Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Belgin ∞ 10-07-2008 03:35 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Arkadaşlar serbest bırakamıyorum diyenler kendinize şunu sorun lütfen.

''Bu serbest bırakma isteğimi bir süreliğine bırakabilir miyim?''
Bu sözden sonra kasılmalarınız geçecektir.Çünkü yapılamayan ve üzerine düşülen bir çok şey negatif enerji biriktirir.Ve bu da birikerek vücutta blokaj oluşumuna sebep olur.Bırakma isteğinizi bırakın.Tamam olmuyor kabul ediyorum ve kendimi böyle de çok seviyorum deyin.Değişim falan beklemeden yapın bunu sizden ricamdır.Çünkü bu sefer de ''bırakma isteğinizi bırakma düşüncenizi bırakmanız''gerek ve bu kısır döngü oluşturur.
Değişim beklemeden bırakın bakalım.
Sevgiler.

aysegul_tirtil 10-07-2008 03:49 PM

sevgili redflowers ne güzel demişsin bırakmayı da bırak ama bunun içinde bayaa bi farkındalık kendini tanıma ve güven gerektiriyor.daha önce dedigim gibi ben de biçok arkadaş gibi bi elektirik hissedip oturuyom ama bi türlü yönlendiremiyorum.başka bişeye yani imgelemeye kayarken bu seferde elektirik kesiliyo bi acayip yani yu89

Belgin ∞ 10-07-2008 04:01 PM

Pekala.
Vücudunda elektriği hisseden kim?
Bunu gözlemleyen,bunu görebilen kim?
Sensin.
Eğer ellerinde bu elektriği oluştabiliyorsan yönlendirebilirsinde.Öncelikle bunu yönlendirmeni engelleyen düşünceni bul.Sorular sor kendine bu düşünce beni neden engelliyor de ve onu bırakmaya çalış.Arkadaşların dediği sedona yöntemi budur.Engelleyen düşünceyi sertbest bırakmak,ya da düşüncenin içine girip hissedip onu derin nefes yoluyla dışarı atmak.En son hamle bırakma isteğini bırakmak.

Bu kadar sonuna gelmişken neden önünüze ket koyuyorsunuz,barajlar çekiyorsunuz.Bunu yapmayı isteyen sizsiniz.Bunun için adım atan,didinen sizsiniz.O zaman kendinize izin verin.Ve birde burdan bakarak denemeye başlayın.Önünüzde ki ışıkta engelde sizsiniz.Ama unutmayın aslında engelsizsiniz.Hadi baştan başlayalım.Ne dersiniz? kiss3

disik82 10-07-2008 04:50 PM

ay o zaman benim öğrenmem gereken çok şey var öncelikle çakralarımı dengelemem gerekiomuş,sedona yöntemini öğrenmem gerekior,pufffff blook çakralarımı nasıl dengeye sokucam?????????????????
MEYDEYMEYDEY ,YARDIM................

aysegul_tirtil 10-07-2008 04:54 PM

Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı
ay o zaman benim öğrenmem gereken çok şey var öncelikle çakralarımı dengelemem gerekiomuş,sedona yöntemini öğrenmem gerekior,pufffff blook çakralarımı nasıl dengeye sokucam?????????????????
MEYDEYMEYDEY ,YARDIM................

aynı dertten müzdaribiz valla ben bugun serentının kendi yapımı çakra temizleme mp3 ünü indirdim dinliyorum bir dene istersen.sevgiler kiss3

Belgin ∞ 10-07-2008 04:58 PM

Canım benim çakra dengelemek nerden çıktı bilmiyorum ama çakraların yerlerini biliyorsan niyet ederek bioenerjinle dengeleyebilirsin.Dengelemede sıralama şöyle oluyor 1-7,2-6,3-5.4 kalp çakrası olduğu için sadece ruh eşini bulduğunda onun kalbiyle dengeleyebilirsin.

Ben sana sedona yöntemi notlarını göndermedim mi?

