Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

nesrinhnm 04-03-2015 11:18 AM

Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 59933)
aldım ama okumadım daha utananadam bekleme listesinde.. 12389 .. biter bitmez yorumlar yaparız.. sevincli

sevgiler..

Merhaba..'Matrixe Hükmedin' Türkiye'de daha çıkmadı dediler...siz nereden buldunuz..

master8566 21-03-2015 03:53 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Bu kitap 2007'd Safir Yayınlarından Türkçede yayınlanmıştı, bende var... Belki baskısı kalmamıştır piyasada, ama ikinci el bile olsa internetten bulunur...

Nurkann 13-08-2015 11:01 AM

Selam..ilk kez bir foruma yazıyorum heycanlıyım galiba :)).genel olarak yazılan deneyimleri okumuş biriyim.benim ricam tekrar bir motive grubu ayarlamak.yeni başlayanlar kendilerince imgelerini anlatsalar.birbirimize şifa saatleri düzenlesek kaç kişi oluruz acaba?

firdevsi ala 13-08-2015 12:18 PM

Hosgeldiniz kardesim hayirli olsun uyeliginiz
Motive grubuna katilirim bende :)

Nurkann 14-08-2015 01:57 AM

Hosbulduk..teşekkür ederim 😀 ilgilenenler yazarsa sevinirim.ve daha önemlisi önderlik yapacak, deneyimli bir arkadaş a ihtiyacimiz var.Sesimizi duyan varmı 🙈

sweeet 14-08-2015 02:46 AM

Nurkann güzel düşünce grubunuzu kurduğunuz zanan bir şekilde desteklemek isterim. Katılımcıları gorelim. Bir ara ilgilendim. Kitabını da okudum ufak tefek başarılar da elde ettik. Yöntemler araçtır önemli olan sizin inancınızdır. Şimdilerde ben reiki ve başka enerji sistemleri ile çalışıyorum. Dediğim gibi gelişmek için çalışan insanı severim. Desteklerim. Şifa çemberi başlığına da bir göz at istersem derim. Sevgiler.

MuminOKAN 14-08-2015 10:21 AM

Hoşgeldiniz, bir grup oluşturun, elimden geldiğince dilim döndüğünce bildiklerimi paylaşırım. sapkal89

firdevsi ala 14-08-2015 10:31 AM

Grup hayirli olsun :) simdiden temeli attik
Mumin bey sweet sagolsunlar yardim edecekler
Hadi bismillah
Masaallah barekallah
Hu

trhn 05-11-2015 12:29 AM

aklima matrix filmi geldi :D

MuminOKAN 05-11-2015 04:42 PM

Alıntı:

firdevsi ala Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 855456)
Grup hayirli olsun :) simdiden temeli attik
Mumin bey sweet sagolsunlar yardim edecekler
Hadi bismillah
Masaallah barekallah
Hu

Siteye uzun suredir giremiyorum. Grup kuruldu mu?

Rosa_Ann 21-04-2016 01:29 AM

Matrix'e Hükmedin kitabı piyasada yok. Nasıl alacağız ? PDF si var mı ? Yada Matrix enerjisini kullanabilmemiz açısından telkin işimize yarayabilir.

Janit 21-04-2016 11:47 AM

Bende pdf var.Veririm isterseniz.

Rosa_Ann 22-04-2016 11:49 AM

Alıntı:

Janit Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857910)

Verirseniz çok sevinirim. sevincli
Hiçbir yerde bulamıyorum ne pdf ne kitap ağla2

suyahapsettim 07-05-2016 09:36 AM

Alıntı:

Janit Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857910)

Rica etsem bana da gönderir misiniz?

Janit 08-05-2016 02:19 PM

Tabi ne demek gönderirim.

asin 13-09-2016 11:51 AM

Fazla girmiyorum siteye girincede bunu gördüm mümkünseJanit kitabı forumda da paylaşır mısın? Teşekkürler.

