Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

hayalayaz 28-06-2008 12:41 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

güzeller
ben kimin özelden yazdığını bilmiyorum..ama bu bölümü gerçekten bir kurs gibi düşünüyorum, dikkat edin bakın bir çok konuda çok çelişkili mesajlar var çünkü kaynak çok fazla...matrix konusunda ise kaynak tek en azından ben kuantum konusunu anlatan kitapları saymazsak tek olduğunu sanıyorum..burada uygulamalarınızla..matrix'i uygulamalı olarak tekrar yazacaksınız diye sevindim.kitabı bende okudum..uyguluyorum..kitapta açıklanan uygulamalar, çok fazla değil.( her konuyu içermiyor) .şimdi sizler her konuda uygulamalarınızı yazdıkça sistem daha çok zenginleşir...aşkolsun derken çok da ciddi bir kınama içinde değildim..ay kıyamam ben size, böyle faydalı bir konu başlattığınız için sevinmiştim..gizliden yürütülmemesi için biraz şaka yollu sitem ettim sadece..çünkü sorduğunuz sorulardan aldığınız cevaplardan faydalanan çok olacak..konuyu sulandırmamak için,çok fazla yazmamaya gayret ediyorum..çiçeğe böceğe aklınıza gelen her şeye uygulayın..bu hem sizin konuyu kavramanıza yarıyacak..hemde diğer arkadaşların dur bakayım benim çalışmak istediğim konuda bir arkadaşım daha önce çalışmıştı deyip onlara kaynak olacak.ve oda çalışmasında ufacıkta olsa çalışmayı geliştiren bir katkıda bulunacak..., herkes kendi deneyimini yazarsa..çalışma alanları genişleyecek..hadi size kolay gelsin..mavi fırçam özelden senin yazdığından haberim yoktu..nedeninide açıklamışsın yanlış yaptım diye üzülme..yanlışın yok..hepinize saygılı sevgiler

TR-ance 28-06-2008 02:39 PM

Kesinlikle Tavsiye Ederim.. Kitap Sürükleyicilik AÇısından Çok İyi DeğiL Fakat Yaşam Görüşüm Değişti Diyebilirim.. Mesela Bende Yıllardır Süre Gelen Bir Diz Sakatlığı Vardı.. Geçenlerde Tekrar Sakatlığım Nüksetti Maç Yaparken Ve Aklıma İki Nokta Tekniği Ve Zamanda Dönüş Tekniği GeLdi.. Uygulamaya Başladıktan 2 Dakika Sonra Hiç Acı KaLmadı Ve Performansımıda Katladım Diyebilirim.. Herkes Şaşırdı KaLdı Bu İşe.. smil56

hayalayaz 28-06-2008 09:57 PM

sevgili tr-ance burada anşılamayan şey, iki noktayı bulurken ne yapıyorsunuz, örneğin ilk noktayı nasıl buluyorsun..ilk noktan ağrıyan yermi? yoksa elini gezdirerek, sana kendini yapışık,sert, veya sabit hissettiren bir yer mi arıyorsun..ikinci noktayı bedende veya auradamı arıyorsun? zaman yolculuğuna hangi aşamada çıkıyorsun veya çıkmıyorsun.. matrix energetics sitesindeki video lara erişim engellenmiş..ben bu gün hayatımda ilk defa yasak delip youtube girdim orada arkadaşlar için verimli olabilecek videoları araştırdım ama, özellikle iki noktayı anlatan video yok..mesajlarınızı daha detaylı yazarsanız daha faydalı olacaktır
saygılı sevgiler

stormguard 28-06-2008 10:17 PM

Ben cevaplamaya çalışayım, ilk noktanın ağrıyan yer olmasına gerek yok, örneğin boynum ağrırken dizimde iki nokta belirleyip çalışma yapabilirim. 2 noktanın amacı kuantum alana giriş "kapıları" olması. Bunun haricinde bir anlamı yok. O yüzden dokunulan yerinde extra bir önemi yok, yeterki belirlenen 2 nokta arasında bağ kurulmuş olsun.

Zaman yolculuğu 2 nokta arasında bağ kurulduktan yani kuantum alana giriş gerçekleştikten sonra gerekiyorsa yapılır, her zaman gerekmeyebilir, bazende birden çok zaman yolculuğu yapmak gerekebilir ( Sorunun geçmişte, birden fazla olayla ilişkili olması durumunda )

Örnek veriyorum: Dün akşam bir arkadaşıma çok öfkelenmiştim ve yatağa yattığımda öfkem hala devam ediyordu, bu duygusal yoğunluğu boşaltmak için, ilk noktayı göğsümde, diğer noktayıda kafamda belirledim. Bağı kurduktan yaklaşık 30 saniye sonra, bütün öfke duygusu kaybolmuş ve yerini sevgi almıştı. Yani duygusal blokajları temizlemek içinde 2 nokta yöntemi kullanılabilir.

Bunun haricinde matrixenergetics sitesindeki 2 nokta videosunu seyretmek için www.ktunnel.com adresine matrixenergetic.com yazıp girin, böylece youtube videolarının yasaklanma engelini aşmış olursunuz ve seyredebilirsiniz. Çünkü direk youtube'da o videoyu bulamazsınız zira passcode isteyen özel bir videodur ve sadece kitabı okuyanlar seyredebilir. Ama Safir yayıncılık sitesinde şifreyi yayınlamış herkes seyretsin diye :)

TR-ance 28-06-2008 10:23 PM

Alıntı:

Storm Nickli Üyeden Alıntı
Ben cevaplamaya çalışayım, ilk noktanın ağrıyan yer olmasına gerek yok, örneğin boynum ağrırken dizimde iki nokta belirleyip çalışma yapabilirim. 2 noktanın amacı kuantum alana giriş "kapıları" olması. Bunun haricinde bir anlamı yok. O yüzden dokunulan yerinde extra bir önemi yok, yeterki belirlenen 2 nokta arasında bağ kurulmuş olsun.

