![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin ben de dünkü desteği kaçırdım ama... bu günden itibaren bildiğim tüm yöntemlerle yanınızda olmaya çalışıcam ark5 Allah herkesin duasını dileğini biran önce gerçekleştirsin inşallah.. bizler de vesile olabilirsek ne ala... aslında henüz iki nokta konusunda pek başarılı olamadım b456 gerçi hiç tam olarak konsantre olup yapabileceğim bir ortam yaratamamıştım kendime... bi de önce küçük hedeflerle ön alıştırmalar yapmak lazım sanırım.. hemen büyük hedefler koymamalı... arketip kullanımını da tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım dusun dün bu başlık altında yazılanları en başından tekrar okudum..notlar aldım.. kitabı bir kez daha gözden geçiricem... bu arada aslında epey veri biriktirmiş ve bir çok şey öğrenmiş olmama rağmen kendimle ilgili gerçekleşmesini çok istediğim bir konuda bir türlü eyleme geçemediğimi farkettim.. bunun yaşantıma son derece olumsuz yansımaları olduğumu gayet açık seçik görüyor olamama rağmen.. sevgili beyinciğim (alt beynim) benim çok da farkında olmadığım bir düşünce kalıbına kayıtsız şartsız... son derece itaatkar biçimde hizmet etmekte sanırım.. kafam öyle karıştı ki .. şu aşamada ne yapmam gerektiğini ayırdedemiyorum 4897 blinçaltımdaki bu olumsuz kalıbı en kolay nasıl keşfedebilirim acaba ?? kuantum düşünce tekniğinin geçerliliğine ve etkinliğine inanıyorum... bu konuda aklıma takılan bir kaç nokta da Bülent bey ve Hayal hanımın yazdıkları ile aydınlandı... çok..ama çoookkk teşekkür ediyorum hepinize.. sevgiyle ttli3 |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Bugün BeLirLi AraLıkLarla Uygulamamı Yaptım Zaten.. ( Bana Göre EtkinLiği OLan ArketipLer.. ) Ayrıca 23.30'da da Buradayım Bütün VarLığımLa.. art56art56 SevgiLer... sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin ne güzel şeyler olmuş ben yokken bende hayırlı bir iş ve maaş istiyorum ne zamandır ama kendimle ilgili olanı bir türlü serbest bırakamadıgım için olmadı tabi ama bu gece arkadaşlar için pc 'nin baında olamasamda alarmı kurup size katılcam bildigim herşeyi seferber edicem.çoook güzeliz biz arkadaşlar alk78 |
Ynt: matrix'e hükmedin akşam ben ne yapacağımı bilmediğim için dua ettim, şimdi gördüm hayal ablanın yazısını. akşam 11.30 da bebeğin bacaklarını tutup karnına bakacağım değil mi 10 dk boyle mi duracağız. |
Ynt: matrix'e hükmedin Arkadaşlar bende bazı gelişmeler var fakat,kesinleşince yazmak en doğrusu diye düşünüyorum.Hepinize tekrar teşekkür ederim. Sevgiler. |
canım benim bu konunun 27- ve 28 inci sayfalarında benim bazı açıklamalarım var, bak bakalım belki işine yarar..sadece 2 noktada değil diğer uygulamalrdada işine yarayacağını sanıyorum.. |
|
|
Ynt: matrix'e hükmedin hayal ablacım sanemce ve pamuk için iş redflowers için fırsat dimi ama ayrıntı bilmedigim için nasıl imgeleme yapcam bilmiyorum.ben onları mutlu imgelesem olur mu? |
Ynt: matrix'e hükmedin güzellik böyle bişey işte kendimden bahsederken hiç banada yapılsın diye aklıma bile gelmedi o kadar yogundum ki arkadaslar için ne yapabilirim diye sonra hayal ablam sanada yapıyorum dedi gözlerim doldu valla 88a sevinçten bu sefer ama |
|
|
bundan sonra duaya ılk 3unuzun adıyla baslıyorum mumkunatı yok bu defa olucak bence ısteklerınız ıkı noktayı da bı arkadastan ogrendım kendım ıcın yapıyorum daha yolun basındayım 23.30 da hergun sızler ıcın de yapıcam cilgin897 k8908 happy6 |
