Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

flower 13-07-2008 01:46 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

ben de dünkü desteği kaçırdım ama...
bu günden itibaren bildiğim tüm yöntemlerle yanınızda olmaya çalışıcam ark5
Allah herkesin duasını dileğini biran önce gerçekleştirsin inşallah..
bizler de vesile olabilirsek ne ala...
aslında henüz iki nokta konusunda pek başarılı olamadım b456
gerçi hiç tam olarak konsantre olup yapabileceğim bir ortam yaratamamıştım kendime...
bi de önce küçük hedeflerle ön alıştırmalar yapmak lazım sanırım..
hemen büyük hedefler koymamalı...
arketip kullanımını da tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım dusun
dün bu başlık altında yazılanları en başından tekrar okudum..notlar aldım..
kitabı bir kez daha gözden geçiricem...
bu arada aslında epey veri biriktirmiş ve bir çok şey öğrenmiş olmama rağmen
kendimle ilgili gerçekleşmesini çok istediğim bir konuda bir türlü eyleme geçemediğimi farkettim..
bunun yaşantıma son derece olumsuz yansımaları olduğumu gayet açık seçik görüyor olamama rağmen..
sevgili beyinciğim (alt beynim) benim çok da farkında olmadığım bir düşünce kalıbına kayıtsız şartsız...
son derece itaatkar biçimde hizmet etmekte sanırım..
kafam öyle karıştı ki ..
şu aşamada ne yapmam gerektiğini ayırdedemiyorum 4897
blinçaltımdaki bu olumsuz kalıbı en kolay nasıl keşfedebilirim acaba ??
kuantum düşünce tekniğinin geçerliliğine ve etkinliğine inanıyorum...
bu konuda aklıma takılan bir kaç nokta da Bülent bey ve Hayal hanımın yazdıkları ile aydınlandı...
çok..ama çoookkk teşekkür ediyorum hepinize..
sevgiyle ttli3

TR-ance 13-07-2008 04:08 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı

Hayal Hanım Yalnızca AkşamLarı Mı Şifa ÇaLışması Yapıyoruz Enerjinin GüçLenmesi Adına ? Çünkü Benim Gibi Pek MeşguLiyeti OLmayan Arkadaşlar Gün İçerisinde YapabiLme Opsiyonuna SahipLer.. Kısacası Bu Opsiyonu KuLLanabiLirmiyim Yoksa Sadece AkşamLarımı Yapayım .. ?

SevgiLer Ve SaygıLar.. sapkal89

sevgili sereniTy içinden geldiği zaman gönder sen..ama akşamları toplu enerji göndermek, aynı ışık topu oluşturup güçlendirerek birden patlatma etkisi yaratır..her akşam 23.30 dada bize katılırsın

disikçiğim doğru söylüyorsun..kişi kendi hedeflerinde sonuca fazla kilitlendiği zaman enerjiyi serbest bırakamıyor..ve yine doğru söylüyorsun..dinimizde derhal kabul edilen üç duadan biride müminin mümine ettiği duadır..bu akşam bize katılırsan seviniriz..ayın 18 ine kadar sanemce, pamuk ve redflover için 2 nokta yapıyoruz..am 7 gün 18 zinde son kez yapıyoruz..ondan sonra başka arkaşlar için yapabiliriz..sevgiler

Bugün BeLirLi AraLıkLarla Uygulamamı Yaptım Zaten.. ( Bana Göre EtkinLiği OLan ArketipLer.. ) Ayrıca 23.30'da da Buradayım Bütün VarLığımLa.. art56art56

SevgiLer... sapkal89

aysegul_tirtil 13-07-2008 04:49 PM

ne güzel şeyler olmuş ben yokken bende hayırlı bir iş ve maaş istiyorum ne zamandır ama kendimle ilgili olanı bir türlü serbest bırakamadıgım için olmadı tabi ama bu gece arkadaşlar için pc 'nin baında olamasamda alarmı kurup size katılcam bildigim herşeyi seferber edicem.çoook güzeliz biz arkadaşlar alk78

Novos 13-07-2008 04:52 PM

akşam ben ne yapacağımı bilmediğim için dua ettim, şimdi gördüm hayal ablanın yazısını. akşam 11.30 da bebeğin bacaklarını tutup karnına bakacağım değil mi
10 dk boyle mi duracağız.

