Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

ESOS 01-06-2009 01:21 AM

Cevap: matrix'e hükmedin

arkadaşlar bu iki nokta olayı harika valla .. bir haftadır eşim yazlıkta çocuklarlayım normalde eşim bilgisayarı bize pek kaptırmaz bizde öyle meraklısıda değiliz ama allahtan işte bi akşam bakim bundan ne anlıyo dedim geçtim başına nerden nereye burası çıktı karşıma hatta başka biyere tıklarken yanlışlıkla girdim yani aslında doğru yerdeymişim şimdi eşim gelince bilgisayarı paylaşamayacağız neyse iki nokta yaparım onun hevesi kaçıverir meydan bana kalır ...

ışıkk 01-06-2009 01:24 AM

Enerjin çok güzel sevgili Sudem pozitiflik katıyorsun gerçekten.
Sevgilerimle.

sudem8 01-06-2009 01:50 AM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464726)
arkadaşlar bu iki nokta olayı harika valla .. bir haftadır eşim yazlıkta çocuklarlayım normalde eşim bilgisayarı bize pek kaptırmaz bizde öyle meraklısıda değiliz ama allahtan işte bi akşam bakim bundan ne anlıyo dedim geçtim başına nerden nereye burası çıktı karşıma hatta başka biyere tıklarken yanlışlıkla girdim yani aslında doğru yerdeymişim şimdi eşim gelince bilgisayarı paylaşamayacağız neyse iki nokta yaparım onun hevesi kaçıverir meydan bana kalır ...

y789İnanın biz de nasıl girdik bulduk,bilemiyoruz sanki bir kuvvet hepimizi buraya çekti, çekim çok kuvvetli...siz olayı çözmüşsünüz bravo her işin bir kolayı var..25889

Siyahça 01-06-2009 01:51 AM

bütün site işi gücü bırakmış benim için uğraşıyor! çok utanıom! utananadam

ama keyfini çıkarmayacağıma da söz veremem!

sudem, gülporu sevme beni sev! k8908

aslında biliyor musunuz benim burcum aslan...yani içimde potansiyel bir lider yatıyor! (ciddi ciddi yatıyor ama...pek ayakta göremezsiniz!)
biiiiiirrrr sürü yeteneğim var! ahh hepsini bir değerlendirsem, tüm dünya hayran kalır yeteneklerime!

bak sudem, iyi düşün bacım, benden bir megaloman yaratmak üzeresin! sonra susturamazsın, bence abartmayalım fazla...sevincli

sudem8 01-06-2009 02:06 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464730)
Enerjin çok güzel sevgili Sudem pozitiflik katıyorsun gerçekten.
Sevgilerimle.

çook teşekkür ederim. bundan bir sene önce bende karamsar ve kendimi suçlayan mutsuz biriydim.kendime acımak ve acındırmaktan başka birşey yapmadığımı anladım.sürekli bunlar benim başıma niye geldi diye hayıflanan biriydim.ağla2Maddi manevi ne kadar terslik gelip, beni buluyordu.her sabah bugün ne haber alacağım diye beklerdim.bir işim düz gitse kafamı kıracağım derdim ve haklı çıkardım956k çünkü terslik mutlaka olurdu.haklı çıktım diiye sevinirdim956kpartysmileyarkadaşların yaşadıklarını ben de yaşadığım ve düzeltebildğim için sadece yardımcı olmak istiyorum.hepimizin amacı ışığı bulup,hayat amacımıza ulaşmakf678h.sonuçta mutlu olmak,kendimiz olmak ve yalnız olmadığımızın bilincinde hareket etmek...sadece maddi olarak rahatladığım gibi manen de huzurluyum.içim çok huzurlu kin nefret kalmadı,kendimi de affettim.önemli bir işim vardı o beni çok üzüyordu.dün o işte çözülmeye başladı.y789şimdi arkadaşların sorunlarını çözmek için burdayım

sudem8 01-06-2009 02:13 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464742)
bütün site işi gücü bırakmış benim için uğraşıyor! çok utanıom! utananadam

ama keyfini çıkarmayacağıma da söz veremem!

