Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

sudem8 29-05-2009 08:46 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464330)
evet masa üstü daha kolay gibi..en azından yapışan nokta bulmak mesele değil...(bak dikkat ettim şimdi, aslında barnaklarım klavyeye de yapışıyor!ya ben bu işi feci kıvırdım ya da bu ev feci pislenmiş!)

peki barnakları en son yanyana getiriyor muyuz? çekimi her defasında hissetmek şart mı? ben öbür türlü hayal kurma, gerçekleşmiş gibi düşünme işlerinde zaten feci başarılıyımdır...hele de kabus, gerilim gibi hayaller kurmada üstüme yoktur!

not şeysi: evet ben feci mükemmelim, Allah belamı versin ne kadar da zekiyim, muhteşem ötesiyim!

noktalarda senin içinden neresi geliyorsa bağlantı kurman nasıl hissedebiliyormusun

gülpor 29-05-2009 08:48 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464316)
hah işte böyle taane taaane anlatın güzel arkadaşım!

bak bunu bilmiyordum işte; noktanın biri diyelimki oğlan, diğeri oğlanın sınavı...
ben o iki noktayı sadece havadan elimizle bulacağımız elektriksel bir çekim gibi birşey sandım...

mesela bir yerden miras kalsın istiyorsak,
bir akrabayı ölerken düşünmek ilk nokta, paranın bizim hesaba yatması da ikinci nokta mı olur?

Siyahça kardeşsmil56,alemsin ya,karnım ağrıdı gülmektenkhkh56khkh56khkh56akrabayı ölerken düşünmeksevincli...

siyahça bu arada bende sanki daha iyi anladımwink77,olduğumuz durum bir nokta,olmayı imgelediğimiz durumda bir nokta sanırım,doğrumu arkadaşlary789delirdik mi nee,bende acaba miras bırakan petrol zengini bi amcam varmı acaba diye sormaya başladım kendimesevincli,olur ya ,bizim aile biraz karışıktakhkh56

sudem8 29-05-2009 08:49 PM

siyahça kitabtan alıntılarda okuduğuma göre parmakları yanyana getirin en son diyor ama ben yapmadım.birgün dizlerimde yaptım.iki dizim yanyana geldi o zaman anladım aradaki çekimi.hem itiyor sanki hem çekiyor o arda sende hayal kurup imgeliyorsun

Siyahça 29-05-2009 08:51 PM

kardeşim madem bu kadar anlamayan varmış da niye kendimi kaç gündür aptal hissettirip kendimden soğutuyorsunuz?! açıkca söylesenize, biz de anlamadık bize de biri anlatsın diye...

durun şimdi, bağlantı, elektrik, enerji akımı, titreme, kendinden geçme falan hiçbir şey yok bende, sadece hayal ediyorum ve barnaklarım birbirini çekiyor gibi düşünüyorum...
olmuyor değil mi? ağla2

sudem8 29-05-2009 08:53 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464336)
Siyahça kardeşsmil56,alemsin ya,karnım ağrıdı gülmektenkhkh56khkh56khkh56akrabayı ölerken düşünmeksevincli...

siyahça bu arada bende sanki daha iyi anladımwink77,olduğumuz durum bir nokta,olmayı imgelediğimiz durumda bir nokta sanırım,doğrumu arkadaşlary789delirdik mi nee,bende acaba miras bırakan petrol zengini bi amcam varmı acaba diye sormaya başladım kendimesevincli,olur ya ,bizim aile biraz karışıktakhkh56

alemsiniz arkadaşlar ben de hayal kurun diyorum benim arkadaşların hayal gücü çok kuvvetliymiş te haberim yokmuş ciddi olun lütfen olaya odaklanın lütfen hııııy789suyunu çıkarmayın yoksa FORMU KAPATACAKLAR YADA BEN UYARI ALICAM .skan67

Siyahça 29-05-2009 08:59 PM

küçük isteklerle başla demiştin ya arkadaşım;

yarım saattir masanın üstünde silinmedik ellenmedik nokta bırakmadım, kocam acıkmış da, yan komşu arada bizi besler, işte ilk nokta aç kocam oldu ikinci nokta yan komşu insanı oldu...yemeğin üzerindeki buharı bile hayal ettim, teşekkür bile ediyordum hayalimde...
bekliyoz, Allahtan umut kesilmez, ama adam açlıktan elimizde kalacak gibi görünüyor!