Belgin ∞ 13-07-2008 05:44 PM

Arkadaşlar bende bazı gelişmeler var fakat,kesinleşince yazmak en doğrusu diye düşünüyorum.Hepinize tekrar teşekkür ederim.
Sevgiler.

hayalayaz 13-07-2008 06:01 PM

Alıntı:

flower Nickli Üyeden Alıntı
ben de dünkü desteği kaçırdım ama...
bu günden itibaren bildiğim tüm yöntemlerle yanınızda olmaya çalışıcam ark5
Allah herkesin duasını dileğini biran önce gerçekleştirsin inşallah..
bizler de vesile olabilirsek ne ala...
aslında henüz iki nokta konusunda pek başarılı olamadım b456
gerçi hiç tam olarak konsantre olup yapabileceğim bir ortam yaratamamıştım kendime...
bi de önce küçük hedeflerle ön alıştırmalar yapmak lazım sanırım..
hemen büyük hedefler koymamalı...
arketip kullanımını da tam olarak nasıl yapacağımı anlamadım dusun
dün bu başlık altında yazılanları en başından tekrar okudum..notlar aldım..
kitabı bir kez daha gözden geçiricem...
bu arada aslında epey veri biriktirmiş ve bir çok şey öğrenmiş olmama rağmen
kendimle ilgili gerçekleşmesini çok istediğim bir konuda bir türlü eyleme geçemediğimi farkettim..
bunun yaşantıma son derece olumsuz yansımaları olduğumu gayet açık seçik görüyor olamama rağmen..
sevgili beyinciğim (alt beynim) benim çok da farkında olmadığım bir düşünce kalıbına kayıtsız şartsız...
son derece itaatkar biçimde hizmet etmekte sanırım..
kafam öyle karıştı ki ..
şu aşamada ne yapmam gerektiğini ayırdedemiyorum 4897
blinçaltımdaki bu olumsuz kalıbı en kolay nasıl keşfedebilirim acaba ??
kuantum düşünce tekniğinin geçerliliğine ve etkinliğine inanıyorum...
bu konuda aklıma takılan bir kaç nokta da Bülent bey ve Hayal hanımın yazdıkları ile aydınlandı...
çok..ama çoookkk teşekkür ediyorum hepinize..
sevgiyle ttli3

canım benim bu konunun 27- ve 28 inci sayfalarında benim bazı açıklamalarım var, bak bakalım belki işine yarar..sadece 2 noktada değil diğer uygulamalrdada işine yarayacağını sanıyorum..

hayalayaz 13-07-2008 06:05 PM

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
akşam ben ne yapacağımı bilmediğim için dua ettim, şimdi gördüm hayal ablanın yazısını. akşam 11.30 da bebeğin bacaklarını tutup karnına bakacağım değil mi
10 dk boyle mi duracağız.

khkh56 khkh56 khkh56 kendi yazdığım yazıyı unuttum.. hangi bebek..kimin bebeği diye düşündüm..dumura uğradım bir an..sonra hatırladım güldüm kendime.. sen yap... neyi vekil ettiğin sana kalmış..bebek değilde yastık bile olabilir..

hayalayaz 13-07-2008 06:08 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel şeyler olmuş ben yokken bende hayırlı bir iş ve maaş istiyorum ne zamandır ama kendimle ilgili olanı bir türlü serbest bırakamadıgım için olmadı tabi ama bu gece arkadaşlar için pc 'nin baında olamasamda alarmı kurup size katılcam bildigim herşeyi seferber edicem.çoook güzeliz biz arkadaşlar alk78

ayşegülüm bir hafta..sanemce, pamuk ve redflowers için tplu bir şekilde yükselteceğiz enerjiyi, sonra sırada sen varsın bebeğim..bu arada sana 2 nokta yapmak isteyen arkadaşlar yapsınlar..ben yapacağım dememe luzum yok zaten şimdi senin idealindeki işi 2 noktalıyorum

aysegul_tirtil 13-07-2008 06:11 PM

hayal ablacım sanemce ve pamuk için iş redflowers için fırsat dimi ama ayrıntı bilmedigim için nasıl imgeleme yapcam bilmiyorum.ben onları mutlu imgelesem olur mu?

aysegul_tirtil 13-07-2008 06:14 PM

güzellik böyle bişey işte kendimden bahsederken hiç banada yapılsın diye aklıma bile gelmedi o kadar yogundum ki arkadaslar için ne yapabilirim diye sonra hayal ablam sanada yapıyorum dedi gözlerim doldu valla 88a sevinçten bu sefer ama

hayalayaz 13-07-2008 06:16 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
hayal ablacım sanemce ve pamuk için iş redflowers için fırsat dimi ama ayrıntı bilmedigim için nasıl imgeleme yapcam bilmiyorum.ben onları mutlu imgelesem olur mu?

