Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

Işıklı yol 18-08-2013 12:41 AM

Cevap: Işık'ca

"Kendinizi yönetmek için kafanızı, başkalarını yönetmek için kalbinizi kullanın." Eleanor Roosevelt

Işıklı yol 18-08-2013 10:22 PM

Ne ağır imtihandır başındaki sakarya
Bin bir başlı kartalı, nasıl taşır kanarya?

Çok ağır geliyor bana bu imtihan, çok. Allahım bana çıkış yolu nasip et!..

maviinci 19-08-2013 09:52 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845879)
Ne ağır imtihandır başındaki sakarya
Bin bir başlı kartalı, nasıl taşır kanarya?

Çok ağır geliyor bana bu imtihan, çok. Allahım bana çıkış yolu nasip et!..

en güzel dualar seninle olsun canım benim

http://www.ciceksehri.com/wp-content...papatyalar.jpg

mehtap1606 20-08-2013 07:45 AM

Amin. .

seniha. 20-08-2013 11:07 AM

insan bazen çaresiz durumda kalabiliyor. üzücü olaylarla karşılaşabiliyor. bir kitapta okumuştum,sizi üzen bir kişi,olayla karşılaştığınızda o an rüyada olduğunuzu düşünün. insan sıkıcı bir rüyadan rüyadan uyanınca nasıl oh be rüyaymış der.o olayı yaşayan kişide rüya olarak düşünsün. hatta şu tavsiye ediliyor,olayları dışarıdan izleyin. olaylara yapışmayın. kişinin veya olayın sizden enerji çalmasına izin vermeyin.bunları yapmak kolay değil tabiki , belki rahatlatır diye düşünüyorum.Allah yardımcın olsun sevgili ışık .

Işıklı yol 20-08-2013 01:11 PM

Çok teşekkür ederim sevgili, güzel yürekli arkadaşlarım. Dün bir psikolog dostumla bir kaç saat sohbetim oldu. Yeni bakış açıları geliştirdik. Şimdi onunla ilgili çalışmalarım olacak. Oldukça verimli geçti sohbetimiz ve ben farklı bakmaya başladım olaya. Yakında bununla ilgili değişimler olacaktır. En azından tahammülüm artacak. Ne güzel dualarınız bulmuş beni ve ben çareye ulaşmışım bir nevi. İyi ki varsınız. Teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgimle kalınız.

Işıklı yol 20-08-2013 01:29 PM

Alfa frekans müzikleri, tam bir işkence bana göre. Bezdim hayattan soğudum resmen üfffffffff
Bitse de kurtulsam

Işıklı yol 21-08-2013 10:05 AM

çok istedim ama olmadı. Olduramadım. Fakat Allahım, Senin her şeye gücün yeter. İstemekten vazgeçmeyeceğim. Bende tüm çareler tükendi. Çalacak kapı, gidecek kul kalmadı. Sebepler dairesinde hiç bir sebebim kalmadı, tutunacak tek dal kalmadı. Bütün çarelerimi tükettim. Ve kapına geldim. Hz Yunusun balığın karnında dediği gibi diyorum " La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimiynn"
Ve Hz Yakubun çaresizliğiyle sana sesleniyorum" eşku bessi ve hüzni ilallah" Hüznümü ve dağınıklığımı sana şikayet ediyorum. Senden asla ümit kesmem, bilirim ki Sen yerlerin ve göklerin tek hakimisin. Tek Hükümranısın. Benim yapamayacağım her şeyi yapmaya, erişemeyeceğim her sebebi yaratmaya kadirsin. Alllahım, bana bir çıkış yolu yarat ve yüreğimin muradını hayırlısıyla nasip et. Değilse bana dayanacak güç ver. Hayır nerede ise bana nasip et ve beni bununla hoşnut eyle ey Rabbi Rahimim. Nolur Allahım, neyin eksik olur Allahımmmm

Işıklı yol 25-08-2013 04:17 PM

"Eğer bir gün yolunuzu kaybederseniz, bir çocuğun gözlerinin içine bakın. Çünkü bir çocuğun bir yetişkine her zaman öğretebileceği üç şey vardır; 1.Nedensiz yere mutlu olmak... 2.Her zaman meşgul olabilecek bir uğraş bulmak... 3.Elde etmek istediği şey için var gücüyle savaşmak." Paulo Coelho

Işıklı yol 25-08-2013 04:19 PM

"Hiçbir şey karanlık bir odada, siyah bir kedi aramak kadar zor değildir. Hele odada siyah bir kedi yoksa..!"
Konfüçyus

