Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

sweeet 12-01-2012 12:30 AM

Cevap: matrix'e hükmedin

Bir de bu başlıktaki videoyu izleyin.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-programi.html

Lusid 12-01-2012 12:40 AM

Başarabilsem dünyada benden mutlu insan olmaz ( bu site üyeleri hariç ). blook

frezya 12-01-2012 12:41 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816441)

Reiki de matrix enerjisi de evrende var olan enerjinin yönlendirilmesi ile ilgili çalışmalar ama uygulama biçimleri farklı bu benim düşüncem. Herşey enerjide bitiyor.

İnsanın doğal yapısını tam olarak bilmeden nasıl en iyi imgelemeyi yaparsınız? Nasıl yoğun bir enerji göndeririz bilmiyorum. Henüz yakından başkası için deneme fırsatım da olmadı. Uzaktaki bir arkadaşım(birisinden telefon bekliyordu ona ulaşamıyordu bu ona imkansız geliyordu) için imgeleme yapmıştım. Ve sonuç olumluydu.

Doğru söylüyorsun sweet,teşekkürler paylaşımların için,sonuçta alternatifler bunlar.Neyse konuyu dağıtmayayım da,bir şey sormak istiyorum,arkadaşın için imgeleme yaparken nasıl yaptın peki öğrenebilir miyim?Yani sadece arkadaşının araması gereken kişiyi aradığını ve ona ulaştığını mı imgeledin?Ve bunu (iki noktaya takılmak istemiyorum artık çok söyledim bunu:) ama merakta ediyorum bir taraftan girlhaha ) masa üzerinde iki nokta tekniğini kullanarak mı yaptın?Kısacası birazcık detay :)

Ayrıca videoları da izledim ama bu iki noktayı aşmış baya hipnoz etti ya,ben mi birbirlerine karıştırdım çok mu benziyorlar yoksa çok mu karışık,anlamadım 4897

En iyisi ben eft lerime devam edeyim :)))

Lusid 12-01-2012 12:49 AM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-programi.html

Bu linkteki 2. videoda Bayram ERSOY matrix enerjisiyle lokal anestezi yapıyormuş ( matrix enerjisi diyorlar ). Onu ben de başarabiliyorum ama hiç iğne batırmadım. Biraz çalışmak gerekiyor ama. Pratikle olur. İsterseniz o tekniği paylaşabilirim ( teknik Beynin Gizli Güçleri adlı kitapta var ).

sweeet 12-01-2012 10:44 AM

Kendine yap ama zor olur acı olmayacağına inandırmak :)) Farkındaysan bana öyle geldi sanki adamın pek haberi olmadı iğneden. İğne bu ya direk etine batırdı mümkün mü adamın bağırmaması? :S Hem de öyle reyting delisi bir kanal değil yerel bir televizyonda yapılan birşey. Ben hala inanamıyorum. Artık adam nasıl konsantre olduysa uyuklayan uyukladığını da hatırlamıyor. E biraz da telkin verip adamı o moda soktu.

Telefon için iki nokta olayına gelince. İki kişi de uzakta olduğu için iki noktayı keyfi havadan belirledim. Sanki parmaklarınla kocaman bir cam tutuyormuş gibi. Sonra Diğer kişiyi(belli belirsiz bir fotoğrafını görmüştüm) çok iyi bilmeme rağmen. İmgelememde o iki uzak mesafe arası enerji dalgalarının olduğunu düşündüm. Telefonun çaldığını ve arkadaşımın da çok sevindiğini hayal ettim.
Bir de benzer durumlarda o iki mesafenin kısaldığını da hayal edilebilir. Özellikle birinin gelmesini istediğiniz zaman denenebilir.

mutluuu 12-01-2012 11:17 AM

Dün o videoları paylaştım defalarca vakit buldukça izledim ama bana öğrenebilinir olmasına rağmen bir hoca eşliğinde eğitim almadan uygulanabilir gelmiyor..