ben onları olağan üstü şık giyimli, ve olağanüstü şık bir iş ortanmında imgeliyorum..ve tabii senin dediğin gibi mutlu ..sen içinden nasıl geliyorsa öyle imgele..belkide hepimiz puzzlenin parçalarını yerleştiriyoruz.tek, tek .onların istediği büyük tabloya..içinizden ne geliyorsa onu imgeleyin..

hayalayaz 13-07-2008 06:20 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bende bazı gelişmeler var fakat,kesinleşince yazmak en doğrusu diye düşünüyorum.Hepinize tekrar teşekkür ederim.
Sevgiler.

ablam hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin..kesinleşince tüm detayları istiyoz ama..

maximumfelix 13-07-2008 06:22 PM

Alıntı:

Sevgiler.

bu sabah ezandan itibaren dualarınız başlamıstır, her ezanda da mutlaka dua etme alıskanlıgım vardır
bundan sonra duaya ılk 3unuzun adıyla baslıyorum mumkunatı yok bu defa olucak bence ısteklerınız
ıkı noktayı da bı arkadastan ogrendım
kendım ıcın yapıyorum daha yolun basındayım 23.30 da hergun sızler ıcın de yapıcam
cilgin897 k8908 happy6

Baris 13-07-2008 06:26 PM

İki nokta konusunda başarı oranım fazla değil ama akşam ben de bişeyler yapmak istiyorum. İki nokta olmazsa dua ederim.. smil56 Pozitif enerjilerimi gönderirim. Umarım ben de faydalı olabilirm ve sanemce, pamuk ve redflowers hedeflerine ulaşırlar...

Sevgiler.. kiss3

krex 13-07-2008 08:15 PM

Herkese selamlar arkadaşlar bu başlığı en başından beri takip edn birisi olarak sizlere bir sorum olacak öncelikle bahse konu kitap ve destekleyen kitapları okuyorum çakra açıcı ve matrix çakrasını ve diğer telkinleride aralıklı dinliyorum ..şimdi başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum konular hakkında bilgili olan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim ..
Bu başlığı takip etmeye başladıktan sonra nasıl olduğunu nasıl yaptığımı bilmiyorum ama rüyamda gördüğüm olaylar ve gün içinde aklımdan gelen olaylar başıma gelmeye başladı başlarda matrix denen şey bu olsa gerek diyerek seviniyordum ama dün tatsız bir olay yaşandı konu benimlede alakalı değildi ama olaya birza sinirlendim daha sonra avuç içim alev gibi olmaya başladı kendi koluma ölesine dokundum kolum sanki sıcaktan yanar gibi oldu arkadaşın kolunu tuttuğumda hem arkadaş sanki sigara değmişçesine kolunu çekti benimde avuç içim acayip derecede yandı şimdi sizlere sorum şu bu olanların ne gibi bir açıklaması olabilir 4897 bu olan olay 1 saat sonra tekrar bende oldu yani sinirlenince olmaya başladı bu normalmi yada bu maxrix çakrası veya bu matrix olayı ile alakalı olabilirmi.. Konuya vakıf arkadaşlardan bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

flower 13-07-2008 08:20 PM

Alıntı:

canım benim bu konunun 27- ve 28 inci sayfalarında benim bazı açıklamalarım var, bak bakalım belki işine yarar..sadece 2 noktada değil diğer uygulamalrdada işine yarayacağını sanıyorum
dün hepsine baktım ve hatta hemen arşivime kaydettim Hayal hanımcım...
haklısınız diğer çalışmalarımda da çok işime yarayacak bilgiler..
çookkk teşekkür ediyorum...
çalışmaya devam...pes etmek yok dii mi ttli3
sevgiyle tender45

