![]() |
Cevap: Işık'ca Ansızın Tutacaktım Ellerinden - Dailymotion video Gitme lütfen, bu öyle bir şey değil. Bu gerçek bir sevda. Yapma vazgeçme bizden |
Cevap: Işık'ca Resim hocama uğradım bugün. Hem hatrını sorayım, hemde orada kalan malzemelerimi alayım istedim. Çok kaba ve sıkıcı davrandı bana. Davranışları ve sözleri oldukça canımı sıktı. Atlatmak kolay olmadı. Moralim bozuldu. Sonra dedim kendi kendime " beni sevmek, benden hoşlanmak zorunda değil. Bu benim kötü ve yetersiz olduğumu göstermez. Bu sadece onun sorunu. Terbiyesizliği ve kabalığı onun. Hem zaten sende ondan hoşlanmıyorsun kabul et. Oldukça sinir olurdun ona önceden de." Fakat yine de böyle bir davranış insanı incitiyor. (Kendimi tam olduğum gibi kabul ediyor seviyor ve affediyorum. Ben olduğum halimle tam ve mükemmelim. Yüreğini acıtma Işığım, boş ver kırılma. OLsun sen bana göre güzel bir insansın. Canın saolsun.) Olay karşısında iç sesim. Yüreğimi öptüm ve bak geçti artık dedim kendi kendime. |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
|
|
harikasın, annemin ve senin ve bütün annelerin, günü mutlu, huzurlu olsun ,gerçi sadece bir günü anneler günü olarak ilan edilmesi hiç hoş değil bütün günler annelere feda olsunt678 |
Evet, ben anneler, babalar, sevgililer, şunlar bunlar gününe hiç takılmam. Evlilik yıldönümüzü bilmem mesela. Doğum günümü ben kutlamıcam da yavrular kutluyo işte. Yoksa çıkmışın kırkın üstüne ne yaş günü Allah aşkına, yaşlanıyorum ay siz neyi kutluyonuz:)))) Çok teşekkür ediyorum. Çok düşüncelisin, çok incesin. actionsmile saol bird of paradise |
Cevap: Işık'ca hep tek basina avatarlar seciyosunn artik.. |
Deniz var ya arkada işte deniz benim tutkum.Feyste tanıştığım bir bey vardı. Beni gördüğünde şöyle demişti. Sen derinler ve zirveler demeksin. Hakkaten ya benim hayallerim hep denizlerin dipleri ve yaylalarda geçer. Mesela benim cennetimde derim ki bir okyanusum olsun. Bende suyun altında nefes alabileyim ve balinalarla şarkı söyleyim. Önceki mail adresim istiridye idi şimdiki zirve ama bilinçli değil bilinçsiz. Allahım nasıl biriyim ya Rabbimy789 |
Cevap: Işık'ca süpersinn :))) |
|
Cevap: Işık'ca Sorunun farkındayım. Cevabı bulamıyorum. Uffffff |
(bakış açısıdır hayat, anlamla oyna her şey değişir) actionsmile |
Cevap: Işık'ca Merak ediyorum. Acaba biz niyet ettiğimiz için mi öyle oluyor, yoksa öyle olduğu için mi biz öyle niyet ediyoruz? Ne mi demek istiyorum şöyle ki; Bugün sabah itibariyle bir yere gidecektim. Fakat dün çok fazla yoruldum. Çok yıprandım bugün tekrar dışarı çıkmak istemiyorum. Bir de dün düştüm bacağım fena halde ezilmiş. Yürümekte zorluk çekiyorum. Dedim "gitmeyeceğim, çok yorgunum rahatsızım." Arkadaşla buluşup gideceğiz. Onu arayım ben, diyeyim ki beni bekleme ben gelemeyeceğim. Sabah o beni aradı ben onu aramadan " Ben gelemeyeceğim Işık kız kardeşim doğum yaptı. İnşallah çıkmamışsındır." Aklıma bu soru takıldı. Bu eş zamanlılık mı? Ben öyle niyet ettim diye mi öyle oldu, öyle olduğu için mi ben buna niyet ettim? Muammadusun2 |
Cevap: Işık'ca Belkide tevafuk dedikleri şey bu |
