Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

gunesim 25-12-2009 08:52 AM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

ComRad3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574991)
malesef artık internete girme imkanım yok denecek kadar azaldı. bu konuyu çok sevmiştim ama demek ki kısmet değil. 90. sayfaya kadar okudum bu konuyu. devamını getiremeyeceğim heralde. çünkü bilgisayarım çalındı. Çalanların allah belasını versin. daha alalı 1 yıl olmamıştı.

çok geçmiş olsun. girdiğin zamanlarda yiğeninin durumundan haber verirsen seviniriz.

momismyhope 27-12-2009 07:53 PM

Bu konuyu ilgiyle okuyorum.20.sayfaya geldim.
Emek verenlere çok teşekkürler...

SilentStorm 27-12-2009 08:37 PM

Lütfen arkadaşlar denemelerinizi ve sonuçlarını .... basarılı olduysanız bunun sırlarını püf noktalarını lutfen paylaşın ki bu yolda bizlerde bilgilenelim...

KURDELE 28-12-2009 04:49 PM

bu konu benim ürpermeme sebep oldu garip bir şekilde tırstım açıkcası

gelecekler24 29-12-2009 07:08 PM

selam arkadaşlar bende bu iki nokta yöntemını merak edıyorum acaba rica etsem uzman olan arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım ayrıca ben durugörü yeteneğimide kullanıyorum hislerim güçlü ama genede bilmıyorum yardımlarınızı beklıyorum

SinanATASOY 29-12-2009 07:54 PM

Gelecekler, bu başlık altındaki 70 sayfayı okudun anlamadın yardım mı istiyorsun? Öyleyse eğer daha spesifik sormanı rica ederim. Takıldığın nokta nedir? Sorun çok net olmamış...

maxim 01-01-2010 01:53 PM

vey be sayfa 140 lara gelmiş
çoktandır siteye uğrayamıyorum
yeni katılan arkadaşlarda olmuş,hepinize sevgiler...
bu konuda stormguard arkadaşımız uzmandır ama kendisi şimdi nerelerde acaba???
iki noktayı hissederken allerinizin altında bir çekim hissi oluşuyor bunu sanki elinizin altında bir balon varmış gibi hissedebilirsiniz,ama iki nokta arasında bağ kurma olayını hala denemekteyim....
biraz nefes egzersizi yaparsanız çekimi daha iyi hissedersiniz ama buda şart değil tabi ki.....

eski 01-01-2010 06:11 PM

merhaba ben konuyla çok yeni tanışanlardanım (yılbaşı çekilişine mesaj yetiştirmek için konuları tararken burayı keşfettim =))) kitabı yeni okumaya başladım ordaki örnekleri görünce gerçekten yapılabiliyor mu diye buradaki yorumları okumaya başladım. tekniği tam bilemiyorum ama şu serbest bırakma olayını anladım gibi daha öncelerde çok istediğim ama sonra unuttuğum şeyler hayatımda muhakkak karşıma çıkıyor bu konuyla alakalı olduğunu düşünüyorum yine isteyeceksin ama takıntı ya da endüşe yapmayacaksın. buraya kadar anlayabiliyorum ancak daha önceden feci şekilde takıntı oluşturduğun bir konuyu nasıl serbest bırakabilirsin? burada tıkanıyorum. bana önerisi olan birisi olursa çok sevinirim

ComRad3 06-01-2010 08:55 PM

Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı.

Ben kitabı okudum ama tam olarak iki nokta nasıl yapılır onu anlayamadım.
Mesela elimde bir yara izi var ve masa başındayım. ayrıca ben Solakım. ilk önce sol elimin işaret parmağını , elimdeki yara izi yokmuş gibi hayal ediyorum ve bir yere sabitliyorum. sonra da sağ elimin işaret parmağını da elimdeki yara izini gözümün önüne getirip bir yere sabitliyorum. sağ parmağım ile sol parmağım arasında 20 cm mesafe var genelde. Daha sonra da gözümü kapatıp sağ parmağımı sol parmağımın olduğu yere hayali olarak getiriyorum ve artık elimdeki yara izi yokmuş gibi hayal ediyorum ve serbest bırakıyorum.

Bunu gerçekleştirirken nefes almakta zorluk çekiyorum ve kasıyorum kendimi.

Acaba yukarıdaki aşamalar doğru mu .çünkü bu tekniği yeni öğrendim ve serbest bırakmayı hiç başarmış değilim. Acaba yöntem doğru da serbest bırakmakta mı sorun var yoksa yöntemin tamamında mı yanlış var.