Zaman yolculuğu 2 nokta arasında bağ kurulduktan yani kuantum alana giriş gerçekleştikten sonra gerekiyorsa yapılır, her zaman gerekmeyebilir, bazende birden çok zaman yolculuğu yapmak gerekebilir ( Sorunun geçmişte, birden fazla olayla ilişkili olması durumunda )

Örnek veriyorum: Dün akşam bir arkadaşıma çok öfkelenmiştim ve yatağa yattığımda öfkem hala devam ediyordu, bu duygusal yoğunluğu boşaltmak için, ilk noktayı göğsümde, diğer noktayıda kafamda belirledim. Bağı kurduktan yaklaşık 30 saniye sonra, bütün öfke duygusu kaybolmuş ve yerini sevgi almıştı. Yani duygusal blokajları temizlemek içinde 2 nokta yöntemi kullanılabilir.

Bunun haricinde matrixenergetics sitesindeki 2 nokta videosunu seyretmek için www.ktunnel.com adresine matrixenergetic.com yazıp girin, böylece youtube videolarının yasaklanma engelini aşmış olursunuz ve seyredebilirsiniz. Çünkü direk youtube'da o videoyu bulamazsınız zira passcode isteyen özel bir videodur ve sadece kitabı okuyanlar seyredebilir. Ama Safir yayıncılık sitesinde şifreyi yayınlamış herkes seyretsin diye :)

Çok GüzeL Bir Tarif OLmuş.. Açıkçası Benden de Ne Eksik Ne FazLa.. Fakat Benimde Zaman YoLculuğu Konusunda Aralıklarda Arızam OLuyor.. Bunun Sebebini Bir Çözemedim..

hayalayaz 28-06-2008 10:40 PM

ikinizede çok teşekkür ederim.
bunu çekim yasası konusunda yapmaya çalıştım ama beceremedim..çok şey istiyor olabilirim ama..madem bir konuya yoğunlaşıyoruz, onun üstü kapalı geçilmemesinden yanayım..sitemize üye olanlar bilgilerin doyuruculuğu karşısında memnun oluyorlar..bu konuların gelişmesini sizlere bıraktık.bizler hem her konuya yetişemiyoruz, hemde her konuya biz atıldığımızda arkadaşlarımız, bizlerin daha iyi bildiğini düşünerek pek fazla paylaşımda bulunmuyorlar.bu konuyu en güzel haliyle ortaya çıkaracağınızdan eminim..lütfen aynı şimdi yazdığınız mesajlar gibi detaylı yazın mesajlarınızı, yüreklerinize sağlık..

Baris 28-06-2008 11:06 PM

Bu konuda habire soru soruyorum utananadam biliyorum ama bu yöntemi tam anlamıyla yapana kadar peşini bırakmıcam.
Şimdi, bu iki nokta arasında nası bir bağ kurabiliriz. İkisini aynı anda hissetmeyeya çalışıyorum. Hatta hissediyorum. Sonra başka bişe düşünmüyorum. Hâlâ bi sonuç alamadım. Bugün 11 yaşında ufak bi kuzenim var. Ayağını yaralamış. Şişmiş. Üzerinde bayağı uğraştım. Ama sonuç yok. Herşeyi doğru yaptımı düşünüyordum oysaki. Neyseki EFT diye bişey var. Az da olsa acısını dindirdi. smil56

MuminOKAN 28-06-2008 11:13 PM

Alıntı:

BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuda habire soru soruyorum utananadam biliyorum ama bu yöntemi tam anlamıyla yapana kadar peşini bırakmıcam.
Şimdi, bu iki nokta arasında nası bir bağ kurabiliriz. İkisini aynı anda hissetmeyeya çalışıyorum. Hatta hissediyorum. Sonra başka bişe düşünmüyorum. Hâlâ bi sonuç alamadım. Bugün 11 yaşında ufak bi kuzenim var. Ayağını yaralamış. Şişmiş. Üzerinde bayağı uğraştım. Ama sonuç yok. Herşeyi doğru yaptımı düşünüyordum oysaki. Neyseki EFT diye bişey var. Az da olsa acısını dindirdi. smil56

bağ kuruyorken bir an için beynini boş bırakacaksın yani hiçbirşey düşünmeyeceksin. enerjiyi hapsetmeyip serbest bırakacaksn.

birbirnin aynı iki örnek vermek istiyorum.
teyzemler yurtdışında ve konuşmam gereken mevzuatlar var. dün ve bugün almanyada bir nokta seçtim kendimde bir nokta oldum. teyzem 1 saat sonra arayacak dedim ve bıraktım.

noldu???
50 küsür dakika sonra aradı. super

geçenlerde tuzla da işim vardı. işim çok uzun ve sıkıcıydı. içerideki insanlar tahmin edilir derece zor iş yapan insanlardı. bina da bir nokta oluşturdum kendimde bir nokta oluşturdum, bağ kurdum, kendimi bina içine aldım ve kısa bir süre sonra çıktım. tüm bunları yolda oraya gidiyorken yaklaşık 15-20 saniye de yaptım.