Cevap: Işık'ca Her sabah uyanır uyanmaz ve her akşam yatmadan önce niyetlerinizi şu şekilde yazın: "Şimdi yaşamımda yeni bir başlangıç yapmaya yeni anlaşmalar yapmaya niyet ediyorum bunu veya daha iyisini kabul ediyorum." Bitirdiğinizde de teşekkür edin veya şükredin. Aşkı, neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum. Kalbimin kapılarını sevgi ile ardına kadar açıyorum ve harikulade bir sevgilinin yaşamıma girmesine izin veriyorum. Hayatıma sadece sağlıklı, mutlu, huzurlu ilişkileri çekiyorum. Olduğum her yerde adeta bir mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum. Etrafım bana beğeni dolu gözlerle bakıyor. Ben aşk mıknatısıyım. Ben sonsuz sevgi kaynağıyım. Ben sevgiyim. Kendimi aşka ve sevgiye açıyorum Ben sevilmeye layığım. Mutlu, huzurlu, doyumlu bir ilişkiyi (evliliği) sevgiyle yaşamayı seçiyorum. Ruh eşimi hayatıma davet ediyorum. Gelişini kabul ediyorum. Güven ve aşk üzerine kurulu, bana sadık ve güvendiğim doğru kadın/erkek ile bir araya gelmeyi seçiyorum. Güvendeyim, sevmeyi ve sevilmeyi seçiyorum. Kendimi seviyorum, ben değerliyim.. Ben kendimi sevdikçe ve saydıkça etrafımda beni seviyor, sevgi enerjisi ile yaşamım iyileşiyor, güzelleşiyor. Değişime izin veriyorum. Harika gelişmelerin olmasına niyet ediyorum. Var olan tüm güzel enerjileri hayatıma davet ediyor ve gelişini kabul ediyorum. Bu güzel enerjilerin artık benim ve bütünümün en yüksek hayrına çalışmasını seçiyorum. Sevgiden yaratıldığımın farkındayım, sevginin en mükemmel iyileştirici güç olduğunun farkındayım. Şimdi ruhumu aşkla ve sevgiyle besliyor ve aldığım her nefeste güçlenmeye niyet ediyorum. Sevgi enerjisinin mucizeleri yaşamıma çoğalarak geliyor, hepsini sevgiyle kabul ediyorum ve ruhumun, bedenimin, hayatımın, ilişkilerimin iyileşmesine izin veriyorum. Şükürler olsun. |
Cevap: Işık'ca Her sabah uyanır uyanmaz ve her akşam yatmadan önce niyetlerinizi şu şekilde yazın: "Şimdi yaşamımda yeni bir başlangıç yapmaya yeni anlaşmalar yapmaya niyet ediyorum bunu veya daha iyisini kabul ediyorum." Bitirdiğinizde de teşekkür edin veya şükredin. Aşkı, neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum. Kalbimin kapılarını sevgi ile ardına kadar açıyorum ve harikulade bir sevgilinin yaşamıma girmesine izin veriyorum. Hayatıma sadece sağlıklı, mutlu, huzurlu ilişkileri çekiyorum. Olduğum her yerde adeta bir mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum. Etrafım bana beğeni dolu gözlerle bakıyor. Ben aşk mıknatısıyım. Ben sonsuz sevgi kaynağıyım. Ben sevgiyim. Para ve zenginlik ile ilgili yaşadığım sorunlar için kendimi affediyorum. Zenginliğim özgürlüğümü arttırır. Özgürlüğüm zenginliğimi arttırır. Bolluk. Refah ve zenginlik bilincim her geçen gün gelişiyor, artıyor. Kazanmak, başarmak ve üretken olmak için doğdum. Sahip olduğum her şeyin değerini biliyorum, şükürler olsun, teşekkür ederim.. Geçmişte sahip olduğum her şeyin değerini biliyorum, şükürler olsun, teşekkür ederim.. Gelecekte sahip olacağım her şeyin değerini biliyorum, şükürler olsun, teşekkür ederim.. Bu gün sahip olduğum her şeyin değerini biliyorum, şükürler olsun, teşekkür ederim. Benim karşıma, hep iyi insanlar çıkar. Ben kendime fırsatları, iyiliği ve güzeli çekerim. Her geçen gün insanlar üzerinde etkili bir ilk izlenim bırakan enerjim doğallıkla artıyor. Gücüm ve cesaretim her geçen gün artıyor. Kendime olan güvenimi, eylemlerimle destekliyorum. |
Cevap: Işık'ca Sezen Aksu - Ahdım Olsun - YouTube Tam benlikmiş bu şarkı. Hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım. (amin) |
