![]() |
Cevap: Işık'ca Arkadaşlar biliyorsunuz hıdırellez geliyor. Sakın unutmayın niyetlerinizi tutmayı. Mistik dükkanda güzel bir çalışma verilmiş öneririm. |
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca İyi geceler. Huzurlu uykular ve güzel rüyalar diliyorum. sağlıcakla |
Cevap: Işık'ca AHMET ENES UNUTURUM DİYE YORMA KENDİNİ 2012 KLİP by MELEKLERerkekOLUR - YouTube Sevgiyi yüreğine katamayan, sevgiye hayat adayamayan, zoru gördüğünde arkasına bakmadan çekip gidenlere inat. Ben seni öyle sevdim öyle sevdim. ben seni böyle mi sevdim?.. |
Cevap: Işık'ca sevgili ışık arkadaşım, özelden msj yazdım hata var sanırım iletilmedi sana. burada sayfanı mahvetmiş olmaktan dolayı şimdiden özür utananadam. alfafrekanstan "mutlu ilişkiler aldım " bugün dinlemeye başladım ortalarında uyumuşum sonra birden uyandım ve bitmek bilmeyen frekansları sıkılarak dinledim gözlerimi hiç açmadım. sen nasıl dinliyorsun acaba yardımcı olur musun. 72 dakika hergün ayırmak zor geldi sanki |
Cevap: Işık'ca benim aldığım sadece yarım saat üzgünüm senin adına istersen o kişilere ilet bunu bakalım sana bir çözüm önerebilecekler mi? İstersen de akşam yatarken dinle uykuya dalarsın dinlerken farkında bile olmazsın. Çünkü ben her defasında yarısında uyuyakalıyorum :) |
Cevap: Işık'ca bugün alışveriş yaptım kendime ciciler aldım yazlık. Ama ne kadar kilo almışım yaaaa, hiç farkında değildim. Iyyyyy, nefret ettim halimden. Bir ara sana hiç bişey almayacam cezalısın bu halin ne dedim ama sonra tamam veririm nasılsa deyip affettim kendimi. En az beş kilo vermeliyim. Bir beden küçülmem lazım. Birazda toparlarsam yani sıkılaşırsam süper olacak. uffff, şişmişim resmen şişmişşşşşşşooo674897 |
Cevap: Işık'ca kilolarını affetmekle onlardan özgürleşiyorsun ben onu denedim ve çok kısa sürede kilo verdim |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
|
Cevap: Işık'ca Aşk - Mistik Olumlama Defteri Aşka dair söylenecek çok şey var elbette.. Ancak onu en sade hali ile ifade etmek istedik bu tasarımda... Ve Cem Karaca'nın sözlerinin üzerine söz söyleyemedik.. Hayatta en güzel şeyler hiç bir zaman gözle görünür olmamış.. Hissedilenler görünenden ötedir.. görünenden sırlıdır.. Sırrın içindeki gizemdir.. Çözebilene Aşk Ol'a.. Dağ başında rastladım aksakallı birisine Bin yıllık bir halıya bin yıldan beri Bağdaş kurmuş bir çınar gibiydi Sordum ona "Aşk ne ustam hayatın sırrı ne, Tepeden tırnağa aşığım ben Ve koskoca bir hayat var önümde?" Sevda kuşun kanadında Ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu Çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın Cem Karaca Aşkın ve tutukun, bereketin rengi olan kırmızı ile iyi haberin sembolü olan kuşların birleştiği bu özel deftere yazdığınız her harf hayatınıza aşk ol'sun.. Mistik Dükkanın en çok tercih edilenlerinden olan bu defterin, size ve sevdiklerinize daima güzellikler sunmasını seçiyoruz. Dünyada görmek istediğin değişim