Su_Duru 10-07-2008 05:16 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim çakra dengelemek nerden çıktı bilmiyorum ama çakraların yerlerini biliyorsan niyet ederek bioenerjinle dengeleyebilirsin.Dengelemede sıralama şöyle oluyor 1-7,2-6,3-5.4 kalp çakrası olduğu için sadece ruh eşini bulduğunda onun kalbiyle dengeleyebilirsin.

Redflower rica etsem banada sedona yontemi notlarini gonderirmisim, kitabi ismarliycam fakat ancak agustos sonlari belki elimde olur..

Sevgiler

Mustang 10-07-2008 05:18 PM

Arkadaşlar benim anladığım kadarıyla henüz okumadım ama yorumlardan anladığım daha önceki teknikleri bilen ve uygulayan arkadaşlar daha kolay ve rahat olup bir şeyleri başara biliyorlar.Mesela redflowers EFTsedona gibi teknikleri öğrendive hipnoz seminerine katıldı ve kendini geliştirmeye bayağı istekli temel sağlam binayı yapmak kolay oldu. smiliyface

Belgin ∞ 10-07-2008 05:33 PM

Aman ablacım dur daha bizde yolun başındayız.Arkadaşlarla beraber basamak basamak ilerlemeye çalışıyoruz.İstekli ve inatçı olmak biraz önemli bir etken tabi.Ben kolayı seçmedim pek.Nerde trak orada bırak derler ya inat burada devreye girdi bende.Çok şükür bir şeyler kattık kendimize.Fikirlerimizde işe yarıyorsa ne ala.
Sevgiler.

maximumfelix 10-07-2008 09:25 PM

Alıntı:

sevgili redflowers, cakra dengelemedekı bu sıra nasıl oluyor?
ozetlenebılcek bırseyse zahmet olmıcaksa kısaca yazabılır mısın?cakraları netten buluruz ama bu sırayı ılk kez gordum
96

mavifirca 10-07-2008 10:33 PM

Arkadaslar, ben iki günden beri benim cocukla (7 yasinda) HASTANEDEYDIM: Neden mi? anlatayim, yaz tatili icin burada düzenlenen bir organizasyona cocugu kaydettim. Iki gün önce sirtinda cantasiyla grubuna yetisip hep beraber sehir disina gezmeye götürüldüler. Gelmelerine bir saat kala telefon geldi, cocuk oynarken düstü bayildi,tekrar kendine geldi, bir saate kadar oradayiz dediler. Bayilmak, bu kelime bana tuhaf geldi cünkü benim oglan nezle disinda hicbir saglik sorunu olmayan bir cocuk. Neyse, ne olur ne olmaz deyip acile alip kostum, hemen hastaneye sevk. Hem saskin, hem telasli yola ciktik. Beyin sarsintisi olabilir dediler. Ben yolda giderken hemen aklima iki nokta geldi, cocugun kafasini ellerimin arasina aldim ve kendimce uyguladim. Hastanede kaldik iki gece, profesör gelip gidiyor,bir sey bulamiyorlar cocukta,arastirmalardan bir sey cikmadi, bugün bizi biraktilar artik. Artik bilmiyorum yorumu size birakiyorum, acaba iki nokta ise mi yaradi diyorum. Cokta yoruldum bu arada. Herkese basarilar....

Pamukk 10-07-2008 10:37 PM

Alıntı:

mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar, ben iki günden beri benim cocukla (7 yasinda) HASTANEDEYDIM: Neden mi? anlatayim, yaz tatili icin burada düzenlenen bir organizasyona cocugu kaydettim. Iki gün önce sirtinda cantasiyla grubuna yetisip hep beraber sehir disina gezmeye götürüldüler. Gelmelerine bir saat kala telefon geldi, cocuk oynarken düstü bayildi,tekrar kendine geldi, bir saate kadar oradayiz dediler. Bayilmak, bu kelime bana tuhaf geldi cünkü benim oglan nezle disinda hicbir saglik sorunu olmayan bir cocuk. Neyse, ne olur ne olmaz deyip acile alip kostum, hemen hastaneye sevk. Hem saskin, hem telasli yola ciktik. Beyin sarsintisi olabilir dediler. Ben yolda giderken hemen aklima iki nokta geldi, cocugun kafasini ellerimin arasina aldim ve kendimce uyguladim. Hastanede kaldik iki gece, profesör gelip gidiyor,bir sey bulamiyorlar cocukta,arastirmalardan bir sey cikmadi, bugün bizi biraktilar artik. Artik bilmiyorum yorumu size birakiyorum, acaba iki nokta ise mi yaradi diyorum. Cokta yoruldum bu arada. Herkese basarilar....

