![]() |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
Değiştirecem bu talihimi. Yetti artık beyu892600 |
Cevap: Işık'ca Heeeeeeyyyyyyy millleeeeeettttt yeni bir hayata yürüyorum. Yeniden başlayacağım hayata. Umutla yürüyeceğim. Yeni bir başlangıç. Yeni hayatıma doğru yürüyorummm |
Cevap: Işık'ca Aylar önce yazmışım. İmajinasyon çalışmaları yapmışım. Altına imza atmışım. Hayret gerçekleşmiş bir kaçı şimdiden. A aaa becerebildim galiba bende. Oluyor mu ne? eyooooooo:zpzp:gulensmileys456f678h956kguitar |
|
Cevap: Işık'ca süpersin Işık abla sevincli |
Cevap: Işık'ca Şimdi daha çok inanarak yapmaya başladım. Yeni hedefler koyacağım. Bakalım belki de bunlarda olur. OLsun o halde |
|
Cevap: Işık'ca seni tekrar aramızda görmek çok güzel :)) |
|
Cevap: Işık'ca bizde seni özledikkkkkkkkkk |
Cevap: Işık'ca Yeni bir çalışma başlattım. Oldukça faydalı görünüyor. Geçmişime yolculuk yapıyorum. Her yaşımda hatırladığım veya hatırlamadığım beni buluyor ve onu büyütüyorum. Ona bakıyorum. Mesela bebekliğime gittim. Minnacık beni buldum ve aldım onu. Her gün ona zaman ayırıyorum. Bakımını yapıyorum. Seviyorum, sarıyorum ihtiyaçlarıyla ilgileniyorum. Bunu yeni okuduğum var olan annenin yokluğu kitabından öğrendim. Sanki faydası oluyor arkadaşlar. Eğer benim gibi kötü annelik görmüşseniz tavsiye ederim. Hatta pek çok yaşımla ilgileniyorum. Daha sonra ise bebekliğimi hatırladığım diğer yaşımla bütünleştirmeye gayret edeceğim. Böylece geçmişimde acı çekmiş, yok olan Işık daha farklı hissetmeye başlayacak. Hatta anneme benim yerime cansız bir bebek bıraktım. Artık incitemeyecek acıtamayacak. Gerçekten bebekliğime dair güven duygusu hissetmeye başladım. Çünkü bebek Işık emin ellerde benim yanımda. Buna iyi annelik deniyor. İçindeki iyi anneyle bütünleşme. Onun için harika bir oda döşedim. Ona harika eşyalar aldım. Onu besliyorum, seviyorum yıkıyorum.Tüm ihtiyaçlarıyla tek tek ilgileniyorum. Ve içimde bir yerlerde huzur duygusu oluşmaya başladı adeta. |
Cevap: Işık'ca hoşgeldinnn :))) seni gördüğüme çok sevindim.. anlam gelmiş buralara :) |
Cevap: Işık'ca Güzel bir çalışmaymış Işığım. Aynı şekilde babasıyla ilişkisi kötü olanlar da bu şekilde bir çalışma deneyebilir. Özellikle erkekleri çok etkiliyor. Gerçi hem anne hem de baba davranışları çekirdek inançlarımızı etkiliyor. Sevgiler. |
Cevap: Işık'ca Işığım hoşgeldin kiss3 |
Cevap: Işık'ca [QUOTE=Işıklı yol;844996]Yeni bir çalışma başlattım. Oldukça faydalı görünüyor. Geçmişime yolculuk yapıyorum. Her yaşımda hatırladığım veya hatırlamadığım beni buluyor ve onu büyütüyorum. Ona bakıyorum. Mesela bebekliğime gittim. Minnacık beni buldum ve aldım onu. Her gün ona zaman ayırıyorum. Bakımını yapıyorum. Seviyorum, sarıyorum ihtiyaçlarıyla ilgileniyorum. Bunu yeni okuduğum var olan annenin yokluğu kitabından öğrendim. Sanki faydası oluyor arkadaşlar. Eğer benim gibi kötü annelik görmüşseniz tavsiye ederim. Hatta pek çok yaşımla ilgileniyorum. Daha sonra ise bebekliğimi hatırladığım