Elimdeki yara izi küçük olduğu için yara izinden başlamak istedim. Daha büyük problemlerim de var. Bilgisayarım çalındı mesela

ComRad3 13-01-2010 04:09 PM

kimse artık bu sayfaya bakmıyor.sorular havada kaldı.

eski 14-01-2010 12:37 PM

belki yara iziini düşünüp yapman sorun olabilir, ona odaklanıyorsun bir de oldu mu olmadı mı diye düşünme bence serbest bırakma o demek heralde =)) herkeste aynı şekilde işlemiyor ben o hayal etme kısmını falan yaamıyorum mesela illaki herşey mükemmel olmuyor sadece çok ışık görüyorum hah oldu diyorum =)) inandırıyorum rahatlıyorum bu kadar hemen herşeyin olması gerekmez

YESHAPPY 14-01-2010 02:13 PM

Ben bu konuyu neden daha önce didiklemedim ve bu kitabı keşfedip okumadım şaşıyorum şu an kendime. 14. sayfaya kadar okuyabildim ancak. İki nokta yöntemini uygulayıp olumlu sonuç alıp buraya yazan herkese teşekkürler.Gerçekten motive ediyor insanı.Nadir de olsa bende farkında olmadan uygulamışım hayatımda.Serbest bırakma sorunumu inşalah bu sefer bu kitapla çözerim. Bende en kısa zamanda alacağım bu kitabı ve başka 2 kitabı daha :) Hissi çok kuvvetli olan birisi değilimdir;ama bir arkadaşın dediği gibi çalışıp geliştirilebilir bir durum bu. Tevafuk işte demekki şimdi ihtiyacım varmış bu kitaba ve merak edip okumuşum bu sayfaları. İyi ki okumuşum.Annemin omuz ağrısını da geçirebilirim bununla.

komodor_07 01-02-2010 06:44 PM

bir anı da benden arkadaşlar...:
geçtiğimiz temmuz ayında arkadaşım beni mersen deki yazlıklarına davet etmişti,kendisiyle üniversitede 4 yıl çok samimi arkadaştık.Neyse tamam dedim kıramadım.şu tarihte gelcem dedim.akşam 5:30 otobüsüne bindim neyse .indim mersin silifke'de sabahın 7'sinde.aradım arkadaşı tamam geliyorum dedi.neyse beklemeye başladım.orada bir kahvehane gördüm yol kenarında ,şurada bi çay içiyim dedim kendi kendime .oturdum masaya ,içerken çayı tabi istemeden kulak misafiri oluyorum yan masalardaki konuşmalara.masanın birisindeki sohbet:''arkadaşıyla dsi kanallarını döşerken,işçi olarak çalışırken 1 metre uzunluğunda bir mermer roma kızı heykeli bulmuş''...Bir diğer masadaki amca da yanındakilere bahsediyor:''mısır ekerken traktörün sabanı bişeye takılmış,durdurmuşmuş, bi de bakmış bayağı büyükçe bi bronz şamdan''...
Aman ALLAH'ım dedim içimden!Ne biçim bi yermiş burası!Yani o anda bir kazma kürek bulsam kaptığım gibi koşacağım yani araziye,o kadar galeyana geldim anlatılanları duydukça

komodor_07 01-02-2010 06:54 PM

Buradaki bazı arkadaşların tecrübelerini okuyunca o anım aklıma geldi.Forumu okudum,üşenmedim.İlgilenmeyi severim böyle gizemli şeylerle,olabilirliğine yürekten de inanırım.Nefes alıp verdiğimiz sürece herşey olabilir şu hayatta.Ama benim içime sinmeyen bişeyler var,paylaşmak istedim.admin arkadaşımız daha 20. sayfalarda kitabı alıp tekniği öğrenmekten bahsediyodu 60-80. sayfalarda anladığım kadarıyla oo seminerler falan,ankarada,izmirde....Ayrıca arkadaşın birisi bir diğerine ''sana başlangıç olarak 2 kitap söyliyim önce onları oku'' dedi.Baktım o kitaplara onlarda safir yayınlarından çıkmış.Bu tekniğe inanmasına inandım ama sanki nemalanmak isteyen arkadaşlar da yok değil...Sadece düşündüklerimi paylaşmak istedim.Hepinize sevgiler

fatamorgana 03-02-2010 03:45 PM

heyy tüm konuyu okuyup bitirdimsmileydance

derya hanim 03-02-2010 03:57 PM

benim kucuk cocuklarim var konuyu tum okuyamiyorum ,ozetleyen olursa cok sevinirim .Benim fazla bir ilgim yok ama aklima 2004 de giitigim psikologum geldi .Bana matrix filmini izle demisti .Alakasi varmi acaba bu konuyla .

