Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

mutluuu 21-12-2011 10:45 AM

Cevap: matrix'e hükmedin

Sevgili noktalama üstadları :))) okudum herkesin yazdığını hepiniz farklı görünen aynı şeyi söylüyorsunuz işte çekim yasası ve yap unut çözmüşsünüz hala çözümü arıyorsunuz :)) çekim yasası dedikleri enerjisel boyuttan istediğin her hangi bi şeyi ne olursa kendine çekip realize etmek zaten ve bütün kitaplarda yada konuya biraz hakim olan herkes şunu söylüyor, iste sonra sürece güven bırak ki sana geri dönsün. İki noktada da durum bu, iste sonra bırak unut o an olacak diye bi şey yok ama illaki oluyor çok yeni öğrendim yöntemi çok uzman bi uygulayıcıda değilim tüm yaptıklarım olmadı ama zaten nelere yapmıştım unuttum bile bi tarla dolusu olduğu için hangi birini hatırlayim :)))) neyse arada hızla gerçekleşenler oldu mesela bi anda bi kutu purom oldu sonra en yakın arkadaşım şaşkına dönmüş bi şekilde kendini burda buldu :)) ve matrixe hükmedin kitabı yapmıştım baskısı olmayan kitap yeni baskısıyla elimde üstelik yeni basılmış :))) püf noktası şu yada ben napıyorum o'nu anlatim; bi kere uygun bi ortam ayarlıyorum çünkü imgelemede sakin bi yer olması lazım gibi geliyor bana ama bakın bunların hiç bir'i kitapta yazan şeyler değil yani daha okumadım çünkü, ben böyle yapıyorum. sakin bi yer, isteğimi belirliyorum eğer bi zeminde yapacaksam bunun bi masa olmasını filan tercih ediyorum aslında bi yastıkta olur bi parmağım ben oluyorum diğeri istediğim şey işte o neyse parmağını sanki kalemle çizilmişte sende o çizgiyi siliyosun gibi sürüyosun masaya hızla bi süre sonra masa tutuyor parmağını yaptıktan sonra nedemek istediğimi anlayacaksınız bi noktada parmak yapışmış gibi kalıyor masada artık bırakmıyor işte orası istediğimiz nokta aynı şekilde diğer parmakda istediğiz şey aynı işlemi yapıyorsunuz masa parmağınıza yapışır olan noktayı bulunca iki noktayı sıkıca tutuyorsunuz ve iki parmağınızın arasında kesinlikle bi çekim alanı mevcut ben iki noktayı bulduktan sonra gözlerimi kapatıp iki parmağımın arasında ışıklı bi enerji alanı imgeliyorum isteğimi ve kendimi o alana koyuyorum yanyana getirip sonucu keyfini çıkarıyorum çünkü isteğim gerçekleşti orda eğer o arkadaşımı yanımda istemişsem sarılmak kokusunu duymak sesler sohbet herşeyi dahil ediyorum ve sonra o enerfi alanını yani olduğunu hayal ettiğim bi balon haline getirip serbest bırakıyorum ve unutuyorum gerçekten odağınızdan çıkarmanız lazım yoksa yapışırsınız o balonu bırakmazsanız gitmez kalır ve reel olarak size ulaşmak üzere geri dönemez. Yapın unutun zaten hepiniz konunun özünü çözmüşsünüz. Ben dün birinin ofise gelmesini istemiyordum gelme ihtimali vardı iki nokta yaptım gelmeye niyetlenmiş işi çıkmış gelemedi :)))) kitabı okuduktan sonra iyice konuyu kavrayıp varsa eklenecek bi şeyler paylaşırım sizlerle kolay gelsin hadi bakalım durmayın noktalayın.. Haaa tatlıya yapışmayın bırakın o olmazsa pasta gelir illaki gelir :))

sweeet 21-12-2011 11:31 AM

Önemsemediğiniz dolayısıyla hemen unuttuğunuz, ümidinizi fazla negatif enerjiye neden olmadan çabuk kestiğiniz(kasıtlı veya kasıtsız) ya da başkasına yaptığınız iki nokta çalışmaları daha rahat gerçekleşiyor.

mutluuu 21-12-2011 02:43 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814382)
Önemsemediğiniz dolayısıyla hemen unuttuğunuz, ümidinizi fazla negatif enerjiye neden olmadan çabuk kestiğiniz(kasıtlı veya kasıtsız) ya da başkasına yaptığınız iki nokta çalışmaları daha rahat gerçekleşiyor.

aynen öyle acaba sorusu sizi isteğinize bağlıyor belki ondan olsada olur olmasa olur tarzındaki istekler çabuk gerçekleşiyor çünkü yapışmıyorsunuz başkasına yaparkende öyle istek sizin olmadığı için unutmak çok kolay. Ne istersek olabilir, isteme şekli değişebilir imgeleme iki nokta adı yada yöntemi ne olursa olsun istediklerimiz gerçek dünyada realize olabilir buradaki sır evrene güvenmek olacağına tam bir inanç ve teslimiyet çünkü bi tabak yemekte bi arabada evren için aynı ayarda melese istediğiniz şey değil isteme şekliniz çünkü dileklerimizin bizce anlamları var evren için yok bunu unutmayın. Bizim için bi tabak yemeğe ulaşmak kolayken araba zor o'na o anlamı yükleyen biziz evren değil.

laksmi 21-12-2011 02:46 PM

Ben de matrix le ilgili yazıları okumaya başladım ve gerçekten harika bir kütüphane var burada...Tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Kendi çalışmalarımla ilgili bir şeyden bahsetmek istiyorum ve mümkünse bu konudaki fikirlerinizi almak...