diğer yaşımla bütünleştirmeye gayret edeceğim. Böylece geçmişimde acı çekmiş, yok olan Işık daha farklı hissetmeye başlayacak. Hatta anneme benim yerime cansız bir bebek bıraktım. Artık incitemeyecek acıtamayacak. Gerçekten bebekliğime dair güven duygusu hissetmeye başladım. Çünkü bebek Işık emin ellerde benim yanımda. Buna iyi annelik deniyor. İçindeki iyi anneyle bütünleşme. Onun için harika bir oda döşedim. Ona harika eşyalar aldım. Onu besliyorum, seviyorum yıkıyorum.Tüm ihtiyaçlarıyla tek tek ilgileniyorum. Ve içimde bir yerlerde huzur duygusu oluşmaya başladı adeta.[/QUOTE hoşgeldin . ben de tek suçlu beyniniz isimili bir kitap okudum. onda da geçmişi iyileştirmekten bahsediyor. geçmişle ilgili yaşanılanlarda rahatsız eden olaylar yerine ,hoşunuza gideceğiniz görüntüler yerleştirin diyor. zaten bilinçaltı gerçek ile hayali ayırt edemezmiş. o yüzden şu an düşündüklerimizi gerçek kabul edecektir. sevgiler. |
Cevap: Işık'ca güzel bir çalışmaymış. Daha öncede bir yerlerde bununla ilgili bir yazı okumuştum. Nasıl yapıldığıyla ilgili biraz ipucu verir misin? Geçmişine yolculuğu nasıl yapıyorsun ? |
Cevap: Işık'ca Öncelikle aslında daha gelemedim arkadaşlar. Şu an bir yerde tatildeyiz, biraz sorunlu bir internet ama yine de size ulaşmak istedim. O yüzden yazmaya çalışıyorum. Yine de beni gördüğüne sevinen tüm sevgili arkadaşlarıma candan sevgilerimi iletiyorum. Yaptığım çalışmaya gelince, aslında pek çok çalışma verilmiş ben bunu seçtim şimdilik içlerinden bunu yapıyorum. Öncelikle faydası şu ki anneme olan kızgınlığımda bir azalma hissediyorum. Çünkü ona kızgınlığım belkide en minicik dönemlerime dayanıyor. Ve ilginç bir şekilde kendimi güvende hissediyorum. Çünkü artık bir yerlerde incitilen Işık artık onun ellerinde değil. Her gün gidiyorum mesela bebek Işığın yanına onu alıyorum seviyorum, sarılıyorum, besliyorum, yıkıyorum. Bazen bunu yaparken gülümsediğimi hissediyorum. Sonra mesela bugün ayrıca ilk okul çağlarıma gittim. Hayalinizde o sizi buluyor ve ona yardım eli uzatıyorsunuz bu kadar basit. Kocaman bir ev açtım, bir çok odası olan son derece konforlu, harika bir ev burası. Her odayı ayrı döşedim. Her odada o yaşa dair ne olması gerekiyorsa o var. İsterseniz erkekler bir futbol sahası, bir havuz bile hayal edebilirler. Hem ben böylece yokluk bilincinden bolluk bilincine dahi geçilebileceğini umuyorum. Kimiyle oynuyorum, kimiyle ilgileniyorum, kimiyle sohbet ediyorum. Her yaş için ayrı ayrı zaman ayırıyorum. Mesela ben çocukken saçlarımı iki yandan bağlamaya çalışır bir türlü beceremezdim. Dün o yaşımla buluştum, onun saçlarını taradım tam istediği gibi bağladım. İçimde sevinç duygusu oluştu bir anda:) En çokta bebek halimi seviyorum. Minik bir bebeğim varmış gibi. Onunla ilgilenmek bana huzur veriyor. İşte böyle deneyin bakalım sizler nasıl hissedeceksiniz:) |
Cevap: Işık'ca bu kadar basit mi :) gözlerini kapayıp çocukluğunu mu hatırlıyorsun. Okuduğun kitapta böyle birşeyden bahsediyorsa eğer uygulama şeklini anlatmıştır. Merak ettiğim nokta tam olarak budur :) |