ol! Gandhi Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki düşüncelerimizi doğru bir şekilde olumlu frekansta dengelersek, arzuladığımız sağlığı, bolluğu, zenginliği, aşkı kolaylıkla yaşamlarımıza tezahür ettirebiliriz. Gerçek dediğimiz şey; kendimizle yaptığımız anlaşmalardan ve verdiğimiz onaydan başkası değildir. Olumlama çalışmaları yeni bir gerçeklik yaratmanın en etkili yoludur. Çünkü yazmak gerçeklik yaratmaktır. Olumlama çalışmalarının et etkili yöntemi ise yazmaktır. Yazarsan gerçek olur Yazmazsan hayal olur Olumlama yazmak insanın kendisi ve yaşamına dair yaptığı bir büyüdür. "Ne istediğine karar ver, çünkü değişim kararla başlar!" Niyetinizi yazmanız tam olarak ne istediğinizi açıkça belirlemenizi sağlar. Defalarca kanıtlanmıştır ki amaçlarını yazan insanlar onlara ulaşmakta çok daha başarılı olmuşlardır. İnsanoğlu akşam olduğunda ve uykuya yattığında, uykusunun en derin yerinde artık dünya onun için yoktur. Mutlulukları, mutsuzlukları, sahip oldukları ve olmadıkları artık yoktur. Ta ki sabah ilk göz kapakları hareket etmeye başlayıncaya kadar. Tam o an yeniden farkına varır. Yeniden görür, yeniden hisseder.Yeniden dünya anlam kazanır. İşte buradan tek bir anlam çıkar. O zaman “Dünya sen; sen dünyasın”. Mevlana Kırmızı renk canlılık ve dinamizmle ilgili bir renktir. Mutluluğu temsil eder. Kırmızı renk, fiziksel olarak; ataklığı, canlılığı ve duygusal bağlamda; bir işi sonuna kadar götüren azmi ve kararlılığı gösterir. Aşkın, tutkunun ve başarının rengidir. Aşk - Mistik Olumlama Defteri ile yapabileceğiniz güçlendirici olumlama örnekleri; Her sabah uyanır uyanmaz ve her akşam yatmadan önce niyetlerinizi şu şekilde yazın: "Şimdi yaşamımda yeni bir başlangıç yapmaya yeni anlaşmalar yapmaya niyet ediyorum bunu veya daha iyisini kabul ediyorum." Bitirdiğinizde de teşekkür edin veya şükredin. Aşkı, neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum. Kalbimin kapılarını sevgi ile ardına kadar açıyorum ve harikulade bir sevgilinin yaşamıma girmesine izin veriyorum. Hayatıma sadece sağlıklı, mutlu, huzurlu ilişkileri çekiyorum. Olduğum her yerde adeta bir mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum. Etrafım bana beğeni dolu gözlerle bakıyor. Ben aşk mıknatısıyım. Ben sonsuz sevgi kaynağıyım. Ben sevgiyim. Kendimi aşka ve sevgiye açıyorum Ben sevilmeye layığım. Mutlu, huzurlu, doyumlu bir ilişkiyi (evliliği) sevgiyle yaşamayı seçiyorum. Ruh eşimi hayatıma davet ediyorum. Gelişini kabul ediyorum. Güven ve aşk üzerine kurulu, bana sadık ve güvendiğim doğru kadın/erkek ile bir araya gelmeyi seçiyorum. Güvendeyim, sevmeyi ve sevilmeyi seçiyorum. Kendimi seviyorum, ben değerliyim.. Ben kendimi sevdikçe ve saydıkça etrafımda beni seviyor, sevgi enerjisi ile yaşamım iyileşiyor, güzelleşiyor. Değişime izin veriyorum. Harika gelişmelerin olmasına niyet ediyorum. Var olan tüm güzel enerjileri hayatıma davet ediyor ve gelişini kabul