Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Su_Duru 08-07-2008 06:17 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:

Storm Nickli Üyeden Alıntı
Kitaptaki anlatım anlaşılır bir dilde açıklıyor hatta açıklamadığı hiçbir şey yok bana göre.. iki noktayı hissetmek nasıl olur diyorsanız, o zaman his konusunda vücudunuz normal hayattada hiçbir şey hissetmiyor demektir.. başlangıç olarak her yöntem herkese göre olmayabilir, bazılarının daha fazla pratik yapması, daha fazla vücudunu tanıması, daha fazla içe dönebilmesi vs.. gerekir.. bazıları ise zaten bunları yapabilecek düzeydedir, onlarınki hızlı ve çabuk olur... Serenity'nin söylediği imajinasyon ile iki noktayı birbirine bağlamak denenebilir.. ben sanki o iki nokta iki tane mıknatısmışta birbirlerini çekiyormuş hissine sahip oluyorum (imajine etmiyorum). Arketipler ve zaman yolculuğu ise tamamen kişinin kendi bilinçaltıyla olan iletişimine bağlı. Yani geliştirmeniz gereken şeyler, iki nokta değil.. bizzat kendinizle olan iletişiminiz, hisleriniz, içe yönelişiniz vb.. şeyler olmalı. O zaman iki nokta yada başka teknikler sizin için kolaylaşacaktır. Sevgiler.

Storm agzina saglik yaaa... iki nokta arasindaki hissin nasil bisiyin oldugunu bir turlu anlamiyordum ...bu mesajinda oyle guzel anlattinki..ben simdi bu iki nokta hissini cok ama cook iyi anladim..
kitabi siparis verdim fakat elime gecmesi 1 hafta surebilirmis...(yurtdisindayim), fakat sizlerin mesajlarini takip ettikce ve bunun uzerine bide kitabi okursam, bende basarili olacagima cok inaniyorum...

Sevgiler

maximumfelix 08-07-2008 06:46 PM

Alıntı:

Kitaptaki anlatım anlaşılır bir dilde açıklıyor hatta açıklamadığı hiçbir şey yok bana göre.. iki noktayı hissetmek nasıl olur diyorsanız, o zaman his konusunda vücudunuz normal hayattada hiçbir şey hissetmiyor demektir.. başlangıç olarak her yöntem herkese göre olmayabilir, bazılarının daha fazla pratik yapması, daha fazla vücudunu tanıması, daha fazla içe dönebilmesi vs.. gerekir.. bazıları ise zaten bunları yapabilecek düzeydedir, onlarınki hızlı ve çabuk olur... Serenity'nin söylediği imajinasyon ile iki noktayı birbirine bağlamak denenebilir.. ben sanki o iki nokta iki tane mıknatısmışta birbirlerini çekiyormuş hissine sahip oluyorum (imajine etmiyorum). Arketipler ve zaman yolculuğu ise tamamen kişinin kendi bilinçaltıyla olan iletişimine bağlı. Yani geliştirmeniz gereken şeyler, iki nokta değil.. bizzat kendinizle olan iletişiminiz, hisleriniz, içe yönelişiniz vb.. şeyler olmalı. O zaman iki nokta yada başka teknikler sizin için kolaylaşacaktır. Sevgiler.

off storm tatlım ben dedım ya sana ıkı nokta olarak usundugum seyı mesela ben ve bır baskası gozumde canlandırıyorum
sonra var olan herseyı yok edıyorum bı tek dusundugum o ıkı sey kalıyor evrende,
ne etraflarında ne baska yerde hıcbırsey olmuyor sora o ıkı seyı bırer kopyaymıs gıbı bırbırıne gecırıyorum
ee bu nası tanım oldu dusun boyle ıste oyle yapıyorum ve bır olduklarını dusunuyorum
hanı bu dogruydu ?
ama ımajlamıyorum demıssın ben ımajlıyorum 88a

stormguard 08-07-2008 07:01 PM

Sevgili pamuk.. her şeyi çok hissediyosan bu seferde hislerine takılıyor olabilirsin, atıyorum.. iki noktayı hissettin, imajine ettin, bilinçaltınla iletişime geçtin, o sana arketipleri gösterdi, sende uyguladın ama sonuç yok diyorsan.. sonuca his boyutunda bir çengel attığını ve uygulama bitmesine rağmen, zihninin bir kısmının sonuçta takılı kaldığını bana düşündürttü. Ne dersin :) attım bakalım tutacakmı :P

