Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

SilentStorm 05-12-2009 10:44 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

evet ya baya hızlı giriş yapıldı ama su an 2 nokta durdu... 2 noktacı arkadaşlar biraz daha bilgi paylasın lutfen bize onderlik yapın...

alara333 06-12-2009 07:52 PM

ben anlatim o zaman qeçenlerde arkadaşımla eve qelmeye çalışıoduk acaip trafik vardı adım adım ilerlio resmen aklıma iki nokta qeldi yaptm hemen öle bi açıldı ki yolda araba yoktu neredeyse açıldı qaliba dedim arkadaşıma çok şaşırmıştı noldu ya birdenbire dedi bilmem dedim bn de (= tesadüf olmadqını biliorm artık çünkü her sefernde böle denk qelemez..

doris 14-12-2009 05:29 PM

2 nokta yapmaya hazırlanıyorum.Kitaba dün sahip oldum,bayağı uğraştırdı beni ama bu akşam yutacağım tüm bilgileri..yarın 2 nokta için hazırım inşaallah y789

ComRad3 14-12-2009 11:06 PM

ben serbest bırakma olayını anlamadım. Sonsuza kadar mı serbest bırakacağız yoksa serbest bırakıp 1-2 saat geçtikten sonra gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edelim mi?

SinanATASOY 15-12-2009 07:56 AM

Sonsuza dek serbest bırak, hiç olmamış gibi..

ComRad3 16-12-2009 11:45 AM

Alıntı:

SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574052)
Sonsuza dek serbest bırak, hiç olmamış gibi..

öyle diyon ama istediğini gerçekleşip gerçekleşmediğini o zaman da anlayamayız bence. mesela yukarıda bazı örnekler var suyun tadı değişti diye. demek sonsuza kadar bırakmak gerekmiyor bence.sonsuza kadar bırakacaksa suyun tadını kontrol etmemesi lazımdı.

SinanATASOY 16-12-2009 01:26 PM

İşin ucu seni etkiliyorsa zaten öğrenirsin..

spestnaz 16-12-2009 03:39 PM

insan ın aklına geliyor istediği olunca. . sen mesela yapıp unutuyosun sonra bi anda oluyor o an güzelimm aklında hesaplı ampuller yanmaya başlıyor

Herr_Mannelig 16-12-2009 05:11 PM

iki nokta uygulanırken bilinç kaybetme ne oluyor?

ComRad3 17-12-2009 12:50 AM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 65991)
selam arkadaşlarım iki gün yoktum hatta birazdan gitmek durumundayım. -çok feci yorgunum uyumam gerek, iki nokta yada zamanda yolculuk demeyin çok yorgunum-
iki günde neler olmuş ya. okuyorken az evvel ahanda kaçıdık dedim -bugün ayın 18i sanıyorum- khkh56

benimde bir kaç deneyimim oldu. cuma akşamı geliyorken bahçedeki alengirli çiçekler -adını bilmiyorum ama bi ara fotolar koyarım- gözümün önüne geldi. çiçekler solmuştu. yani bi kaç tanesi. aklıma iki nokta geldi, yolda geliyorken çiçekleri imgeledim ve ikinci noktam evrendi. neyse beş-10 dakika sonra eve geldiğimde balkona çıktım baktım canlanmışlar. sevindim. ama bi nokta hatası yapmıştım. ben tek çiçeği imgelediğim için imgelediğim çiçek kendini toparlamıştı. biri oluyorsa hepsi olur dedim ve o anda noktam çiçeklerin tümüydü ve ikinci noktam evrendi. dün sadece birini kurtaramadığmı gördüm. o da komple çürümüştü. kesip atıldı. napalım...

neyse 2330 a az kaldı. smiliyface

hatalı yazmışım düzelttim. y789

Alıntı:

SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574187)
İşin ucu seni etkiliyorsa zaten öğrenirsin..