içeride yazım işlerim uzun sürmeseydi 5 dakikaya çıkacaktım. yazılar biraz uzundu :)

maxim 29-06-2008 01:25 AM

bende matrix e hükmedin başlıklı yazılanları takip ediyorum,bu gün kitapçıları dolaştım ama kitabı bulamadım..
diğerleri gibi bu yöntemin temelindede hayal kurmanın ön planda olduğunu fark ettim..''iki nokta arasında bağ kurdum''
bu hayal kurmakmı,burada anlatılmak istenen tam olarak nedir? iki nokta uygulaması,geçmişe dönmek bende ?....? olarak kaldı tabi kitabı okuyamadığımdan,ama tahmin edebiliyorum ki hayal kurmak ön planda,kurduğunuz hayala odaklanmak,canlı bir görüntü olarak elde edebilmek,sanki gerçek gibi netleştirmek işte işin en önemli püf noktası bu,uygulamadan sonuç alanların farkı burada gizli,daha iyi,daha berrak,daha detaylı,daha canlı,daha net hayal kuranlar daha hızlı sonuç alabiliyor,,,ama kurduğu hayal bulanık,detaysız,başlangıçla sonuç arasında köprü kurulmamış bir hayal,hedefinden şaşan bir hayal,başka bir olayla başlayıp geğişik bir olayla sonuçlanan bir hayal kurma şekli istenilen sonucu alamamıza sebep oluyor the matrix filminde trinity ve neo nun silah istediği sahneyi hatırlarsınız.kendileri boşlukta sabir dururken etrafta hızla beliren silah rafları oluştu,bana göre hayal kurma bu şekilde olmalı,kendini boşlukta gör ve istediğini kendine çağır.....

mavifirca 29-06-2008 01:27 AM

Sevgili hayalayaz,
O bahsettigin video icin gerekli olan sifre bu: whilefirmlyholding
Umarim gerekli cevabi alirsin, ben ingilizceyi cok iyi anlayamadigim icin bizlerede yardimci olursun.

hayalayaz 29-06-2008 01:35 AM

Alıntı:

mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili hayalayaz,
O bahsettigin video icin gerekli olan sifre bu: whilefirmlyholding
Umarim gerekli cevabi alirsin, ben ingilizceyi cok iyi anlayamadigim icin bizlerede yardimci olursun.

canım benim dün şifreyi yazmama rağmen seyredemedim.bu gün ise iki nokta videosuna tıklanmıyordu bile ..sen birazda olsa ingilizce biliyorsun..ben ingilizce metin gördüğümde, almanca bilgimi yardıma çağırıyorum ve fal bakıyorum acep ne diyorlar diye..yani ingilizce sıfır..ama kafaya koydumya bulurum,yarın alman sitelerini fellik fellik ararım.. seyrederim..benim isteğim bu konuyla ilgilenen arkadaşlar kolayca ulaşsınlar..her şeyde bir hayır vardır..bide bakıyorsunuz aynı secret gibi film halinde yayınlıyorlar..ne güzel olur ama..hepimize saygılı sevgiler

stormguard 29-06-2008 09:35 AM

Sevgili maxim, hayal kurmak değil; "O" olmak gerekiyor bu yöntemde. Olmasını istediğin şey olmak. Zira hayal kurduğunda, bir hayal var birde sen varsın, kuantum alana bu şekilde direk nüfuz edemezsin. Zira hayal kurduran teknikler çok fazla ama hiçbirinde bu yöntemdeki etkiyi ve hızı görmedim. O yüzden buradaki temel "hiçbir şey yapmazken, hiç bir şey Olmuşken, her şey olman ve bu her şeyin içinde istediğin olasılık Olman" Olmak ifadesi önemli. Bundan dolayı Matrix kelimesini kullanmışlar çünkü aynı felsefeyi barındırıyor. Çocuk Neo'ya ne demişti. Kaşığı büktüğünü "hayal et" dememişti. Kaşık "yok" demişti :) Kaşık "Ol" demişti. Sevgiler.

Video konusunda devletin yasağı yüzünden youtube'a ulaşılamıyor ama Ultrasurf ismindeki programı kullanarak bu yasağı aşabilirsiniz. Bu da kısa bir dip not olsun :)

aysegul_tirtil 29-06-2008 10:37 AM

sevgili storma teşekkürlerimi sunuyorum alk78 sürekli pratik yapanlardanım bende hayal ablanın dedigi gibi ota böcege herşeye uyguluyorum,dün hasta annaneme uyguladım,oldukça rahatladı galiba en önemlisi rahat olmak çünkü kastıgım şeylerde basarılı olamadım.ben kendi adıma herkesin deneyimini paylasmasını umuyorum

TR-ance 29-06-2008 10:54 AM

Eğer Siteden Videoyu İndirmekte ZorLanmışsanız Upload Ettim.. İsterseniz Buradan Da İndirebiLirsiniz..

http://rapidshare.com/files/12578937...t_new.wmv.html

SevgiLer...

mavifirca 29-06-2008 12:26 PM

Merhaba strom,

Burada olmana sevindim, cünkü dünden beri kafamda dolasan sorular var, yakalamisken soru yagmurumu baslatayim.
Simdi iki noktayi belirledik, problem yada dilekte belli. Sorunu soracagimiz an, bagi kurduktan sonra mi önce mi? Ikincisi bag kurmak; kitapta isik ve bilgi fotonlariyla bag yada ilgi kurun diyor, kendinizde bu fotonlara dolanin yada dolandiginizi hisseden. Sanirim asil bu isin püf noktasi burasi, yani bilincaltiyla bag kurduktan sonra, bbaska bir deyisle kuantum alana gecis sagladiktan sonra bütün bunlar oluyor ögle mi? dusun

ben bir iki deneme yaptim, ama bu kadar ayrintiya girmeden gerceklesti, bazi denemelerimden ise hala sonuc alamadim. Sanirim su kuantum meselesi hakkinda daha derinlere inen arastirma yapmam lazim. Dün zihni durdurma konusunda biraz calistim, zaten buda bu konunun can alici noktasi sanirim.

