![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin smil56ben kendime eft yapıcam arkadaşlarsevincli,bu iki noktayı yapamadım,neyse denemelerde bulunuyorum4897,ama olmuyooosad456 |
Cevap: matrix'e hükmedin sapkal89olmuyo demicez yapabilirim bu işi başarabilirim,her işte olduğu gibi dicez |
|
Cevap: matrix'e hükmedin selam arkakadaşlar bu gün iki noktayı daha iyi ve daha süper yapıyorum kitabın daha başındayım ama sayenizde her şeyi kapmışım valla ....iş yerimde müşteriler ve işyerim olarak iki nokta yaptım ya biraz yoruldum ama olsun çok keyifliydi ..... |
YARIŞI SEN KAZAN... |
Cevap: matrix'e hükmedin Allah seni hep böyle gönülden güldürsün sudem |
Cevap: matrix'e hükmedin benim anlamadığım bu yöntemde isteği yerine getiren nert67 o hissedene kadar bi hal olduğum enerjimi yoksa benim bakış açım mı sevincliyani bunun püf noktası mantığı ne. şimdi diyeceksiniz ki bu yöntem çaba isteyen bişey değil bu kadar zor bişeymiş gibi görmeye gerek yok ama bana çok garip geliyor burda birsürü yorum var ama benim soruma cvp yok açıklayıcı bi cvp istiyorum mümkünse biraz zor anlıyorum day789 |
|
lale45 gel kardeşim biz ''matrix engelliler'' kulübünü kuralım, en azından havamız olur...sevincli |
Cevap: matrix'e hükmedin alk78 Alıntı:
|
' o ' olmaktır. Bunu isteksizce yaparsanız işe yaramaz. Onunla bütünleşmelisiniz. Bir kere bütünleşirseniz, o morfik alanın gücüne bağlanırsınız Sihir, mucize bu şekilde olur. Yani püf nokta sensin isteğinin yerine gelmesini sağlayan yine sensin. Bir isteği noktalarken, hayal ederken, vizyonunu oluştururken son aşamada isteğinin yerine geldiğini hayal ederken o an dışardan seyreden olma nefesine kadar oradaki sensin. Birebir baş rol oyuncususun. Bunu yap ve bitir. Bir daha da düşünme serbest bırak git tv seyret bulaşık yıka meşgul ol yani rahat ol oyun oynar gibi dileğin seni bulacaktır zaten bir süre sonra sen karışma.. |
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin Allahım ya bana da iki nokta şeysi ver ya da sabır ver artık! hüfff kafayı yiycem! |
Cevap: matrix'e hükmedin [quote=gülpor;464303]Sudem slmt678,yaşamında olan güzel gelişmeleri okuduğumda senin adına çok seviniyorumgirlhaha,offblissyyine gaza geldim,bende bu yaz bu köyden gidiyor olduğumu imgeliycem,gideceğim yer ver elini istanbuulsevinclisevgileeractionsmileailece bu yaz istanbuldayız arkadaşlarrhappy6[/quoteDileğin gerçekleşsin yeter ki önce sen inan kendini orda bir iş yaparken hisset.fotoğrafla hemen olur.y789BEN BU AKŞAM SİYAHÇAYI İKİ NOKTA YAPARKEN İMGELİCEM TİPİNİ DE BİLMİYORUM AMAalk78 |
Cevap: matrix'e hükmedin Düğünde iyi eğlenceler sana tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim. Bende 6. sınıfa giden yiğenime iki nokta yaptım en son. Alamı arayım hatır sorayım dedim aman allahım çocuktan şikayet ütüne şikayet hiçbir şeyi umursamıyor çalışmıyor bugün deneme sınavına girecek kalk hazırlan demesem kalkmıyor sınavlarda çok yanlış yapıyor çok dikkatsiz falan filan kafamı şişirdi. Ben güldüm sadece dur şu nu iki noktalayım dedim. Önce iki nokta buldum sonra çocuğun sınav sonucunu mutlu bir şekilde annesine annesininde bana iletmesini hayal ettim mutlu yüz ifadelerini uzay boşluğuna gnderdim ve bitirdim. Hiç kasmadım çünkü ablam için olabilir ama benim için bu sorun teşkil etmiyordu Ertesi gün ablam aradı sınavı sordum Ooo çok iyi bugüne kadar girdiği bütün sınavlardan en iyisi en önemliside matematikten sıfır yanlış (ablam için bu çok önemli matematik) dedi Yaa birde o gün çocuğu sınava götürmemeyi düşünüyordunuz ne oldu dedim. Öyle bir başarı işte bende mutlu oldum Ablama kızı için neler yaptığımı anlattım. gerçek sınavda mutlaka görüşelim dedi (ayrı şehirlerdeyizde ) Ben bu işi biliyorum yaa.. bana yol gösteren herkese minnettarım. Sizinle olmak çok güzel gerçekten. Gerçekten HAYAT DEĞİŞTİRİYOR burası |