Felixcim, iki noktayı kullanarak kuantum alana girdikten sonra her şey doğrudur.. artık orda yapman gerekeni yaparsın. Sonrada salıverirsin. Seninkinin, benimkinin, başkasının yaptığı her türlü imajinasyon, bütünleşme, bilinçaltı arketipleri vs.. doğrudur, ama tek koşulla o da kuantum alana giriş yaptıysan (yani iki noktayı birbirine bağladıysan) bu yöntem için bu başlangıç koşulu.. sonrası artık seninle iç aleminin arasındaki iletişimle alakalı ve son noktada, serbest bırakabilme düzeyinle alakalı. Sevgiler.

Pamukk 08-07-2008 07:18 PM

Alıntı:

Sevgili pamuk.. her şeyi çok hissediyosan bu seferde hislerine takılıyor olabilirsin, atıyorum.. iki noktayı hissettin, imajine ettin, bilinçaltınla iletişime geçtin, o sana arketipleri gösterdi, sende uyguladın ama sonuç yok diyorsan.. sonuca his boyutunda bir çengel attığını ve uygulama bitmesine rağmen, zihninin bir kısmının sonuçta takılı kaldığını bana düşündürttü. Ne dersin :) attım bakalım tutacakmı :P

sevgili storm , yüzümdeki ifade senin yazdıklarını okuyunca ne oldu biliyormusun : ttli3 tender45 onayi super
tohumu fazla sulamak onu çürütür ya,sanırım metodda serbest bırakmayı kendime uygulatmam şart b456 ttli3

kiss3

TR-ance 08-07-2008 07:26 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sevgili storm , yüzümdeki ifade senin yazdıklarını okuyunca ne oldu biliyormusun : ttli3 tender45 onayi super
tohumu fazla sulamak onu çürütür ya,sanırım metodda serbest bırakmayı kendime uygulatmam şart b456 ttli3

kiss3

KesinLikLe Duygularınızı Serbest Bırakmayı Öğrenmelisiniz.. Bence bunda En Etkin Yol Sedona Yöntemi.. Ben Sedonayı Öğrendikten Sonra Çok Daha Randıman ALdım..

maxim 08-07-2008 07:54 PM

ben kitabın anlatımındaki eleştirimden maksat biraz daha ip ucu verilebilirdi anlamında eleştirisel yaklaştım.....
dr.bartlett hisler ve arketipler konusunda detayı kişisel bırakmış...evet ama uygulamada biraz daha ip ucu olmalıydı..
örnekler güzel ama herkesin farklı bir anlama şekli var biraz detay bu işi hallederdi......
aslında metodlardan sonuç alan kişilerde biraz detay verirse anlam bakımından bir çok kişi tatminkar olur diye düşünüyorum.......

Pamukk 08-07-2008 08:36 PM

Alıntı:

maxim Nickli Üyeden Alıntı
ben kitabın anlatımındaki eleştirimden maksat biraz daha ip ucu verilebilirdi anlamında eleştirisel yaklaştım.....
dr.bartlett hisler ve arketipler konusunda detayı kişisel bırakmış...evet ama uygulamada biraz daha ip ucu olmalıydı..
örnekler güzel ama herkesin farklı bir anlama şekli var biraz detay bu işi hallederdi......
aslında metodlardan sonuç alan kişilerde biraz detay verirse anlam bakımından bir çok kişi tatminkar olur diye düşünüyorum.......

