Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

atmaca42 11-06-2014 11:16 AM

Cevap: Işık'ca

ooo ışık hanım siz gittiniz forumdan bende uzaklaştım merak ediyodum sizi acaba nerelerde ne yapıyor diye iyi olmanıza sevindim

delioglan 11-06-2014 02:42 PM

Umarım benim iş de heves olarak kalmaz zihnimi toparlayıp başlamam lazım biran önce.

Işıklı yol 11-06-2014 05:11 PM

Alıntı:

delioglan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 850503)
Umarım benim iş de heves olarak kalmaz zihnimi toparlayıp başlamam lazım biran önce.

hiç bir şeyi beklememek lazım kendinizi ertelemeyin. Biran önce başlayın. Eskiler ne demişler "kervan yolda dizilir" siz yola çıkın mevla kerimdir.

Işıklı yol 11-06-2014 05:12 PM

Alıntı:

atmaca42 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 850499)
ooo ışık hanım siz gittiniz forumdan bende uzaklaştım merak ediyodum sizi acaba nerelerde ne yapıyor diye iyi olmanıza sevindim

Teşekkür ederim. hamd olsun devam işte hayat kaldığı yerden

sweeet 11-06-2014 05:15 PM

Belki blogunda yaptığın resimlerin de olur. Onları da görürüz.

Işıklı yol 11-06-2014 11:12 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 850510)
Belki blogunda yaptığın resimlerin de olur. Onları da görürüz.

tabi ki seve seve eklerim girlhaha

Işıklı yol 10-09-2014 11:53 AM

başarılı olabilmek için özgüvenimizi nasıl arttırabiliriz?

Kendiniz hakkında olumlu düşünün. Geleceğe yönelik olumsuz kehanetler yapmaktan kaçının. Kendinizle ilgili negatif düşünmeye başladığınızda “dur” deyin ve daha mantıklı varsayımları düşünmeye yapamayacağınızı, önemli olanın yapmaya çalışmak ve elinizden gelenin en iyisini yapmak olduğunu kendinize hatırlatın.

- Basitliğe önem verin, kendinize kolay ve ulaşılabilir hedefler koymayı küçümsemeyin. Hedeflerin gerçekçi olan beklentiler üzerinden koyulması çoğu zaman hayal kırıklıklarını engeller.

- Cesaretli olun, olası başarısızlığı ve gerekli değişimi hoş karşılayarak öğrenmeye devam edin.

- Zayıf ya da engelli taraflarınıza odaklanmak yerine güçlü taraflarınızı tanıyın ve bu alanlara ağırlık verin. Sizin durumunuzda olup hedeflediği noktaya gelen pek çok örnek olduğuna inanın. Araştırın, öğrenin, onların yaptıklarını kendi yaşamınıza uyarlayın.

- Sadece çok başarılı olursanız değerli olacağınıza dair inancınız varsa bunu kırın! Başarı tatmin edici olsa da sizi insan olarak daha değerli yapmaz.
Kişisel değere insan doğuştan sahiptir.

actionsmile

Işıklı yol 15-09-2014 05:22 PM

Epiktetos yirmi asır önce demiştir ki:

“Kader eninde sonunda şöyle veya böyle günahlarımızın bedelini önümüze koyar.
Görünen ya da görünmeyen zaman içinde herkes günahlarının bedelini öder.
Ektiğini biçer”.

Bunu bilen kişi kimseye hiddetlenmez, gücenmez, kimseyi aşağılamaz, kimseyi itham etmez, kimseden nefret etmez, kimseye kin tutmaz.
Bunu bilen kişi karşılaştığı aksiliklere şaşmaz.
Önüne çıkan maddi-manevi engellerin kendi günahlarından başka bir şey olmadığını bilir.”

Düşmanlarınızı düşünmek için ayıracağınız bir dakika bile düşmanlarınızdan daha değerlidir.
Nefret ve intikam hissi size büyük zararlar verir.

