Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

MuminOKAN 09-06-2009 12:57 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

suxvegas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465871)
Mümin Bey merhaba,

Bu ikili bağlantı olayı nedir? Yeni üyeyim ve merak ettim?? Bilgi verirseniz çok memnun olurum. Litabı da var zannediyorum. Adı nedir??

Çok teşekkür ederim.

merhabalar.
kitabın adı matriks e hükmedin.
yani konu başlığımız.
daha evvel ki sayfalarda çok daha derin bilgiler mevcut. önceki sayfalar sorunuza cevap olacaktır.

teşekkür bizlerden
sapkal89

sudem8 09-06-2009 04:44 PM

[quote=ismira;465861]
Alıntı:

dejaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465846)
para ve maddi istekler için yapacağınız niyet:

diye başlamalı..... her para saadet mutluluk getirmez ve evren sizin istediğinize bakar olumlu yada olumsuz yanlarıyla ilgilenmez..."

Dileklerimizde kendimizin ve bütünün hayrını gözetmek çok önemli bence de.

Ancak " bütünün ve benim hayrımaysa " ifadesi, bilinçaltımda kuşkuyu bırakır -ya hayrıma değise?- ve dolayısıyla güvenle serbest bırakamam sanırım.

Ben, istediğim sonucu imgeledikten sonra, "bu ya da daha iyisi, benim ve ilgili herkesin hayrına olacak şekilde şu anda ve şimdi gerçekleşiyor" diyerek serbest bırakmayı daha uygun buluyorum. Ama en başta,
1) başkalarının iradesini yönlendirecek,
2) başkalarına zarar verecek,

şekilde dileklerde bulunmamaya özen gösteriyorum.

kahvesmileyismiracim su maddiyat ve para icin niyeti anlayamadim.bence samimi ve icten yapilan;yani en saf niyetle isteyince oluyor.kendinizi kasmayin sunu dersem olur mu icinizde suphe olmamali...ne kadar serbest ve rahat yaparsaniz baglanti o kadar guclu oluyor.tedirgin ve huzursuzsaniz ne niyet edrseniz edin olmuyor.kotu niyetler icin zaten yapilamayacagii hepimiz blilyoruzy789

ayses 09-06-2009 06:31 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465826)
rt67Ayses sonraki denemelerim mlsf başarısız oldusad456,kitabı almadan bilgileri özümseyemiycem sanırım...sevgileerwink77

gercekten doru kıtabı okuyunca daha bır taslar yerıne oturuyor yalnız şölede bişe var kıtabın dili bana agır geldı bazı yerlerı bı cok defa okumak zorunda kaldım..ben bu konuyu en cok bu konu baslıgı altındakı yazılanlardan pekıstırdım..kıtabı okurken aynı anda burda yazılanları 1.sayfadan ıtıbaren okudum
yanı dedıgım gıbı en ıı yardımı burda yazan arkadaslardan aldım:)

suxvegas 09-06-2009 08:30 PM

Çok teşekkürler, bu sürede kitabı internetten ısmarladım bile.. Daha evvelki bilgilere ulaşmaya çalışarak yapmak istediğim bir şey var becerebilirsem onu yapacağım bakalım çalışacak mı.. Inancım var çalışacağına o ayrı ama deneyimlemem de lazım:)

Çok çok teşekkürler.. Bu arada gündüz bütün gün ofiste duyabileceğim kadar ego güçlendiriciyi dinliyorum. Akşam da sabaha kadar ( uyku da dahil) suçluluk duyguları ... İyi midir? Yani doğru yolda mıyım??? Bu şekilde 2 hafta kadar gidip, kendimi görüp sonra da diğer konulara geçmeyi düşünüyorum.

Bir de bu sitede düşünceyi durdurma egzerzisi gibi bir şeyle karşılaşmıştım ama sonra nasıl olduysa kaybettim.. Bununla ilgil bana yardımcı olabilir miydiniz acaba??
Çok teşekkür ediyorum.

ismira 09-06-2009 08:58 PM

[quote=sudem8;465916][quote=ismira;465861]kahvesmileyismiracim su maddiyat ve para icin niyeti anlayamadim.

Canım, niyet önerisi bana değil, dejaa'ya ait.