Cevap: Işık'ca Çok seviyorum seni IŞIĞIM* iyi ki varım. Mutluyum, yaşadığım her nefes için minnettarım. Ve sevebildiğim için ve yüreğimi sevgiye aşka açabildiğim için. Gökyüzündeki bulutlar için, parlayan güneş için. Sıcacık yüreğim, ellerim için. Kara bakan gözlerim için, içlerine aklar serpiştirilen saçlarım için. Bu yaşı görebildiğim için. Bitmeyen umudum için. Yeşeren toprak için, cıvıl cıvıl kuşlar için, duyabildiğim için, görebildiğim için.. Aklım için ve yazabildiğim için. Umuda yolculuğum için, sevgi dolu yarınlar bugünler, şimdiler için. Dostlarım arkadaşlarım ve sevgili yavrularım için.. İçimde çağlayan sevgi pınarım için. Yeteneklerim için Allahım Sana inandığım ve güvendiğim için. Sevgili arkadaşlarım hepiniz için... |
Cevap: Işık'ca kendime olan bu sevgimi ve taktir sözlerimin abartı olduğunu yada neden böyle davrandığımı düşünen yada merak eden arkadaşlarım varsa. Bazen kendime onay sözleri söyleme ihtiyacı duyarım. Tek başına ve kötü bir ortamda büyüyen bir çocuğum ben ve bunu her zaman yaptım kendime. Yani kendime annelik yapıyorum bazen böyle :)) Bu benim kaybolmamı engelliyor. Kendi başımı okşuyorum. Bazen de birinden istediğim ilgiyi alamadığımda dönüp kendime üzülme ben seninleyim diyorum. Bir nevi korunma mekanizması. Mesela bana misafir geleceğinde aşırı telaşlanır ve endişeli olurum. Bunu aşmam çok zamanımı aldı. Bütün o hazırlık aşamasında "merak etme her şey yolunda hep başardın yine başarırsın" gibi cümlelerle kendimi teskine çalışırım. bir borderline hastası bazen boşluğa düşer ve kaybolur bunu eskiden bilmiyordum ve çok canımı yakıyordu. Şimdi biliyorum ve kendimi ben buluyorum. Bu genelde arzu ettiğim ilgiyi alamadığımda daha çok yaşadığım bir sorun, korku artık buna karşı savunma mekanizmam var. :) Olay bu yani narsist değilim :)) galiba tabi ay bide o olmasın bu kadarını nasıl kaldırsın bu bünye |
|
|
Cevap: Işık'ca bir kaç nokta var. Farkındayım. Tekrarın farkındayım. Nasıl çözeceğim bilemiyorum. Hep bu minvalde dönüyor hayatım. Nasıl çıkacağım buradan bilemiyorum...... |
Cevap: Işık'ca İYİ HİSSETMEK İYİ HİSSETTİRİYOR İşte size iyi bir haber; kendinizi kaygı, suçluluk, kötümserlik, erteleme, düşük benlik saygısı ve depresyonun diğer "dipsiz kuyu" lardan ilaçsız kurtarabilirsiniz!İYİ HİSSETMEKte, psikiyatrisst David Burns duygularınızı harekete geçirecek ve hayata daha olumlu bakmanızı sağlayacak, bilimsel olarak test edilmiş teknikler sunuluyor. Duygudurumunuzdaki dalgalanmaların nedenlerini anlayın Olumsuz fikirleri kafanızdan silip atın Suçluluk duygunuzla başa çıkın Sevgi ve onay bağımlılığınızın üstesinden gelin Özgüveninizi arttırın "Hiç bir şey yapmamak" ile baş edin Depresyonun acı veren girdabından kurtulun "Okunacak ve tekrar okunacak bir kitap!" Los Angeles Times Başlangıçta çok ağır geldi. Pek anlayamadım daha doğrusu karışık geldi. Şimdilerde çözdüm dilini ve gerçekten faydalanacağım. İnanıyorum. Güzel bir kitap tavsiye ediyorum. |
Cevap: Işık'ca Herkese günaydın. Mutlu, sağlıklı hayallerin gerçek olduğu, mucizelerle dolu bir gün olsun.t678 |
|
Cevap: Işık'ca Akşam telkinlerimi dinleyip yattım ve aylardan sonra ilk kez karabasan dedikleri olayı yaşadım. Eskiden çok sık olurdu fakat uzun süredir olmuyordu. Kolay atlattım. Rüyalarım karma karışık, bir kız çocuğu vardı rüyamda. Kafasından yara almıştı. Yarası açıktı ve ben onu temizliyordum. İçim acıdı. Çok kötü durumdaydı. Halam ve kızları yanımdaydı. Çocukluğum onlarla geçti. Değişiyor bir şeyler. İyileşme ve değişim devam ediyor. |
