![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Storm agzina saglik yaaa... iki nokta arasindaki hissin nasil bisiyin oldugunu bir turlu anlamiyordum ...bu mesajinda oyle guzel anlattinki..ben simdi bu iki nokta hissini cok ama cook iyi anladim.. kitabi siparis verdim fakat elime gecmesi 1 hafta surebilirmis...(yurtdisindayim), fakat sizlerin mesajlarini takip ettikce ve bunun uzerine bide kitabi okursam, bende basarili olacagima cok inaniyorum... Sevgiler |
sonra var olan herseyı yok edıyorum bı tek dusundugum o ıkı sey kalıyor evrende, ne etraflarında ne baska yerde hıcbırsey olmuyor sora o ıkı seyı bırer kopyaymıs gıbı bırbırıne gecırıyorum ee bu nası tanım oldu dusun boyle ıste oyle yapıyorum ve bır olduklarını dusunuyorum hanı bu dogruydu ? ama ımajlamıyorum demıssın ben ımajlıyorum 88a |
Ynt: matrix'e hükmedin Sevgili pamuk.. her şeyi çok hissediyosan bu seferde hislerine takılıyor olabilirsin, atıyorum.. iki noktayı hissettin, imajine ettin, bilinçaltınla iletişime geçtin, o sana arketipleri gösterdi, sende uyguladın ama sonuç yok diyorsan.. sonuca his boyutunda bir çengel attığını ve uygulama bitmesine rağmen, zihninin bir kısmının sonuçta takılı kaldığını bana düşündürttü. Ne dersin :) attım bakalım tutacakmı :P Felixcim, iki noktayı kullanarak kuantum alana girdikten sonra her şey doğrudur.. artık orda yapman gerekeni yaparsın. Sonrada salıverirsin. Seninkinin, benimkinin, başkasının yaptığı her türlü imajinasyon, bütünleşme, bilinçaltı arketipleri vs.. doğrudur, ama tek koşulla o da kuantum alana giriş yaptıysan (yani iki noktayı birbirine bağladıysan) bu yöntem için bu başlangıç koşulu.. sonrası artık seninle iç aleminin arasındaki iletişimle alakalı ve son noktada, serbest bırakabilme düzeyinle alakalı. Sevgiler. |
tohumu fazla sulamak onu çürütür ya,sanırım metodda serbest bırakmayı kendime uygulatmam şart b456 ttli3 kiss3 |
|
Ynt: matrix'e hükmedin ben kitabın anlatımındaki eleştirimden maksat biraz daha ip ucu verilebilirdi anlamında eleştirisel yaklaştım..... dr.bartlett hisler ve arketipler konusunda detayı kişisel bırakmış...evet ama uygulamada biraz daha ip ucu olmalıydı.. örnekler güzel ama herkesin farklı bir anlama şekli var biraz detay bu işi hallederdi...... aslında metodlardan sonuç alan kişilerde biraz detay verirse anlam bakımından bir çok kişi tatminkar olur diye düşünüyorum....... |
tek bildiğim kendimin bu kitaptan %100 uygulama tekniğini anlamadığım (çok da bilimkurgusal biriyimdir ha aa34 aa34) Ama hepinize sevgielrimi gonderiyorum kiss3 |
Valla Ben Burada Anlaşılabilirliğin Daha İyi OLması İçin Richard'ı Noktaladım Ve Serbest Bıraktım.. Sonuçta Herşey Tek Bir Kaynaktan Çıkıyor Hertürlü OLasıLIğa Saygım Var Evrendeki.. sevincli SevgiLer.. sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin oh ricard ı noktaladın demek iyi olmuş khkh56 khkh56 biraz aklı başına gelsin dermişim aa34 aa34 işin şakası kiss3 |
|
Ynt: matrix'e hükmedin Serenity sedona yontemının oldugu kıtabın adını ve yazarını yazar mısın,kaybettım dusun pamukcum sen ve ben bu kıtabı alalım bence, bır de serenıty o verdıgın dalga boyu lınkını de kaybettim utananadam onu da verebılır mısın utananadam tesekkurler |