ağla2en iyisi ben daha fazla saçmalamayayım, kalkıp kocama bir kap yemek pişireyim! ağla2

(hüff vazgeçtim! koskocaman piknikten geliyoruz, uyanık olsaydı aç gelmeseydi o da! en iyisi klavye üstünde uyuma sömürüsü yapayım, kalkıp o yemek yapsın! bu daha pratik)

gülpor 29-05-2009 09:03 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464340)
küçük isteklerle başla demiştin ya arkadaşım;

yarım saattir masanın üstünde silinmedik ellenmedik nokta bırakmadım, kocam acıkmış da, yan komşu arada bizi besler, işte ilk nokta aç kocam oldu ikinci nokta yan komşu insanı oldu...yemeğin üzerindeki buharı bile hayal ettim, teşekkür bile ediyordum hayalimde...
bekliyoz, Allahtan umut kesilmez, ama adam açlıktan elimizde kalacak gibi görünüyor!

ağla2en iyisi ben daha fazla saçmalamayayım, kalkıp kocama bir kap yemek pişireyim! ağla2

(hüff vazgeçtim! koskocaman piknikten geliyoruz, uyanık olsaydı aç gelmeseydi o da! en iyisi klavye üstünde uyuma sömürüsü yapayım, kalkıp o yemek yapsın! bu daha pratik)

khkh56khkh56khkh56

sudem8 29-05-2009 09:06 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464338)
kardeşim madem bu kadar anlamayan varmış da niye kendimi kaç gündür aptal hissettirip kendimden soğutuyorsunuz?! açıkca söylesenize, biz de anlamadık bize de biri anlatsın diye...

durun şimdi, bağlantı, elektrik, enerji akımı, titreme, kendinden geçme falan hiçbir şey yok bende, sadece hayal ediyorum ve barnaklarım birbirini çekiyor gibi düşünüyorum...
olmuyor değil mi? ağla2

Güzelim sadece düşünmen yetmiyor, hissediyor musun?Gerçekten parmakların arasında çekim oluyor mu?

Siyahça 29-05-2009 09:08 PM

sen bana kızdın ama?! ağla2evet kızdın, bağırdın gördüm! ağla2

(ne çekimi arkadaşım, hani dedin ya zihinden uyduruyoruz diye, hayal edin diye...elektriksel birşey yok demiştik, kandırık mı yaptın?)

sudem8 29-05-2009 09:10 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464341)
khkh56khkh56khkh56

Çok komiksin.Allahtaa seni güldürsünt678khkh56yalnızken yap iki arada olmaz konsantre olamıyorsun.

sudem8 29-05-2009 09:13 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464344)
sen bana kızdın ama?! ağla2evet kızdın, bağırdın gördüm! ağla2

(ne çekimi arkadaşım, hani dedin ya zihinden uyduruyoruz diye, hayal edin diye...elektriksel birşey yok demiştik, kandırık mı yaptın?)

parmakların yanyana geldğini düşünürken gerçekten çekim oluyor onu hissettinmi diyorum.kızmadım bitanem kızarmıyım hiçpartysmiley

gülpor 29-05-2009 09:17 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464345)
Çok komiksin.Allahtaa seni güldürsünt678khkh56yalnızken yap iki arada olmaz konsantre olamıyorsun.

Sudem sung66,sen şimdi dedin ya ;aynı hatayı bende yapıyodumrt67,yani iki arada yapma durumusevincli,ne zaman forumda senin örneklerini okusam o dakikablissyyapmaya çalışıyodum,forumdaki bazı arkadaşlarda çabasızca deneyin ve bırakın dedikleri içinsmil56,öyle deniyodum işte smileydance,ama daha ciddi deniycem...

