![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin bilinçaltımdan ses vermeye devam eden bir anneannem bile olmadı biliyor musun?! ağla2 annem sağolsun beni kırk yaşından sonra dünyaya getirmiş, ondan babanne anneanne yok bende.. bilinçaltı seslerinden kurtulmaksa mesele, benim bütün dünyadan özgürleşmem lazım! |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
khkh56 |
Cevap: matrix'e hükmedin ayy canım kader arkideşimmm!! sen de mi tekne kazıntısısın? (bizim orda öyle derler, ivrençler demi?!) benim yeğenlerle aramda 3 yaş var, eğer en büyük aplamın bebişi vaktinde olsaydı şimdi benden büyük yeğenlerim olacaktı! (yeğenlerimin hepsi de uzundu şansımdan, bi yürürdük sokakta, 5 tane yeğen bana teyze diyor düşün, yanımızdan geçenler bakardı, bu minik toparlak şey mi teyzeleri diye!) öhö matrix güzel kitap... |
|
Cevap: matrix'e hükmedin konuyu dağıttık sevinclidurmuş sohbet ediyoruz,hımm Ben daha bugün sabah denedim 2 nokta yöntemini ,kendimi bu küçük ilçeden ışınladım...bir kaç aya kadar belli olur zaten ışınlanırsam yazarım arkadaşlarsevincli |
Bir daha gözden geçir, derim canım smil56 |
|
Madem yapabiliyorsun, yeniden ışınla kendini, öyle ışınla ki, biz burada görmeyelim. Buraya yazmayacak kadar güven ve unut... Ta ki olunca hatırla ve paylaş bizimle desevincli Değil mi MüminOKAN? |
|
khkh56 Canım benim, hiç olur mu? Kendini ışınladığını unut ki bize de söyleme demek istedim. Yoksa ışınlanma gerçekleştiğinde, bunu kutlayanlar arasında ben de olmak isterim.kiss3 |
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin Arkadaşlar konunun içeriğinden ayrılmaması için konu harici sorularınızı, mesajlaşmalarınızı lütfen http://www.hayatimdegisti.com/forum/...et-kosesi.html bu linkten yapınız. Sevgiler. |
Cevap: matrix'e hükmedin Akınyıldız'cım rahatsızlık veriyorsun demek istemedim canım benim. ark5 Sadece konuyu birisi bir buluş daha yaptı y789 diye okuyanlar var, ya da önceki sayfada bilgilendirici mesajları okumadan son yazılan mesajlara bakıp çıkanlar var. Her mesaj yerine yazılırsa forumumuz da daha düzenli ve güzel olur. Bunun için cafemizle tanıştırmak istedim sizleri. Hiç biriniz kişisel algılamayın lütfen, gelin size cafemizde sıcak süt ikram ediyim :) ------------------------------------------------ Düzeltme: Uyarıdan sonra yazılan mesajlar cafe bölümüne taşınmıştır. Konu dışı yazılan mesajlarınıza oradan ulaşabilirsiniz. |
Cevap: matrix'e hükmedin slm arkadaşlar bu videolar için sanırım yasaklama gelmiş açılmadı. |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar videolar yasaklanmış sanırım. seyredemedik yani. başka site falan varsa yazıverin. |