Aristo şöyle der :
“İdeal insan iyilik yapmaktan zevk alır. Kendisine iyilik yapılırsa mahcubiyet duyar. Çünkü iyilik yapmak üstünlük işareti, bir iyiliğe muhtaç duruma düşmek zaaf işaretidir.”

Karşılaşacağınız nankörlüklere üzülmemek için hazırlıklı olun. Karşılık beklemeden iyilik yapın.

Mutluluk minnet beklemekte değil, minnet gösterilmesinden rahatsızlık duyulacak olgunluğa erişmektir.

İşte yedi anahtar:

1) Dinlemek…… Gerçekten dinleyin. Kesmeden, hayal kurmadan, vereceğiniz cevabı düşünmeden… Can kulağıyla dinleyin.

2) Sevmek….. Kucaklamalar, öpücükler, sırt sıvazlamalar ve el tutmalar konusunda cömert olun. Bu ufak hareketler, aileniz ve dostlarınıza olan sevginizi daha açık göstermenizi sağlayabilir.

3) Neşeli olmak….. Fıkra anlatın, neşeli hikâyeleri paylaşın. Bu armağanınız “seninle birlikte gülmeyi seviyorum” anlamına gelir.

4) Yazmak…… Basit bir “Yardımın için teşekkürler” notu, ya da belki bir şiir…
Kısa, elle yazılmış bir not bazen ömür boyu hatırlanır.

5) İltifat etmek…
Basit, içtenlikle söylenen bir söz (“Bu renk sana ne çok yakışmış”, “Harika bir iş çıkardın”, “Yemek nefis olmuş” gibi) karşınızdakinin içini aydınlatır.

6) İyilik etmek….. Her gün, rutinin dışına çıkıp birisine hoş, nazik bir şey yapın.

7) Yalnız kalmak….. Bazen tek istediğimiz yalnız kalmaktır. Bu anlara duyarlı olun ve ihtiyacı olana yalnız kalma armağanını verin.

Işıklı yol 15-09-2014 10:27 PM

beyazyunus

Işıklı yol 15-09-2014 10:42 PM

Kardelenin beyazı adın dağlara yazılır kardeşliğin vaktidir, dünya aşka bezenir..
Gözlerin, gözlerin, çoban yıldızı gibidir, gözlerin ince sızıdır..
Denizler kurusa bile, kutuplar çözülse bile, tarih yeniden yazılır. Her zaman aşk kazanır...!!!
Bir küçük kız çocuğu bebeğine ninni söyler, avucunda evreni tutar, evcilik oynar öylece, gülümser, gülümser
güller açar gül yüzünde, savaş biter yer yüzünde...!!!

Umuttu sözlerin, ne yazık sadece bir avuntu kaldı. Şimdi sadece bir avuntu bu sözlerin. Ne çok hayaller kurmuştum bize dair,sen ve ben.. bir olacak, biz olacaktık. Tarih yazılamadı yeniden, belki demek için bile çok geç kaldık artık!!!...

Işıklı yol 16-09-2014 07:56 AM

Hep aynı sessizlikle geliyor gece
Hep aynı yalan dolan masalları dinliyorum yine
Hep aynı yüzler, hep aynı sesler peşimde
Anlatamıyorum, inandıramıyorum kendime…

Sen benim yarım kalan cümlelerimsin
Hiç söyleyemediğim, söylemediğim o sözlerim...
Sen benim hiç ısınmayan ellerimsin
Hiç unutamayan, unutmayan o kalbim
Sen benim eksik kalan yerimsin…
Kapattığım pencereler, Güneşlere çektiğim o perdelerim
Sen benim hiç sevmediğim sessizliğimsin ..
Kaybettiğim yolum, korktuğum karanlık, hiç tutamadığım o yeminlerim
Sen benim terk ettiğim şehirlerimsin
Düştüğüm çukur, uzanan ellerim, hiç tutunamadığım o gidenlerim
Sen benim kovulduğum cennetimsin...
Eğdiğim yüzüm, sövdüğüm aydınlığa hiç açamadığım o gözlerim ..