valla ben katılıyorum yalan söyleyemem super kiss3 ttli3 ama anlayabilen arkadaşlar da var şaşkın
tek bildiğim kendimin bu kitaptan %100 uygulama tekniğini anlamadığım (çok da bilimkurgusal biriyimdir ha aa34 aa34)

Ama hepinize sevgielrimi gonderiyorum kiss3

TR-ance 08-07-2008 08:38 PM

Alıntı:

Alıntı:

valla ben katılıyorum yalan söyleyemem super kiss3 ttli3 ama anlayabilen arkadaşlar da var şaşkın
tek bildiğim kendimin bu kitaptan %100 uygulama tekniğini anlamadığım (çok da bilimkurgusal biriyimdir ha aa34 aa34)

Ama hepinize sevgielrimi gonderiyorum kiss3

Valla Ben Burada Anlaşılabilirliğin Daha İyi OLması İçin Richard'ı Noktaladım Ve Serbest Bıraktım.. Sonuçta Herşey Tek Bir Kaynaktan Çıkıyor Hertürlü OLasıLIğa Saygım Var Evrendeki.. sevincli

SevgiLer.. sapkal89

Pamukk 08-07-2008 08:43 PM

oh ricard ı noktaladın demek iyi olmuş khkh56 khkh56 biraz aklı başına gelsin dermişim aa34 aa34
işin şakası kiss3

Baris 08-07-2008 09:43 PM

Alıntı:

Alıntı:

BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Kredi kartı kullanmak istemeyenler kitabı www.hermeskitap.com adresinden de sipariş edebilir. Ben ordan Sipariş ediyorum memnunum. Ancak kapıda nakit ödeme seçeneğinde 4 + 4.72 yani 8.72 YTL kargo parası oluyor. Sadece 1 kitap almak için uygun sayılmaz. Ama kitapları toptan alıyorsanız tavsiye ederim.

canım ben buraya üye oldum cunku ben de kreti kartıyla uğrasmak istemiyorum sonraalmış başını gidiyor şaşkın kapıda peşin ödeme olayı yokmuydu
sitede diyor ki finansbank kartı gecerlidir sadece yani kredi kartıyla mı calışıyor burası da 88a

Kredi kartıyla da alınabiliyor ama diğer tüm sitelerde olan ödeme şekillerinin dışında kapıda ödeme seçeneği var. Bu da kargo parasına 4.72 YTL eklenmesine neden oluyor ayrıca.

maximumfelix 08-07-2008 10:58 PM

Serenity sedona yontemının oldugu kıtabın adını ve yazarını yazar mısın,kaybettım dusun
pamukcum sen ve ben bu kıtabı alalım bence,
bır de serenıty o verdıgın dalga boyu lınkını de kaybettim utananadam
onu da verebılır mısın utananadam tesekkurler

Pamukk 08-07-2008 11:02 PM

canım sedona ile ilgili sitede bir link var ,onu buraya koyuyorum ,ön bilgi de olur bize ttli3

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...k-t2532.0.html

TR-ance 09-07-2008 08:05 AM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
Serenity sedona yontemının oldugu kıtabın adını ve yazarını yazar mısın,kaybettım dusun
pamukcum sen ve ben bu kıtabı alalım bence,
bır de serenıty o verdıgın dalga boyu lınkını de kaybettim utananadam
onu da verebılır mısın utananadam tesekkurler

Kitabın Adı : Sedona Yöntemi

Yazarı: Hale Dwoskin

Dalga LinKi : http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t12343.0.html

SevgiLer..