Cevap: matrix'e hükmedin Arkadaşlar, Matrix olayını yapmaya çalışıyorum da bi kere böyle birşey deneyince insan en acil ihtiyacını aklından çıkaramıyor. Yapabilirsem onu yapimde diğerlerini nasıl olsa yaparım diyor. Mesela ben para bulmak için yapıyorum acil 30.000'e ihtiyacım var bankalar vermiyor kredi zaten bende kartları vs borçları ödemek için istiyom. bi iş vardı olursa bu kadar para alacam iki nokta yapıyom ama unutamıyom. benim için çok önemli zaten onunla yatıp kalkıyom. para gelebilecek bir iki yer daha var onlardanda gelmiyo bende on numaraya başladım hemen her hafta 5-6 kişi 40 100 bin arası para kazanıyor. ona 2 nokta yapıyorum ama unutamıyorum. tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi mesela sizin için öneli değil siz yapıp unutabilirsiniz. "Turhana para gelsin" yada "On numarada 10 tuttursun" diye yapın. ama ilki daha iyi belki geciken iş hallolur daha iyi olur. ben yapıyom yapıyom unutamıyom belki ondan olmuyo. Hadi bi el atalım lütfen yaaa battım valla. hem çok kişi yaparsa daha etkili olur |
Cevap: matrix'e hükmedin hadi arkideşler pamuk eller havaya, turhana iki nokta yapıyoruz, önce turhan zengin olsun sonra ben! sevincli |
|
Cevap: matrix'e hükmedin esos bacım, 10 milyarcıkımız olsa tüm borçlarımız kapanır, üstüne dondurma bile yiriz valla! sen yine de elini korkak alıştırma tabi... kahvesmiley bak seni yemeğe götürces, hadi... |
|
Cevap: matrix'e hükmedin olur değil mi esos? çok birşey istemiyorum ki, iki bebişimiz ve iki kedimiz aç kalmasınlar...alnımız ak olarak geçirelim ay sonlarını...elaleme rezil olmayalım yeter...hep dipte kalmaz ya insan değil mi? |
Cevap: matrix'e hükmedin ya bu iki nokta para içinde yapılıyomuymuş ben olmaz diye düşünmüştümooo67 |
Cevap: matrix'e hükmedin Niye olmasın para da bu dünyada matrixte bişe, belki ihtiyacından fazlası için doğru konsantre olamazsın o başkada ama oluyor. Benim bu seneye kadar neye ihtiyacım olursa bi şekilde gelirdi. Hiç ummadığım yerlerden. Bu sene kriz oralarıdamı vurdu bilmiyorum gelmesi gereken 3 yerden musluklar kesildi. önceden olsa geleceğini umduğum bi yer bile yokken bi bahane bulur gelirdi. iki nıkta falanda yapmazdım hiç ama geleceğinide bilirdim. Eve gideceğim son otobüs parası ile kazıkazan oynayıp kzandığım çok olmuştur :) konuyu saptırmıyorum değilmi. :) |
Cevap: matrix'e hükmedin para için yapılıyosa ben de yapayım barim |
Cevap: matrix'e hükmedin [quote=Siyahça;465456]olur değil mi esos? çok birşey istemiyorum ki, iki bebişimiz ve iki kedimiz aç kalmasınlar...alnımız ak olarak geçirelim ay sonlarını...elaleme rezil olmayalım yeter...hep dipte kalmaz ya insan değil mi?[/quocanım bak yina az istiyosun aç kalmayacak kadar diyosun ne zaman vaz geçeçeksin bu aza kanaatinden allahın bereketi bol |
Cevap: matrix'e hükmedin haklısın! anlatmıştım ya, hep o hikayelerden oldum böyle! çok istersem, ya da elime geçen çok olursa suçluluk hissedecekmişim gibi... sorunun ne olduğunu biliyorum da kendimi bundan nasıl temizleyeceğimi bilemiyorum işte!... |
Cevap: matrix'e hükmedin ben feci anlatırdım kardeş ama, herrr yerlerimi sivrisinekler yidi, duramıom, acil uyumam lazım! mecbur sudemi beklicas! hişşttt arkana bak, redflowers geliyor! y789 |
Sevgili siyahça, buradaki başlık konusunun dağılmaması düşüncesiyle günlüğüne yazıyorum, umarım uygundur... |