Işıklı yol 02-09-2013 03:28 PM

Hayat devam ediyor. Yavaş yavaş yeni düzen hazırlıkları. Tarık okuluna yerleşti. Şimdi ona kalacak yer ayarlayacağız. Büyük oğlum gidecek ve ben hayata kaldığım yerden devam edeceğim. Her şey yolunda baş edemeyeceğim her hangi bir sıkıntı şimdilik yok. Allahtan af ve afiyet diliyorum. Sağlıcakla kalınız. Sevgimle, IŞIK*

Işıklı yol 03-09-2013 07:28 AM

Ayşe İnak Ekiz & Mustafa Demiroğlu-Belalım - Dailymotion video

Işıklı yol 03-09-2013 08:56 AM

Ayse Ersoy/ ASKIM - YouTube

ennnnnnnnnn çok sevdiklerimdennnnn. Kalbimde sakladığıma gelsin. Yüreğimin en derinine

Işıklı yol 03-09-2013 09:27 AM

Fakındayım sorunun da çözümünü bi türlü bulamadım

maviinci 03-09-2013 01:11 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846341)
Fakındayım sorunun da çözümünü bi türlü bulamadım

belki de güvendiğin insanlara üstünkörü bahsetmek; farklı bakışaçıları sağlamana yardım edebilir, yahut özel değilse burada da paylaşabilirsin guitar

Işıklı yol 03-09-2013 11:08 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846344)
belki de güvendiğin insanlara üstünkörü bahsetmek; farklı bakışaçıları sağlamana yardım edebilir, yahut özel değilse burada da paylaşabilirsin guitar

Şöyle daha minnacıkken ben, yaşadığım bir şeyin hala birebir etkisini yaşıyorum. Yani hala bu benim gerçeğim olarak kalıyor. Ne yaptımsa yine de bunun etkisini değiştiremedim.

Işıklı yol 05-09-2013 10:14 AM

Yavrularımın hayatında hep onlara yardımcı, arkadaş, sırdaş ve dost olarak kalmak dileğim. Onların eşlerini de evlatlarım olarak görmek dileğim. Bana göre oğlunu evlendiren anneler bir adım geriye çıkmalı, hem onlara destek ama aynı zamanda mesafeli kalabilmeli. Ve bence geliniyle olan sorunlarını kesinlikle oğluna taşımamalı ve onu sevdikleri arasında tercih konumuna sokmamalı. Ben bu konuda umarım başarılı olurum. Sevgili yavrularımın hayatında hep anlamlı ve yardımcı olarak kalmayı başarabilirim. Allahım dileğim bu bana yardım ve nasip et lütfen

Işıklı yol 05-09-2013 12:19 PM

Geçenlerde saçlarımı değiştireyim dedim. Malesef kuaför acemi çıktı. Saçlarımı yaktı biraz ve adeta besleme gibi kesti saçlarımı ki ben o saçları kaç yılda uzattım. Saçlarımı tararken severim ben birde, yıkarken "ah canım saçlarım, ah benim güzel saçlarım" diyerek. Çok üzüldüm, çok mutsuz oldum tabi. Söylendim durdum "adam bahçe makasıyla daldı ya benim saçlarıma , ah mahvoldu saçlarım "diye diye. Dün tekrar bir kuaföre gittim. Düzettirdim. Amanın pek bi yakıştı, pek bi afilli oldu saçlarım. Ay çok memnunum yeni halimdennnnnguitary789

Işıklı yol 05-09-2013 12:41 PM

Yeni taşındığım evim 14.katta resmen rüzgar uğulduyor camlarında sanırsın "ŞAHİN TEPESİ" ne taşındım. Çok tırsıyorum bu sesten çokkkkkkkk

Işıklı yol 05-09-2013 12:47 PM

HAYAT, ŞİKAYET ETSEM DE SENDEN ARADA SIRADA GÜZEL BE HER ŞEY GERÇEKTEN GÜZEL. HAMD OLSUN ALLAHIM HAMD OLSUN VERDİĞİN TÜM NİMETLERE

Işıklı yol 07-09-2013 08:58 AM

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...eppApr2011.jpg

HAYRANIMMMM

Işıklı yol 07-09-2013 09:04 AM

Hayranım (Niran Ünsal) - YouTube

eh bu resmin altına bu şarkı yakışıry789guitar

Işıklı yol 16-09-2013 09:13 AM

Başkalarının yanlışlıklarıyla ve kötülükleriyle uğraşarak ruhunu karartma. Düzeltilmesi gereken biricik insan kendinsin.

