![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
kitabın adı matriks e hükmedin. yani konu başlığımız. daha evvel ki sayfalarda çok daha derin bilgiler mevcut. önceki sayfalar sorunuza cevap olacaktır. teşekkür bizlerden sapkal89 |
Cevap: matrix'e hükmedin [quote=ismira;465861] Alıntı:
|
yanı dedıgım gıbı en ıı yardımı burda yazan arkadaslardan aldım:) |
Cevap: matrix'e hükmedin Çok teşekkürler, bu sürede kitabı internetten ısmarladım bile.. Daha evvelki bilgilere ulaşmaya çalışarak yapmak istediğim bir şey var becerebilirsem onu yapacağım bakalım çalışacak mı.. Inancım var çalışacağına o ayrı ama deneyimlemem de lazım:) Çok çok teşekkürler.. Bu arada gündüz bütün gün ofiste duyabileceğim kadar ego güçlendiriciyi dinliyorum. Akşam da sabaha kadar ( uyku da dahil) suçluluk duyguları ... İyi midir? Yani doğru yolda mıyım??? Bu şekilde 2 hafta kadar gidip, kendimi görüp sonra da diğer konulara geçmeyi düşünüyorum. Bir de bu sitede düşünceyi durdurma egzerzisi gibi bir şeyle karşılaşmıştım ama sonra nasıl olduysa kaybettim.. Bununla ilgil bana yardımcı olabilir miydiniz acaba?? Çok teşekkür ediyorum. |
Cevap: matrix'e hükmedin [quote=sudem8;465916][quote=ismira;465861]kahvesmileyismiracim su maddiyat ve para icin niyeti anlayamadim. Canım, niyet önerisi bana değil, dejaa'ya ait. Benimkisi, hiç kasılmadan rahat ve huzurlu hissettiğim ve içselleşmiş olan "saf niyet" imin içeriğine dair bir paylaşım, iki nokta tekniğinin bir parçası değil. bence samimi ve icten yapilan;yani en saf niyetle isteyince oluyor.kendinizi kasmayin sunu dersem olur mu icinizde suphe olmamali...ne kadar serbest ve rahat yaparsaniz baglanti o kadar guclu oluyor.tedirgin ve huzursuzsaniz ne niyet edrseniz edin olmuyor. Hemfikirim seninle. Sen daha net ifade ettin, sağol: "saf niyet" ve "şüphesizlik" . İkimizin de kastettiği aynı şey sanırım farklı ifadelerle de olsa. kötü niyetler icin zaten yapilamayacagii hepimiz blilyoruzy789 Bundan nasıl emin olabiliyorsun: 1- Kötü niyet? 2- Yapılamaz? 3- Hepimiz??... Neyse boşverelim şimdi bunları da, ortada kesin olan bir şey var: Sen bu tekniği ugulayıp iyi sonuçlar alıyorsun. Bunları paylaştıkça motive oluyorum ben...Ben sadece ikinci nokta için durum seçiminde kararsızlık yaşıyordum uyulama sırasında, şimdi biraz daha ilerledimsevincli |
Cevap: matrix'e hükmedin O0tüm kitapcılarda bulabilirmiyiz?ve sadece şifa konusumu işleniyor gerçi bi arkadaş farklı şeylerde var demiş ama neyse alıp okuyunca anlarız heralde ayrıca bence kitabı çok deşifre etmeyim emeğe saygı yüzeysel konuşmakda fayda var kitabın arka kapağı gibi olsun muhabetler bence :)bazı kitapları olduğu gibi nette segiliyorlar üzülüyorum yıllarını ver birşeyler oluştur birileri bi tıkla emeğini hiçe saysın haksızmıyım arkadaşlar:D |
Cevap: matrix'e hükmedin alk78 Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin [quote=ismira;465959][quote=sudem8;465916] Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Elimdeki kitapları bitirince listemin en başında olan kitapart56art56 |
Cevap: matrix'e hükmedin konusu burası değil ama, şu SIR-(osho) da müthiş bir kitapmış..almışım atmışım bi kenara, burda anlatılanları okuyunca tekrar başladım... |
Cevap: matrix'e hükmedin Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum. BU ÇOK GÜZEL ARKADAŞLAR BENCE HERKES KULLANMALI TEŞEKKÜRLER İSMİRA |
Cevap: matrix'e hükmedin kitabı aldım bi solukta okudum... bugun ilk kez deneme yaptım sınırdayım sanırım ama somut birşeyler elde edemedim. ellerimde ısınma oluyor(psikolojik oldugunu dusunup başka insanlara sordum onlarda ellerimin sıcak oldugunu onayladılar) ozellikle işaret parmaklarımın uçlarında ısınma hissediyorum ama iki nokta arasında bağ kurmada zorlanıyorum.... birkaç kolay egzersiz imajinize edebilirsem sanırım olacakk... önerileriniz olursa memnun olurum :))) |