Ynt: matrix'e hükmedin İki nokta konusunda başarı oranım fazla değil ama akşam ben de bişeyler yapmak istiyorum. İki nokta olmazsa dua ederim.. smil56 Pozitif enerjilerimi gönderirim. Umarım ben de faydalı olabilirm ve sanemce, pamuk ve redflowers hedeflerine ulaşırlar... Sevgiler.. kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin Herkese selamlar arkadaşlar bu başlığı en başından beri takip edn birisi olarak sizlere bir sorum olacak öncelikle bahse konu kitap ve destekleyen kitapları okuyorum çakra açıcı ve matrix çakrasını ve diğer telkinleride aralıklı dinliyorum ..şimdi başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum konular hakkında bilgili olan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim .. Bu başlığı takip etmeye başladıktan sonra nasıl olduğunu nasıl yaptığımı bilmiyorum ama rüyamda gördüğüm olaylar ve gün içinde aklımdan gelen olaylar başıma gelmeye başladı başlarda matrix denen şey bu olsa gerek diyerek seviniyordum ama dün tatsız bir olay yaşandı konu benimlede alakalı değildi ama olaya birza sinirlendim daha sonra avuç içim alev gibi olmaya başladı kendi koluma ölesine dokundum kolum sanki sıcaktan yanar gibi oldu arkadaşın kolunu tuttuğumda hem arkadaş sanki sigara değmişçesine kolunu çekti benimde avuç içim acayip derecede yandı şimdi sizlere sorum şu bu olanların ne gibi bir açıklaması olabilir 4897 bu olan olay 1 saat sonra tekrar bende oldu yani sinirlenince olmaya başladı bu normalmi yada bu maxrix çakrası veya bu matrix olayı ile alakalı olabilirmi.. Konuya vakıf arkadaşlardan bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.. |
haklısınız diğer çalışmalarımda da çok işime yarayacak bilgiler.. çookkk teşekkür ediyorum... çalışmaya devam...pes etmek yok dii mi ttli3 sevgiyle tender45 |
SeLam.. Yani Tam BiLdiğimden DeğiL Fakat Bu Ateş Çakrası Diye Tabir EdiLen Çakranın AçıLmasından KaynakLı Gibi GeLdi Bana.. Fakat Bundan Tam Emin DeğiLim.. SevgiLer.. sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaşlar dün gece 23.30 u beklerken benim bebiş ağlamaya başlamıştı. terli345 dur dedim iki nokta yapayımda ağlamasın rahat bi uyku uyusun bende rahat olayım. idea3 sen misin yapan hay yapmaz olaydım. tuh788 ne yaptığımı da tam olarak bilmiyorum ama sanki ben tam tersi için yapmış gibi bebişim sabaha kadar bağırdı. 88a ben de hiç uyumadım. böyle olunca Sanemce, Pamuk ve Redflowers için iki nokta yapmaya korktum rt67 bi de geri teper falan dedim ne de olsa bebiş örneği gözümün önündeydi. sad456 o yüzden her üçü için de teker teker 23.30 da dua ettim. 96 elimden gelen bu oldu. umarım yerini bulur. |
Ynt: matrix'e hükmedin mücevher : ah canım benim yaaa ttli3 senin duaların yeter ,niyetin yeter bitanem kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin selam arkadaşlarım iki gün yoktum hatta birazdan gitmek durumundayım. -çok feci yorgunum uyumam gerek, iki nokta yada zamanda yolculuk demeyin çok yorgunum- iki günde neler olmuş ya. okuyorken az evvel ahanda kaçıdık dedim -bugün ayın 18i sanıyorum- khkh56 benimde bir kaç deneyimim oldu. cuma akşamı geliyorken bahçedeki alengirli çiçekler -adını bilmiyorum ama bi ara fotolar koyarım- gözümün önüne geldi. çiçekler solmuştu. yani bi kaç tanesi. aklıma iki nokta geldi, yolda geliyorken çiçekleri imgeledim ve ikinci noktam evrendi. neyse beş-10 dakika sonra eve geldiğimde balkona çıktım baktım canlanmışlar. sevindim. ama bi nokta hatası yapmıştım. ben tek çiçeği imgelediğim için imgelediğim çiçek kendini toparlamıştı. biri oluyorsa hepsi olur dedim ve o anda noktam çiçeklerin tümüydü ve ikinci noktam evrendi. dün sadece birini kurtaramadığmı gördüm. o da komple çürümüştü. kesip atıldı. napalım... neyse 2330 a az kaldı. smiliyface hatalı yazmışım düzelttim. y789 |
Ynt: matrix'e hükmedin iyi geceler...bu gece iki nokta deneyeceğim gerçekten başarılı olmak istiyorum bu konuda,ne olur een yakın zamanda iyi haberlerinizi verin.çünkü bu haberleri aldığımızda 2 sevinç yaşicaz birincisi gerçekten sizin işe girip,istediğiniz hayata sahip olmanız2.side bu iki noktanın geerçekten işe yaradığı ve en önemlisi bunu başarabilmek...kitabı okumadım daha tam nasıl yapmam gereektiğini bilmiyorum ama ben yüreğimi dinleyerek nasıl yapmam gerektiğini saptıycam ve büyük inançla yapıcam,bunun işe yaraması lazım... |