Siyahça 29-05-2009 09:20 PM

tamam affettim...kahvesmiley

masada yaparken evet, barnaklar arası bir çekim hissediyorum sanki...(ama yemek hala gelmedi, yeğen de hala aramadı haberin olsun)

sudem8 29-05-2009 09:22 PM

[quote=gülpor;464347]Sudem sung66,sen şimdi dedin ya ;aynı hatayı bende yapıyodumrt67,yani iki arada yapma durumusevincli,ne zaman forumda senin örneklerini okusam o dakikablissyyapmaya çalışıyodum,forumdaki bazı arkadaşlarda çabasızca deneyin ve bırakın dedikleri içinsmil56,öyle deniyodum işte smileydance,ama daha ciddi deniycem...[/quotegüzelim ben yanlızken yapıyorum odada adeta transa geçiyorum ve çok etkileniyorum.annemin yanında yapınca dikkatim dağılıyor zihnimi yoğunlaştıramıyorum.kasılmadan sıkmadan dedğim o ama hissedeceksin.o an bilinç kaybı gibi birşey oluyor.geçici...

sudem8 29-05-2009 09:25 PM

khkh56
Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464348)
tamam affettim...kahvesmiley

masada yaparken evet, barnaklar arası bir çekim hissediyorum sanki...(ama yemek hala gelmedi, yeğen de hala aramadı haberin olsun)

khkh56khkh56derin derin nefes almayıda unutma, bağlantıyı daha iyi hissediyorsun.

Siyahça 29-05-2009 09:25 PM

al işte! bende bilinç kaybı da olmuyor bak!

(ama bu ara sık sık hafıza kaybı oluyor)

gülpor 29-05-2009 09:30 PM

[quote=sudem8;464349]
Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464347)
Sudem sung66,sen şimdi dedin ya ;aynı hatayı bende yapıyodumrt67,yani iki arada yapma durumusevincli,ne zaman forumda senin örneklerini okusam o dakikablissyyapmaya çalışıyodum,forumdaki bazı arkadaşlarda çabasızca deneyin ve bırakın dedikleri içinsmil56,öyle deniyodum işte smileydance,ama daha ciddi deniycem...[/quotegüzelim ben yanlızken yapıyorum odada adeta transa geçiyorum ve çok etkileniyorum.annemin yanında yapınca dikkatim dağılıyor zihnimi yoğunlaştıramıyorum.kasılmadan sıkmadan dedğim o ama hissedeceksin.o an bilinç kaybı gibi birşey oluyor.geçici...

sudem annenin yanında yaparken canlandın gözümdesevinclianne bakar ve şöyle dery789;bu kızada bişeyler oldu bu ara ooo67cilgin897,tövbe tövbekhkh56khkh56,Sudem seni seviyoruzsmiliyface

Siyahça 29-05-2009 09:31 PM

sabrınız için kutluyorum sizi arkadaşlar...ama galiba benim öğrendiklerimi sindirmem ve yalnız kalıp biraz düşünmem gerek...
teşekkür ederim emeğiniz için...

ben gidip suç kanalımı izleyeyim, düşüneyim bir taraftan da...belki daha sonra aniden birgün beceriveririm bunu...
ne de olsa muhteşemim! ağla2

sudem8 29-05-2009 09:55 PM

çok pratik yap, iyice bağlantı kurmayı hisset

sudem8 29-05-2009 10:02 PM

956kbiz de seni kutlarız canım arkadaşım öğrenmek için gösterdğin çaba gözlerimi yaşarttı25889ağla2

arca 30-05-2009 12:48 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464350)
khkh56khkh56khkh56derin derin nefes almayıda unutma, bağlantıyı daha iyi hissediyorsun.

Ben senin sorununu anladım siyahça sen serbest bırakamıyorsun Yani iki noktayı yaptıktan sonra sonucu asla düşünmemen gerekiyor Sen strese giriyorsun kaygılanıyorsun olmazzz unutacaksın iki nokta yaptığın olayıda anı da unutacaksın o sana gelecek nasıl olsa sen tv izlemeye kocana yemek pişirmeye devam et. sonuç ne olacak acaba düşüncesi bitirir

Birde uygulama yaparken hayalinde film çeviriyormuşsun gibi düşün rolleri paylaştır sende varsan rolde birebir yaşa rolünü diğer rol arkadaşlarına da yaşat selerine nefeslerine kadar son sahneyi mutlu bir şekilde diyelimki miras haberini aldığın anki telefonu kapat havalara uç herneyse o son kareyi ışıltılar içinde sihirli ışın demeti içinde uzay boşluğuna gönder. Film bitti kanal değiştir aç gözlerini hiç film çevirmemiş gibi davran filmden önce ne yapıyordun ona devam et bunu başarırsan sonuçlar senide şaşırtacak

