![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin sad456 arkadaşlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama acil iki nokta yardımı istiyorum sizden.başkasının ağrısını dindirebiliyorum ama kendim de olmuyor sanırım dinmesini o kadar istiyorum ki serbest bırakamıyorum.felaket bir karın ağrısı çekiyorum şuan.ilaç almak istemiyorum o zaman daha kötü oluyor durum agl34 |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaşlar kim naptıysa elleri dert görmesin kiss3 o felaket ağrım dinmiş durumda hepinizi çok seviyorumm art56art56 |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
geçmiş olsun smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin ilk defa bugün bu kadar net hissettim sanırım, gözlerimi kapadım, ellerimin arasında küre tutar gibi yaptım. ve kendimi rahatlatınca hissettim o mıknatıs hissini. evet ellerimin arasında tıpkı mıknatıstaki gibi bir itme hissi oluşuyor. harika bir duygu. tender45 sayenizde arkadaşlar kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin Sevgili Nemesis, Az önce iki noktayi senin agrin icin yaptim, umarim ise yarar, üzerinde düsünmemeye calis smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin Ben sorunlarım için yapıyorum ve sedona tekniği ile birleştiriyorum...Acayip etkisi oluyor...Ayrıca Eft'deki film metodunuda katıyorum azıcık...Tavsiye ederim... Hergün iki nokta için bir saatimi ayırıyorum,o an aklıma ne geliyorsa onun için yapıyorum...bayada yararını gördüm... Ayrıca denizincinin anlatımını görünce bir ara ellerimin arasında psikotop diye adlandırılan olayı yapıyordum...Ve bir süreden sonra itmeyi hissediyordum...Hatta aradaki o akımı görebiliyorsunuz bile çok kaptırırsanız:)...Ben ne işe yaracakki saçma birşey diye bir süre sonra yapmayı bırakmıştım...İki nokta tekniğinde kullanılabilir...O akımı net bir şekilde görebiliyorsunuz ve hissedebiliyorsunuz çünkü... |
sanırım biraz kendi üzerimde çalışmalıyım.dün ablam üzerinde yine yaptım.artık her ağrısı olduğunda bana geliyor sevincli yakında bu işi ticarete dökerim 44 gel vatandaşş gell şifalı eller bunlar derty işin şakası tabi denemeye devam |
Ynt: matrix'e hükmedin ilk önce burada yazılanları baştan sona kadar okudum.sizin anlatım,deneyim ve yorumlarınızla çok heyecan vericiydi:)daha sonra kitabı almaya karar verdim ama bulundugum yerde kitabı bulamadım ankarada oturan bir arkadaşımdan rica ettim sağolsun alıp yolladı:)oda merak etti kısaca bahsettim hmm sen şimdi bizi oradan iki noktalarsında diye esprii yaptı:) neyse kitabı okudum pekte birşey anlayamadım acıkcası bir daha okumam gerekli sanırım.sizin paylaştılarınızdan anladıgım kadarıyla yapmaya calışıyorum ama bir sonuc almış degilim eksik bişeyler olmalı:)ama dün akşam kızımın dişi agrıyordu ona gel seninle oyun oynayalım diyip yapmaya calıştım(oyun oldugunu söyledimki cocugum annem ne yapıyorki diyip olumsuz şeyler düşünmesin hakkımda y789)5dkika olmadı içeriden bana seslendi annee dişim agrımıyor:) bunu yaparken bana cok komik geliyor olsada olmasada egleniyorum. |
|
Ynt: matrix'e hükmedin uygulama yapan arkadsaşlar..... iki noktayı belirlerken ellerinizde sıcaklık hissediyormusunuz??? |
Ynt: matrix'e hükmedin Arkadaşlar benim 2 nokta tuttu.Bana yaptığınız fırsat için 2 nokta vardı ya onu diyorum.İşe girdim yarın başlıyorum.Hepinize çok teşekkür ederim.Fırsat hemde öyle bir çıktı ki.Ben kursa gitmek için iş istiyordum.Maaşı kurslara yatırıcaktım.Ama çalışacağım yer bana o imkanı da sağlıyor.Yani hem kursa gidicem,hem çalışıcam,hemde param cebime kalıcak. y789 Çok sağolun arkadaşlar.Hepiniz harikasınız. alk78 kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin Redflowers canim tebrik ederim, yeni isin hayirli olsun.. |
