Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Mahalle Muhtarı 04-08-2012 07:53 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

namasteeee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 827357)

Çok makbule geçti kardeşim, sağolasın.

serper 31-08-2012 05:03 PM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816708)
Başak Yüksel hanıma mesaj atacağım. Sertifikalı matriks energetics uygulayıcısı olmak için kurs veriyor mu bakalım... Bu forumda yapabilen yok sanırım. :)

Sertifikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı Basak Yüksel Yıldırım'ın workshop'u - YouTube

Aslında beni şüpheye iten diğer şey Başak hanımın gözlük takması. Skolyozu iyileştirebilen biri nasıl kendi gözünü iyileştiremez bilmiyorum. Gözlüğünden ayrılmak istemiyor bence :) Kızmayın ama matriks enerjisine nasıl inanıyorsunuz bilmiyorum. Skolyozu iyileştirebilen biri neden gözlük takar diye sormuyor musunuz kendinize... dunk56 Sanırım dünyada matrix enerjisini uygulayabilen çok az insan var ve ben internette hiç iyileştirirken çekilen bir video görmedim...

evet bende de merak uyandırdı, neden gözlül takıyor ben Başak hanımın seminerine gidecektim vazgeçtim, hafif bir kamburluğum var iyileşir belki diye ama seminer içeriğinde tedavi beklemeyin yazıyordu. Eee o zaman sohbete mi gitcem.sevincli

sudem8 03-01-2013 05:51 AM

Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:

stormguard Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 60910)
Sevgili Bleteria, hissedemiyorsan, mecburen hisleri geliştirmek için çalışmalısın. Ben zorlanmıyorum hissederken ve ilk noktayı belirledikten sonra, aynı şekilde ikinci noktayıda belirleyip bi anda ikisi arasında bağ kuruyorum. Bilinç kaybı dediysem, süreklilik arzetmiyo bu durum ama bi anda kayış gerçekleşiyo ve bilinç geri geldiğinde ya kişinin sorunu ortadan kalkmış oluyor (eğer bir sorunla ilgili çalıştıysanız) ya da kişi kendini çok iyi, mutlu ve huzurlu hissediyor (genel çalışma yaptıysanız) iki noktayla beraber, arketipler, zaman yolculuğu gibi yöntemleride kullanıyorum.

Bi önceki mesajda yazdığım iki nokta videosunu seyredin, mutlaka anlamanızda extra faydası olacaktır. Yöntem cidden şahane. Sevgiler.

Stormguart senden çok şey öğrendim çok teşekkür ederim siteye uğruyor musun bilmiyorum ama ,sıkça sorulan sorular yüzünden maalesef siteden uzaklaşmak zorunda kaldım ben de y789
çünkü bazı arkadaşlarımız armut piş ağzıma düş baştan sona defalarca yazmama rağmen hala iki nokta nedir yazar mısınız soruları bunaltıyor. Hem burda hem iki noktacınız geldi yazıları okusalar daha kolay anlayacaklar. neyse canları sağolsun. actionsmilesevgiler

sudem8 08-01-2013 11:05 AM

Arkadaşlar fazla kitaba takılmayın. Ben ilk yaptığımda kitabı alamamıştım. Çünkü oturduğum ilde yoktu. Sonradan aldım. Burada ilk iki noktayı yapan stromgoard adlı arkadaşın açıklamasıyla oldu. Kitap kafa karıştırıyor diyebilirim.

sudem8 08-01-2013 11:12 AM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821218)
Zaten her yaptığımızda başarsak kendimizi tanrı gibi hissederiz. krzm67
Benim amacım birisine uygularken ona dokunduğum da yere düşmesi.

matrix 2 point new - YouTube

Bunlar Show amaçlı yapılan gösteriler sanırım.ben daha bunları yapamam gibi geliyor.sadece olaylar ve hastalıklar için yapabiliyorum

dafidaf 21-04-2013 03:20 AM

ya bu kitap benim aklıma çok takıldı

Tam Kung 07-06-2013 08:19 PM

okumaliyim bu kitabi.

papatya_27 07-06-2013 08:55 PM

çok ilginç gerçekten hayretlerle izledim ve okudum yorumları..

tuna123 15-08-2013 12:40 PM

madem böyle bi yöntem var ve becerebilen arkadaşlarımız var , ozaman şu ülkemizdeki teröristlerin silah bırakmasını ve barış huzur içinde yaşamamızı sağlayın , eğer gerçek ve olan bişeyse olucaktır.