mutluuu 12-01-2012 11:27 AM

bu arada dün akşam çok gergin bi günümdü başarılı olacakmı bilmiyorum çünkü imgelemede hep çok iyi konsantre olurum dün dikkatimi bi yere yoğunlaştıracak durumda değildim ama bi şey denedim olmazsa bi kere daha iyice konsantre olup yeniden denicem :))

boynumun sol tarafında fıtık var zaman zaman ağrılar yapıyor reiki ile ağrılarımı azaltıyorum çünkü riskli bi noktada ve ameliyatı çok zor birde buna geçen yaz hemen kolun bitip omuzun başladığı noktada oluşan küçük bir yağ bezesi eklendi ağrı yok sıkıntılı bi kitle değil bütün kontrollerimi yaptırdım ama beni varlığı rahatsız ediyor,

onu sevmeye çalıştım reiki gönderdim biraz küçüldü ama ben tamamen gitsin istiyorum yerini sevdi sanırım :) neyse dün o bezeye iki nokta yaptım bi kimyasal ile eriyip tamamen yok olduğunu imgeledim bakalım başarılı olursam sizinle paylaşırım bi hava bükücü olarak sizi yetiştirip hocalık yaparım belki :)))) bu iki nokta çok kafa karıştıran bi şey iki şeyi başarınca havaya sokuyor insanı :)))

sweeet 12-01-2012 12:44 PM

Uygulanabilir fakat ciddi konularda uygulama reiki örneğindeki gibi sorumluluk almayı gerektiriyor özelliklede başka bir insan için sorumluluğu alamam gibi geliyor. İlk baştaki tenis örneği, maçta iyibir futbolcuyla kendini eşleştirmesi ya da karateyi filmlerden örendikleri ile etkili uygulaması bunlar çok mucizevi şeyler. Bir nevi insanın güven duymasına yardımcı oluyor. İş yine zihnin yaydığı enerjide işte. Dışarıdaki doğru enerjiyi istediğimiz olaya yönlendirme.

He hadi enerjiyi deneyelim, hissedecek mi, bilincini yitirecek mi, tepki verecek mi falan bunu yapalım. Hatta yaptığım kişinin bilincini yitirmesi kısa anlık bile olsa hem uygulayan hem de uygulanan için ürkütücü olsa da denenebilir işte güvenlik önlemlerini almak şartıyla. Ama ciddi bir sağlık sorunu için cesaret edemem. En azından başkasında deneyemem.

mutluuu 12-01-2012 01:11 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816501)
Uygulanabilir fakat ciddi konularda uygulama reiki örneğindeki gibi sorumluluk almayı gerektiriyor özelliklede başka bir insan için sorumluluğu alamam gibi geliyor. İlk baştaki tenis örneği, maçta iyibir futbolcuyla kendini eşleştirmesi ya da karateyi filmlerden örendikleri ile etkili uygulaması bunlar çok mucizevi şeyler. Bir nevi insanın güven duymasına yardımcı oluyor. İş yine zihnin yaydığı enerjide işte. Dışarıdaki doğru enerjiyi istediğimiz olaya yönlendirme.

He hadi enerjiyi deneyelim, hissedecek mi, bilincini yitirecek mi, tepki verecek mi falan bunu yapalım. Hatta yaptığım kişinin bilincini yitirmesi kısa anlık bile olsa hem uygulayan hem de uygulanan için ürkütücü olsa da denenebilir işte güvenlik önlemlerini almak şartıyla. Ama ciddi bir sağlık sorunu için cesaret edemem. En azından başkasında deneyemem.

ben uygulama yapmaya karşıyım sonuçta bu yemek tarifi değil ki kitaptan okudum hadi iki yumurta bi domates oldu bitti olsun neticede matrix alanında bi değişim yapmaktan bahsediliyor bunun için eğitim şart olduğu kadar konuyu bir kere çok iyi kavramış olmak lazım enerji konusunu iyi bilmek anlamak sonra güçlü bir inanç lazım, okudum kalk iki nokta yap başarı bekle bunlar zor işler.. düşünsenize birine bilmeden yaptınız adam bi yöne eğildi öyle kaldı hadi düzelt bakalım :))) ben iki nokta yöntemini küçük isteklerimi oluşturmada kullanıyorum çoğunluklada işe yarıyor salep istedi canım yaptım 20-25 dakika sonra arkadaşım iki fincan salep odama geldi hep kahve olmasın bu günde salep içelim dedim diye :))) onun dışında hiç kimseyi bayıltmakla ilgilenmiyorum açık söyleyim :)

Lusid 12-01-2012 10:16 PM

Denemenizi tavsiye ederim. Pratik yapınca elinizi veya seçtiğiniz başka bölgeyi ısıtıp soğutabiliyorsunuz. İki nokta tekniğini öğrenmemiz için yararı olur belki...