öncelikle çok geçmiş olsun canım,sakın aklına kötü şeyler getirme,dediğin gibi o nezle bile olmayan sapasağlam bir çocuk,hiçbirşeycik de olmayacak inşallah,kan şekeri düşmüştür,sıcak dokunmuştur,sen içini ferah tut hismiley

duru79 10-07-2008 10:52 PM

Öncelikle çok geçmiş olsun.Umarım 2 nokta işe yaramıştır.Gönlünüzü ferah tutun.Belki yol dokunmuştur,sıcaklardan tansiyonu düşmüştür eminim önemsiz bişeydir.Güzel haberlerinizi bekliyoruz.sevgiler...
Alıntı:

Akulina 11-07-2008 12:11 AM

Bu akşam müzik dinliyodum birden sesler bozulmaya,kalınlaşmaya başladı...Uğraştım fln bozuldu bozulacak...Yarım saat bakındım,olmuyor sonra aklıma geldi 2 nokta olayı bir deneyim diyip,kendi çapımda denedim,sonrada kapatıp içeri gittim...Yarım saat sonra flndı açtım canavar gibi çalışıyor...Dedim işe yarıyor heralde...

Belgin ∞ 11-07-2008 12:41 AM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sevgili redflowers, cakra dengelemedekı bu sıra nasıl oluyor?
ozetlenebılcek bırseyse zahmet olmıcaksa kısaca yazabılır mısın?cakraları netten buluruz ama bu sırayı ılk kez gordum
96

Canım yeni girebildim siteye o yüzden geç yazıyorum biraz kusura bakma öncelikle.Bunlar dengeleme sıralaması.
  1.şakra Kök-7.şakra Tepe şakrası bunları dengeliyorsun.Bir elin birinde diğer elin diğerinde.
  2.şakra Sakral şakra-6. şakra Alın şakrası(3.göz)
  3.şakra Solar Pleksus şakrası-5.şakra Boğaz şakrası.

Bunları dengelenmeye niyet ediyorum diyerek bioenerjinizle dengeleyebilirsiniz.Ama önce hepsinin aktif olması gerekiyor dengelemek için öncelikle tek tek kalp şakrası dahil olmak üzere her bir şakraya 5 er dakika enerji verin.
  Sevgiler.

maximumfelix 11-07-2008 02:53 AM

redflowers; tatlım cok cok tesekkur ediyorum
enerjı vermek derken reıkı uygulaması mı yoksa oyle nıyet etmek ve elımızı koymak da yeter mı?

mavicim; cok gecmis olsun,minnacık cocuga ne olcak ki sıcaktandır sıcaktann
hicbisiyi yok onun.öptüm cok bebişini ttli3

Belgin ∞ 11-07-2008 02:58 AM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
redflowers; tatlım cok cok tesekkur ediyorum
enerjı vermek derken reıkı uygulaması mı yoksa oyle nıyet etmek ve elımızı koymak da yeter mı?

Canım eğer reikiye inisiye olduysanız tabii ki reiki vererek yapın daha çok faydalanırsınız.Fakat inisiye olmadıysanız bioenerjinizi kullanarakta yapabilirsiniz.

Mustang 11-07-2008 09:03 AM

Canım Redflowers tabiki bizler hamdık şimdi kendimize şekil vermeye uğraşıyoruz daha fırına bile girmedik ama dım adım sindire sindire gidiyoruz böylece temel sağlam oluyor .Bu gün Ezginin günlüğündedeki yazısında bedenle ruh aynı zamamda hareket etmesi önemli beden önden gider ruh geride kalırsa olmaz Deiye bir yazı hepinizin okumasını önririm.Acele etmeyin iyice sindiri ondan sonrası kendiliğinden gelir.

