Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

ComRad3 13-03-2010 03:16 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

DVD si çıkmış ama sadece ingilizce

http://matrixmatters.com/shop/cart.php

tuxedo_mask 13-03-2010 03:32 PM

Kitap d&r 'larda var ister mağazadan ister internet sitesinden alabilirsiniz...
dr.com.tr

ComRad3 13-03-2010 04:32 PM

kitabın ingilizce internette varmış. işine yarayan burdan alabilir.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

silviya 13-03-2010 06:48 PM

Alıntı:

ComRad3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589488)
kitabın ingilizce internette varmış. işine yarayan burdan alabilir.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Türkçesi de olsa harika olurdu ama hiç yoktan iyidir.Teşekkürker...

skynet 14-03-2010 07:51 AM

kitabın baskısı tükenmiş, yeni baskısıda yapılmıyor sanırım, kıyıda köşede kitapçıları gezmeniz lazım, internette zor artık, ama ben geçen hafta d&r mağazasından aldım, bulunduğum kentteki şubede yoktu ama diğer mağazazalrda birer tane falan kalmış bu ve rüyadan uyanmak isimli iki kitabı diğer mağazalrdan getirtiler bende aldım, d&r de şansınızı bir deneyin derim ben

maviinci 14-03-2010 10:59 AM

kitapyurdu.com da vadı sanırım??

YESHAPPY 14-03-2010 02:27 PM

Bu kitabı hangi kitapçıya sorduysam bulamadım. Israrla benden kaçıyor :) En son bu kitabı sormak için dün gittiğim kitapçıdan "tekrar bağlantı" isimli kitabı alarak çıktım :) Vardır bunda da bir hayııııır :) demekki şimdilik okumam gereken başka kitaplar var :) Kesinlikle alacağım vazgeçmiş değilim :)
Bu arada evet d&r dakiler getirtebileceklerini söylediler bana da. Rahatım onun için :) :D

ComRad3 14-03-2010 03:00 PM

Alıntı:

silviya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589502)
Türkçesi de olsa harika olurdu ama hiç yoktan iyidir.Teşekkürker...

bende kitap var ama PC'm çalındı maalesef. yöntemi iyi bilmediğim için zamana yolculuk da yapamıyom :). başkası kitabı yazsa iyi olur .zaten artık satılmayacak bu kitap. Bari E-Kitap haline getirelim.

skynet 14-03-2010 05:55 PM

e-kitap haline getirmek fikir ve sanat eserleri hakkında kanuna muhalefet etmek sayılır, tabi telif hakkı sahibi kendisi yaparsa ayrı

Megavolt 14-03-2010 05:59 PM

İki nokta tekniğini kitabı bulmak için kullandım. Kitabı bulursam zaten okumak için bir sebebim kalmamış olacak :))))))))))))

YESHAPPY 15-03-2010 01:59 PM

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589706)
İki nokta tekniğini kitabı bulmak için kullandım. Kitabı bulursam zaten okumak için bir sebebim kalmamış olacak :))))))))))))

y789

silviya 15-03-2010 08:46 PM

Alıntı:

ComRad3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589664)
bende kitap var ama PC'm çalındı maalesef. yöntemi iyi bilmediğim için zamana yolculuk da yapamıyom :). başkası kitabı yazsa iyi olur .zaten artık satılmayacak bu kitap. Bari E-Kitap haline getirelim.

Pc nizin çalınmasına üzldüm.Umarım çok önemli veri kaybınız yoktur.Kitabı bulmaya çalışıcam olmadı ingilizcesini indirdim ordan anladığım kadar okurum.Teşekkürler...

ComRad3 15-03-2010 08:53 PM

Alıntı:

silviya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590005)
Pc nizin çalınmasına üzldüm.Umarım çok önemli veri kaybınız yoktur.Kitabı bulmaya çalışıcam olmadı ingilizcesini indirdim ordan anladığım kadar okurum.Teşekkürler...

kitabın yöntemi anlatan kısmını size özel mesaj olarak yolladım.