Cevap: Işık'ca Basit ya da zorluğunu bir yere kadar sorgulaman güzel ama takılma, dene. Bakalım sen neler hissediceksin? |
Cevap: Işık'ca bu güzel çalışmayı yapayım dedim yarım saat öncesine kadar. Gözlerimi kapadım rahatsız eden hiçbirşey yoktu beni çocukluğuma gideyim dedim gidemedim çünkü dikkatim dağılıyordu. Bu çalışmayı da dikkati dağıtmadan yapmanın tek yolu meditasyon diye düşündüm. Bu çalışma başlı başına bir meditasyon bence yoksa diğer türlü zaten dikkatin habire dağıldığı için yapmak zorlaşıyordu.. Sweet bunca zaman forumda birşey öğrendiysem o da kimsenin bana yardımcı olamadığı, bunun için kimseyide suçlamıyorum. Bu sorunları kendi başıma aşmam gerekiyor.. |
|
Cevap: Işık'ca Bu çalışma kötü annelik gören kişilere önerilen bir çalışma içinde ki kayıp çocuğa ulaşarak onu büyütüyorsun. Ben bir borderline hastasıyım. Borderline hastaları 0-3 yaş arasında kötü annelik gören kişilerde oluşuyor. İşte ben 0-3 yaş arasındaki beni alıp onu daha güzel bir bakımla ve sevgiyle büyüterek bilinçaltında oluşan o yoksunluk duygusundan kurtulmak. Fakat bunu başka zamanlar için sizler de yapabilirsiniz. Bunu bana Psikoloğum tavsiye etmişti. Yaşadığım kötü bir anım için o zamana git kendini o durumdan alıp daha güzel bir duruma taşıyabilirsin demişti. Hatta sana eziyet eden kişiyi hayalinde cezalandırabilirsin. Fakat benim niyetim bu değil ben kendimi bebekliğimde yaşadığım acılardan kurtulmak için bunu yapıyorum. |
Cevap: Işık'ca herkese kucak dolusu selam, sevgi.. Hepinizi çok özledim. mesafeler uzak olsa da kalpler hep bir arada yan yana can cana sevgi ve muhabbetle Işık* |
Cevap: Işık'ca bende seni özlüyorum.. |
|
Cevap: Işık'ca Minik bir tabletten yazmaya çalışıyorum. Çok zor oluyoryu89ooo67terli345 |
Cevap: Işık'ca kiss3 özleniyorsunnn |
|
Cevap: Işık'ca Hayat bir yerlerde yine devam ediyor. Yorucu günler, biraz da sıkıcı, yinede yaşamak güzel! |
Cevap: Işık'ca döndün müüü ? : )) |
|
Cevap: Işık'ca biz de seni çok seviyoruzzzzz |
|
Cevap: Işık'ca çoooook uzaklardan minnacık bir merhaba! Sevgimle kalın, Allaha emanet olun.actionsmilet678 |
|
|
Cevap: Işık'ca Zihninizi siz yapılandırın 21 günlük kendi kendinize yapabileceğiniz özel bir çalışma Sistemin harekete geçmesi için ilk önce bir niyet olmalıdır. Bu niyeti gerçekleştirmek için ise karar vermek çok önemlidir. Evrensel hak ve paylaşım yasasına uyarak, zihinsel enerjimi koruyup, yükselterek ve sadece içsel gücüme güvenerek, kendimi ve yaşamımı yeniden yapılandırmaya niyet ediyorum ve şu anda bunu gerçekleştirmeye karar veriyorum. Şimdi elinize bir kağıt ve kalem alın. Kendinizde fiziksel, zihinsel ve davranışsal olarak sevmediğiniz yönleri yazın. Şimdi şu soruyu kendinize sorun. "Nasıl bir siz olursanız tam anlamıyla mutlu olursunuz?" Öncelikle kağıda neleri değiştirmek istediğinizi yazmakla başlayın. Sonra bu yazdıklarınızın yerini daha yapıcı düşüncelerinizle