![]() |
Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Bu kitap 2007'd Safir Yayınlarından Türkçede yayınlanmıştı, bende var... Belki baskısı kalmamıştır piyasada, ama ikinci el bile olsa internetten bulunur... |
Cevap: matrix'e hükmedin Selam..ilk kez bir foruma yazıyorum heycanlıyım galiba :)).genel olarak yazılan deneyimleri okumuş biriyim.benim ricam tekrar bir motive grubu ayarlamak.yeni başlayanlar kendilerince imgelerini anlatsalar.birbirimize şifa saatleri düzenlesek kaç kişi oluruz acaba? |
Cevap: matrix'e hükmedin Hosgeldiniz kardesim hayirli olsun uyeliginiz Motive grubuna katilirim bende :) |
Cevap: matrix'e hükmedin Hosbulduk..teşekkür ederim 😀 ilgilenenler yazarsa sevinirim.ve daha önemlisi önderlik yapacak, deneyimli bir arkadaş a ihtiyacimiz var.Sesimizi duyan varmı 🙈 |
Cevap: matrix'e hükmedin Nurkann güzel düşünce grubunuzu kurduğunuz zanan bir şekilde desteklemek isterim. Katılımcıları gorelim. Bir ara ilgilendim. Kitabını da okudum ufak tefek başarılar da elde ettik. Yöntemler araçtır önemli olan sizin inancınızdır. Şimdilerde ben reiki ve başka enerji sistemleri ile çalışıyorum. Dediğim gibi gelişmek için çalışan insanı severim. Desteklerim. Şifa çemberi başlığına da bir göz at istersem derim. Sevgiler. |
Cevap: matrix'e hükmedin Hoşgeldiniz, bir grup oluşturun, elimden geldiğince dilim döndüğünce bildiklerimi paylaşırım. sapkal89 |
Cevap: matrix'e hükmedin Grup hayirli olsun :) simdiden temeli attik Mumin bey sweet sagolsunlar yardim edecekler Hadi bismillah Masaallah barekallah Hu |
Cevap: matrix'e hükmedin aklima matrix filmi geldi :D |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
Siteye uzun suredir giremiyorum. Grup kuruldu mu? |
Cevap: matrix'e hükmedin Matrix'e Hükmedin kitabı piyasada yok. Nasıl alacağız ? PDF si var mı ? Yada Matrix enerjisini kullanabilmemiz açısından telkin işimize yarayabilir. |
Cevap: matrix'e hükmedin Bende pdf var.Veririm isterseniz. |
Hiçbir yerde bulamıyorum ne pdf ne kitap ağla2 |
|
Cevap: matrix'e hükmedin Tabi ne demek gönderirim. |
Cevap: matrix'e hükmedin Fazla girmiyorum siteye girincede bunu gördüm mümkünseJanit kitabı forumda da paylaşır mısın? Teşekkürler. |
Cevap: matrix'e hükmedin Okumak isteyen arkadaşlarıma scribd den bir link I'm reading Matrix'e Hükmedin on Scribd. Check it out: https://www.scribd.com/doc/55885246 |
Cevap: matrix'e hükmedin Teşekkürler MuminOkan :) |
Cevap: matrix'e hükmedin ARKADAŞLAR BURDAN KİTABI İNDİREBİLİYORMUYUZ? İNDİRMEYE ÇALIŞTIM AMA İLGİNÇ YERLERE GİTTİ. VİRÜS OLABİLİR DİYE BIRAKTIM. YARDIM İÇİN TEŞEKKÜRLER. |
Cevap: matrix'e hükmedin https://www.scribd.com/doc/55885246 bu likten kitabı indirmeki çin kredi kart bilgilerini istiyor. Site güvenlimi bilgisi olan varmı? |
Seyhan |
Cevap: matrix'e hükmedin Uygulama telefonunuzda varsa okuyabiliyorsunuz. İndirmeye gerek yok diye düşünüyorum. |
Cevap: matrix'e hükmedin Ben basılı kitapları tercih ediyorum indirip yazdıracaktım. İlginize teşekkür ederim. Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Bende öyle tercih ediyorum ancak şuan için yapılacak birşey yok. |
Cevap: matrix'e hükmedin Merhaba.Kusura bakmayın bir süre giremedim.Hemen konuyla ilgileniyorum. |
Cevap: matrix'e hükmedin |
Cevap: matrix'e hükmedin Matriks enerjisiyle ilgilenen arkadaşlarla paylaşmak istedim ben geçtiğimiz hafata sonu 3 günlük (cuma cumartesi pazar)eğitime katıldım.Ben -Dr. Richard Bartlett kitabını okudum ama başaramadım iki nokta zaman yolculuğu ikisinde de başarılı olamadım.Belki başka enerjilere de kanal olmadığım içindir bilemiyorum katıldığım eğitimden sonra artık yapabiliyorum. gerçekten harika bir duygu ankara da olanlar için 4 mart ücretsiz çalıştayları olacak ben tavsiye ederim |
|
Cevap: matrix'e hükmedin ben boşluğu taramayı iki nokta yapmayı zamam yolculuğunu(henüz birisi üzerinde denemedim)yapabilmeyi öğrendim yani inisiye oldumben hiçbir enerji kanalını kullanmıyorum yani hiç gimedim ama şimdi çevremdeki bütün isteyen arkadaşlarıma matriks enerjisine kanal oluyorum çokta mutlu oluyorumparmaklarımda o enerjiyi hissetmek güzel Ama ücresiz olana katılıp size uygun mu ister misiniz diye karar vermenizde etkili olur kanısındayım |
|
elimle boşluk sandığımız alanı tarayabiliyorum elimde bazı yerde hafif rüzgar bazı yerde parmağıma hafif vurma bazı yerde çıkını hissedebiliyorum bu gün gitmem gereken işimle ilgili kurumun hazırladığı bir eğitim vardı bulunduğu bölge park sorunu olan bir yerdi (genelde dolmuşla giderim o yüzden) oğlumu bıraktıktan sonra arabayla gidecektim oğlum iki nokta yaptığını söyledi(bu arada 11 yaşındaki oğlum da inisiye olmuştu)sanki benim için ayrılmış park yeri vardı ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama çok yeni öğrendim deneyimlediğim olay çok az |
Cevap: matrix'e hükmedin deneyim ve uygulamalarınızı paylaşırsanız, ilgisi olan arkadaşlarımıza örnek olursunuz. ayrıca, inisiye olmaktan ziyade "farkında"sınız diye düşünüyorum. |
Evet farkındayım :) |
Cevap: matrix'e hükmedin Çekim Yasası Ve Matrixs Enerjisiyle bağlantılı bir video. Çekim yasası neden işe yaramıyor ? Videoyu izlerseniz daha iyi olur. Sanırım pek çoğumuzda yaşanan sorun bu videoda. http://www.youtube.com/watch?v=IS10OOu1C4g |
Cevap: matrix'e hükmedin İki Noktacılarrr huhhuuu nerelere kayboldunuz ? 956k Kuantum enerji alanında mı kayboldunuz. dl67 Zaman yolculuğuna mı çıktınız ? bisiklet Neredesiniz yahu yu89 |
Cevap: matrix'e hükmedin Fırsat buldukça siteye giriyorum. |
Cevap: matrix'e hükmedin Konu ile ilgilenmekte olan uyeler icin asagida paylastigim subreddit linkleri faydali olabilir,farkli bakis acilari kazanabilrsiniz. https://www.reddit.com/r/DimensionalJumping/ https://www.reddit.com/r/Oneirosophy/ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 AM. |