Bir arkadaşım için çalışma yapmıştım. Satışla ilgili bir işte çalışıyor ve patronu söz verdiği halde primlerini ödemiyor. Çalışmayı yaparken, arkadaşımın şimdiki ve parayı eline almış havalara uçarkenki halini iki nokta olarak seçtim.
Şöyle garip birşey oldu; arkadaşım primlerini yine alamadı ama çok sıkıştığı için ondan senetle borç para alabildidusun2
Sonuç olarak eline parayı aldı ama borç olarak. Ben bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede?
Ve parayla ilgili hangi çalışmayı yapsam, onu elde etme kısmında hep bir terslik çıkıyor. Elde etme yolunu bir türlü tutturamıyorum.
Acaba bu konuda ne yapılabilir?

mutluuu 21-12-2011 03:32 PM

Alıntı:

laksmi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814403)
Ben de matrix le ilgili yazıları okumaya başladım ve gerçekten harika bir kütüphane var burada...Tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Kendi çalışmalarımla ilgili bir şeyden bahsetmek istiyorum ve mümkünse bu konudaki fikirlerinizi almak...

Bir arkadaşım için çalışma yapmıştım. Satışla ilgili bir işte çalışıyor ve patronu söz verdiği halde primlerini ödemiyor. Çalışmayı yaparken, arkadaşımın şimdiki ve parayı eline almış havalara uçarkenki halini iki nokta olarak seçtim.
Şöyle garip birşey oldu; arkadaşım primlerini yine alamadı ama çok sıkıştığı için ondan senetle borç para alabildidusun2
Sonuç olarak eline parayı aldı ama borç olarak. Ben bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede?
Ve parayla ilgili hangi çalışmayı yapsam, onu elde etme kısmında hep bir terslik çıkıyor. Elde etme yolunu bir türlü tutturamıyorum.
Acaba bu konuda ne yapılabilir?

şey gibi görünüyor para ile ilgili sizin inançlarınızdan kaynaklı bir durum gibi. Ben bolluk bereket uyumlaması aldım Özlem hanımdan gururla söylüyorum çünkü o'ndan uyumlama almak herkese nasip olmaz bu konuda çok seçici ve dikkatli o nedenle benim için çok önemli bi ayrıntıdır bu :)uyumlamdan sonra para ilgili blokajlarıma çalışmıştım hala da zaman zaman yaparım ille ne olduğunu bilmeye gerek yok blokajlarım şifalansın diyerek yapmıştım reiki uyumlaması olanlarada şiddetle öneririm hatta özelden mesaj atarsanız oradan yöntemimi yazarım çünkü sembolleri söyleyemem burdan ama reiki bilmiyorsanız o zaman para olumlamaları çok işe yarıyor şu "para ile ilgili elde etme noktasında sorun yaşıyorum" diyorsunuz ya bana kalırsa önce o kalıbı değiştirmekle başlayın işe söz müthiş oluşturma gücü olan bi şey bundan sonra para bana kolayca geliyor ve ben parayı kolaylıkla elde ediyorum demeye başlayın inanmasanızda başlarda süreci tersine çevirmekte çok işe yarayacaktır özellikle 21 gün kuralını hatırlayın lütfen. Bir de para ile ilgili engeliniz ne onun tespiti size çok yol aldıracaktır meditasyonlarla para ile ilgili blokajınız ne çözebilirsiniz mutlaka olumsuz bi telkin etkili diye düşünüyorum benim naçizane önerilerim bunlar.

laksmi 21-12-2011 05:14 PM

Teşekkür ederim mutluuu, yanıtınız için. Aslında para ile ilgili inanç kalıplarımı olumlu yönde değiştirdiğimi sanıyordum ama demek ki daha yapmam gereken birşeyler var. Ben 1. dereceyim henüz ama olumlamalar ve meditasyonlarla devam edeceğim görünen o ki...