maximumfelix 09-07-2008 06:04 PM

sevgili serenity'cim, bu mp3 ruzgar gibi bir ses iceriyor yanılıyor muyum?bunu nasıl dinliycez,ayrıca bır yontemı var mı?
mesela uyumadan once ya da ne bılım karanlıkta ya da medıtasyon yaparken gıbı?
cok tesekkurler ve sevgiler sapkal89

stormguard 09-07-2008 09:13 PM

Ya arkadaşlar komik bi şey oldu.. Yöntemi anneme öğretmiştim.. 2 gün önce baktım bizim aşağıda park var, oraya doğru 2 nokta yapıyo.. napıyosun anne dedim, şu boş alana yazlık sinema yapsınlar seyredelim diye 2 nokta yapıyorum dedi :) senelerdir burda oturuyoruz böyle bi şey vaki olmamıştır... o yüzden bende güldüm.. hıı iyi dedim... bugün belediye yazlık sinema kurmuş, şu anda recep ivedik oynuyo :))) bizim evdende gözüküyo haha
annem olayı bitirmiş vallahi :))) dumur oldum, bu kadarını beklemiyodum.. neyse ben filme bakayım müsadenizle :)

hayalayaz 09-07-2008 10:00 PM

storm attığım kahkaha apartmanı yıktı, beni neşelendirdi allah anneciğinide neşe içinde yaşatsın... vallaha aşmış..harika..böyle devam etsin..çok güzel ya..annen kaç yaşında bilmiyorum ama, bizim çocukluğumuzda yazlık sinemalar vardı...şanslı evlerin balkonlarından filmler seyredilirdi..babacığım rahmetli istediğimiz an götürürdü sinemaya hiç bir filmi kaçırmazdık amayinede balkonlarına oturupta film seyredenleri kıskanırdık bize ayrıcalık gibi gelirdi..o günleri anımsattı bana, hem güldüm hem nostaji yaptım sağolsun..anneciğin..

stormguard 09-07-2008 10:24 PM

55 yaşında.. çok sever yazlık sinemaları.. kapandılar diye üzülürdü hep... ah ahh gladyatör filmleri seyrederdik derdi :)) bütün mahalle toplanıp giderlermiş.. bende hayal meyal hatırlıyorum..

Su_Duru 09-07-2008 10:35 PM

Alıntı:

Ya arkadaşlar komik bi şey oldu.. Yöntemi anneme öğretmiştim.. 2 gün önce baktım bizim aşağıda park var, oraya doğru 2 nokta yapıyo.. napıyosun anne dedim, şu boş alana yazlık sinema yapsınlar seyredelim diye 2 nokta yapıyorum dedi :) senelerdir burda oturuyoruz böyle bi şey vaki olmamıştır... o yüzden bende güldüm.. hıı iyi dedim... bugün belediye yazlık sinema kurmuş, şu anda recep ivedik oynuyo :))) bizim evdende gözüküyo haha
annem olayı bitirmiş vallahi :))) dumur oldum, bu kadarını beklemiyodum.. neyse ben filme bakayım müsadenizle :)

Super yaaaaa, ne mutlu annecigine... bende coooooooooooooooooooooooook istiyorum...fakat hala tik yok... bad45

ogretecek oglumda yokki sadanim

maxim 09-07-2008 11:48 PM

Alıntı:

vallahi bravo storm...anneyede selamlar olsun bu arada...ne güzel olmuş öyle....
ne diyelim darısı başımıza.......
ama anneye anlattığın şekilde bizede biraz izah etsen diyorum,noktayı tutarken ne hissedilir,sonra bağ kurarken ne hissedilir,bağ kurduktan sonra çokmu beklenir azmı,mesela niyet belirlerken bunu sözlümü yoksa sadece düşüncedemi bekletiyoruz,arketipler kullanırken bu bilinçlimi yoksa bilinç altının etkisiylemi oluyor ?
ben kendimde denemeler yapıyorum noktayı arıyorum ama hissedilir derecede bir duygu oluşmuyor ellerimde enerjiyi hissediyorum ama noktayı belirlerken bu mıknatısın çekim halimi yoksa itim hailinemi benziyor yoksa daha değişik bir halmı...sonra zihinsel yani hayal kurarak noktaları birleştiriyorum bu hayalimde bir kanca atar gibi olabilirmi yada bağlamak şeklinde bir bağ kurmak veya serenity gibi kelepçe modeli ile, noktaları zihinde yaklaştırarakmı bağ kuruyorsun..,ben buna benzer bir şekilde yapıyorum ve biraz bekliyorum belli bir bölgemde hafif eğrılarım var bu uygulamayı yapınca ağrılarım kesiliyor ama biraz zaman geçince tekrarlıyor....
biraz fazlamı abartım bilmem ama uygulama konusunda biraz daha ip ucu aramaktayım sıktıysam kusura bakmayın.......
sevgiyle kalın actionsmile

