![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin evet ya baya hızlı giriş yapıldı ama su an 2 nokta durdu... 2 noktacı arkadaşlar biraz daha bilgi paylasın lutfen bize onderlik yapın... |
Cevap: matrix'e hükmedin ben anlatim o zaman qeçenlerde arkadaşımla eve qelmeye çalışıoduk acaip trafik vardı adım adım ilerlio resmen aklıma iki nokta qeldi yaptm hemen öle bi açıldı ki yolda araba yoktu neredeyse açıldı qaliba dedim arkadaşıma çok şaşırmıştı noldu ya birdenbire dedi bilmem dedim bn de (= tesadüf olmadqını biliorm artık çünkü her sefernde böle denk qelemez.. |
Cevap: matrix'e hükmedin 2 nokta yapmaya hazırlanıyorum.Kitaba dün sahip oldum,bayağı uğraştırdı beni ama bu akşam yutacağım tüm bilgileri..yarın 2 nokta için hazırım inşaallah y789 |
Cevap: matrix'e hükmedin ben serbest bırakma olayını anlamadım. Sonsuza kadar mı serbest bırakacağız yoksa serbest bırakıp 1-2 saat geçtikten sonra gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edelim mi? |
Cevap: matrix'e hükmedin Sonsuza dek serbest bırak, hiç olmamış gibi.. |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
öyle diyon ama istediğini gerçekleşip gerçekleşmediğini o zaman da anlayamayız bence. mesela yukarıda bazı örnekler var suyun tadı değişti diye. demek sonsuza kadar bırakmak gerekmiyor bence.sonsuza kadar bırakacaksa suyun tadını kontrol etmemesi lazımdı. |
Cevap: matrix'e hükmedin İşin ucu seni etkiliyorsa zaten öğrenirsin.. |
Cevap: matrix'e hükmedin insan ın aklına geliyor istediği olunca. . sen mesela yapıp unutuyosun sonra bi anda oluyor o an güzelimm aklında hesaplı ampuller yanmaya başlıyor |
Cevap: matrix'e hükmedin iki nokta uygulanırken bilinç kaybetme ne oluyor? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin sayın yoldaş3 herşey görüldüğü gibi olmuyorr ::))) |
Cevap: matrix'e hükmedin sevgili ComRad3, eylemi gerçekleştiriyorken, imgelem, odaklanma ve serbest bırakma sırasında ve sonrasında, "acaba oldu mu?", "olacak mı?" demiyorum. dikkat ederseniz kontrol ettim diyorum. serbest bırakamama ise az evvel belirttiğim -odaklanma, imgelem ve serbest bırakma- olaylar sonucunda, kontrol ettiğim zamana kadar, aklıma gelmedi açıkçası. olayın olmasından şüphe duymuyorum çünkü. sadece teyit etmek amaçlı bir kontroldü. umarım anlatabilmişimdir. sapkal89 ya da siz denemelerinize başlayın, dediğimi o zaman daha iyi anlayabilirsin. art56art56 |
benim de en çok zorlandığım aşama da bu. yani iki noktayı yapıp serbest bırakıyorum derken tekrar aklıma geliyor. hep düşünüyorum acaba iki noktayı doğru uyguladım mı , acaba gerçekleşecek mi. bir türlü bu meraktan kurtulamıyorum. iki noktadan sonra serbest bırakma noktasında iken bir şeyler okumaya çalışıyorum aklımdan gitsin diye. ama 1 dakika sonra yine aklımda. ısrarlı olursan belki alışırım |
"acaba oldumu?" "neden olmadı?" "kahretsin olmuyor işte" vs vs bu gibi olumsuz düşünceler odağımızı değiştiriyor. ankara semineri iki nokta sunumu; Deposit Files umarım yardımcı olur. |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar benim yeğenim çok kötü bir durumda sizden yardım bekliyorum.kafasının arkasında su birikmiş kafası büyümüş iyice.çaresi yokmuş bu hastalığın. ameliyat ettiler kafasını daha da büyümemesi için. küçültmek için çare yok. sanırım tek çare iki nokta :D ben iki noktayı henüz başaramadığım için sizden bekliyorum.inşallah annesi onu evimize getirdiğinde sağlam kafalı olarak gelir. şimdiden teşekkürler hepinize. çocuğun ismi Emre resim 1 resim 2 |
