![]() |
Cevap: Işık'ca Yaşasınn zayıflıyorum yaşasınnnnnnn:zpzp: |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
|
|
Cevap: Işık'ca Ayy inşallah amin. İki oğlum bi de küçük kızım olsun istemişimdir hep. Abileri korusunlar minik kuşumu diye :) Daha doğmadan seviyorum çocuklarımı yaa :) Ne güzel şey annelik... O duyguyu tatmak için sabırsızlanıyorum. |
|
Cevap: Işık'ca telkin dinlerken üstü açık uyuyakalmışım. Iyyyy içim üşümüş. Çok üşüyorum hala |
Cevap: Işık'ca aslında eşimi seviyor ve saygı duyuyorum ona. Tek sorun anlaşamıyorum. Onun yanında kendimi bir yabancı gibi hissediyorum, onu bir yabancı gibi hissediyorum. Aidiyet duygusu yaşamıyorum. Bu yüzden serseri mayın gibi sürükleniyorum. Biriyle beraberim ama onunla değilim. Kafesteki bir kuş gibiyim adeta. |
Cevap: Işık'ca o seni sahiplenmiyordur da ondan sen ona kendini ait hissetmiyorsundur diye düşünüyorum. |
Cevap: Işık'ca Aslında kendince seviyor ve sahipleniyor. Fakat aynı şeylerden hoşlanmıyor aynı dili konuşmuyoruz tek sorun bu bana göre. Ben onun hayatında kendime yer bulamıyorum. Onun çevresi kalabalık, oysa ben bireysel yaşamayı severim sesindeki tınıdır beni aşık eden. gözünde gördüğüm ışıktır. Ben onun hayatına dahil değilim. |
Cevap: Işık'ca BELKİDE HİÇ BİRİ YOK..SEN ÖYLE SANIYORSUN : ) |
|
|
Cevap: Işık'ca en azından artık daha yaşanılır hayat. :) |
Cevap: Işık'ca Huuuuuuu herkes nereye gitti ayblook |
Cevap: Işık'ca Aynı dili konuşmuyosak evlilik sevgisiz ve anlayışsız bi hapishaneye döner, her ne kadar eşimiz çok iyi bi insan olsa da. Evlilik iki ruhun birbirine bağlanıp birlikte gelişip, büyüdüğü çok güzel bi şey. Ama arada o bağ yoksa aynı evin içinde yalnız ve çaresiz kalır o ruhlar. İnşallah Işık ablacım aşk bi gün gelip seni bulur. Sen aşık olunmicak bi kadın değilsin zaten :) Çabaların, emeklerin karşılık bulur inşallah. Çook mutlu ol tamam mı? Çok öptüm seni muckkk. |
Cevap: Işık'ca Teşekkürler anniecim. Hepimiz için kabul olsun bu duan. |
Cevap: Işık'ca Bir bela var ki başımda atsan atılmaz, satsan satılmaz. Allahım tez zamanda kurtarsın beni bu zulümden.. |
Cevap: Işık'ca İki yıl terapi gördüğümü yazmıştım daha önce de sizlere. Faik Özdengül hocam. Ondan çok şey öğrendim, çok yardımını gördüm. Fakat tabi ki belirli bir ücreti vardı. Bu paraya değdiğine inanırdım birincisi yardım alıyordum. İkincisi ise, bir erkeğin oturup sizi bir saat dinlemesinden daha keyifli ne olabilir? Düşünsenize ne kadar saçmalarsanız saçmalayın sizi pür dikkat dinleyen bir erkek. Müthiş haz verici:)) |
Cevap: Işık'ca ve en güzeli dinleyen kişi sizi eleştirmez,(olumsuz anlamda) yargılamaz,sırlarınzı hiç kimseye anlatmaz:) daha sonra bunlarıa aleyhime kullanırmı demezsiniz:)ve sizin gerçekten doğru yolu bulmanızı ister.size ayna olur.. |
|
Cevap: Işık'ca Ama çözemediğim şey terapi ücretlerinin neden bukadar fazla olduğu..yani kullandıkları bir materyel falanda yok :)oturup dinliyor sadece:)devlette psikolog sayısı çok az..keşke özellerde daha çok kişiye ulaşılabilme imkanı sağlansa..herkes bu hizmeti alabimeli.çünlü en çok ihtiyacımız olan şey içimizİ birilerine dökebilmek..bunun en sağlıklı yoluda psikologdan geçiyor.. |
Cevap: Işık'ca devlet hastanelerinde psikolog var, ben gidiyordum ama bir seferinde seans sonrasında randevu almayı unuttum ben, o da vermeyi unuttu :D ama var böyle birşey yani |