http://d1201.hizliresim.com/t/d/1s1nr.jpg

sweeet 12-01-2012 10:53 PM

Çok ilginçmiş o konsantrasyon seviyesinde bilincini kontrol edebiliyorsan muhteşem olur.
Sen bunu yapıyor musun? Öyle ise nasıl yaptığını ve yaşadıklarını kendi cümlelerinle bizimle paylaşabilir misin? Teşekkürler.

minnettar 12-01-2012 11:58 PM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816613)
Denemenizi tavsiye ederim. Pratik yapınca elinizi veya seçtiğiniz başka bölgeyi ısıtıp soğutabiliyorsunuz. İki nokta tekniğini öğrenmemiz için yararı olur belki...

http://d1201.hizliresim.com/t/d/1s1nr.jpg

Merhabalar;
Bu kitap Amargi Hiller diye bir yazaramı ait acaba?
Saygılar...

Lusid 13-01-2012 12:01 AM

Evet @minnettar

O sayfadaki tekniği uyguladığımda birkaç dakika içinde Dirsekten itibaren kolum uyuşuyor ve karıncalanıyor.
Kİ enerjisinden dolayı mı bilmiyorum. Belki de elimi kıpırdatmadan tuttuğum için uyuşuyordur. Ama hissedilir derecede karıncalanıyor.
İğne batırmayı hiç denemedim, ben almayayım... Ama az önce sol ve sağ başparmağıma çakmak tuttum. Sol elimi bu teknikle uyuşturduğum için 2 saniye daha fazla dayanabildim.
Isıtma tekniğinde de elim çok hissedilir derecede ısınmıyor ama kolumdan elime sıcaklık aktığını hissediyorum. Bilmiyorum belki psikolojiktir.
Daha fazla tecrübelerimi paylaşmam doğru olmaz çünkü elime %100 lokal anestezi yapamıyorum. Zaten yapabilsem matrix enerjisine inanırdım. y789 Sağ gözümün numarası 0,25 ama onu bile matrix enerjisiyle iyileştiremiyorum. 4897

Tekniği sadece tek parmağınızda da uygulayabilirsiniz...

Siz de denerseniz sevinirim. Bakalım sıcaklığa ne kadar süre dayanacaksınız? Merakla bekliyorum :) Siz de elinizi uyuşturup çakmak deneyini yapabilirsiniz :)

frezya 13-01-2012 12:43 AM

Ben vazgeçtim matrixten:)) Eftmle mutluyum ben:) Öncelikle sweet,soruma verdiğin cvp için teşekkür ederim.Mutluuunun söylediğini ben bugün sormayı düşünüyordum benden önce davranmış:) Bu nasıl öğreniliyor?Yani her kitabı okuyan videoda izlediğimiz gibi yapamaz herhalde.Bunun bir eğitimi falan yok mu? Söylediğiniz gibi küçük şeyler için belki (kaldı ki ben onlara bile şu an belki de bilgim olmadığından cesaret edemem) yapılabilir,soyut şeyler için tamam,yapılabilir.Birinin araması,gelmesi,v.s. ama anlamadığım bunu iki noktayı kullanmadan da yapıyoruz ve çekim yasası diyoruz.Daha öncede söylemiştim ve hala aralarındaki farkı anlayamadım çünkü fark yok gibi.Birinde iki tane nokta bulup imgeleme yapıyoruz,diğerinde noktasız imgeleme yapıyoruz.İstiyoruz,imgeliyoruz,unutuyoruz.Bu mudur? Hastalıklar için v.s yapamam,denemeye bile kalkmam sanırım.Bilgi lazım bilgii o da ben de yok :)))

Lusid 13-01-2012 12:55 AM

Bana sormadınız ama ben de cevap vereyim...

Matrix Energetics tekniğiyle ciddi hastalıkları iyileştirebiliyor yazar. Tümörler, kanserler, skolyoz, kırıklar gibi... Çekim yasasıyla bu yapılamaz sanırım. Skolyoz hastalığını araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. :)

frezya 13-01-2012 01:13 AM

çekim yasasıyla tabiki yapılamaz Lusid.Ben yukardada yazdım ciddi hastalıklar için değil ama birinin araması v.s şeyler için kullanılmasının arasındaki farkı anlayamadım sadece.Yoksa elbette kişi üzerinde yapılabilen çok ciddi şeyleri var,anladığım kadarıyla.Umarım anlatabilmişimdir kendimi:)

