesaret" diyorum... Mutsuzluktan boşanmak; insan zihninin en eski alışkanlığını, en uzun süreli yoldaşını kaybetmesi." Osho |
Cevap: Işık'ca Kadınlar hangi tip erkeklerden hoşlanır - YouTube Başarı her insanı diğer insanlardan daha ileriye taşıyan sihirli bir formül bana göre. |
Cevap: Işık'ca doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında gelişim adına bütün isteklerinin gerçekleşmesini diliyorum ve güzel yorumlarının devamını tabi ki. iyi ki varsın.. |
Cevap: Işık'ca actionsmileO0k8908clappingcat3500gogogokiss3vien1 Evet herkes davetli,güzelliklere hep birlikte. Sevgiyle kabul ediyorum hayatı ve sizleri seviyorum. İyi ki varsınız. |
Cevap: Işık'ca Parti mi var? :D O zaman pastamı alır gelirim. Bu senin için ışığım. Bizden sana gelsin. http://www.pastaresimleri.gen.tr/wp-...-yazisi-5.jpeg İyi ki varsın. |
Cevap: Işık'ca Teşekkür ederim. Immmm nefissss! çok çok teşekkürler:) |
Cevap: Işık'ca Ne kolay mutluluk biriktirmek. Ne kadar güzel sevgiyle yürümek. Ve ne kadar güzel hayatın içinden inci tanelerini bulup tek tek doldurmak hayatına. Sizler benim inci tanelerimsiniz. Hayatımda her insana böyle bakarım ben, her insana, her yüreğe emanetim diye bakarım. Sahibinden bana hediye, yol arkadaşlarım, sevdiklerim. Allahım, her can özel, her can güzel. Sonsuzluk yolunda güzel insanlara yoldaş eyle beni. Ve yanına aldığında, bu benim sonsuz kurtuluşum olsun. Bütün sevdiklerimle birlikte. |
Cevap: Işık'ca doğum gününüz kutlu olsun.mutlu yıllar... |
Cevap: Işık'ca Teşekkürler beyazhuzun. İyi ki varsın:) |
Cevap: Işık'ca İnsanları yargılamak çok kolaydır. Fakat bir o kadar da anlamsız. Çünkü kimse kimsenin ne yaşadığını, hangi yollardan geçtiğini bilemez. Ben şöyle düşünüyorum! Evet, ben bir anneyim, ben bir kardeşim, eşim, arkadaşım, dostum, sırdaşım.. Yani pek çok rolüm var insanların hayatında. Annem için olduğum kimse ile, kardeşim için aynı kişi değilim. Bana karşı duyguları farklı, çünkü her ikisiyle ilişkim farklı. Birinin kızı, birinin ablasıyım. Eşim için başka biriyim, arkadaşım için başka biri. Hatta her iki yavrum için iki farklı insanım. Başka şeyler duyumsuyor, başka şeyler hissediyorlar. Belki biri için anlayışlı sevecen bir anneyim, ama öteki için o kadar da anlayışlı biri değilim. Şimdi biri gelip size bir kişiden bahseder, şöyle böyle biri der. Oysa bilmemiz gereken, o kişinin düşünceleri sadece onu bağlar. Beni bağlamaz. Senin algınla benim algım farklıdır. Ya da bir insanın hayatta yaptığı seçimler onun tercihidir. O insanın tercihlerine saygı duymam beklenir. Dediğim gibi o insanın hangi yollardan geldiğini, neler yaşadığını, nasıl bir çevrede büyüdüğünü bilemem.Bir kızılderili atasözü der ki " Benim makosenlerimi giyip, benim geçtiğim yollardan geçmedikçe beni yargılama" O yüzden, şu hayatta uğraşacak tek işim var. Kendimi geliştirmeye çalışmak. Değişmek demeyeceğim. Gelişmek diyorum ben, bir fidan gibi hem gökyüzüne doğru boy atmak, hemde daha derinlere doğru kök salmak. Ama içinde yürümek. Kök salmak derken bir yere sıkıca bağlanıp kalmaktan söz etmiyorum. Kendi içinde bütünlüğü