Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

Işıklı yol 02-06-2013 08:11 PM

Cevap: Işık'ca

Yaşasınn zayıflıyorum yaşasınnnnnnn:zpzp:

annie hall 02-06-2013 08:31 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842481)
sevgili oğlum, bana dedi akşam " Anne eğer seçseydim ancak bu kadar tatlı bir anne bulabilirdim. Sen benim bitanemsin." Yüreğim kuşlar gibi havalara uçtu. Canım yavrularım, iyi ki benimlesiniz. Sizi çokkkk seviyorum...

Oğlun çok haklıymış valla. Çok tatlısın y789

Işıklı yol 02-06-2013 08:35 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842513)
Oğlun çok haklıymış valla. Çok tatlısın y789

çok teşekkür ederim. Öyle güzeller ki anniecim sizlere de diliyorum harika güzel evlatlar :)

annie hall 02-06-2013 08:37 PM

Ayy inşallah amin. İki oğlum bi de küçük kızım olsun istemişimdir hep. Abileri korusunlar minik kuşumu diye :) Daha doğmadan seviyorum çocuklarımı yaa :) Ne güzel şey annelik... O duyguyu tatmak için sabırsızlanıyorum.

Işıklı yol 02-06-2013 08:42 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842516)
Ayy inşallah amin. İki oğlum bi de küçük kızım olsun istemişimdir hep. Abileri korusunlar minik kuşumu diye :) Daha doğmadan seviyorum çocuklarımı yaa :) Ne güzel şey annelik... O duyguyu tatmak için sabırsızlanıyorum.

amin sevgi dolu bir eş ve harika çocukların olsun anniecim. Buda benim sana duam olsun.actionsmile

Işıklı yol 02-06-2013 11:08 PM

telkin dinlerken üstü açık uyuyakalmışım. Iyyyy içim üşümüş. Çok üşüyorum hala

Işıklı yol 03-06-2013 09:36 AM

aslında eşimi seviyor ve saygı duyuyorum ona. Tek sorun anlaşamıyorum. Onun yanında kendimi bir yabancı gibi hissediyorum, onu bir yabancı gibi hissediyorum. Aidiyet duygusu yaşamıyorum. Bu yüzden serseri mayın gibi sürükleniyorum. Biriyle beraberim ama onunla değilim. Kafesteki bir kuş gibiyim adeta.

mehtap1606 03-06-2013 12:25 PM

o seni sahiplenmiyordur da ondan sen ona kendini ait hissetmiyorsundur diye düşünüyorum.

Işıklı yol 03-06-2013 02:22 PM

Aslında kendince seviyor ve sahipleniyor. Fakat aynı şeylerden hoşlanmıyor aynı dili konuşmuyoruz tek sorun bu bana göre. Ben onun hayatında kendime yer bulamıyorum. Onun çevresi kalabalık, oysa ben bireysel yaşamayı severim sesindeki tınıdır beni aşık eden. gözünde gördüğüm ışıktır. Ben onun hayatına dahil değilim.

nuru 03-06-2013 02:25 PM

BELKİDE HİÇ BİRİ YOK..SEN ÖYLE SANIYORSUN : )

Işıklı yol 03-06-2013 03:00 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842569)
BELKİDE HİÇ BİRİ YOK..SEN ÖYLE SANIYORSUN : )

İşte canım benim, bende yıllardır bu sorunun cevabını aradım ya. Doğru karar verebilmek için ve hislerimi doğru analiz edebilmek adına çıktım bu yola. Şimdi buradayım bakalım buradan sonra hangi limana:)

nuru 03-06-2013 03:18 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842573)
İşte canım benim, bende yıllardır bu sorunun cevabını aradım ya. Doğru karar verebilmek için ve hislerimi doğru analiz edebilmek adına çıktım bu yola. Şimdi buradayım bakalım buradan sonra hangi limana:)

başka bir açıdan bakmak.filmde bu beni çok etkilemişti.ama bak sende de değişimler var..

Işıklı yol 03-06-2013 03:32 PM

en azından artık daha yaşanılır hayat. :)

Işıklı yol 03-06-2013 04:43 PM

Huuuuuuu herkes nereye gitti ayblook

annie hall 03-06-2013 05:35 PM

Aynı dili konuşmuyosak evlilik sevgisiz ve anlayışsız bi hapishaneye döner, her ne kadar eşimiz çok iyi bi insan olsa da. Evlilik iki ruhun birbirine bağlanıp birlikte gelişip, büyüdüğü çok güzel bi şey. Ama arada o bağ yoksa aynı evin içinde yalnız ve çaresiz kalır o ruhlar. İnşallah Işık ablacım aşk bi gün gelip seni bulur. Sen aşık olunmicak bi kadın değilsin zaten :) Çabaların, emeklerin karşılık bulur inşallah. Çook mutlu ol tamam mı? Çok öptüm seni muckkk.

