![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin ablam bende bu olanlarin faydasi icin dua edebiliyorum simdilik, cünkü bu konuda hic bilgim yok, ama yakinda insaallah bende matrix hakkinda bilgileri topliyacagim ve o zaman bende yaparim, simdilik benim icin en güclü olan ve herzaman güclü kalacak dualarimla yanindayim kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Ynt: matrix'e hükmedin tamam ablacım anladım demek istediğini ttli3 bir süredir pc başında değildim bir dolanayım neler olmuş ben yokken girlhaha kiss3 Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin durum raporu veriyorum: 23:00 - 23: 05 arası iki nokta + başka bi şiler daha yaptım .. yalnız saat net olmadığı için ya da ben kaçırdım.. sad456 yoğunluktan tam olarak bilemedim.. doğru mu yaptım.. sevincli hayrını uğurunu gör inşallah.. tez zamanda güzel haberlerine sevinelim.. s456 thumbsanim hayal ablam ön ayak olduğun için sağol varol fıstığım.. ark5 sevgiler.. kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaşlar saat 23.30 uygunmudur...kuzucuk uyudu herhalde...önce sanemce için sonra, pamuğumuz için ..sonrada redflower için..uzun sürmüyor diye şımardım...nasıl olurmu arka arkaya sanemce ve pamuk için istedikleri ideal iş ve maaş için..redflowerinde hayat yoluna...önüne çıkmasını istediği fırsatlara |
Ynt: matrix'e hükmedin bende önce yaptım demekki...olsun 23.30 da da yaparım.Diğer arkadaşlarımız için de bugün mü yapalım?yoksa hergün ayrı ayrı mı yapıcaz? [quote=hayalayaz ] arkadaşlar saat 23.30 uygunmudur...kuzucuk uyudu herhalde...önce sanemce için sonra, pamuğumuz için ..sonrada redflower için..uzun sürmüyor diye şımardım...nasıl olurmu arka arkaya sanemce ve pamuk için istedikleri ideal iş ve maaş için.. |
|
Ynt: matrix'e hükmedin Coktan uyudu, sizi beklerken ben birkac defa yaptim iki noktayi. Simdi verdiginiz saatte tekrar yapiyorum, herkese kolay gelsin art56art56 |
Ynt: matrix'e hükmedin bu bence sıkıntıda olan bir çok arkadaşımıza uygulayabilceğimiz bir durum... ark5 ki uyguluyoruzda...shamanım ve hayal ablam her gün bizler için enerji kapılarını açıyorlar zaten bizlerde sevgiyle alıyoruz...ama ilk defa bu kadar birlik içinde büyük bir enerji oluşturduk... ttli3 hepiniz ve hepimiz harikayız...bununla ilgili bir şifa talebi veya şifa gönderme ile ilgili bir bölümmü oluştursak acaba...kişinin sıkıntısına şifa olması amacıyla belli günlerde toplaşıp büyük bir enerji topumu oluştursak... ki genellikle her akşam buralardayız...bir şekilde takip edilir ve bu konuda kişiye toplu şifa yardımında bulunmuş oluruz diye düşündüm....ne dersiniz... dusun |
|
Ynt: matrix'e hükmedin bu günlerde araştırırken farkettim...bir çok kişisel gelişim sitesinde şifa talebi bölümleri var... dusun eee bizlerde çok yakın dostlarız...neden böyle kalabalık ve birlik içinde değerlendirmiyoruz enerjilerimizi....çok şükür hepimizde bu konuda bilinçli kişileriz... utananadam eee ablacım bu birde bu meret kullandıkça artıyor ya... ttli3 benim içinde düzenli enerji gönderme terapisi gibi olur.... ayy saçmalamıyayım daha fazla rt67 ...ablacım...eğer onaylıyorsanız...reiki bölümüne sadece bizim üyelerimiz için bölüm açabilirsin...seve seve katılımda bulunuruz.... bütünümüz hayrına...hayırlara vesile olsun...sevgilerle... kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin sanemcem, pamuğum, redflowerim hayırlı ve uğurlu olsun..arkadaşlar bu işlemi 3 gün tekrar edelşm arkadaşlarımız için..sonra başkalarına geçelim..hepinizi yüreğinizden öpüyorum..sağolun.. |