Lusid 13-01-2012 05:18 PM

Başak Yüksel hanıma mesaj atacağım. Sertifikalı matriks energetics uygulayıcısı olmak için kurs veriyor mu bakalım... Bu forumda yapabilen yok sanırım. :)

Sertifikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı Basak Yüksel Yıldırım'ın workshop'u - YouTube

Aslında beni şüpheye iten diğer şey Başak hanımın gözlük takması. Skolyozu iyileştirebilen biri nasıl kendi gözünü iyileştiremez bilmiyorum. Gözlüğünden ayrılmak istemiyor bence :) Kızmayın ama matriks enerjisine nasıl inanıyorsunuz bilmiyorum. Skolyozu iyileştirebilen biri neden gözlük takar diye sormuyor musunuz kendinize... dunk56 Sanırım dünyada matrix enerjisini uygulayabilen çok az insan var ve ben internette hiç iyileştirirken çekilen bir video görmedim...

frezya 13-01-2012 06:16 PM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816708)
Başak Yüksel hanıma mesaj atacağım. Sertifikalı matriks energetics uygulayıcısı olmak için kurs veriyor mu bakalım... Bu forumda yapabilen yok sanırım. :)

Sertifikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı Basak Yüksel Yıldırım'ın workshop'u - YouTube

Aslında beni şüpheye iten diğer şey Başak hanımın gözlük takması. Skolyozu iyileştirebilen biri nasıl kendi gözünü iyileştiremez bilmiyorum. Gözlüğünden ayrılmak istemiyor bence :) Kızmayın ama matriks enerjisine nasıl inanıyorsunuz bilmiyorum. Skolyozu iyileştirebilen biri neden gözlük takar diye sormuyor musunuz kendinize... dunk56 Sanırım dünyada matrix enerjisini uygulayabilen çok az insan var ve ben internette hiç iyileştirirken çekilen bir video görmedim...

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş:))) girlhaha Nedense genelde göz dr.larının çoğu da gözlüklü olur :)

gülsem 13-01-2012 08:07 PM

herkese iyi akşamlar. 130. sayfadayım neolur 2-3 gün bişi yazmayın yoksa son sayfaya kadar gelemiycem. beynim sulandı okumaktan:) birazda uygulama çalışayım dimi

sweeet 13-01-2012 11:59 PM

Sevgili gülsem çok hoşsun. İnsanlar bu başlığı paylaşmak için açtılar daha çok paylaşım yapılmasına sevinmen gerekir. Konuyu detaylı öğrenmek istiyorsan ve kitabı okumadıysan mutlaka okumanı tavsiye ederim. Tabi öğrendiklerinle basit uygulamalar da yapabilirsin. Ben de ilk uygulamalarımı kitabı okumadan bu başlıkta okuduklarımdan yola çıkarak denemiştim.

Sevgiler.

laksmi 14-01-2012 02:27 AM

Matrix enerjisi bir sihirli değnek olsaydı, herkes o değneği edinir ve değdirdiği yerde istediğini yaratırdı. Bunun böyle olmadığını Matrixe Hükmedin ve Mucizelerin Bilimi kitaplarında, Dr. Bartlett bir şekilde açıklamaya uğraşıyor. Önce her uygulamanın ilk şartı olan, güven duymak meselesi var...Bir fikre, bir yönteme inanmanın, gerçek bir güven duymanın, çekim uygulamalarında nasıl bir rol oynadığını Bilinçaltının Gücü kitabında da çok net görebiliyoruz. Öyle ki bize batıl gelen pek çok uygulamanın bazı kişilerde nasıl işe yaradığının anlatımı da aynı kitapta mevcut, biliyorsunuz.

Bartlett, şunu da vurguluyor: Yöntem işe yarıyorsa niçin kullanmayayım? Oldu ki benim bilinçaltı kalıplarım bu yöntemi bende işe yarar kılmıyor, olmuyor yani. O zaman doktora git diyor, hangi yöntem işe yarıyorsa onu kullan...Yapabileceğin ne varsa yap. Nasıl ki bazen bir uygulama yaparız, sonuçları bizi hayrete düşürür. Başka bir niyetimiz için aynı uygulama başarısız olabilir. Matrix enerjisini kullanan kişi için de aynı durum geçerli değil midir? Eğer öyle olmasaydı, mesela Richard Bartlett seminerinde platformdan düşüp bir tarafını kırdığında hemen oracıkta iki nokta yapar, ayağa dikilirdi. Belki Başak Hanım da gözlerine çalışıyordur ama bilinçaltı şimdilik buna izin vermiyordur; ki yöntemi öğretmesine engel bir durum değil. Sonuçta nasıl yapılacağını öğretecek, enerjiyi hissetmek, iki nokta arasındaki bağlantıyı sağlamak, imgelemek, niyet etmek, dolanıklık, bunlar herkesin kendi keşif yolculuğunda tanıyıp öğreneceği durumlar.