Işıklı yol 03-06-2013 07:17 PM

Teşekkürler anniecim. Hepimiz için kabul olsun bu duan.

Işıklı yol 03-06-2013 07:49 PM

Bir bela var ki başımda atsan atılmaz, satsan satılmaz. Allahım tez zamanda kurtarsın beni bu zulümden..

Işıklı yol 04-06-2013 12:23 AM

İki yıl terapi gördüğümü yazmıştım daha önce de sizlere. Faik Özdengül hocam. Ondan çok şey öğrendim, çok yardımını gördüm. Fakat tabi ki belirli bir ücreti vardı. Bu paraya değdiğine inanırdım birincisi yardım alıyordum. İkincisi ise, bir erkeğin oturup sizi bir saat dinlemesinden daha keyifli ne olabilir? Düşünsenize ne kadar saçmalarsanız saçmalayın sizi pür dikkat dinleyen bir erkek. Müthiş haz verici:))

gülücan 04-06-2013 01:04 AM

ve en güzeli dinleyen kişi sizi eleştirmez,(olumsuz anlamda) yargılamaz,sırlarınzı hiç kimseye anlatmaz:) daha sonra bunlarıa aleyhime kullanırmı demezsiniz:)ve sizin gerçekten doğru yolu bulmanızı ister.size ayna olur..

Işıklı yol 04-06-2013 01:06 AM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842615)
ve en güzeli dinleyen kişi sizi eleştirmez,(olumsuz anlamda) yargılamaz,sırlarınzı hiç kimseye anlatmaz:) daha sonra bunlarıa aleyhime kullanırmı demezsiniz:)ve sizin gerçekten doğru yolu bulmanızı ister.size ayna olur..

kesinlikle haklısın

gülücan 04-06-2013 01:14 AM

Ama çözemediğim şey terapi ücretlerinin neden bukadar fazla olduğu..yani kullandıkları bir materyel falanda yok :)oturup dinliyor sadece:)devlette psikolog sayısı çok az..keşke özellerde daha çok kişiye ulaşılabilme imkanı sağlansa..herkes bu hizmeti alabimeli.çünlü en çok ihtiyacımız olan şey içimizİ birilerine dökebilmek..bunun en sağlıklı yoluda psikologdan geçiyor..

maviinci 04-06-2013 09:04 AM

devlet hastanelerinde psikolog var, ben gidiyordum ama bir seferinde seans sonrasında randevu almayı unuttum ben, o da vermeyi unuttu :D ama var böyle birşey yani

Işıklı yol 04-06-2013 09:11 AM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842618)
Ama çözemediğim şey terapi ücretlerinin neden bukadar fazla olduğu..yani kullandıkları bir materyel falanda yok :)oturup dinliyor sadece:)devlette psikolog sayısı çok az..keşke özellerde daha çok kişiye ulaşılabilme imkanı sağlansa..herkes bu hizmeti alabimeli.çünlü en çok ihtiyacımız olan şey içimizİ birilerine dökebilmek..bunun en sağlıklı yoluda psikologdan geçiyor..

çok çok haklısınız. Ben yavrum için gittim. Onu götürdüm seans sonrasında 180 tl istediler en az beş seans gerekli yavrum ücreti duyunca müthiş bir hayal kırıklığı yaşadı. Şimdilerde oda benimle telkin dinliyor ve geçen seneye oranla çok çok daha iyi. Bizde karar verdik evden bir psikolog çıkarcaz:) Küçük oğlum psikolojiyi kazanırsa hepimizi bedava tedavi edecek:)))

Işıklı yol 05-06-2013 12:00 AM

Bugün yeni evimin duvarına 'duvar kağıdı' seçtim. Ben çabuk karar vermekten pek hoşlanmam. Fakat üzerinde fazla düşünmeye vaktim yoktu. O yüzden hemen siparişini verdim. Fakat aldığımdan beridir "acaba doğru mu karar verdim başka desen mi olsaydı? Renkleri uygun muydu? " soruları aklımı kurcalayıp durdu, sinir oldum sinir, hala da emin değilim. Neticeyi görene kadar da olamayacam galiba. Umarım sonuç güzel olur ve ben pişman olmamdusun2

nuru 05-06-2013 12:04 AM

ilk kararkar hep en iyi kararlardır bence..içindeki ses devreye girmeden o bu mu demeden..ben ne kadar düşünsemde hep il olanda karar kılarım :)

