Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

gunesim 03-11-2008 04:52 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

orgeneral sen bu işi kapmışsın. art56art56darısı daha büyük deneyimlere diyelim.

01nisan 03-11-2008 05:37 PM

Merhaba, deneyimlerini çok ilginç buldum.. 2 nokta nedir ? bunu ilk defa bu sitede duydum ...site içinde bununla ilgili yazı var mı acaba...

çiçeğim 03-11-2008 06:09 PM

Bu iki nokta kuralını bende öğrenmek istiyorum arkadaşlar gerçekten ihtiyacımız var böyle güzel becerilere lütfennnn clapping

Belgin ∞ 03-11-2008 06:11 PM

Arkadaşlar öğrenmek istiyorsanız bir an önce bu konuyu okumaya başlamanızı tavsiye ederim.

orgeneral 03-11-2008 06:41 PM

ayrıca konuda geçen kitabı da okumalısınız.ben 3 okuyuşta anladım tam olarak neler olduğunu.
birşey daha 2 nokta yerine kuantum alan geçmek için 1 nokta yapmak da mümkün olabilir aykın samanda onu yapıcam .

burcu44 03-11-2008 09:00 PM

ben önce kitabı sonrada forumu baştan sona kadar okudum ama sanırım bağlantıyı kuramıyorum.çünkü hiç bi yaptığım olmadı.bi olmasını istediğim olaylar arasında bağlantıyı düşünüyorum bi elimdeki kuantum alanı hissetmeye çalışıyorum arada da niyetimi tekrar ediyorum sonrada kafam karışıyo hemen sıkılyorum ve tabi kısa sürüyo. siirokul

neye ağırlık vermem gerektiğini bilemiyorum.yaptığımın bi tanesi olsun artııık bisiklet

maxim 03-11-2008 11:51 PM

en çok ihtiyacımız olan şey çalışmaktır...
M.kemal.ATATÜRK

maxim 04-11-2008 12:07 AM

http://resimekle.gen.tr/uploads/8wV48892.jpg
dünya nüfusunun %20 si sıkıntı içinde
matrixe hükmedin kitabından sonuç alan arkadaşlar...
dr.bartlett in....uygulamalarını gerçekleştirip bunu yaymak adına elimizden geleni yapmalıyız
daha çok kitleye bu uygulamayı bu öğretiyi yaymalıyız....
insanların dr.bartlett'lere..storm'lara serenity'lere hayalaz'lara ihtiyacı var....

MuminOKAN 04-11-2008 12:31 AM

Alıntı:

burcu44 Nickli Üyeden Alıntı
http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png
ben önce kitabı sonrada forumu baştan sona kadar okudum ama sanırım bağlantıyı kuramıyorum.çünkü hiç bi yaptığım olmadı.bi olmasını istediğim olaylar arasında bağlantıyı düşünüyorum bi elimdeki kuantum alanı hissetmeye çalışıyorum arada da niyetimi tekrar ediyorum sonrada kafam karışıyo hemen sıkılyorum ve tabi kısa sürüyo. siirokul

neye ağırlık vermem gerektiğini bilemiyorum.yaptığımın bi tanesi olsun artııık bisiklet

enerjinizi serbest bırakın... ve uygulama sonrasında niyetinizi unutun... sonucu düşünmeyin...

maxim 04-11-2008 04:04 PM

niyet derken kastetiğiniz.....
tedaviyi yapmaya niyet ediyorummu ???
iki nokta yapmaya niyet ediyorummu ?????

burcu44 04-11-2008 05:39 PM

olmasını istediğimiz şeyi niyet ediyoruz.

MuminOKAN 05-11-2008 12:17 AM

Alıntı:

maxim Nickli Üyeden Alıntı
niyet derken kastetiğiniz.....
tedaviyi yapmaya niyet ediyorummu ???
iki nokta yapmaya niyet ediyorummu ?????

"olsaydı nasıl olurdu?" yandaki cümlenin başına sizin için önem teşkil eden duruma ait birkaç kelime eklemeniz, niyet etmeniz demektir.

sağlıckla ve ışıkla... sapkal89

nidanem 08-11-2008 01:55 PM

eeeee arkadaşlar devamı nerde bu matrixin lütfen yaa deneyimlerinizi paylaşmaya devam edin. benim gibi bu bölümü yeni keşfetmiş ve henüz kitap alamamış olanlarda var. lütfen ben iş için yapmak istiyorum ama henüz bişey yapamadım. denemelere başladım verdiğiniz bilgiler ışığında ama istediğim iş için nasıl yapacam hala çözemedim dusun.( yani atamam olsun istiyorum da ondan acele ediyorum.) hoşcakalın..