sudem, gülporu sevme beni sev! k8908

aslında biliyor musunuz benim burcum aslan...yani içimde potansiyel bir lider yatıyor! (ciddi ciddi yatıyor ama...pek ayakta göremezsiniz!)
biiiiiirrrr sürü yeteneğim var! ahh hepsini bir değerlendirsem, tüm dünya hayran kalır yeteneklerime!

bak sudem, iyi düşün bacım, benden bir megaloman yaratmak üzeresin! sonra susturamazsın, bence abartmayalım fazla...sevincli

956k956knolur kendindeki iyi tarafalarını uzun uzun yazmanı istiyorum.aslan burcu sever aslında kendini göstermeyi.amanooo67 Allahım siyahçam çözülüyooorrr çoook mutluyum.khkh56

ESOS 01-06-2009 02:14 AM

hadi arkadaşlar siyahçaya iki nokta yapmaya davet ediyorum sizi ben yaptım voltranı oluşturalım bir megolaman yaratalım nesi kötü valla çok iyi hadi kolay gesin

sudem8 01-06-2009 02:21 AM

siyahçam atış serbest yaz Allah aşkına bırak, megolaman desinler.yazarsan seni daha çok severim gülpor duymasın12389 sen ne hissedersen karşındakilerde onu hissedermiş biliyormusun.Ben bazen kendimi iyi hissederim.bakarım şöyle aynaya yyaşımı hiç 46 göstermiyorum ben genç görünüyorum derim.inan dışarıya çıkayım en az 3 kişi bunu söyler,yaşını hiç göstermediğimi...kötü hissettğim zamanlarda mutlaka çok bozulmuşsun.bugün göçmüşsün.nasıl birşeydir anlamadım.sen kendini değersizbulunca karşındakilerde doğru sanıp öyle davranırlar sende çook üzülürsün sen değerlisin sitemizin siyahahçasııı956k

ESOS 01-06-2009 02:29 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464750)
siyahçam atış serbest yaz Allah aşkına bırak, megolaman desinler.yazarsan seni daha çok severim gülpor duymasın12389 sen ne hissedersen karşındakilerde onu hissedermiş biliyormusun.Ben bazen kendimi iyi hissederim.bakarım şöyle aynaya yyaşımı hiç 46 göstermiyorum ben genç görünüyorum derim.inan dışarıya çıkayım en az 3 kişi bunu söyler,yaşını hiç göstermediğimi...kötü hissettğim zamanlarda mutlaka çok bozulmuşsun.bugün göçmüşsün.nasıl birşeydir anlamadım.sen kendini değersizbulunca karşındakilerde doğru sanıp öyle davranırlar sende çook üzülürsün sen değerlisin sitemizin siyahahçasııı956k

tüm sözlerine katılıyorum belliki şanal serisini okumuşsun bende okudum hatta beynime yazdım kendini nasıl hissedersen aynen yanıtını alıyosun onsekiz yaşında kızım var kardeşim sanıyolar.... şimdi siyahça bunu okursa güler valla bunlar megolaman olmuş zaten diyekhkh56

sudem8 01-06-2009 02:38 AM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464753)
tüm sözlerine katılıyorum belliki şanal serisini okumuşsun bende okudum hatta beynime yazdım kendini nasıl hissedersen aynen yanıtını alıyosun onsekiz yaşında kızım var kardeşim sanıyolar.... şimdi siyahça bunu okursa güler valla bunlar megolaman olmuş zaten diyekhkh56

kitapların serisini okusam iyi hepsini uyguladım seminerlerine katılıyorum kaç kişininde hayatı değişti sayemde benim ki de sözverdim yaptıklarımı paylaşmak için.