Ynt: matrix'e hükmedin çok sevindim redflowers, darısı başıma inşallah. hayırlı huzurlu kazancı yerinde bir iş benim gibi işten çıkmışlara bi an önce gelsin inş... |
Ynt: matrix'e hükmedin canım çok sevindim tahmin ettigimizdende önce oldu darısı hayalleri hedefleri olan herkese alk78 |
Ynt: matrix'e hükmedin Ya süpersiniz, çok umutlandım blissy Bende hemen kitabı alıp okumak istiyorum, çekim yasasını bile istediği yönde kullanamayan bir insan olarak hala umutluyum, bende istiyorum,bende sevincli |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaşlar neden artık bu konuda hiç kimse bişey yazmıyo? deneyimlerinizi mutlaka aktarın bizlere... Bir de Hayal abla bi çalışma yapacaktı burdaki mesajlarla ilgili, bilgisi olan varmı? |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaşlar ne olur şu iki nokta nasıl yapılıyor bir açıklarmısınız 88a |
Aşağıdaki Linkde kitaptan alınmış çok güzel alıntılar var. Bu da size yardımcı olabilir. http://www.hayatimdegisti.com/forum/empty-t14769.0.html |
kendi uyguladığım metodu aktarabilirim. istediğin duruma göre iki nokta belirliyorsun. bu geçmesini istediğin yaralı parmağın, sırt ağrın, anne yada babanın, arkadaşlarının herhangi bir ağrıları yada durum değiştirmek/değiştirtmek "şu şöyle olsaydı nasıl olurdu?" şeklindeki durumlar vs neyi isterseniz. evet neyi isterseniz. ama biraz sabır. örnek: bir yre yetişmen gerekiyor ve yol kapalı, trafik var. birinic noktan; istersen sen olabilirsin, istersen otobüs olabilir vs. ikinci noktan yol olsun.. evet imajinize edebilirsin değilmi? gözünün önüne boş bir yol getir. ve tam bunları düşünüyorken başka hiçbirşey düşünmeyip yani zihnini boşaltıp tam o sırada ben soru soruyorum. alternatif olarak bir kaç soru; "yol açık olsaydı nasıl olurdu?" "gideceğim yere 25 dakika erken gitseydim nasıl olurdu?" ben çoğu zaman 2. soruyu soruyordum ve yüzüm gülümsüyordu. ve evet ben kozyatağı karfor' dan kartal ido iskeleye e-5 üzerinden kartal köprüden aktarma yaparak saat 1830 civarı 25 dakika da gittim. sanırım böyle bir örnek açıklayıcı oldu. ama şiddetle tavsiiye ederim ki kitabı oku. daha iyi anlarsın... super |
Ynt: matrix'e hükmedin Arkadaşım paylaşım için teşekkürler. En kısa zamanda kitabı alacağım. Yalnız merak ettiğim bir şey var dusun Bu iki nokta konusunu becerebilmek için özel bir yetenek gerekiyor mu? Annem 75 yaşında kemik erimesinden ve bel fıtığından dolayı ağrıları var. Bu konuda birşeyler yapabilirmiyim. 96 |
Ynt: matrix'e hükmedin Sadece istemen,yapman ve sonrada yaptıklarını unutman yeterli.Yani serbest bırakma ilkesini uygulamalısın.Kitabı al oku çok daha anlaşılır hale gelecek senin için.İnan super |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaşlar, ne yaptım tam bilmiyorum iki nokta mı oldu, yoksa çekim yasası mı, bizim evin orada bir ekmek fırını var, oraya varmak için çevre yolu var. dün fırına ekmek almaya giderken, yolun tek şeridini rahat geçtim, diğer şeritse tam anlamıyla ana baba günüydü, araçların ardı arkası kesilmiyor, o anda bir yola baktım birde uzakta ki arabalara keşke araç gelmese dedim, araçlar gelmeye devam etti ama 5-10 sn sonra bisikletli biri karşıdan karşıya geçti, geçerken de arabaların hepsi durdu, ben de bu sayede karşıya geçebildim, koskoca çevre yolunda trafiğin kesilmesini hayatımda ilk defa gördüm. ooo67 |