MuminOKAN 16-03-2010 12:23 AM

doremifasollasi arkadaşım o film hayal ürünü değil sadece, bir felsefe barındırıyor. bana göre bir dönüm noktası.

hayallerimgerçekleşiyor 16-03-2010 04:00 PM

Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:

stormguard Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 62275)
Rica ederim, yazdıklarımın faydası olmasına sevindim. Motivasyonunuzun artması için bugün olan farklı bir şeyi anlatacağım.
Bugün Richard Bartlett'in kitapta, yetenek transferi olarak anlattığı şeyi deneme fırsatım oldu, aşağıyı okuyunuz efenim :)

Arkadaşım bugün beni tenis oynamaya götürdü, hayatımda ilk defa tenis oynayacaktım ve oyuna başladığımızda tahmin edeceğiniz gibi berbat ötesi bir oyun şekliyle, toplara vurmaya, raketi doğru tutmaya, topu fileden geçirebilmeye çalışıyordum ya da ıkınıyordum da diyebiliriz :)) O sırada aklıma yetenek transferini denemek geldi ve arkadaşa biraz dinlenebilirmiyiz dedim ( tabi amacım dinlenmek değildi :))

Oturduğumuz sırada çaktırmadan bir elimi kendi üzerime koydum ve diğerini arkadaşım görmesin diye aşağıya doğru sarkıttım. Pek fazla tenisçi tanımadığım için aklıma ilk gelen Boris Becker oldu :) Aşağıya sarkıttığım elimle onun görüntüsü üzerinde 2. noktayı belirledim. Sonra Bağı kurdum ve Boris oldum :) yaklaşık 2-3 dakika o halde kaldım. Sonra çalışmayı bitirdim. Arkadaşıma hadi oynamaya devam edelim dedim. Ve oynamaya başladıktan bir süre sonra arkadaşımın kurduğu cümle: "Abi sen yalan söylüyorsun, daha önce kaç kere oynadın doğru söyle, biraz öncede numara yapmıştın dimi kötü oynayarak" :)) yorum sizin. Sevgiler..

Vay be mükemmel birşey bu.Çok heyecanlandım hemen kitabı alıp başlamalıyımy789956k

ComRad3 19-03-2010 04:45 PM

Arkadaşlar biri Radyodan öğrendiğini söylemişti. aşağıda radyo kaydı var. ingilizce bilene kolay gelsin diyorum.

Radyo ses kaydı

Saklım 22-03-2010 12:26 PM

Bu 144 sayfanın tamamını okudum. kitaptan alıntılar yapılmış.çeviri çok berbat. ama yine de bu sayfalarda yeterli bilgi yok. mesela kuantum alanın tarifi konusunda bir bilgi elde edemedim.farkındalığım biraz yükselmiş olsa da henüz bu yöntemi kavramış değilim.

Bu konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilmek için ingilizce bilmek şart.

bir de Dr. Richard bu konuyla ilgili bir DVD hazırlamış. o da tabii ingilizce. içeriğini de bilmiyoruz maalesef.

skynet 22-03-2010 12:32 PM

etrafımızı çevreleyen dünyanın göründüğü gibi olmadığını, zihnimizin gösterdiği şekilde varlık ve cisimleri tanıdığımızı, aslında herşeyin enerjiden ibaret olduğu temeline dayanan bir kitap.. bu inancı gerçekten özümseyen kişilerin insanüstü özellik ve yeteneklere bürünmesi zaten olağan bir şey.. önemli olan bu fikirle aydınlanmak, sonra fizik maddenin insanoğlunu sınırlaması mümkün değil...

doremifasolasi 23-03-2010 06:32 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590049)
doremifasollasi arkadaşım o film hayal ürünü değil sadece, bir felsefe barındırıyor. bana göre bir dönüm noktası.

felsefe alt yapısı var filmin, o felsefe hala gündemde ve sürüyor fakat filmin yaptığı söylediği felsefeyi aşıp bilim kurguya geçmiş ve bunu yaparken yapay zeka da işin içine katılmış ve süper biir film çıkmış ortaya.
özetle demek istediğim:
Allah+matrix eşittir eflatun felsefesi ve kuantum.
makineler(yapay zeka)+matrix eşittir hayalürünü.

MuminOKAN 23-03-2010 08:38 PM

Alıntı:

doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591400)
felsefe alt yapısı var filmin, o felsefe hala gündemde ve sürüyor fakat filmin yaptığı söylediği felsefeyi aşıp bilim kurguya geçmiş ve bunu yaparken yapay zeka da işin içine katılmış ve süper biir film çıkmış ortaya.
özetle demek istediğim:
Allah+matrix eşittir eflatun felsefesi ve kuantum.
makineler(yapay zeka)+matrix eşittir hayalürünü.

sanırım yapay zeka gibi izlememişim filmi... neyse pek te önemli değil, önemli olan hayatınıza kattığı... işinize yarıyorsa ne ala :)

sağlıcakla.
sapkal89

doremifasolasi 26-03-2010 06:43 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591424)

sanırım yapay zeka gibi izlememişim filmi... neyse pek te önemli değil, önemli olan hayatınıza kattığı... işinize yarıyorsa ne ala :)

sağlıcakla.
sapkal89

AYNI DEĞİŞİMİ BEN V FORVANDETTA'da yaşamıştımo filmi seyrederken hala yaşarım o değişimi demek aklıcı değil yaptıkları değişim ya da tekrar bizi dönüştüren bişeyler var.