Lusid 21-12-2011 07:22 PM

Benim yazdığım soruyu kimse cevaplamadı. :) Dişindeki çürüğü geçirebilen veya bunu geçirebileceğine inanan var mı? Örnekler çoğaltılabilir...
İnanmıyorsanız bu kitapta yazanlara da inanmamanız gerekir bence. :)

sweeet 21-12-2011 07:25 PM

Alıntı:

ozgunkb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814417)
Benim yazdığım soruyu kimse cevaplamadı. :) Dişindeki çürüğü geçirebilen veya bunu geçirebileceğine inanan var mı? İnanmıyorsanız bu kitapta yazanlara da inanmamanız gerekir bence. :)

Sen başarmak için yeteri kadar inanıp serbest bırakabildin mi? Çünkü kendi sağlığımızla ilgili birşey yaptığımızda bence sürekli oldu mu diye kontrol etmekten serbest bırakmak kolay olmuyor. Belki de bir başkası senin üzerinde denemeli.

sweeet 21-12-2011 07:34 PM

Vazgeçmek kolaydır ama ısrarla denemek başarılı sonuçlar getirir. Aynı konu değil de başka başka konular üzerinde denemeye devam etmenizi öneririm. Yapmak istiyorsanız. Enerji alanı hissetmekten ziyade en doğru ve en ayrıntılı şekilde imgelemenin faydalı olduğuna inanıyorum. Sevgili mutluuu imgeleme konusunda çok başarılı. Elbette bizim de istediğimiz bazı şeyler olmuyor zaman zaman. Geçen gün tatlı istedim. Çok da ayrıntılı imgeleme yapamadım. Sonra gelmeyeceğini düşünüp vazgeçtiğim anda tatlı geldi.

Senin konun hassas bir konu ben diş çürüğü üzerinde iki nokta denemeyi hiç düşünmedim. Sağlığını olumsuz etkiliyorsa bence en kısa zamanda doktora gitmelisin. Başağrısı için uygularım ama eminim daha ciddi bir sorunum olmadığına bunun verdiği güvenle başarılı oluyorum.

mutluuu 22-12-2011 09:48 AM

Alıntı:

ozgunkb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814417)
Benim yazdığım soruyu kimse cevaplamadı. :) Dişindeki çürüğü geçirebilen veya bunu geçirebileceğine inanan var mı? Örnekler çoğaltılabilir...
İnanmıyorsanız bu kitapta yazanlara da inanmamanız gerekir bence. :)

Hiç denemedim ağrılar yada kendi sağlığımı ilgilendiren bi konuda o nedenle cevap vermek doğru gelmedi ama sevgili sweeet çok güzel bi yanıt vermiş zaten, Burada zaman yolculuğu yöntemi işe yarar gibi görünüyor dün okudum kitaptan yöntemi dişinin ağrımadığı bi anı imgeliyorsun sonra dişin tamamen iyileşmiş hiç ağrın kalmamış halini tamamen imgeleme olarak canlandırıyorsun ikisini bi araya getirip bırakıyorsun sır yine serbest bırakıp sürece tam teslimiyette ama dediğim gibi hiç pratiğim yok denemedim. Ama iki nokta enerjisel alandan çekip reelize etme durumu zaten enerjisel boyutta var olan bişeyi kendi dünyamızda reel hale getiriyoruz başarabilirsek tabi burada ağrıyan bi dişle bi porsiyon tatlı arasında fark görmüyorum ben her ikisinede inanmak lazım oluşturmanın temeli inanç zaten.

azraist_24 23-12-2011 01:53 PM

Bu yontemi hic denemedim bunu gercekten basarabilen arkadaslarimiz var mi aramizda?

Asamalar asagida anlatiliyor ama ben canli uygulama sonrasi kisinin ne hissettigini ogrenmek istiyorum....

Alinti

İKİ NOKTA YÖNTEMİ
1-bir masanın yada sehpanın başına geçin.

2-niyetinizi belirleyin(basitten başlayın örn:işte şu beni hemen arasın,işte zilim çalsın,annem çay getirsin vs...)
3-sağ elinizdeki işaret parmağınızı masanın üzerinde gezdirin.bir an gelicek parmağınız ilerlemiyecek yapışır gibi olacak.masa parmağınızı bırakmıyor gibi.işte o noktayı tutun çekmeyin parmağınızı.o nokta siz olun.

4-sonra sol elinizin işaret parmağını gezdirin aynı yüzey üstünde.bu parmakta yüzeyle etkileşim daha çok oluyo.çünkü işin içine diğer parmağında etkisi giriyor.bu parmakta ilerleyemez ve yapışık gibi oldumu ikinici noktanızı bulmuş oluyorsunuz.

5-iki noktanızda belli.sıkıca bastırın.sonra onları düzgün görebileceğiniz bir açıda olun.yani vücudunuz onlara konsantre olmak için farklı bir duruşla zorlanmasın.

6-sonra iki parmağınız arasında çekim olduğunu ve bunun hayali bir bağ olduğunu düşünün.o bağı imgeleyin.bakın ben şöyle yaptım.