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca Parçalı bulutlu şu an hayat. Bir güneş görünüyor bir kayboluyor. İçimde yeni oluşumlar var. Hissediyorum. Netleşiyor düşüncelerim aklım. Güzel şeyler olacak hissediyorum |
Cevap: Işık'ca Hayatınızı değiştirecek adımları atarken, resimleri mekanlarınızda kullanmayı unutmayın. Çağrışım metodu en güçlü metodlardan biridir. Resimler çarpıcı ve her baktığınızda sizi yerinizden oynatacak kadar güçlü olsun. Tabii ki göreceli bir kavram. Ancak odanıza asacak bir resim seçecekseniz, bir mağazaya gidip ne var ne yok diye bakmayın. İnternetten bulabilir ve yüksek çözünülürlükte bastırabilir, çerçeveletebilirsiniz. |
Cevap: Işık'ca evet ben avatarimi telefonumun ekranina koydum.birden acinca sanki biMisiz gibi geliyorr.. :)) gecen gun yolda yanimda oturan kadin hep ekrana bakti..ben telefonumla oynarken :)) baskalarininda merakla bakmasi hosuma gidigor..onlarda bizmisiz gibi bakiyorlar .enerji cogaligorr :))) |
Cevap: Işık'ca her şey tamda bitti dediğim anda rüyalarıma geri döndün bakalım hayırlısı. |
Cevap: Işık'ca Bugün sevgili yavrularımla harika bir gün geçirdim. Resim kursuma uğradım. Resmimin birini bulamadı hoca inşallah kaybolmamıştır. Çünkü çok emeğim vardı onda ve harika gidiyordu. Nefis bir resimdi kaybolursa cidden üzüleceğim. Yeni bir güneş gözlüğü aldı yavrum italyan tipiymiş. Nasılda yakıştı canımın içine. Güle güle kullansın hep güzelliklere baksın güzel gözleri. Meleğim benim. (erkek bu arada, neden melek, e meleklerin cinsiyeti yoktur da ondan :) |
Cevap: Işık'ca Örümcek fobim var eskiden beri bir oyun var örümceğin elinden kelebekleri kurtarıyosun. Oynuyorum ama tüylerim diken diken oluyo. Sanki beni yakalıyo gibi hissediyorum. ıyyyyyy |
Cevap: Işık'ca Ata Demirer - Nazende sevgilim Yâdıma düştün - BEYAZ SHOW - YouTube Değdi saçlarıma bahar gülleri Nazende sevgilim yâdıma düştün Sevenin bahtına bir güzel düşer Sen de tek sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün Gözlerim yoldadır, kulağım seste Ben seni unutmam en son nefeste Ey ceylan bakışlım, ey boyu beste Gurbette sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün Sensiz dağ yoluna çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller lâleler "Sen niye yalnızsın?" sordular eller Gurbette sevgilim aklıma düştün Nazende sevgilim yâdıma düştün |
Cevap: Işık'ca KOVA Burç Yorumu (19 - 25 Mayıs 2013) - Dailymotion video ohoooo süpper haberler doğrusu eyoooooo:zpzp:wave44 |
Cevap: Işık'ca "Bir şeyin imkansız olduğuna inanırsanız, aklınız bunun neden imkansız olduğunu size ispatlamak üzere çalışmaya başlar. Ama bir şeyi yapabileceğinize inandığınızda, gerçekten inandığınızda, aklınız onu yapmak üzere çözümler bulma konusunda size yardım etmek için çalışmaya başlar." David J. Schwartz |
Cevap: Işık'ca "İnsanlar kendi durumlarıyla ilgili olarak her zaman koşulları suçlar. Ben koşullara inanmam. Bu dünyada yol alan kişiler, ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan ve bulamadıklarında yaratan insanlardır." George B. Shaw |
Cevap: Işık'ca Geçtiyse, bırak geçmiş olsun... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 PM. |