Cevap: matrix'e hükmedin acil şifalar diliyorum. bildiğim çalışmaları yapabilirim. sağlıcakla ve ışıkla sapkal89 |
Cevap: matrix'e hükmedin bende acil sifalar diliyorum bildigim kadariyla yardimci olmaya calisirim.gecmis olsun... |
Cevap: matrix'e hükmedin çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim |
Cevap: matrix'e hükmedin geçmiş olsun Rabb'im yardımcınız olsun. . |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar bugün baktım düzelmemiş. acaba bakalım düzelecek mi diye merak ettiğim için mi düzelmedi. yoksa iki noktayı siz yaparken sağlam bir bağ kurmadınız mı. veya hemen düzelmeyip biraz zaman mı alacak düzelmesi için. hepinize teşekkürler arkadaşlar. |
|
Cevap: matrix'e hükmedin ben kitabı 1 hafta sonra okumaya başlicam.inşallah kısa sürede öğrenip uygulamayı da başarılı bir şekilde yaparım. aslında bu konunun yarısına yakınını okudum ve okumaya devam ediyorum. şu an sayfa 80 deyim. benim yapamadığım şey şu. iki nokta arası bağlantı kuramıyorum.hani mıknatıs gibi birbirini çekecek deniyor ya.birbirine karşı çok ilgisiz oluyor parmaklarım. inşallah kitabı okuduğumda bu sorundan kurtulmuş olurum. |
Cevap: matrix'e hükmedin Bu konuyu açmanız çok yararlı olmuş.Ayrıca deneyimlerini ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Yolumuz her zaman ışık dolu olsun. |
Cevap: matrix'e hükmedin aquariel kitabin dün yola cikti:)) |
Cevap: matrix'e hükmedin malesef artık internete girme imkanım yok denecek kadar azaldı. bu konuyu çok sevmiştim ama demek ki kısmet değil. 90. sayfaya kadar okudum bu konuyu. devamını getiremeyeceğim heralde. çünkü bilgisayarım çalındı. Çalanların allah belasını versin. daha alalı 1 yıl olmamıştı. |
|
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin tamamm ben ssakin olacağımm krzm67 ama siz de sakin olun bence 12389 korktum ağla2 |
|
Cevap: matrix'e hükmedin relax arkadaşlar relax nefes alın verin.... |
Cevap: matrix'e hükmedin Bence de :D |
Cevap: matrix'e hükmedin yaa benim babam edebiyat/türkçe öğretmeni sağolsun yazım yanlışı görmeye odaklanıyorum heryerde sayesinde kitap okurken yazım yanlışı varsa çıldırıyorum nasıll olur diye hatta ders çalışamıyorum bu yüzden neredeyse o yüzden öyle yazıyordum alışmak için, değişmek için. . yoksa güzelim Türkçemizi bende seviyor ve koruyorum. . |
|
Cevap: matrix'e hükmedin bişey derken de i ile ş nin arasında r harfi olması gerekiyor. birşey olarak değil bir şey olarak yazılır ayrıca :) |
|
Cevap: matrix'e hükmedin O halde takıntıdan bahsetmek komik oluyor biraz :) Türkçe'yi koruyorsak sonuna kadar koruyalım ki bir şeye benzesin. Neyse konuyu dağıtmamak gerek, burası iki nokta için paylaşımda bulunanların yeri ne de olsa, konu dışına çıkmayalım. |
|
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar herkese merhaba.bir süredir tüm yazıları okuyorum.bir konuda yardıma ihtiyacım var ama konu beni ilgilendirdiği için kendime uygulayamıyorum.sitede yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim.Bursada bir arkadaş varsa direkt görüşmek isterim.sevgilerimle.. |
Cevap: matrix'e hükmedin Kimse yokmu bana cevap verecek arkadaşlar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 AM. |