ediyorum. Bu güzel enerjilerin artık benim ve bütünümün en yüksek hayrına çalışmasını seçiyorum. Sevgiden yaratıldığımın farkındayım, sevginin en mükemmel iyileştirici güç olduğunun farkındayım. Şimdi ruhumu aşkla ve sevgiyle besliyor ve aldığım her nefeste güçlenmeye niyet ediyorum. Sevgi enerjisinin mucizeleri yaşamıma çoğalarak geliyor, hepsini sevgiyle kabul ediyorum ve ruhumun, bedenimin, hayatımın, ilişkilerimin iyileşmesine izin veriyorum. Şükürler olsun. Alternatif olarak farklı niyetleriniz ile birleştirebilirsiniz.. Mistik dükkan |
Cevap: Işık'ca Aşkı, neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum. Kalbimin kapılarını sevgi ile ardına kadar açıyorum ve harikulade bir sevgilinin yaşamıma girmesine izin veriyorum. Hayatıma sadece sağlıklı, mutlu, huzurlu ilişkileri çekiyorum. |
Cevap: Işık'ca Kendimi aşka ve sevgiye açıyorum Ben sevilmeye layığım. Mutlu, huzurlu, doyumlu bir ilişkiyi (evliliği) sevgiyle yaşamayı seçiyorum. |
Cevap: Işık'ca yeni kitap aldım "İYİ HİSSETMEK" bakalım ne faydası olacak bana. |
Cevap: Işık'ca okuduğum en iyi kişisel gelişim kitaplarından birisi, çok şey öğrendim, özellikle kendimle olan arkadaşlığımı sevmek gibi, başkasına ihtiyaç duymadan yalnızlığımı sevebilmek gibi, kendi içinde gerçekten kendini sevmeye başlayıp kendinle barışırsan insanlarda seni sevmeye başlıyor gibi, başkasının onayına ihtiyaç duymadan da yaşamak gibi ayrıca başarı=değer demek değildir gibi, başarısız olsam da değerli olduğumu bilmek gibi bir çok bilgi sahibi olacağın kaliteli bir kitapt678 |
|
Cevap: Işık'ca Ayaklarım hala sızlıyor. Offf çok yorulmuşum. Tam 7 saat sürdü alışverişim. Mağazadaki tüm kıyafetleri giydim galiba :)Fakat içime sindi. Şimdilik iyi geceler gözlerim kapanıyor kendiliğinden. sevgimle kalınactionsmile |
|
|
Cevap: Işık'ca Ayrıca psikonet denen siteye üye oldum. Çok faydalı oradaki videolarda. Tüh ya bu konuda eğitim alsaymışım baya iyi bir talebe olacaktım heralde. Psikolog olmayı gerçekten isterdim. Hala olabilirsin demeyin. Kaf dağına tırmanmaya hiç niyetim yok. O kadar zor bir uğraş yani bu benim için. Neyse bende işte böyle kendimi tatmin ediyorum. Orda burda yazıyorum. Feystede böyleydim. Onlarca danışanım vardı. Başlangıç için evet ama ilerisi için eğitim şart arkadaşlar. Yani o kadar da değil haddimi biliyorum :)) |
Cevap: Işık'ca Her birinize dünyalar dolusu iyilik sevgi aşk ve huzur diliyorum. Sağlıkla nice güzel yarınlara hepinizi çok ama çok seviyorummmmmgirlhaha |
|
|
Cevap: Işık'ca İyi hissediyorum. Daha doğrusu farklı hissediyorum. büyümüş gibi hissediyorum kendimi. Sevgimle kalın. ayrıca günaydın sevgili arkadaşlarım :) |
Cevap: Işık'ca Günaydın güne senin ışığınla başlamak güzel...:)) GErçekten bukadar yazacak şeyi nerden buluyorsun..:)) |
