![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin merhabalar.. ucuzluk vadisi sitesinden siparişimi verdim ama henüz kitap elime ulaşmadı. yorumları okuyarak yavaş yavaş pratik yapmaya çalıştım. bir arkadaşımla internetten konuşurken cüzdanını akşam oturdukları kafede unuttuğunu söyledi. benim de aklıma hemen yorumlarda yazanları uygulamak geldi. hemen söylenenleri yaptım. önce bahsedilen kafeyi bilmediğim için zihnimde bir kafe canlandırdım ve cüzdanı orda zihin gözümle gördüm. sonra kaybeden arkadaşımı düşündüm. böyle biraz yoğun bir iki dakika geçirdim ve cüzdanını bulduğunu söyledim.böyle bi inandım ki bulduğu için sevindim sanki :) arkadaşım da çok endişeliydi. henüz açılmamıştı kafe. acaba içerde mi yoksa kayboldu mu die söyleniyordu. ona dedim kaybolmadı orda seni bekliyor :) ben baya bi inandım ama içimden aslında kasmadım. böyle bi rahattım.anlatılamıyor galiba o his. neyse kafe açıldıktan sonra arkadaşım bu sabah gitti. cüzdanı iş yeri sahibi tarafından bulunmuş ve ayrılmış. tekrar konuşmamızda çok mutluydu. bu benim başarılı olduğuma inandığım ilk deneyimim. derty yorumları okumaya devam ediyorum. kitabımı da büyük bir heyecanla bekliyorum :) inşallah çok güzel deneyimlerim olacak. paylaşımlar o kadar faydalı ki hepinize çok teşekkür ederim :) hele bi kitabı alayım esas paylaşımlarım o zaman oluca benim de. zamanda yolculuk ve diğer kavramları daha iyi anlayacağımı düşünüyorum kitapla. sevgilerimle..k8908 |
Cevap: matrix'e hükmedin sn site yöneticileri ve forumdaki arkadaşlar şu iki nokta tekniği ile ilgili videoların türkçe versiyonu yokmu ve bu sitede türkçe alt yazı ile yayınlanamaz mı biri olaya el atsa çok sevinirim sevgiler O0 |
Cevap: matrix'e hükmedin çok şükür sonunda geldi kitabım :) çok mutluyum. bir yandan forumdakileri de okuyorum. biraz geç kalmış olduğum için üzgünüm. 2008'de yapılmış çoğu yorumlar.keşke o zamanlar farketseymişim.neyse şimdi de faydalanıyorum. ben bir çömez olarak ilk denemelerimi yapıyorum. arkadaşımın cüzdanı için yaptığım iki nokta etkili oldu da mı bulundu yoksa kafenin sahibini çok dürüsttü ondan mı cüzdan bulundu böyle bi ikilemde kaldım. :) denemeler yapmaya devam ediyorum. dün akşam annemin ayaklarındaki ağrı için çalıştım.çok etkili olmadı sanırım. yine forumdan edindiğim bilgilerle EFT tekniğini uyguladım. onun etkisi olduğunu söylediç hatta bir kaç kez tekrarladık. amacım onu iki noktayla ağrılarından kurtarmak şimdilerde.umarım başarılı olurum. kitabın 65.sayfasındayım. ilk başlarda fazlaca teorik bilgi var ama içinde kaçırmamam gereken bilgiler olabilir düşüncesiyle satır satır dikkatlice okuyorum. :) hepimize başarıyla uygulanan bol iki noktalı günler diliyorum :) sevgilerimle.. |
Cevap: matrix'e hükmedin Bu videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum YouTube - QCT Vorstellung Quanten Bewusstseins Transformation ingilizcesi iyi olanlar Richard Bartlett in DVD sini izleyebilir. DVD linkeleri Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar bende bu konuya yeni ilgi duymaya başladım forumlar çok fazla okuyabildiğim kadar okudum kitabıda ısmarladım ancak umarım birisi cevap verir sabırsızlandım çünkü :) sorum şu; iki nokta tekniğini az çok anladım sanırım yani mesela hasta olan birinin vücudunda ellerimizi