Çekim konusunda ise; eğer sayfaları biraz karıştırırsan,özellikle başlara biraz göz atarsan senin için çok faydalı olucaktır.arkadaşlar çekim konusunda ben de dahil baya bilgi verdik.biliyorum baya fazla sayfalar ama y789.ben bir gün boyunca hepsini okudum.sonra her iki noktam gerçekleşti.sevinclikitapta almadım.tabii herkezde farklı sonuçlanır ama göz gezdirdin mi bilmiyorum kesinlikle okumadıysan tavsiye ederim. Başarılı iki noktalamalarsevincli |
Cevap: matrix'e hükmedin merhaba acaba uygulama videoları çekip koyabilirler mi?? |
Cevap: matrix'e hükmedin bende deniyorum ellerim ısınıyor ama baglantıyı kuramıyorum acaba nerede hata yapıyorum merak ediyorum |
Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin ben de çok kere okudum fakat bir türlü yapamadım... yöntemini tarif eder misin |
Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin ...msn adresim... msn adresi vs özel mesajlarla iletelim birbirimize. sapkal89 |
Cevap: matrix'e hükmedin Aşağıdaki linkteki uygulama örneklerinden yararlanılabilir sanırım... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...geldiiiii.html |
Cevap: matrix'e hükmedin Sevgili Aydase, 133. sayfaya kadar deneyimlerimizi nasıl yapıldığını ince noktasına kadar anlattık,tekrar anlatırsak herhalde bir bu kadar daha sayfa olur12389 y789 Canım konunun en başlarına bakarsan,metodlar hakkında fikir sahibi olabilirsin.bir de konuyla alakalı Pamuk arkadaşımda kitaptan alıntılar yapmış.gerçi okumuşsun kitabı ama,özet niteliğinde ve önemli yerler var. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tilarquot.html |
Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin safir kitap error veriyor diğeriyse ingilizce :( neyse kitabı alıcam gercide dikatimi çekti verdiğin site adresleri ama sadece dikatimi çekmekle kaldıı:( |
Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
|
ben hiç üzgün değilim... ne şanslı ki, benden olacak nesil, bir çok bilgi birikimine ve sevgiye layık olduğunu özümseyerek büyüyecek. üzücü olan kısmı neresi? yanlış mı düşünüyorum. |
Cevap: matrix'e hükmedin kesinlikle size katılıyorum muminokan bizlerinde içinde olduğu nesilden bahsediyorsak mükemmel ve sevgi dolu insanlar yetiştiğini düşünüyorum. en azında burada herkes birbirini çok seviyor bunu hissedebilmek çok büyük bir ayrıcalık. |
Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin bende biran önce nasıl yapılacağı konusunda net bi karara varsan kim ne dese uyguluyorum bilinç altı üstü hepsi birbirine giricek diye korkuyorum hayatımda yolunda giden şeylerde karmakarışık oldu hayır onlarla ilgili bi uygulamada yapmadım ama yaptıklarım olucaksada yolunda gidenler neden böyle karmakarışık içinden çıkılmaz hale geldii galiba istediğim şeylere engellerdi ne diyim bari böle teselli ediyim kendimii hehehehe:)))))olumlu düşünmek gerekiyo ya olanlarıda umursamıyorum aslında bi tohaf oldum hadi hayırlısıı herşeyin bi sebebi vardır olup bitene böyle bakmaya başladım ama bu birazda ruhsuzmu yaptı ne beni keyifsiz değil ama ruhsuz oldum galiba:))))) |
Kuantum ile hayatınızı yönetin Kuantum ile hayatınızı yönetin İstediğiniz yaşam yerine başkalarının yönettiği bir hayatı yaşıyorsanız ya da belirlediğiniz hedeflere nasıl ulaşacağınızı bilmiyorsanız Kuantum koçuna ihtiyacınız var demektir. Artık para, başarı, sağlık, huzur, mutluluk Kuantum tekniği ile yanıbaşınızda. Pınar Dumlupınar Cumhuriyet Haber Portalı- Bizi diğer canlılardan ayıran en büyük güç 'nefes'...Ve nefesin her şeyi yeniden şekillendirilebilecek bir gücü var. Bizler ve hayatımız da buna dahil. Tabi bu gücü kullabildiğiniz sürece şanslısınız...Kuantum düşünce tekniği ile hakkınız olan mutluluğu elde etmek, sahip olmak istediğiniz her şeyi kazanmak ve tüm bunları kalıcı kılmak sizin elinizde… Mimoza Yaşam Merkezi'nden Ülker Uzun Polat'ın konuğu olduk. Polat, hem bize nefes tekniğini öğretti hem de Kuantum Düşünce hakkında bilgiler verdi. yazını devamı aşağıdaki linkte; Cumhuriyet Portal |