Teşekkür ederim. Hepinizi çoooook seviyorum sevgili arkadaşlarım. Ben hayatıma giren her insana dönüp bi dikkatli bakarım. Kimse yanımdan öylesine geçip gitmez. Mutlaka hayatıma girmişse eğer bana söyleyeceği şeyler vardır diye düşünürüm. Buradaki her arkadaşımla ortak yönlerimiz var. Benim yazdıklarımda insanlar kendilerinden bir şeyler bulabilirler. Hatta kim bilir hayata olaylara yeni bir bakış açısı kazanabilirler. Ben her birinizden öğreniyorum. Bazen şöyle diyorum "Vaaayyyy hiç böyle düşünmemiştim. E süpermiş bu" İşte bu bir anlık tık sesi bendeki belkide bir kilidi açar. Ve ben hayat yolumda bir adım daha atarım. Daha bile iyisi, yeni bir çiçeğe rastlamış gibi olurum. İlk defa görüyormuşum gibi mutlu olurum. Öğrenmek benim tutkum. Sanırım hayatım boyunca bir talebe olarak yaşayacağım. Merak benim en büyük heyecanım. Yeni bir şey öğrendiğimde bulutlara değer başım.Yani o kadar mutlu olurum. Fakat biri gözüme gözüme sokarsa ve illede bunu bil derse ben ona daha da yukardan bakarım. Ukala insana da hiç tahammülüm olmaz heee |
Cevap: Işık'ca Bugün oğlumla buluşacaktık alışveriş için. Kocatepe caminin altında beğendik mağazası var. Orada gördüğüm bir kaç eşyayı sevgili oğluma gösterip beğenisine sunacağım. Olur anne derse alacağız. Caminin önündeki parkta onlarca güvercin var. Ortada fıskıyeli bir havuz, hayvancıklar sulara bakıyor ama içine giremiyorlar çünkü çok derin. Girdim hemen mağazaya saksıların altına konan saksı altlığından aldım bir adet, Kocaman tepsi büyüklüğünde plastik bir kap bu. Oradaki bekçiden rica ettim. Doldurduk içini adam bana" yazık değil mi? Başka işin mi yok? " kabilinden sözler sarf etti. Neyse koydum suyu ortaya birer ikişer gelip içtiler, daha iyisi benim su kabını bir banyo küvetine dönüştürdüler. Başladılar içinde yıkanmaya. Ölecem gülmekten. Biri yıkanıyor, öteki o kaptan su içiyor. Ay diyorum o su içilir mi görmüyonmu yıkanıyo orda a aaaaaaaa:)) Az sonra olay küvet kavgasına dönüştü başladılar birbirini itelemeye ben yıkanacam olayına döndü iş. Yazık ki suyu devamlı doldururlar mı bilmiyorum. Görevliye siz doldurur musunuz dediğimde " benim işim parkları temizlemek, onunla uğraşamam" dedi. Umarım bir hayır sever de o kabı su doldurup bırakır. Ve o kuşlar, banyolarını yapabilirler ve içebilirler. |
Cevap: Işık'ca "İYİ HİSSETMEK" çok güzel bir kitap. Çok faydalı ve eğitici buldum. Tavsiye ediyorum arkadaşlar mutlaka edinmenizi tavsiye ederim. Teşekkürler Bird of paradise senin sayende bu kitabı öğrendim. Buradaki her arkadaşımla beraber bana katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum. |
Cevap: Işık'ca Laptop bozuldu arkadaşlar. Artık çok sık giremeyecem. Yeniden görüşene dek hoşça kalın. Hepinize güzel günler diliyorum.actionsmile |