ESOS 01-06-2009 02:49 AM

evet olay budur işte harikasın bende uyguladım hepsini çok şükür ama seminerlere katılamadım çünki pazar günleride çalışıyorum arkadaşlarım katılıyor bilgileri onlardan taze taze alıyorum saolsunlar. ve depresyonda olan müşterilerime şanal kitapları tavsiye ediyorum nerdeyse yanımdan hiç ayrılmıyolar çoğu şanalın seminerine katıldı hepsi harikalar şimdi aynı paylaşım duyguları içindeyiz ... öncedende böyle biriydim yani hep pozitif ama şimdi daha bilinçliyim çok şükür.ışık elçinin rüya rehberi adlı kitabını oku inanılmaz bişey ve uygula ben uyguladım ve rüyamda özbenliğimle kucaklaştım sana o hazzı anlatamam yazarken bile içim titriyo valla .

sudem8 01-06-2009 03:06 AM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464756)
evet olay budur işte harikasın bende uyguladım hepsini çok şükür ama seminerlere katılamadım çünki pazar günleride çalışıyorum arkadaşlarım katılıyor bilgileri onlardan taze taze alıyorum saolsunlar. ve depresyonda olan müşterilerime şanal kitapları tavsiye ediyorum nerdeyse yanımdan hiç ayrılmıyolar çoğu şanalın seminerine katıldı hepsi harikalar şimdi aynı paylaşım duyguları içindeyiz ... öncedende böyle biriydim yani hep pozitif ama şimdi daha bilinçliyim çok şükür.ışık elçinin rüya rehberi adlı kitabını oku inanılmaz bişey ve uygula ben uyguladım ve rüyamda özbenliğimle kucaklaştım sana o hazzı anlatamam yazarken bile içim titriyo valla .

956k aldım almaz olurmuyum rüya günlüğüm var zaten rüyalarıma çok önem veririmsevincliseminerde yapılan meditasyonlar çok etkili orda mutlaka olup yaşamak çok önemli mutlaka gitmeni öneririm.sonra mucizeleri bekle garanti veriyorumy789

MuminOKAN 01-06-2009 09:14 AM

selamlar.
bir kaç gün yoktum. bayağı sayfalar birikmiş.

siyahça neden olumsuzluklara odaklanıyoruz?
yapmamıyorum... neden olmuyor... vs vs. öncelikli çalışmalarınız küçük çaplı eylemler için olsun. olmadığı zamanlarda size üzüntü veremeyecek eylemler.

zaten alıştıkça daha sonrasında kendiniz diyeceksiniz. neden biraz daha büyük işler için kullanılmasın. ve denemeye başlayacaksınız. ilkinde olmayabilir ama ikincisinde de olmaycağı anlamına gelmiyor. denemek gerekiyor. bıkmadan.

ve bir mesajınızada demişsiniz. "yeğenim hala aramadı"... bu düşünce hala sizdeki, hala aramadı... sizde olduğu sürece de aramayacaktır. normal işlerinize devam edin. siz unuttuğunuz "an" sizi arayacaktır.

http://www.astroset.com/bireysel_gel...mages/n185.jpg

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

ESOS 01-06-2009 10:05 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464758)
956k aldım almaz olurmuyum rüya günlüğüm var zaten rüyalarıma çok önem veririmsevincliseminerde yapılan meditasyonlar çok etkili orda mutlaka olup yaşamak çok önemli mutlaka gitmeni öneririm.sonra mucizeleri bekle garanti veriyorumy789

evet tatlım gerçekten bu ara mucizeler yaşıyoruz aynı dönemde başladığımız arkadaşlarımla biz mucizelerle birlikte sıçrama yaşadığımızı düşünüyoruz allah herkese nasip etsin aydınlık içinde olO0

sudem8 01-06-2009 10:45 PM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464840)
evet tatlım gerçekten bu ara mucizeler yaşıyoruz aynı dönemde başladığımız arkadaşlarımla biz mucizelerle birlikte sıçrama yaşadığımızı düşünüyoruz allah herkese nasip etsin aydınlık içinde olO0

y789Ben de aynı bazen inanamıyorum, artık hayat o kadar anlamlı ve güzel geliyor ki herşeyden zevk alıyorum.oğlum da bunun farkında eskiden seninle telefonla konuşmak bile istemiyordum diyor.başıma gelen olumsuz olayları anlatırken oğlum bile benden uzaklaşmış hiç farkında değildim.darısı diğer arkadaşların başına...s456