Maviş kuzuna geçmiş olsun .Bak bir şeyciği yokmuş melekler çocukları korurlarmış.Bak seninkinide korumuşlar. kiss3

disik82 11-07-2008 09:21 AM

çakralarımı açmamı bana hayal abla söyledi.insiye nasıl olacaz ki sen yapabilir misin redflowers cım he?şu reiki ile ilgili ilginç şeyler duydum ve aslında öğrenmek yapmak istiyorum.benim yakın bir arkadaşım bi sene yazlığına gidiyor,orada tanıdığı fakat muhabbeti olmadığı bir kızcağız var.arkadaşımın annesi arkadaşıma kızcağızla görüşmesini,kızın bunalımda olduğunu söylüyor.neyse arkadaşım kızla görüşmeye başlıyor ama muhabbetleri ver bir çay ver bi kahve o kadar,kız o esnada re2 ile ilgileniyor arkadaşıma anlamsız geliyor.kızın depresyonda olmasına veriyor.çünkü kızı 7 yıllık sevgilisi terk etmiş ve kız işsiz kalmış,kıza dibe vurduğu bir anda re2 ile ilgilenmeye başlamış.neyse yaz bitmiş aradan 6 ay geçmiş,arkadaşım kızı merak edip aramış,kızın sesi süper,kız biriyle tanışmış ve evleniyormuş vede bu süreçte işte bulmuş,herşey çok güzel demiş arkadaşıma ve kesinlikle araştır bul ve re2 yap hayatım değişti demiş.kızın hayatı gerçekten değişmiş.re2 eğitimleri ücretleri ne kadar?istanbulda nereden alabilirim re2 yada naapmam gerek?hayal abla,shamanic ve diğer bilen sevgili arkadaşlarım ablalarım abilerim kardeşlerim beni yönlendirir misiniz?

mücevher 11-07-2008 10:25 AM

Alıntı:

Redflowers ım, bilgilerine hayran oldum. sedona yöntemi hakkındaki sözlerin bu konunun özeti mi? yani bunları bilmek yetiyor mu? yetmiyorsa eğer bahsettiğin notları rica etsem bana da gönderebilir misin canım??? 44

Belgin ∞ 11-07-2008 11:31 AM

Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Redflowers ım, bilgilerine hayran oldum. sedona yöntemi hakkındaki sözlerin bu konunun özeti mi? yani bunları bilmek yetiyor mu? yetmiyorsa eğer bahsettiğin notları rica etsem bana da gönderebilir misin canım??? 44

Canım benim bunları şakra dengelemek için soranlara yazdım.Sedona notları bende ayrıca var.Tabii ki verebilirim arkadaşların çoğuna gönderdim faydalı olacağını düşünerek.Buradan senin aracılığınla tekrar duyurayım isteyen bana özelden mail adresini atsın.Adrese gönderiyorum.
  Sevgiler.

TR-ance 11-07-2008 11:48 AM

Herkese SeLam..

Bugün Tam Doğru Birşey Mi Yaptım BiLmiyorum Ama Kötü Hisler Duyduğum Birine Kendi Negatif DuyguLarımı Aktardım Kuantum Alanında.. (Bana Çok Çektirmişti.. kizgin1 ) Şu An Çok RahaTlamış Bir Durumdayım Fakat Bunun Nasıl Bir Tepkimesi OLur Merak Ediyorum Onda.... Çünkü Negatif Enerjim FazLaymış ELLerimden Akarken Ciddi Bir Akım Hissettim.. Fakat Şu Anda Serbest Bıraktım.. Yani Bu Tarz İşLer İçin Matrix'î KuLLanmak Doğrumu Diye Düşünmüyorda DeğiLim.. dusun Çünkü Daha Önceden Bu BaşkLıkta Bunun Sınrını Sormuştum Ve Hayal Gücün Kadardır Cevabı ALmıştım.. Buda Hayal Gücü Sınırı İçindemi Acaba.. ? dusun

SevgiLer..

