Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

Işıklı yol 19-05-2013 03:31 PM

Cevap: Işık'ca

"Aslında değiştiremeyeceğimiz halde başkalarını değiştirebileceğimize, belki de yapabileceğimiz tek şey bu olacağı halde kendimizin değişemeyeceğine inanmak ne kadar da ironiktir."
Albert Ellis

serpilelif 19-05-2013 08:49 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841075)
KOVA Burç Yorumu (19 - 25 Mayıs 2013) - Dailymotion video

ohoooo süpper haberler doğrusu eyoooooo:zpzp:wave44

sen de kova burcusun galiba y789 özelliklerini taşıyor musun.

Işıklı yol 19-05-2013 09:55 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841158)
sen de kova burcusun galiba y789 özelliklerini taşıyor musun.

aslen koç burcuyum. Yükselenim kova. Şöyle ki sadece öz burcunuza göre kendinizi değerlendirirseniz, kafanız karışabiliyor. Yükselen sizin öteki yanınız gibi. İki burcun ortak yönü, özgürlüklerine olan düşkünlükleri, mistik konulara olan ilgileri. Koç aceleci, kova ise mantıklı. Yani hemen yapmak istediğimde kova yönüm "bence biraz sakin olmalıyız. Her yönüyle araştırmalı ve akılcı bir karar vermeliyiz diyor. Böylece başımı derde sokmamış oluyorum. Koç meraklı, kova ise bilim adamı böylelikle bitmek tükenmek bilmez bir öğrenme merakım oluyor. Kova insanları dinlemeyi, onlara yardım edebilmeyi çok önemsiyor. Koç ise onlara hadi ne duruyoruz biran önce başlamalıyız diyor. Ama koç biraz koşup ben bundan sıkıldım, başka bir şeye bakacağım derken kova tarafım başladığı işi bitirmeye gayret ediyor. İşte birlikte elele yürüyebilirse birbirleriyle anlaşırlarsa ortaya başka türlü bir insan sentezi çıkıyor. Eğer yükselen ve öz burcunuzu iyi bilir ve iyi tahlil edebilirseniz, neden öyle davrandığınızı bilirsiniz. İçinizde ki karmaşayı çözersiniz. bana göre tabi ki

Işıklı yol 19-05-2013 10:07 PM

Oğullarımla birlikte yaşamak, ne kadar güzel, ne harikaaa. Onların sevgileri bana çok ama çok iyi geliyor. Canlarımm, biricik yavrularım. İyi ki varsınız.. İyi ki benim çocuklarımsınız...956k

Işıklı yol 19-05-2013 10:42 PM

Büyük oğlum 2,5 küçüğü 1 yaşlarında. Bir ara kayboldular ikisi birlikte ortadan. Anneler bilirler eğer bir çocuk ortadan kaybolmuşsa ve hiç ses çıkmıyorsa mutlaka bir yaramazlık peşindedir. Bizde şüphelendik ve aramaya başladık onları. Mutfakta bulduk. Halının ortasında oturuyor küçük oğlum, abi ayakta beş kiloluk yağ tenekesi halıya dökülmüş, küçüğüm yağın ortasında oturuyor ve şap şap vuruyor ellerini yağa. Büyük oğlum onun başında dikilmiş yerden avuçlarına aldığı yağı kardeşinin başından aşağıya döküyor. Muhteşem bir manzara. Yazık ki mutfak benim değil ve halıda ben katılamadım onların oyununa. Ben görümceyim, bu olay kardeşimin evinde gerçekleşiyor. Öyle olunca o çok öfkelendi. ben hiç bir şey söyleyemedim. Keşke o mutfak benim olsaydı da onlarla beraber bende oynayabilseydim keyfini çıkarabilseydim olayın.
Şimdi diyebilirsiniz belki " tabi mutfak senin değil, halıda ve yağda böyle konuşman çok normal" Eğer mutfak benim olsaydıda durum değişmezdi. Fakat çocuklar başkasının olsaydı o zaman bu kadar eğlenir miydim. Hmmmm onu biraz düşünmem lazım :)))

Işıklı yol 20-05-2013 11:47 AM

dedikodu bir tuzak. Ne kadar kaçarsan kaç, bazen içine çekiliyorsun, dikkatli olmak lazım. Ne gerek var dedikoduya. Kim ne yapmışsa yapmış, sen kendine gel, kendini bul, kendini bil yeter.