TR-ance 13-07-2008 10:05 PM

Alıntı:

krex Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selamlar arkadaşlar bu başlığı en başından beri takip edn birisi olarak sizlere bir sorum olacak öncelikle bahse konu kitap ve destekleyen kitapları okuyorum çakra açıcı ve matrix çakrasını ve diğer telkinleride aralıklı dinliyorum ..şimdi başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum konular hakkında bilgili olan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim ..
Bu başlığı takip etmeye başladıktan sonra nasıl olduğunu nasıl yaptığımı bilmiyorum ama rüyamda gördüğüm olaylar ve gün içinde aklımdan gelen olaylar başıma gelmeye başladı başlarda matrix denen şey bu olsa gerek diyerek seviniyordum ama dün tatsız bir olay yaşandı konu benimlede alakalı değildi ama olaya birza sinirlendim daha sonra avuç içim alev gibi olmaya başladı kendi koluma ölesine dokundum kolum sanki sıcaktan yanar gibi oldu arkadaşın kolunu tuttuğumda hem arkadaş sanki sigara değmişçesine kolunu çekti benimde avuç içim acayip derecede yandı şimdi sizlere sorum şu bu olanların ne gibi bir açıklaması olabilir 4897 bu olan olay 1 saat sonra tekrar bende oldu yani sinirlenince olmaya başladı bu normalmi yada bu maxrix çakrası veya bu matrix olayı ile alakalı olabilirmi.. Konuya vakıf arkadaşlardan bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

SeLam.. Yani Tam BiLdiğimden DeğiL Fakat Bu Ateş Çakrası Diye Tabir EdiLen Çakranın AçıLmasından KaynakLı Gibi GeLdi Bana.. Fakat Bundan Tam Emin DeğiLim..

SevgiLer.. sapkal89

mücevher 13-07-2008 10:58 PM

arkadaşlar dün gece 23.30 u beklerken benim bebiş ağlamaya başlamıştı. terli345
dur dedim iki nokta yapayımda ağlamasın rahat bi uyku uyusun bende rahat olayım. idea3
sen misin yapan hay yapmaz olaydım. tuh788
ne yaptığımı da tam olarak bilmiyorum ama sanki ben tam tersi için yapmış gibi bebişim sabaha kadar bağırdı. 88a
ben de hiç uyumadım. böyle olunca Sanemce, Pamuk ve Redflowers için iki nokta yapmaya korktum rt67
bi de geri teper falan dedim ne de olsa bebiş örneği gözümün önündeydi. sad456
o yüzden her üçü için de teker teker 23.30 da dua ettim. 96
elimden gelen bu oldu. umarım yerini bulur.

Pamukk 13-07-2008 11:00 PM

mücevher : ah canım benim yaaa ttli3 senin duaların yeter ,niyetin yeter bitanem kiss3

MuminOKAN 13-07-2008 11:12 PM

selam arkadaşlarım iki gün yoktum hatta birazdan gitmek durumundayım. -çok feci yorgunum uyumam gerek, iki nokta yada zamanda yolculuk demeyin çok yorgunum-
iki günde neler olmuş ya. okuyorken az evvel ahanda kaçıdık dedim -bugün ayın 18i sanıyorum- khkh56

benimde bir kaç deneyimim oldu. cuma akşamı geliyorken bahçedeki alengirli çiçekler -adını bilmiyorum ama bi ara fotolar koyarım- gözümün önüne geldi. çiçekler solmuştu. yani bi kaç tanesi. aklıma iki nokta geldi, yolda geliyorken çiçekleri imgeledim ve ikinci noktam evrendi. neyse beş-10 dakika sonra eve geldiğimde balkona çıktım baktım canlanmışlar. sevindim. ama bi nokta hatası yapmıştım. ben tek çiçeği imgelediğim için imgelediğim çiçek kendini toparlamıştı. biri oluyorsa hepsi olur dedim ve o anda noktam çiçeklerin tümüydü ve ikinci noktam evrendi. dün sadece birini kurtaramadığmı gördüm. o da komple çürümüştü. kesip atıldı. napalım...

neyse 2330 a az kaldı. smiliyface

hatalı yazmışım düzelttim. y789

disik82 13-07-2008 11:17 PM

iyi geceler...bu gece iki nokta deneyeceğim gerçekten başarılı olmak istiyorum bu konuda,ne olur een yakın zamanda iyi haberlerinizi verin.çünkü bu haberleri aldığımızda 2 sevinç yaşicaz birincisi gerçekten sizin işe girip,istediğiniz hayata sahip olmanız2.side bu iki noktanın geerçekten işe yaradığı ve en önemlisi bunu başarabilmek...kitabı okumadım daha tam nasıl yapmam gereektiğini bilmiyorum ama ben yüreğimi dinleyerek nasıl yapmam gerektiğini saptıycam ve büyük inançla yapıcam,bunun işe yaraması lazım...