Cevap: matrix'e hükmedin [quote=Siyahça;464304]Allahım ya bana da iki nokta şeysi ver ya da sabır ver artık! hüfff kafayı yiycem![/quote siyahçam yapma ne olur beni çok üzüyorsun hadi gel iki noktayı birlikte yapalımpartysmiley |
Cevap: matrix'e hükmedin tipimi üyelerin fotoğrafları kısmısından bulabilirsiniz, kısa, şişman ve kelim...kahvesmiley hadi yapalım da havadan bir yerden bir nokta mı tutayım önce, rastgele bir yerden mi? |
|
Cevap: matrix'e hükmedin Evet o kadar çok soru sormuşsunuz ki oku oku günlerce not al dünyam döndü ama hepsi gerçekten eğiticiydi düşüncenize sağlık. Storm, Mumınokan, Hayalayaz, Redflowers sabırla cevaplamışlar. Bazen mesajlarından anladığım kadarıyla tansiyonları fırlamış ama anlamadığımız için hemen yumuşayıvermişler sonra y789ama bak sabırları boşa çıkmamış hiçte.. bizim başarımız onların başarısıalk78değil mi ya? |
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin Ben bunu hiç düşünmemiştim tavsiyene mutlaka uyacam sudem sağol.. Melekler hımm.. |
Cevap: matrix'e hükmedin hah işte böyle taane taaane anlatın güzel arkadaşım! bak bunu bilmiyordum işte; noktanın biri diyelimki oğlan, diğeri oğlanın sınavı... ben o iki noktayı sadece havadan elimizle bulacağımız elektriksel bir çekim gibi birşey sandım... mesela bir yerden miras kalsın istiyorsak, bir akrabayı ölerken düşünmek ilk nokta, paranın bizim hesaba yatması da ikinci nokta mı olur? |
Cevap: matrix'e hükmedin Siyahça masanın üzerinde sağ elinin orta parmağını gezdir parmağın yapışmaya başladığı noktayı bas.bu sen diyelim ikinci nokta sol orta parmağınyine gezdir yapışan hareket etmeyen noktada bastır.bu da istediğin olay neyse değişmesi gereken yada.bu iki parmağın birbrini çektğini zihninde canlandır.niyetini düşün bağlantı esnasında istedğin olayı olmuş şekilde ayrıntıları ile düşün.sesleri duy zihninde |
Cevap: matrix'e hükmedin Arkadaşlar bir süredir uzak kalmıştım konudan. Bugün okuyunca çok hoşuma gitti buradaki paylaşımlar ve yeniden motive oldum. Hepinize teşekkür ederim paylaşımlarınız için... [quote=lale85;464290]benim anlamadığım bu yöntemde isteği yerine getiren nert67 o hissedene kadar bi hal olduğum enerjimi yoksa benim bakış açım mı sevincliyani bunun püf noktası mantığı ne. Bunun püf noktası her ikisi de. Şöyle ki; Kuantum alanda sonsuz seçenek veya olasılık var ve biz bilerek bilmeyerek seçmiş olduğumuz seçenekleri yaşarız. Yaşadığımız seçeneğin de realite oduğunu sanıyoruz. Başka bir deyimle realitenin seçmiş olduğumuz olasılıktan ibaret olduğunu sanıyoruz. Oysa sonsuz seçenek kadar realite var kuantum alanda. olmasını istediğimiz durum da buna dahil. İşte iki nokta tekniği de kuantum alana girişi sağlıyor. Halihazırda var olan durum (birinci nokta) ve kuantum alanda seçtiğimiz alternatif durum(ikinci nokta) arasında bağı kurduğumuzda o enerjiyi hissediyoruz. Enerjiyi hissetmek için her hangi iki nokta yeterli. Ancak amaç salt enerji hissetmek değil, istediğimiz bir durumu realiteye getirmek olduğuna göre o istediğimiz durumu da belirlememiz gerekli. Bunu da imgeleme veya arketipten yararlanma yoluyla yaparız. Aklıma gelen bir örnekle açıklamaya çalışayım. Evimizde iş gören elektrik akımı ve tesisatı var değil mi? İstediğimiz lambayı açmak için onun anahtarına basarız. Bastığımız anda lambayla arada elektrik bağlantısı kurulur. Düğmeye basarız, lamba yanar. İki nokta arasında köprü kurulur, fizik yasası işler.Buraya kadar mekanik bir durum söz konusudur. Fakat biz mekanımızdaki ışığın rengine, gücüne ve mekanın estetiğine göre seçim yaparız ve o sonucu sağlayacak lambayı seçeriz. İşte burası ikinci kısma tekabül eder, alternatif durum seçimi. Seçtiğimiz, istediğimiz sonucu ikinci nokta olarak kullanabilmek için de imgelemeyi kullanıyoruz. İlla da uzun uzun imgelemek de şart değil bence, o sadece bir araç, yeter ki ikinci noktaya net bir durum koyabilelim. Ancak işin mantığını kavramaya çalışırken karmaşık hale getirmeye gerek yok bence. Bu bir sistem ve basitçe uygumak yeterli.Bu noktada sudem8 e katıldığım bir yer var, istediğimiz durumun zihinsel olarak fotoğrafını çekmek çok etkili oluyor bende de.. Umarım açıklayabilmişimdir. Sevgiler herkese... |