Ynt: matrix'e hükmedin canım sedona ile ilgili sitede bir link var ,onu buraya koyuyorum ,ön bilgi de olur bize ttli3 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...k-t2532.0.html |
Yazarı: Hale Dwoskin Dalga LinKi : http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t12343.0.html SevgiLer.. |
Ynt: matrix'e hükmedin sevgili serenity'cim, bu mp3 ruzgar gibi bir ses iceriyor yanılıyor muyum?bunu nasıl dinliycez,ayrıca bır yontemı var mı? mesela uyumadan once ya da ne bılım karanlıkta ya da medıtasyon yaparken gıbı? cok tesekkurler ve sevgiler sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin Ya arkadaşlar komik bi şey oldu.. Yöntemi anneme öğretmiştim.. 2 gün önce baktım bizim aşağıda park var, oraya doğru 2 nokta yapıyo.. napıyosun anne dedim, şu boş alana yazlık sinema yapsınlar seyredelim diye 2 nokta yapıyorum dedi :) senelerdir burda oturuyoruz böyle bi şey vaki olmamıştır... o yüzden bende güldüm.. hıı iyi dedim... bugün belediye yazlık sinema kurmuş, şu anda recep ivedik oynuyo :))) bizim evdende gözüküyo haha annem olayı bitirmiş vallahi :))) dumur oldum, bu kadarını beklemiyodum.. neyse ben filme bakayım müsadenizle :) |
Ynt: matrix'e hükmedin storm attığım kahkaha apartmanı yıktı, beni neşelendirdi allah anneciğinide neşe içinde yaşatsın... vallaha aşmış..harika..böyle devam etsin..çok güzel ya..annen kaç yaşında bilmiyorum ama, bizim çocukluğumuzda yazlık sinemalar vardı...şanslı evlerin balkonlarından filmler seyredilirdi..babacığım rahmetli istediğimiz an götürürdü sinemaya hiç bir filmi kaçırmazdık amayinede balkonlarına oturupta film seyredenleri kıskanırdık bize ayrıcalık gibi gelirdi..o günleri anımsattı bana, hem güldüm hem nostaji yaptım sağolsun..anneciğin.. |
Ynt: matrix'e hükmedin 55 yaşında.. çok sever yazlık sinemaları.. kapandılar diye üzülürdü hep... ah ahh gladyatör filmleri seyrederdik derdi :)) bütün mahalle toplanıp giderlermiş.. bende hayal meyal hatırlıyorum.. |
ogretecek oglumda yokki sadanim |
ne diyelim darısı başımıza....... ama anneye anlattığın şekilde bizede biraz izah etsen diyorum,noktayı tutarken ne hissedilir,sonra bağ kurarken ne hissedilir,bağ kurduktan sonra çokmu beklenir azmı,mesela niyet belirlerken bunu sözlümü yoksa sadece düşüncedemi bekletiyoruz,arketipler kullanırken bu bilinçlimi yoksa bilinç altının etkisiylemi oluyor ? ben kendimde denemeler yapıyorum noktayı arıyorum ama hissedilir derecede bir duygu oluşmuyor ellerimde enerjiyi hissediyorum ama noktayı belirlerken bu mıknatısın çekim halimi yoksa itim hailinemi benziyor yoksa daha değişik bir halmı...sonra zihinsel yani hayal kurarak noktaları birleştiriyorum bu hayalimde bir kanca atar gibi olabilirmi yada bağlamak şeklinde bir bağ kurmak veya serenity gibi kelepçe modeli ile, noktaları zihinde yaklaştırarakmı bağ kuruyorsun..,ben buna benzer bir şekilde yapıyorum ve biraz bekliyorum belli bir bölgemde hafif eğrılarım var bu uygulamayı yapınca ağrılarım kesiliyor ama biraz zaman geçince tekrarlıyor.... biraz fazlamı abartım bilmem ama uygulama konusunda biraz daha ip ucu aramaktayım sıktıysam kusura bakmayın....... sevgiyle kalın actionsmile |