yakalamak. Yaratılış gayesini yakalamak, insanlığı deneyimlemek. Kainatta gördüğümüz her şey bizlerde mevcut. Acaba ne, neye karşılık geliyor? Öfke ve kıskançlık, kızgınlık ateş gibi adeta sahibini ve çevresini kasıp kavuruyor. Su cömertlik gibi, hava nefes gibi, sevginin yeri kalpler. Bazen bir yılan gibi, sarıldığı şeyi boğan, ya da zehirleyen. Mesela kobralar yılanla beslendiğinden, yavrusuna günlerce bakıcılık yaptıktan sonra tamda onların yumurtadan çıkacağı sırada yuvayı terk eder. Neden? Çünkü yavrularına zarar verebilir de ondan. Oysa insanoğlu öyle midir? Bazı insanlar vardır ki yavrularına hayat hakkı tanımaz. Akrepler de tam tersi, yavrularını sırtında sır denen bir kabuğun altında büyütüyor. Ve onlar büyüdükten sonra, sır denen o kabuk açılıyor ve yavrular etrafa dağılıyor. Ve ne oluyor biliyor musunuz bazen? Yavrular annelerini yiyor. Olayları daima perde arkası boyutuyla yani hikmet gözüyle görmeliyiz. İlk emir" OKU" evet okumalıyız ama kainatı okumalıyız. Neden böyle, niçin böyle? Anlamı ney? Akreplere dönecek olursak bana göre burada insana verilen mesaj şu olabilir. Bana göre! Bazen hayatın pahasına sevdiğin insanlardan zarar görebilirsin. Kimse için kendini feda etme. Fedadan kastım şu, yani yaratılış gayeni unutma. Kimseyi sahiplenme, başkaları için hayatından vazgeçme bu evladın bile olsa. Yanlış anlaşılmasın yavrularına sahip çıkma onları koruma demek istemiyorum burada, benim söylemek istediğim şey, kendi gerçeğini unutma. Onlarla birlikte yol al, onlara kol kanat ger ama onları da kendini de köleleştirme. IŞIK'ca |
Cevap: Işık'ca Geçmiş doğum günün kutlu olsun Işık abla :) Yukardaki yazıyı sen yazdıysan eğer, ellerine, yüreğine sağlık. Teşekkür ederim :) |
Cevap: Işık'ca Teşekkür ederim canım benim :) |
Cevap: Işık'ca Kuş dünyası Yuvayı dişi kuş yapar derler. Yalandır. Erkekler işlerini üzerimize yıkmak için uydurmuş olmalı bunu :) Mesela, leylekler her yıl aynı yuvaya gelirler. Erkekleri önceden gelir yuvayı tamir eder. Sonra hatun kişi gelir. Örgücü kuşlar var bir de. Bu kuşların erkekleri yuvayı yapar ve bayanları davet eder. Bayan gelir evini gezer beğenmezse onunla evlenmez. Eğer kimseye beğendiremezse o sene bekar kalır ve söker yuvayı, daldan düşürür. Ha birde kel aynaklar var. Bu beyefendiler, eşi eve geç kalmışsa hanımı gece yuvaya almaz. Zavallı kadın kapıda kalır. Nesli tükeniyor ya bunların anlayın neden:) En favori olan içlerinde, yalı çapkını. Bu beyefendi ne zaman eşinin yanına gitse mutlaka dereden bir balık tutar ve öyle gider, asla eli boş gitmez eşinin yanına. |
Cevap: Işık'ca taklitçi lir kuşları - YouTube Buda gördüğüm en yetenekli ve gürültücü kuş. |
Cevap: Işık'ca Cennet Kuşları * Birds of Heaven ( Hudhud ) - YouTube kuşlar demişken, ben sevdim bakalım siz ne düşüneceksiniz. Sözlerini pek anlamadım ama çok hoş bir şarkı bana göre |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
y789smil56khkh56art56art56 |
|
Cevap: Işık'ca Gülşen - Kendine Müslüman (2013) Yeni Albüm - YouTube son günlerde en çok dinlediğim şarkı. BOMBA |