Benimkisi, hiç kasılmadan rahat ve huzurlu hissettiğim ve içselleşmiş olan "saf niyet" imin içeriğine dair bir paylaşım, iki nokta tekniğinin bir parçası değil.

bence samimi ve icten yapilan;yani en saf niyetle isteyince oluyor.kendinizi kasmayin sunu dersem olur mu icinizde suphe olmamali...ne kadar serbest ve rahat yaparsaniz baglanti o kadar guclu oluyor.tedirgin ve huzursuzsaniz ne niyet edrseniz edin olmuyor.

Hemfikirim seninle. Sen daha net ifade ettin, sağol: "saf niyet" ve "şüphesizlik" . İkimizin de kastettiği aynı şey sanırım farklı ifadelerle de olsa.
kötü niyetler icin zaten yapilamayacagii hepimiz blilyoruzy789

Bundan nasıl emin olabiliyorsun:
1- Kötü niyet?
2- Yapılamaz?
3- Hepimiz??...

Neyse boşverelim şimdi bunları da, ortada kesin olan bir şey var: Sen bu tekniği ugulayıp iyi sonuçlar alıyorsun. Bunları paylaştıkça motive oluyorum ben...Ben sadece ikinci nokta için durum seçiminde kararsızlık yaşıyordum uyulama sırasında, şimdi biraz daha ilerledimsevincli

RAFUNSEL 10-06-2009 04:43 AM

O0tüm kitapcılarda bulabilirmiyiz?ve sadece şifa konusumu işleniyor gerçi bi arkadaş farklı şeylerde var demiş ama neyse alıp okuyunca anlarız heralde ayrıca bence kitabı çok deşifre etmeyim emeğe saygı yüzeysel konuşmakda fayda var kitabın arka kapağı gibi olsun muhabetler bence :)bazı kitapları olduğu gibi nette segiliyorlar üzülüyorum yıllarını ver birşeyler oluştur birileri bi tıkla emeğini hiçe saysın haksızmıyım arkadaşlar:D

ESOS 10-06-2009 11:43 PM

alk78
Alıntı:

RAFUNSEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466007)
O0tüm kitapcılarda bulabilirmiyiz?ve sadece şifa konusumu işleniyor gerçi bi arkadaş farklı şeylerde var demiş ama neyse alıp okuyunca anlarız heralde ayrıca bence kitabı çok deşifre etmeyim emeğe saygı yüzeysel konuşmakda fayda var kitabın arka kapağı gibi olsun muhabetler bence :)bazı kitapları olduğu gibi nette segiliyorlar üzülüyorum yıllarını ver birşeyler oluştur birileri bi tıkla emeğini hiçe saysın haksızmıyım arkadaşlar:D

selam sadece şifa değil istediğin her şey arkadaşım sınır sizsiniz birde kitabı olduğu gibi yazsakta almakta fayda var çünki başucu kitabi arkadaşım he bu arada kuantumla ilgili kitaplarda oku harika valla ben okudum bitti şimdide sindire sindire okuyorum ezberlicem herhalde kolay gelsin

sudem8 11-06-2009 09:48 PM

[quote=ismira;465959][quote=sudem8;465916]
Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465861)
kahvesmileyismiracim su maddiyat ve para icin niyeti anlayamadim.

Canım, niyet önerisi bana değil, dejaa'ya ait.

Benimkisi, hiç kasılmadan rahat ve huzurlu hissettiğim ve içselleşmiş olan "saf niyet" imin içeriğine dair bir paylaşım, iki nokta tekniğinin bir parçası değil.

bence samimi ve icten yapilan;yani en saf niyetle isteyince oluyor.kendinizi kasmayin sunu dersem olur mu icinizde suphe olmamali...ne kadar serbest ve rahat yaparsaniz baglanti o kadar guclu oluyor.tedirgin ve huzursuzsaniz ne niyet edrseniz edin olmuyor.

Hemfikirim seninle. Sen daha net ifade ettin, sağol: "saf niyet" ve "şüphesizlik" . İkimizin de kastettiği aynı şey sanırım farklı ifadelerle de olsa.
kötü niyetler icin zaten yapilamayacagii hepimiz blilyoruzy789

Bundan nasıl emin olabiliyorsun:
1- Kötü niyet?
2- Yapılamaz?
3- Hepimiz??...