MuminOKAN 17-09-2016 09:43 PM

Okumak isteyen arkadaşlarıma scribd den bir link

I'm reading Matrix'e Hükmedin on Scribd. Check it out: https://www.scribd.com/doc/55885246

asin 18-09-2016 03:02 AM

Teşekkürler MuminOkan :)

seyhankk 19-09-2016 12:59 PM

ARKADAŞLAR BURDAN KİTABI İNDİREBİLİYORMUYUZ? İNDİRMEYE ÇALIŞTIM AMA İLGİNÇ YERLERE GİTTİ. VİRÜS OLABİLİR DİYE BIRAKTIM. YARDIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.

seyhankk 19-09-2016 01:36 PM

https://www.scribd.com/doc/55885246 bu likten kitabı indirmeki çin kredi kart bilgilerini istiyor. Site güvenlimi bilgisi olan varmı?

seyhankk 19-09-2016 01:44 PM

Alıntı:

Janit Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858581)
Tabi ne demek gönderirim.

merhaba kitabın pdf ini benimle de paylaşabilirmisiniz. Baskısı tükendiği için bulamıyorum. Eki ayında eğitimine gidiyorum kitabı okumam faydalı olacaktır. Teşekkürler.
Seyhan

MuminOKAN 19-09-2016 07:37 PM

Uygulama telefonunuzda varsa okuyabiliyorsunuz. İndirmeye gerek yok diye düşünüyorum.

seyhankk 20-09-2016 01:23 PM

Ben basılı kitapları tercih ediyorum indirip yazdıracaktım. İlginize teşekkür ederim.

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859377)
Uygulama telefonunuzda varsa okuyabiliyorsunuz. İndirmeye gerek yok diye düşünüyorum.

MuminOKAN 20-09-2016 06:28 PM

Bende öyle tercih ediyorum ancak şuan için yapılacak birşey yok.

Janit 21-09-2016 12:15 AM

Merhaba.Kusura bakmayın bir süre giremedim.Hemen konuyla ilgileniyorum.

Janit 21-09-2016 12:30 AM

İndir Matrix kmedin pdf

Buyrun

baturalp 27-02-2017 04:33 PM

Matriks enerjisiyle ilgilenen arkadaşlarla paylaşmak istedim ben geçtiğimiz hafata sonu 3 günlük (cuma cumartesi pazar)eğitime katıldım.Ben -Dr. Richard Bartlett kitabını okudum ama başaramadım iki nokta zaman yolculuğu ikisinde de başarılı olamadım.Belki başka enerjilere de kanal olmadığım içindir bilemiyorum katıldığım eğitimden sonra artık yapabiliyorum. gerçekten harika bir duygu ankara da olanlar için 4 mart ücretsiz çalıştayları olacak ben tavsiye ederim

SinanATASOY 28-02-2017 11:24 AM

Alıntı:

baturalp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860239)
Matriks enerjisiyle ilgilenen arkadaşlarla paylaşmak istedim ben geçtiğimiz hafata sonu 3 günlük (cuma cumartesi pazar)eğitime katıldım.Ben -Dr. Richard Bartlett kitabını okudum ama başaramadım iki nokta zaman yolculuğu ikisinde de başarılı olamadım.Belki başka enerjilere de kanal olmadığım içindir bilemiyorum katıldığım eğitimden sonra artık yapabiliyorum. gerçekten harika bir duygu ankara da olanlar için 4 mart ücretsiz çalıştayları olacak ben tavsiye ederim

Ne yapabilmeyi başardınız misal? Ve eğitimde başarıya götüren fark neydi?

baturalp 28-02-2017 02:11 PM

ben boşluğu taramayı iki nokta yapmayı zamam yolculuğunu(henüz birisi üzerinde denemedim)yapabilmeyi öğrendim yani inisiye oldumben hiçbir enerji kanalını kullanmıyorum yani hiç gimedim ama şimdi çevremdeki bütün isteyen arkadaşlarıma matriks enerjisine kanal oluyorum çokta mutlu oluyorumparmaklarımda o enerjiyi hissetmek güzel
Ama ücresiz olana katılıp size uygun mu ister misiniz diye karar vermenizde etkili olur kanısındayım