Cevap: Işık'ca Dün geceyi kötü geçirdim. Bilmiyorum dolunayın etkisi mi yoksa başka bir sebeple mi rahat bir uyku uyuyamadım. Saat 3 de ben hala uyanıktım. Yattığımda kalbimde bir çarpıntı oldu, nefesim sıkıştı. Bunu bazen yaşarım, nedenini bilmiyorum. Hayat iniş çıkışlarla dolu, her zaman iyi olmazsınız. Vardır bir hikmeti. Olduğu kadar. Nefes alabiliyorum ya hala şükürler olsun. Sağlıklıyım, yavrularım iyiler. Dediğim gibi "Olduğu kadar, bugünüme hamd olsun" |
Cevap: Işık'ca hayırlı geçirdin günü bence,olan hepimizin hayrına oluyor. |
Cevap: Işık'ca Bilmiyorum nerede ve kimler. Onlarca insan, onlarca canlı geçti hayatımdan... Ne çok canı incitmişim kim bilir? İnsanım işte, hatasız değilim. Kalbini, canını emanetim bilemediğim kim varsa, yeryüzünde kalbini kırdığım canını yaktığım. Ruhlarınız, yürekleriniz duysun. Hepinizden özür diliyorum ve hatta kendimden de özür diliyorum. Kıymetini bilemediğim her şeyden, herkesten özür diliyorum. Ve kıymetini bilemediğim onca nimetin. Allahım, en çok en çok nimetlerinin kıymetini bilemediğim için Yüce Rabbi Rahimim Senden özür dilerim. Sevgiyi bulmak ve yüceltmek, Ala'yı İlliyyin denen makamın talibi insan. Ve aşağılarında aşağısına düşme ihtimali olan insan. Sana sığınırım Allahım, Sana sığınırım düşmekten aşağılarında aşağısına. Şeytan ve nefsimin şerrinden. |
|
Cevap: Işık'ca “Hayatta tek bir kere seversiniz, diğerleri ya kaçış ya aldanıştır” Goethe |
Cevap: Işık'ca Akşam yavrumun geliş saatinde yaptığım yemeğin kokusunu merdivenlerde almış oğlum." Ne kadar güzel kokuyor, inşallah bu koku bizim evden geliyordur" demiş. Görünce çok mutlu oldu. Ben de çok mutlu oldum. Yavrumun dileğini gerçekleştirebildiğim için. :) Annelik güzel meslek. Hele armağanı dünyada ki en çok sevdiğin varlıkların mutluluğu olunca. Sevdikleri yemeklere verdikleri tepki "Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin, yüreğine sağlık" şarkısı olur. Şımartırlar beni böyle. Hamd olsun varlık ve sağlıklarına |
Cevap: Işık'ca hayatta tek karşılıksız seven ANNE lerimiz, hiç bir karşılık beklemeden seven tek kişi, KARŞILIKSIZ SEVGİ özden gelen sevgi, cennet neden Annelerimizin ayakları altındadır ın tarifsiz cevabı... |
Cevap: Işık'ca Amin Allah layık etsin. Umarım ayaklarımın altında bir cennet barındırıyorumdur. Onların varlığı da benim cennetim. Şükürler olsun:) |
Cevap: Işık'ca cennet senin içinde, kendini yargıladığın her an cehennem desindir. |
Cevap: Işık'ca Doğru söze ne denir? var ol, nur ol :) |
Cevap: Işık'ca Nasıl vazgeçerim hayallerimden, o hayaller ki yıllardır heves oldu. Hayat oldu bana. Nasıl vazgeçerim hayallerimden!sadanim İhtimali bir ışıktı ömrüme |
Cevap: Işık'ca Yağ yağmur yağ. Yıka bütün ömrümü bereketinle. Artık bana sevgi dolu yarınlar getir. İçimde hiç bir korku yok. Hiç umutsuzluk yok. Eminim yarınlardan. Yaşıyorum ya, hayattayım, nefes alıyorum ya. Hala şansım var. Ve yaşamaya hakkım var yüreğimden geçenleri. Martı jonathan gibi daha daha uzaklara uçmak hayalim. Tek Allaha inancım ve güvenim. Sana sığındım Allahım yalnız Sana inandım ve yalnız Sana güvendim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:22 PM. |