![]() |
Cevap: Işık'ca mutluluğun bize de geçiyor. Hep mutlu ol o zaman :) |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
|
hepiniz için olsun bu şarkımmmmactionsmile |
Cevap: Işık'ca Gün içerisinde sevdiğim programlar. Emel Acar ile en baştan. O kadar bakımsız ve hatta çirkin diyebileceğiniz kadınları nasıl o hale getiriyorlar pesss diyorum. Bende istiyorummmm öyleeee. Kafama koydum zaten cilt bakımını ay ne güzel oluyo yaaaa:)) ve saçlar çok önemli benim dişlerimde problem yok. Saç tasarımıyla birazda parlattıkmı süper olur her şey :)) Sonra, evim şahane. İnsanların o mutluluğu beni mest ediyor. Birde, bugün ne giysem. -Sen bunu giyerken aklın nerdeydi :))) çok eğleniyorum ve tabi ki bilgileniyorum. Ve son olarak da İntikammm Beren saat hayranıyım. Ve Nejat İşler onların hatrına izliyorum. Birde şu filmde yağmura yardım eden biri var. Ne güzel ya her fırıldak var adamda. Bir tanede bize lazım. Çokta karizma, hoş çocuk:)) Böyle filmlerde doğru tarafı tutuyorsan yani kazanan tarafı çok eğlenceli. Uymadı değil mi sitenin amacına intikam felan. Zaten intikam almak bana göre değil. Bari sanalda intikam alıyorum ne var bunda:))) |
Cevap: Işık'ca az önce bir haber izledim Ünlü Çiçek tasarımcısı birisi Ankaraya gelmiş. Bayıldım ya bu nasıl harika bir meslek ÇİÇEK TASARIMCISI. İçimmmm gitti. Bayıldımmmmm. Neden ben çiçek tasarımcısı olmadım ki sankiiii. tühhhh |
Cevap: Işık'ca Anladım neden sevdiğimi intikam dizisini. Orada ki kızla kendimi özdeşleştiriyorum. Bende babacığımı çok küçük yaşta kaybettim. Annemin sevgisizliğine karşı sığınağımdı babam. Babasız oluşu ve babasını kendinden çalanlara karşı savaşı. Demek ki onun intikamı benimde intikamım bir yerlerde. Bu filmi izlemek bana iyi gelecek. Bir yandan izlerken bir yandan da yakaladığım yerlerde EFT yaptım. Yine başım ağrıyor ve içimden ağlamak geliyor. Hep güçlüyü oynadım. Ağlamadım ben çocukluğumda, ağlamayı zayıflık sayardım. Aşı olunacağında sıranın en önüne geçerdim. Erkek gibiydim adeta. Kızlarla oynamazdım. Onlarla ortak noktam yoktu ki. Erkeklerle misket oynardım. Onları yenmek bana müthiş haz verirdi. Hem kadınlığa savaş açmıştım hem erkeklere. Kadın cinsini sevmezdim. Oğlanlarla kavgaya tutuşur onları yere yatırır döverdim. Ne zavallıca. Bütün dünyaya savaş açmıştım. Aslında hayata savaş açmıştım. Hala savaşmak daha kolay çünkü bunu deneyimledim her zaman. Şükürler olsun ki bana erkekleri sevdiren iki güzel yavru oldu. Kızım olsaydı belkide ona annelik yapamayacaktım. Kadınlık bana göre zavallılıktı. Kirli bir şeydi. Erkeklerin elinde oyuncak. belkide onuda bir erkek gibi yetiştirecektim. Kendini reddecekti yavrucuğum. Yavrularımın bitmek bilmez sevgisi, onların sevgi dolu bakışları, dokunuşları iyileştirdi beni. Erkekleri onlarla affettim. Babamı onlarla affettim. Beni bırakıp gidişini, erkenden beni terk edişini. Biliyorum ancak terapilerde söylenir bunlar. Çok özeller. İyileşmek istiyorsanız saklamayın, gömmeyin. Çıkarın içinizden sizi acıtan zehri. Neden mi anlatıyorum. Örnek olsun. Ben bunları çok daha gizli sırlarımı doktoruma anlattım. Anlatmak çok çok iyi gelir. Yazmak daha çok. İtiraf etmek ve özür dilemek. Daha daha çok. En çokta kendinizden özür dilemelisiniz. Hz Adem Cennette hataya düşünce ne