Emerson

Işıklı yol 16-09-2013 09:19 AM

İçine döndüğünde kendini sevmezsin, sevgi sen olursun. Sevgi denen enerji sen olursun. Sevgiyle dolarsın, sevgi yayarsın. Sevgi senin yaydığın koku olur. İçinde ismin yok, egon yok. İçinde saf var, varoluştan ibaretsin.

-- Osho --

Işıklı yol 21-09-2013 09:48 PM

İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun (2013 Yepyeni) | İzlesene.com Video

Işıklı yol 21-09-2013 09:50 PM

Geceleri paylaşır düşlerle bir çözümü yok ki bunun
Yanlışa düşer çıkmazlara dönüşü yok ki bunun

Sevgi olsun taştan olsun ama benimle olsun
Çile çeker aşkın mapusunda kaçışı yok ki bunun

Koşmayı seviyor aşkın yıllarına
Kendini yormayıp bıktırmadan
Her acıyı çekip alışa alışa aşkı öğreniyor
Sevmeyi seviyor diyorum ya sana
Kalpleri kırmayıp aldatmadan
Farklı dünyalar tanıya tanıya doğrusunu arıyor

Yar bana bakmasa da
Yar benim olmasa da
Heyecan duymayı seviyor bu gönlüm bir sonuç almasa da
Yar bana bakmasa da
Yar benim olmasa da
Heyecan duymayı seviyor bu gönlüm bir sonuç almasa da

Geceleri paylaşır düşlerle bir çözümü yok ki bunun
Yanlışa düşer çıkmazlara dönüşü yok ki bunun

Sevgi olsun da taştan olsun ama benimle olsun
Çile çeker aşkın mapusunda kaçışı yok ki bunun

Koşmayı seviyor aşkın yıllarına
Kendini yormayıp bıktırmadan
Her acıyı çekip alışa alışa aşkı öğreniyor
Sevmeyi seviyor diyorum ya sana
Kalpleri kırmayıp aldatmadan
Farklı dünyalar tanıya tanıya doğrusunu arıyor

Yar bana bakmasa da
Yar benim olmasa da
Heyecan duymayı seviyor bu gönlüm
Bir sonuç almasa da
Yar bana bakmasa da
Yar benim olmasa da
Heyecan duymayı seviyor bu gönlüm
Bir sonuç almasa da

guitar

Işıklı yol 21-09-2013 10:02 PM

Hayat, hep akışta olmaktır bana göre. Hep bir adım öteyi düşleyerek yaşamaktır. Ve her şeye rağmen güzel bakabilmektir.

Alabildiğine hoş görülü ve alabildiğine umutlu. Sevgi dolu bir gönülle devam edebilmek. Ve yer yüzünde yüreklere tebessüm saçarak yaşamak.

Işık*

Işıklı yol 31-10-2013 07:12 PM

Eveeeet, ne değişmiş olabilir hayatımda sizce. Belkide hiç bir şey! Şu var ki hayat başlı başına bir macera. Takılıp kalmamak gerekiyor. Şimdilerde yeni bir kitap okuyorum. Şimdinin gücü. Eckhart Tolle ki mutlaka kitaplığınıza eklemelisiniz derim. Cidden size farklı bakış açıları verecek güzel bir eser. Kimse salt mutlu yada mutsuz değildir zaten. Her an değişim yenilenme sürer gider. Fakat son öğrendiğim yarına yada geçmişe dair her şeyi silmek yalnızca şimdi ki zamanda kalmak. Kitabı okuduğunuzda daha net göreceksiniz. Müthiş bir sükunet arkadaşlar. Tabi çalışmalarım devam edecek. Ve ben hayat yolunda hep en güzeli kovalayan olmaya gayret edeceğim. Faydalı olmak hem kendine hem insanlığa. Şu bir gerçek ki arkadaşlar her insanın bilinçlenme adına attığı her adım insanlığın kazancıdır. Öyleyse acıyı değil huzuru deneyimlemeliyiz. Şikayeti değil hamd etmeyi deneyimlemeliyiz. Bir taşın suda aksi gibi sizden yayılıp gider bu huzur tüm insanlığa. Değişmeliyiz arkadaşlar. Sadece kendimiz için değil tüm evren adına değişmeliyiz. Sevgimle kalın :)
IŞIK*

mehtap1606 31-10-2013 08:25 PM

Süpersin canım ışıklı yolum...seni çokkk özledik, daha sık uğra emi. Mucuk mucuk mucuk