15.denememdehttp://www.spatyom.com/images/smilies/smile.gif sağ parmağım ben sol parmağım x kişi gözlerim açık parmakların arasındaki bağa kitli ama zihingözümde binanın kapısına birinin geldiğini ve yalnışlıkla bizim zile bastığını kapıyı açıp aşşağıya seslendiğimi ve yalnışlık olduğunu öğrenincede sinirlendiğimi imgeledim.(ayrıntısıyla imgeleyin)
sonra hayalimde gözlerimi kapatmadan tabi iki parmağımı birleştirdim.ve işlemi bitirdim.salıverdim gitti.http://www.spatyom.com/images/smilies/smile.gif

hemen hemen 15 dakika sonra zil çaldı su getiren adam yalnışlıkla bizim zile basmış.tabi sinirlenmedim sadece gülümsedimhttp://www.spatyom.com/images/smilies/smile.gif

en önemlisi salıvermek.salmadığınız hiçbir enerji geri dönmez tabiki.bu imgelemeyi yaptıktan sonra olcakmı arıcakmı çalcakmı gecmişmidir diye merakınıza yenılmeyın...aklınızdan çıkarın.

bu aklınızdan çıkardığınız niyetlerinizin tamda vazgeçmişken oluvermesi gibi.22 farklı şey için yaptım.sadece 3 ü tuttu.bende bu yöntemi tuttum.anlatıldığı gibi karmaşık değil.kolay ama gercekten olcak mı olmıcakmı yok canım bu da olurmu gibi şeylere yer yok.bu yöntem kanser hastalarını fıtıkları iyileştiren bir yöntemmiş.

birde zaman yolculuğu yöntemi var...oda şöyle hasta birisi yada mutsuz birisi için yapıyorsunuz diyelim.bir noktanız o kişi oluyor.diğer noktanız ise onun mutlu yada sağlıklı günlerindeki hali.aradaki bağı imgelerkende zamanda yolculuk yapıyor beyniniz ama o kişinin en güzel günlerinde ki halinde kalıyor.onun cıvıl cıvıl olduğu anlarda mesela.hasta olmadığı ya da mutlu olduğu...ve yine yöntemi bitirip salıveriyorsunuz.

bu yöntem direk qantumla alakalı ve ona paralel...

daha kendimi yada başkasına dokunularak yapılanları denemedim.ama birisine yapıyorsanız oturmasına dikkat edin karşıdakine zararsız bir bayılma yaşatıyor.ve kişi uyandığında çalışmayı hatırlamıyor.

işinize yararsa ne mutlu bana...

mutluuu 26-12-2011 11:29 AM

son deneyim yağmurla ilgiliydi cuma günü bardaktan boşanırcasına bi yağmur yağıyor şemsiyem yok ve sabah artist gibi incecik giyinip çıkmışım :) yağmur duracağa benzemiyor işten çıkmaya 20 dakika filan var ofisin camında iki nokta yaptım yağmursuz bi gün işten çıkıyorum rahatça arabama ulaşıyorum (otopark uzak çünkü otobüsle gidip gelsem daha iyi hatta) yağmursuz bi trafikte araç kullanıyorum eve gidiyorum park ediyorum arabamı ve içeri giriyorum ben eve girdikten 5 dakika sonra yağmur başlıyor bitirdim bıraktım bilin bakalım ne oldu? :)))) geçekten inanırsanız iyi bi imgeleme yapabilirseniz ve sonra yaptım ama olmazki demezseniz gerçekten çalışıyor her niyet ve durumda :) o gün olmayabilirdi yağmur yağabilir ben ıslanabilirdim evet, zaten en kötüsü buydu biliyordum bunu o yüzden ya tutarsa diyip bıraktım sonra ıslanmadan evime gittim deneyinn hemenn küçük şeylerle başlayın sonra yöntem oturacak istediğiniz herşeye uygulamaya başlarsınız :))

Lusid 04-01-2012 03:02 PM

Peki çekilişlerden hediye kazanmak için iki nokta tekniği mi kullanacağız? derty

mutluuu 05-01-2012 11:46 AM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815593)
Peki çekilişlerden hediye kazanmak için iki nokta tekniği mi kullanacağız? derty

hiç fena fikir değil :))) uygulayın başarırsanız bizi de görürsünüz artık :)))

Lusid 05-01-2012 12:03 PM

Nerede paylaşsam bilemedim... En uygun konu burası...

the matrix of illusion & awareness | bilinç & farkındalık
the matrix of illusion & awareness | bilinç & farkındalık on Vimeo

About this video:
"'bazen yeni bilgilere yeni kavramlara açılabilmek için, eski bilgileri eski kavramları bir süre bir yana bırakmak gerekir. kuantum fiziği de sizden bunu ister.'' dr. fred alan wolf

dünya sanki eğlenceli bir tren yolculuğu gibidir. bazı insanlar merak ederler :
"bu gerçek mi yoksa yalnızca bir gezinti mi?"

mutluuu 05-01-2012 01:49 PM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815654)
Nerede paylaşsam bilemedim... En uygun konu burası...

the matrix of illusion & awareness | bilinç & farkındalık
the matrix of illusion & awareness | bilinç & farkındalık on Vimeo

About this video:
"'bazen yeni bilgilere yeni kavramlara açılabilmek için, eski bilgileri eski kavramları bir süre bir yana bırakmak gerekir. kuantum fiziği de sizden bunu ister.'' dr. fred alan wolf

dünya sanki eğlenceli bir tren yolculuğu gibidir. bazı insanlar merak ederler :
"bu gerçek mi yoksa yalnızca bir gezinti mi?"