acaba nerde hata yapıyoruz yaw dusun richard demıs kı; iki noktayı tutarken,aralarındakı baglantıyı hıssedın. sadece fotonlarla ya da ısıkla calıstıgınızı hissedin ve imgeleyin odaklandıgınız 2 nokta dısında bır beden,somut bırsey yok orada. odaklandıgın alana dolandıgını ya da baglandıgını hısset, yanı ben soyle yapıyorum (sankı cok sonuc almısım ısın gurusuymusum gıbı bı de acıklamalar yazıyorum utananadam ) ama olsun yazıcam bı fıkır verır bı ısık olur ben soyle yapıyorum, 2 veya 3 sey belırlıyorum mesela agrıyan nokta 1. ıkıncı nokta ben o bolgeyı gozumun onune getırıyorum sonra kendı goruntumu goruyorum ondan sonra agrıyan bolgenın resmı ve kendı goruntum yan yana ve bu ıkı goruntu ısık huzmesı gıbı oluyor dalgalanan 2 ısık gıbı, bu ıkı seyın goruntusu dısında herseyı yok edıyorum yanlarındakı yanı sonsuzlukta ben ve agrıyan bolge tek kalıyoruz baska hıcbır varlık ve durum yok ıkı belırlenen nokta dısında bunu tam hıssedınce boyle ayaklardan yukarı dogru acaıp bı hıs hıssedıyorum sankı parcalanıcam gıbı molekullere ayrılcak gıbı ,ama uzun sure oyle kalamıyorum bence tam etkılı olmamasının nedenı de bu bu ınancı uzun sure surduremıyorum 1 nefes alısverısın yarısı kadar oyle kalabılıyorum rıchardın kıtap kapagındakı ısıklar var ya ıkı noktayı da o sekılde ısık parcacıklarına boluyorum goruntulerını sonra bırbırıne gecırıyorum.. serbest bırakmada sorun yasıyoruz bız, bence mesele bu merak etmesek olucak ama edıyoruz |
Ynt: matrix'e hükmedin evet belkide uygulaman doğru,bence mantıklıda.... serbest bırakmadan maksat,richard in dediği gibi (hiçbirşey yapmama sanatı) ben öyle yapıyorum, hiç birşey olmamış gibi davranıyorum,ama başka bir eksiklikmi var bilemiyorum... hismiley |
yanı benımkı ımajlamaya gırıyor sanırım, hıcbırsey olmamıs gıbı derken ne kasttettıgını anlayamadım ama? |
Ynt: matrix'e hükmedin Ehhe dün ktabım geldi artık konuya frasız kalmayacağım yakında başınızı ağrıtırım . |
Onu Verdiğim Linkte Yazmıştım.. Orada Yeterince BiLgi Var.. neseli56 SevgiLer.. sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin selam arkadaşlar vekil seçme olayıda varmış anlatabilirmisiniz? |
Ynt: matrix'e hükmedin ben hala bilinçsiz,futursuzca ve sadece kafama göre iki nokta yapıyorum vucudumda nokta bulmuyorum agrıyan bi yerim yok çünkü sacece iki elin baş parmagı,işaret ve orta parmagı birleştirip arasındaki çekimi hissediyorum iki elim mıknatıs gibi birbirine çekiliyor aradaki elektirigi hissedebiliyorum ama isteklerime uygulayamıyorum elektrıgı hıssedip oturuyorum khkh56 |
|
|
|
Ynt: matrix'e hükmedin Kendime gerçekten inanamıyorum.İstediğim kitabı kalın olsa dahi en geç 2 günde okuyan ben bu kitabı 1 haftada bitiremedim.Ne zaman elime alsam rehavet çöküyor uykuya dalıyorum.5 sayfa duraksız okuyabilsem yeter.Daha 50. sayfadayım ve kitap bir türlü ilerlemiyor. blook |
Ynt: matrix'e hükmedin ya ben önce imgeliyorum sonra parmaklarımı birbirine doğru tutuyorum ve 2sininde ucunda aışıklar çıkıyor sonra aralarında elektriksel bir bağ oluyor.sonra onun içine girdiğimi düşünüyorum sonra o şey havada asılıymış uçuyomuş gibi düşünüyorum.ama istediğimi şeyi düşünmemek için kassamda elimde olmadan düşünüyorum napcam ben????? blook |