Lier22 11-07-2008 11:58 AM

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama...
birazda cahilliğime verin ben burda bazen öyle şeyler okuyorum ki...
herkes dopdolu bir ben bomboşum gibi hissediyorum...
söylenenler yapılanlar akıllara zarar...
müthiş güzel yani...
reiki-Lucid-Meditasyon-Hipnoz-
ama ben nerden başlayacağımı bilmiyorum sanırım benim gibi kişiler de vardır...
bize birisi yardımcı olurda sa çok sevinirim...
yani şöyleki hiç bir şey bilmiyoruz farzederek...
hatta telkin dinleme usulleri ile ilgili...
bir konu açıp bi kurs gibi mesela yardımcı olurmusunuz...

ben mesela geçen akşam hipnoz dinlemeye çalıştım...
saolsun hayal ablam uyardı da aklım başıma geldi..

bak şimdi yazdıktan sonra acaba burda hepsi var da ben tembelmiyim biraz...
onuda düşündüm şimdi...
ama ben samimiyetinize inanarak yinede yolluyorum yazımı...
hadi size kolay gelsin...
eee büyük bir aile kolay değil... hismiley
smiliyface

stormguard 11-07-2008 12:01 PM

Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Herkese SeLam..

Bugün Tam Doğru Birşey Mi Yaptım BiLmiyorum Ama Kötü Hisler Duyduğum Birine Kendi Negatif DuyguLarımı Aktardım Kuantum Alanında.. (Bana Çok Çektirmişti.. kizgin1 ) Şu An Çok RahaTlamış Bir Durumdayım Fakat Bunun Nasıl Bir Tepkimesi OLur Merak Ediyorum Onda.... Çünkü Negatif Enerjim FazLaymış ELLerimden Akarken Ciddi Bir Akım Hissettim.. Fakat Şu Anda Serbest Bıraktım.. Yani Bu Tarz İşLer İçin Matrix'î KuLLanmak Doğrumu Diye Düşünmüyorda DeğiLim.. dusun Çünkü Daha Önceden Bu BaşkLıkta Bunun Sınrını Sormuştum Ve Hayal Gücün Kadardır Cevabı ALmıştım.. Buda Hayal Gücü Sınırı İçindemi Acaba.. ? dusun

Kuantum alanı başkasına negatiflik göndermek için kullanırsan evrensel prensip gereği katlanarak sana geri dönecektir :) neyi ekersen onu biçeceksin, bu hiş şaşmaz ve ben bunu istediğini sanmıyorum, o yüzden oluşan negatif enerjiyi karşındakine göndermek için değil, kendi içinde dönüştürmek amacıyla bu yöntemi kullanmanı tavsiye ederim dostum. Benim önceki mesajlarımda, öfke duyduğum bir kişiye olan öfkemi kendi içimde iki nokta ile dönüştürdüğümü yazdığım bir mesajım vardı. Sevgiler.

TR-ance 11-07-2008 12:05 PM

Alıntı:

Storm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Herkese SeLam..

Kuantum alanı başkasına negatiflik göndermek için kullanırsan evrensel prensip gereği katlanarak sana geri dönecektir :) neyi ekersen onu biçeceksin, bu hiş şaşmaz ve ben bunu istediğini sanmıyorum, o yüzden oluşan negatif enerjiyi karşındakine göndermek için değil, kendi içinde dönüştürmek amacıyla bu yöntemi kullanmanı tavsiye ederim dostum. Benim önceki mesajlarımda, öfke duyduğum bir kişiye olan öfkemi kendi içimde iki nokta ile dönüştürdüğümü yazdığım bir mesajım vardı. Sevgiler.