mehtap1606 20-05-2013 01:38 PM

benim de burcum ikizler ve yükselenim koç muşşş.. inanmıyorum az önce baktım yükselenime, anneme sordum sabaha karşı 2 de doğmuşum. ben koç ile alakam olmadığını düşünüyorum. Işık arkadaşım 16-06-1981 doğumluyum iyi bir siteden benim için yükselenime bakabilir misn ya da bana link göndersen ben bakayım, rica etsem ve zahmet vermezsem..
sevgiler

mehtap1606 20-05-2013 01:40 PM

bu arada avatarın çok anlamlı güzel seçim olmuş 25889. her zaman hayatta kalmak için elimizde olan gücün ve umudun ne kadar büyük olduğunu taşı bile kırılgan ruh ve bedenimizle delebileceğimizi gösteriyor

Işıklı yol 20-05-2013 03:33 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841203)
benim de burcum ikizler ve yükselenim koç muşşş.. inanmıyorum az önce baktım yükselenime, anneme sordum sabaha karşı 2 de doğmuşum. ben koç ile alakam olmadığını düşünüyorum. Işık arkadaşım 16-06-1981 doğumluyum iyi bir siteden benim için yükselenime bakabilir misn ya da bana link göndersen ben bakayım, rica etsem ve zahmet vermezsem..
sevgiler

doğum yerin neresi peki? Birde tam 2 de değilde belkide kala yada geçe doğmuşsundur. Yani tam saat mi acaba 2

Işıklı yol 20-05-2013 03:40 PM

hmmm 1,5 ve 2,5 ta bile yükselenin koç görünüyor. Öyleyse yanlış bir saat hatırlıyor olabilir annen yada belkide koçsundur. Şu da var ki 30 yaşından sonra yükselen burç etkili olmaya başlıyor. yada sen nasıl istersen öyle olsun. İllede böylesin şöylesin demeyelim:)

Işıklı yol 20-05-2013 04:49 PM

Arkadaşlar size bir çalışma önereceğim.

Geçmişten beri size söylenen ne kadar negatif kelime cümle varsa, bu kendi inançlarınızda olabilir. Hepsini bir kağıda yazıyorsunuz. Sen aptalsın, beceriksiz, çirkin, tembel senden adam olmaz, sen kimsin de böyle konuşuyorsun, o senden daha akıllı gibi gibi...
Sonrasında kağıdın en üst kısmına kocaman harflerle İPTAL yazıyorsunuz ve bütün o yazdığınız negatif sözlerin inançlarınızın üzerini karalıyorsunuz. Ve artık kendi hakkınızda güzel şeyler düşünmeye niyet ederek o kağıdı yakıyorsunuz. Sonrasında ise onu tuvalete atıp sifonu çekin bunu defalarca yapın. Her defasında müthiş bir ferahlama duygusu yaşayacaksınız. Bu çalışmayı ben Nuray sayarının kitabından öğrenmiştim. Çokta denediğim bir çalışmadır. Sevgimle

mehtap1606 20-05-2013 05:26 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841212)
hmmm 1,5 ve 2,5 ta bile yükselenin koç görünüyor. Öyleyse yanlış bir saat hatırlıyor olabilir annen yada belkide koçsundur. Şu da var ki 30 yaşından sonra yükselen burç etkili olmaya başlıyor. yada sen nasıl istersen öyle olsun. İllede böylesin şöylesin demeyelim:)

teşekkürler zahmet verdim arkadaşım.doğum yerim ankara. sanırım yine bişey değişmiyor rt67

Işıklı yol 20-05-2013 06:00 PM

seni anlıyorum. Pek koçlar hakkında güzel şeyler söylenmez:) Tek başına koç değilsin ama ikizler ve koç ortak hareket ediyor. İkisininde eksik ve güzel yönlerini bulmalısın. Sonra da bu iki karakter arasında mütabakat sağlamaya gayret etmelisin. Birlikte hareket ederlerse ileriye taşırlar yoksa birbirini çelmelerler. Her duygunun farkında olmak lazım, neyi neden böyle yapıyorum? Neden böyle davranıyorum? Ve daha başka nasıl davranabilirim? Bunun için iyi bir kitap önerim var. "İYİ HİSSETMEK" yeni davranış ve bakış açıları kazanabilmek için güzel çalışmalar öneriyor.
Dediğim gibi, hangi davranışın birlikte yol alır, hangi davranışın seni engeller, hangi davranışın birbirini tamamlar? İşte bütün bunlar seni daha ileriye taşır.