Novos 13-07-2008 11:18 PM

hehehe herkes buraya toplanmış smil56

güllerinperisi 13-07-2008 11:19 PM

ben bu güzel beraberliği kaçırmışım... hayal ablamın 27 ve 28. sayfalardaki yazılardan ögrendiğim kadarı ile arkadaşlarıama ben de pozitif enerji göndermek isterim.yarın 23.30 da görüşmek üzere....kesinlikle arkadaşlarım iş buluyor.... bu kadar kişinin güzel yüreginden gelenlerle aa34

Belgin ∞ 13-07-2008 11:30 PM

Başlıyor muyuz çalışmaya.Ben hazırım bu sefer uyumak yok sabah beri kahve içtim durdum.

Baris 13-07-2008 11:31 PM

23:30 a son saniyeler... Oldu mu yoksa dusun

mavifirca 13-07-2008 11:32 PM

ben bitirdim, herkese kolay gelsin hismiley

TR-ance 13-07-2008 11:33 PM

Ben Bitirdim.. Umarım İstekLerim Amacına ULaşır... smil56

SevgiLer Ve SaygıLar... sapkal89

disik82 13-07-2008 11:37 PM

işlem tamamdır sanki parmak uçlarım yanıyor enerjiyi düşündüğümde işaret parmaklarımdan ışık çıkıyor ve zınk die bağlanıolar,sonra uçları yanıyor,çok enteresan:) arkadaşlar sanemce,belgin ve pamukk allah gönlünüze göre bir hayat verecek size bunu öyle derinden hissediyorum ki...sevgiler hepinize... smiliyface kiss3

Baris 13-07-2008 11:39 PM

Ben de elimden geleni yaptım, umarım faydalı olmuştur...

Sevgiler...

MuminOKAN 13-07-2008 11:42 PM

parmaklarım sızlıyor. super

ama bunlar iyi belirtiler super smiliyface sapkal89

Belgin ∞ 13-07-2008 11:45 PM

Siz harikasınız tek kelimeyle.O kadar güzel hissettim ki enerjinizi mükemmeldi.Hepinize çok teşekkür ederim bana bu anı yaşattığınız için kiss3

Novos 13-07-2008 11:50 PM

ellerimden, parmaklarımdan sanki bir şeyler geçti. bir ara daldım, uyuyordum nerdeyse.

sanemce 13-07-2008 11:55 PM

isimlerinizi tek tek yazmayacağım ama can'daşlarım demek geliyor içimden ttli3
hepinize çok teşekkür ediyorum tek yürek olup, yüreğinizi sunduğunuz için kiss3

disik82 13-07-2008 11:56 PM

o enerjiyi sadece hissetmekle kalmican tatlım... smiliyface

Belgin ∞ 14-07-2008 12:02 AM

Alıntı:

ellerimden, parmaklarımdan sanki bir şeyler geçti. bir ara daldım, uyuyordum nerdeyse.

Caribbean şimdi beni anladın kı dün neden 2 nokta yaparken uyuyakaldığımı.

Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı
o enerjiyi sadece hissetmekle kalmican tatlım... smiliyface

Canım benim bana sizlerin dostluğu yeter.O güzel yüreğinizi açmanız kafi tüm dileklerimin olmasına.

Novos 14-07-2008 12:07 AM

Alıntı:

Alıntı:

Caribbean şimdi beni anladın kı dün neden 2 nokta yaparken uyuyakaldığımı.

y789 tok, açın halinden ne anlar misaliymiş, hak veriyorum sana super anladım kı dur kendime güleyim madem şimdi de khkh56

üç_gömlek 14-07-2008 12:16 AM

Alıntı:

Bu başlığı takip etmeye başladıktan sonra nasıl olduğunu nasıl yaptığımı bilmiyorum ama rüyamda gördüğüm olaylar ve gün içinde aklımdan gelen olaylar başıma gelmeye başladı başlarda matrix denen şey bu olsa gerek diyerek seviniyordum ama dün tatsız bir olay yaşandı konu benimlede alakalı değildi ama olaya birza sinirlendim daha sonra avuç içim alev gibi olmaya başladı kendi koluma ölesine dokundum kolum sanki sıcaktan yanar gibi oldu arkadaşın kolunu tuttuğumda hem arkadaş sanki sigara değmişçesine kolunu çekti benimde avuç içim acayip derecede yandı şimdi sizlere sorum şu bu olanların ne gibi bir  açıklaması olabilir  4897 bu olan olay 1 saat sonra tekrar bende oldu yani sinirlenince olmaya başladı bu normalmi yada bu maxrix çakrası veya bu matrix olayı ile alakalı olabilirmi.. Konuya vakıf arkadaşlardan bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