Neyse boşverelim şimdi bunları da, ortada kesin olan bir şey var: Sen bu tekniği ugulayıp iyi sonuçlar alıyorsun. Bunları paylaştıkça motive oluyorum ben...Ben sadece ikinci nokta için durum seçiminde kararsızlık yaşıyordum uyulama sırasında, şimdi biraz daha ilerledimsevincli

y789ismiracım Antalya'da hiç bağlantı kuramadım.ya kalabalık düğün evi konsantre olamadım.kitabı aldım.yolda otobüste giderken okudum fakat,ben pratikte daha iyi yaptığımı anladım.neyse evime döndüm artık başarılı olurum heralde.skan67

morbeyin 12-06-2009 11:58 PM

Elimdeki kitapları bitirince listemin en başında olan kitapart56art56

Siyahça 13-06-2009 12:11 AM

konusu burası değil ama, şu SIR-(osho) da müthiş bir kitapmış..almışım atmışım bi kenara, burda anlatılanları okuyunca tekrar başladım...

Turhan 13-06-2009 10:06 AM

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.

BU ÇOK GÜZEL ARKADAŞLAR BENCE HERKES KULLANMALI TEŞEKKÜRLER İSMİRA

traveller 26-06-2009 01:35 AM

kitabı aldım bi solukta okudum... bugun ilk kez deneme yaptım sınırdayım sanırım ama somut birşeyler elde edemedim. ellerimde ısınma oluyor(psikolojik oldugunu dusunup başka insanlara sordum onlarda ellerimin sıcak oldugunu onayladılar) ozellikle işaret parmaklarımın uçlarında ısınma hissediyorum ama iki nokta arasında bağ kurmada zorlanıyorum....
birkaç kolay egzersiz imajinize edebilirsem sanırım olacakk...
önerileriniz olursa memnun olurum :)))

ışıkk 26-06-2009 11:19 AM

Alıntı:

traveller Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468552)
kitabı aldım bi solukta okudum... bugun ilk kez deneme yaptım sınırdayım sanırım ama somut birşeyler elde edemedim. ellerimde ısınma oluyor(psikolojik oldugunu dusunup başka insanlara sordum onlarda ellerimin sıcak oldugunu onayladılar) ozellikle işaret parmaklarımın uçlarında ısınma hissediyorum ama iki nokta arasında bağ kurmada zorlanıyorum....
birkaç kolay egzersiz imajinize edebilirsem sanırım olacakk...
önerileriniz olursa memnun olurum :)))

traveller, konsantre önemli o sırada.yani sıfır sınırda hissetmelisin kendini,geçmiş yok gelecek yok,sadece sen varsın ve o an var.birşey geçirmemeye çalış zihninden sadece imajinasyonuna konsantre ol.meditasyon yapıyorsan eğer bu çok daha kolay olucaktır.
Çekim konusunda ise; eğer sayfaları biraz karıştırırsan,özellikle başlara biraz göz atarsan senin için çok faydalı olucaktır.arkadaşlar çekim konusunda ben de dahil baya bilgi verdik.biliyorum baya fazla sayfalar ama y789.ben bir gün boyunca hepsini okudum.sonra her iki noktam gerçekleşti.sevinclikitapta almadım.tabii herkezde farklı sonuçlanır ama göz gezdirdin mi bilmiyorum kesinlikle okumadıysan tavsiye ederim.
Başarılı iki noktalamalarsevincli

OzynS 30-06-2009 07:32 PM

merhaba acaba uygulama videoları çekip koyabilirler mi??

dragon41 30-06-2009 08:34 PM

bende deniyorum ellerim ısınıyor ama baglantıyı kuramıyorum acaba nerede hata yapıyorum merak ediyorum

aydase 07-07-2009 02:45 PM

Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

ben de çok kere okudum fakat bir türlü yapamadım... yöntemini tarif eder misin

aydase 07-07-2009 02:50 PM

...msn adresim...

msn adresi vs özel mesajlarla iletelim birbirimize.

sapkal89

ismira 07-07-2009 03:25 PM

Aşağıdaki linkteki uygulama örneklerinden yararlanılabilir sanırım...