Işıklı yol 20-05-2013 06:07 PM

Dediğim gibi mesela benim koç ve kova ortak özelliğim, bitmeyen merakım. Öğrenme iştahım. Koç yarım bırakır acele eder, kova " dur sakin ol" der. Demek ki bende iki duyguda mevcut. Öyleyse ben kova yönümü geliştirebilirim. Yani daha mantıklı ve makul olabilirim. Koç lider ve korkusuzdur. Kova ise sakin ilerler ama kararlıdır. Öyleyse bu duygularımı sentezleyebilirim. Yani sükunutle yol alabilirim. Korkusuzca ilerlerim daha atak olurum. Ve çok fazla insana liderlik edebilirim. Mesela Fatih Sultan Mehmed Han bir koç burcudur. Onun şu sözü meşhurdur. Bir tepeye çıkmış İstanbula bakarak " İstanbul ya sen beni alacaksın yada ben seni" Evet, bu inat bende hep mevcuttu. Fakat körü körüne değil, burada araştırarak, inceleyerek, irdeleyerek yol alabilirim. Bunu bana kova yönüm sağlar. Anlatabiliyor muyum acaba?

Işıklı yol 20-05-2013 06:14 PM

Bende süper bir inat vardır. Bu inadımı ben yanlış yapmamak için kullandım. Sigarayı hiç ağzıma sürmedim mesela, okulu asıpta parklarda erkek avına çıkmadım. Onlar tanımadıkları insanlara baştan çıkaran mektuplar yazarlarken ben bunun içinde olmadım. Okuldan kaçıp saçma filmlere giderlerken ben onların yanında olmadım. Babamın sözü kanundu bende, benim 10 erkeği aynı anda idare eden arkadaşlarım vardı. Yada ailesini teravih namazına gönderip eve erkek arkadaşını alan arkadaşlarım vardı. Bir yere gideceklerin de ailelerine Işıkla gideceğiz derlerdi ve öyle izin alırlardı. Ne mi işime yaradı, bilmem doğrusu inanın bilmiyorum :)))

Şu da var ama ben 80 li yıllarda gençtim. O yıllarda bunlar çok büyük kararlardı. O zamanlar erkek arkadaşı olmak büyük ayıptı. :)

Işıklı yol 20-05-2013 10:37 PM

Bugün ne giysem yarışması sonuçlandı ve benim favorilerim birinci ve ikinci oldu çok mutluyum.

Işıklı yol 20-05-2013 11:13 PM

Olduğum yerde olduğum halimle tam ve mükemmelim. Her şey daha iyiye gidecek, gidiyor. Mutlu ve huzurluyum. Kimseden alacağım yok. Kimseye borçlu değilim. Şairinde dediği gibi "kim bilir belki yarın belki yarından da yakın." Her şey güzel ve olumlu.

mehtap1606 20-05-2013 11:20 PM

ne güzel yazıyosun ya, kalemin ne kuvetli maşallah. bunu çok duymuşsundur olsun bi de benden duy :)

Işıklı yol 20-05-2013 11:32 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841247)
ne güzel yazıyosun ya, kalemin ne kuvetli maşallah. bunu çok duymuşsundur olsun bi de benden duy :)

Çok teşekkür ederim. Onore ettin beni. Seviyorum yazmayı. Sen birde benim aşk mektuplarımı gör. Söz büyüdür buyurmuş Peygamber efendimiz. Evet, Yunus Emre de demiş ya hani

Söz ola kese savaşı
Söz ola kestire başı
Söz ola ağulu aşı
Yağ ile bal ede bir söz.

Bir şairde şöyle söylemiş söz için

Sözü süz de söyle, manayı inci gibi dizde söyle.
Yüzde söyle gıybet olmasın, illa haddini hududunu çiz de söyle..