fatamorgana 03-02-2010 04:20 PM

kesinlikle alakalı. en azından ilk sayfaları okumanı tavsiye ederim. ben ilk 30 sayfada birçok soruma cevap buldum.

vitamin61 03-02-2010 04:51 PM

iki noktayı uygulamak için kitaba gerek var mı seçtiğimiz iki nokta arasında bağ varmış gibi düşünüp birleştirip sonra dileğimizi serbest bırakmıyormuyuz...

cent 03-02-2010 10:24 PM

vitamin kitaba gerek olmadını düşünüyorum
neden dersen ilk zamanlarda hem kitabı ararken hemde yazılanları okumaya başladım kitabı bulmamam gerek kalmadı ben denemelere başladım ve ii uyguladıma inanıyor şükürki uygulamalarımdan sonuç alıyorum
ben kitaptan okusaydım belkide bu kadar ii sonuçlar elde edemiyecektim
serbes bırakma bağlantı kurma zamada ileri geri bağlarını kurmyı belkde tam anlamyla uygulayamayacaktm
sevgiyle kaldıksapkal89

vitamin61 03-02-2010 10:31 PM

nasıl serbest bırakcaz cent

cent 03-02-2010 10:54 PM

Gerekli uygulama yaptıktan sonra dışarı çık gez sevdiğin şarkıyı dinle kitap oku yani aklından çıksın aklına geldiğinde iste kenini zolamada yie ygulayı yap akışında olsun hereşy
suyun önüne set çekme bırak gitsin
SEGİYLE KALDIK sapkal89

SilentStorm 03-02-2010 11:14 PM

arkadaşlar Matrix ciler 2 noktacılar... coktan beri buralara kimse uğramıyor... nedendir? bir problem mi var...? Vaz mı gectiniz 2 noktadan...? Ya bi yazın bişeyler heyecanla ilerleyen su konu buz gibi oldu... Atakan bey el atalım su konuya 2 noktada takıntımız var bengibi bir çok arkadaşın.. ya serbest bırakılamıyor yada bağ kurulamıyor yani bir yerde eksiklik yapılıyor anlaşılan... Hani diyecemki şu seminerlere katılalım .. ama mesafeler o kadar uzak ki .. he dediğn anda olmuyor hani maddi durumda soz konusu oluyor... Verin bir yol bize bizde koşmaya başlayalım..
Sevgi ile...

cent 04-02-2010 06:25 PM

uygulama yapan arkadaşlar eminimki devam ediyolardır bende bölümdeki yazıları üşenmeden okudum okurken uyguladım olmadı tekrar ama işin ilginci herekz kendine göre bir yöntem buluyo sanırım ben mesela hiç ellerimle nokta tespiti yapmadım ilk zamanlar tespit etmede denemelerim oldı daha sonra sadece gözlerimle belirlediğim nesnelerin bağını kurdum ve serbest bıraktım yani sadece o bagdan sonra bir süre kopuyosunuz o anda anlatması zor ama yaşaması güzel bir duygu
serbest bırakma tammamen untuma kaldın yerden ne yapıyorsan devam hayata
aklına yinemi geldi her ne ise istediğn yine uygulama yap oldu olmadı aman yapabildimmi şudur budura gerek yok zaten uygulamalara başlayıp tuturdunuzmu kendi yöntemleriniz kendilinden gelişmekte
mesela ben artık isteklerim için iki noktaya tespite bağ kurmaya gerek duymadan oluyo nasıl derseniz açıklamak baya güç ve uzun olurdu
sevgiyle kalınız

sem2008 15-02-2010 03:28 AM

bende uygulama yapıyorum ama galiba birşeyleri eksik yapıyorum,nedir anlamadım öfffff!.. :((

maxim 24-02-2010 01:06 PM

bende çoktandır siteye uğrayamıyorum..
arkadaşımız seminerlere katılmaktan bahsediyor evet mesafe uzun.
ben diyorum ki seminerleri videoya çekip dvd formatında satışa sunsanız olmazmı,bence olur
yinede karar sizin....
ben bu aralar r.şanalın airport,tv deki hayata evet programını takip ediyorum
hepinize sevgiler.saygılar

ComRad3 03-03-2010 04:28 PM

bu da ingilizce forum

ingilizce bilenler belki faydalanır

Matrix Energetics

ComRad3 06-03-2010 12:10 PM

iki nokta tekniği ile çekim yasasının benzer özellikleri beni çok şaşırttı. sanki iki nokta tekniği çekim yasasının kestirme yolu.