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...geldiiiii.html

ışıkk 07-07-2009 04:30 PM

Sevgili Aydase, 133. sayfaya kadar deneyimlerimizi nasıl yapıldığını ince noktasına kadar anlattık,tekrar anlatırsak herhalde bir bu kadar daha sayfa olur12389 y789 Canım konunun en başlarına bakarsan,metodlar hakkında fikir sahibi olabilirsin.bir de konuyla alakalı Pamuk arkadaşımda kitaptan alıntılar yapmış.gerçi okumuşsun kitabı ama,özet niteliğinde ve önemli yerler var.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tilarquot.html

RAFUNSEL 10-07-2009 12:31 AM

safir kitap error veriyor diğeriyse ingilizce :(
neyse kitabı alıcam gercide dikatimi çekti verdiğin site adresleri ama sadece dikatimi çekmekle kaldıı:(

MuminOKAN 10-07-2009 09:57 AM

Alıntı:

RAFUNSEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470189)
safir kitap error veriyor diğeriyse ingilizce :(
neyse kitabı alıcam gercide dikatimi çekti verdiğin site adresleri ama sadece dikatimi çekmekle kaldıı:(

aradığınız neydi?

lotus64 11-07-2009 07:36 PM

Alıntı:

SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309562)
Akın, demişsin ya burası tartışma forumu değil paylaşma yardımlaşma forumu diye.. Zaten eklenecek birşey kalmamış.. Ama şunu eklemek istiyorum.. Geçmiş zamanlarda mucizeler olmuşsa şimdi de olabilir.. Peygamberler ay'ı bölmüş denizi yarmışsa, bu olmasa bile benzer şeyler olabilir..Kendi doğrularımızı ölümüne sahiplenip olabilecek mucizelere gözlerimizi kapatmayalım ki mucize bir gün karşımızda dikildiğinde görme şansımız olsun.. Herşey olabilir herşey mümkün diyelim.. Olmazsa zaten olmaz ama olacağı varsa deneyimleme şansımız olur.. Kahraman77 sağ duyulu davranışın için teşekkür ederim..

Ayrıca diyelim ki bu Matrix enerjisi ağır geldi bir kerede sindiremedin ama ilgini çekti konu (ilgini çekmiş olcak ki okumuşsun) o zaman bu mucizelere bir giriş yapabilmen için kuantum dokunuş'u okumanı öneririm.. O çok daha kısa sürede deneyimleyebileceğin çok daha elle tutulur bir mucizedir yaradanın insanlığa hediye etmiş olduğu.. Ordan başlayıp adım adım gidersen bir gün iki nokta deneyimlerini de paylaşacağına eminim..

işte gelişmeyi gerçekte öğrenmeyi engelleme girişimi tartışmadan öğrenme???.Peygamberler ay'ı bölüp denizi yarmış ayşeler fatmalar değil benim bunları okumamın sebebine gelince evet merak ama neyi ?konu değil insanların bakış açıları ne kadar inandıklarını görmek yaşımın küçük olmasına rağmen böyle bir nesil yetişiyorsa bunları yazıp insanları sömüren bir zihniyete sahip çıkan bir nesil geliyorsa işte bunun için üzgünüm

MuminOKAN 11-07-2009 09:24 PM

Alıntı:

lotus64 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470420)
işte gelişmeyi gerçekte öğrenmeyi engelleme girişimi tartışmadan öğrenme???.Peygamberler ay'ı bölüp denizi yarmış ayşeler fatmalar değil benim bunları okumamın sebebine gelince evet merak ama neyi ?konu değil insanların bakış açıları ne kadar inandıklarını görmek yaşımın küçük olmasına rağmen böyle bir nesil yetişiyorsa bunları yazıp insanları sömüren bir zihniyete sahip çıkan bir nesil geliyorsa işte bunun için üzgünüm

ben hiç üzgün değilim... ne şanslı ki, benden olacak nesil, bir çok bilgi birikimine ve sevgiye layık olduğunu özümseyerek büyüyecek. üzücü olan kısmı neresi? yanlış mı düşünüyorum.

alestason 11-07-2009 11:11 PM

kesinlikle size katılıyorum muminokan bizlerinde içinde olduğu nesilden bahsediyorsak mükemmel ve sevgi dolu insanlar yetiştiğini düşünüyorum.
en azında burada herkes birbirini çok seviyor bunu hissedebilmek çok büyük bir ayrıcalık.