Yöntemler her zaman ve her durumda aynı işe yarar sonuçları, hemen sağlayabilseydi mesela ameliyat masalarında da her hastanın sağ kalması gerekirdi; ama öyle olmuyor. Bazen hiç işe yaramıyor. Bunun nedeni doktorun bu işi bilmemesi olabilir mi? Sanmıyorum. Sayılamayacak kadar sebebi olabilir. Bir mühendisin yaptığı her bina sapasağlam ayakta duruyor mu? Ne kadar doğru bir proje de çizse, doğru hesaplamalar da yapsa, en kaliteli malzemeleri de kullansa, mühendise bağlı olmayan nedenlerle bina yıkılabiliyor.

Ben kendi adıma şöyle düşünüyorum: Önüme gelen bilginin öncelikle, bu gelişinin bir nedeni olduğunu bilirim. Buna güvenirim ve araştırmaya başlarım. Peki sağlam referanslar mı ararım? Evet. Bilginin yayılmasında bize öğretmen olan kişilerin-forumda tecrübeli bulduğumuz kişiler, reiki masterlar gibi-ilgili konuda ne düşündüğünü takip ederim. Olayın reklam malzemesi olup olmadığını internetten incelerim. Bazen çok işe yarasa bile yöntem, aşırı reklam yapan, yok şu CD si bilmem kaç dolar, aman kaçırma şeklinde sürekli mailleri atan siteleri çok itici buluyorum örneğin. Tamam, bu dönem belki en iyi yol bu pazarlama için ancak enerjiyle, zihin güçleriyle, bilinçaltıyla ilgili konularda dozun iyi ayarlanması gerektiğini düşünüyorum.

Sonuç olarak, çalışmalarıma başlarım ve "varsayımda bulunmama" anlaşmasının gereğini yaparım. Sadece sonucuma odaklanırım, olursa olur, olmazsa da tekrar denerim. Belki de ne için yapıyorsam iki noktayı, henüz o sonucun bana gelmesine hazır değilimdir; hazırlanmak için arınma ve olumlama ve affetme çalışmalarına girişirim.

Lusid 14-01-2012 01:48 PM

Benim için matriks enerjisinin tanımı şudur:

Kitaptan alıntılar yapacağım...

---

Fiziksel varlıklar olarak özümüzü özetlersek: Bizler bilgi ve ışık ya da bilinçten oluşuruz.
Sorun seti oyununu oynamak yerine, sorunu görmelisiniz. Sorunda bir fark yaratmaya çalışan herkesin sonunda başarısız olduğunu anlamalısınız.
İkinci örnekte ise, hastanın durumunun gerçekten var olmadığına ikna olmuştum. Böylece kuantum-laşmış" gerçeğe adım atabildim. Tutuk olan omuz; atomların, hücrelerin, elektronların, fotonların ve omuz olarak adlandırmamıza sebep olan şeyi her ne oluşturmuşsa onların gruplaşmasından ibaretti benim için artık. Şimdi, omuz yüksek enerjili bir foton ise, o zaman biz onları nasıl gözlemlemeyi seçersek öyle tekrar gruplanabilir. Böylece sorun sorun olmaktan çıkabilir.
"Rehberlerimin" tuhaf ama bilgece olan tavsiyelerine uyarak, onun "orada olmadığını" hayal ettim. Ve hastalık yok oldu. Algılarınızın ve inançlarınızın yaratabileceği farka bir bakın.
Geçenlerde, Matriks Enerjisi'nin web sitesindeki mesaj panosunda insanlar bana bu gibi şeylerin nasıl yapılacağını sadece okuyup uygulayarak öğrendiklerini söylüyor. Bir şiropratisyen "İki Nokta" ve "Zaman Yolculuğu" kavramlarını uygulamayı web sitemdeki videoyu izleyerek öğrenmiş. Bu doktor mesaj panosuna deneyimini yazmış, kırık ayak parmağı için doktorun muayenehanesine gelen hastasıyla karşılaşmasını anlatmış. Videoda gösterildiği gibi, kavramsal Zaman Yolculuğu yaparak ayak parmağının kırılmamış olduğu zamana gitmiş ve doktor hastanın ayağını elinde tutarken aniden elinin altındaki kemik hareket etmiş, incinmeye "İki Noktayı" uygulamış. İki dakika sonra, hasta yürüyerek muayenehaneden çıkıp gitmiş, ne acısı ne de aksaması kalmış.

kuantumxyz 14-01-2012 02:00 PM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816778)
Benim için matriks enerjisinin tanımı şudur:

Kitaptan alıntılar yapacağım...