Biraz böyle şımardım gibi oldum ama sizde bulunan yetenekleri yok gibi söylemek nimeti küfran olmakmış. Allahın sana özel bir armağanı olmuşsa buna şükretmek lazım. O yüzden bu taktirinizi Şükür duygusuyla kabul ediyorum. Çok teşekkür ederim. actionsmile

Işıklı yol 20-05-2013 11:36 PM

Gölün kenarında

Arkası dönük

Elleri ceplerinde bir çocuk

Küsmüş kızmış

Bir heykel gibi

Yıllardır orda

İki ayağının üstünde

Başı önde

Fark edeli çok uzun olmadı

Dışarısının yetmediği anlamsızlaştığı

Gücümün kalmadığı

Çaresiz hissettiğim

Neden böyle diye merak ettiğim

Gözlerimi kapattığım bir andı

Birdenbire gördüm onu

Orada öylece duruyordu

Kim olduğunu bilmediğim

İçimde yer bulmuş

Herkesle beraber bana da

Mesafe koymuş

Arkasını dönmüş

Seslendim duymadı

Duyduysa da üstüne alınmadı

Ne yaklaşabiliyorum

Ne sesimi duyurabiliyorum

Dönmesinden de korkuyorum

Nasıl bir yüz bilmiyorum

Kaç yıl oldu?

Onca yıl neye dönüştü?

Kimdi?

Kime küstü?

Neye darıldı ?

Aç mı susuz mu ?

Kimi kimsesi yok mu?

Kimi neyi bekler, ne ister?

Sağ mı ölü mü?

Cevap yok

Hiçbir kımıltı

Hiçbir emare

Ben de yaklaşamıyorum

Bıraktım onu öylece

Gidemedim yanına

Korktum zira

Görüyorum ara sıra

Gözlerimi kapattığımda

Açıkken de hatta

Gidebilmeyi istiyorum

Bir gün yanına

Üzülüyorum içimdeki

Kırgın küskün öfkeli çocuğa

Faik Özdengül

Sevgili Faik Hocamın bir şiiri. Hayatımın en önemli insanlarından biri, psikoloğum. Adınızı her zaman saygı, sevgi ve şükran duygusuyla anarım. İyi ki vardınız hocam, iyi ki çıktınız karşıma. Yardımlarınızla çok daha yaşanılır hayat benim için. Dualarımdasınız...

Işıklı yol 22-05-2013 12:44 AM

İYİ Mİ BÖYLE
Sensin tertip eden bu çilegâhı
Sensin tercih eden aşka nikâhı.
Yanlış mı sevgilim, yalan mı söyle?
İyi mi bir tanem, iyi mi böyle?...

Hangimiz gafilmiş, hangimiz şaşkın?
Hangimiz kanına girdi bu aşkın?
Giden mi günâhkar, kalan mı söyle?
İyi mi nur tanem, iyi mi böyle?...

Neden bunca hasret, neden bu keder?
Sen benden derbeder, ben senden beter.
Suçlu kim! Kalbim mi, çalan mı söyle?
İyi mi nar tanem, iyi mi böyle?...

Zaman aynasında görürsün yarın,
Hangimiz helâlin, hangimiz yârin.
Seni kaybeden mi, bulan mı söyle?
İyi mi kor tanem, iyi mi böyle?...
CEMAL SAFİ

Işıklı yol 22-05-2013 12:48 AM

SENDEN SONRASI
Aşkın hudûdunu aştı muradım,
Maksûda varıştır senden sonrası;
Erenler katına belki bir adım,
Belki bir karıştır senden sonrası.

Bana bu gayreti sağlayan kudret,
Eyyûb'ün sabrından aldığım ibret.
Ne riya, ne kibir, ne kin, ne nefret;
Ebedî barıştır senden sonrası.

Bir gonca Bakî'nin gül destesinden,
Bir yudum sakînin sır testisinden,
Yüce Mevlâna'nın gel bestesinden,
Feyz alış veriştir senden sonrası.

Yumup gözlerimi yalan dolana;
Açtım can evimi gerçek olana.
Elifi bırakıp Karac'oğlana,
Yunûs'la yarıştır senden sonrası
CEMAL SAFİ

Işıklı yol 22-05-2013 11:40 AM

Cehennem sadece öldükten sonra değil. Bu dünyada da cehennemi yaşar insan. Allah bizi yolundan ayırmasın.

serpilelif 22-05-2013 01:24 PM

aminnn.956k

atlante 22-05-2013 04:27 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841315)
Cehennem sadece öldükten sonra değil. Bu dünyada da cehennemi yaşar insan. Allah bizi yolundan ayırmasın.