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574212)
insan ın aklına geliyor istediği olunca. . sen mesela yapıp unutuyosun sonra bi anda oluyor o an güzelimm aklında hesaplı ampuller yanmaya başlıyor

MuminOKAN ın mesajında da görüldüğü gibi önce iki noktayı yapıyor sonra da bahçeye bakıyor.yani artık unut gitsin de gerçekleştiğinde iki noktanı hatırlarsın demek yanlış olur bence.çünkü MuminOKAN iki noktayı yapmış ve ardından da gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol etmiş.

spestnaz 17-12-2009 09:30 AM

sayın yoldaş3 herşey görüldüğü gibi olmuyorr ::)))

MuminOKAN 17-12-2009 10:26 AM

sevgili ComRad3,
eylemi gerçekleştiriyorken, imgelem, odaklanma ve serbest bırakma sırasında ve sonrasında, "acaba oldu mu?", "olacak mı?" demiyorum. dikkat ederseniz kontrol ettim diyorum. serbest bırakamama ise az evvel belirttiğim -odaklanma, imgelem ve serbest bırakma- olaylar sonucunda, kontrol ettiğim zamana kadar, aklıma gelmedi açıkçası. olayın olmasından şüphe duymuyorum çünkü. sadece teyit etmek amaçlı bir kontroldü. umarım anlatabilmişimdir. sapkal89

ya da siz denemelerinize başlayın, dediğimi o zaman daha iyi anlayabilirsin. art56art56

ComRad3 17-12-2009 12:07 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574284)
sevgili ComRad3,
eylemi gerçekleştiriyorken, imgelem, odaklanma ve serbest bırakma sırasında ve sonrasında, "acaba oldu mu?", "olacak mı?" demiyorum. dikkat ederseniz kontrol ettim diyorum. serbest bırakamama ise az evvel belirttiğim -odaklanma, imgelem ve serbest bırakma- olaylar sonucunda, kontrol ettiğim zamana kadar, aklıma gelmedi açıkçası. olayın olmasından şüphe duymuyorum çünkü. sadece teyit etmek amaçlı bir kontroldü. umarım anlatabilmişimdir. sapkal89

ya da siz denemelerinize başlayın, dediğimi o zaman daha iyi anlayabilirsin. art56art56

benim de en çok zorlandığım aşama da bu. yani iki noktayı yapıp serbest bırakıyorum derken tekrar aklıma geliyor. hep düşünüyorum acaba iki noktayı doğru uyguladım mı , acaba gerçekleşecek mi. bir türlü bu meraktan kurtulamıyorum. iki noktadan sonra serbest bırakma noktasında iken bir şeyler okumaya çalışıyorum aklımdan gitsin diye. ama 1 dakika sonra yine aklımda.

ısrarlı olursan belki alışırım

MuminOKAN 17-12-2009 12:32 PM

Alıntı:

ComRad3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574292)
benim de en çok zorlandığım aşama da bu. yani iki noktayı yapıp serbest bırakıyorum derken tekrar aklıma geliyor. hep düşünüyorum acaba iki noktayı doğru uyguladım mı , acaba gerçekleşecek mi. bir türlü bu meraktan kurtulamıyorum. iki noktadan sonra serbest bırakma noktasında iken bir şeyler okumaya çalışıyorum aklımdan gitsin diye. ama 1 dakika sonra yine aklımda.

ısrarlı olursan belki alışırım

merhaba, işte o konudan bahsediyoruz.
"acaba oldumu?" "neden olmadı?" "kahretsin olmuyor işte" vs vs bu gibi olumsuz düşünceler odağımızı değiştiriyor.

ankara semineri iki nokta sunumu; Deposit Files
umarım yardımcı olur.

ComRad3 19-12-2009 01:49 AM

arkadaşlar benim yeğenim çok kötü bir durumda sizden yardım bekliyorum.kafasının arkasında su birikmiş kafası büyümüş iyice.çaresi yokmuş bu hastalığın. ameliyat ettiler kafasını daha da büyümemesi için. küçültmek için çare yok. sanırım tek çare iki nokta :D

ben iki noktayı henüz başaramadığım için sizden bekliyorum.inşallah annesi onu evimize getirdiğinde sağlam kafalı olarak gelir.

şimdiden teşekkürler hepinize.