RAFUNSEL 21-07-2009 05:25 AM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 66164)
sertstylecım iki nokta kuantum alana geçiş ile olasılık özelliği taşıyan oluşun gerçekleşmesini sağlamaya çalışmaktır..

her şey bir enerjidir..
her durum mevcuttur..
aşağıdaki örnek düşüncelerinin biraz daha netleşmesini sağlayabilir..

sevgiler..

TEZAHÜR ETTİRME SANATI 4 DEMİŞSİN ACABA NERDE DEVAMI YARDIMCI OLURMUSUN Bİ ARA BULMUŞ OKUMUŞTUM AMA OKADAR KAFAM KARIŞIYORKİ ÇOKDA SİTEDE NEYİ NASIL TEKRAR BULURUM İNCELEME FIRSATIM OLMADI O YÜZDEN BU PAYLAŞIMINDAKİ ÖRNEĞİN DEVAMI KONUSUNDA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM....rt67

RAFUNSEL 21-07-2009 05:31 AM

bende biran önce nasıl yapılacağı konusunda net bi karara varsan kim ne dese uyguluyorum bilinç altı üstü hepsi birbirine giricek diye korkuyorum hayatımda yolunda giden şeylerde karmakarışık oldu hayır onlarla ilgili bi uygulamada yapmadım ama yaptıklarım olucaksada yolunda gidenler neden böyle karmakarışık içinden çıkılmaz hale geldii galiba istediğim şeylere engellerdi ne diyim bari böle teselli ediyim kendimii hehehehe:)))))olumlu düşünmek gerekiyo ya olanlarıda umursamıyorum aslında bi tohaf oldum hadi hayırlısıı herşeyin bi sebebi vardır olup bitene böyle bakmaya başladım ama bu birazda ruhsuzmu yaptı ne beni keyifsiz değil ama ruhsuz oldum galiba:)))))

Turhan 13-08-2009 10:53 AM

Kuantum ile hayatınızı yönetin

Kuantum ile hayatınızı yönetin
İstediğiniz yaşam yerine başkalarının yönettiği bir hayatı yaşıyorsanız ya da belirlediğiniz hedeflere nasıl ulaşacağınızı bilmiyorsanız Kuantum koçuna ihtiyacınız var demektir. Artık para, başarı, sağlık, huzur, mutluluk Kuantum tekniği ile yanıbaşınızda.

Pınar Dumlupınar

Cumhuriyet Haber Portalı- Bizi diğer canlılardan ayıran en büyük güç 'nefes'...Ve nefesin her şeyi yeniden şekillendirilebilecek bir gücü var. Bizler ve hayatımız da buna dahil. Tabi bu gücü kullabildiğiniz sürece şanslısınız...Kuantum düşünce tekniği ile hakkınız olan mutluluğu elde etmek, sahip olmak istediğiniz her şeyi kazanmak ve tüm bunları kalıcı kılmak sizin elinizde… Mimoza Yaşam Merkezi'nden Ülker Uzun Polat'ın konuğu olduk. Polat, hem bize nefes tekniğini öğretti hem de Kuantum Düşünce hakkında bilgiler verdi.

yazını devamı aşağıdaki linkte;

Cumhuriyet Portal

suxvegas 16-08-2009 11:44 AM

Cevap: Ynt: detaylı anlatım

Merhabalar,

Paylaşım için çok teşekkürler ancak ne olur deneyimlerinizi " yaptım oldu " dedikleriniz.. Bunları detaylı bi anlata bilir misiniz lütfen...

link i açamıyorum... Biraz daha detay verirseniz çok memnun olur hepimiz daha fazla yararlanırız..
Çok çok teşekkürler..

