![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar kitap almayın demiyoruz.bulamayan arkadaşlar üzülmesin eline geçene kadar iki noktayı yapmaya çalışın demiştim vakit kaybı açısından.benim oturduğum ilde yoktu getirtene kadar kendim yaptım.çünkü çok güzel açıklamalar alıntılar vardı.herkesin kendi bileceği bir konu.bazı şeyleride kendim deneyerek buldum.zaman yolculuğunu annemin sağlık sorunları için uyguladım.belinin rahatsızlığının ilk başladığı yıllara her beş yıl için geriye gittim.ilk ne zaman belindeki rahatsızlık başladığı ana yaptım.o andan bu ana kadar olan zaman diliminde iyileşme sağladık.şimdi çok rahat.y789arketipleriride iki nokta yaparken ben zaten hayal ederken bilmeden uyguluyormuşum.yeğenimin sözleşmesi biran evvel yapılması için yaptığımda trt binasının içinde kazık çakıyor hayal ettim daha akılda kalıcı olsun diye esprili bir şekilde hatta yaparken güldüm.şimdi sözleşmesi yapıldı maaşıda arttı.orda çalıştığını odasını hayal ettim. yine bir örnek daha köprü trafiği malum yol açık olsun gideceğimiz yere sank,i bir sabun üzerinde kayıyoruz gibi hayal ettim.sonuç:gideceğimiz yere biran evvel vardık.bunlar sizin hayal gücünüzün zenginliğine ve yaratıcılığına bağlı. |
Cevap: matrix'e hükmedin şahane anlatmışınız sudem hanım. bende köprüde denedim . benimkide komik, bana özel yol yapılmış ,bomboş trafigi olmayan yol hayal ettim. inanın bir süre sonra yan yol açıldı ve sadece biz vardık yolda harikaydı .çok güldüm ama oldu işte .sevgiler... |
Cevap: matrix'e hükmedin teşekkürler...ne kadar güzel deryacım.işte hayal gücünün sınırları yok isteyince başarıyor insan.hpm2 keyifli ve zevkli iki noktalar diliyorum sevgi ve ışıkla kal. |
Cevap: matrix'e hükmedin Ben İStanbul trafiğinde giderken "Ben Sevgiden geliyorum/Ben Sevgiden geldiğimi biliyorum ve inanıyorum/ Ben Sevgiden geldiğimi kabul ediyorum/ Ben Sevgiden geldiğim için kendimi takdir ediyorum/ Ben Sevgiden geldiğim için Şükrediyorum" diyorum ve bindiğim taşıtın önünü tıkayan araç, insan her ne ise yolu açmak için inanılmaz telaşa kapılıyor.. Ama iki noktayıda bir kaç konuda denedim ve yararını gördüm. sevgili sudem8 kadar hayal gücü kullanmasamda yaptığım konu ile ilgili gözümün önüne olan olacak sahneler geliyor ve gülümsüyorum. İçim huzurla dolunca b ırakıyorum ve ister istemez o anda unutuyorum dileğimi. Dileğim olunca şaşırıyorum... |
Cevap: matrix'e hükmedin biraz yorumları okudumda.. emeğinize sağlık..konu harika...neden olmasın..ben düşünce gücüne yürekten inanıyorum.verdiğiniz adrslere bir bakayım:) birazda |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin yani baya sayfa bu konuda.heyecanlanmamak elde değil.bunları yapmanın bir yolu olmalı.amanasıl yapacağımmm nasıll yapacağımmmm ..... |
|
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaslar e kitabini bulamazmiyiz. burada orjinalini bulamadim. :( |
Cevap: matrix'e hükmedin İnsanlar bu kitaba niye bu kadar taktı anlamıyorum. Kitap gerekli mi merak ettim? |
yazdıklarını heyecanla takip ediyorum.. |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar baya bir sayfa okudum, kitaptan alıntılarda dahil olmak üzere, kendi kitabımıda sipatiş ettim gelecek bikaçgüne ama o gelene kadar bu 2 nokta teknigini anladgım kadarı ile calısmak istedim pratik için, yalnız bende bir sorunmu var bilemiyorum ama hangi yüzeye dokunursam dokunayım elim hiçbiryere yapısmıyo,hareketsiz kalmıyo yada ne biliyim dokundugum yerde hiç farklı bi enerji hissedemiyorum heryeri aynıymıs gibi geliyo neutrali5 işin bu kısmını çözemedim birtürlü ben nasıl hissedicem bu 2 noktayı |