Işıklı yol 17-09-2014 08:07 PM

Şu anda kafamda mayonezle oturuyorum. Saçları yumuşatıyor ve parlatıyormuş. Bakalım sonuç ne olacak :)

delioglan 17-09-2014 10:00 PM

Limon,sirke,yumurta ve yağ - Antioksidan, anti enflamasyon, omega 3, ve omega 6 eğer zeytinyağı ise bol bol E vitamini ve omega 9. Saçına uygulayacağın tedavileri omega 3 ağırlıklı seçersen daha memnun kalırsın. Ayçiçek yağı bunu sağlamaz. Zeytinyağı ve yumurta sarısını yalnız uygulayıp saçını yıkadıktan sonra son durulama suyuna iyi bir sirke ilave edip bitirirsen mayonezden çok daha fazla fayda görürsün. Şahsi fikrimdir.

Işıklı yol 18-09-2014 10:56 PM

Alıntı:

delioglan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851614)
Limon,sirke,yumurta ve yağ - Antioksidan, anti enflamasyon, omega 3, ve omega 6 eğer zeytinyağı ise bol bol E vitamini ve omega 9. Saçına uygulayacağın tedavileri omega 3 ağırlıklı seçersen daha memnun kalırsın. Ayçiçek yağı bunu sağlamaz. Zeytinyağı ve yumurta sarısını yalnız uygulayıp saçını yıkadıktan sonra son durulama suyuna iyi bir sirke ilave edip bitirirsen mayonezden çok daha fazla fayda görürsün. Şahsi fikrimdir.

Ne biliyim bende bi yerden duydum yaptım. OLsun faydası olmamış olsa bile yavrum çok eğlendi. Anne, patates de kızartsaydın kafana bandırır yerdim diye. Ketçap da dökecen mi :)))
Onun o halleri bile keyfe kafiydi y789

delioglan 20-09-2014 08:14 PM

Sizi mutlu etmiş gerisi teferruat. :)

mehtap1606 22-10-2014 12:49 AM

Ayy yerim seni ışıklı yol resmini de koymuş mucuk mucuk sen gittin ben de gittim gel artık özledik

Işıklı yol 31-10-2014 08:53 PM

Yazdım yazdım tam gönder dedim internete bağlanılamıyor deyip her şeyi sildi. Ay bir daha yazamam ya, keyfim kaçtı. Sonra yazarım tekrar. Daha sık uğrayacağım söz. Öyleyse
MERHABA FORUUUUMMMM BEN GELDİİİMMMMM diye de bir nara ile duyurayım dönüşümü :)

hayatimdegisti 01-11-2014 05:18 PM

Hoş geldiniz keyifli forumlar

Işıklı yol 02-11-2014 12:46 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852041)
Hoş geldiniz keyifli forumlar

Ah çok teşekkürler. Hoş buldum actionsmile

Işıklı yol 02-11-2014 08:04 PM

Hiç bir kalpte kalamam içinde iyilik yoksa, beklemeden giderim kalbim git diyorsa. Ben küsmem hayata başkaları küsüyorsa. Bir gün ışıklar bana da yanacak nasıl olsa

Işıklı yol 08-11-2014 06:18 AM

Hmmm öncelikle günaydın,
Sevgiye, saygıya ve ümide açılan bir gün olsun. Hayatımızı her gün değiştirme yetisine sahibizdir. En azından adım atma, fakat ne yazık ki her birimiz bu hayatın içinde sürüklenir gideriz. Eğer, hayatınızda değişiklik diliyorsanız, öncelikle düşünme şeklinizi fark edin derim. Yani kendinize dışarıdan bakın. Ne diyorum, ne yapıyorum, ne bekliyorum, nelerden şikayet ediyorum ve neresindeyim düşüncelerimin? Düşünceleriniz değişmedikçe, hiç bir şey değişmez, zira verdiğiniz tepki değişmez.

Işıklı yol 08-11-2014 11:58 PM

İyi akşamlar arkadaşlar;
Burada neredeyse bir seneden fazladır bulunuyorum. Ne çok yol aldım. Ne çok şeyi fark ettim ve belki de değiştim. Kişi değiştiğini çok fark edemez. Ne kadar değiştiğinizi, yaşadıklarınızın ne kadar değiştiğiyle ölçülendirebilirsiniz. Mesela, ben şu an kendi evimde yaşıyorum. Son derece konforlu, güzel ve bakımlı bir ev. Üstelik hamd olsun şahsıma ait. Yani kira da değilim. Hatta eşime bile ait değil. Benim kendi evim ve bana miras. Üstelik annem hala hayatta iken aldım bu evi. Yani birilerinin ölmesi gerekmedi. Yavrularım yanımda, mutlu, sağlıklı ve huzurlular. Eşimle pek çok konuda barış sağladık, şu an onun hayatımda bulunuşu tamamen benim tercihim. Buna mecbur değilim. Evet, bir aşk beklentim vardı hayattan. Bunu elde edemedim. Maalesef, bu konuda bir yere varamadı hayatım. Fakat, o konuda da acele etmiyorum. Diyeceksiniz ki şimdi, yaşın neredeyse 46 olmuş ve hala acelem yok diyorsun. Şımarık değilim. Bu kadar sorunun olduğu bir dünyada bir şeylerin eksik kalması, çokta kafaya takılacak bir şey değil. Biliyorum kafanız karıştı. Evliyim diyorum ama aşkı bulamadığımdan söz ediyorum. O kadar zor yollardan geçtim ki bu evlilikte ve daha geçen yıla kadar ayrılabilmenin mücadelesini veriyordum. Bir evim yoktu, işim yoktu, param yoktu, gidecek yerim yoktu, yardımcım yoktu. Kısacası dibe vurmuş durumdaydım. Şimdi ise, pek çok konuda Allaha şükür çok çok çok daha iyi durumdayım.terli345

Işıklı yol 09-11-2014 12:10 AM

Hayat sizin ve onu lütfen kullanın, hatta daha doğrusu lütfen onu yaşayın. Gününüzü, hayatınızı ve sağlığınızı yokluk duygusuyla bitirmeyin. Kıymetini bilin. Her an kıymetlidir. Bakın onlarca insan saçma sebeplerle, üç kuruş ekmek parası için hayatlarından oluyorlar. Birilerinin çiğneyip durduğu bir yer olmasın ömrünüz. Sahip olduğunuz her şeyin farkında olun ve umutsuz olmayın. Allah ölüden diriyi, diriden ölüyü çıkarırım diyor. Geceden sonra sabah, sabahtan sonra gece. Yani, hayat inişli çıkışlıdır. Hiç bir şey sonsuza dek sürmez. Ne olumsuzluklar ve ne de sahip olduklarınız. Öyleyse, elinizdekileri fark edin ve onlar için müteşekkir olun. Zorluklarınız için ise, bilin ki mutlaka geçecekler. Sabır, azim ve tevekkülle karşılayın dertlerinizi. Sabır, oturup beklemek değildir. Sabır çabalamaktır. Ama sonunu Allaha havale etmek ve isyan etmemektir sabır. Hep mutlu olun ve hayatınızın her anı gönlünüzce yaşayın dileğim. Sevgimle Işık'ça

heromaster 09-11-2014 01:07 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852129)
İyi akşamlar arkadaşlar;
Burada neredeyse bir seneden fazladır bulunuyorum. Ne çok yol aldım. Ne çok şeyi fark ettim ve belki de değiştim. Kişi değiştiğini çok fark edemez. Ne kadar değiştiğinizi, yaşadıklarınızın ne kadar değiştiğiyle ölçülendirebilirsiniz. Mesela, ben şu an kendi evimde yaşıyorum. Son derece konforlu, güzel ve bakımlı bir ev. Üstelik hamd olsun şahsıma ait. Yani kira da değilim. Hatta eşime bile ait değil. Benim kendi evim ve bana miras. Üstelik annem hala hayatta iken aldım bu evi. Yani birilerinin ölmesi gerekmedi. Yavrularım yanımda, mutlu, sağlıklı ve huzurlular. Eşimle pek çok konuda barış sağladık, şu an onun hayatımda bulunuşu tamamen benim tercihim. Buna mecbur değilim. Evet, bir aşk beklentim vardı hayattan. Bunu elde edemedim. Maalesef, bu konuda bir yere varamadı hayatım. Fakat, o konuda da acele etmiyorum. Diyeceksiniz ki şimdi, yaşın neredeyse 46 olmuş ve hala acelem yok diyorsun. Şımarık değilim. Bu kadar sorunun olduğu bir dünyada bir şeylerin eksik kalması, çokta kafaya takılacak bir şey değil. Biliyorum kafanız karıştı. Evliyim diyorum ama aşkı bulamadığımdan söz ediyorum. O kadar zor yollardan geçtim ki bu evlilikte ve daha geçen yıla kadar ayrılabilmenin mücadelesini veriyordum. Bir evim yoktu, işim yoktu, param yoktu, gidecek yerim yoktu, yardımcım yoktu. Kısacası dibe vurmuş durumdaydım. Şimdi ise, pek çok konuda Allaha şükür çok çok çok daha iyi durumdayım.terli345

Ben forum da olmayalı çok yol almışın ''ışıklı yol'' çok güzel şeyler yazıyorsun..
Sevgi ve huzurla hayata devam...actionsmile

Işıklı yol 09-11-2014 02:30 PM

Alıntı:

heromaster Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852137)
Ben forum da olmayalı çok yol almışın ''ışıklı yol'' çok güzel şeyler yazıyorsun..
Sevgi ve huzurla hayata devam...actionsmile

Teşekkür ederim. Ben de çok uzun süre giremedim foruma. Fakat yeni düzenlemelerle gerçekten çok daha sade ve güzel. Eskiden bir karmaşa vardı sanki. Bir bahar temizliği yapılmış. Düzenlenmiş, tertiplenmiş. Fakat çok az arkadaş kalmış buralarda. Pek paylaşımda yapılmıyor. Yine de toparlarız, biraz daha hareket getiririz zamanla foruma. krzm67
Birlikte tabi actionsmile

seniha. 09-11-2014 07:17 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852138)
Teşekkür ederim. Ben de çok uzun süre giremedim foruma. Fakat yeni düzenlemelerle gerçekten çok daha sade ve güzel. Eskiden bir karmaşa vardı sanki. Bir bahar temizliği yapılmış. Düzenlenmiş, tertiplenmiş. Fakat çok az arkadaş kalmış buralarda. Pek paylaşımda yapılmıyor. Yine de toparlarız, biraz daha hareket getiririz zamanla foruma. krzm67
Birlikte tabi actionsmile

belli bir dönem forumda olmayan arkadaşlar, yaptıkları çalışmalarla birlikte bir dinlenme dönemine girdiler sanırım. biraz da iç huzurumuzu bulunca bir dinlenmeye geçtikte olabiliriz. bu foruma ilk geldiğimde hep merak ederdim , forumda bulunanlar daha sonra neden görünmez oluyorlar. ama oluyormuş işte.ben de bir dönem yoktum. nadiren gelirdim. belli olmaz, bugün var olabiliriz ama ilerde yine forumda olmayabiliriz. en güzeli çalışmalarımızın sonuç vermesi. boşa kürek sallamamız.

seniha. 09-11-2014 07:20 PM

Alıntı:

seniha. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852140)
belli bir dönem forumda olmayan arkadaşlar, yaptıkları çalışmalarla birlikte bir dinlenme dönemine girdiler sanırım. biraz da iç huzurumuzu bulunca bir dinlenmeye geçtikte olabiliriz. bu foruma ilk geldiğimde hep merak ederdim , forumda bulunanlar daha sonra neden görünmez oluyorlar. ama oluyormuş işte.ben de bir dönem yoktum. nadiren gelirdim. belli olmaz, bugün var olabiliriz ama ilerde yine forumda olmayabiliriz. en güzeli çalışmalarımızın sonuç vermesi. boşa kürek sallamamız.

boşaş kürek sallamamamız olacaktı 956k

Işıklı yol 12-11-2014 07:01 AM

"Kimi kızılı görür yalnız, kimi yeşili. Yobazlık, manevi bir daltonizmdir. Bilge, düşüncenin gökkuşağını bütün renkleriyle seven adam. Bilge, pencerelerini her ışığa açan, hakikati bölmeyen, gerçeği tezatları ile kabul eden. Anlamadığımızı inkâr etmek kolay, bunu yüzyıllardan beri yapıyoruz."
Cemil Meriç

Işıklı yol 16-11-2014 08:00 PM

GÜCÜN KAYNAĞI YAŞADIĞIMIZ AN’DADIR
Bir an için durun ve aklınızdan geçen geçen ilk düşünceyi yakalayın.
Şu anda ne düşünüyorsunuz? Düşünceler eğer yaşamınızı ve deneyimlerinizi biçimlendiriyorsa aklınızdan geçen bu düşüncenin gerçeğe dönüşmesini ister misiniz?
... Eğer bu endişe,öfke,acı ya da intikam içerikli bir düşünceyse bu düşüncenin size nasıl geri geleceğini düşünüyorsunuz?
Neşe dolu bir yaşam istiyorsak neşe dolu düşünceleri geçirmeliyiz aklımızdan.
Zihinsel ya da sözlerle gönderdiğimiz mesaj bize aynen geri dönecektir.
Söylediğiniz sözcükleri dinlemek için kendinize zaman ayırın.. Eğer bir sözcüğü üç kez yineliyorsanız bunu bir kenara not edin. Bu sözcük artık sizin için bir kalıp niteliği kazanmıştır.
Haftanın sonunda da oluşturduğunuz listeyi inceleyin,kullandığınız sözcüklerin sizin deneyimlerinizle nasıl uyuştuğunu görüp şaşıracaksınız.
Sözcüklerinizi ve düşüncelerinizi değiştirmeye istekli olun ve yaşamımızın değişmesini izleyin.
Yaşamınızı denetim altına almanın yolu sözcük ve düşünce seçiminizi denetlemekle gerçekleşir.
Sizden başka hiç kimse sizin zihninizden geçenleri bilmez..
** LOUISE L.HAY **

Işıklı yol 02-12-2014 01:56 AM

İyi geceler sevgili arkadaşlarım,
Oldukça yoğun günler yaşıyorum. Bazen gecikiyor, bazen görmüyorum yazdıklarınızı. Twetter' ı oldukça etkin kullanıyorum. Ayrıca, bloğum var. Şu aralar eşim çok yoğun günler yaşıyor. Onun yoğunluğu bana da yansıyor. Ayrıca, yavrularım üniversitede okuyorlar. Onlara rahat ve konforlu bir ortam sunmaya çalışıyorum. Beslenmelerine dikkat etmeye çalışıyorum. Malum ev işleri, bir yandan da büyük oğlum evine bir resim istedi benden. Onu bitirmek için çabalıyorum. Yine de sık sık uğramaya ve yardımcı olabileceğim şeyler var mı diye bakıyorum. Lütfen beni mazur görün. Geçen yıl çok boş zamanım oluyordu. O zaman bütün gün buralarda takılıyordum. Hepinizi çok seviyorum. Umarım beni affedersiniz. Sevgimle kalınız

seniha. 04-12-2014 12:59 PM

bizler de seni seviyoruz. sevgiler.

Işıklı yol 07-12-2014 12:15 AM

Zaman geçtikçe insanlar da değişiyor. Tercihler değişiyor. Alışkanlıklar değişiyor. Fikirler değişiyor. Burada bir yıl kadar zaman geçirmişim. Aslında bu siteyi ben 2007 den beridir takip ederim ama üyeliğim bir yıldır devam ediyor. Pek çok arkadaşıma da tavsiye ettiğim bir sitedir. Hatta :) buradaki telkinlerden oluşan ikide cd doldurtmuştum. Değişik versiyonlarıyla ve baya da dinlemiştim. Her neyse, o günden bu güne o kadar çok şey değişti ki hayatımda ve ben değiştim. iyisiyle kötüsüyle. Hatalar yapıyor insan, evet hata yapmak insanlara mahsus. Elbette hata yapabiliriz fakat aslolan hatadan ders çıkarmak ve bir daha aynı hataya düşmemektir arkadaşlar. Burada yada başka yerde, forumda yada özel hayatımda daha dün yapmaktan zevk aldığım yada fark etmeden yaptığım şeyler için bugün hataymış diyebiliyorum. Yine de pişmanlıklarla kendinizi felç etmeyin derim ben. Yola devam edin arkadaşlar. Şöyle düşünün diyelim ki sürçtünüz ve düştünüz. Artık orada yıllarca oturur musunuz? Yoksa kalkıp üzerinizdeki tozları silkeler ve yola devam mı edersiniz? Elbette yola devam edersiniz. Öyleyse hayattaki hatalar hep böyledir. Bazen sonuçları çok fazla can yakan hatalar yapabiliriz ama yine de toparlanmalı ve hayatın hakkını vermeliyiz.
sevgimle

cloud 07-12-2014 10:52 AM

ışıklı yol çok doğru ifade etmişsin. hata yapıp, özür dileyebilen varlık insandır. biz hatalar yapabiliriz ,bu hatalarda kendimizi affeetmeliyiz diye düşünüyorum.Allah'a karşı yaptığımız hatalarda ise Allah'tan özür dilemeliyiz. tövbe ,dönüş demek zaten. ben şunu farkettim, kendini affetmeyen insanlar, başkalarından da özür dileyemiyor. nefsi davranıyor. onları da kınamıyorum. bir zamanlar ben de insanları affedemezdim. şu an özür dileyeni affediyorum ama özür dilemeyenle ise dostluğu bırakıyorum. çünkü özür dileyemeyen hatayı tekrar yapacaktır.

Işıklı yol 24-02-2015 12:19 AM

herkese selam ve sevgiler. Her şey en hayırlısı ve güzeliyle gerçekleşsin. İyi geceler

mehtap1606 24-02-2015 01:05 AM

actionsmile İyi geceler mucuks

Işıklı yol 20-04-2015 12:20 PM

Merhaba sevgili arkadaşlarım
Biliyorum biraz ihmal ettim burayı, üzgünüm. Biliyorsunuz ki toplum olarak zor günler yaşıyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu bu süreç beni negatif olarak etkiliyor. Her neyse o yüzden keyifsizim. Burayıda bu negatif halimle etkilemek istemedim. Zira insanlar buraya umut için, iyileşmek için geliyorlar. Unutmadım hiç burayı, yine de uğramaya gayret edeceğim.
herkese kucak dolusu sevgiler

nuru 03-08-2015 03:14 PM

merhabalar..bi bakayım dedim nerelerdeymişsiz nerelere gelmişsiz :))

firdevsi ala 06-08-2015 08:09 AM

Isik bu zor gunleri beraber atlacagiz

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:21 PM.