demişti. " Allahım, biz nefsimize zulmettik. Nefsimize yazık ettik. Eğer sen bizi bağışlamazsan hüsrana düşenlerden oluruz." Kuran geçmişe ışık tutmak için, geleceğe ışık tutmak için ama en çok bu güne dairdir arkadaşlar. Cennet ve cehennem, hesap her şey bu dünyada yaşanır durur zaten. Yalnızlığın karanlığı, korkunun dehşeti, vicdan azabı öfke işte size cehennem azabı. Uzaklara gitmeye ne gerek var? Neden ahireti bekliyoruz ki hesap vermek için. Aç defterlerini ve ver vicdanına cevabı. Verebiliyorsak zaten ahirete de hesabımız kalmamış demektir. |
Cevap: Işık'ca çok hoşsun ışık ablaa25889 |
Cevap: Işık'ca Eckhart Tolle ''Attığımda Ben Atmadım !..'' ( Türkçe) - YouTube az önce yazdıklarıma yine bu video ile cevap vereceğim. kendi farkındalığımı artırmak adına |
|
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca bazen en sert ,en aksi gorunenler en guzel sefkatli yurekleri olunlardir,o aksilikleri bir savunmadir,her daim ettigim dua yarabbim bana benim gibi insanlarla karsilastir. elhamdulilah bilirim cunku ben iyim kotuluk hasetlik olmaz yuregimde. |
Cevap: Işık'ca yeni kitabım: VAR'OLAN ANNENİN YOK'LUĞU____ Verilmeyen sevginin telafisi Jasmin Lee Cori Bakalım ne kadar faydalanabileceğim. Kitapçıya girdim ve sordum "ımmm tam hatırlamıyorum ama var olan annenin yokluğu kitabı var mıydı sizde? Yayın evini ve yazarını hatırlamıyorum." Adam " Evet var" dedi. Ve kitap hemen önümde dizlerimin hizasında bir stant da tek başına duruyordu. Hemen önümde oluşu bana manalı geldi. Biraz inceledim ve almaya karar verdim. Fiyatını söylesem dudağınız uçuklar 23 tl yuh bu ne yaaaa. Okumaktan soğuyacam nerdeyse. Konyada olsam yarı fiyatına bulurdum burada ki ikinci el kitap satanlarda hiç bir şey yok. Nasıl şey anlamıyorum. |
Cevap: Işık'ca guitar:zpzp: aslında buraya canımı sıkan bir olayı yazmıştım. Sonra düşündüm ne gerek var insanların canını da sıkmaya onun yerine en sevdiğim smileyi koydum. Gitarcı ve zıp zıp |
Cevap: Işık'ca Bugün bir kitap inceledim. Nilda Ferhan Efeçınar' ın Doğum tarihinizdeki şifre. Doğum tarihinizdeki sayıları topluyorsunuz ve hangi sayıysa o yorumu okuyorsunuz. Ben 36 yım. O kadar doğruydu ki şaşırdım. Fakat çok pahalıydı 33 tlydi o yüzden alamadım ama gözüm kaldı. Bence kitaplığımda olmalı. Mutlaka alacağım. Bütçem sarsılıyor bu kitaplar yüzünden fakat her konuda tutumlu kitap konusunda çokk cömertim:) |
Cevap: Işık'ca Başladım kitabımı okumaya. Çok çok beğendim. O kadar açıklıyor ki benim davranışlarımı ve duygularımı. Neyi neden öyle yapıyorum ve neden öyle hissediyorum? Gerçekten çok yol gösterici oldu. Çok merak ediyorum! Sağlıklı bir zihin nasıl düşünüyor? Sağlıklı arkadaşlarım hayatı nasıl görüyorlar ve nasıl hissediyorlar? Kendimi daha iyi anlıyorum şimdi ve belkide artık içimdeki çocuğa bir yol bulabileceğim. Belkide onu gerçekten anlamayı başarabileceğim. Belkide iyileşebileceğim. Artık kayıp değil bazı duygularım ve davranışlarımın anlamı var. Bu sayfada ne çok şey keşfettim ve öğrendim. iyi ki gelmişim. İyi ki buradayım. İyi ki!... |