Aslında HakLısınız.. Bende Başta Bir Sıkıntı Duymuştum Zaten.. O Enerjiyi Pozitife Çevirip Kendime KuLLanmak Varken NEden İkimizde Zarar GöreLim.. 4897 Teşekkür Ederim Mesajın İçin.. super

SevgiLer.. sapkal89

disik82 11-07-2008 12:21 PM

Alıntı:

Dex_Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
müthiş güzel yani...

onuda düşündüm şimdi...
smiliyface

benimde senden bir farkım yok aslında ama adil beyin seminerinden sonra öğrendiim şey şu oldu.güç bizim içimizde.biz o gücü nasıl kullanırsak o ona karşılık verior.bu yüzden alışkanlıkları kötü olanları bırakmalıyız ve sildiğimiz alışkanlığımız yerine hemen iyi birtanesinden yenisini koymalıyız.ben kitaplar almaya başladım okuyorum.bunlar, 100 de 100 düşünce gücü, bilinçaltının gücü, sedona yöntemi ve matrixe hükmedin al okumaya başla bence zamanla gücümüzü ele geçireceğiz ben buna inanıyorum.sevgiler....

Lier22 11-07-2008 12:26 PM

sen bir yerden başlamışşsın disik82
ama ben yapamıyorum...
daha planlı programlı olsa yaparım ama...
iyi bir öğrenciyimdir ama iyi bir araştırmacı değilim..
sanırım üstadlardan bir öneri ve çözüm gelir
smiliyface

Belgin ∞ 11-07-2008 12:28 PM

Alıntı:

Dex_Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
müthiş güzel yani...

onuda düşündüm şimdi...
smiliyface

Lier haklısın aslında biz harala gürele yazıyoruz.Yeterince açıklama yapmaya çalışsakta bazen bizimde eksik kaldığımız noktalar mutlaka oluyor.Ama soru cevap şeklinde gidildiğinde faydalı şeyler katabileceğimize inanıyorum.
Bu konuda soruların yöneltilebileceği bir başlık açmakgerek.Reiki,deepeat,sedona,eft,hipnoz,telkinl er,faydalı kitaplar ayrı ayrı yerlerde açıklamaları var fakat sorular içinde bir başlık açılmalı.Ben kendimce bildiklerimi paylaşmaktan sevinç duyarım yeter ki soru sorulsun.

Sevgiler.

Lier22 11-07-2008 12:33 PM

çok iyi olur redflowers...
şöyle diyeyim...
yani bunun en başı neresi...
ondan başlasak belli bir takvim içinde...
hani bir enstruman kursu gibi...
a sından başlayalım...
ben mesela EFT ve Reiki yapmak istiyorum...
bunlar bize ne kazandıracak nerden başlasak iyi olur...
belli gün veya saatlerde özellikle bundan faydalanmak isteyenleri de bir grup yaparak girişim yapsanız iyi olur diye düşünüyorum ...
smiliyface

Belgin ∞ 11-07-2008 12:36 PM

Pekala konuyu toplayalım.Ben bir konu açıyorum.Ordan devam edelim isterseniz.

Lier22 11-07-2008 12:38 PM

tamam ben 1 numaralı öğrenciyim...
smiliyface
sonrakigelen numarasını kendi alsın unutmasın yoklama var her ders... skan67 art56art56

*zeyneb* 11-07-2008 12:42 PM

cok iyi olur bastan baslanilirsa redflowers´cim , bende kendimi cokca gelistirmek ve bilgilendirmek istiyorum...

telkinler sagolsun cok güzel faydalarini görüyorum hele cekim yasasi konusu ayri bir özen gösterdigim brans olmaya basladi 2-3 gündür, sanki neredeyse istedigim herseyi miknatis gibi cekiyorum üstüme..

bu konudada bilgi sahibi olmak ve gelistirmek isterim kendimi

alk78

Belgin ∞ 11-07-2008 12:47 PM

Arkadaşlar konu tartışma fikir telakkisi bölümüne bir soru bir cevap başlığı altında açılmıştır.Sorularınızı ve merak ettiklerinizi yazabilirsiniz.Hepimiz bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya gayret ederiz.
Sevgiler.

disik82 11-07-2008 01:59 PM

konu başlığı ne diye sorarak başlasam :)

Belgin ∞ 11-07-2008 02:01 PM

Alıntı:

Arkadaşlar konu tartışma fikir telakkisi bölümüne bir soru bir cevap başlığı altında açılmıştır.Sorularınızı ve merak ettiklerinizi yazabilirsiniz.Hepimiz bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya gayret ederiz.
Sevgiler.