SENCE;eksikler var degil mi?

stormguard 29-06-2008 01:08 PM

Selamlar mavifırça,

Yöntemin hepsi detaylı olarak kitapta anlatılıyor, ben şimdi burada içeriklerini açıklamadan basamak basamak hepsini birleştirip yazayım ki. Daha kolay anlaşılsın.

1) Niyetini belirle.
2) İki noktayı belirle.
3) İki nokta arasında bağ kur, kuantum alana bu sayede geçiş sağla.
4) Niyetini OLUŞ haline getir.
5) Gerektiğinde Arketipleri ve Zaman Yolculuğunu kullan.
6) Tamamen serbest bırak.

Önemli: Son basamakta gerçekten serbest bırakıp bırakmamanızı şu şekilde ölçün: Eğer sık aralıklarla, bakayım oldumu, e herşeyi uygun yaptım ve de serbest bıraktım, hala niye olmadı gibi şeyler söylüyorsanız, anlayınki serbest bırakamamışsınız :) Gerçek serbest bırakma, rahat bir umursamazlık halini de beraber getirir. Yani amacınızın olup olmaması tamamen önemsiz hale gelmemişse, serbest bırakamamışsınız demektir. Ve hiç kimse serbest bırakmayı hedefine ulaşmak için basamak olarak kullanamaz. Evrensel mekanizma buna izin vermez. O yüzden ya serbest bırakabilmişsinizdir ya da bırakamamışsınızdır, bırakamadıysanız, hala o "arzuyu/isteği" tutmaya ve oluşmasına engel olmaya devam etmektesiniz. Fakat serbest bırakmayıda: "Demekki arzum serbest bırakınca oluşacak" diye düşünüp, serbest bırakmayı arzunuza ulaştıran bir basamak olarak görüp, kullanmaya kalkarsanızda, evrensel sistem buna izin vermeyecektir ;) O nedenle uygulamayı yapın ve sonra tamamen unutun gitsin. Her uygulamadan sonra, unutun gitsin. BU BANA GÖRE EN ÖNEMLİ DETAYDIR.

Yöntemin üzerinde çok kafa yormayın lütfen, olay çok basit. Ama zihin basit şeylere alışık olmadığı için ve eğer basitse, işe yaramıyordur gibi kısır kodlamalara sahip olduğu için, mekanizması gereği daha çok bilgi, daha çok cevap istiyor. Sadece uygulamaya devam edin. Yöntemin bütün detayları dediğim gibi kitapta anlatılmış. Bizimde şu ana kadar burada yazdıklarımız, kitabı okuyanlar için açıklanmayan bir husus bırakmadı. Artık tek yapmanız gereken, bol pratik ve sonuçlarınızı bize bildirmek. Böylece herkes motive olur. Sevgiler.

keops 29-06-2008 01:48 PM

Storm çok güzel bilgilier bunlar seni sitenin neosu ilan ediyorum.... thumbsanim
bu kadar matrikse hükmettikten sonra..

TR-ance 29-06-2008 01:54 PM

Alıntı:

Selamlar mavifırça,

Yöntemin hepsi detaylı olarak kitapta anlatılıyor, ben şimdi burada içeriklerini açıklamadan basamak basamak hepsini birleştirip yazayım ki. Daha kolay anlaşılsın.

1) Niyetini belirle.
2) İki noktayı belirle.
3) İki nokta arasında bağ kur, kuantum alana bu sayede geçiş sağla.
4) Niyetini OLUŞ haline getir.
5) Gerektiğinde Arketipleri ve Zaman Yolculuğunu kullan.
6) Tamamen serbest bırak.

Önemli: Son basamakta gerçekten serbest bırakıp bırakmamanızı şu şekilde ölçün: Eğer sık aralıklarla, bakayım oldumu, e herşeyi uygun yaptım ve de serbest bıraktım, hala niye olmadı gibi şeyler söylüyorsanız, anlayınki serbest bırakamamışsınız :) Gerçek serbest bırakma, rahat bir umursamazlık halini de beraber getirir. Yani amacınızın olup olmaması tamamen önemsiz hale gelmemişse, serbest bırakamamışsınız demektir. Ve hiç kimse serbest bırakmayı hedefine ulaşmak için basamak olarak kullanamaz. Evrensel mekanizma buna izin vermez. O yüzden ya serbest bırakabilmişsinizdir ya da bırakamamışsınızdır, bırakamadıysanız, hala o "arzuyu/isteği" tutmaya ve oluşmasına engel olmaya devam etmektesiniz. Fakat serbest bırakmayıda: "Demekki arzum serbest bırakınca oluşacak" diye düşünüp, serbest bırakmayı arzunuza ulaştıran bir basamak olarak görüp, kullanmaya kalkarsanızda, evrensel sistem buna izin vermeyecektir ;) O nedenle uygulamayı yapın ve sonra tamamen unutun gitsin. Her uygulamadan sonra, unutun gitsin. BU BANA GÖRE EN ÖNEMLİ DETAYDIR.