Megavolt 12-03-2010 09:06 PM

Arkadaşlar kitabı halaa bulamadım merakımdam çatlamak üzereyim belki de çatladım :P . Hiç bi yerde yok .Kargoyla getirtmek istedim fakat büyük kitapçılar " Basımı durdurulmuş" diyor. Doğruluk payı varmıdır ?. Bulabilirsem nereden bulabilirim. Yardımı olabilecek veya olamayacak arkadaşlarıma teşekür ederim . Hepinize iyi akşamlar

silviya 13-03-2010 12:00 AM

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589334)
Arkadaşlar kitabı halaa bulamadım merakımdam çatlamak üzereyim belki de çatladım :P . Hiç bi yerde yok .Kargoyla getirtmek istedim fakat büyük kitapçılar " Basımı durdurulmuş" diyor. Doğruluk payı varmıdır ?. Bulabilirsem nereden bulabilirim. Yardımı olabilecek veya olamayacak arkadaşlarıma teşekür ederim . Hepinize iyi akşamlar

Ben de kitabı çok merak ediyorum malesef hiçbir sitede yok.Kitap kalmamış.Belki elinde kitap olan sevgili hayatımdegisti.com üyeleri bir iylik yapıp kitabı paylşamak isterler diye ümit ediyorum artık ve burdan seslenmek istiyorum.Elinde kitap olan varsa satmak veya okuduktan sonra tekrar geri göndermek suretiyle paylaşabilir mi?

eski 13-03-2010 12:11 AM

ben kitapyurdundan almıştım bir de oturduğunuz yerdeki kitapçılara söylerseniz yayınevinden getirtebilirler bulunamayan kitaplar için yapıyorlar rica edin vardır muhakkak bir yerlerde

eski 13-03-2010 12:15 AM

şimdi baktım gerçekten tükenmiş görünüyor bir de kitapçıları deneyin yinede =D

silviya 13-03-2010 12:22 AM

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589378)
ben kitapyurdundan almıştım bir de oturduğunuz yerdeki kitapçılara söylerseniz yayınevinden getirtebilirler bulunamayan kitaplar için yapıyorlar rica edin vardır muhakkak bir yerlerde

bende ordan alışveriş yapıyorum ama malesef kalmamış.Bulundğum yerde de bi sorucam.hayal edelim belki kitabı kendimize çekeriz :)

eski 13-03-2010 12:29 AM

http://kitap.antoloji.com/matrix-e-hukmedin-kitabi/

şu linke de bir bak satın al seçeneği var siteyi bilmiyorum ama araştır güvenilirmi diye

doremifasolasi 13-03-2010 12:43 AM

matrixe hep ilgimi çeker bu konu.
acaba yapay zekayı icat ettiler ve biz sadece makinele enerji kaynağı görevi görüyoruz zihinlerimizde matrix programına bağlı bileşik hayaller aleminde miyiz..?
bir film işte insanı böyle derinden sarsabiliyorsa odur güzel şahane film yok öyle senaryo ve yapımlar artık.
kromozov kardeşler yazmıştı matrixi

doremifasolasi 13-03-2010 12:48 AM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
bu kitaptaki matrix filmde anlatılandan farklıdır muhakkak.
ama o film yok mu?
süper bir hayalgücün ürünü.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...1&d=1268434010

Megavolt 13-03-2010 01:57 PM

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589378)

Teşekür ederim Eski ,İnternette bulamadım ve zaten dediğin gibi kitapçılar aracılığıyla getirtmeye çalıştım. Sonuç : piyasada olmayan güzel bir kitap :).

doremifasolasi 13-03-2010 02:15 PM

bu kitapla uyandım bugün sabah adı aklımda olarak uyandım.
yoksa ben de arıyorum
:)

eski 13-03-2010 02:23 PM

tükene kadar beklediniz bitince kıymete mi bindi =)) bulursunuz inşallah ben pek üstüne düşemedim ama faydalananlar var

doremifasolasi 13-03-2010 02:42 PM

Alıntı:

eski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589465)
tükene kadar beklediniz bitince kıymete mi bindi =)) bulursunuz inşallah ben pek üstüne düşemedim ama faydalananlar var

eski
ne yaptın sen ya:)
benim henüz dün haberim oldu bu kitaptan...
inşallah buluruz .

eski 13-03-2010 03:11 PM

http://www.pandora.com.tr/urun.aspx?id=167016

burada var sanırım bu defa eminim =)=) siz okuyun çözün uygulayın sonra bana da yardımcı olun=))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:07 AM.