Norbekov sistemini anlatan kitapta okumuştum bu sözü.çok çok doğru tespitneseli56

KADRU 22-05-2013 04:31 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841315)

aminnnn yarabimm amin.

Işıklı yol 22-05-2013 04:39 PM

kaşımın sağı seğirip duruyor. Hayırdır inşallah deyip baktım marifetnameye bakın ne anlama geliyormuş.

Kaşın seğirmesinden : Sağ ve sol her yer dostlukla dolar.

KADRU 22-05-2013 04:44 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841343)
kaşımın sağı seğirip duruyor. Hayırdır inşallah deyip baktım marifetnameye bakın ne anlama geliyormuş.

Kaşın seğirmesinden : Sağ ve sol her yer dostlukla dolar.

israrla segiren Kaş hayatinda hayirli bir donum noktasinin yaklastigini anlatir hazir ol iyi seylere der.

Işıklı yol 22-05-2013 04:48 PM

Alıntı:

KADRU Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841345)
israrla segiren Kaş hayatinda hayirli bir donum noktasinin yaklastigini anlatir hazir ol iyi seylere der.

956k:zpzp:cilgin897blissyuy897wave44guitarsevincli
o kadar yani :)))

Işıklı yol 22-05-2013 11:32 PM

"Yaşadığım hayatı değiştirmeye, kendimi dönüştürmeye hazır mıyım diye, sormak için hiçbir zaman geç değil. Kaç yaşında olursak olalım, başımızdan ne geçmiş olursa olsun, tamamen yenilenmek mümkün. Tek bir gün bile öncekinin tıpatıp tekrarıysa, yazık. Her an her nefeste yenilenmeli. Yepyeni bir yaşama doğmak için ölmeden önce ölmeli." Şems-i Tebrizi

Işıklı yol 22-05-2013 11:47 PM

Bir güne daha elveda.. Artık dinlenmek vakti.. Yeni bir başlangıç olacak mı sabaha? Kim bilir? Her gün yeni bir armağan Yaratanımdan bana. Ah Allahım hakikate aç kalbimi ve yüreğimi ki duyabileyim kainatın sesini. Her zerreme Adın yazılsın ve her zerrem daima Seni ansın. Yeniden doğduğumda, dirilişim Sana kavuşmak olsun ebedi. Sonsuzca Ham olsun verdiğin tüm nimetlere. Sevgili yavrularım, iki cihanda can yoldaşım olsun. Sonsuzlukta da yanımda canımda olsunlar. Sevgili Peygamberim, Seni görebilmeyi diliyorum. Ve şefaatine erişmeyi..
Amin
Mübarek Üç aylarda tüm hayırlı dualarınız kabul amelleriniz makbul olsun. İyi geceler...actionsmile

papatya_27 23-05-2013 08:35 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841382)
Bir güne daha elveda.. Artık dinlenmek vakti.. Yeni bir başlangıç olacak mı sabaha? Kim bilir? Her gün yeni bir armağan Yaratanımdan bana. Ah Allahım hakikate aç kalbimi ve yüreğimi ki duyabileyim kainatın sesini. Her zerreme Adın yazılsın ve her zerrem daima Seni ansın. Yeniden doğduğumda, dirilişim Sana kavuşmak olsun ebedi. Sonsuzca Ham olsun verdiğin tüm nimetlere. Sevgili yavrularım, iki cihanda can yoldaşım olsun. Sonsuzlukta da yanımda canımda olsunlar. Sevgili Peygamberim, Seni görebilmeyi diliyorum. Ve şefaatine erişmeyi..
Amin
Mübarek Üç aylarda tüm hayırlı dualarınız kabul amelleriniz makbul olsun. İyi geceler...actionsmile

sevgili ışıklı yol o kadar güzel dua ve niyetlerde bulunuyorsun ki yazdıklarını okudugum günden beri bana ilham oldunuz kalbinizin güzelliğini yazılarınıza aktardığınızı hissediyorumm...herşey gönlümüzce olsun sevgiyle, huzurla