maximumfelix 10-07-2008 12:41 AM

Alıntı:

Alıntı:

noktayı tutarken ne hissedilir,sonra bağ kurarken ne hissedilir,bağ kurduktan sonra çokmu beklenir azmı,mesela niyet belirlerken bunu sözlümü yoksa sadece düşüncedemi bekletiyoruz,arketipler kullanırken bu bilinçlimi yoksa bilinç altının etkisiylemi oluyor ?
ben kendimde denemeler yapıyorum noktayı arıyorum ama hissedilir derecede bir duygu oluşmuyor ellerimde enerjiyi hissediyorum ama noktayı belirlerken bu mıknatısın çekim halimi yoksa itim hailinemi benziyor yoksa daha değişik bir halmı...sonra zihinsel yani hayal kurarak noktaları birleştiriyorum bu hayalimde bir kanca atar gibi olabilirmi yada bağlamak şeklinde bir
bağ kurmak veya serenity gibi kelepçe modeli ile, noktaları zihinde yaklaştırarakmı bağ kuruyorsun..,ben buna benzer bir şekilde yapıyorum ve biraz bekliyorum belli bir bölgemde hafif eğrılarım var bu uygulamayı yapınca ağrılarım kesiliyor ama biraz zaman geçince tekrarlıyor....
biraz fazlamı abartım bilmem ama uygulama konusunda biraz daha ip ucu aramaktayım sıktıysam kusura bakmayın.......
sevgiyle kalın actionsmile

maxi inanmıycaksın benım de agrılarım birkac sanıye tamamıyla kayboluyor ve yıne baslıyor
acaba nerde hata yapıyoruz yaw dusun

richard demıs kı;
iki noktayı tutarken,aralarındakı baglantıyı hıssedın.
sadece fotonlarla ya da ısıkla calıstıgınızı hissedin ve imgeleyin
odaklandıgınız 2 nokta dısında bır beden,somut bırsey yok orada.
odaklandıgın alana dolandıgını ya da baglandıgını hısset,
yanı ben soyle yapıyorum (sankı cok sonuc almısım ısın gurusuymusum gıbı bı de acıklamalar yazıyorum utananadam )
ama olsun yazıcam bı fıkır verır bı ısık olur

ben soyle yapıyorum, 2 veya 3 sey belırlıyorum
mesela agrıyan nokta 1. ıkıncı nokta ben
o bolgeyı gozumun onune getırıyorum sonra kendı goruntumu goruyorum
ondan sonra agrıyan bolgenın resmı ve kendı goruntum yan yana ve bu ıkı goruntu ısık huzmesı gıbı oluyor
dalgalanan 2 ısık gıbı,
bu ıkı seyın goruntusu dısında herseyı yok edıyorum yanlarındakı yanı sonsuzlukta ben ve agrıyan bolge tek kalıyoruz
baska hıcbır varlık ve durum yok ıkı belırlenen nokta dısında
bunu tam hıssedınce boyle ayaklardan yukarı dogru acaıp bı hıs hıssedıyorum sankı parcalanıcam gıbı
molekullere ayrılcak gıbı ,ama uzun sure oyle kalamıyorum bence tam etkılı olmamasının nedenı de bu
bu ınancı uzun sure surduremıyorum 1 nefes alısverısın yarısı kadar oyle kalabılıyorum
rıchardın kıtap kapagındakı ısıklar var ya
ıkı noktayı da o sekılde ısık parcacıklarına boluyorum goruntulerını
sonra bırbırıne gecırıyorum..
serbest bırakmada sorun yasıyoruz bız, bence mesele bu
merak etmesek olucak ama edıyoruz