gezdirerek bulduğumuz iki noktayı daha sonra güçlü bir niyet ve imgeleme ile kuantum alanına yolluyoruz ağrısı geçiyor ama benim anlamadığım başka istekler için nasıl uyguluyoruz bir çok deneyim okudum, arkadaşının cüzdanını bulan arkadaş gibi, orada da bir nokta belirlememiz gerekiyor mu? mesela ben uzakta olan kardeşimin beni araması istiyorum onda ve kendimde hayali olarak 2 noktamı bulacağım? bunları açıklamayı etik bulmuyormuşsunuz ama yinede kitap gelene kadar bana birisi tüyo verse? çok merak ediyorum ayrıca yazdıklarımdan anlarsınız zaten kafam çok karıştı :s |
Cevap: matrix'e hükmedin Sevgili house, ttli3 Başlık içine alıntıladığım 151. sayfada bulunan yazı özet niteliğinde. Uzun olduğu için alıntılayamadım. Faydalı olacaktır. Linki aşağıda. Onun dışında ilk 30 sayfayı okudun mu bilemiyorum ancak okursan çok yararlı olacaktır. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...medin-151.html Sevgiler. actionsmile |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Merhabalar.. Ben de şu an kitabı tekrar okuyorum. bu kaçıncı okuyuşum bilmiyorum..(Bu kitap benim için Leon filmiyle tekrar konusunda yarışıyor zatengirlhaha) Ben de bir deneyimimi anlatmak istiyorum müsadenizle.. Ben bir x bankasında kariyer yolu kapalı bir pozisyonda çalışıyordum. Memur olarak alınmamıştım neyse fazla uzatmıyım.. Memur pozisyonuna geçmek istiyordum ve tek yolu bankaya yeniden başvurmaktı.. Müdürümüz bizim çalıştığımız odaya geldiğinde iki noktayı yaptım.. parmaklarım birleşti ve daha ayırmamıştım ki benim için insan kaynaklarına yazı yazacağını söyledi o anda.. konusu bile açılmamıştı kendiliğinden söyledi... peki memur olabildimmi? hayır.. ama bankada hayır.. başka bi isteğim gerçek bi isteğim gerçek oldu.. mesleğime döndüm ve bölümümde atama zor olmasına rağmen öğretmen olarak atandımhappy6 bankada memur olmak o anki durumumun biraz daha iyileşmiş haliydi belki ama tüm imgelemelerimle ve yaptığım iki noktalarımla asıl isteğim gerçekleşti.. (şimdi çalışmalarım sözleşmeli öğretmenlikten kodroya geçme üzerineu859) Sonra da atandığım yerden kendi memleketime döndüm;) iki nokta.. olumlu düşünme kuantum düşüncelerle.. Bütün yaşadıklarımız öylesine bağlı ki birbirine;) ışıkla kalın.. |
Cevap: matrix'e hükmedin Bu kitabı 2 3 yıl önce okumuştum ama içim çok ısımandı bu kitaba.İçindeki uygulamalar gerçekten işe yarıyor fakat bunun iki noktayı belirlemek ve tutmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Bu sadece bir ritüel ve bilinçaltının ikna olmasını ve inanmasını sağlıyor. |
Cevap: matrix'e hükmedin kitabı aldım okudum.. anladımı soyleyemem.. soylendgi gibi konsantre olup 2 nokta belirliyorum falan filan.. ama en cok inandıgım kendimi kaptırdıgım deneyimim bile sonuc vermedi uzun zamandır :/ |
Cevap: matrix'e hükmedin en kısa zamanda kitabı bende okumak istiyorum |
Cevap: matrix'e hükmedin Heheyttttt sonunda iki nokta tekniği yaptım ve de başarılı oldum ohhh be :))) Annemin çok kötü bir şekilde beli ağrıyordu yoğun çalıştığı için bi türlü doktorada gidemiyordu bende ilk kez birisi üstünde deneyecektim biraz korktum bilinç kaybı falan deniyo ya, neyse 2 noktayı belirledim ve aradaki enerjiyi hissettim annemide ahhh çok iyi geldi geçti derken ve beli iyiyken imgeledim yataktan doğruldu odadan çıktı bi süre sonra geldi inanmıyorum haftalardır beni süründüren ağrı geçti çok teşekkür ederim dedi hahaha bende yaptım bende yaptım bende yaptım :)))))) hemde annem iyi oldu çok mutluyum yaw :)))) hemde bilinç kaybı olmadı :))))) |