değiştirin. "Öfkeliyim" yerine "ben sakinim." "Birinin bana zarar vermesinden korkuyorum" yerine "Ben yaşamın akışına güvenen cesur biriyim." "Kararsızım" yerine "Ben her konuda ve kararda net ve kararlıyım" gibi. "Hangi düşüncelere sahip olursan kendini daha mutlu hissedersin?" Şimdi elinize yeni bir kağıt alın ve düşüncelerinizi yazın. Hayata bakış açılarınızı, nelere şikayet ettiğinizi, ilişkiler, para, aşk, sağlıkla ilgili olan düşüncelerinizi ayrıntılı olarak yazın. Şimdi bunları olmasını istediğiniz şekilde yazın. Hayatın zor olduğuna dair bir inancınız varsa yerine "Ben daha kolay ve akıcı bir hayat yaşamayı seçiyorum." Değersiz olduğunuza dair bir inancınız varsa yerine "Ben değerliyim. Her halimle özelim, eşsizim ve benzersizim. Kendimi her koşulda seviyor ve onaylıyorum." yazın "Nasıl bir yaşam sürersem, işte tam olarak yaşamak istediğim hayat bu dersiniz?" Geçmiş geçmişte kalmıştır. Şu andan itibaren nasıl yaşam sürmek istiyorsunuz? Ömür boyu korkusuz bir hayat geçirmek değil "ben bir ömür boyu huzurlu, bolluk ve bereketle, güven içerisinde bir hayat yaşamayı seçiyorum." gibi. Hayatınızı yapılandırın Bu bölümde kırtasiyeden kocaman sevdiğiniz renkte bir karton alın. Şimdi internetten ve ya dergilerden bu yazmış olduğunuz hayata uygun resimleri kesip, kartonunuza yapıştırın. Bu kartonu her gün görebileceğiniz bir yere asın ve bu hayata bir isim verin. Somut olsun. Size bu niyeti her daim hatırlatan bir metafor olsun. Nar, yüzük, saat, kitap, pembe gibi Nefesle destekle 21 gün boyunca hiç aksatmadan sabah ve akşam olmak üzere her gün 10 dakikalık nefes çalışması yapın. Zihninizden kağıda yazdığınız olumlamaları ve niyetinizi geçirin. Nasıl bir hayat yaşamak istediğinizi, hangi düşüncelere sahip olmak istediğinizi, nasıl biri olmak istediğinizi zihninizden geçirin. Onu hayal edin, yaşayın, nefesle birlikte içinize çekin. "Çalışma ayrıntılı bir şekilde Nilda Efeçınar'ın Bilinçaltının Büyüsü kitabında yer almaktadır." *Şuan ki durumun ne? *Olmak istediğin yer neresi? *Bunun gerçekleşmesi için yapılması gereken şeyler neler? *Bu gerçekleştiğinde kendini nasıl hissedeceksin? *Buna bir isim versen adı ne olurdu? |
Cevap: Işık'ca "Aradığın şey o kitaplarda değil, aradığın şeyi okuyarak bulamazsın. Sende eksik olan şeyi gözlerinle tamamlayamazsın. Aradığın şeyi dünyada arayacaksın, aradığın şeyi yüreğinle bulacaksın. Dünyadaki tüm kitaplar, tüm hesaplar, akıl oyunları, sayfalarca laflar, sevginin yerini tutmaz. Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın." Şems-i Tebrizi |
Cevap: Işık'ca "Dinleyin, duyabiliyor musunuz? Müzik, her yerde. Duyabiliyorum; rüzgarda, havada, ışıkta. O her yerde... Tek yapmanız gereken onu duymaya çalışmak. Tek yapmanız gereken, onu dinlemek." Kalbini Dinle - August Rush |
Cevap: Işık'ca "En büyük zayıflığımız, bırakmakta yatar. Başarıya giden en kesin yol ise, sadece bir kez daha denemekten geçer." Thomas Edison |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 AM. |