Yöntemin üzerinde çok kafa yormayın lütfen, olay çok basit. Ama zihin basit şeylere alışık olmadığı için ve eğer basitse, işe yaramıyordur gibi kısır kodlamalara sahip olduğu için, mekanizması gereği daha çok bilgi, daha çok cevap istiyor. Sadece uygulamaya devam edin. Yöntemin bütün detayları dediğim gibi kitapta anlatılmış. Bizimde şu ana kadar burada yazdıklarımız, kitabı okuyanlar için açıklanmayan bir husus bırakmadı. Artık tek yapmanız gereken, bol pratik ve sonuçlarınızı bize bildirmek. Böylece herkes motive olur. Sevgiler.

Siz Bu İşi KesinLikLe Kapmışsınız .. Bazı ÇaLışmalarda Neden Başarısız OLduğumu Şİmdi Anladım... Teşekkürler.. art56art56

mavifirca 29-06-2008 02:34 PM

Tesekkürler strom. Ama anladigim kadariyla sen bayagi ileri seviyelerdesin bir cok konuda. Söylediklerini pür dikkat okudum. Calismalarim sürüyor. Rehberligin ise yariyor smiliyface

stormguard 29-06-2008 05:52 PM

Rica ederim, yazdıklarımın faydası olmasına sevindim. Motivasyonunuzun artması için bugün olan farklı bir şeyi anlatacağım.
Bugün Richard Bartlett'in kitapta, yetenek transferi olarak anlattığı şeyi deneme fırsatım oldu, aşağıyı okuyunuz efenim :)

Arkadaşım bugün beni tenis oynamaya götürdü, hayatımda ilk defa tenis oynayacaktım ve oyuna başladığımızda tahmin edeceğiniz gibi berbat ötesi bir oyun şekliyle, toplara vurmaya, raketi doğru tutmaya, topu fileden geçirebilmeye çalışıyordum ya da ıkınıyordum da diyebiliriz :)) O sırada aklıma yetenek transferini denemek geldi ve arkadaşa biraz dinlenebilirmiyiz dedim ( tabi amacım dinlenmek değildi :))

Oturduğumuz sırada çaktırmadan bir elimi kendi üzerime koydum ve diğerini arkadaşım görmesin diye aşağıya doğru sarkıttım. Pek fazla tenisçi tanımadığım için aklıma ilk gelen Boris Becker oldu :) Aşağıya sarkıttığım elimle onun görüntüsü üzerinde 2. noktayı belirledim. Sonra Bağı kurdum ve Boris oldum :) yaklaşık 2-3 dakika o halde kaldım. Sonra çalışmayı bitirdim. Arkadaşıma hadi oynamaya devam edelim dedim. Ve oynamaya başladıktan bir süre sonra arkadaşımın kurduğu cümle: "Abi sen yalan söylüyorsun, daha önce kaç kere oynadın doğru söyle, biraz öncede numara yapmıştın dimi kötü oynayarak" :)) yorum sizin. Sevgiler..

maxim 29-06-2008 06:12 PM

benim kitabı okuma fırsatım olmadı..ama siparişini bu gün veriyorum geldiğinde bir çırpıda okuyup bende uygulamalara giricem tabi o zaman daha iyi anlaya bilirim..
sevgiyle kalın.......

ametist 29-06-2008 06:20 PM

Alıntı:

Rica ederim, yazdıklarımın faydası olmasına sevindim. Motivasyonunuzun artması için bugün olan farklı bir şeyi anlatacağım.
Bugün Richard Bartlett'in kitapta, yetenek transferi olarak anlattığı şeyi deneme fırsatım oldu, aşağıyı okuyunuz efenim :)

Arkadaşım bugün beni tenis oynamaya götürdü, hayatımda ilk defa tenis oynayacaktım ve oyuna başladığımızda tahmin edeceğiniz gibi berbat ötesi bir oyun şekliyle, toplara vurmaya, raketi doğru tutmaya, topu fileden geçirebilmeye çalışıyordum ya da ıkınıyordum da diyebiliriz :)) O sırada aklıma yetenek transferini denemek geldi ve arkadaşa biraz dinlenebilirmiyiz dedim ( tabi amacım dinlenmek değildi :))

Oturduğumuz sırada çaktırmadan bir elimi kendi üzerime koydum ve diğerini arkadaşım görmesin diye aşağıya doğru sarkıttım. Pek fazla tenisçi tanımadığım için aklıma ilk gelen Boris Becker oldu :) Aşağıya sarkıttığım elimle onun görüntüsü üzerinde 2. noktayı belirledim. Sonra Bağı kurdum ve Boris oldum :) yaklaşık 2-3 dakika o halde kaldım. Sonra çalışmayı bitirdim. Arkadaşıma hadi oynamaya devam edelim dedim. Ve oynamaya başladıktan bir süre sonra arkadaşımın kurduğu cümle: "Abi sen yalan söylüyorsun, daha önce kaç kere oynadın doğru söyle, biraz öncede numara yapmıştın dimi kötü oynayarak" :)) yorum sizin. Sevgiler..

bu müthiş bişey ama sende ustalaşmışsın 956k onun ötesinde de bi yatkınlık var demek ki onayi.bu özelliğinin üstüne gidersen ,hayatta kendi adına başaramayacağın bişey olmıcak gibi bişey thumbsanim. tekniğin ucundan kenarından kapmam bile sanırım çok çaba gerektiricek .kitabı okuyunca rehberliğine ihtiyacım olucak.paylaşımın için çok teşekkürler smiliyface