Işıklı yol 02-11-2013 07:32 AM

teşekkür ederim imkanım oldukça uğramaya gayret ediyorum. Bende sizleri özledim. Hayat dileklerinizden fazlasını versin sevgimle kalın :)

Işıklı yol 03-06-2014 11:27 PM

merhabaaaaa
Kimler var acaba eskilerden! Yeni bir blog hazırlığındayım duyururum. Hepinizi çok özledim ayrıca. Tabi burada kimler var benim tanıdığım bilemiyorum. Ne değişti demeyin sakın, hiç bilmiyorsunuz ne değişti. Cidden bilmiyorum. Aslında galiba değiştirmek istersen değişiyor bazı şeyler. Sen eğer yerinde saymak istersen o da olur. Sayıyorsun :)

Beklenti, mutlu olmaksa olun o zaman mutluluk yada mutsuzluk sizin kendi tercihiniz çünkü. Sevmekte sizin tercihiniz, nefrette. Affetmekte sizin tercihiniz, öfke denizinde boğulmakta. Geçmişe çapa atıp yaşarsa insan bugünü asla yakalayamıyor. Aklın hep bir geçmişte bir gelecekte dolaşıp duruyor. Ve sen en önemli olanı şimdiyi kaçırıyorsun. O yüzden şunu bilin ki şükür yada şekavet ehli ( durmadan şikayet eden) olmak sizin elinizde.
Çok sevdiğim bir söz vardır." üzüntüyü bırakıp yaşamaya başlamak istiyorsanız sahip olduğunuz nimetleri sayın dertlerinizi değil."
Sevgimle
Işık'cagirlhaha

sweeet 04-06-2014 01:11 AM

Blogunu bekliyoruz o vakit heyecanla. Sevgiler ışığım.

Işıklı yol 04-06-2014 08:15 PM

Çok iddialı değilim lakin, vaktimi değerlendirmek maksadım. Teşekkürler sweeet umarım iyisindir. Hepinizi çok özledim, fakat kimler kaldı bizim gruptan bilemiyorum tabiy789

elisya 04-06-2014 08:59 PM

Merhaba tekrar hoşgeldiniz. Benim siteye ara verdiğim dönemde burdaydınız sizi hatırlıyorum. Paylaşım yapmasam da arada sırada gelir okurdum. Sizin grupta değilim muhtemelen ama benim grubumdan da kimse kalmadı zaten..
( 2010-2011 seneleri) Eskilerden kim varsa onlarla konuşmayı tercih ediyorum bende.. :)

Janer 06-06-2014 12:41 AM

cansuyu vardı nick değiştirip ışıklı yol mu oldu ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

sweeet 06-06-2014 09:03 AM

Cansuyum başka, Işığım başkadır.

Janer 06-06-2014 12:13 PM

o zaman karıştırdım :) . Tamamdır .

Işıklı yol 07-06-2014 12:14 AM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 850434)
cansuyu vardı nick değiştirip ışıklı yol mu oldu ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

evet, cansuyu da harika yazıları olan bir bayandı. Ben geldikten çok kısa bir süre sonra uzaklaştı forumdan. Çok severek takip ettiğim birisiydi kendisi :)

delioglan 07-06-2014 02:36 AM

Işıklı yol blog hazırlığınız için kolay gelsin, okuyanın bol olsun. Benim de son zamanlardaki uğraşım bu oldu ve sıfır bilgiyle girdim bu blog işine. Biraz mükemmeliyetçi yaklaşıyorum sanırım işleri epey zorlaştırdım kendi adıma. Umarım en kısa zamanda eksikleri tamamlar yayına sokarım. Sanırım bu mecraya benden daha hakimsiniz tavsiyelerinizi de almak isterim.

Işıklı yol 09-06-2014 09:56 PM

Alıntı:

delioglan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 850455)
Işıklı yol blog hazırlığınız için kolay gelsin, okuyanın bol olsun. Benim de son zamanlardaki uğraşım bu oldu ve sıfır bilgiyle girdim bu blog işine. Biraz mükemmeliyetçi yaklaşıyorum sanırım işleri epey zorlaştırdım kendi adıma. Umarım en kısa zamanda eksikleri tamamlar yayına sokarım. Sanırım bu mecraya benden daha hakimsiniz tavsiyelerinizi de almak isterim.

yok yok hayır tamamen macera benimki hiç bir bilgim yoky789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 AM.