Cevap: Işık'ca Bir şeyi merak ediyorum. Acaba zaman ilerimi yoksa geri mi akıyor. Yani sondan başa mı ilerliyor her şey? Merak ediyorum, yoksa bir hayal mi görüyoruz. Kendi yazdığımız senaryoda birer oyuncu muyuz? Şaşkınım, içimdeki dünyanın dışa yansıması karşısında. Bir hayali gerçek sanmakla. Ben yazıp ben oynuyorum. Öyleyse neden ve kime şikayetim? Derki Hz Mevlana "Sen bir rüyadasın. Rüyada senin başın kesilse seni öldürmez. Canın yanmaz. Öyleyse korkma" Kendimi buldukça ve sıyrıldıkça telaşlarımdan, hakikate gözlerimi açtıkça orada ki her insanın her olayın nasılda bana beni anlattığını görebiliyorum. İnsanlar sahte değil arkadaşlar. Bu dünyada yaşarken diğer canlılara görünmez bağlarla bağlıyız. Belkide hepiniz matrixi seyretmişsinizdir. Bir takım hayat hortumlarına bağlıydılar. İşte sanki hepimiz birer beyinden ibaretiz. Çünkü dokunduğumuzu sandığımızda aslında dokunmuş olmayız. Tattığımızda ise tatmış olmayız. Çünkü biz duyu organlarımıdan aldığımız bir takım verilerin beynimizde işlenmesi sonucu bu kanıya varıyoruz.Madde bir enerji, sevgi bir enerji, aşk bir enerji, nefret bir enerji ve hangi enerjiyle uyumlanıyorsak o enerjideki canlılarla fiziksel ve ruhsal anlamda iletişime geçiyoruz. Hani bir söz vardır. "Hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede it iti dakkada bulurmuş" yani o frekansta kim varsa o anda hayatımıza o insanlar girer. İşte bunun için kendilik algınız değiştiğinde hayatınızdaki olaylar değişir. İnsanlar değişir. |
Cevap: Işık'ca Evet bunu herkes kolay algılayamıyor bazen algılayan biz bile bunu unutuyoruz yaşam telaşı içinde Allah hepimize kendine en yakın olmayı nasip etsin ve yaratıcı gücünü algılama bilincini yüksek bilinci anlamamamızı ve bu sayedeen şükredenlerden eylesin.amin |
Cevap: Işık'ca Anlamamızı olcaktı duamı ddüzeltiyorum :) |
Cevap: Işık'ca Teşekkür ederim canım benim, amin diyorum bende bu duaya :) |
Cevap: Işık'ca Avatarların anlamı diye bir yazı yazmıştım önceleri. Ve bazı arkadaşlarım bununla ilgili yorumlarda bulunmuşlardı. Şimdilerde farkındasınızdır. Hep tek başıma avatarlarım ama mutlu ve sakin. Çünkü şu an kendime yoğunlaşmış durumdayım. Ben yalnız bana yetmeden kimseye yetemem ve yine kaybederim. Ben sevmekten ve kaybetmekten bıktım artık sevmek ve kalmak istiyorum. Sevmek ve ait olmak. Sevmek ve kavuşmak. Sevdiğimle olmak. İşte bu yüzden şimdilik böyle:) |
Cevap: Işık'ca Haftalık Burç Yorumları Videoları - Dailymotion eveeet bu öz burcum. Güzel haberler :) |
Cevap: Işık'ca Haftalık Burç Yorumları Videoları - Dailymotion bu da yükselenim:) |
Cevap: Işık'ca Bir şeyi yapamadım bugün. Olmadı istediğim bir şey. Üzüldüm. Küçük oğlumla Tarığımla beraberdik. bana dedi ki " anne üzülme olmadıysa daha iyisi olacağı içindir" Yüreğime su serpti bu sözleri. Oğullarım hayatta sırdaşlarım, arkadaşlarım, dostlarım ve şimdilerde akıl hocalarım. Onlardan böyle mantıklı sözler duymak harika. |
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca sudan olusan bizler kimbilir ne sekilden sekile giriyoruz ic dunyamizda. |
Cevap: Işık'ca Bugün itibariyle yeniden başladım EFTye rast gele. Vira bismillah |