maxim 29-06-2008 06:37 PM

aslında bu konuda ustalaşmak biraz anlamak,hissetmek gibi birşey sanırım...herşeyin göründüğünden yanı sıra bir enerjiye sahip olduğu bir ruha sahip olduğunu çok iyi biliyorum...hangi nesne olursa olsun,canlı veya cansız gibi görünen herşeyin bir enerjiden (ruh) oluştuğunu anlıyorum...geçenlerde bir arkadaşım boya yapıyordu ama rengini biraz koyulaştırması gerekiyordu ve kararsızdı acaba tuttura bilirmiyim diye,bende rengini koyulaştırmak için üzerine daha koyu renkte olan renklendirici eklemeye başladım,ekledim karıştırdım,birdaha ekledim karıştırdım,bir daha,birdaha arkadaşım ne yapıyorsun dedi çok koyu olacak.....hayır dedim biraz daha bekle tekrar ekledim ve içimden evet dedim bu kadar yeter kıvamına geldi...sonra sürmeye başladı ve tam istediği renge ulaşmıştı...yani demek istediğim,her ne yapıyorsanız yapın istekli bir şekilde üzerine biraz yoğunlaştıkça onu hissetmeye başlıyorsunuz...sevgili storm'un bağ kurmaktan bahsettiği sanırım bu,onu hissetmek sanki sen ve o aynı olmak,onunla telepati halinde konuşmak gibi

flower 29-06-2008 07:54 PM

Kitabı ben de nihayet dün aldım ama henüz okuma fırsatım olmadı..
hızla ve bu kadar somut sonuçlar elde ettirmesi çok iştah kabartıcı gerçekten...
okumak ve deneyimlerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum blissy

Alıntı:

zihin basit şeylere alışık olmadığı için ve eğer basitse, işe yaramıyordur gibi kısır kodlamalara sahip olduğu için, mekanizması gereği daha çok bilgi, daha çok cevap istiyor.
bu her uygulama için geçerli ve bence son derece doğru bir tespit...
benim naçizane en genel tespitlerimden biri de niyetinizin net olması...
niyet ettiğiniz şeyi gerçekten yürekten istemeniz gerekli...
hiç bi şekilde acaba olsa mı daha iyi olmasa mı ikilemini barındırmamalı onayi

Alıntı:

Fakat serbest bırakmayıda: "Demekki arzum serbest bırakınca oluşacak" diye düşünüp, serbest bırakmayı arzunuza ulaştıran bir basamak olarak görüp, kullanmaya kalkarsanızda, evrensel sistem buna izin vermeyecektir ;)

3 saat uyku ile duruyorum belki ondan belki de henüz kitabı okumamış olmamdan dolayı olabilir ama ....
bunu çok iyi anlamadım sanırım sevgili storm dusun
serbest bırakmak arzuya ulaşmamız için gereken en önemli basamaklardan biri değil mi zaten...
biraz daha açıklama rica edebilir miyim??

inanılmaz zengin bir kütüphaneye dönüştü bu site benim için...
herhangi bir bilgiye ihtiyacım olduğunda yalnızca siteye giriyor ve sayfaları çeviriyorum pc05
tüm paylaşımlarınız için hepinize sonsuz teşekkürler...
hepinize kucak dolusu sevgilerimle tender45 http://turgayreiki.com/forum/images/smilies/heart.gif http://turgayreiki.com/forum/images/smilies/heart.gif

stormguard 29-06-2008 08:15 PM

Alıntı:

serbest bırakmak arzuya ulaşmamız için gereken en önemli basamaklardan biri değil mi zaten...
Merhaba flower,

Burada çok önemli bir fark var. Serbest bırakmak, arzuya ulaşmamız için gereken en önemli "basamak" değil. Serbest bırakmak "bütün arzulardan özgürleşmek" için gereken bir basamaktır. Serbest bırakmanın anlamı, arzuya ulaşmak değil, arzudan özgürleşmektir. Ve bütün arzular, ondan özgürleşildiğinde gerçeğe dönüşebilir, insan zihninin anlamakta zorlandığı yer burasıdır. Zihin bunu tersten algılayıp, serbest bırakmayı arzulara ulaşmak için kullanılacak bir basamak haline indirger, bu ise serbest bırakmanın doğasına aykırıdır. O nedenle, sadece arzularına ulaşmak için serbest bırakmaya çalışan bir kişi, gerçekte serbest bırakamamıştır. Bütün arzularından özgürleşmek için serbest bırakan bir kişi gerçekten serbest bırakmıştır.

Peki bu, hiç arzumuz olmamalı mı demek, hayır; bu arzulara "takıntı" olmamalı demek ve tek gerçek arzu, aslında temelde kişinin özbenliğinin özgürleşme arzusudur, geri kalan bütün arzular, bu temel arzunun çarpıtılmış dışavurumlarıdır. Dolayısıyla, atıyorum, çookk para kazanma arzum varsa ve bu bir takıntı haline gelmişse, aklımı fikrimi sık sık meşgul ediyorsa, her öğrendiğim şeyi bu amaçla kullanıp özbenliğimi bu arzunun esiri etmişsem, o arzuya ulaşamayacağım demektir ya da ulaştığımda hoşnut olmayacağım demektir ya da ulaşmam çok uzun sürecek demektir ya da ulaştığımda arzuladığım şey ile, ulaştığım hedef arasında fark olacak demektir yada ulaştığımda hemen hevesim kaybolup, başka yeni bir arzu yaratacağım demektir. Yani eksiklik duygusu devam edecek demektir. O yüzden bütün arzu "takıntılarından" (arzudan değil, arzulanılan şeyin takıntısından) özgürleşmek için yapılan serbest bırakma gerçek bir serbest bırakmadır. Çekim yasasınıda bu şekilde anlamak gerekir, yoksa Secret'ın tamamen amerikan açgözlü zihin yapısını kitapta aktardığı şekilde; hırs, açgözlülük ve tamamen maddiyata indirgenmiş (yok şöyle villam olsun, böyle ferrarim olsun gibi) bir çekim yasası bu evrenin sistemi içinde yer almamaktadır. Evrensel sistem, takıntısız bir serbest bırakmayla oluşturulmuş her arzuyu gerçekleştirir. Bu uzun bir konu ama kısaca bu şekilde özetledim. Sevgiler.