Cevap: Işık'ca izmirdeyiz. Yaşım 5-6, bir portakal ve mandalina bahçesine bakıcılık yapıyor babam. Arkasında kayalık dağlar, önünde göklere kadar uzanan dut ağaçları, kocaman bir mandalina bahçesi, baharları coşan, yazları suyu oldukça azalan üzerinde asma bir köprü bulunan bir dere. Her yer yemyeşil. Tavuklar. Birinin adı pamuk, diğerinin ise Morcan olan iki köpek. Koyunlar, yılanlar, akrepler. Bambaşka bir dünyaydı orası. Öyle güzeldi ki adeta cennetten bir köşe. Bir koçumuz var. Kocaman kıvrım kıvrım boynuzları olan bir koç. Deli bişey. Ayakta kimi görse direk tosluyor. Hiç affetmiyor. Bir gün kardeşim ve ben dut ağacına çıkmış dut yiyoruz. babacım getirip koçu ağacın altına bağladı. Biz yukarıdan bağırıp duruyoruz " Baba sakın bağlama onu oraya, baba sakın bağlama" Babam bakındı sağa sola, bizi göremedi ve bağlayıp gitti. Eyvah biz kaldık ağacın tepesinde. İnmek ne mümkün, inersek bizim canımıza okur koçumuz. Ve hikayenin başka bir boyutu, kargalar. kargalar geldiler bizi ağaçta görünce başladılar gagalamaya, bizi kovalıyorlar. Yukarıda kargalar, aşağıda koç. Bilmiyorum ne kadar ama bana çok uzun geldi o süre. Saatlerce ağaçta mahsur kaldık:) |
Cevap: Işık'ca Siklamenleri ve laleleri ben ilk dağlarda gördüm. İlk defa dağlardan toplayıp da közde pişirdiğimiz mantarların hala tadı damağımdadır. Kuşkonmazları toplar ve külde pişirip yerdik. O tadı hala özlerim. Fıstık çamlarından dökülen kozalakları toplar, içinden fıstık çıkarır yerdik. Yılan balığı yakalamak ayrı bir eğlencedir. Dizlerine kadar çekersin paçalarını suya girer eğilir ve hiç kıpırdamadan beklersin. Ayaklarının arasında bir bulanma olduğunda direk daldırırsın elini suya bazen yakalamak mümkün olur ama çoğunlukla ellerinden kayıp gider. Fakat eğlencesine doyulmaz. Yere düşen mandalinayı yemezdik biz, illede dalından koparırdık. Hala benim en sevdiğim meyve mandalinadır ve nar tabi ki. Eh birde incir. Esmer tenliyim ya o zamanlar beyaz tenli olmayı çok istiyorum. Dayım dalga geçiyor. "Seni doğduğunda kazanın altına sürdük ondan böyle kara oldun sen" Allahım inanıyorum bende nasıl ağlıyorum. "Neden yaptınız bunu böyle nedeeennn ben beyaz olmak istiyordum. Sizin yüzünüzden kara oldum bennnn" :)) Şimdi ise çok seviyorum ten rengimi millet güneşin alnına yatıyor o ten rengi için. Solaryumlara giriyor. ben doğuştan kara :) Her yaz denizin tadını doya doya çıkarırım. Yanmak telaşım hiç olmaz. Daha tatil başlarken yanmışım 1- 0 öndeyim. Ama sonlara doğru güneşten korunuyorum artık, yoksa zenci mi bu diyecekler? :) |
Cevap: Işık'ca bugün hıdırellez unutmadınız değil mi arkadaşlar. Yazmayı unutmayın niyetlerinizi. Gül ağacının dalına asıp sabah imsakta alacak ve denize dereye atacaksınız. benim bildiğim böyle |
Cevap: Işık'ca Pek çoğumuz itibari ile kötü bir çocukluk ve bebeklik dönemi yaşadık. Pek çok travma yaşadık. Belkide farkında olmadan bir psikolojik hastalığın pençesindeyiz. Size tavsiyem şu olur. Mutlaka bir psikoterapist ile görüşün derim ben. Eğer bir hastalığınız varsa, doğru düşünemeyecek, doğru yargıya varamayacak ve doğru kararlar veremeyeceksiniz. Neyi neden yaptığınızı, neden öyle düşündüğünüzü, neden öyle hissettiğinizi ve muhtemelen nasıl iyileşeceğinizi bilemeyeceksiniz. Bir psikoloğa gidin