maxim 10-07-2008 01:16 AM

evet belkide uygulaman doğru,bence mantıklıda....
serbest bırakmadan maksat,richard in dediği gibi (hiçbirşey yapmama sanatı) ben öyle yapıyorum,
hiç birşey olmamış gibi davranıyorum,ama başka bir eksiklikmi var bilemiyorum...
hismiley

maximumfelix 10-07-2008 04:58 AM

Alıntı:

evet belkide uygulaman doğru,bence mantıklıda....
serbest bırakmadan maksat,richard in dediği gibi (hiçbirşey yapmama sanatı) ben öyle yapıyorum,
hiç birşey olmamış gibi davranıyorum,ama başka bir eksiklikmi var bilemiyorum...
hismiley

sımdı hıcbırsey yapmama sanatından benım anladıgım tum yazdıgım asamaları dusun ve serbest bırak demektır
yanı benımkı ımajlamaya gırıyor sanırım,
hıcbırsey olmamıs gıbı derken ne kasttettıgını anlayamadım ama?

Mustang 10-07-2008 08:01 AM

Ehhe dün ktabım geldi artık konuya frasız kalmayacağım yakında başınızı ağrıtırım .

TR-ance 10-07-2008 09:47 AM

Alıntı:

sevgili serenity'cim, bu mp3 ruzgar gibi bir ses iceriyor yanılıyor muyum?bunu nasıl dinliycez,ayrıca bır yontemı var mı?
mesela uyumadan once ya da ne bılım karanlıkta ya da medıtasyon yaparken gıbı?
cok tesekkurler ve sevgiler sapkal89

Onu Verdiğim Linkte Yazmıştım.. Orada Yeterince BiLgi Var.. neseli56

SevgiLer.. sapkal89

MuminOKAN 10-07-2008 10:33 AM

selam arkadaşlar vekil seçme olayıda varmış anlatabilirmisiniz?

aysegul_tirtil 10-07-2008 11:54 AM

ben hala bilinçsiz,futursuzca ve sadece kafama göre iki nokta yapıyorum vucudumda nokta bulmuyorum agrıyan bi yerim yok çünkü sacece iki elin baş parmagı,işaret ve orta parmagı birleştirip arasındaki çekimi hissediyorum iki elim mıknatıs gibi birbirine çekiliyor aradaki elektirigi hissedebiliyorum ama isteklerime uygulayamıyorum elektrıgı hıssedip oturuyorum khkh56

MuminOKAN 10-07-2008 12:03 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
ben hala bilinçsiz,futursuzca ve sadece kafama göre iki nokta yapıyorum vucudumda nokta bulmuyorum agrıyan bi yerim yok çünkü sacece iki elin baş parmagı,işaret ve orta parmagı birleştirip arasındaki çekimi hissediyorum iki elim mıknatıs gibi birbirine çekiliyor aradaki elektirigi hissedebiliyorum ama isteklerime uygulayamıyorum elektrıgı hıssedip oturuyorum khkh56

aralarında bağ kur. ve serbest bırak... 25889 25889 25889

Pamukk 10-07-2008 12:16 PM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Ehhe dün ktabım geldi artık konuya frasız kalmayacağım yakında başınızı ağrıtırım .