ESOS 01-06-2009 11:46 PM

arkadaşlar dün çok yakın olduğum arkadaşım işyerinden tazminat isteyeceğini ama patronunun biraz huysuz bi insan olduğundan bahsetti yani tazminatını biran önce istiyordu beraber iki nokta yaptık hemde sonucu bu gün olacaktı ve bunu başardık patron tazminatını hesaplatmış ama senin yirmi yıllık bir emeğin var ne istiyosun rakamı sen söyle demiş inanın hiç şaşırmıyorum çünki hayatınız artık bizim ellerimizde paylaşmak istedim herkes yapabilir yapıp unutup bekliyorum ufak tefek yaptıklarımıda yazmıyorum .başarılar

ismira 02-06-2009 01:23 AM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464851)
arkadaşlar dün çok yakın olduğum arkadaşım işyerinden tazminat isteyeceğini ama patronunun biraz huysuz bi insan olduğundan bahsetti yani tazminatını biran önce istiyordu beraber iki nokta yaptık hemde sonucu bu gün olacaktı ve bunu başardık patron tazminatını hesaplatmış ama senin yirmi yıllık bir emeğin var ne istiyosun rakamı sen söyle demiş inanın hiç şaşırmıyorum çünki hayatınız artık bizim ellerimizde paylaşmak istedim herkes yapabilir yapıp unutup bekliyorum ufak tefek yaptıklarımıda yazmıyorum .başarılar

Ay, ne güzeell...İmrendim doğrusu. Ben de deneyeyim yeniden...

gülpor 02-06-2009 01:36 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464750)

smil56duydum arkadaşlar ,bir gün giremedim nete ,neler olmuş nelerwink77,hepiniz süpersiniz,bu site de gözümde ,hani uzay araştırma merkezleri olurya,onun gibi canlanıyo ve insanlar harıl harıl ışık olmak için çalışıyosevincli

ismira 02-06-2009 02:45 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464865)
smil56duydum arkadaşlar ,bir gün giremedim nete ,neler olmuş nelerwink77,hepiniz süpersiniz,bu site de gözümde ,hani uzay araştırma merkezleri olurya,onun gibi canlanıyo ve insanlar harıl harıl ışık olmak için çalışıyosevincli

İlahi gülpor, alemsin:)

Ben gidip ışık olmaya çalışayım biraz, uykum izin verirse tabii...Neyse ki ışığa dönüşmek için araçlarımız bol. Çok çok dayanamazsam, reikimle dönüşürüm uykumda bile. Şükürler olsun ttli3

Uzay araştırma merkezindekiler için de melekler çağırıyorum buraya:
O0O0O0

sudem8 02-06-2009 08:34 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464865)

kahvesmileysiyahçam tutturdu gülpor'u sevme beni sev diye...ne yapayım niyetimiz siyahçanın adını dahi değiştirip beyazca yapmak,yoksa huysuzlanacak..girlhaha.aman sen idare et, artık gülporcum.siyahçada biraz düzelmeler gelişmeler var...hafif grileşmeye başladı.Beyaza doğru gidiyoruz....sevincli

sudem8 02-06-2009 08:39 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464863)
Ay, ne güzeell...İmrendim doğrusu. Ben de deneyeyim yeniden...