|
|
gerekli değil. |
Cevap: matrix'e hükmedin Merhaba arkadaşlar.Yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum.Doğruluğundan hiç bir şüphem yok.Şuan moralim çok bozuk.Çalıştığım işyerinde 5 aydır maaş alamıyoruz.İlerdede alacağımı zannetmiyorum.İş değiştirmek istiyorum ama bundada yaş problemi oluştu.Aslında ne kadar problem olmasada problem yaptılar.Çerkezköye kipa açılıyor ve ben oraya girmek istiyorum.Başvurumu yaptım ama soruşturduğuma göre tercihleri daha gençlerden başlıyorlarmış ben çokmu yaşlıyım yaşım 32.Ben kitabı okumadım fakat sizlerin anlatımlarıyla yapmaya çalışıyorum.Moralim bozuk olduğu içinden kendimi tam veremiyorum.Sizden ricam iki noktayı benim için uygularmısınız.Herkese teşekkür ederim.. |
Cevap: matrix'e hükmedin arzu ettiğniz işe girmenizi dilerim yaşınız henüz çok genç orası olmazsa moralinizi bozmayın sizin için daha hayırlı bir iş mutlaka sizi bekliyordur |
Cevap: matrix'e hükmedin hala beceremiyorum... su noktaları birtürlü hissedemedim, kitabımda hala gelmedi , arkadaslar yanlısmı yapıyorum yoksa? kendimde yada herhangi bi yüzeyde bir nokta arıyorum sert,yapıskan hareketsiz ama heryer aynı gibi geliyo... rasgele 2 nokta seciyorum bende sonrada birine ben digerine olmasını istedigim sey diorum sonra sanki olmus gibi hayal ediyorum... bu kadarmı? noktaların birleştigini düşünün falan yazılmıstı biyerde orasını pek anlayamadım hy789 |
|
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar kitabımı dün aldım ve heyecanla okumaya başladım... kitabı almadan önce iki nokta calısmalarıma baslamıstım en son geldigim seviye 2 günlük bir calısma neticesinde belirledigim 2 nokta arasındaki cekimi yakalamak olmustu.. henüz kitapta 2 nokta ile ilgili kısımlara gelmedim ama burdan anlatılanlara göre denedigimde 2 parmagım arasında mıknatısın birbirini itmesi tarzı bir manyetik alan olusuyor gercekten parmaklarım hem cekip hemde itiyor sanki birbirlerini bu hissi ancak mıknatıs etkisiyle acıklayabiliyorum.... suara imajenize etmede sıkıntılarım var biraz yani cekimi yakalamanın heyecanı ile istedigim etkiyle hayal edemiyorum kafamda niyetimi... buna ragmen 2 gündür bişeyler oluyor gibi ama tesadüf olmadıklarından emin olana kadar ben bu işi kaptım diyemeyecegim.. kitapta iki nokta kısmına gelmeyi heyecanla bekliyorum.. tavsiye eden ve deneyimleriyle yardımcı olan arkadaslara sonsuz tesekkürler... iyiki varsınızactionsmile |
Cevap: matrix'e hükmedin Water_Nymph kitabı nereden aldın?ben bulamadım da... |
Cevap: matrix'e hükmedin capitol d&r dan aldım .. gittigimde yoktu yalnız baska bir subelerinde son 1 tane kalmıs onuda o subeden getirttiler benim için. bulamayanlar d&r ları bi gezsin bence görevliye sorarsanız kitabı bilgisayardan kontrol edip baska magazalarda varsa getirtiolar sizin için gittiginiz subede yoksa bile. umarım yardımcı olabilmişimdir.. actionsmile |
iki nokta yı başaran arkadaşlarım LÜTFEN yardım edin bana ... iki nokta enerjinizi benim için kullanın.....sigrt56 |
Cevap: matrix'e hükmedin kitab'ı d&r com dan sipariş ettim bu gün elime geçti bu kitabı piyasada bulamayan arkadaşlara duyrulur. |
|
Cevap: matrix'e hükmedin 3 günde elime ulaştı |
|