|
Cevap: Işık'ca Bugün yeni evimin duvarına 'duvar kağıdı' seçtim. Ben çabuk karar vermekten pek hoşlanmam. Fakat üzerinde fazla düşünmeye vaktim yoktu. O yüzden hemen siparişini verdim. Fakat aldığımdan beridir "acaba doğru mu karar verdim başka desen mi olsaydı? Renkleri uygun muydu? " soruları aklımı kurcalayıp durdu, sinir oldum sinir, hala da emin değilim. Neticeyi görene kadar da olamayacam galiba. Umarım sonuç güzel olur ve ben pişman olmamdusun2 |
Cevap: Işık'ca ilk kararkar hep en iyi kararlardır bence..içindeki ses devreye girmeden o bu mu demeden..ben ne kadar düşünsemde hep il olanda karar kılarım :) |
|
Cevap: Işık'ca "Barış içinde köle olmaktansa, tehlike içinde özgür olmayı yeğlerim." Thomas Jefferson |
Cevap: Işık'ca Angus & Julia Stone - All Of Me lyrics - YouTube bu acinin bir tedavisi var mi belki yiyecek bir seyler almalıyım ama yemek bu boşlugu gidermeyecek ben sana açım aşkım bir baska günü daha atlattım soguk odamda arkada kalan kirintilar ve parçalarda senin hatirandan sag çiktim herseyim tamamen senin için tek gördügüm sensin herseyim tamamen senin için sen tüm ihtiyacim olansin beklemenin bir ilaci var mi galip dönen aşkları bir panzehir var mi nefret ettigim sensiz geçen her saniyeye herseyim tamamen senin için tek gördügüm sensin herseyim tamamen senin için sen tüm ihtiyacim olansin tüm bu yasam sadece ask için bu seçecegim tek yol ve her sokak ve bulvar sadece beni sana geri götürecek olan tek ask, tek ask, tek ask tek ask, tek ask, tek ask |
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca Yasmin levy - Naci En Alamo / zeyran34 - Dailymotion video ne zaman dinlesem taaa derinlerde çalar bu şarkı ve gözlerim yaşarır. Her defasında ağlatır beni bu şarkı |
Cevap: Işık'ca WOOOW ÇOK DERİN ÇOK ALIP GÖTÜRÜYOR KLARNETİN ETTİĞİNE BAK |
|
Cevap: Işık'ca bu nedir ya içimden taşan bir sevinç var. Hayr olsun |
Cevap: Işık'ca Daim olsun sevincin |
|
|
|
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca Keşke kendimi bazı konularda eğitebilseydim. Keşke daha uzak yaşamayı ve bir sarmaşık misali sarılmadan yaşamayı becerebilseydim. Mesafe koymayı, ağırdan almayı ve hayranlığımı abartmamayı öğrenebilseydim. Kendime rağmen ilerlemekten kurtulabilseydim. Bezdirmeden, üzmeden ve üzülmeden... Ne zor şey bir borderline olmak. Neden abartıyorum ki her şeyi, neden üstüne düşüyorum, neden peşinden koşuyorum? Neden mesafe koyamıyorum araya? Neden illlede aklımın başına gelmesi için mideme bir yumruk yemem gerekiyor? Ve lanet olsun, neden hala öfke duyamıyor ve elimin tersiyle itemiyorum insanları? Neden affediyorum ve hiç bir şey olmamışçasına aynı duygularımı korumaya devam ediyorum? Ben neden nefret edemiyorum? Neden kızamıyorum? Kahretsin neden kızamıyorummmmmm?????? Ben ne onursuz ne gurursuz bir kadınım yaooo67 |
Cevap: Işık'ca Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan Bir Ateş - YouTube Bilsem ne kadar uzaksın bana? Hiç özlemez misin beni? Hiç merak etmez misin? Hiç duymaz mısın yüreğimin sesini? Nerdesin, neredesin sevgili? gel bul artık beni, bul ve al yanına, daha çok kaybolmadan hadi gel bana... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 AM. |