Cevap: Işık'ca Dün büyük oğlumun sözleri " Anne ben sizinle çok mutluyum. Biz harika bir üçlüyüz. İleride çocuklarıma anlatacak ne çok hatıram var." Benim sevgili yavrularım, canlarım, ciğerparelerim. Verdiğim tüm emeklerim, sütüm hakkım her şey feda olsun. Tüm hakkım size helal olsun. İki cihanda da aziz olun. Bahtiyar olun. Yüzünüz hiç solmasın, umutlarınız daima çiçekli dallar gibi yemyeşil çiçek çiçek burcu burcu olsun. Hayatta hep iyilik yapın, iyilik görün ve iyilerle hemhal olun. Kalbinizde keder barınamasın. Yüreğiniz sevgiyle çarpsın, sevdiğiniz sevdiğinize değsin. Dostlarınız sadakatli sevgiliniz vefalı olsun. Tüm bu dileklerim bütün insanlık için kabul olsun. aminnn |
Cevap: Işık'ca Amin amin amin:) |
Cevap: Işık'ca AMİN AMİN AMİN.. CENNET SENİN AYAKLARININ ALTINDA. ANNE OLARAK SENİ ÖRNEK ALIYORUM IŞIKCIM CANIM. MUCUUKKK KOCAMAN ,KEŞKE OĞULLARINLA HAYATINI İNTERNETTE PAYLAŞSAN SEN BLOG FLN AÇSAN TAKİP EDENİN ÇOK OLUR VE REKLAMLAR ALIRSIN PARAYA PARA DEMEZSİN AL SANA Bİ FİKİR BENCE DENE ARAŞTIR BU KADAR BİRİKİM VE MUTLULUK BENCE HERKES FAYDALANSIN GÖZÜMÜZ İNSAN GÖRSÜN ÖRNEK HAYATLAR İNSANLAR YAŞANTILAR GÖRMEK İSTİYORUM BEN EN İYİ PARA EN HAYIRLI PARA BENCE İNSANLARA UMUT VEREREK KAZANILAN PARADIR BU KADAR MESAİ HARCIYORSUN BURADA BUNU KENDİNE ÖZEL BİR SİTEDE YAPSAN İNŞALLA NİYET EDİYORUM BU YOLSAN ÇOK PARA KAZANMANA VE TANINAN KİŞİ OLMANA.. MUCUK MUCUK MUCUK |
Cevap: Işık'ca tüm kalbimle...aminnn.. |
Saol ya çok tatlısın Allah gönlüne göre versin seninde inşallah ne güzel girlhahatemenniler bunlar. |
Cevap: Işık'ca Faik hocama mail attım dün, kendimde ki gelişmeleri anlattım ona. Bana dedi "Kutluyorum seni azmini ve gayretini. Allah işini gücünü rast getirsin." Bu benim için büyük büyük sözler. O benim abim gibi hocam gibi ustam gibi. Onun taktiri çok değerli benim için:) |
Cevap: Işık'ca "Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur." Seneca |
Cevap: Işık'ca "Uğradığınız haksızlığın hesabını soramadığınızda üzülmeyin! Zira, bazı hesapları sorma kuvvet ve kudreti, sadece Allah’a aittir." |
Cevap: Işık'ca "Herşey kendine uygun zamanda gerçekleşir sevgili. Bunu anlamayı ve kabul etmeyi öğrenmek zorundayız. Irmağı doğasından hızlı akıtamazsın." Sana ait olanın sana ulaşmaması; sana ait olmayanın da sende kalması asla mümkün değildir. Herkes akış içinde kendi ortamı için var edilmiştir. Evrende olan her şey Yaratanın OL demesi ile birlikte hayata geçen sebep ve sonuçlar dizisidir... Verdiği ve vermediği, verdiği ama sonra geri aldığı herşey için çok şükür zira vardır illaki hayrımıza bir sebebi Hülya Konar |
Cevap: Işık'ca Ne zor şey olmak istemediğin yerde olmak ve olmak istediğin yerde olamamak. |
Cevap: Işık'ca uf yaaa yine hatırlamıyorum rüyamııııııı! |
Cevap: Işık'ca gunaydinnnn...masallah sana : )) |
Cevap: Işık'ca günaydn, sana da, demiştim çok nadir uyanamam. Yavrularım deyince akan sular durur. Sabah onunla kahvaltıda ankara havası açtık oynaya oynaya kahvaltı yaptık tarık diyor "anne kendime hakim olamıyorum." şakır şakır oynuyor. :))) şekerim yaaaa |
Cevap: Işık'ca Sadece gerçekleşmesini arzu ettiğim şeyleri istemek için dua etmem, çünkü insan kendisi için en iyinin hangisi olduğunu bildiğini iddia edemez. En iyinin hangisi olduğunu bilen sadece Wakan Tanka’dır, onun arzularına daima boyun eğerim. Bu kolay değildir, bazıları bunu imkansız bulur. Fakat ben duanın gücünü gördüm. Bu yüzden daima Yaratıcı’nın bana, doğru yolu, kendi yolunu izleyebilmeme yarayacak hikmet bahşetmesi için dua ederim. (Sioux Kabilesi _ Şaşkın Karga) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 AM. |