Cevap: Ynt: detaylı anlatım Merhabalar, Paylaşım için çok teşekkürler ancak ne olur deneyimlerinizi " yaptım oldu " dedikleriniz.. Bunları detaylı bi anlata bilir misiniz lütfen... link i açamıyorum... Biraz daha detay verirseniz çok memnun olur hepimiz daha fazla yararlanırız.. Çok çok teşekkürler.. Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin dün acaip karnım aqrıodu bi süre sonra dayanamicak hale qeldim aklıma iki nokta qeldi sonra uyquladım hemen saniyesinde aqrı qeçti hatta spor bile yaptm sonra (= bi örnek daha annem hastalanmıştı ona uyqulim dedim buqün içersinde iyileşsin die aynı qün ayaqa kalktı ki daha önce aynı hastalıktan bi hafta kendine qelememişti ztn annem bi yerim aqrıo deyince hemen noktalıyorum onu =) bi örnek daha verim kuzenlerimle dışarı çıkmıştık qün boyu hiçbişey yememiştm yanımda da fazla para yoktu ki ztn o kadar kişiye yemek ısmarlamaya param da yetmezdi en iyisi kuzenimi noktalim dedim (nasılsa parası çok ama nedense cimri biraz=)) neyse iki noktayı yaptım bi süre sonra tam da düşündüqüm yemeqi ısmarladı (= qenelde başkalarında uyquluyorum ve oluyo kendimde pek yapmıorum çünkü ters etki yapıo serbest bırakamıyorum sanırım=( bu konuda yardım eden olursa sevinirim.. |
Cevap: matrix'e hükmedin şu iki nokta olayında serbest bırakma olayını ben anlamadım..açar mısınız ltf. tşk |
Cevap: matrix'e hükmedin sevgili shamanıc verdiğin foruma /siteye giriş yapamadım , nedenki ? |
Cevap: matrix'e hükmedin qeçen qün kardeşim var mısın yok musun a başvuru yaptı ben de iki nokta yapim dedim paraya da ihtiyacımız var iki notaladım sonra tamamen untumuşm bu sabah cvp qeldi qörüşmeye çaqırıyolar (= daha önce babam başvurmuştu aramamışlardı.. ayy nasıl sevindirik oldum anlatamam ben yaptım ben yaptım demek istiyorum ama diyemiorum ne yazık ki!.. |
Yüzyıllardır genlerimize yerleşmiş kendimizle ilgili değersizlik, yetersizlik duygularımızı ve batıl inançlarımızı bırakıp kendi gücümüze bir inanabilsek. Neleri hayata geçirebiliriz aslında. Ben şimdi dünyadaki sorunlar ve Münevverin katili içinde yapmayı deneyeceğim. Kimbilir belki de Cem Garipoğlu ben odaklanamadığım için yakalanamıyordu. Herkes kendi dünyasını yaşar. Yaşadığım her şey benim zannetmelerim ve onları kendi gerçeğime dönüştürmekte benim elimde. Hayatta her zaman kendi gerçeklerimizin güzelliklerini yaşayabilmemiz dileğiyle tüm paylaşımlarınız için teşekkürler.. |
Cevap: matrix'e hükmedin ben sitedeki 2 noktayla ilgi yazıları oldukça okumaya çalıştım ama bitürlü kafamda netleştiremedim bu olayı anlayamıyorum desem yeridir..kitabı okumadam bulundugum yerde yok..benim anlyamadığım noktalar var ilgienirseniz çk sevinicem.su iki nokta olayını hala çözemedim sorun bende sanırım . rica etsem su iki nokta olaynı nasıl yaptıgını ayrıntılı bi şekilde anlabilirmi biri .. iki noktayı nasıl belirledgini iki nokta arasındaki bağı nasıl kurucaz bu bağı nasıl anlıcaz kurulup kurulmadıgınıı arkepetin ne oldugnu zamanla yolculuk nasıl yapıldıgını biri anlatabilir mi ayrıntılı bi şekilde bu olayı çok merak ediyorum yapmak çok istiyorum ama inanın anlamak zor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekürler |
Cevap: matrix'e hükmedin selam hayatı değişen var mı? ya da 2 nokta konusunda ilerleme kaydeden ? |
Cevap: matrix'e hükmedin evt nedir son durumlar iki noktacılarrrrrr huuuu |
Cevap: matrix'e hükmedin evet ben de merak ediyorum ama kimse 2 noktalamıyooo galiba :) |
Cevap: matrix'e hükmedin noktalıyoruz ve hayat güzelleşiyor. sapkal89 |
Cevap: matrix'e hükmedin he valla bende merak ettim ya bildigim kadarıyla çekim yasasıyla ilgili bi şe demi |
Cevap: matrix'e hükmedin eeeeeee ! SON GÜNLERDE MATRİXe hükmeden yok galibay789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 PM. |