---

Fiziksel varlıklar olarak özümüzü özetlersek: Bizler bilgi ve ışık ya da bilinçten oluşuruz.
Sorun seti oyununu oynamak yerine, sorunu görmelisiniz. Sorunda bir fark yaratmaya çalışan herkesin sonunda başarısız olduğunu anlamalısınız.
İkinci örnekte ise, hastanın durumunun gerçekten var olmadığına ikna olmuştum. Böylece kuantum-laşmış" gerçeğe adım atabildim. Tutuk olan omuz; atomların, hücrelerin, elektronların, fotonların ve omuz olarak adlandırmamıza sebep olan şeyi her ne oluşturmuşsa onların gruplaşmasından ibaretti benim için artık. Şimdi, omuz yüksek enerjili bir foton ise, o zaman biz onları nasıl gözlemlemeyi seçersek öyle tekrar gruplanabilir. Böylece sorun sorun olmaktan çıkabilir.
"Rehberlerimin" tuhaf ama bilgece olan tavsiyelerine uyarak, onun "orada olmadığını" hayal ettim. Ve hastalık yok oldu. Algılarınızın ve inançlarınızın yaratabileceği farka bir bakın.
Geçenlerde, Matriks Enerjisi'nin web sitesindeki mesaj panosunda insanlar bana bu gibi şeylerin nasıl yapılacağını sadece okuyup uygulayarak öğrendiklerini söylüyor. Bir şiropratisyen "İki Nokta" ve "Zaman Yolculuğu" kavramlarını uygulamayı web sitemdeki videoyu izleyerek öğrenmiş. Bu doktor mesaj panosuna deneyimini yazmış, kırık ayak parmağı için doktorun muayenehanesine gelen hastasıyla karşılaşmasını anlatmış. Videoda gösterildiği gibi, kavramsal Zaman Yolculuğu yaparak ayak parmağının kırılmamış olduğu zamana gitmiş ve doktor hastanın ayağını elinde tutarken aniden elinin altındaki kemik hareket etmiş, incinmeye "İki Noktayı" uygulamış. İki dakika sonra, hasta yürüyerek muayenehaneden çıkıp gitmiş, ne acısı ne de aksaması kalmış.

Lusid kardeşim, bu kitap güzel.. Bak buna itiraz etmiyorum:)art56art56

tuareg321 14-01-2012 04:26 PM

Değerli arkadaşlar merhaba,
Saatlerdir Matrix konusunda daha önce yapılmış sohbetleri, paylaşımları okudum. Çok değerli paylaşımlar olmuş.. Anlatılan deneyimler harika..
Bildiğim kadarıyla şu an Türkiyde Matrix Energetics uygulayıcısı var fakat eğitimcisi yok.. Fakat aslında çok da zor oldugunu düşünmüyorum. Ancak bana göre en önemli şey Matrix Energetics uygulamasında: İNANÇ.. Kuantum alanının gerçekliğine ve asıl gerçek olanın kuantum alanı olduğuna inanç... Zaten bu nedenle Dr. Bartlett her iki kitabında da kuantum fiziğini anlatmış. İki nokta tekniğini Matrixe Hükmedin kitabında ancak beş sayfa anlatmış. Geriye kalan kuantum fiziği ve kuramları.....
Düşünceme katılırmısınız bilmiyorum ama iki nokta tekniğinden önce kuantum gerçekliği anlamak daha önemli gibi..

Lusid 14-01-2012 05:08 PM

@tuareg321

Türkiye'de matriks eğitimini Başak hanım veriyor. Kendinisi tanımıyorum. Dün mail attım, iki nokta tekniğiyle hastalıkları iyileştiremediğimi söyledim. Dr.Richard Bartlett'in ikinci kitabını da okumamı tavsiye etti. "Mucizelerin Bilimi"

facebook ta "Matrix Energetics Türkiye" diye aratırsanız görebilirsiniz.