Cevap: matrix'e hükmedin herzamn sölüorumm sen süpersinn dieee |
|
Cevap: matrix'e hükmedin Arkadaşlar ben bu kitabı bulamıyorum nasıl edineceğim elinde olan burada bizimle paylaşmak isteyen birileri var mı acaba? |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaslar ben bu kitabı okumadım bu ıkı nokta olayını ve sonra ne yapmak gerektıgını tam olarak anlatırsanız sevınırım ....buarada arkadasım bırıne asık asık oldugu kısıde asık ama bırturlu ıkısıde cesaret edıp acıklıyamıyo bu yontem ıse yararmı nasıl uygulamak gerekır |
|
Cevap: matrix'e hükmedin Ben de tam senin dediğin yerde buldum şansıma ve aldım hemen okumaya başlıyorum ayrıca bu forumuda baştan sona kadar okuyacağım en iyi bunu deneyimleyenler biliri bence....:=) |
Cevap: matrix'e hükmedin |
Cevap: matrix'e hükmedin çok özür dilerim insanın inansı gelmiyor.bende çok yapmama rağmen başarılı olamıyorum.acaba bu aldatmacamı diyorum. |
Sevgiler. |
Cevap: matrix'e hükmedin herkese merhabalar, uzun bir aradan sonra tekrar foruma girebildim. bu süre içinde hayatımda çok güzel değişiklikler oldu. İkin nokta pek çalışamadım.sadece annemin ayağındaki ağrıları gidermek için 3-4 günde bir deneme yaptım. şöyle bir durum var; iki noktayı yapıyorum.annemin o an ağrısı tamamiyle geçiyor. çok rahatlıyor.fakat ertesi gün aynı ağrı yeniden başlıyor. yani tam olarak geçiremedim ağrıyı. sanırım bir yerde hata yapıyorum. yeni başlayanlara da kolaylıklar dilerim. Arkadaşımın cüzdanı mevzuu bence biraz rastlantıydı. yani artık öyle gibime geliyor. çünkü annemin ayağındaki ağrıyı gideremedim :( yılmak yok! denemelere devam edicem.. herkese sevgilerimi gönderiyorum. |
Cevap: matrix'e hükmedin vaaaoovvvv bu his mükemmeldi. e kitabı okuduktan sonra çookta inanmayarak aslında 2 nokta denemesi yaptım. şöyleki: hergün işim dolayısı ile faxla meşgulum. ve bir yere önemli bir faxı ulaştırmam gerekiyordu. bir kaç kere daha bu durumda kaldım. asla ve kat-a mesai saatlerinde faks müsait olmuyordu. yani hep meşgul. bugün yine denedim ve yine meşgul. havada iki nokta buldum. yumuşak falan değildi ama kesinlik arada çekim oldu. yaptıktan sonra ilk denememde faxımı sağ salim yolladım. ayy süper bişey ya |
Cevap: matrix'e hükmedin Ben de istiyorum yahu. :zpzp: |
Cevap: matrix'e hükmedin çok sabırsız olduğum içindirki kitabın başından 30 sayfa kadar okudum daha sonra direk iki noktaya geçtim. oyüzden olayı yüzde yüz anlamadım. ama enerjimi yoğunlaştırabildim. şimdi sürekli deneyeceğim.skan67 |
Cevap: matrix'e hükmedin forum arkadaşlarım merhaba ,ben kendimce 2 nokta tekniğini yapmaya çalışıyorum bazen oluyor bazen serbest bırakamadığım için olmuyor ,benim bir rahatsızlığım var bunun için kitaptaki zaman yolculuğunu denedim çok garip bir şey oldu birden kendimi 9 10 yaşlarında bir merdivende annem bana sarılı halde fotoğraf çektirirken gördüm ben bir anlam veremedim anlayan varsa bu vizyonu banada anlatırsa sevinirim ,iyi forumlar herkese |