TR-ance 06-09-2013 06:54 PM

Alıntı:

tuna123 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845779)
madem böyle bi yöntem var ve becerebilen arkadaşlarımız var , ozaman şu ülkemizdeki teröristlerin silah bırakmasını ve barış huzur içinde yaşamamızı sağlayın , eğer gerçek ve olan bişeyse olucaktır.

Eğer karma(kader) izin verirse neden olmasın.Eğer onun bize belirlediği sınır bunu çözebilmemize izin veriyorsa yapabiliriz ama bunun olabileceğinden çok kuşkuluyum çünkü burada çok karmaşık bir karma var insanların arasında tamamlaması gereken.. Bu sistem bizlere belirli konularda çok güzel deneyimler yaşatabilir ancak dediğim gibi belirli sınırlar var..Bizim görevimiz o sınırlar içerisinde bulunan şeyleri iyileştirip güzelleştirebilmek.. Sizin dediğiniz olay hepimizin üstünde bir olay.. O yüzden bu tekniği çokta büyütmemek lazım aksi takdirde hüsrana uğramak kaçınılmazdır..

tuna123 06-09-2013 08:09 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846430)
Eğer karma(kader) izin verirse neden olmasın.Eğer onun bize belirlediği sınır bunu çözebilmemize izin veriyorsa yapabiliriz ama bunun olabileceğinden çok kuşkuluyum çünkü burada çok karmaşık bir karma var insanların arasında tamamlaması gereken.. Bu sistem bizlere belirli konularda çok güzel deneyimler yaşatabilir ancak dediğim gibi belirli sınırlar var..Bizim görevimiz o sınırlar içerisinde bulunan şeyleri iyileştirip güzelleştirebilmek.. Sizin dediğiniz olay hepimizin üstünde bir olay.. O yüzden bu tekniği çokta büyütmemek lazım aksi takdirde hüsrana uğramak kaçınılmazdır..

bu konuda bilgin var belli , dedklerin doğrudur ozaman. Peki mesela burda okudum arkadaş tenis oynarken kendini (matrix enerji) ile teniscinin yeteneklerini almış , peki bende yapabilirmiyim böyle bişey mesela kendimi cem yılmazın yerine koymak istiyorum komedi mizah anlayışını almak istiyorum bunu yapabilirmiyim ? Ve bide beni bazen girdiğim ortamlarda suskunluk tutuyo öyle böyle değil , bunu bozmak için matrix enerjisi işime yarar sanırım , o anda ne yapmamı önerirsiniz .

CHAOS 24-12-2013 04:28 AM

What is the Matrix?

sweeet 24-12-2013 08:07 PM

Kitabı okursanız ne olduğunu anlarsınız. Ve farklı bir bakış açısı kazanırsınız iki nokta tekniğini denersiniz. Belki farklı deneyimler yaşama fırsatınız olur. Sevgiler.

stopper.smoking 28-01-2014 05:20 PM

parmaklarını masada gezdir, bu sırada niyet et, herhangibiri takıldı mı bir yerde orada bırak, niyet etmeye devam et, diğeri de takılana kadar. bak iki nokta bulmuş oldun... bu iki nokta arasında bilgi alışveriş olduğunu hayal et ve o sırada sor o cümleyi, "böyle olsa nasıl olurdu? nasıl hissederdi?" gibi... ve sonra noktaları serbest bırak bağları kopsun yavaşça, uçuşsunlar, evren gerekli işlemi yapar... ve olduğunu görürsün... kolay... telekineziye ne dersiniz? yada lavitasyon?

nothing is true, everything is permitted...

MuminOKAN 07-08-2014 03:18 PM

Alıntı:

tuna123 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846432)
bu konuda bilgin var belli , dedklerin doğrudur ozaman. Peki mesela burda okudum arkadaş tenis oynarken kendini (matrix enerji) ile teniscinin yeteneklerini almış , peki bende yapabilirmiyim böyle bişey mesela kendimi cem yılmazın yerine koymak istiyorum komedi mizah anlayışını almak istiyorum bunu yapabilirmiyim ? Ve bide beni bazen girdiğim ortamlarda suskunluk tutuyo öyle böyle değil , bunu bozmak için matrix enerjisi işime yarar sanırım , o anda ne yapmamı önerirsiniz .

enerjinizin yüksek olması ve buna inanmanız önemli.

elisya 09-08-2014 10:25 PM

Yazılanları okuyunca bende heveslendim şimdi.. :) Eskiden yapardım iki nokta. Ama reikiye başladığımdan beri yapmıyorum artık. Nasıl yapılacağını da unuttum galiba tekrar okuyup bikaç deneme yapmak gerek sanırım.. Bakalım kısmet.. :)

Janit 05-12-2014 11:47 AM

Merhaba arkadaşlar.Bu kitabı daha okumadım.Konuyu burdan inceleme fırsatım oldu.Yanlız şöyle birşey merak ettim.Birçok arkadaş tekniği trafikte uyguladığını anlatmış hatta kimisi bankada falan,yolda yürürken yaptığını söyleyende var.Benim merak ettiğim o an kalabalık içinde veya meşgul anınızda nasıl yapıyorsunuz(nasıl konsantre oluyorsunuz,nasıl imgeleme yapıyorsunuz).Ben mesela bu tekniği uygulamak için özellikle boş bir oda yani rahat edebileceğim bir ortam arıyorum.Birkaç kez bende okulda ve otobüste falan deneyim dedim ama o an yapamadım,dikkatimi veremedim,imgelemeyi falanda yapamadım.Sanki dikkat çekçekmişşim gibi bir his oldu hep içimde.Acaba siz kitabı okuduğunuz için daha çok şey bildiğinizdenmi?
Birde iki noktayı seçerken illa parmaklarımız falan olmak zorunda değil dimi rastgele nesnelerde olabilirmi?

Janit 04-01-2015 04:52 PM

merhaba arkadaşlar.Ben Telekült Gücü kitabını ve Matrixe Hükmedini arıyorum.Beyazıttaki sahaflar çarşısına bile baktım ama bulamadım.Bu iki kitabtan birini alan arkadaşlar İstanbulda nerden bulabileceğimiz konusunda yardımcı olabilirlermi.

Janer 05-01-2015 12:17 AM

Alıntı:

Janit Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852712)
Merhaba arkadaşlar.Bu kitabı daha okumadım.Konuyu burdan inceleme fırsatım oldu.Yanlız şöyle birşey merak ettim.Birçok arkadaş tekniği trafikte uyguladığını anlatmış hatta kimisi bankada falan,yolda yürürken yaptığını söyleyende var.Benim merak ettiğim o an kalabalık içinde veya meşgul anınızda nasıl yapıyorsunuz(nasıl konsantre oluyorsunuz,nasıl imgeleme yapıyorsunuz).Ben mesela bu tekniği uygulamak için özellikle boş bir oda yani rahat edebileceğim bir ortam arıyorum.Birkaç kez bende okulda ve otobüste falan deneyim dedim ama o an yapamadım,dikkatimi veremedim,imgelemeyi falanda yapamadım.Sanki dikkat çekçekmişşim gibi bir his oldu hep içimde.Acaba siz kitabı okuduğunuz için daha çok şey bildiğinizdenmi?
Birde iki noktayı seçerken illa parmaklarımız falan olmak zorunda değil dimi rastgele nesnelerde olabilirmi?

kitabı okuyanların çoğu , bu kitabı okuyana kadar epey imgeleme yapmıştır. Dolayısıyla artık imgeleme yapmaları çok basit bir hale geliyor.

Janit 05-01-2015 12:33 AM

Yani çok rahat konsantre oluyorlar,çok rahat alfa frekansına giriyorlar öyle değilmi.Peki bu kitabı İstanbulda nerede bulabilirim bir bilginiz varmı.Sipariş verme imkanım yokta o yüzden kitapçı arıyorum.
Cevap verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim.

Janer 05-01-2015 01:47 AM

Alıntı:

Janit Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853214)
Yani çok rahat konsantre oluyorlar,çok rahat alfa frekansına giriyorlar öyle değilmi.Peki bu kitabı İstanbulda nerede bulabilirim bir bilginiz varmı.Sipariş verme imkanım yokta o yüzden kitapçı arıyorum.
Cevap verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim.

İstanbul'da yaşamıyorum nerede bulacağınızı bilmiyorum. Yalnız öyle herkes her işi yaparken frekansa giremez. Ben imgeleme için konuştum. İmgeleme yapabiliyorlar. Bende yapabiliyorum her koşulda ama frekans olayı farklı bir boyut.

Janit 08-01-2015 12:03 AM

Tamam çok sağolun.Zaten benim imgelememi geliştirmem lazım.Önerdiğiniz birşey varmı imgeleme geliştirmekle ilgili.

MuminOKAN 11-01-2015 08:37 AM

Merhaba, İstanbul da yaşıyorken bir arkadaşıma vermiştim kitabı ve hala onda. İmgeleme işlemi evet pek kolay değil ancak, işten/okuldan evinize hangi yoldan gittiğinizi ve etraftaki binaların bir kısmını hatırlarsınız.

MuminOKAN 11-01-2015 08:46 AM

mail adresim muminokan@gmail.com
Buradan da ulaşabilirsiniz.

MuminOKAN 11-01-2015 01:37 PM

merhaba arkadaşlar,
birşeylerin olacağına inanmanız, neye nasıl inandığımız ve yaşanılan duruma olan yorumumuz önemli.
daha önce görmediğiniz bir kapı hayal edin, tokmağı yada kulbu tutup, sağa yada sola çevirerek kapıyı açacağımızı, tecrübelerimize dayanarak biliyoruz. iki nokta tecrübelerinizi cevabınızı kolay alabileceğiniz işlemler için kullanın, önce küçük çaplı deneyimleriniz olsun, sonra bir adım üste atlayarak çıtayı yükseltin. eğer birden çıtayı yüksek tutarsanız kapının nasıl açılacağına dair bilginiz olmadığı için kapıyı açamazsınız.

Janit 11-01-2015 10:51 PM

Sizi gördüğüme okadar sevindimki heyecandan ellerim titriyor şuan.Sizi Allah gönderdi vallah.Hemen iletişime geçiyorum maillen

Janit 31-01-2015 05:23 PM

Arkadaşlar merhaba benim bu iki nokta tekniği konusunda aklıma bir yöntem geldide sizce mantıklımı,olabilecek birşeymi diye bir fikrinizi alayım dedim.
Acaba bu tekniği lucid rüyada yapmayı denesek nasıl olur.Çünkü bildiğim kadarıyla o anda beyin dalgalarımız daha düşük olacağından düşüncelerimiz daha etkili olur ve hayal gücümüz yüksek olur.Zaten genelde iki nokta tekniğini yaparken en çok zorlananlar benim gibi imgeleme yapamayanlar.Ama lucid rüyada zaten istediğimiz herşey gerçekleştiği için tekniği uygularken istediğimiz herşeyi gözümüzün önüne getirebiliriz ve tekniği uyguladıktan sonra olmasını istediğimiz durumu görüp,yaşayıp kendimizi buna inandırıp serbest bırakma aşamasında daha etkili olabiliriz diye düşünüyorum.
Henüz ben bilinçli rüya göremedim daha ama yapmaya çalışıyorum.

sweeet 31-01-2015 10:32 PM

Güzel olur bence ama en önemlisi lucid rüya işini halletmelisin. Gece lucid için çalışırken bence gündüzde belli bir süre matrix çalışması yapmaya devam et. Böylece rüyanda da bu konuyu görme ihtimalin artar.

Janit 01-02-2015 04:59 PM

Evet bencede,hatta birkeresinde hani bu konu altında ismi geçen Başak Yüksel Hanım varya,işte o rüyamda bana yetenek transferi gibi birşey yapıyodu hayal mayal hatırlıyorum.Yanlız aklıma şöyle birşey takıldı.Kendisi ile maillen konuşmuştum.Bana yetenek transferini ilk kez duyduğunu ve mantıklı olmadığını söyledi.Bende şaşırdım tabi çünkü burdakiler bizzat yapmışlar.Kitapta matrix deneyimleri kısmını inceledim bende bulamadım böyle birşey.Acaba kendi hayalgücü ilemi keşfetti bizimkiler.

MuminOKAN 05-02-2015 10:44 PM

eğer vücudunu 2 hertz civarına indirebilirsen (ki normal şartlar altında bu, derin uykuda olacaksın ama uyanık olacaksın demek oluyor) işlerin değiştiğini göreceksin.

Janit 05-02-2015 11:17 PM

MuminOKAN cevap yazdığın için teşekkür ederim.Ama burda kafama takılan şeyler var.Beyin frekanslarını 2 hz delta seviyene indirip bilincin açık olmasından bahsediyorsun.Benim bildiğim beyin burda derin uykuda olur.Bu durumdada bilinçli rüyada iken matrix enerjisi kullanılırmı sorumu evet diye cevepladığını düşündüm.Yanlız ben bilinçli rüyadayken sonuçta bilinç açık olduğu için beyin dalgaları daha yüksek seviyede yani tetada oluyor diye biliyorum.Sen bu konuda benden daha bilgilisin.Mümkünkü peki hem 2 hz beyin dalgasında olup hemde bilincin açık olması.Heyer mümkünse hangi yöntemi önerirsin. 2 hz binaural dalgası ilemi.

MuminOKAN 06-02-2015 12:42 AM

Yöntem bu. Nasıl ineceğini sen bulacaksın çok fazla yol var. Araştır biraz.

Janit 06-02-2015 01:03 AM

Bu aralar reiki ile ilgileniyorum,reiki 1 uyumlaması alıp biraz daha farkındalık ve ruhsal gelişim sağlayıp öyle bu işi yapmak istiyorum.
Tabi bu süreçte kafayı yemezsem.24 saat birşeyler düşünüp kafa yoruyorum nasıl olacak nasıl çözüm bulucam diye,gece uyurken bile zorlanıyorum rüyalarımda matrixler reikiler havada uçuşuyor ve ter içinde kalıyorum piskolojik yorgunluktan.İki hafta önce grip oldum ve daha iyileşemedim,psikolojik yorgunluktan enerjim çok düştü ondanda olabilir.Haftaya okullarda açılıyor birde o da çıkçak başıma.Allah yardım eder İnşallah.
Yani uzun lafın kısası araştır biraz dedinizya,biraz değil çok ARAŞTIRIYORUM.

MuminOKAN 06-02-2015 09:48 PM

hocam bi sıraya koysan daha iyi olmaz mı? ne dersin? @janit

Janit 07-02-2015 12:14 AM

Heyer bu işlere daha önce başlasaydım olabilirdi ama artık kaybedecek vaktim yok ve bunun telafiside yok.Şuanda bile kendimi affedemiyorum keşke şuanki aklım daha önceden olsaydı diye.O yüzden nekadar çabuk o kadar iyi benim için.Dediğiniz yöntemide ilk fırsatta araştırcam.Herşey için teşekkür ederim.

sweeet 07-02-2015 08:53 AM

Her şey affetmek ile başlar. O yüzden kendine haksızlık etme. Her şey en doğru zamanda karşına çıkıyorve çıkacak.

Janit 07-02-2015 04:47 PM

Heyer durumumu toparlayıp telafi edebilirsem kendimi affederim ve geçmişi bırakıp önüme bakarım.Bu durumada sizin gibi insanlar sayesinde büyük adımlar attım ve atıcam.Bana destek veren herkeze çok teşekkür ederim.

sweeet 07-02-2015 09:47 PM

Affetmezsen hiç bir şey olmaz. Egona yenik düşersin. Şimdi olmasa bile yakında anlarsın ne demek istediğimi.

Janit 08-02-2015 01:12 AM

Bu konuda hoponopono yönteminden destek alıyorum.Ayna karşısında yapıyorum genelde öyle daha çok hissediyorum etkisini.

Bubba 02-03-2015 01:55 AM

Cok güzel bilgiler tüm paylasan arkadaslara tesekkür ediyorum insallah bende uygulaya bilirsem Burada paylasirim
Konuyu Acan arkadas emegine saglik

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 AM.