Anlaşıldı uyuyorsun sen khkh56
Kahveni içmedin mi daha yoksa.

disik82 11-07-2008 02:12 PM

y789 y789 y789

Belgin ∞ 11-07-2008 02:31 PM

Evet arkadaşlar kaldığımız yerden devam edelim.Ben kitabın sonlarına doğru emin adımlarla ilerliyorum.Dün bir arkadaşıma uyguladım 2 noktayı pek emin olamayarak ilk başlarda.Kitabı elçi olarak tayin ettim ve diğer noktayı da kalbim olarak belirledim.Kalbim her zaman normalden biraz fazla attığı için arkadaşım ağrının arttığını yazdı ve başka bir nokta belirlemem gerektiğini söyledi ve bende aynısını yaptım.Ve başka bir yöntemle ağrıyı çekip nefesle boşalttım.
Aradan 2-3 dakka geçti kahvaltı hazırlamaya gittim.Geldiğimde arkadaşım bana 2 nokta yaptığımı unuttuğum için ve bu yolla enerji serbest kaldığı için ağrının tamamıyle geçtiğini söyledi.Çopk sevindim.

Akşamda ablamda denedim.Geçmez diz ağrıları için.Sonuç yine olumlu.Kitabı iyice sindirdikten sonra ben bu işi hakkıyla yapıcam sanırım.Şimdilik bu kadar.
Sevgiler.

hayalayaz 11-07-2008 03:33 PM

Alıntı:

Herkese SeLam..

SevgiLer..

arkadaşlar..
sevgili bülent altınkaya ile aramızda, bir iki mesajlaşma olmuştu..ikimizde yaptıklarımızın katlanarak bize döndüğünden bahsetmiştik..ve yaptığımız şeyin sorumluluğunu almaktan bahsetmiştik...galiba atladınız görmediniz bu mesajları..şimdi söyleyeceklerim..sadece matrix i kapsamıyor..aklınıza gelen ve gelmeyen her şeyi kapsıyor..bir insana negatif her hangi bir şey gönderdiğinizde, gönderdiğiniz şey katlanarak size geri döner..bunada bumerang etkisi denir.. size kötülüğü dokunan, bir insana pozitif enerji gönderin..ona iyilikler dileyin...o insan kendisini iyi hissettikçe..hem kendisine, hem size, hemde başkalarına iyilik yapacak..pozitif enerji yansıtacakır..sereniTy yaptığını, yaptıktan sonra kendini iyi hissettiğini söylemişsin..ama o kadar iyi hissetsen bu sorular aklına bile gelmez..keşke yapmasaydın...hep söylüyoruz..iyilik üretmek her şeyden daha kolaydır..ve iyidir..herşeyden önce bize faydası dokunur, çünkü vicdanımız rahattır...öğrendiğiniz her şeyle ne yaparsanız yapın ..ama sakın ikinci bir insana zarar vercek, insanları üzecek bir şey yapmayın...karşılığı illa ondan gelecek diye bir kural yok..ama hani bir söz vardır ya, allahın sopası yok diye... negatif enerji ürettiğinizde karşılığı mutlaka gelir... şimdi sorduğunuz soruyu duyar gibiyim..e , peki yaptığı yanınamı kalacak? hayır, yaptığı onunda kalmıyor...herkes yaptığının karşılığını buluyor...iyilikse iyilik, kötülükse kötülük...lütfen, önce kendi iyiliğiniz için yaptıklarınızın farkında olun..zaten şikayetçi olduğumuz insanlar rahat ve iyi olsalar negatifliklerini bize yansıtmazlar..onlar kendilerini iyi hissetmedikleri için bu durumdalar..yaşamları istedikleri olamdığı için bu durumdalar..onlara yansıttığımız pozitif enerjinin, onların hayatlarında, duygularında, düşüncelerinde, illa ki pozitif yansımaları olacaktı..bir insana bakarken öfkeye kapılarak değil..onu anlamaya çalışarak..görünenin arkasındakini görmeye çalışarak bakın..o zaman onlara öfkelenmeden objektif bir şekilde bakacaksınız, görünenin ardındakini göreceksiniz..dolayısıyla..hem ona hemde kendinize zarar verecek..hiç bir şey yapmayacaksınız...saygılı sevgiler

hayalayaz 11-07-2008 03:38 PM

Alıntı:

mavifırça geçmiş olsun ablam

TR-ance 11-07-2008 03:49 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Herkese SeLam..