DeLiTaY21 07-04-2010 09:50 AM

ya bunlar gerçek mi?yani o kadar garip geliyor ki bana.bir arakdaş tenisten filan bahsetmiş.o zaman ben gitar çalmaya meraklıyım ve istediğim seviyeye gelmiyorum.o zaman şimdi kendimi paco de lucia gibi hayal etsem onun gibi gitar mı çalacağım?bana çok mantıksız geldi.yardımcı olursanız sevinirim.amacım yargılamak değl, öğrenmek yanlış anlamayın...

vitamin61 07-04-2010 12:11 PM

Bu dediğin tabi ki hemen olmaz bence...

YESHAPPY 07-04-2010 12:22 PM

Kitap elime ulaşmadı. E-book haline getiren olursa beklemeden başlayacağım bende denemelere.

DeLiTaY21 07-04-2010 12:35 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601886)
Kitap elime ulaşmadı. E-book haline getiren olursa beklemeden başlayacağım bende denemelere.

eğer ebook bulabilirsen bana da yollar mısın?ben arıyorum saatlerdir ama bulamadım:(

YESHAPPY 07-04-2010 12:36 PM

Bulursam mukakkak paylaşırım

maviinci 07-04-2010 12:54 PM

e book u yok boşuna yorulmayın :D:D

YESHAPPY 07-04-2010 01:01 PM

bi ara başka bir kitapçıya uğrayıp soracağım. Yoksa netten sipariş edeceğim artık... Elinde olan taratsın diyorum ben :)

entermatrix 08-04-2010 12:12 AM

Merhaba arkadaşlar. Siteyi takibediyorum ve parapsikolojiyle iki aydır ilgileniyorum denebilir. Matrix'e hükmedin kitabını hiçbiryerde bulamadım. Çok araştırdım. Kitabı olan arkadaşlar eğer isterlerse bana satabilirler veya kiralayabilirler. Zion ana bilgisayarına giriş kodlarını bulacağımı umduğum kitap için şimdiden teşekkürler.

maviinci 08-04-2010 12:53 AM

kitapyurdunda vardı ama bitti mi bitmedi mi bilemiyorum??

entermatrix 08-04-2010 06:53 AM

merhaba arkadaşlar.
kitabı bulamıyorum. baskısı yok.
kitabı okuyanlar eğer isterlerse bana kiraya verebilirler yahut satabilirler.
ilgilenirseniz sevinirim.
teşekkürler.

YESHAPPY 09-04-2010 01:14 PM

Asla asla demeyelm diyorum artık :) 2.5 -3 hafta oldu sanırım d&r a siparişi vereli. Bugün aradılar. Kısmetse kitabımı alıyorum bugün. Bu mağazaya sorun. Hiç bulamazsanız ben bir şekilde öğrenip e-kitap haline getirmeyi çalışacağım. Sanıyorum kitap zor bulunduğu için yasadışı bir durum olmaz bunu yapmam. Olursa uyarın hiç denemeyeyim. İyi günler herkese.

Belgin ∞ 09-04-2010 01:20 PM

bulunduğunuz şehri özel mesajla yollayabilirseniz istediğiniz bir kargoyla gönderebilirim ben. kitap satmak adetim değildir, onun yerine siz de bana içinizden geçen bir kitabı hediye edebilirsiniz sevincli bana yakın olan yurtiçi ve mng kargoları var :)

hayallerimgerçekleşiyor 09-04-2010 04:08 PM

Bu kitabı araştırdım D&R başka bir şehirden 1 haftada getirtti, yalnız ben 30 sf okuduktan sonra nedendir bilinmez kitaba elimi bir türlü süremedim:( anlamadım nedenini öyle çok okuyup yapmak istiyordumki neden böyle oldu bilmiyorum, bazen okumaya ara veriyorum sonra devam ediyorum. Şimdi sizin yazılarınızı okuyunca kitabı yeniden okuma hevesi geldi teşekkürler.