Ynt: matrix'e hükmedin Hayal ablam çok teşekkür ederim.. en büyük zenginliğim sizleri tanımak oldu ttli3 ne kadar şükretsem azdır bunun için 96 hepinizi çok seviyorum kiss3 Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaşlar aslında ben müminin bir önerisinden esinlendim..elbirliği ile sanemceye iş bulmayı teklif etmişti...o gün bende hep beraber 2 nokta uygulasak diye düşündüm..ama arkadaşların çoğu neyi nasıl yapacağını bilmiyordu..önce onları bilgilendirmek lazım diye düşündüm..ve bu gün eklediğim yazıları hazırladım..sonrada teklifi yaptım.böylece bir taşla iki kuş vurulmuş oldu...fikrin babası mümindir..namı diğer yeni ismini hatırlayamadım....siz anladınız onu..hepinize saygılı sevgiler |
Ynt: matrix'e hükmedin Yaaaaaaaaaaaa bende istiyorum yine kaçırmışım 88a bu sitede olanları hep kaçırıyorum blissy Hayal ablam bende istiyorum bu iki noktada nedir ya vallahi çok merak ediyorum bende istiyorum duyan varsa Allah razı olsunnnnnnnnnnn 96 |
Ynt: matrix'e hükmedin yıldz'cığım birşeyi kaçırmış değilsin. bu konunun ilk sayfasından itibaren okursan iki nokta ile ilgili herşey yazılı canım kiss3 Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin mümin.okan namı diğer spy.game kardeşim sana da çok teşekkür ederim sevgilerimi gönderiyorum kiss3 BİZ KOCAMAN SEVGİ DOLU BİR AİLEYİZ ne güzel ne güzel uy897 uy897 |
|
Ynt: matrix'e hükmedin benim çokkk sevdiğim bir arkadaşım ms hastası onun için 2 nokta istesem çokmu yüzsüz olurum |
|
Ynt: matrix'e hükmedin sad456 Ya ben iki nokta yaparken uyumuş kalmışım.Ablam geldi diye kapatmıştım pc yi.Sonra vakti gelmiştir yapıyım dedim gitmişim.Yeni kalktım daha.Ay canlarım beni de unutmamışsınız sağolun.Hayal ablam sen kanatsız bir meleksin.Aslında var kanatlarında bizden saklıyosun biliyorum ben.Şifa olsun hepimize bende gönderdim evrene enerjimi.Sizden gelenlerle doldu geri döndü.Sağolun teşekkür ettim kabul ettim. kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin khkh56 iki nokta yaparken uyuyanı da ilk defa görüyorum. smiliyface |
|
Ynt: matrix'e hükmedin valla ne bileyim abla yaa super |
megersem sayfayı yenılemem gerekıyormus hay allah tuh788 neler konusulmus da gerı kalmısım ablacım yazdıklarını okudum pozıtıf ve negatıf enerjı ıle ılgılı olanı sen sag pozıtıf demıssın ya ben de hay allah ben de bı garıplık var herhalde dedım bılıncsızce kendımce ıkı nokta yapmaya calısırken ıstedıgım durumu hep sol elım olarak tayın edıyordum megerse solaklarda pozıtıf taraf sol kısımmıs dl67 art56art56 kesınlıkle cok dogru,bu guzel bılgıler ıcın sonsuz sevgıler kızların ıkı nokta ıstegıne ben de katılcam sanemce ve pamuşa iş ve yüksek hayırlı bir maas için redflowers cıgıma da hayatı için istedigi fırsatların en guzel halıyle karsısına cıkması ıcın saat tam 23.30 da,gece kuşu ben bu 3 prenses icin iki nokta yapıcam bir de ezanlarda dua edicem Allahın isimleriyle..bunu kac gun yapıcaz? tam bıleyım bır de ısımlerını soylemek gerekıyor mu ben sadece rumuz bılıyorum dıleyen ad soyadını yazabılır ozelden bana ark5 sifa talebi baslıgımızı nereye acıyoruz?link verilseydi keske |
Ynt: matrix'e hükmedin Ben Ne Kadar Çok Şey Atlamışım Yaa.. y789 Konuyu Biraz Sonradan Görüyorum Fakat Bende Yardıma Hazırım.. ELLerim Hizmetinizdedir.. smiliyface SevgiLer Ve SaygıLar... sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin ya arkadaşlar ben yokken neler olmuş böyle organizasyonlar falan,neler kaçırmışım neler, ne oldu geçmi kaldım yoksa? valla elimden geleni yaparım, sevgiler saygılar.... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin Tamam hayal abla 7 gün yapalım super |