Işıklı yol 23-05-2013 08:42 AM

Eveeeet, hamd olsun sabaha eriştik. Allah günümüzü bereketli ve hayırlı eylesin. Kazancımız bol ve kısmetli olsun. Allah hayra vesile kılsın. Gönüller yapmayı, umut olmayı, iyi şeyler öğrenmeyi ve öğretmeyi nasip etsin Allah. Bugün de bu duayla açıyorum sayfamı. Vira Bismillah. Herkesin yüreğinde ki dilekleri en güzeliyle nasip olsun.
Günaydın güneş, günaydın kainat, günaydın Işık ve günaydın arkadaşlar. Sevgimle

Işıklı yol 23-05-2013 08:49 AM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841388)
sevgili ışıklı yol o kadar güzel dua ve niyetlerde bulunuyorsun ki yazdıklarını okudugum günden beri bana ilham oldunuz kalbinizin güzelliğini yazılarınıza aktardığınızı hissediyorumm...herşey gönlümüzce olsun sevgiyle, huzurla

Günaydın sevgili arkadaşım,
Bir güzellik taktir edildiğinde anlam kazanır. Sizin yüreğinizde benzer duygular olmasa sözlerim yüreğinize ulaşamaz, kulağınızdan içeriye yol bulamazdı. Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Ve sizin için kucaklar dolusu çiçek, yürekler dolusu sevgi ve gökyüzüne açılan en samimi ellerden de hayırlı dilekler diliyorum. Aydınlık yollar, bereketli mallar, samimi kullar diliyorum hayatınıza..
sevgimle actionsmile

bird of paradise 23-05-2013 01:10 PM

Daha önce gittiğinde sitede eksiklik olduğu hissedildi bunu çoğu üye fark etti, acaba neydi bu eksiklik derken tabi ya bize ışık olan insan yoktu dendi. Herkes aradı, insanları kendine getiren ışığını aradı, beklentisizce yardım ettiği insanlar tarafından arandı.

Çünkü sen ışık saçıyorsun, farklısın, tertemiz bir kalbe sahipsin, olayların olumlu yanlarını gören pozitif bir insansın, eksikliğinin hissedilmemesi normal karşılanamazdı.

İnsanlara karanlıkta ışık olmaya devam etmen takdire şayan.t678 956k

bird of paradise 23-05-2013 01:30 PM

Sen Anla (Özlem Tekin) - YouTube

mehtap1606 23-05-2013 01:33 PM

zaten ışık giderse ben de eskisi gibi koşarak gelmem buraya

mehtap1606 23-05-2013 01:33 PM

facebooktan önce burayı açıp ışık'ın yazdıklarını okuyorum güne onunla başlıyorum ve yatmadan önce yine onun yazılarını okuyorum. hayatımıza girdi bile....

Işıklı yol 23-05-2013 01:36 PM

Alıntı:

bird of paradise Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841414)
Daha önce gittiğinde sitede eksiklik olduğu hissedildi bunu çoğu üye fark etti, acaba neydi bu eksiklik derken tabi ya bize ışık olan insan yoktu dendi. Herkes aradı, insanları kendine getiren ışığını aradı, beklentisizce yardım ettiği insanlar tarafından arandı.

Çünkü sen ışık saçıyorsun, farklısın, tertemiz bir kalbe sahipsin, olayların olumlu yanlarını gören pozitif bir insansın, eksikliğinin hissedilmemesi normal karşılanamazdı.

İnsanlara karanlıkta ışık olmaya devam etmen takdire şayan.t678 956k

Çok teşekkür ederim. Valla bir ara kanatlandım, yere inmem baya bi zaman aldı. Şaka bir yana, böyle güzel sözlere nasıl mukabele edebilirim bilemedim ki. sadece tümm kalbimle teşekkür edebiliyorum ve içimden sana onlarca beyaz güvercin uçurdum ve kucaklar dolusu sevgi ve dua gönderiyorum. İnan bana çok uğraşıyorum ama yeterli kelimeleri bulamıyorum:)
actionsmile

Işıklı yol 23-05-2013 01:39 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841420)
facebooktan önce burayı açıp ışık'ın yazdıklarını okuyorum güne onunla başlıyorum ve yatmadan önce yine onun yazılarını okuyorum. hayatımıza girdi bile....

çok mutluyuuuuuuuuuummmmmm:zpzp:
hepinizi çokkkk seviyorummmmgirlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 AM.