SevgiLer..

arkadaşlar..
sevgili bülent altınkaya ile aramızda, bir iki mesajlaşma olmuştu..ikimizde yaptıklarımızın katlanarak bize döndüğünden bahsetmiştik..ve yaptığımız şeyin sorumluluğunu almaktan bahsetmiştik...galiba atladınız görmediniz bu mesajları..şimdi söyleyeceklerim..sadece matrix i kapsamıyor..aklınıza gelen ve gelmeyen her şeyi kapsıyor..bir insana negatif her hangi bir şey gönderdiğinizde, gönderdiğiniz şey katlanarak size geri döner..bunada bumerang etkisi denir.. size kötülüğü dokunan, bir insana pozitif enerji gönderin..ona iyilikler dileyin...o insan kendisini iyi hissettikçe..hem kendisine, hem size, hemde başkalarına iyilik yapacak..pozitif enerji yansıtacakır..sereniTy yaptığını, yaptıktan sonra kendini iyi hissettiğini söylemişsin..ama o kadar iyi hissetsen bu sorular aklına bile gelmez..keşke yapmasaydın...hep söylüyoruz..iyilik üretmek her şeyden daha kolaydır..ve iyidir..herşeyden önce bize faydası dokunur, çünkü vicdanımız rahattır...öğrendiğiniz her şeyle ne yaparsanız yapın ..ama sakın ikinci bir insana zarar vercek, insanları üzecek bir şey yapmayın...karşılığı illa ondan gelecek diye bir kural yok..ama hani bir söz vardır ya, allahın sopası yok diye... negatif enerji ürettiğinizde karşılığı mutlaka gelir... şimdi sorduğunuz soruyu duyar gibiyim..e , peki yaptığı yanınamı kalacak? hayır, yaptığı onunda kalmıyor...herkes yaptığının karşılığını buluyor...iyilikse iyilik, kötülükse kötülük...lütfen, önce kendi iyiliğiniz için yaptıklarınızın farkında olun..zaten şikayetçi olduğumuz insanlar rahat ve iyi olsalar negatifliklerini bize yansıtmazlar..onlar kendilerini iyi hissetmedikleri için bu durumdalar..yaşamları istedikleri olamdığı için bu durumdalar..onlara yansıttığımız pozitif enerjinin, onların hayatlarında, duygularında, düşüncelerinde, illa ki pozitif yansımaları olacaktı..bir insana bakarken öfkeye kapılarak değil..onu anlamaya çalışarak..görünenin arkasındakini görmeye çalışarak bakın..o zaman onlara öfkelenmeden objektif bir şekilde bakacaksınız, görünenin ardındakini göreceksiniz..dolayısıyla..hem ona hemde kendinize zarar verecek..hiç bir şey yapmayacaksınız...saygılı sevgiler

Aslında Bende Biraz Düşününce YanLış Yaptığımı AnLadım Ve Hemen Düzelttim.. Sanırsam TecrübesizLiğimden KaynakLanıyor Bugün Yaptığım Şey.. utananadam Demekki HaLa ÇözümLenmesi Gereken ŞeyLer Var O SafLık Derecesini İyi Bir Derecede KuLLanmak İçin.. Artık Kötü Duyguları Yaşamaya BaşLadığım An Mantığımı Devreye Sokacağım Ki YanLış Karar ALmayayım.. onayi RehberLiğiniz İçin TeşekkürLer Hayal Hanım.. sapkal89 ( Ve Parantez İçinde Storm.. smil56 super )

SevgiyLe KaLın..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:31 PM.