Ve Frank J. Kinslow'un "Kuantumla İyileşmenin Sırrı" adlı kitabı da matriks enerjisiyle ilgiliymiş. İki kitabı da en kısa zamanda alıp okuyacağım...

metriks 14-01-2012 10:10 PM

2. kitabı da pdf şeklinde çıkar umarım

gülsem 16-01-2012 03:15 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816742)
Sevgili gülsem çok hoşsun. İnsanlar bu başlığı paylaşmak için açtılar daha çok paylaşım yapılmasına sevinmen gerekir. Konuyu detaylı öğrenmek istiyorsan ve kitabı okumadıysan mutlaka okumanı tavsiye ederim. Tabi öğrendiklerinle basit uygulamalar da yapabilirsin. Ben de ilk uygulamalarımı kitabı okumadan bu başlıkta okuduklarımdan yola çıkarak denemiştim.

Sevgiler.

sevgili sweeet ne kadar çok paylaşım okadar çok sayfa demek daha 130lardayım beynim sulandı okumaktan atlamaya başladım:))) gerçekten güzel paylaşımlar var. insanı heveslendiriyor. en baştan beri takip etmediğime pişmanım. henüz bişiler başarabilmiş değilim ne nokta tespiti ne enerjiyi hissetmek nede imgeleme. tabi serbestte bırakamıyorum. denemeye devam:zpzp:

laksmi 16-01-2012 05:53 PM

Arkadaşlar, siz bilirsiniz elbette ama ben böyle önemli konuları, ya çıktısını alarak ya da farklı bir yöntemle arşivliyorum ki, internet dışında da okuyabileyim. Yazıcısı olmayanların özellikle faydalanabileceği bir yol var: dopdf isimli programı internetten ücretsiz indiriyoruz. Sonra örneğin bu sayfada mıyız, sağ tuşa basıp "yazdır" diyoruz. Ekrana gelen pencere yazıcıları gösteriyor, orada dopdf isminde bir yazıcı varmış gibi görünüyor. Onu seçiyoruz ve gerisi bildiğiniz kaydetme işlemi. Böylece ben, epey geniş bir arşivi pdf dosyası olarak saklıyorum.

Lusid 01-02-2012 12:24 AM

Millet, iki nokta çalışmaları iyi gidiyor mu?

Ben bir kişinin bana mesaj yazmayı kesmesi için iki noktayı uyguladım. Sabaha telefonu bozulmuş ve bana cevap atamadı. Hala telefonu bozuk. Artık face den selam veriyor o kadar, konuşmuyor. Belki de tesadüf bilmiyorum. f678h

Çekim yasasını sadece gevşediğim zaman iki nokta tekniğini uyguluyorum. Akşam uyumadan önce ve sabah uyandıktan hemen sonra en uygun zamanlar bence.

gülsem 13-02-2012 11:39 AM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819180)
Millet, iki nokta çalışmaları iyi gidiyor mu?

Ben bir kişinin bana mesaj yazmayı kesmesi için iki noktayı uyguladım. Sabaha telefonu bozulmuş ve bana cevap atamadı. Hala telefonu bozuk. Artık face den selam veriyor o kadar, konuşmuyor. Belki de tesadüf bilmiyorum. f678h

Çekim yasasını sadece gevşediğim zaman iki nokta tekniğini uyguluyorum. Akşam uyumadan önce ve sabah uyandıktan hemen sonra en uygun zamanlar bence.

henüz bişi başaramadım. zihnim o kadar dağınık ki neye iki nokta yapacağıma bile karar veremiyorum:(

frezya 13-02-2012 02:24 PM

Geçen gün bi arkadaşım adına onu birinin araması için denedim ama tutmadı :) Ya bu şekilde olmuyor ya da hala ben yapamamakta ısrarlıyım :)

Lusid 01-03-2012 11:57 PM

Zaten her yaptığımızda başarsak kendimizi tanrı gibi hissederiz. krzm67
Benim amacım birisine uygularken ona dokunduğum da yere düşmesi.

matrix 2 point new - YouTube

YESHAPPY 15-03-2012 11:23 AM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820388)
Geçen gün bi arkadaşım adına onu birinin araması için denedim ama tutmadı :) Ya bu şekilde olmuyor ya da hala ben yapamamakta ısrarlıyım :)

Aynen kitabı okudum vaktiyle ve yapmaya çalışmıştım;ama ı ıh olmamıyoor :) Tekrar okumaya başlasam mı acaba diye düşünüyorum şu sıralar.