Cevap: matrix'e hükmedin Merhabalar öncelikle. Bugün kitabı Taksimde hangi mağazaya baktıysam bulamadım. Daha sonra yine orada ikinci el kitaplar satan dükkanların olduğu bir pasaja girdim. İlk yere sordum ve bilgisayardan bakıp kitabın olmadığını söyledi. Biraz daha dolanıp sormak istedim ama ümidimi yitirip çıkıyordum ki o ilk sorduğum dükkanın kapısının önündeki tezgahın üstünde kitap duruyordu. Çok ilginç açıkçası. Satıcıya gösterdim ve adamda şaşırdı. 7 liraya aldım. Kitabı kendime çektim sanırım :) İlginç... Mutlu günler...956k |
Cevap: matrix'e hükmedin her foruma girdiğimde okuyorum bu konuyu ve daha bırak matrixe hükmetmeyi, yanından bile geçemedim :) |
Cevap: matrix'e hükmedin İki noktayı ve bengusunun bonuslu sayfasını da okumanı tavsiye ederim delitay... |
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin bengusunun yazdığı " evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi" başlıklı konu ttli3 Sevgiler |
|
Cevap: matrix'e hükmedin Sizce kitabın tamamını okuduktan sonra mı uylamalara başlasak yoksa her anlattığını uygulayarak mı devam edelim :) |
Cevap: matrix'e hükmedin Herkese Selamlar... burada yazılanları okuyunca çok mutlu oldum.. yalnız denemelerimden henüz bir sonuç almı değilim... Dün kitabı okudum sanırım tekrar okumam gerekli... bu konu ile ilgili tüm forum sayfalarını hatmeme rağmen uygulamayı yapıp başarılı olmuş arkadaşlara bir kaç sorun olacak.. lütfen yönlendirme yapmayın çünkü bütün samimiyetimle söylüyorum günlerdir forum sayfalarını okuyorum... 1- iki nokta yapıldığında çekim hissedildikten sonramı istediğimiz şeyle ilgili imgeleme yapıyoruz yoksa başlarkenmi imgeleme yaparak bağlantı kuruyoruz ? 2- serbest bırakma yöntemi dediğiniz tam olarak nedir... maalesef tecrübe edemediğimiz için yaptıktan sonra merak ediyoruz be aklımızdan çıkmıyor basit bir şeyde olsa... 3- imgeleme yaparken konuşabiliyormuyuz yani olmasını istediğimiz şeyi seslendiriyormuyuz yoksa sadece düşünüyormuyuz... |
Cevap: matrix'e hükmedin selamlar, belki defalarca sorulmus ve cevaplanmistir ama sayfalarin hepsini okuyamadim dogal olarak. ve soyle bir sorum var. dun gece iki nokta calismasi denemelerimde ilk kez degisik bisey oldu. yastik uzerinde calisiyordum ve ellerim asagi yukari 30 saniyede bir birer cm birbirine dogru cekildi miknatis gibi. ve sonunda iki elim birbirine kavustu. tabiki o anki his,bag kurabilme,hiclikte olabilme vs onemli ama bu miknatislanma da dogru yapabildigime isaretmidir ? tesekkurler.. |
2) Serbest bırakma dediğimiz şey GÜVEN dir. İsteğimiz her ne olursa olsun, onu dile getirdikten sonra olacağına olan İTİMAT tır. O istenilen şey bizim ve bütünümüzün hayrına olan bir durum ise, onu yaşayacağımıza olan İNANÇ tır. GÜVEN duygusunun olduğu yerde sorgulamaya gerek olmaz, beklemeye, meraklanmaya ihtiyaç duyulmaz. Biz gerekli yerlere isteğimizi belirtmişsizdir, yapılması gereken tek şey onun hayatımıza geleceği ana sevgiyle kucak açmaktır. 3) Bu tamamen kişisel bir durum. Yani isterseniz imgeleme esnasında isterseniz çalışma sonrasında sesli bir şekilde 'Ben ....... ........ . (isim soyisim söylenir) şu şu şu dileğimin benim ve bütünüm hayrına olacak şekilde hayatıma kolaylıkla girmesine niyet ediyorum. Bu dileğimi ve daha iyisini sevgiyle kabul ediyorum' diyebilirsiniz. Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin tesekkurler Redflowers,cok sevindim ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 AM. |