çocuğun ismi Emre

resim 1

resim 2

MuminOKAN 19-12-2009 01:55 AM

acil şifalar diliyorum. bildiğim çalışmaları yapabilirim.
sağlıcakla ve ışıkla sapkal89

sudem8 19-12-2009 03:18 AM

bende acil sifalar diliyorum bildigim kadariyla yardimci olmaya calisirim.gecmis olsun...

gunesim 19-12-2009 01:30 PM

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

spestnaz 19-12-2009 01:36 PM

geçmiş olsun Rabb'im yardımcınız olsun. .

ComRad3 19-12-2009 11:13 PM

arkadaşlar bugün baktım düzelmemiş. acaba bakalım düzelecek mi diye merak ettiğim için mi düzelmedi. yoksa iki noktayı siz yaparken sağlam bir bağ kurmadınız mı. veya hemen düzelmeyip biraz zaman mı alacak düzelmesi için.
hepinize teşekkürler arkadaşlar.

gunesim 19-12-2009 11:18 PM

Alıntı:

ComRad3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574627)
arkadaşlar bugün baktım düzelmemiş. acaba bakalım düzelecek mi diye merak ettiğim için mi düzelmedi. yoksa iki noktayı siz yaparken sağlam bir bağ kurmadınız mı. veya hemen düzelmeyip biraz zaman mı alacak düzelmesi için.
hepinize teşekkürler arkadaşlar.

benim bir önerim var. arkadaşlar emre için hepimiz aynı saatte enerji gönderek. herkes bildiğini o saatte yapsa daha iyi olmazmı. ben iki noktayı yapamıyorum ama comrad3 yiğenin için hooponopono yapıyorum. içini ferah tut biraz sabır arkadaşım. herşey düzelecek merak etme.

ComRad3 19-12-2009 11:39 PM

ben kitabı 1 hafta sonra okumaya başlicam.inşallah kısa sürede öğrenip uygulamayı da başarılı bir şekilde yaparım. aslında bu konunun yarısına yakınını okudum ve okumaya devam ediyorum. şu an sayfa 80 deyim. benim yapamadığım şey şu. iki nokta arası bağlantı kuramıyorum.hani mıknatıs gibi birbirini çekecek deniyor ya.birbirine karşı çok ilgisiz oluyor parmaklarım. inşallah kitabı okuduğumda bu sorundan kurtulmuş olurum.

momismyhope 20-12-2009 09:57 AM

Bu konuyu açmanız çok yararlı olmuş.Ayrıca deneyimlerini ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler.
Yolumuz her zaman ışık dolu olsun.

blue jaloon 20-12-2009 12:04 PM

aquariel kitabin dün yola cikti:))

ComRad3 22-12-2009 11:28 AM

malesef artık internete girme imkanım yok denecek kadar azaldı. bu konuyu çok sevmiştim ama demek ki kısmet değil. 90. sayfaya kadar okudum bu konuyu. devamını getiremeyeceğim heralde. çünkü bilgisayarım çalındı. Çalanların allah belasını versin. daha alalı 1 yıl olmamıştı.

spestnaz 22-12-2009 11:40 AM

Alıntı:

ComRad3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574991)
malesef artık internete girme imkanım yok denecek kadar azaldı. bu konuyu çok sevmiştim ama demek ki kısmet değil. 90. sayfaya kadar okudum bu konuyu. devamını getiremeyeceğim heralde. çünkü bilgisayarım çalındı. Çalanların allah belasını versin. daha alalı 1 yıl olmamıştı.

vay pislikler vay 2600 yaa ne hallere düşdük yaa. ayıp günah denen bişey var. geçmiş olsun İnşallah bulunur. .

Elektra 22-12-2009 11:47 AM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575002)
vay pislikler vay 2600 yaa ne hallere düşdük yaa. ayıp günah denen bişey var. geçmiş olsun İnşallah bulunur. .