Sole 15-04-2012 01:45 AM

Artik kisisel gelisim, kuantum hakkinda o kadar sey okuyorum ki her okudugumuda mutlaka bir kere denemeye calisiyorum.
Fakat kafam karmakarisik hangisini uygulasam diye dusunurken belirli bi tanesiyle devam edemiyorum.

Simdi bu forumu bayaga inceledim, okudum cogu arkadasimiz basarili olmus..
Kitabi okumadim cunku degermi gercekten diye dusunuyorum.Yine de yazilanlardan yola cikarak bi uygulamaya calistim. Tabi olmadi..

Ama bazen gercekten bazi tekniklerle bizi kandirmaya mi calisiyorlar diye aklimdanda gecmiyor degil hani...

Yine de basaranlari tebrik ediyorum..

metriks 16-04-2012 04:31 PM

1. kitabın linki silinmiş yenilermisiniz

Vaveylaaa 18-04-2012 08:57 PM

Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:

stormguard Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 60906)
Kitap mükemmel ve iki nokta ile yapılabileceklerin ucu bucağı gözükmüyor. Benim şahsi deneyimlerim, annemin yaklaşık 4 senedir hiç durmadan çınlayan kulağı 30 saniyede düzeldi, sürekli iltihaplanan kulak ve burun yolları düzeldi. Bir bardak suya uygulamıştım, tadı değişti, hoş bi lezzet aldı. Yola çıkarken ya da bir iş yapacakkende iki nokta uygulayıp öyle yapıyorum.. o zaman rahat ve hızlıca halloluyor. Bide emin olmadığım ve komik gelicek bi şey yaptım. Türkiye - Hırvatistan maçında iki nokta uyguladığım an gol attık, penaltılarda da uyguladım kazandık :) hadi bu rastlantı olsun, fakat hollanda - rusya maçında, ruslar lehine iki nokta yaptım, ruslar yendi.. ispanya - italya maçında da ispanyollar lehine yaptım, ispanyollar kazandı :) vallahi bi katkım varsa prim istiyorum hiç anlamam :)) yarınki almanya maçımızda da yapıcam, bakalım :))

bu arada 2 arkadaşımda, yöntemi denediğimde ikiside bilincini kaybetti ve ayaktalardı.. eğer tutmasaydım yere yapışacaklardı. Bunu ben www.matrixenergetics.com sitesinde videoda izlerkende görmüştüm ve nasıl yapıyo diye hayret etmiştim :) ama oluyomuş. Bu arada videoyu seyretmek için gereken şifreyi www.safirkitap.com adresinde yayınlamışlar. Herkes seyredebilir. Bilginize. Sevgiler...

bizede anlatırmısın 2 nokta tekniği nasıl yapılıyor ne neiçin ne yapılıyor öğrenmek istiyorumm

Vaveylaaa 18-04-2012 11:08 PM

ben şimdi kendimi devirmek için yaptım ve oldu sağa sola ve öne kendimi devirdim bir güç beni ittiğini hissettim ben şimdi başkasınıda devirmek istiyorum bunu yaparken yine aynı yöntemimi kullanmalıyım ellerimin pozisyonu yani

Vaveylaaa 25-04-2012 02:22 AM

bende şimdi aklıma geldi yazmak istiyorum geçengün caddede yürürken bi cafe gördüm pier loti diye bi yer yürürken bacağımda bir nokta belirledim öbür ucunuda cafe olarak düşündüm bi akşam burada oturacağım arkadaşlarla( o arkadaş kim bende bilmiyorum) o akşam yurda gittim gece geç saatti 1 falandı bi arkadaş var x şahsiyeti diyelim mesaj attı pier lotide oturuyorum gelsene sende dedi bende yok gelmicem işim var dedim gitmedim tesadüfmü noktamı bilmiyorum ama sevindim yinede ben biraz daha çalışayım bunun üstünde :D

metriks 28-04-2012 11:40 AM

http://www.scribd.com/doc/55885246/Matrix-e-Hukmedin 1.kitap Türkçe netten direk okuyorsunuz

http://www.scribd.com/doc/68527171/Physics-of-Miracles 2.kitap ingilizce netten direk okuyorsunuz

namasteeee 03-08-2012 05:12 PM

PDF olarak direk indiriyorsunuz...

https://hotfile.com/dl/160382690/a19...medin.pdf.html

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 AM.