süper bi paylaşım olmuş ellerine sağlık sevgili Lusid ben çok faydalandım bilgilerim ve inancım pekişti emeğine sağlık.

frezya 05-01-2012 04:11 PM

Ben noktaları bulamıyorum:) Az önce deneyeyim dedim yanlış anlayıp ellerimi masaya dokundurmadan yaptım :) Sonra dokunarak yaptım ama bir şey hissetmedim ağla2 Daha çoook çalışmam lazım.

mutluuu 05-01-2012 05:18 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815681)
Ben noktaları bulamıyorum:) Az önce deneyeyim dedim yanlış anlayıp ellerimi masaya dokundurmadan yaptım :) Sonra dokunarak yaptım ama bir şey hissetmedim ağla2 Daha çoook çalışmam lazım.

ben bu konuda nasıl yaptığımı anlattığım paylaşımlar yaptım sweeet çok güzel paylaşımlar yapmıştı okumanızı tavsiye ederim bence faydasını görürsünüz

frezya 05-01-2012 05:28 PM

Teşekkür ederim mutluuu,hemen bakıyorum çok merak ettim.

Lusid 07-01-2012 10:39 PM

@frezya

Başarabildiniz mi?

Janer 07-01-2012 11:03 PM

imgelemekten geçiyor bu .. mesela benim başıma gelen ama daha sonra hatırladığım bir şey ..

bir gün coğrafya dersinin çarşambaya alınmasını istedim .. çünkü doğum günüm çarşambaya geliyordu ayrıca o gün en uzun geceydi ve hocanın en uzun gece demesini istiyordum ki :D ..

sınıf değiştirdim .. daha sonra aklıma geldi bu .. tamamen imgelemekle ve unutmakla alakalı ..
ben sürekli bir şeyler istiyorum hepsini aklıma tutamayacağıma göre unuttuklarım gerçekleşecektir .. :))

illa bir yerlere dokunmaya gerek yok .. gözünüzü kapatın hayal edin ..

mutluuu 09-01-2012 11:42 AM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815889)
imgelemekten geçiyor bu .. mesela benim başıma gelen ama daha sonra hatırladığım bir şey ..

bir gün coğrafya dersinin çarşambaya alınmasını istedim .. çünkü doğum günüm çarşambaya geliyordu ayrıca o gün en uzun geceydi ve hocanın en uzun gece demesini istiyordum ki :D ..

sınıf değiştirdim .. daha sonra aklıma geldi bu .. tamamen imgelemekle ve unutmakla alakalı ..
ben sürekli bir şeyler istiyorum hepsini aklıma tutamayacağıma göre unuttuklarım gerçekleşecektir .. :))

illa bir yerlere dokunmaya gerek yok .. gözünüzü kapatın hayal edin ..

uzun zamandır anlatmaya çalıştığım şey buydu çok mutlu oldum okuyup birinin bu farkındalığı yaşıyor olduğunu gördüğüme :)) iki nokta tamamen bilinçle yaptığınız bi uygulama bilinç tamamen devrede dolayısı ile bu farkındalık zaten oluşturma için istediğimiz alan farkında bi bilinçle istiyor sonra tamamen unutuyorsunuz sizin unutmanız enerjiyi serbest bırakıyor ancak olurmu -olmazmı gibi geciktirici negatif bi alana sokmadığımız isteklerimiz saf enerjileriyle oluşacaktır noktalamaya hissetmeye çalışmayın oluyormu olmuyormu demeyin ama ben o enerjiyi hissetmiyorum demeyin sınırlamayın siz hissetmesenizde o enerji alanı mevcut sınırlar koymayın dileyin imgeleyin bırakın olmuyorsa bi hayır vardır mutlaka daha iyisi oluyordur.. :))

frezya 09-01-2012 05:07 PM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815886)
@frezya

Başarabildiniz mi?

Maalesef Lusid,dün akşam yine denedim ama şu noktaları bir türlü bulamıyorum.Valla kollarım ağrıdı nokta bulacağım diye girlhaha

frezya 09-01-2012 05:24 PM

Alıntı:

mutluuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816011)
uzun zamandır anlatmaya çalıştığım şey buydu çok mutlu oldum okuyup birinin bu farkındalığı yaşıyor olduğunu gördüğüme :)) iki nokta tamamen bilinçle yaptığınız bi uygulama bilinç tamamen devrede dolayısı ile bu farkındalık zaten oluşturma için istediğimiz alan farkında bi bilinçle istiyor sonra tamamen unutuyorsunuz sizin unutmanız enerjiyi serbest bırakıyor ancak olurmu -olmazmı gibi geciktirici negatif bi alana sokmadığımız isteklerimiz saf enerjileriyle oluşacaktır noktalamaya hissetmeye çalışmayın oluyormu olmuyormu demeyin ama ben o enerjiyi hissetmiyorum demeyin sınırlamayın siz hissetmesenizde o enerji alanı mevcut sınırlar koymayın dileyin imgeleyin bırakın olmuyorsa bi hayır vardır mutlaka daha iyisi oluyordur.. :))