mavifirca 29-06-2008 08:26 PM

Arkadaslar,
Strom sanirim ustalik düzeyinde spritüel bir egitime sahip. Aman pesini birakmayin, o bize cok lazim. Bilginize.... smiliyface

flower 29-06-2008 08:27 PM

benim için oldukça doyurucu bir açıklama oldu sevgili storm
anladım sanırım 44
oldukça zengin bir arşivim var ama henüz hiç bir bilgiyi tam olarak sindirebilmiş değilim...
çekim yasasına dair somut olarak elde ettiğim önemli kazançlar var ama nerede paylaşayım bilemedim...
ayrıca biraz dinlenmem gerek sanırım...
katedecek daha çoook yol var diii mi smiliyface
sevgiyle ttli3

TR-ance 29-06-2008 08:28 PM

Alıntı:

Alıntı:

Merhaba flower,

Burada çok önemli bir fark var. Serbest bırakmak, arzuya ulaşmamız için gereken en önemli "basamak" değil. Serbest bırakmak "bütün arzulardan özgürleşmek" için gereken bir basamaktır. Serbest bırakmanın anlamı, arzuya ulaşmak değil, arzudan özgürleşmektir. Ve bütün arzular, ondan özgürleşildiğinde gerçeğe dönüşebilir, insan zihninin anlamakta zorlandığı yer burasıdır. Zihin bunu tersten algılayıp, serbest bırakmayı arzulara ulaşmak için kullanılacak bir basamak haline indirger, bu ise serbest bırakmanın doğasına aykırıdır. O nedenle, sadece arzularına ulaşmak için serbest bırakmaya çalışan bir kişi, gerçekte serbest bırakamamıştır. Bütün arzularından özgürleşmek için serbest bırakan bir kişi gerçekten serbest bırakmıştır.

Peki bu, hiç arzumuz olmamalı mı demek, hayır; bu arzulara "takıntı" olmamalı demek ve tek gerçek arzu, aslında temelde kişinin özbenliğinin özgürleşme arzusudur, geri kalan bütün arzular, bu temel arzunun çarpıtılmış dışavurumlarıdır. Dolayısıyla, atıyorum, çookk para kazanma arzum varsa ve bu bir takıntı haline gelmişse, aklımı fikrimi sık sık meşgul ediyorsa, her öğrendiğim şeyi bu amaçla kullanıp özbenliğimi bu arzunun esiri etmişsem, o arzuya ulaşamayacağım demektir ya da ulaştığımda hoşnut olmayacağım demektir ya da ulaşmam çok uzun sürecek demektir ya da ulaştığımda arzuladığım şey ile, ulaştığım hedef arasında fark olacak demektir yada ulaştığımda hemen hevesim kaybolup, başka yeni bir arzu yaratacağım demektir. Yani eksiklik duygusu devam edecek demektir. O yüzden bütün arzu "takıntılarından" (arzudan değil, arzulanılan şeyin takıntısından) özgürleşmek için yapılan serbest bırakma gerçek bir serbest bırakmadır. Çekim yasasınıda bu şekilde anlamak gerekir, yoksa Secret'ın tamamen amerikan açgözlü zihin yapısını kitapta aktardığı şekilde; hırs, açgözlülük ve tamamen maddiyata indirgenmiş (yok şöyle villam olsun, böyle ferrarim olsun gibi) bir çekim yasası bu evrenin sistemi içinde yer almamaktadır. Evrensel sistem, takıntısız bir serbest bırakmayla oluşturulmuş her arzuyu gerçekleştirir. Bu uzun bir konu ama kısaca bu şekilde özetledim. Sevgiler.

KesinLikLe KatıLıyorum.. ARzularımıza MutLuLuğumuzu Veya MutsuzLuğumuzu Entegre Edersek Ve Bu Daimi KaLırsa O Arzu Gerçek OLmaz.. Bir İnsan Arzularının Esiri OLmadan MutLu OLmayı Öğrenirse Çekim Yasası DevamLı Devrede KaLır O Kişi İçin..

mavifirca 29-06-2008 08:30 PM

Karma nasil veriliyor?

hayalayaz 29-06-2008 08:36 PM

nicklerimizin altında yeşil ve kırmızı oklar var yeşil ok karma vermemize yarıyor..diğerini bu güne kadar kimse kullanmadı..

TR-ance 29-06-2008 10:30 PM

Bu Tekniği BeLirLi ALfa DaLgalarıyla Denedim Ve Gerçekten Daha KoLay GerçekLeştiriyorum İstedikLerimi Kendi Vücudumda.. YanLış HatırLamıyorsam Richard Bartlett Kitabında ALfa RahatLığında Mümkün Diyordu Matrix Enerjisinin KuLLanmak.. Gerçekten de Doğruymuş.. 98569

stormguard 29-06-2008 10:44 PM

Alıntı:

Bu Tekniği BeLirLi ALfa DaLgalarıyla Denedim Ve Gerçekten Daha KoLay GerçekLeştiriyorum İstedikLerimi Kendi Vücudumda
Zihni durdurarak bağı kurmak, alfa - teta arası dalga boyutuna geçmekle eşdeğerdir. Sen bunu cd yada subliminal dinleyerekmi yaptın acaba? Direk o duruma geçemeyenler için, alışkanlık olmaması koşuluyla, bu tarz müzikleri dinlemekte başlangıçta faydalı olabilir. Ve vücudunda gerçekleştirdiğin şeyler neydi? Sevgiler.