s45apk |
|
önce ilk noktayı hissettim (allahtan masa pis, her nokta eline yapışıyor zaten) bu nokta bendim..sonra ikinci noktayı buldum ve memleketten bir miras toprağın satıldığını, 25 milyorun bize düştüğünü hayal ettim, hatta yeğen telefonla arayıp müjde veriyordu...bu ikinci nokta paraydı yani...iki noktanın birbirini çektiğini düşündüm... e şimdi teknik bu mu? oldu mu yani? doğru yaptım mı? |
Cevap: matrix'e hükmedin masadaki deneme olayı ve aradaki çekimi kavramak için ama zihnindede iki nokta belirle iki olay mesela dün ben boş evi bir nokta zihnimde yani havada yeni kkiracı bir nokta belirledim kontrat imzalıyoruz tokalşıyoruz ben hayırlı olsun diyorum hayal gücünü kulan ama içinde başrolde ben varım yaşıyorum filmgibi sesler duy olduğuna dair gerçekleşmiş şükrediyorsun bunlar senin hayal gücüne kalmış...iste ve bırak o arada şüpheye düşmeolur mu olmaz mı kendini bırak.şüphe engel teşkil eder...sapkal89 |
Cevap: matrix'e hükmedin bir dakika, güzel kardeşim, tane tane...biliyorsun karşında tam bir nohutbeyin var... şimdi o havadaki noktaları zihnimizden mi uyduruyoruz? yani elektriksel bir çekim ya da enerji akımı gibi birşey hissetmeye gerenk yok değil mi? zihnimizde iki noktayı hayal ediyoruz sadece ve rastgele ellerimizi iki nokta varmış gibi tutuyoruz, öyle mi? anlamış mıyım? ama aradaki çekimi yine de hissetmeliyiz, bu nasıl olacak? belki örnekle daha mı iyi anlarım: mesela pazartesi müfettiş şeysileri teftişe gelecek bizi...havadan bir nokta kaptım; bu ben...zavallı ben...ikinci bir nokta daha; bu da müfettişin bana havadan verdiği 100 tam not...smil56 şimdi iki elim birbirini çeksin, oluyor mu? |
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin havadakinde parmakları tutman gerekmiyor.zihinde düşündüğün kişi bir nokta sen bir nokta veya iki olay amabağlantı kurulduğunda niyet ve hayal ediyorsun.herşey zihninde yürüyüş yaparkenyol tenhaken yapıyorum o kişiyide gözümün önünde canlandırıyorum |
Cevap: matrix'e hükmedin evet masa üstü daha kolay gibi..en azından yapışan nokta bulmak mesele değil...(bak dikkat ettim şimdi, aslında barnaklarım klavyeye de yapışıyor!ya ben bu işi feci kıvırdım ya da bu ev feci pislenmiş!) peki barnakları en son yanyana getiriyor muyuz? çekimi her defasında hissetmek şart mı? ben öbür türlü hayal kurma, gerçekleşmiş gibi düşünme işlerinde zaten feci başarılıyımdır...hele de kabus, gerilim gibi hayaller kurmada üstüme yoktur! not şeysi: evet ben feci mükemmelim, Allah belamı versin ne kadar da zekiyim, muhteşem ötesiyim! |
Cevap: matrix'e hükmedin bağlantı anında başka birşey düşünmüyorsun bütün enerjini o hayal ettiğin niyetine odaklanıyorsun.bunu hissediyorsun zaten göremedğimiz bir çekim oluyor o anda bunu masada anlayabilirsin güzelim |
Cevap: matrix'e hükmedin sen denemelere başla çayımı içince sorularını cevaplıcam ama sürekli kendini küçük görme ve aşağılamandan rahatsız oldum hep kendini yetersiz hissediyorsun arkadaşım.sen değerlisin teksin özelsin |
Cevap: matrix'e hükmedin eyvah, şimdi de bağlantı meselesi çıktı! bağlantı kurmak nasıl oluyor? zihnen bağlı düşünmek gibi değil mi? yeğen hala aramadı bu arada! kahvesmiley |
Cevap: matrix'e hükmedin tamam güzel kardeşim, bak keyfine, çayını al, yemeğini yemediysen ye, yanında olsam inan hizmet edeceğim! sen bana şunu öğret, bak her gece dua edeceğim sana... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM. |