Ne bu ya y789sakin olun biraz. bu ara da sevgili Enes'çim t yazacağına d yazıyorsun diğer yazılarında da görüyorum. şu üstte yazdığın ''düşdük'' gibi. yapma şunu takıntım var benim düzgün yazzzzzzzz y789

Bilge İnan 22-12-2009 11:53 AM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575004)
Ne bu ya y789sakin olun biraz. bu ara da sevgili Enes'çim t yazacağına d yazıyorsun diğer yazılarında da görüyorum. şu üstte yazdığın ''düşdük'' gibi. yapma şunu takıntım var benim düzgün yazzzzzzzz y789

Hahahaha benim de var o takıntım y789 Bu arada sahi yahu, cezalar belalar uçuşuyor havada.... Sakinnnn.... Aummmmmm.....yrl78

spestnaz 22-12-2009 04:41 PM

tamamm ben ssakin olacağımm krzm67 ama siz de sakin olun bence 12389 korktum ağla2

Elektra 22-12-2009 04:42 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575082)
tamamm ben ssakin olacağımm krzm67 ama siz de sakin olun bence 12389 korktum ağla2

Ayyy aayyy kıyamam ben sana....Biz sakiniz amay789Sadece senin de sakin olmanı istiyoruzzzblissy

derya88 22-12-2009 05:59 PM

relax arkadaşlar relax nefes alın verin....

Elektra 22-12-2009 06:04 PM

Bence de :D

spestnaz 22-12-2009 06:09 PM

yaa benim babam edebiyat/türkçe öğretmeni sağolsun yazım yanlışı görmeye odaklanıyorum heryerde sayesinde kitap okurken yazım yanlışı varsa çıldırıyorum nasıll olur diye hatta ders çalışamıyorum bu yüzden neredeyse o yüzden öyle yazıyordum alışmak için, değişmek için. . yoksa güzelim Türkçemizi bende seviyor ve koruyorum. .

Elektra 22-12-2009 08:00 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575118)
yaa benim babam edebiyat/türkçe öğretmeni sağolsun yazım yanlışı görmeye odaklanıyorum heryerde sayesinde kitap okurken yazım yanlışı varsa çıldırıyorum nasıll olur diye hatta ders çalışamıyorum bu yüzden neredeyse o yüzden öyle yazıyordum alışmak için, değişmek için. . yoksa güzelim Türkçemizi bende seviyor ve koruyorum. .

hmm mantıklı. :D en azından msn dili kullanmıyorsun bu da bişey blissy

Belgin ∞ 22-12-2009 08:15 PM

bişey derken de i ile ş nin arasında r harfi olması gerekiyor. birşey olarak değil bir şey olarak yazılır ayrıca :)

Elektra 22-12-2009 08:22 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575153)
bişey derken de i ile ş nin arasında r harfi olması gerekiyor. birşey olarak değil bir şey olarak yazılır ayrıca :)

oo aşınma :D o kadar da olsunnnnkhkh56hem ben Enes'le uğraşıyorummm. uğraşması güzel oluyor Belgin'cim sen de katıll y789

Belgin ∞ 22-12-2009 08:27 PM

O halde takıntıdan bahsetmek komik oluyor biraz :) Türkçe'yi koruyorsak sonuna kadar koruyalım ki bir şeye benzesin. Neyse konuyu dağıtmamak gerek, burası iki nokta için paylaşımda bulunanların yeri ne de olsa, konu dışına çıkmayalım.

Elektra 22-12-2009 08:30 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575157)
O halde takıntıdan bahsetmek komik oluyor biraz :) Türkçe'yi koruyorsak sonuna kadar koruyalım ki bir şeye benzesin. Neyse konuyu dağıtmamak gerek, burası iki nokta için paylaşımda bulunanların yeri ne de olsa, konu dışına çıkmayalım.

Zaten bugün konu sapma günü oldu. nereye birşey yazsam konu sapıyor khkh56 bundan sonra yorum yapmıycamy789

umut116 23-12-2009 07:48 AM

arkadaşlar herkese merhaba.bir süredir tüm yazıları okuyorum.bir konuda yardıma ihtiyacım var ama konu beni ilgilendirdiği için kendime uygulayamıyorum.sitede yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim.Bursada bir arkadaş varsa direkt görüşmek isterim.sevgilerimle..

umut116 24-12-2009 05:15 PM

Kimse yokmu bana cevap verecek arkadaşlar...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 AM.