ve bir tanı alın arkadaşlar. Ruh sağlığınızı kontrol ettirin. Nasıl kendinize tanı koyamaz, kendinize ameliyat yapamazsanız bazı ruhsal hastalıkları tek başına iyileştirmeye çalışmak tam bir hayal. Öyle hastalıklar var ki doktorlar dahi tedavisinde zorlanıyor. Birde kişi bu duygu durumuyla nasıl kendi kendine iyileşecek ki? Lütfen hayatı ne kendinize ne de başkalarına zehir etmeyin. Ve lütfen " Ben deli miyim? " diye saçma bir kaprisle hayatınızı boşa harcamayın. Eğer bir hastalığınız varsa elinizde olan tanı hayatınızı çok kolaylaştıracaktır. Neyi neden yaptığınızı bilebileceksiniz.Neden yorgun hissettiğinizi, mutsuzluğunuzu bilebileceksiniz ve karşı koyabilmeniz ve iyileşme süreciniz kolaylaşacak. Hem başka insanlara da kimsenin hayatı çekilmez kılmaya hakkı yok arkadaşlar. |
Cevap: Işık'ca iyi hissetmek bir sanattır iyi hissetmek tv - 3 Ocak 2013, Borderline / Sınır Kişilik Bozukluğu - YouTube |
Cevap: Işık'ca Teşekkür ederim bird of paradise :) Dün akşam çok aradım ama bir türlü bulamadım bu videoyu. Elimin altında bulunsun istiyordum. Sayfama da eklemişin hemen bulabileceğim. Teşekkür ederim arkadaşım. |
Cevap: Işık'ca offf ayaklarım sızlıyoooo. Çok yürüdüm çoooookkkkk! Üstelik topuklu ayakkabıylaa. Oyyyyy ayaklarımmmmşaşkınx |
Cevap: Işık'ca Merak ediyorum. Bu rütbeleri kim veriyo ve neye göre belirleniyo bu rütbeler. Binbaşı olmuşum. Naptımda binbaşı oldum onu merak ettim:) Hem bundan sonra ne olacam? Bundan büyük rütbe var mı? Hem birde madalyam da var. Bildiğin terfi basamaklarını hızla tırmanıyorum. Allahıma şükür. Bari burda bişey olmayı başardım:)) |
Cevap: Işık'ca Yeni bir kitap aldım dün. çok çok çok beğendim. adı " NİYETİN GÜCÜ" VALERİY SİNELNİKOV yazarı edge akademi yayını. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Dili çok sade anlaşılır ve çok net çalışabileceğiniz bir kitap. Karmaşık hiç bir bilgi yok. Çok net ifadeler mevcut. Ben beğendim size de tavsiye ediyorum. IŞIK'ca |
Cevap: Işık'ca blookReklam panolarındaki resimlerden bana ööö geldi artık. Bir sürü kıllı erkek resmi, şişman adam resmi, yağları sarkan insan resimleri. Ki burası bilinçaltını işleyen bir forum acaba bu resimlerle insanların bilinçaltına ne kadar çirkin imajineler gönderdiklerinin farkındalar mı? İğrendim artık bu resimlerden ben iğrendimmmmmmsigrt56 bad45 |
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca Ya çok mu konuşuyorum forumda? Her çorbaya maydanoz gibi oluyorum. Fakat birinin derdi oldu mu ben duramıyorum. Ah babacım, bana nasıl bir miras bıraktın böyle :) " Müslüman neme lazımcı olmaz kızım, birinin derdi olduğunda elinle düzelt, elinle olmazsa dilinle olmadı kalben onunla ol" ben babamın her sözünü kanun sayardım. Huy olmuş bunlar benim zamanla. Ah bilseniz ne çok başımı belaya soktum bu huyumla ben. Nerde bir bela varsa ben balıklama dalardım. Şimdi daha tedbirliyim ama |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM. |