Işıklı yol 05-06-2013 12:17 AM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842698)
ilk kararkar hep en iyi kararlardır bence..içindeki ses devreye girmeden o bu mu demeden..ben ne kadar düşünsemde hep il olanda karar kılarım :)

iyide zaten çok düşünerek karar verdim. Acele karar verdim, bundan pek hoşlanmam

Işıklı yol 05-06-2013 08:45 AM

"Barış içinde köle olmaktansa, tehlike içinde özgür olmayı yeğlerim."
Thomas Jefferson

Işıklı yol 06-06-2013 09:37 AM

Angus & Julia Stone - All Of Me lyrics - YouTube

bu acinin bir tedavisi var mi
belki yiyecek bir seyler almalıyım
ama yemek bu boşlugu gidermeyecek
ben sana açım aşkım

bir baska günü daha atlattım
soguk odamda
arkada kalan kirintilar ve parçalarda
senin hatirandan sag çiktim

herseyim tamamen senin için
tek gördügüm sensin
sen tüm ihtiyacim olansin

beklemenin bir ilaci var mi
galip dönen aşkları
bir panzehir var mi nefret ettigim
sensiz geçen her saniyeye

tek gördügüm sensin
sen tüm ihtiyacim olansin

tüm bu yasam sadece ask için
bu seçecegim tek yol
ve her sokak ve bulvar
sadece beni sana geri götürecek olan

tek ask, tek ask, tek ask
tek ask, tek ask, tek ask

Işıklı yol 06-06-2013 10:00 AM

Sezen Aksu - Hadi Beni Yine Sev Yeniden SEV - YouTube

Işıklı yol 06-06-2013 10:50 AM

Yasmin levy - Naci En Alamo / zeyran34 - Dailymotion video

ne zaman dinlesem taaa derinlerde çalar bu şarkı ve gözlerim yaşarır. Her defasında ağlatır beni bu şarkı

mehtap1606 06-06-2013 10:55 AM

WOOOW ÇOK DERİN ÇOK ALIP GÖTÜRÜYOR KLARNETİN ETTİĞİNE BAK

nuru 06-06-2013 11:09 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842856)

BUNU COOOKKKKKKKKKKK SEVERIMM : ))

Işıklı yol 06-06-2013 11:51 AM

bu nedir ya içimden taşan bir sevinç var. Hayr olsun

mehtap1606 06-06-2013 12:37 PM

Daim olsun sevincin

Işıklı yol 06-06-2013 12:46 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842884)
Daim olsun sevincin

teşekkür ederim.Hepimiz için olsun

eski 06-06-2013 12:55 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842879)
bu nedir ya içimden taşan bir sevinç var. Hayr olsun

bana yardım ettin ya o yüzden 44a Allah eksik etmesin blissy

Işıklı yol 06-06-2013 01:09 PM

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842887)
bana yardım ettin ya o yüzden 44a Allah eksik etmesin blissy

teşekkür ederim. Çok farklı bir gün. Hayat ne zaman ne getirecek hiç belli olmuyor. Yine de çok seviyorum yaşamayı. Nefes aldığım her an için minnettarım. Sizleri seviyorumactionsmile

Işıklı yol 06-06-2013 01:16 PM

Ayten Alpman - Soyle Buldun mu [Yesilcam Klaskleri] - YouTube

Işıklı yol 06-06-2013 03:10 PM

Keşke kendimi bazı konularda eğitebilseydim. Keşke daha uzak yaşamayı ve bir sarmaşık misali sarılmadan yaşamayı becerebilseydim. Mesafe koymayı, ağırdan almayı ve hayranlığımı abartmamayı öğrenebilseydim. Kendime rağmen ilerlemekten kurtulabilseydim. Bezdirmeden, üzmeden ve üzülmeden... Ne zor şey bir borderline olmak. Neden abartıyorum ki her şeyi, neden üstüne düşüyorum, neden peşinden koşuyorum? Neden mesafe koyamıyorum araya? Neden illlede aklımın başına gelmesi için mideme bir yumruk yemem gerekiyor? Ve lanet olsun, neden hala öfke duyamıyor ve elimin tersiyle itemiyorum insanları? Neden affediyorum ve hiç bir şey olmamışçasına aynı duygularımı korumaya devam ediyorum? Ben neden nefret edemiyorum? Neden kızamıyorum? Kahretsin neden kızamıyorummmmmm??????

Ben ne onursuz ne gurursuz bir kadınım yaooo67

Işıklı yol 06-06-2013 03:52 PM

Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan Bir Ateş - YouTube

Bilsem ne kadar uzaksın bana? Hiç özlemez misin beni? Hiç merak etmez misin? Hiç duymaz mısın yüreğimin sesini? Nerdesin, neredesin sevgili? gel bul artık beni, bul ve al yanına, daha çok kaybolmadan hadi gel bana...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 AM.