Ynt: matrix'e hükmedin Eveet okuyorum kitabı...Yavaş yavaş küçük egzersizler yapmaya başladım...Ama iyice anlamak gerek... |
|
Ynt: matrix'e hükmedin magnetic utanmasam kahkaha atıcam sirkette smiliyface yorumunu okuyunca kendimi kaçık gibi hissettim, iyi dalgaya almışsın alk78 |
bugün aklıma değişik bi şey geldi... biraz sonra bi tane isteğim var onu detaylı olarak yazıcam, imgesini yazdığım şeylere göre önce güzelce kafamda yavaşça oluşturucam.. sonra 2 nokta yapmaya başlıycam, noktalar arasında bağ kurduktan sonra kağıda yazdığım her detayı içeren imgelemeyi kullanıcam ve o sırada kuantum olumlama denilen zımbırtıdan da 2 gram ekliycem yani içsel coşku içeren bir şekilde cümlelerinde enerjisini kullanıcam.. bakalım neler olacak. Bu isteğim için şunu söyleyebilirim, şu ana kadar hayatımda hiç olmamış bi şey bu. Şans dileyin ;) may the force be with me.... |
Ynt: matrix'e hükmedin yok canım estafirullah.. smil56 dalgaya almak değildi amacım da denemelerinde bu tarz şeyler hissedebiliyorsan cidden büyük yol katetmişsin bence.. onayi ben imajinasyonunu bile beceremiorum, hissetmek şöyle dursun.. ::) çok ilginç bişey ama.. inşallah hepimiz becerebiliriz.. ne kadar kolay olduğunu düşünmeye çalışsamda.. zor bu yaa.. sevincli yapabilenleri ve azmedenleri can-ı gönülden kutluyorum, alk78 bizleri (yapamayanları utananadam ) motive ediyorlar.. şöle anlaşılır bi dille ve tarif edebildikleri kadar bi kılavuz yayınlayabilirlerse şöyle yaşar gibi örnekli falan dl67 ne güzel bişi olurdu aslında.. blissy ismi de "Matrix uygulama notu" tarzı bişi olabilir mesela 44 gulensmiley anlatanlara, paylaşım yapıp emek harcayanlara çok teşekkürler.. 96 25889 25889 25889 |
Ynt: matrix'e hükmedin tamam ben hayal edebiliyorum ama sonuç cortttt işte bişi olmuyo,çünkü serbest bırakamıyorum kendimi smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin SeLamLar.. Sana BaşarıLar Storm.. Umarım BaşarıLı OLursun.. art56art56 Bende Bugün Bir DiLekte BuLundum BakaLım Ne OLacak.. Bu Seferkinde SedonayLa Karışık UyguLadım ArzuLarımı SaLmak İçin.. Ve Çok Daha İyi OLduğunu Hissediyorum.. Bu Kitap Gerçekten Bestseller OLmayı Hak Ediyor Bence.. Serbest Bırakma Ve Direnç Kırma Konusunda KesinLikLe Matrix'in TamamLayıcısı.. SevgiLer.. sapkal89 http://www.kitapnoktasi.com/images_buyuk/9533_kucuk.jpg |
Serbest bırakmak, gevşemek demek.. Vücudunu gevşetmezsen, zihnin gevşeyemez. Tersi de geçerli. O yüzden zihnin kasılmışken, arzu doluyken vücudunu gevşeterek ondan kurtulabilirsin... Sevgili Serenity teşekkürler. İnşallah senin dileğinde olsun... Sedona, serbest bırakmanın tekniksel ismidir evet.. yani doğal halimizin hatırlatılmasıdır.. güzel kitaptır ama onu okuyanlarında çoğu anlamamışlar :) yani yine okuyana bağlı... |
haklısın, ben de anlamadım millet yapıo, töbe haşa yaratıo.. hem de corttt diye.. khkh56 bişiler eksik dusun ama bulucaz inşallah.. kahvesmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM. |