kahvesmiley arkadaşım ne duruyorsun denemesi bedava,para isteyen yok sadece işlerin yoluna girer o kadar.girlhahabenim artık her istedğim olduğundan acaba olurmu olmaz mı kuşkuyla yapmıyorum.partysmileydaha başarılı oluyor.küçük işlerle başlarsan daha iyi oluyor.küçük bir bilgi956k

gülpor 02-06-2009 08:39 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464883)
kahvesmileysiyahçam tutturdu gülpor'u sevme beni sev diye...ne yapayım niyetimiz siyahçanın adını dahi değiştirip beyazca yapmak,yoksa huysuzlanacak..girlhaha.aman sen idare et, artık gülporcum.siyahçada biraz düzelmeler gelişmeler var...hafif grileşmeye başladı.Beyaza doğru gidiyoruz....sevincli

sevinclimesaj alınmıştır Sudemgirlhaha

dejaa 02-06-2009 09:05 AM

çekim yasası benim için şahane birşekilde çalışmaya devam ediyor :))
bu konu hakkında ankarada bir eğitim semineri araştırıyordum hatta bu konuda türkiyede isim yapmış kişiyi buldum ama istanbuldaydı kendisi ... mail ile ankarada eğitim semineriniz olacakmı diye mesaj attığımda ... evet dün karar verdik bu hafta sonu ankaradayız dedi ... hi hu haaaaa... hemen yerimi ayırttım tabi ki :))

ismira 02-06-2009 12:08 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464885)
kahvesmiley arkadaşım ne duruyorsun denemesi bedava,para isteyen yok sadece işlerin yoluna girer o kadar.girlhahabenim artık her istedğim olduğundan acaba olurmu olmaz mı kuşkuyla yapmıyorum.partysmileydaha başarılı oluyor.küçük işlerle başlarsan daha iyi oluyor.küçük bir bilgi956k

Teşekkür ederim motivasyon için^-^
Küçük denemeler yapıp sonuç da almıştım. İşe yaradığını biliyorum, mantığını gayet iyi kavradım. Ama sonra devam etmedim. Benim sorunum da sebatsızlık. Bir şeyle öğrenene kadar ilgiliyim. Öğrendiğimi hissettiğim an hooop, başka konuya! Oradan oraya atlamaktan alıkoyamıyorum kendimi.sad456 (Halen anneannemin "kızım, hayatta her şeyi bil, öğren de yapmazsan yapma!" telkini "her şeyi öğren de yapma" şekline dönüşerek bilinçaltımdaki tahtını korumakta.12389)

Neyse ki buradayım, bak yazıya dökünce anneannemi göndermek geldi içimden. Ben bunu yapayım, artık helalleşeyim de o nurlar içinde rahat etsin, benim de öğrendiklerim işe yarasın. İki noktaya da başlayayım hemen! Hazır böylesi dayanışma ortamını da bulmuşken, değil mi ama?
Dünden beri bir iki deneme yaptım ama konsantre olamadım, denemeye devam...
Sağolasın sudem8, iyi ki varsın... kiss3

sudem8 02-06-2009 06:35 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464905)
Küçük denemeler yapıp sonuç da almıştım. İşe yaradığını biliyorum, mantığını gayet iyi kavradım. Ama sonra devam etmedim. Benim sorunum da sebatsızlık. Bir şeyle öğrenene kadar ilgiliyim. Öğrendiğimi hissettiğim an hooop, başka konuya! Oradan oraya atlamaktan alıkoyamıyorum kendimi.sad456 (Halen anneannemin "kızım, hayatta her şeyi bil, öğren de yapmazsan yapma!" telkini "her şeyi öğren de yapma" şekline dönüşerek bilinçaltımdaki tahtını korumakta.12389)

Neyse ki buradayım, bak yazıya dökünce anneannemi göndermek geldi içimden. Ben bunu yapayım, artık helalleşeyim de o nurlar içinde rahat etsin, benim de öğrendiklerim işe yarasın. İki noktaya da başlayayım hemen! Hazır böylesi dayanışma ortamını da bulmuşken, değil mi ama?