Ynt: matrix'e hükmedin hehehe herkes buraya toplanmış smil56 |
Ynt: matrix'e hükmedin ben bu güzel beraberliği kaçırmışım... hayal ablamın 27 ve 28. sayfalardaki yazılardan ögrendiğim kadarı ile arkadaşlarıama ben de pozitif enerji göndermek isterim.yarın 23.30 da görüşmek üzere....kesinlikle arkadaşlarım iş buluyor.... bu kadar kişinin güzel yüreginden gelenlerle aa34 |
Ynt: matrix'e hükmedin Başlıyor muyuz çalışmaya.Ben hazırım bu sefer uyumak yok sabah beri kahve içtim durdum. |
Ynt: matrix'e hükmedin 23:30 a son saniyeler... Oldu mu yoksa dusun |
Ynt: matrix'e hükmedin ben bitirdim, herkese kolay gelsin hismiley |
Ynt: matrix'e hükmedin Ben Bitirdim.. Umarım İstekLerim Amacına ULaşır... smil56 SevgiLer Ve SaygıLar... sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin işlem tamamdır sanki parmak uçlarım yanıyor enerjiyi düşündüğümde işaret parmaklarımdan ışık çıkıyor ve zınk die bağlanıolar,sonra uçları yanıyor,çok enteresan:) arkadaşlar sanemce,belgin ve pamukk allah gönlünüze göre bir hayat verecek size bunu öyle derinden hissediyorum ki...sevgiler hepinize... smiliyface kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin Ben de elimden geleni yaptım, umarım faydalı olmuştur... Sevgiler... |
Ynt: matrix'e hükmedin parmaklarım sızlıyor. super ama bunlar iyi belirtiler super smiliyface sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin Siz harikasınız tek kelimeyle.O kadar güzel hissettim ki enerjinizi mükemmeldi.Hepinize çok teşekkür ederim bana bu anı yaşattığınız için kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin ellerimden, parmaklarımdan sanki bir şeyler geçti. bir ara daldım, uyuyordum nerdeyse. |
Ynt: matrix'e hükmedin isimlerinizi tek tek yazmayacağım ama can'daşlarım demek geliyor içimden ttli3 hepinize çok teşekkür ediyorum tek yürek olup, yüreğinizi sunduğunuz için kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin o enerjiyi sadece hissetmekle kalmican tatlım... smiliyface |
Alıntı:
|
|
önce zihinde başlıyor diye.bu bahsettiklerinin gerçekleşmesi yani böyle bi ilerleme yaşaman gerekiyordu.bunun zamanı gelmişti. bunun için zihninde bi yol açılmalıydı.matrix konusundaki okuduğun mesajlar zihinsel hazırlık oldu senin için.ön hazırlık.böylece önce zihninde yol açıldı.bilinçaltındaki karşıt sınırlayıcı inanç da varsa yok olmaya başladı.zaten zamanı gelmiş olduğu için de gerçek hayatta da hemen tezahür etmeye başladılar.ama olayların heyecanıyla çevredekilerle paylaşmamaya özen gösterin.ben ilk zamanlar olayın heyecanıyla bir iki defa bahsedince farklı gözle bakmaya başlamışlardı. aklına gelen herşeyin gerçekleşmesini gördükçe üzerlerinde fazla durmayıp bilmeniz gerekenin almanız gereken dersin ne olduğunu keşfetmeye çalışın. içinizdeki sese daha fazla kulak verin ve güvenin ona.o en doğrusunu size söyleyecektir.ve unutmayın doğrularınız sizin doğrularınızdır.sizin anladığınız keşfettiğiniz gizli karmaşık konulardan ders veren üstadların haberi bile olmayabilir. ya da onlar da kendine göre farklı yollardan ulaşmışlardır o doğruya. farkındalığınız artıyor.esas matrix şimdi başlıyor :) kolunun ısınması konusunda ise matrix olayını bi kenara bırakıp önce doktora görünün.işi garantiye alalım bence.sağlık herşeyden önce gelir. |
Ynt: matrix'e hükmedin Bütün emek harcayan arkadaşlarımın güzel enerjilerini sevgiyle ve minnetle şükrederek Kabul ediyorum Kabul ediyorum Kabul ediyorum kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin [quote=l3eyaz ] Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin bu çalışmaların faydalı olacağına inanıyorum....... hepinize sevgiler...... hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 AM. |