daha önceleri bi mesajımda demiştim.hayatımıza ne giriyorsa
önce zihinde başlıyor diye.bu bahsettiklerinin gerçekleşmesi
yani böyle bi ilerleme yaşaman gerekiyordu.bunun zamanı gelmişti.
bunun için zihninde bi yol açılmalıydı.matrix konusundaki okuduğun
mesajlar zihinsel hazırlık oldu senin için.ön hazırlık.böylece önce
zihninde yol açıldı.bilinçaltındaki karşıt sınırlayıcı inanç da varsa yok
olmaya başladı.zaten zamanı gelmiş olduğu için de gerçek hayatta da
hemen tezahür etmeye başladılar.ama olayların heyecanıyla çevredekilerle
paylaşmamaya özen gösterin.ben ilk zamanlar olayın heyecanıyla bir iki
defa bahsedince farklı gözle bakmaya başlamışlardı.

aklına gelen herşeyin gerçekleşmesini gördükçe üzerlerinde fazla durmayıp
bilmeniz gerekenin almanız gereken dersin ne olduğunu keşfetmeye çalışın.
içinizdeki sese daha fazla kulak verin ve güvenin ona.o en doğrusunu size
söyleyecektir.ve unutmayın doğrularınız sizin doğrularınızdır.sizin anladığınız
keşfettiğiniz gizli karmaşık konulardan ders veren üstadların haberi bile olmayabilir.
ya da onlar da kendine göre farklı yollardan ulaşmışlardır o doğruya.
farkındalığınız artıyor.esas matrix şimdi başlıyor :)

kolunun ısınması konusunda ise matrix olayını bi kenara bırakıp önce doktora
görünün.işi garantiye alalım bence.sağlık herşeyden önce gelir.

Pamukk 14-07-2008 12:25 AM

Bütün emek harcayan arkadaşlarımın güzel enerjilerini sevgiyle ve minnetle şükrederek
Kabul ediyorum
Kabul ediyorum
Kabul ediyorum

kiss3 kiss3 kiss3

krex 14-07-2008 12:31 AM

[quote=l3eyaz ]
Alıntı:

daha önceleri bi mesajımda demiştim.hayatımıza ne giriyorsa önce
zihinde başlıyor diye.bu bahsettiklerinin gerçekleşmesi yani
böyle bi ilerleme yaşaman gerekiyordu.bunun zamanı gelmişti.bunun için
zihninde bi yol açılmalıydı.matrix konusundaki okuduğun mesajlar zihinsel
hazırlık oldu senin için.ön hazırlık.böylece önce zihninde yol açıldı.bilinçaltındaki
karşıt sınırlayıcı inanç da varsa yok olmaya başladı.zaten zamanı gelmiş olduğu için de
gerçek hayatta da hemen tezahür etmeye başladılar.ama olayların heyecanıyla çevredekilerle paylaşmamaya özen gösterin.ben olayın heyecanıyla bir iki defa
bahsedince farklı gözle bakmaya başlamışlardı.

aklına gelen herşeyin gerçekleşmesini gördükçe üzerlerinde fazla durmayıp bilmeniz gerekenin almanız gereken dersin ne olduğunu keşfetmeye çalışın.içinizdeki sese
daha fazla kulak verin ve güvenin ona.o en doğrusunu size söyleyecektir.ve unutmayın doğrularınız sizin doğrularınızdır.sizin anladığınız keşfettiğiniz gizli karmaşık konulardan ders veren üstadların haberi bile olmayabilir.bilmesine de gerek yoktur belki de.
farkındalığınız artıyor.esas matrix şimdi başlıyor :)

kolunun ısınması konusunda ise matrix olayını bi kenara bırakıp önce doktora
görünün.işi garantiye alalım bence.sağlık herşeyden önce gelir.

Hocam bilgileriniz için çok teşekkürler mesaj alınmıştır :)) Doktor olayına gelince kolum değilde avuç içim ısınıyordu ama yinede tavsiyeleriniz doğrultusunda görüneceğim teşekkürler

maxim 14-07-2008 12:43 AM

bu çalışmaların faydalı olacağına inanıyorum.......
hepinize sevgiler...... hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 AM.