SevgiLer Ve SaygıLar.. sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin herkese selamlar...sadece dün siteye girmedim ve neler olmuş böyle smiliyface iyiki varsınız, böyle iyi yürekli bir ailenin parçası olduğumu hissetmek beni nasıl mutlu etti.bu sabah yine çaresiz ve gözyaşları içinde uyandım, kendimi telkin etmeye çalıştıkça çarasizlik duygusu arttı içimde, sedona yöntemini okuyayım diye devam ettim ama nafile ama siteye bir girdim içime umut doldu.burada öyle bir enerji varki hepiniz o sevgi dolu yüreğinden akıp buraya gelen, sizleri çok seviyorum,hernee kadar görmesemdee duymasamda, sizi hissediyorum varlığınızı bunu anlatamam tarif eedemem ki,öyle büyük bir şey işte...hayal abla ve mümin çok iyi düşünmüşsünüz, bende sanemce,redflower ve pamuk içn 2 nokta yapacağım.çünkü şuna inanıyorum, insan kendi sorununa odaklı 2 nokta yaparken illaki serbest bırakamıyor,en azından ben bırakamıyorum,çünkü kafamı sürekli kurcalıyor ve istemesemde önüme çıkıyor ama diğerlerimize enerji gönderirken kendimizi daha özgür bırakabiliriz sanırım.umarım yablış birşey demiyorumdur,sadece düşüncemi paylaştım bu konuda umarım yanlış bişi demedim,yanlışsa düzeltin.birde çok dindar bir insan değilimdir ama dinimizde bile geçer bu müminin mümine duası kabul olur diye.birde iş arayan arkadaşlarımız için çevremizede haberler bırakabilirz tabi,böylelikle eylemede dökmüş oluruz, yada en azından isterlerse cv lerini bir yere koysunlar,biz onlardan önce bir şey duyduğumuzda hemen cv yi indirip yollayabiliriz.hepinize sevgiler diliyorum ve inşallah bemim içinde 2 nokta yaparsınız birgün sevgili ailem,size çok ihtiyacım var,sevgiler... 88a |
disikçiğim doğru söylüyorsun..kişi kendi hedeflerinde sonuca fazla kilitlendiği zaman enerjiyi serbest bırakamıyor..ve yine doğru söylüyorsun..dinimizde derhal kabul edilen üç duadan biride müminin mümine ettiği duadır..bu akşam bize katılırsan seviniriz..ayın 18 ine kadar sanemce, pamuk ve redflover için 2 nokta yapıyoruz..am 7 gün 18 zinde son kez yapıyoruz..ondan sonra başka arkaşlar için yapabiliriz..sevgiler |
Ynt: matrix'e hükmedin Disik merhaba Kendimizi kötü hissettiğimizde ne yapıyorduk?ÖNce kalk bakalım pencereyi aç(kesin açıktır malum havalar sıcak)derin derin temiz havayı içine çek,Gülümsemeye çalış,güzel şeyler düşün bebek olabilir,sevdiğin birileri olabilir,başına gelen komik bir olayı düşünebilirsin,güzel bir müzik aç seni neşelendirsin.Sana gülmek çok yakışıyor...Minnet duyduğun şeyleri aklına getir mutlaka bunlar seni kötü ruh durumundan çıkarır.Güzel düşünelim güzel şeyleri çekelim. BEn sana şimdi güzel bişeyler ikram ederdim ama olmadı daha doğrusu konuyu dağıtmayalım Senin içinde sırası geldiğinde 2 nokta yaparız canım,sen yeterki gül olurmu? smiliyface smiliyface kiss3 Alıntı:
|
http://img92.imageshack.us/img92/451...4afinal2sx.gif |
Ynt: matrix'e hükmedin hayal ablam tabi kide katılırım saat kaçta yapıcasz?birde hepsi için iş konusunjda yapıcaz diil mi? duru cum söylediklerini yapmayı denicem ama şuan zaten iyiyim diorum ya bu siteyi açınca öyle bir enerji alıyorum ki kendimi unutuyorum,isteklerimi unutuyor hep burada olmak istiyorum.bu enerji bana kendimi iyi hissettiriyor. hepiniz seviyorum,sevgiler... |
Ynt: matrix'e hükmedin ben de katılmak istiorum geç kalmadım umarım |
Alıntı:
13 temmuz 14 temmuz 15 temmuz 16 temmuz 17 temmuz 18 temmuz songün sanemce ve pamuk için ideallerindeki iş redflowers için hayat yolunda kendisine gerekli olan fırsatların önüne çıkması için..ve tabiii redflowersin bunları fark edip doğru yerde ve doğru zamanda kullanması için.. dün gece 23.30 yaptık hergün bu saate dikkat edersek iyi olur..telefon saatlerinizi ayarlayıııııın..daldırıp vakti geçirmeyelim Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin tamam abla 23:30 da benim younlaştıım bir saattir ve en rahat olduğum saatlerdir.bu gece bende 23:30 da sevgili dostlarıma 2 nokta yapacağım. kiss3 kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM. |