Siyahça 30-05-2009 04:36 PM

teşekkür ederim arkadaşım ilgin için...her birinize ayrı ayrı teşekkürler...kimse benim koca beynimle, ya da muhteşemötesi algılama gücümle uğraşmak, sabır göstermek zorunda değildi...hepiniz ne kadar iyisiniz...

ve farkettim ki aslında sorunun kaynağı benim içimde...ya mucizelere inancımı çalmışlar, ya da tembellikte sınır tanımıyorum...evet sorun bende, özür dilerim...

sorunlu doğmadım tabi, yaşadıklarımın izleri böyle kaldı benim bilinçaltımda...böyle olduğum için kendimi ve böyle olmama istemeden sebep olan herkesi affediyorum...

ve siz iyiliği kalbinden taşan, menfaatsiz, melek yüzlü arkadaşlarım; hepinizi çok seviyorum...

(en sonunda çorba oldu bütün öğrenmeye çalıştıklarım! Allah sonumuzu hayr etsin!)

biliyorum, denemeden olmaz, mucize bekliyorsam azıcık ter dökmek lazım, armut piş ağzıma düş felsefesi nereye kadar!...

ayses 30-05-2009 11:58 PM

iki nokta olayında gercekten serbest bırakmak cok onemlı aslında butun yontemlerde bu gecerlı..cunku acaba dıe aklımızda gecırdıgımızde oldumu, hala olmadı nezaman olucak dıe dusundugumuzde ona guwenmedıgımızı bellı edıyoruz buda hedefe ıletmıyor bızı...bana bu sıtenın her konuda cok yardımları oldu...iki nokta deneyımlerındede okuduklarımı defalarca deneyerek yaptım ve sımdı cok rahat yapabılıyorum.. bu sıtede iki noktayla ilgili öğrendiğim 2 temel nokta var.1.si kendınızı dısardan ızlemıceksınız o an ıstedıgınız olayı elde ettıgınızdekı kalp carpıntısı heycan dudaklardakı tebessum gozlerın kısılması yanı yuzunuzdekı etkılerın hepsını yasamak..2.si ise serbest bırakmak unutmak,yaptıgınız ıse gerı donmek..sonrasında gercekten oluyor...burda yazı yazan herkese o yuzden tesekkurler..inanılmaz yardımlarınız oldu....:))

ışıkk 31-05-2009 01:51 AM

Merhaba herkeze,dün gece inanılmaz derecede belim ağrıyodu,bundan iki hafta önce incittim ev temizliği yaparken:( dün birşey oldu ve kasıldı belim size bunun nasıl birşey olduğunu anlatamam çeken bilir mutlaka,gözümden yaş geliyordu.o acıyla iki nokta yaptım ve belimi incittiğim günü imgeledim,temizlik yapmadığımı o anda başka bişey yaptığımı hayal ettim.yavaş yavaş bir rahatlama oldu,tam olmasada.çünkü acıdan konsantre olamadım tam:(derken sabah beşte uyandırdı ağrı beni tekrar.bu sefer yine iki nokta yaptım ,ağrı kesiciyi içicem ve iki sn sonra herşey geçicek diye imgeledim.ağrıyı hissetmemeye gayret ettim.suyumu içtim yatağıma yattım ve o inanılmaz ağrı yokolmuştu.eser yoktu anlıycağınız.:)bütün gece ağrımasına rağmen.

ESOS 31-05-2009 02:17 AM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464290)
benim anlamadığım bu yöntemde isteği yerine getiren nert67 o hissedene kadar bi hal olduğum enerjimi yoksa benim bakış açım mı sevincliyani bunun püf noktası mantığı ne. şimdi diyeceksiniz ki bu yöntem çaba isteyen bişey değil bu kadar zor bişeymiş gibi görmeye gerek yok ama bana çok garip geliyor burda birsürü yorum var ama benim soruma cvp yok açıklayıcı bi cvp istiyorum mümkünse biraz zor anlıyorum day789

neden hissedene kadar bi hal oluyorsun kendine inan olayın sonucunu yaşa zaten böyle düşün olmuş gibi yani bu kadar kolay tatlım nasıl olcak olcakmı bağlantı kurdummunun tam tersi sen zor olanı yapıyorsun onun için tersini yap kolay olanı kendine ve olduğuna inan çok keyifli ..inanılmaz deneyimler yaşıyorum 4 gündür keyiften uçuyorum işin gücün yanı sıra bide sağı solu topluyorun yani manen birde gece eve gelip bilgisayara bakmadan duramıyorum ... yanii sizlerle paylaşmak istediğim çok şey var ama zaman henüz bana yeterli gelmiyor bu sitede herkesin bunu başarmasını istiyorum ... aydınlık içinde ol

gülpor 31-05-2009 09:13 PM

Alıntı:

ayses Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464514)
iki nokta olayında gercekten serbest bırakmak cok onemlı aslında butun yontemlerde bu gecerlı..cunku acaba dıe aklımızda gecırdıgımızde oldumu, hala olmadı nezaman olucak dıe dusundugumuzde ona guwenmedıgımızı bellı edıyoruz buda hedefe ıletmıyor bızı...bana bu sıtenın her konuda cok yardımları oldu...iki nokta deneyımlerındede okuduklarımı defalarca deneyerek yaptım ve sımdı cok rahat yapabılıyorum.. bu sıtede iki noktayla ilgili öğrendiğim 2 temel nokta var.1.si kendınızı dısardan ızlemıceksınız o an ıstedıgınız olayı elde ettıgınızdekı kalp carpıntısı heycan dudaklardakı tebessum gozlerın kısılması yanı yuzunuzdekı etkılerın hepsını yasamak..2.si ise serbest bırakmak unutmak,yaptıgınız ıse gerı donmek..sonrasında gercekten oluyor...burda yazı yazan herkese o yuzden tesekkurler..inanılmaz yardımlarınız oldu....:))

Ayses slm arkadaşım ,dün gece iki nokta ile müthiş bir deneyimim oldusevincli,senin yukarda dediğin kalp çarpıntısı ,dudaklarda tebessüm,gözlerin kısılması hali bendede oldu,koşarak uzaklaştımblissy,sanki başka bi boyuta geçmiş gibiydim,birkaç saniye sürdü,ve işin garibi ilk defa aradaki çekimi falan hissettim,sevincli

sudem8 31-05-2009 10:26 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464652)
Ayses slm arkadaşım ,dün gece iki nokta ile müthiş bir deneyimim oldusevincli,senin yukarda dediğin kalp çarpıntısı ,dudaklarda tebessüm,gözlerin kısılması hali bendede oldu,koşarak uzaklaştımblissy,sanki başka bi boyuta geçmiş gibiydim,birkaç saniye sürdü,ve işin garibi ilk defa aradaki çekimi falan hissettim,sevincli

y789tebrikler gülporcum başarmışsın korkma devam

Siyahça 31-05-2009 10:44 PM

küstüm! dlckrn

sudem8 31-05-2009 10:56 PM

aman da siyahçam küsermişte y789iki nokta yapayım da barışsın

Siyahça 31-05-2009 10:58 PM

birisi hayrına, ben iki noktayı becerebileyim diye iki nokta yapsa bana, fıstık gibi olurdu valla!

yalnız beni iki nokta kurtarır mı bilmem! en az 5 nokta lazım...kahvesmiley

sudem8 31-05-2009 11:10 PM

ooo67ah bi zorlaştırmasan şu işi, kendini vererek bağlantıyı kuracağına inanıyorum.zaten hissediyorsun kendindeki değişikliğit678

Siyahça 31-05-2009 11:14 PM

az önce kayınvalideme verdim matrix kitabını...o okuyup daha iyi anlar diye düşündüm...ben de ondan sonra öğrenirim belkim..Allahtan umut kesilmez...ağla2

sudem8 31-05-2009 11:14 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464675)
birisi hayrına, ben iki noktayı becerebileyim diye iki nokta yapsa bana, fıstık gibi olurdu valla!

yalnız beni iki nokta kurtarır mı bilmem! en az 5 nokta lazım...kahvesmiley

956k956k yaptım... yaptım.iki nokta belirledim biri sen biri senin iki noktada başarılı olman için.yaptım bıraktım.unuttum olurmu olmaz mı endişe yok isteyip bıraktım.anladın sen onublook

Siyahça 31-05-2009 11:17 PM

hadi hayırlısı! sevincli

ben gidip bi kez daha deneyeyim o zaman...