İki nokta olayında da istiyoruz,imgeliyoruz,bırakıyoruz.İki nokta aramaya gerek yok o zaman.Yani çekim yasası.Bunu yapabiliyorum.Anladığım kadarıyla buraya kadar aynı:)Anlamadığım kişi üzerinde nasıl yapılıyor?Sanırım kitabı okumam gerek :)

azraist_24 09-01-2012 05:30 PM

Tek beceremedigim imgeleme emtodu bu yaaa, yapamiyorum:(((((

frezya 09-01-2012 06:00 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816053)
Tek beceremedigim imgeleme emtodu bu yaaa, yapamiyorum:(((((

Böyle söylersen olmaz amaa.İlk etapta sakin,sessiz bir yerde gözlerini kapatıp yapmayı dene.Sonra da hemen kendine oyalanacak bir şey bul ki,düşündüğün şey için olumsuz şeyler ya da sorular gelmesin aklına.Çok basit bir şeyden başla mesela.Olduğu zaman da bizimle paylaş lütfen:)

sweeet 09-01-2012 08:11 PM

Ben yaparken noktalardan şüphe duymuyorum belirlediğim noktalara güveniyorum. Hiç kafa yormadım yoranları da anlamıyorum. Yani ikinci nokta fellik fellik aranacak birşey olmadı hiç benim için. :D Enerji akışını hissediyorsanız gerisi imgelemeye kalmış. Hissetmiyorsanız da önemli dağil imgelemenizi yapın ve serbeat bırakın yani unutun. Enerjiyi hissetmek bana daha emin olma duygusu veriyor o ayrı. Ama denemeye devam edin.

Sık kullanmasam da arada bir denemeye devam ediyorum iki nokta tekniğini. Ve şunu da söylemek isterim gerçekten serbest bıraktığınız düşüncenin gerçekleştiğinin farkına varamayabiliyorsunuz bazen. Geçen gün tatlı imgelemiştim. Çok ayrıntılı imgeleme yapmamıştım. Tam istediğim tatlı gelmedi ama ben ümidi kestiğimden itibaren farklı tatlılar arka arkaya geldi. :))

Tuhaf işte tuhaf bana hala tuhaf geliyor. :)

Janer 09-01-2012 09:06 PM

şuan sizin için tatlı imgelerdim ama :D yüzde 90 birazdan geleceğinden iki nokta yapmış gibi görünmek istemiyorum :) ..

sweeet 09-01-2012 09:52 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816121)
şuan sizin için tatlı imgelerdim ama :D yüzde 90 birazdan geleceğinden iki nokta yapmış gibi görünmek istemiyorum :) ..

Ya yapmışsındır ya da gerçekleşeceğine dair inancını yitirip vazcaymışsındır. Gibi görünmek diye bir durum yok bu işte. :)

kutayhun 10-01-2012 01:30 AM

bence matrix'e söz geçiren ustamız BRUCE LEE'dir... su gibi olun can kardeşlerim... yaşam olasılıklarla dolu o yüzden güçlü ve cesur olun.... su gibi olun... kimse sizi kırmasın... en büyük darbe siz olun.. kimi zaman hayat verin, kimi zaman en şiddetli vuruş...

mutluuu 10-01-2012 01:52 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816103)
Ben yaparken noktalardan şüphe duymuyorum belirlediğim noktalara güveniyorum. Hiç kafa yormadım yoranları da anlamıyorum. Yani ikinci nokta fellik fellik aranacak birşey olmadı hiç benim için. :D Enerji akışını hissediyorsanız gerisi imgelemeye kalmış. Hissetmiyorsanız da önemli dağil imgelemenizi yapın ve serbeat bırakın yani unutun. Enerjiyi hissetmek bana daha emin olma duygusu veriyor o ayrı. Ama denemeye devam edin.

Sık kullanmasam da arada bir denemeye devam ediyorum iki nokta tekniğini. Ve şunu da söylemek isterim gerçekten serbest bıraktığınız düşüncenin gerçekleştiğinin farkına varamayabiliyorsunuz bazen. Geçen gün tatlı imgelemiştim. Çok ayrıntılı imgeleme yapmamıştım. Tam istediğim tatlı gelmedi ama ben ümidi kestiğimden itibaren farklı tatlılar arka arkaya geldi. :))

Tuhaf işte tuhaf bana hala tuhaf geliyor. :)

aynen her zaman ki gibi sweeet en güzel haliyle söylemiş yada ne söylese banamı güzel geliyo acaba? :))) neyse durun şimdi burada nokta bulamıyorum diyende imgeleyemiyorum diyende hissetmiyorum o enerji alanlarını diyende hep sizin egonuz dinlemeyin o'nu çünkü o zaman zaten başta olmayacağını düşünmüş ve oluşturmuş oluyosunuz yani hem siparişi veriyorsunuz hem hemen iptal ediyorsunuz sonrada aaa yaptım olmadı diyip bide yöntemin günahını alıyorsunuz sizi gidi iki nokta suçlayıcılar sizi :)) iki nokta masumdur :) siz görsenizde görmesenizde o enerji alanı mevcut şimdi havada boşlukta bi nokta belirle imgele bi nokta daha belirle orada olmasını istediğinide belirle ve iki noktayı bırak ister ellerini çırp istersen balon yap bırak oradaki serbest bırakma ritüelide sizin imgeleme yaratıcılığınıza kalmış bu kadar sonra hissetmedim, sanırım olmadı, yok yapamadım demeden sürece güvenin olmazsa kısmetinizde tatlı yemek yokmuş demekki kaderinize küsersiniz :))) şaka şaka tatlı olmazsa dondurma olur olmadı pasta olur mutlaka olur rahat olun :)) bu arada sevgili frezya, kişiler üzerinde hiç yapmadım o bi anlık bilinç kaybı durumu gözümü korkutuyor açıkçası uzak duruyorum.

frezya 10-01-2012 04:32 PM

Alıntı:

mutluuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816209)
bu arada sevgili frezya, kişiler üzerinde hiç yapmadım o bi anlık bilinç kaybı durumu gözümü korkutuyor açıkçası uzak duruyorum.

heh işte ondan ben de korkuyorum:)Yapan varsa nasıl yaptığını anlatıversin mümkünse meraktayım:)))Ee onun dışında zaten nokta bulmadan da yapıyorum bazen istediğim şeyleri çekmeyi:)Tabi genellikle aklımdan birden geçirdiğim ve özellikle,unutmuş olduğum şeyler daha çok oluyor:)Şimdilik sorun yok:)Ha noktayla ha noktasız bir şekilde oluyor:) y789

mutluuu 10-01-2012 04:54 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816222)
heh işte ondan ben de korkuyorum:)Yapan varsa nasıl yaptığını anlatıversin mümkünse meraktayım:)))Ee onun dışında zaten nokta bulmadan da yapıyorum bazen istediğim şeyleri çekmeyi:)Tabi genellikle aklımdan birden geçirdiğim ve özellikle,unutmuş olduğum şeyler daha çok oluyor:)Şimdilik sorun yok:)Ha noktayla ha noktasız bir şekilde oluyor:) y789

aynen bende öyle merak ediyorum, deneyen çok ama o anlık bilinç kaybı olmadı diyorlar işte o zaman acaba başarılı olmadımı yöntem vesvesesi oluşuyor insanda yöntem başarılı olsa bilinç kaybı olmalıydı gibi bi algı oluyor. ama ben yine de bu yönteme sıcak değilim bi ısınmadık biz birbirimize elektrik alamadık birbirimizden :)) benim kitabın o bölümünü bi kaç kez okumam yöntemi izlemem belki uygulayanlardan nasıl yaptıklarını dinlemem ve aslında bire bir bi hoca eşliğinde deneyerek öğrenmem lazım riskli geliyor bana bilemiyorum yani çok çalışmam lazım çoookkk :))

frezya 10-01-2012 05:06 PM

Sen kitabın o bölümünü oku,ben de tamamını inşallah:)))

Lusid 10-01-2012 07:50 PM

İki nokta tekniğini uygularken hayalimiz gerçekleşmiş gibi davranıp hissetmek gerekiyor sanırım. Ne dersiniz?

The Secret - YouTube

mutluuu 11-01-2012 12:30 PM

bence faydalı olabilir bi bakın derim.

Mucizelerin Bilimi Kitabı ve Matrix Energetics Uygulaması - YouTube

Sertifikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı Basak Yüksel Yıldırım'ın workshop'u - YouTube

matrix_enerjisine_hukmedin.wmv - YouTube

frezya 11-01-2012 04:30 PM

Teşekkürler mutluuu,ilginç gerçekten :)

Lusid 11-01-2012 09:07 PM

Bu forumda mutluuu nun paylaştığı videolardaki gibi yapabilen var mı? Ben yapamıyorum! Forumda başaran yoksa gerçek olmadığını düşünmeye başlayacağım... ağla2

Skolyozu varmış, Başak hanım kemiğini itmiş. Kemiği yer değiştirmiş, resmen görmüş. Hmm... Ama nedense önceki ve sonraki röntgen sonuçlarını videoda göremedim. İspatı var mı? Ben görmüyorum. matrix'e hükmedin kitabında da somut ispatlar yok. Skolyozunu iyileştirdim, işte bir ay önceki ve bir ay sonraki rontgen diye gösterse inanacağım.

matrix'e hükmedin sayfa 174. İki Gizem Daha : İki yaşındaki bir kızın dalağındaki tümörü yok etmiş. Tümör artık gözükmüyormuş... Hani ispatı? Röntgen fotoğraflarını kitaba eklemek bu kadar zor mu?

Karşıdan baktığı gibi iki noktayı buluyor. Ne kadar güçlü hissediyorsa artık... bad45

Ve Dr. Richard Bartlett ciddi bir hastalığa yakalanıp kendisini iyileştiremezse çok gülerim... İyileştiremediği şey yok gibi. İmkanım olsa ABD ye gidip görüşürdüm. Benim üzerimde denemesini isterdim.