skynet 11-04-2010 02:49 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 612102)
Asla asla demeyelm diyorum artık :) 2.5 -3 hafta oldu sanırım d&r a siparişi vereli. Bugün aradılar. Kısmetse kitabımı alıyorum bugün. Bu mağazaya sorun. Hiç bulamazsanız ben bir şekilde öğrenip e-kitap haline getirmeyi çalışacağım. Sanıyorum kitap zor bulunduğu için yasadışı bir durum olmaz bunu yapmam. Olursa uyarın hiç denemeyeyim. İyi günler herkese.

hiç deneme bencebad45

YESHAPPY 11-04-2010 06:27 PM

Kitabı okudum sonunda. Denedim iki nokta tekniğini;ama en ufak birşey hissetmedim. Deneye deneye olacak inşallah...

ozlem1970 25-04-2010 04:46 AM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591424)

sağlıcakla.
sapkal89

merhaba herkese;

matrix le ilgili ( filmi) birçok şey yazılmış hatta bir arkadaşımız da inanılmaz bir hayalürünü demiş.ben hayattaki hiç bir şeyn tesadüf olduğuna inanmıyorum.bunlarıda örnek vererek sizlere hatırlatmak istiyorum.
denizler altında 20 bin fersah yazıldığında henüz denizaltı icat edilmemişti.80 günde devrialem yazıldığında da daha zeplinler falan yoktu.böyle bir sürü örnekler verebiliriz.bu yüzden birşeyi okurken yada seyrederken onun tamamen hayalürünü olmasını düşünmemeliyiz.belki bunları yazanlar çekim yasasını uyguladılar ve yıllar sonra insanlık bunu icat etti.veya yazanlar bunların olacağını zaten biliyorlardı vs vs vs

iyi ki varsınız

sudem8 25-04-2010 12:19 PM

arkadaşlar kitabı bulamadım diye üzülmeyin ben kitabı alıp okumadan başa rmış biri olarak sitedeki açıklamalardanşkitabın aılntılarından faydalandım.birde bu işi başaran bir arkadaş yardımcı oldu.kitap bana daha karmaşık geldi.iki noktacınız geldiii yani benim günlüğüm matrixe hükmedin formlarını baştan aşağıya okuyun çok açıklamalar yaptım[kendi günlüğümde].herkes yapabilir zor değil gözünüzde zorlaştırıp güçleştirmeyin.başarırım diye baqşlayın kolay gelsin.okumadan kolayca yapılacak birşeyde değil çok okumak ve anlamak gerekiyor.sorulan sorular cevaplar var formda bunları dikkatlice takip edin faydasını göreceksiniz.kolay gelsinhpm2

pimpinella anisum 28-04-2010 11:47 AM

Arkadaşlar ben de SUDEM ablama katılıyorum,, hatta ilk önce kitabı okursanız size daha zor ve anlaşılmaz gelebilir.İnanın bu forumdaki
-Matrixe Hükmedin
-Matrixe Hükmedin den Alıntılar veeeee
-İki Noktacınız Geldiiii krzm67
konularını okumanız yeterli
Kitap ta kitap diye tututurmayın zira bu forumda, bu konu daha anlaşılır ve açıklamalı şekilde uzuuun uzuuun yazıldı.Üşenmeyin baştan sona okuyun yukarda belirttiğim konuları, gerçekten kitapta burada yazılanların eksiği var fazlası yok.
Umarım kimseyi kızdırmamışımdırutananadam

ComRad3 28-04-2010 06:32 PM

Alıntı:

güneş1304 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708723)
Arkadaşlar ben de SUDEM ablama katılıyorum,, hatta ilk önce kitabı okursanız size daha zor ve anlaşılmaz gelebilir.İnanın bu forumdaki
-Matrixe Hükmedin
-Matrixe Hükmedin den Alıntılar veeeee
-İki Noktacınız Geldiiii krzm67
konularını okumanız yeterli
Kitap ta kitap diye tututurmayın zira bu forumda, bu konu daha anlaşılır ve açıklamalı şekilde uzuuun uzuuun yazıldı.Üşenmeyin baştan sona okuyun yukarda belirttiğim konuları, gerçekten kitapta burada yazılanların eksiği var fazlası yok.
Umarım kimseyi kızdırmamışımdırutananadam

evet okumak yeterli ama arketip ve zamana yolculuğu kimse anlatmamış. belki onun için almak isteyen var.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 AM.