SinanATASOY 09-11-2008 02:20 PM

Kitabın henüz başını okudum 40-50 sayfa, forumu epey okudum.. Mevcut edindiğim izlenimlerim vardı sabırsızlanıyordum.. Dün sabah deli şekilde başım ağrımaya başlamıştıki başıma uyguladım iki noktayı.. sonra bıraktım ve yola çıktım.. gideceğim yere vardığımda fark ettimki yol boyu hiç ağrımadı başım.. Akşama kadar da hiç ağırmadı.. tesadüfmüydü işe mi yaradı bilemem ama ilaçsız geçmeyen başımın ağrısı bıçak gibi kesildi.. 956k

henna 16-11-2008 10:55 PM

Alıntı:

Storm Nickli Üyeden Alıntı
Selam,

Özelden sorulan bir soru nedeniyle faydalı olacağını düşündüğüm için buraya da yazmak istedim. Soyut olay ve durumlar için 2 noktanın nasıl kullanılacağı sorulmuştu. Örneğin; işe girmek gibi.

Bu örnekte; İş teklifi almayı sağlamak için, ilk noktayı kendi üzerinizde seçerken, 2. noktayı işe girmek istediğiniz yer üzerinde seçersiniz (bu yeri hayali olarak 3 boyutlu imajine edin - hologram gibi ve o hayal ettiğiniz görüntü üzerinde noktayı belirleyin, yani 2. nokta karşınızda havada olacak, çünkü hayalinizi karşınızda, boşlukta kuruyorsunuz) 2 nokta arasındaki bağı kurduktan sonra, kitapta anlatıldığı gibi bilgiyi kuantum alanda değiştirin ve aynı zamanda arketipleri de kullanın.

Merhaba herkese,
bu kitabı forumdan bir arkadaş önermeden önce hiç duymamıştım utananadam
burda okuduklarımı duyunca çok şasırdım ve özellikle üstteki iş teklifi alma konusu art56art56

bende bu bölümü yeni keşfetmiş vede henüz kitap almamış biriyim.
yazdığınız deneyimler çok etkileyici, emeği geçen herkese kucak dolusu sevgiler kiss3

deneyimlerinizin devamını bekliyoruz...

SinanATASOY 17-11-2008 09:23 PM

Bugün ablamda denedim, kendisi ağır migren atakları geçirir ve bir kez başladımı bir hafta sürer ağrıları, ilaç filan fayda etmez.. Bugün migren atağı gelmiş.. Eve gittiğimde yorgan döşek yatıyordu.. İki noktayı denedim ve çok kısa süre sonra ağrısı geçiverdi.. wave

arthurz 23-11-2008 03:51 PM

Sevgili storm ;

Kitapta ik noktayı belirledikten sonra ikinci noktaı bul ve ilk nokta sabit kalcak şekilde ikinci noktayı açı yapacak şekilde ikinci noktaya hareket ettir diyor . Bunu fiilende yapacak mısın yoksa sadece zihninle mi düşüneceksin. Acil cevap verirsen sevinirim , teşekkürler ...

Belgin ∞ 23-11-2008 04:09 PM

Evet fiilen de yapıcaksınız aynı zamanda odaklanıcaksınız ttli3

stormguard 23-11-2008 09:06 PM

Alıntı:

arthurz Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili storm ;

Kitapta ik noktayı belirledikten sonra ikinci noktaı bul ve ilk nokta sabit kalcak şekilde ikinci noktayı açı yapacak şekilde ikinci noktaya hareket ettir diyor . Bunu fiilende yapacak mısın yoksa sadece zihninle mi düşüneceksin. Acil cevap verirsen sevinirim , teşekkürler ...