ablacım senin de paylaşımlarını heyecanla bekliyorum 12389 kiss3

Pamukk 10-07-2008 12:40 PM

Alıntı:

ben soyle yapıyorum, 2 veya 3 sey belırlıyorum
mesela agrıyan nokta 1. ıkıncı nokta ben
o bolgeyı gozumun onune getırıyorum sonra kendı goruntumu goruyorum
ondan sonra agrıyan bolgenın resmı ve kendı goruntum yan yana ve bu ıkı goruntu ısık huzmesı gıbı oluyor
dalgalanan 2 ısık gıbı,
bu ıkı seyın goruntusu dısında herseyı yok edıyorum yanlarındakı yanı sonsuzlukta ben ve agrıyan bolge tek kalıyoruz
baska hıcbır varlık ve durum yok ıkı belırlenen nokta dısında
bunu tam hıssedınce boyle ayaklardan yukarı dogru acaıp bı hıs hıssedıyorum sankı parcalanıcam gıbı
molekullere ayrılcak gıbı ,ama uzun sure oyle kalamıyorum bence tam etkılı olmamasının nedenı de bu
bu ınancı uzun sure surduremıyorum 1 nefes alısverısın yarısı kadar oyle kalabılıyorum
rıchardın kıtap kapagındakı ısıklar var ya
ıkı noktayı da o sekılde ısık parcacıklarına boluyorum goruntulerını
sonra bırbırıne gecırıyorum..

felix çok ama çok sevindim çok ilerleme kaydetmişsin bence,senin adına çok mutlu oldum.. ttli3 darısı başıma..

Belgin ∞ 10-07-2008 01:06 PM

Kendime gerçekten inanamıyorum.İstediğim kitabı kalın olsa dahi en geç 2 günde okuyan ben bu kitabı 1 haftada bitiremedim.Ne zaman elime alsam rehavet çöküyor uykuya dalıyorum.5 sayfa duraksız okuyabilsem yeter.Daha 50. sayfadayım ve kitap bir türlü ilerlemiyor. blook

disik82 10-07-2008 02:08 PM

ya ben önce imgeliyorum sonra parmaklarımı birbirine doğru tutuyorum ve 2sininde ucunda aışıklar çıkıyor sonra aralarında elektriksel bir bağ oluyor.sonra onun içine girdiğimi düşünüyorum sonra o şey havada asılıymış uçuyomuş gibi düşünüyorum.ama istediğimi şeyi düşünmemek için kassamda elimde olmadan düşünüyorum napcam ben????? blook

Akulina 10-07-2008 02:32 PM

Eveet okuyorum kitabı...Yavaş yavaş küçük egzersizler yapmaya başladım...Ama iyice anlamak gerek...

MagNetiC 10-07-2008 02:34 PM

Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı
ya ben önce imgeliyorum sonra parmaklarımı birbirine doğru tutuyorum ve 2sininde ucunda aışıklar çıkıyor sonra aralarında elektriksel bir bağ oluyor.sonra onun içine girdiğimi düşünüyorum sonra o şey havada asılıymış uçuyomuş gibi düşünüyorum.ama istediğimi şeyi düşünmemek için kassamda elimde olmadan düşünüyorum napcam ben????? blook

thumbsanim bunları yapabiliyorsan sonuca ulaşırsın zaten... parmaklarından ışık çıkıo daha nolsun... y789

disik82 10-07-2008 02:51 PM

magnetic utanmasam kahkaha atıcam sirkette smiliyface yorumunu okuyunca kendimi kaçık gibi hissettim, iyi dalgaya almışsın alk78

stormguard 10-07-2008 03:06 PM

Alıntı:

yorumunu okuyunca kendimi kaçık gibi hissettim
kaçık olmak iyidir, sence burada yazan mesajların hangisi normal :)) tabi normal ne demekse! yazlık sinema bile kurdurduk daha napalım :) hem bende gözlerimden ateş çıkarabiliyorum mesela :))

bugün aklıma değişik bi şey geldi... biraz sonra bi tane isteğim var onu detaylı olarak yazıcam, imgesini yazdığım şeylere göre önce güzelce kafamda yavaşça oluşturucam.. sonra 2 nokta yapmaya başlıycam, noktalar arasında bağ kurduktan sonra kağıda yazdığım her detayı içeren imgelemeyi kullanıcam ve o sırada kuantum olumlama denilen zımbırtıdan da 2 gram ekliycem yani içsel coşku içeren bir şekilde cümlelerinde enerjisini kullanıcam.. bakalım neler olacak. Bu isteğim için şunu söyleyebilirim, şu ana kadar hayatımda hiç olmamış bi şey bu.