ismiracım anneannenden özgürleş hemen,sen de hertür bilgi yetenek mevcut niye bırakacaksın ki...geçenlerde en büyük sorunum için yaptım.çok önemli ve yasal bir olaydı.inanın karşı tarafın avukatı haber göndermiş gelsin anlaşalım diye hayretler içinde kaldım.halbuki avukatıda kötü niyetli sorunlu olduğum kişiyle birlik sanıyordum.çünkü kötü niyetli insanlar.çok sevindim.ama yaparken kendimden çok emin olarak yaptım.küçük işler olduya.şimdi rüyada gibiyim.iyiki bu siteye girmişim.Allahın bir lütfu bu bana...senden de bu tekniği öğrendim hemen yazdım uygulamaya başladım bile..dediğin çok doğru gelip özür dilemesinden ziyade ben o enerjiden arınmak istiyorum.nasıl olsa o insan bana bir şekilde özür dileyecek..paylaştığın için çok saolsmil56

ismira 02-06-2009 08:30 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464959)
ismiracım anneannenden özgürleş hemen,sen de hertür bilgi yetenek mevcut niye bırakacaksın ki...geçenlerde en büyük sorunum için yaptım.çok önemli ve yasal bir olaydı.inanın karşı tarafın avukatı haber göndermiş gelsin anlaşalım diye hayretler içinde kaldım.halbuki avukatıda kötü niyetli sorunlu olduğum kişiyle birlik sanıyordum.çünkü kötü niyetli insanlar.çok sevindim.ama yaparken kendimden çok emin olarak yaptım.küçük işler olduya.şimdi rüyada gibiyim.iyiki bu siteye girmişim.Allahın bir lütfu bu bana...senden de bu tekniği öğrendim hemen yazdım uygulamaya başladım bile..dediğin çok doğru gelip özür dilemesinden ziyade ben o enerjiden arınmak istiyorum.nasıl olsa o insan bana bir şekilde özür dileyecek..paylaştığın için çok saolsmil56

Anneannemle bağ kesme çalışması yaptım, çok iyi oldu. O da ben de huzurlu ayrıldık...

Şimdi şu iki noktayı hayatıma geçirmek istiyorum...MüminOkan dan ilk duyduğumda muhteşem bir şey olduğunu düşünmüştüm. Bir kaç dakikalık uygulama ile elde edilemeyecek şey yok gibi, sınırsız olanaklar sunan bir sistem olduğunu düşünüyorum. "Buna rağmen ne duruyorsun?" dersen de haklısın...

Şimdi ben geriye dönüp senin nasıl yaptığını adım adım inceleyip kopyalayayım en iyisi. Kopya değil, hani modelleme deniyor ya, modelleyeyim seni:))

Ya da siyahça'dan devralıp (aman duymasın) , sil baştan ben anlattırayım sana:))

Siyahça 02-06-2009 08:37 PM

duydummm! hy789

anlattır valla, ben unuttum çünküm! sevincli

sudem beni yakalayabilemeeezzz!kahvesmiley

sudem8 02-06-2009 08:40 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464974)
duydummm! hy789

tabi buldun beni ufak tefek.çok hızlı koşarım bak.ayrıca her ay istanbuldayım haberin olsun şekercimkhkh56

Siyahça 02-06-2009 08:44 PM

ben orda değilim ama...:(

şimdi izmirdeyim...oraya beklerim sudem bacım...

ismira 02-06-2009 08:49 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464974)
duydummm! hy789

Ay, duymuş hemen de!..

Ben de matrix engellilere mi katılsam yoksa diyordum. Ama önce deneyelim biraz değil mi?

Bugün masada denemeye kalktım, siyahçanın denemesi geldi aklıma. Yaa, hakkaten tüm masalar mı yapış yapış? Masayı değiştirdim yine olmadı.bad45

Neyse bugün akşamüstüne kadar pek iyi değildim, enerjim taban yapıyordu, yeni yeni kendime geldim. O yüzden kendime şans tanıyorum.smil56

ismira 02-06-2009 08:52 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464978)

Ay ben de İzmir'deyim! Hadi siyahça sudem'i buraya alalım..

sudem8 02-06-2009 08:59 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464978)

olsun ben seni gelir bulurum eşimin ablası bostanlıda oturuyor,bayramda izmirdeydim..

sudem8 02-06-2009 09:00 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464982)
Ay ben de İzmir'deyim! Hadi siyahça sudem'i buraya alalım..

gelirim sizlerle tanışmak için özel olarak benim için zevktiry789

ismira 02-06-2009 10:39 PM

Bunu bir söz olarak kabul ettim:)
Ayrıca benim için de zevk olur!..