Alıntı:

stormguard Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 60906)
Kitap mükemmel ve iki nokta ile yapılabileceklerin ucu bucağı gözükmüyor. Benim şahsi deneyimlerim, annemin yaklaşık 4 senedir hiç durmadan çınlayan kulağı 30 saniyede düzeldi, sürekli iltihaplanan kulak ve burun yolları düzeldi. Bir bardak suya uygulamıştım, tadı değişti, hoş bi lezzet aldı. Yola çıkarken ya da bir iş yapacakkende iki nokta uygulayıp öyle yapıyorum.. o zaman rahat ve hızlıca halloluyor. Bide emin olmadığım ve komik gelicek bi şey yaptım. Türkiye - Hırvatistan maçında iki nokta uyguladığım an gol attık, penaltılarda da uyguladım kazandık :) hadi bu rastlantı olsun, fakat hollanda - rusya maçında, ruslar lehine iki nokta yaptım, ruslar yendi.. ispanya - italya maçında da ispanyollar lehine yaptım, ispanyollar kazandı :) vallahi bi katkım varsa prim istiyorum hiç anlamam :)) yarınki almanya maçımızda da yapıcam, bakalım :))

bu arada 2 arkadaşımda, yöntemi denediğimde ikiside bilincini kaybetti ve ayaktalardı.. eğer tutmasaydım yere yapışacaklardı. Bunu ben www.matrixenergetics.com sitesinde videoda izlerkende görmüştüm ve nasıl yapıyo diye hayret etmiştim :) ama oluyomuş. Bu arada videoyu seyretmek için gereken şifreyi www.safirkitap.com adresinde yayınlamışlar. Herkes seyredebilir. Bilginize. Sevgiler...

alara333 17-08-2009 12:16 PM

dün acaip karnım aqrıodu bi süre sonra dayanamicak hale qeldim aklıma iki nokta qeldi sonra uyquladım hemen saniyesinde aqrı qeçti hatta spor bile yaptm sonra (=
bi örnek daha annem hastalanmıştı ona uyqulim dedim buqün içersinde iyileşsin die aynı qün ayaqa kalktı ki daha önce aynı hastalıktan bi hafta kendine qelememişti ztn annem bi yerim aqrıo deyince hemen noktalıyorum onu =)
bi örnek daha verim kuzenlerimle dışarı çıkmıştık qün boyu hiçbişey yememiştm yanımda da fazla para yoktu ki ztn o kadar kişiye yemek ısmarlamaya param da yetmezdi en iyisi kuzenimi noktalim dedim (nasılsa parası çok ama nedense cimri biraz=)) neyse iki noktayı yaptım bi süre sonra tam da düşündüqüm yemeqi ısmarladı (=
qenelde başkalarında uyquluyorum ve oluyo kendimde pek yapmıorum çünkü ters etki yapıo serbest bırakamıyorum sanırım=( bu konuda yardım eden olursa sevinirim..

arztrkm 17-08-2009 03:22 PM

şu iki nokta olayında serbest bırakma olayını ben anlamadım..açar mısınız ltf.

tşk

arztrkm 17-08-2009 03:38 PM

sevgili shamanıc

verdiğin foruma /siteye giriş yapamadım , nedenki ?

alara333 21-08-2009 02:14 PM

qeçen qün kardeşim var mısın yok musun a başvuru yaptı ben de iki nokta yapim dedim paraya da ihtiyacımız var iki notaladım sonra tamamen untumuşm bu sabah cvp qeldi qörüşmeye çaqırıyolar (= daha önce babam başvurmuştu aramamışlardı..
ayy nasıl sevindirik oldum anlatamam ben yaptım ben yaptım demek istiyorum ama diyemiorum ne yazık ki!..