Cevap: matrix'e hükmedin ACİLLLL arkadaşlarr tüm matrix ciler... oğlum sbs ye girecek ...... stresli... ne olur yardım edin .. nokta yapın.... ben kaçgündür deniyorum.. ama hayalgücüm özürlü olduğundan olmuyor bir türlü... aklıma sizden yardım istemek yeni geldi ( ah siyahça ah.... hep ssana gülerken unuttum gitti.işte... ) benim oğlan turuncu bişi........ çilleride var.... ( havuç diyorlar ).... adı baransel .... yardımmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin Çok ilginç doğrusu... |
Cevap: matrix'e hükmedin para ve maddi istekler için yapacağınız niyet: " bütünün ve benim hayrımaysa " diye başlamalı..... her para saadet mutluluk getirmez ve evren sizin istediğinize bakar olumlu yada olumsuz yanlarıyla ilgilenmez... 2 nokta yapılırken nefes tekniğini uygulamak konsantrasyonu ve enerjiyi çok daha kolay hissetmenizi sağlar en kolayı 2-2 tekniğidir... eşit miktarda ne hızlı ne yavaş nefes alın ciğer değil karnınız şişecek ve aynı miktarda ve hızda nefesi bırakın... |
|
Cevap: matrix'e hükmedin Arkadaşlar çok yaklaştım ama bir aksilik çıktı başaramadım. Ama oluyor inanın doğru düşündüğünüz zaman oluyor ben neyi eksik yaptığımı anladım düzeltmeye çalışacağım gerçi fazla zamanda kalmadı ama bakalım. |
Hmm...Sonuç gerçekleştiğinde, deneyimini bizimle paylaşmayı hatırlarsın umarım... Başarılar... |
Cevap: matrix'e hükmedin [quote=dejaa;465846]para ve maddi istekler için yapacağınız niyet: diye başlamalı..... her para saadet mutluluk getirmez ve evren sizin istediğinize bakar olumlu yada olumsuz yanlarıyla ilgilenmez..." Dileklerimizde kendimizin ve bütünün hayrını gözetmek çok önemli bence de. Ancak " bütünün ve benim hayrımaysa " ifadesi, bilinçaltımda kuşkuyu bırakır -ya hayrıma değise?- ve dolayısıyla güvenle serbest bırakamam sanırım. Ben, istediğim sonucu imgeledikten sonra, "bu ya da daha iyisi, benim ve ilgili herkesin hayrına olacak şekilde şu anda ve şimdi gerçekleşiyor" diyerek serbest bırakmayı daha uygun buluyorum. Ama en başta, 1) başkalarının iradesini yönlendirecek, 2) başkalarına zarar verecek, şekilde dileklerde bulunmamaya özen gösteriyorum. |
Cevap: matrix'e hükmedin Mümin Bey merhaba, Bu ikili bağlantı olayı nedir? Yeni üyeyim ve merak ettim?? Bilgi verirseniz çok memnun olurum. Litabı da var zannediyorum. Adı nedir?? Çok teşekkür ederim. |
Cevap: matrix'e hükmedin Bir deneyimimi paylaşayım arkadaşlar, geçen gün hastaneye gidicem sabah.otobüslerin kalktığı ilk durağa gittim.saat 08:30 ' da sanıyordum.hareket memuruna sordum nerde kaldı diye.otobüsün 08:15'te gittiğini bidahakinin ise 09:00'da geleceğini söyledi.bir yarım saat daha bekliycektim.ne kadar sıkıcı olduğunu bilenler bilir.ttli3. aklıma geldi neden iki nokta yapmayayım ki dedim.girlhaha.gözümdede gözlük vardı hemen gözlerimi kapattım otobüsün geldiği yöne baktım,ellerimdeki bağı kurduktan sonra,sağ tarafta otobüsü gelirken imajine ettim,sol taraftada gelmediğini.sonra yavaş yavaş görüntüleri birleştirdim,sadece otobüsün geliyokenki görüntüsü kaldı.bir de son kez dedim ki "iki dk sonra gelsin." bunu söylerken imajine ettim numarasına kadar.saat 08:48'di.ve 08:50'de geldi.hareket saati 09:00 olmasına rağmen.ooo67 hadi otobüs direk gelse neysede ilk durak olduğu için hareket saatini beklemesi gerek.ama geldi iştettli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 AM. |