(çarpılmam demi aplam? hep alttan alta o korku var içimde, ya ahanda her istediğimi gerçekleştirebiliom diye kibirlenirsem, biliyorsun kibirlinin sonu cehennemde çatır çatır...ağla2)

amaaannnn herhalükarda yances demi kıs? kahvesmiley

sudem8 31-05-2009 11:19 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464680)
az önce kayınvalideme verdim matrix kitabını...o okuyup daha iyi anlar diye düşündüm...ben de ondan sonra öğrenirim belkim..Allahtan umut kesilmez...ağla2

sen çok büyüttün olayı çok basit kendini bırak niyet et.daha kitabı okumadım inan ki,senin başaramıcan bişi değil herkes yapabilir çok kolay bütün mesele konsantrasyon dikkatini başka şeylere vermeskan67

sudem8 31-05-2009 11:24 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464682)
hadi hayırlısı! sevincli

ben gidip bi kez daha deneyeyim o zaman...

(çarpılmam demi aplam? hep alttan alta o korku var içimde, ya ahanda her istediğimi gerçekleştirebiliom diye kibirlenirsem, biliyorsun kibirlinin sonu cehennemde çatır çatır...ağla2)

amaaannnn herhalükarda yances demi kıs? kahvesmiley

ablan kurbaan olsun haydi gayret,az önce oğlumla konuştum.matemetik sınavı var, yarın finaller problemleri çözemiyormuş.hem ona laf yetiştiriyorum,partysmiley hem sana

gülpor 31-05-2009 11:35 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464684)
ablan kurbaan olsun haydi gayret,az önce oğlumla konuştum.matemetik sınavı var, yarın finaller problemleri çözemiyormuş.hem ona laf yetiştiriyorum,partysmiley hem sana

wink77Boşveeer Sudem yaaasevincliöğrenemiyo işteey789,o kadar işinin gücünün arasındakhkh56khkh56

sudem8 01-06-2009 12:00 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464688)
wink77Boşveeer Sudem yaaasevincliöğrenemiyo işteey789,o kadar işinin gücünün arasındakhkh56khkh56

sihayça yeteneklidir başarır.onun kafasındaki olumsuz çekirdekleri bulduk mu işimiz kolay.yavaş yavaş çözülmeye başladı.kendi değerinin farkına varmaya başlasa...iki nokta önemli değil.önemli olan şu onu rahatsız eden bilmeden konuşurken yaptığı hataların farkına varması.Ben depresyon hapı kaç senedir kullanıyordum, bıraktım bu sayede...25889

gülpor 01-06-2009 12:11 AM

Sen bana öğret herşeyiiisevincli

sudem8 01-06-2009 12:27 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464702)
Sen bana öğret herşeyiiisevincli

Yazılarımı takip et şekerim,krzm67şaka bir tarafa hep kendi uyguladığım,üzerinde durduğum konular öğrenilecek bir şey yok işte değerli olduğunu bilmek.kendine acımamak.çünkü biz asla yalnız değiliz.çaresiz değilizf678h y789Değerli olmanın farkına varmak muhteşem bir olay.bu kendini beğenmek böbürlenmek değil.yalnış anladı siyahaça da.u859 Halbuki kaçyaşından itibaren ne güzel kitaplar okuyan bir insan,kültürlü.Bunlardan bahsetmiyor da nohut beyinliyim, yok şöyle kötü böyleyim.Bunları yazınca sanki çok mütevazi.bütün olumsuzlukları davet ediyor.bad45 Başarılı olduğumuz anları hatırlayıp hatta deftere yazıp okuyacağız.bu anların çoğalmasını sağlarız.mutlu olduğumuz anlar.daha çok olumlular üzerinde durursak enerjimizi o yöne çekip yeni güzellikleri çekeriz.eski üzüntülü olayların üzerinde takılı kaldıkça yenileri çekerizblookÖğrenilecek bir konu yok aslında yapmamız ve düzeltmemiz gereken davranışlarımız sözlerimiz var bencepartysmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 AM.