Şans dileyin ;) may the force be with me....

MagNetiC 10-07-2008 03:11 PM

yok canım estafirullah.. smil56 dalgaya almak değildi amacım da denemelerinde bu tarz şeyler hissedebiliyorsan cidden büyük yol katetmişsin bence.. onayi
ben imajinasyonunu bile beceremiorum, hissetmek şöyle dursun.. ::) çok ilginç bişey ama.. inşallah hepimiz becerebiliriz.. ne kadar kolay olduğunu düşünmeye çalışsamda.. zor bu yaa.. sevincli
yapabilenleri ve azmedenleri can-ı gönülden kutluyorum, alk78 bizleri (yapamayanları utananadam ) motive ediyorlar..
şöle anlaşılır bi dille ve tarif edebildikleri kadar bi kılavuz yayınlayabilirlerse şöyle yaşar gibi örnekli falan dl67 ne güzel bişi olurdu aslında.. blissy
ismi de "Matrix uygulama notu" tarzı bişi olabilir mesela 44 gulensmiley
anlatanlara, paylaşım yapıp emek harcayanlara çok teşekkürler.. 96 25889 25889 25889

disik82 10-07-2008 03:18 PM

tamam ben hayal edebiliyorum ama sonuç cortttt işte bişi olmuyo,çünkü serbest bırakamıyorum kendimi smiliyface

TR-ance 10-07-2008 03:20 PM

SeLamLar..

Sana BaşarıLar Storm.. Umarım BaşarıLı OLursun.. art56art56 Bende Bugün Bir DiLekte BuLundum BakaLım Ne OLacak.. Bu Seferkinde SedonayLa Karışık UyguLadım ArzuLarımı SaLmak İçin.. Ve Çok Daha İyi OLduğunu Hissediyorum..

Bu Kitap Gerçekten Bestseller OLmayı Hak Ediyor Bence.. Serbest Bırakma Ve Direnç Kırma Konusunda KesinLikLe Matrix'in TamamLayıcısı..

SevgiLer.. sapkal89

http://www.kitapnoktasi.com/images_buyuk/9533_kucuk.jpg

stormguard 10-07-2008 03:25 PM

Alıntı:

tamam ben hayal edebiliyorum ama sonuç cortttt işte bişi olmuyo,çünkü serbest bırakamıyorum kendimi
uygulamayı bitirince, yaklaşık 5 dakika derin nefesler alıp ver ve kendini çimenlere, denize ya da sıcak su dolu bir küvetin içine uzanmış olarak hayal et.. iyice gevşe... sonra kalkıp başka şeylerle ilgilen... uygulamanı unut yani... belki bu şekilde serbest bırakmaya alışabilirsin.

Serbest bırakmak, gevşemek demek.. Vücudunu gevşetmezsen, zihnin gevşeyemez. Tersi de geçerli. O yüzden zihnin kasılmışken, arzu doluyken vücudunu gevşeterek ondan kurtulabilirsin...

Sevgili Serenity teşekkürler. İnşallah senin dileğinde olsun... Sedona, serbest bırakmanın tekniksel ismidir evet.. yani doğal halimizin hatırlatılmasıdır.. güzel kitaptır ama onu okuyanlarında çoğu anlamamışlar :) yani yine okuyana bağlı...

MagNetiC 10-07-2008 03:26 PM

Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı
sonuç cortttt işte bişi olmuyo..

khkh56 khkh56 alemsin ya.. aa34
haklısın, ben de anlamadım millet yapıo, töbe haşa yaratıo.. hem de corttt diye.. khkh56
bişiler eksik dusun ama bulucaz inşallah.. kahvesmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM.