![]() |
Cevap: Işık'ca "KARAR VERDİĞİNDE SAHNE DEĞİŞİR!" IŞIK* |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
|
Cevap: Işık'ca Perceremin önünde güvercinler öpüşüyor. Utanmazlar yalnız olduğumu biliyorlar nispete gelmişler:) AYIP BEblook |
Cevap: Işık'ca Hayal et & İnan Şimdi Şu AN'da neredeysen ... Bir bakmışsın ki inandığın yerdesin..... |
|
Cevap: Işık'ca yakalayamadım yıldızımı, bir gök kuşağı gibi ben gittikçe o gitti ve silindi gök yüzümden. Kalbimi götürmeseydi iyiydi... Beni benden alıp gitti...Kalbimi çalıp gitti... |
Cevap: Işık'ca acaba binbaşından sonra bişey olunmuyo mu? Bu rütbede mi kalacam artıkblook Ne güzel yükseliyordum4897dusun2hy789 |
Cevap: Işık'ca Size en aydınlık gelen ışık, karanlığın içinde yanandır... |
nereye yükseliyordunkhkh56 |
Cevap: Işık'ca İnsan dilinin altında gizlidir...Hadis-i Şerif |
|
|
Cevap: Işık'ca Eveeeeet, şimdi kahvaltı vakti. Yavruma kahvaltısını yaptırıp geleceğim. Dileyen buyursun arkadaşlar başımın üstünde yeriniz var.girlhaha |
Cevap: Işık'ca sen gidersen buraların tadı kalmaz ama |
Ne demiş şair "BAKİ KALAN BU KUBBEDE, BİR HOŞ SADA İMİŞ." işte benden de geriye bir hoş sada kalırsa ne ala:) lakin her veda yürek burkar. Her ayrılık can yakar. Buda insanoğlunun dünya hayatında alnına yazılmış, kurtuluş yok. ooo67 |
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca "Daha önce hiç sahip olmadığın bir şeye sahip olmak istiyorsan, daha önce hiç yapmadığın bir şey yapmalısın." Nossrat Peseschkian |
Cevap: Işık'ca Unutmadım seni,unutamam sevgili. İçimde hep bir umut, bin yıl geçsin yine bu umudumu yitirmem. Ben seni yüreğimde asla bitirmem... |
Cevap: Işık'ca Hüsnü Şenlendirici - Ah İstanbul (Klarnet) - YouTube Unutmadım seni,unutamam sevgili. İçimde hep bir umut, bin yıl geçsin yine bu umudumu yitirmem. Ben seni yüreğimde asla bitirmem... |
Cevap: Işık'ca Karşımdasın işte... Bana bakmasan da oradasın, görüyorum seni. Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim. Tıkandığım o an, elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte, aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim. Ellerim boşlukta, ben darda kaldım. Ellerim buz gibi, ben harda kaldım. Bir senfoni vardı kulağımda çalınan, bitti artık hepsi... Köşeme çekildim, hani hep kaldığım köşeme. Bakış açım belli oldu yine. Geride kalan, ardından bakar gidenlerin. Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim. Dağlara çarptım her esişimde. Yollara küfrettim her gidişinde. Demiştim sana hatırlarsan: "Önemli olan 'zamana bırakmak' değil, 'zamanla bırakmamak'tır..." Şimdi bana, geçen o zamanın Unutulmaz sancısı kalır. Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim? Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim... Nazım Hikmet RAN |
Cevap: Işık'ca KOVA Burç Yorumu (01 Haziran-07Haziran) - Dailymotion video Eh bu da yükselen burcum. Güzel haberler güzelllll |
Cevap: Işık'ca bugün kuaföre gittim. Saçımın rengini tamamen değiştirdim Koyu kızıl yaptım. Ve farklı kestirdim Oğlum hala inanamıyor. "Anne arada yanıma gel de seni göreyim" diyor. Beş yıl geriye attım:)) 30lu yaşlara yeniden merhaba gibi bişiy:))) Büyük oğlumun tepkisini merak ediyorum. Çıldıracak o. Yer beni. Zaten mütemadiyen öpen, dokunan biridir. İnsana hayat veren bir eylem sarılmak ve dokunmak. İşte oğullarım da durmadan sarılır yanağımdan makas alır. Saçımı okşar. Etrafımda pervane misali döner dururlar. Ahhh Allahım inşallah gelinlerimle sıkıntı yaşamam bu manada. Oyyyy olmasın lütfeennnnn |
Cevap: Işık'ca Ama şimdi üç kişiyiz. O zaman beş olacağız. Ben onları canım gibi görmek yavrularımdan ayırmamak istiyorum. Bugüne dek kimseyle pek sorunum olmadı. Onlarla da olmayacaktır diye düşünüyorum.yrl78 |
Cevap: Işık'ca Allah sana da senin gibi gelinler nasip etsin o zaman sorun olmaz. :) |
|
Cevap: Işık'ca Eşim ilk evlendiğimizde annesinin dizine başını koydu, annesi de saçlarını okşamaya koyuldu. Eşim bana dönüp " kıskandın mı?" ya da "bak kıskan" gibi bir şey söyledi. Ben ona dönüp " Ben seni annenden kıskanmam. O senin annen tabi ki sevecek ve hürmet edeceksin. hatta ben buna memnun olurum. İstediğin kadar annenin dizlerinde yatabilirsin" dedim. O buna çok şaşırdı ve sanırım memnun oldu:) |