(Cevap yazmakta geciktim, özür dilerim, acil çıkmam gerekmişti)

ESOS 03-06-2009 12:46 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464905)

selam tatlım önce şu sebatsizim deme kendine her öğrendiklerimi aynen olduğu gibi uyguluyorum artık desen zaten sen olayı çözmüşsün bence beynindeki bu sebatsizlik kodunu değiştir anneannenden özgürleş onu gözünün önünde canlandır ve bu kalimeleri değiştirerek söyediğini düşün yani her şeyi öğren ve yap çocuğum gibi bunu sana söylediği o zamanada gidip yapabilisin işe yarıyor... o zaman gelsin iki noktalar ....

Siyahça 03-06-2009 01:35 AM

izmir toplaşması mı yapıyoruz yani?! sevincli

esos insanı ile dı dezırt insanı da gelsin...

nilsoy da gelsin, günlüğü alıp...

haaa bu arada, bu anneanneyi özgürleştirme olayı nedir bacılar? benimki öldü de iş çıkarmayın başıma!

sudem8 03-06-2009 01:44 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465037)

haaa bu arada, bu anneanneyi özgürleştirme olayı nedir bacılar? benimki öldü de iş çıkarmayın başıma!

onu ismiraya sor.anneannesinden özgürleşen oy789

ismira 03-06-2009 12:48 PM

Aaa, burada yazılanları kaçırmışım gece, iki nokta yapmaya dalıp...khkh56

ismira 03-06-2009 01:08 PM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465025)
selam tatlım önce şu sebatsizim deme kendine her öğrendiklerimi aynen olduğu gibi uyguluyorum artık desen zaten sen olayı çözmüşsün bence beynindeki bu sebatsizlik kodunu değiştir anneannenden özgürleş onu gözünün önünde canlandır ve bu kalimeleri değiştirerek söyediğini düşün yani her şeyi öğren ve yap çocuğum gibi bunu sana söylediği o zamanada gidip yapabilisin işe yarıyor... o zaman gelsin iki noktalar ....

ESOS' cuğum, ilgine teşekkür ederim canım. Sebatsızlık konusunda haklısın.

"Sebatsızlığı sevgiyle geride bıraktım.Artık tüm bildiklerim ve öğrendiklerimi yetenek ve becerilerimle mükemmel şekilde birleştirerek hayata geçirmeye ve yaratıcılığımın en doğru ve doyumlu şekilde tezahürüne niyet ettim"
Benim ve bütünün hayrına...Amin.^-^

Dün hemen bir bağ kesme çalışması yapmıştım zaten anneannemle. O da şaşırdı, söylediği nasihatin nasıl olup da "her şeyi öğren, ama yapma" ya dönüştüğüne sevincli Doğrusu konusunda anlaştık ve huzurla vedalaştık, ikimiz de özgürüz artıky789

Bende bir gayret, bir gayret sorma gitsin...Şimdiye kadar öğrendiğim her ne varsa coştu:))

"Öğren, öğret hakkı halka gürle coş!
Durma duuurmaaaa, kooooşşş!..."

Yalnız iki nokta seçiminde zorlanıyorum henüz. Kimi kime ya da ne yi neye bağlayacağımda kararsızlık yaşayıp bozuyorum işi. Ama kararlıyım, oyunu yeniden öğreneceğim.alk78

ismira 03-06-2009 01:15 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465037)

Yapsak bir toplaşma(!sevincli) fena mı olur yani? Pek gırgır bir grup oluşuyo sayende... Evet evet onlar da gelsin!

Anneannem benim de öldü, bilinçaltımdan ses vermeye devam ediyordu da ondan özgürleşiyorum canım...

Sende ses vermeye devam eden kimi bulursan kap gel, özgürleştirelim seni dey789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:45 PM.