hayathan 21-08-2009 05:47 PM

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464183)
Ben kitabın 36. sayfasındayım sindire sindire okuyorum richırt amcanın duyguları düşünme tarzı bana yabancı değilmiş gibi geldi çok iyi anlıyorum. Kendimle ilgili ilk denemelierimde istediğim sonucu alamadım. Ama şimdi farklı. Geçenlerde sabaha karşı bir uyandım boynum tutulmuş. Kımıldaya mıyorum çok acı çekiyorum. Moralim çok bozuldu bir hafta böyle gezmek istemiyordum (En son boynum tutulduğunda bir hafta çocuğuma dokunamadım bile) Bulunduğum yerden iki nokta yaptım ve anında geçmesini bekledim düşündüm gerçekten canım acıyordu. sonra uykuya daldım. Uyandığımda ağrı hala çok fazlaydı yine olmadı dedim. Yan odadan 4 yaşındaki oğlum Arca'nın sesini duydum ağrım için tekrar iki nokta yaptım ve o anda bıraktım düşünecek sonuç beklicek vaktim yoktu okula hazırlanmam gerekiyordu öğretmenim ve nöbetçiyim geç kalmamam lazımdı. Oğlumu da kreşe bırakacaktık. hemen kalktım hazırlandık ve çıktık. Okulda birkaç dersten bahçedeyken boynunu tutan bir öğrenciyi gördüğümde hatırladım ki benim bir ağrım vardı elimi hemen boynuma attım. kafamı sağa sola çevirdim ama hiçbir şey yoktu. Ağrı tamamen gitmişti.
Düşünecek zamanınız olmadığında iki nokta uygulamak daha kolay olur bence. yap ve git.

Bütün dileklerimiz için dileklerimizi her nasıl dilersek böyle sanırım. Dile ve git. Eğer olmaz, ya olmazsa, ama böyleydi ...vb düşünceler gelirse aklımıza o dileğe olumsuzluk yükleyip olmamasına dair bilgiler eklemiş oluyoruz. Yap ve bırak. Ben de Bu ay içinde yeniden keşfettim bu siteyi ve bu günlerde okuduğum her yazıyı yazıcım olmadığı için Bu konular için aldığım defterime yazıyorum. Ama matrix e hükmedin başlığı çok uzun ve yazmak imkansız. Sadece ben iki noktayı çok küçük bir dilek için yaptım iki gün önce ve oldu. Ama olumsuzluk eklediğim için hemen durum istemediğim hale geçti.

Yüzyıllardır genlerimize yerleşmiş kendimizle ilgili değersizlik, yetersizlik duygularımızı ve batıl inançlarımızı bırakıp kendi gücümüze bir inanabilsek. Neleri hayata geçirebiliriz aslında. Ben şimdi dünyadaki sorunlar ve Münevverin katili içinde yapmayı deneyeceğim. Kimbilir belki de Cem Garipoğlu ben odaklanamadığım için yakalanamıyordu.
Herkes kendi dünyasını yaşar. Yaşadığım her şey benim zannetmelerim ve onları kendi gerçeğime dönüştürmekte benim elimde.

Hayatta her zaman kendi gerçeklerimizin güzelliklerini yaşayabilmemiz dileğiyle tüm paylaşımlarınız için teşekkürler..

darkdays 13-09-2009 05:49 AM

ben sitedeki 2 noktayla ilgi yazıları oldukça okumaya çalıştım ama bitürlü kafamda netleştiremedim bu olayı anlayamıyorum desem yeridir..kitabı okumadam bulundugum yerde yok..benim anlyamadığım noktalar var ilgienirseniz çk sevinicem.su iki nokta olayını hala çözemedim sorun bende sanırım . rica etsem su iki nokta olaynı nasıl yaptıgını ayrıntılı bi şekilde anlabilirmi biri .. iki noktayı nasıl belirledgini iki nokta arasındaki bağı nasıl kurucaz bu bağı nasıl anlıcaz kurulup kurulmadıgınıı arkepetin ne oldugnu zamanla yolculuk nasıl yapıldıgını biri anlatabilir mi ayrıntılı bi şekilde bu olayı çok merak ediyorum yapmak çok istiyorum ama inanın anlamak zor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekürler

ZEYNEP2 06-10-2009 10:35 PM

selam

hayatı değişen var mı? ya da 2 nokta konusunda ilerleme kaydeden ?

spiritangel 18-10-2009 07:41 PM

evt nedir son durumlar iki noktacılarrrrrr huuuu

ZEYNEP2 18-10-2009 10:26 PM

evet ben de merak ediyorum ama kimse 2 noktalamıyooo galiba :)

MuminOKAN 18-10-2009 10:29 PM

noktalıyoruz ve hayat güzelleşiyor.
sapkal89

janwayjan 26-11-2009 09:31 PM

he valla bende merak ettim ya bildigim kadarıyla çekim yasasıyla ilgili bi şe demi

doris 05-12-2009 03:05 PM

eeeeeee ! SON GÜNLERDE MATRİXe hükmeden yok galibay789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 PM.