Cevap: Işık'ca İlk başlarda da kayınvaldem hep gördüğü gelin kaynana muhabbetine girdi. Bu onun ezberiydi. Akşama kadar mutlu gezen kadın oğlu gelince birden surat asıyor. Eşim beni sıkıştırıyor. Ne oldu ne dedin neden annemin morali bozuk. Ben bilemiyorum tabi neden bunlar yaşanıyor. Git ona sor benim bir fikrim yok diyorum. Sonra benim canımı sıkıp duruyor, laf çarpıyor ilk zamanlarda oldukça hırpaladı beni ve çok kavga oldu eşimle. Hatta bir ara eşim onunla konuşmadı o zamanda kayınvaldem ağladı benimle kavga etti. " Ne dedinse oğlum benimle konuşmuyor" diye onuda bilmiyorum. Eşim onu böyle cezalandırmak istedi yada yapmasın mı dedi bilemiyorum. Birgün yine eşim bir hışımla odaya girdi. Bana" Neden annemi üzüyorsun. Yeter artık" felan bişeyler söyledi. Ben ona dedim ki" Bak, lütfen annen ve benim aramıza girme. ben merhametli biriyim. Anneni keyfi üzecek bundan keyiflenecek değilim. Ne onunla benim hakkımda ne benimle onun hakkında konuş. Lütfen aradan çekil. Çünkü benim yüzümden onu üzersen beni düşman görecek. Daha dün geldi oğlumu benden aldı bana karşı kışkırttı diyecek. Ben de onun yüzünden evimin huzuru kaçıyor. Eşimle aramı bozuyor diye ona düşman olacağım ve aramızı iyice gereceksin. Bir daha sana böyle bir şey söylerse.Anne git bunu gelininle hallet beni buna karıştırma de." Ve öyle de oldu. Ondan sonra zaman içerisinde normal iki insan hatta bazen anne kız kıvamında devam etti ilişkimiz. Hatta bazen çok şaşırtmayı başardım onu. Ben ondan bile iyi olmak isterim gelinlerimle hatta gelin demeyim kızlarımla |
Cevap: Işık'ca Ben de kayınvalidemle şimdiden iyi bir diyalog kurmak için çaba sarf ettim. O da bana kızım diye hitap ediyor. Karakter olarak çok benziyoruz birbirimize bazen bazı cümleleri bana ters gelse de dengeyi önemsediğim için tepki vermeden anlamaya çabalıyorum. Anlayamadığım durumlarda kendi düşüncelerimi özgürce söyleyebiliyorum. Saygı ve sevgiyi eksik etmiyorum. Umarım evlenince de böyle devam eder. Hatta daha iyi bir ilişkimiz olur inşallah zamanla. Onu akıllı ve sevgi dolu bir insan olarak görüyorum. Oğullarını çok seven ve sevgisini de gösteren biri o. Zaten onlar böyle sevgi dolu bir ortamda yetiştikleri için iyi insanlar olmuşlar. Bu beni hiç kıskandırmıyor. Öyle işte. Allah herkesin gönlüne göre versin. Sevgiler. |
Cevap: Işık'ca amin sen güzel bir birliktelik yaşıyorsun Allah nazardan saklasın kötülerin şerrinden korusun. Allah esirgesin seni ve sevdiğini... |
Cevap: Işık'ca yarın bütün gün yokum beni merak etmeyin. Beklemeyin de şehir dışında olacağım. Sevgimle IŞIK* |
Cevap: Işık'ca Rock Mafia - The Big Bang Featuring Miley Cyrus (Official Music Video) - YouTube çok sevdim ben bu şarkıyıguitarsuperxy |
Cevap: Işık'ca sevgili oğlum, bana dedi akşam " Anne eğer seçseydim ancak bu kadar tatlı bir anne bulabilirdim. Sen benim bitanemsin." Yüreğim kuşlar gibi havalara uçtu. Canım yavrularım, iyi ki benimlesiniz. Sizi çokkkk seviyorum... |
Cevap: Işık'ca KARŞILAŞTIRMAN GEREKEN KİŞİ KENDİNSİN... Pek çoğumuz kendimizi, kendimiz dışındaki herkesle karşılaştırırız.Sanki yaptıklarımız için birer referans noktasıdır başkaları. Ancak bu,bir çınarın kendisini bir apartmanla karşılaştırması gibi bir şeydir. Anlamsızdır. Çünkü bizler tek ve özgün kişiliklere sahibizdir. Farklı farklı koşullardan geliriz. O nedenle, kendimizi her kimle ve ne şekilde karşılaştırırsak karşılaştıralım kendimizi baltalanmış ve kendimize haksızlık etmiş oluruz DALGALARI AŞMAK |
Cevap: Işık'ca DÜŞ VE CEZA Bugüne kadar istediğiniz bazı şeylerden sonuç alamamış olabilirsiniz.DÜŞlerinizden bazılarını gerçekleştirememiş de olabilirsiniz. Bunun sonucunda istediklerinizi kendinize yasaklamış da olabilirsiniz. Sonuç alamamanızın nedeni kurduğunuz DÜŞLER MİYDİ?* Yoksa ona ulaşmak için kullandığınız yanlış araçlar mı? Eğer cevap ikinci nedense,sonuç alamadığınız için neden DÜŞlerinizi cezalandırıyorsunuz... Farklı yollardan şansınızı tekrar deneyin ve bu sefer DÜŞlerinizi suçlamayın..! DÜŞLER MASUMDUR,DAVA DÜŞMÜŞTÜR.... DALGALARI AŞMAK |
Cevap: Işık'ca insan bazen istediğini sanıyor ama bilinçaltındaki korkuları yenmediği için istedikleri olmuyor.o şeyi ele ettiği zaman olacaklar onu korkutabiliyor. bu düşünceler aklına geldiği zaman ,olumsuz enerji isteğin olmasını engelliyor. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:22 PM. |