TR-ance 29-06-2008 10:49 PM

Alıntı:

Alıntı:

Bu Tekniği BeLirLi ALfa DaLgalarıyla Denedim Ve Gerçekten Daha KoLay GerçekLeştiriyorum İstedikLerimi Kendi Vücudumda
Zihni durdurarak bağı kurmak, alfa - teta arası dalga boyutuna geçmekle eşdeğerdir. Sen bunu cd yada subliminal dinleyerekmi yaptın acaba? Direk o duruma geçemeyenler için, alışkanlık olmaması koşuluyla, bu tarz müzikleri dinlemekte başlangıçta faydalı olabilir. Ve vücudunda gerçekleştirdiğin şeyler neydi? Sevgiler.

Kendi HazırLadığım Binaural DaLga BoyLarıyLa Yaptım Bunu.. Meditasyon BöLümüne Bakarsanız BeLirLi PaylaşımLarım OLmuştu DaLga BoyLarı Hakkında.. Vücudumda Gerçekleştirdiğim Şey İse Benim Kronik OLan Bir BeL Ağrım Var Kendimi BiLdim BiLeli.. Önceki Mesajımda Dizimi İyileştirdiğimi Yazmıştım Fakat BeL Konusunda Nedense Bir TıkanıkLık Yaşamıştım.. Sanırsam Sebebi Kendimi Kasmamdan Kaynaklanıyormuş Ve Bende Çok Şükür Bunu Aştım .%90 Oranında..

güllerinperisi 29-06-2008 10:55 PM

''Evrensel sistem, takıntısız bir serbest bırakmayla oluşturulmuş her arzuyu gerçekleştirir. '' istekten sonra imgele - eylem -serbest bırak...serbest bırakmak bir kenara koyup duygu yogunlugunu üzerinden kaldırmak mı?olacagından emin şekilde beklemek mi? ya da eminim benim için yararalı ise artık gelir beni bulur demek mi,sevgili tr-ance?

TR-ance 29-06-2008 11:01 PM

Alıntı:

güllerinperisi Nickli Üyeden Alıntı
''Evrensel sistem, takıntısız bir serbest bırakmayla oluşturulmuş her arzuyu gerçekleştirir. '' istekten sonra imgele - eylem -serbest bırak...serbest bırakmak bir kenara koyup duygu yogunlugunu üzerinden kaldırmak mı?olacagından emin şekilde beklemek mi? ya da eminim benim için yararalı ise artık gelir beni bulur demek mi,sevgili tr-ance?

Son Noktanın Bence DüzeLtiLmesi Gerekiyor.. Serbest Bırakmak Derken Ben GeneLde Şu ŞekiLde Yapıyorum.. Neyse İmgeleme Eylem vb. DurumLarı Gerçekleştiriyorum Ve Son OLarak Serbest Bırakma Anına GeLdiğimde Kendime Bir Soru Soruyorum.. Diyorum Ki " Acaba Bu İsteğim OLdu Ya Başaramadım Ne Gibi Bir Kaybım OLur ? " Diye Bir Soru Soruyorum.. İçseL Cevabım ÇoğunLuk Şu ŞekiLde OLuyor.. " OLsun Dünya Dönüyor , ÇiçekLer Açıyor , KuşLar Cıvıldıyor.. Bu OLmazsa BiLe Yaradan Sana Daha İyisini Verir.. Sen İste Ve Gerisini Ona Bırak.. En ÖnemLisi İse DEVAMLI MUTLU KAL.. " Kısacası Benim KaLbimden Bana Bu MesajLar GeLiyor Ve Serbest Bırakmakta ZOrLanmıyorum Çünkü Arzuya BağLı KaLmadan Yaşanan MutLuLuğun Çekim Gücüne İnanıyorum Kayıtsız Ve Şartsız.. smiliyface

SevgiLer...

güllerinperisi 29-06-2008 11:06 PM

güzel açıklama için teşekkürler.... smiliyface

comte 29-06-2008 11:47 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
nicklerimizin altında yeşil ve kırmızı oklar var yeşil ok karma vermemize yarıyor..diğerini bu güne kadar kimse kullanmadı..

Bana bi arkadaşımız kullanmıştı. smiliyface

hayalayaz 29-06-2008 11:55 PM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı

Bana bi arkadaşımız kullanmıştı. smiliyface

o ben değildim eminim kullanan seni tanıdıkça kullandığına pişman olmuştur..

Alıntı:

güllerinperisi Nickli Üyeden Alıntı
güzel açıklama için teşekkürler.... smiliyface

bir şey değil ablam

hayalayaz 29-06-2008 11:59 PM

sağolun arkadaşlar konu kitabın yazdıklarını işte böyle, herkesin kendi deneyimlerini/ yaptıklarını yazmasıyla, zenginleşiyor.soruları soran ve cevaplayan arkadaşlarımın hepsine canı yürekten saygılı sevgiler alk78 kiss3

maxim 30-06-2008 12:45 AM

kitabı bekliyorum hemen okuyup gerekli bilgiyi toplamam lazım..özellikle bağ kurmak ve serbest bırakmak konusunda detaylı bir analize ihtiyacım var..iki nokta uygulaması videosunu izledim dr.bartlett bir bayan üzerinde denemeler yapıyor bayan bir bayılıp bir ayılıyor ama gerçekmi kurgumu pek anlayamadım tabi ingilizce olmasıda ayrı bir sıkıntı...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 PM.