**Gerçek olduğuna inansam Sertifikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı Basak Yüksel Yıldırım'ın ya da Dr. Richard Bartlett'in bana da öğretmesi ve beni sertfikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı yapması için yıllarca onun kölesi olabilirim ^-^. Başak hanımı tanıyan varsa bu isteğimi iletebilir, çok ciddiyim. Açıköğretim okuyorum zaten, kölesi olmam için bir engel yok. Yeter ki bana ilerlemiş ve doktorların ciddi ameliyatlarla düzeltebildiği skolyozu parmaklarımla hastaya dokunarak düzeltebilmeyi öğretsin art56art56.

http://e1201.hizliresim.com/t/c/1rbnj.jpg

Fotoğraftan skolyoz hastalığının nasıl birşey olduğunu anlayabilirisiniz. Kitapla 168 sayfa ileti yazılmış ama bir kişi de çıkıp sormamış ki "bu skolyoz ameliyatsız iki nokta tekniğiyle nasıl düzelir?"

Şaşkınlıkla iletilerinizi okuyorum valla... dusun2

frezya 11-01-2012 11:43 PM

Valla Lusid,ben kitabı okumadım sadece burdaki bir kaç yazıyı okuyup,mutluuunun paylaştığı videoları seyrettim.İnan ben de bir şey anlamadım.Söylediğin gibi ciddi ilgilenen ve yapabilen varsa ya da bire bir gören bilgi verirse ben de sevinirim..Hayır yapacağımdan değil ama (çünkü şu bilinç kaybı yaşanması anlıkta olsa korkutuyor beni) merak ettim.Onun dışında geçen günde yazdık konuştuk burda,iki noktaya gerek duymadan çekim yasası işliyor,isteyince ve unutunca!Sadece böyle ciddi hastalıkları gerçekten! iyileştirmesi ilgimi çekti.Dur bakalım belki yapan birileri çıkar da biz de neymiş ne değilmiş öğreniriz.

sweeet 12-01-2012 12:26 AM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816423)
Skolyozu varmış, Başak hanım kemiğini itmiş. Kemiği yer değiştirmiş, resmen görmüş. Hmm... Ama nedense önceki ve sonraki röntgen sonuçlarını videoda göremedim. İspatı var mı? Ben görmüyorum. matrix'e hükmedin kitabında da somut ispatlar yok. Skolyozunu iyileştirdim, işte bir ay önceki ve bir ay sonraki rontgen diye gösterse inanacağım.

matrix'e hükmedin sayfa 174. İki Gizem Daha : İki yaşındaki bir kızın dalağındaki tümörü yok etmiş. Tümör artık gözükmüyormuş... Hani ispatı? Röntgen fotoğraflarını kitaba eklemek bu kadar zor mu?

Bunu yapmak zor değildir eminim iki resim ekleyecekti kitaba ama gerçekten şüpheci olan kişi o fotolara da inanmayacaktır. Sonuçta çok da ayırt edilebilir birşey değil röntgen souçları farklı iki kişiye ait olabilir. Şüphenin sınırı yok. Şüphe etmeyi sen seçiyorsun diye başka insanların da aynı seçimi yapmasını bekleyemezsin. İnanmanın tek sınırı sensin.

İkincisi sağlık konusunda çok bilgisi olmayan kişilerin tedavi amaçlı alternatif tıp yöntemlerini kullanması beni tedirgin eden birşey yani baş ağrısı, diş ağrısı dışında ciddi meselelerde. Bunun da nedeni Reiki ile ilgili bir yazı okumuştum. derki.com adresinde çok kısa bir bölümünü paylaşacağım:

"Reiki, Tıbba alternatif midir?

Reiki 1. Aşama kursundan çıktıktan sonra yaşayacağım bir deneyim, Reiki’nin tıpla ilişkisini bana çok net öğretecekti. Yine bir halı saha maçında top, parmağıma gelmiş ve ciddi biçimde zedelemişti. Ben de her derde devadır diyerek elime durmadan Reiki vermiştim. Acısı çok azalmıştı, ama günler ilerledikçe parmağım hafif yamuk biçimde kalmıştı. Sonradan anladım ki benim o anda yapmam gereken parmağımı önce buza koymak, sonra doktora gidip atele aldırmak ve iyileşme devresinde Reiki yapmaktı. Bu şekilde parmağım gayet hızlı biçimde düzelecekti. Ama ben tıbba aldırmayıp, Reiki’ye yüklenince parmağı o şekilde kaynatmıştım."

Reiki de matrix enerjisi de evrende var olan enerjinin yönlendirilmesi ile ilgili çalışmalar ama uygulama biçimleri farklı bu benim düşüncem. Herşey enerjide bitiyor.

İnsanın doğal yapısını tam olarak bilmeden nasıl en iyi imgelemeyi yaparsınız? Nasıl yoğun bir enerji göndeririz bilmiyorum. Henüz yakından başkası için deneme fırsatım da olmadı. Uzaktaki bir arkadaşım(birisinden telefon bekliyordu ona ulaşamıyordu bu ona imkansız geliyordu) için imgeleme yapmıştım. Ve sonuç olumluydu.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 AM.