Cevap: matrix'e hükmedin Forumda Matrixe Hükmedin" başlıklı bir çok konuyu ve günlükleri okuduktan sonra bayağı meraklandım ve bilgisayarın olduğu masa üzerinde denemeye karar verdim.İlk önce sağ işaret parmağımı masa üzerinde gezdirmeye başladım ve parmağımın üzerinde hareketsiz kalmaya çalıştığı noktayı bulunca parmağımı oraya sabitledim.Diğer işaret parmağımlada ikinci noktayı tespit ettim.Gözlerimi kapatıp iki noktanın arasında bir çizgi olduğunu ve bu çizginin kısalıp iki parmağımın birleştiğini gözümde canlandırdım.Sadece merak etmiştim bağlantıyı sağlayabileceğim mi diye, iki nokta yaparken aklımda belirgin hiç bir niyet yoktu.Sonra birden vücudumu ateş bastı ve terlemeye başladım.Bunun olabileceği kitapta yazıyordu.(oraya kadar okumuş ve denemeye karar vermiştim)Bağlantıyı sağladığım için çok mutlu olmuştum.Bir iki gün sonra yatakta tam uyumaya hazırlanırken kendi vücudumda da iki nokta buldum ve hayatımda olmasını ve değişmesini istediğim şeyleri gözümde canlandırdım.Canlandırmayı yaparken bacaklarım sanki krize girmiş gibi titriyordu.Bunun olabileceğini kitabı okumaya devam ettikten sonra öğrendim.İki noktayı bulmayı öğrendim, gayet güzel görsel canlandırma da yapabiliyorum, serbest bırakmayıda başarabilirsem bu iş oldu demektir.İki noktayı uygulamak isteyen bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.Denemekten bıkmasınlar ama denerken şahsi görüşüm biraz ara versinler.Bir iki gün kadar ve kendilerini huzurlu veya mutlu hissettikleri bir an denesinler.Sevgi,saygı ve en iyi dileklerimle. |
Cevap: matrix'e hükmedin sevgili arkadaşlar baştan beri tüm yazılanları okudum yaklaşık 3 yıldır bu iki nokta işiyle uğraşanlar şimdi ne durumdalar artık neden yazmıyorlar acaba insan bi noktada bırakıyormu yoksa olumsuz bişeyler mi oluyor çoook merak ediyorum lütfen cevap verin |
saygılarımla sapkal89 |
Cevap: matrix'e hükmedin cevap için teşekkürler sanırım bende başarabiliyorum iki noktayı her bulduğumda bir ürperti hissediyorum ama bununda ötesinde birşeyler olmalı öyle değil mi |
Cevap: matrix'e hükmedin Ya arkadaşlar ben de öğrenmek istiyorum bu olayı kafaya taktım ama bir türlü kitabı bulamıyorum. İnternette de bulamadım, internette bulanlar bana bildirirse çok sevinirim şu kitaba ulaşmak istiyorum artıık terli345 Sevgiler actionsmile |
Cevap: matrix'e hükmedin ben kitabı aldım okuyorum D&R dan aldımO0 |
beklenti, hayal kırıklığı getirir, bırakın OLsun, izin verin, ve düşünmeyin "olacak mı?" diye. sapkal89 |
|
Cevap: matrix'e hükmedin Ben de şimdi D&R ' dan sipariş veriyorum teşekkürler 956k |
Cevap: matrix'e hükmedin İki nokta tekniğini öğrenmek istiyorsanız "Kuantumla İyileşmenin Sırrı" kitabı okumanızı öneririm. İki nokta tekniğini farklı bir isimle güzel bir şekilde anlatmış. |
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin Bugün tam alıyodum ki kitaplar fazla gelince Kuantumla İyileşmenin Sırrı'ndan vazgeçmek zorunda kaldım :) Bi dahakine inşallah. Yalnız bi sorum var, kitap genel anlamda bi iyileşmeden mi bahsediyor yoksa sağlıkla ilgili iyileşmeden mi? Ya da her ikisi?.. |
Cevap: matrix'e hükmedin Bende alacağım bu kitabı oldukça popülermiş. Bir D&R'a gitsem gözüm dönüyor zaten. Okumadığım kaç tane var kitap var. Ama dert değil sıraya giriyorlar işte. Ha kitapçının rafında beklemiş ha evin :)))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 AM. |