MuminOKAN 28-02-2017 02:41 PM

Alıntı:

baturalp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860243)
ben boşluğu taramayı iki nokta yapmayı zamam yolculuğunu(henüz birisi üzerinde denemedim)yapabilmeyi öğrendim yani inisiye oldumben hiçbir enerji kanalını kullanmıyorum yani hiç gimedim ama şimdi çevremdeki bütün isteyen arkadaşlarıma matriks enerjisine kanal oluyorum çokta mutlu oluyorumparmaklarımda o enerjiyi hissetmek güzel
Ama ücresiz olana katılıp size uygun mu ister misiniz diye karar vermenizde etkili olur kanısındayım

bu kısım için bir örnek verebilecekmisiniz?

baturalp 01-03-2017 02:19 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860244)
bu kısım için bir örnek verebilecekmisiniz?

arkadaşlarımdan birinin başı ağrıyordu diğerininde kolu vücutlarını dengeleyip uyumladım(çapraz uygulama) sonra iki nokta yaptım başarılı oldu.uzaktan bir yakınıma matriks şifa enerjini gönderdim(2 gün önce ) çocuğu olmuyordu sonucunu heycanla bekliyorum sonuç alırsam onuda paylaşırım
elimle boşluk sandığımız alanı tarayabiliyorum elimde bazı yerde hafif rüzgar bazı yerde parmağıma hafif vurma bazı yerde çıkını hissedebiliyorum
bu gün gitmem gereken işimle ilgili kurumun hazırladığı bir eğitim vardı bulunduğu bölge park sorunu olan bir yerdi (genelde dolmuşla giderim o yüzden) oğlumu bıraktıktan sonra arabayla gidecektim oğlum iki nokta yaptığını söyledi(bu arada 11 yaşındaki oğlum da inisiye olmuştu)sanki benim için ayrılmış park yeri vardı
ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama çok yeni öğrendim deneyimlediğim olay çok az

MuminOKAN 01-03-2017 08:30 PM

deneyim ve uygulamalarınızı paylaşırsanız, ilgisi olan arkadaşlarımıza örnek olursunuz.
ayrıca, inisiye olmaktan ziyade "farkında"sınız diye düşünüyorum.

baturalp 02-03-2017 10:08 AM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860247)
deneyim ve uygulamalarınızı paylaşırsanız, ilgisi olan arkadaşlarımıza örnek olursunuz.
ayrıca, inisiye olmaktan ziyade "farkında"sınız diye düşünüyorum.

bu konularda çok yeniyim farkında olarak yaşamak daha güzel bir tabir gerçekten.
Evet farkındayım :)

Rosa_Ann 16-04-2017 02:48 AM

Çekim Yasası Ve Matrixs Enerjisiyle bağlantılı bir video. Çekim yasası neden işe yaramıyor ? Videoyu izlerseniz daha iyi olur. Sanırım pek çoğumuzda yaşanan sorun bu videoda.
http://www.youtube.com/watch?v=IS10OOu1C4g

Rosa_Ann 21-04-2017 05:24 PM

İki Noktacılarrr huhhuuu nerelere kayboldunuz ? 956k Kuantum enerji alanında mı kayboldunuz. dl67
Zaman yolculuğuna mı çıktınız ? bisiklet Neredesiniz yahu

yu89

MuminOKAN 22-04-2017 01:25 AM

Fırsat buldukça siteye giriyorum.

TR-ance 20-09-2017 12:09 AM

Konu ile ilgilenmekte olan uyeler icin asagida paylastigim subreddit linkleri faydali olabilir,farkli bakis acilari kazanabilrsiniz.

https://www.reddit.com/r/DimensionalJumping/

https://www.reddit.com/r/Oneirosophy/

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 AM.