Ynt: matrix'e hükmedin merhabalar MATRIXENERGETICS sitesinde videolari izlemek icin password isteniyor . Bu password bir ara verilmisti ama simdi bulamiyorum tekrar verirseniz cok memnun olacagim 96 tesekkurler |
Ynt: matrix'e hükmedin kiss3 kiss3 cok tesekkurler hayal ablacim |
|
|
Ynt: matrix'e hükmedin Hayal abla inşallah yanlış hatırlamıyorumdur ama sanki burdaki mesajları derliyip topliyip güzel bi kaynak haline getiricektin iki nokta nedir nasıl yapılır diye. Ben hala tam anlamıyla yapamıyorum iki noktayı, ve benim gibi birsürü kişi var yapamıyan, yararlı olurdu bizler için. |
Ynt: matrix'e hükmedin merhaba uzun zamandır burayı takip ediyorum kitabıda şuan okuyorum fakat bana çok ilginç gelen birşeyi paylaşmak istedim. Dr. Richard ın sitesine girdiğimde ve videolar bölümünü tıkladığımda ankara sulh mahkemesi kararınca erişim engellenmiştir diyor... bu ne saçmalıktır ya.... yakında bu ülkede internet topyekün kaldırılırsa hiç şaşırmam. |
Ynt: matrix'e hükmedin yine engelmi?......şaşırıyor insan dusun |
|
Ynt: matrix'e hükmedin herkese merhaba daha yolun başındayım kitabı bitirdim sanırım tekrar okuyacağım :) ilk denemelerimdeyim şuan bişi yok ama olucak inşallah... öncelikle belirlediğim iki noktanın arasındaki çekimi hissetmeye çalışıyorum... iki elimin baş parmaklarıyla iki nokta seçiyorum ve gözlerimi kapatıp öylece bekliyorum 44 ...... bu bekleme süresi yani çekimi hissetme süresi nedir.... 2 dk 10 dk ? kişiden kişiye değişirmi ? |
Ynt: matrix'e hükmedin Süre diye bir şey yok.Ben çekimi hissediyorum ama hala birşey olduğunu görmedim.Neden çekimi çok iyi hissetiğim halde hiçbir gelişme olmuyorunuyor? Bu arada sedona yöntemini de okuduğumu belirteyim? Lütfen beni bilgilendirin.... dusun |
Ynt: matrix'e hükmedin Matrıx enerjisinin en iyi şekilde sonuca ulaşması için devamlı unutulan ve çok önemli olan bir nokta var:serbest bırakmak,hiç birşey yapmama sanatı. 2 noktanızı yapın ve hiç birşey yapmama ilkesini uygulayın.Yaptığınız şeyi unutun.Enerji bu şekilde serbest kalacak ve olmasını istediğiniz duruma gidecektir. |
Ynt: matrix'e hükmedin deneyim : 2 gün önce kasığıma yakın bir yerde bacağımda yağ bezesi çıktığını gördüm ama oldukça büyüktü en başta çok korktum hatta yürürken canımı acıtıyodu... 2 noktayı buna bir deneyim demedim ama umursamaz bir şekilde yaptım ... şuanda şişlik yarıdan fazla inidi 1-2 gün sonra yok olur :) |
Ynt: matrix'e hükmedin Ya ben Beynin Gizli Güçleri adlı kitabı okuyorum ama adam bilgilendirmekten ziyade neler yapılabileceğini anlatıp anlatıp, insanı tahrik edip edip durmuş da fazla bilgi verdiği yok! ::) Ya ben Matrix'e Hükmedin kitabını istiyorum ama nereden bulacağım şimdi öf! 88a Keşke bu kitabı alacağıma ona rastlamış da onu almış olsaydım!! hih33 |
|
Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin Acaba d&r da matrix'e hükmedin kitabı var mı? rt67 varsa niye ben hiç görmedim her yeri karıştırırken? dusun |
|
Ynt: matrix'e hükmedin iyi günler iki noktayla ilgili tecrübesi olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum.. ben kitabı bulamadım henüz yaşadığım şehirde henüz orjinali yok ama sizlerin sayesinde teknikleri anladım sayılır fakat bişeyi tam anlayamadım..bu iki nokyaı yaparkenki imgeleme gibi olan an ne kadar sürmesi lazım.. ben sanırım biraz fazla uzun yapıyorum ve iki noktayı yaparken vücudumun sarsıldığını gözlerimin çok hızlı şekilde hareket ettiğini hissediyorum ve bittikten sonrada kendimi yorgun hissediyorum..bu normalmi diye deneyimli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim...konuyu yanlış yere actıysam lütfen taşıyın.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 PM. |