Evet fiilende yapılacak. o sırada zihninizi mümkün olduğunca boşaltın, rahat olun.

burcu44 23-11-2008 10:32 PM

bende diyorum benim yaptıklarım neden olmuyor? 4897 ayrıca yapınca da düşündüğüm şeylerin tersi oluyor sanki..yine de tam anlamadım ama bu açı meselesini.kitabı baştan okumaya başladım. coffe2 oraları kaçırdım mı acaba? 12389

belginbesir 23-11-2008 11:01 PM

Arkadaşlar Merhaba;

Bu Matrix konusu müthiş! Çok heyecanlandım okuyunca blissy

Ama pek bişey de anlamadım doğrusu. Böyle konular çok ilgimi çekiyor gerçekten. Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz rica etsem?

Teşekkürler...

stormguard 23-11-2008 11:12 PM

46 sayfa boyunca ayrıntı verilmişti.. Okumanızı tavsiye ediyorum. Sevgiler.

awayy 23-11-2008 11:39 PM

Efendim ben de bir naçizane iki nokta denememi paylaşmak isterim sapkal89
Alelacele kitabı okudum, sonra alelacale burdaki notları okudum, alelacele iki nokta yapmaya çalıştım.. utananadam
Ne acelen var derseniz..yok rt67 Ama ben çabuk sıkılan biriyim.. utananadam
Ben öyle çok konsantre olamıyorum napiyim buna da şükür ttli3

Artık benimkisi iki nokta mı oldu ne oldu orası meçhul aa34

Birkaç deneme yaptım baktım pek birşey olmuyor derken...mesajlardan birinde bi üyemiz cebine msj gelmesi için iki nokta yapmış.
Hadi dedim bunu deniyeyim..
Bir elimle havada düşündüğüm kişiyi noktaladım..Diğer elimi de cep telefonuna yaklaştırdım..
Bu akşam bana mesaj atsın derken saniyesinde telefon çalmaya başladı.. ooo67
Yok artık dedim.. erdim galiba smil56

Ama arayan başkasıymış 44

Yalnız arayan kişi de beni yılda 1-2 kere falan arayan biridir hadi en fazla 3 olsun.. dusun

Ama olmadık yerde olmadık zamanda pat diye karşılaşmışızdır.. Hatta başka şehirde bile dusun

Sizce bunun iki noktayla bi alakası var mı??

Zaten bi tuhaf oldum açamadım telefonu terli345

Sonra 2 noktama devam ettim.. Bi elimi telefondan uzaklaştırdım.. İki elim de karşılıklı birbirine bakar vaziyette havada tuttum..

Sanki bi dalgalanma oldu önce bi elime sonra öbür elime.. Sırayla bi elimden bi elime bişeyler gidip geldi blissy

Ay pek bi sevindim biraz çallışsam olcak mı ne bişeyler ttli3

Yalnız halen mesaj gelmedi.. >:(

Demek ki noktayı haketmeyene nokta falan yapmıycan dlckrn

burcu44 24-11-2008 12:03 AM

sanırım bu kuantum fiziğinde mesaj gelmesi hadisesi için bişey yapılamıyor. tel45x ben artık denemekten ümidi kestiğim bi zamanda yani artık yapmayı bıraktığım bi zamanda beklediğim mesaj gelmişti.ona da sevinemedim bile.çünkü ben yapmamıştım, adalet yerini bulmuştu. sevincli heralde serbest bırakmıştım kendimi, akışta yolunu buldu da diyebilirdik ama o sıralar artık yapmıyordum bu yüzden olmuş olamaz diye de karşı bir teori üretebilirim size.

işin aslı şu ki ben noktaları da bulamadım. utananadam .önceki sayfalar da hayal abla (abla diyorum izninizle ttli3 ) nın yazdığı bi yazıda sağ sol dengesi ile bağlantı kurup parmaklarımı bacaklarım ın üzerine koyarak yapıyordum.

ama vallahi o sıcaklığı hissettim. mlk34 böyle bi uyuşma bi yanma ellerimde.sanki böyle uzansam o kuantumun içine girip çekip çıkarıcam ne istiyosam. girlhaha ama olmayınca olmuyor işte. sadanim

ve şu başından beri okuduğum 46 sayfa ayrı bir kitap gibi.çok güzel deneyimler, bilgiler ve pratikler var.

paylaşımlarınız için çok teşekkürler.

sevgiler..

belginbesir 24-11-2008 12:15 AM

Alıntı:

46 sayfa boyunca ayrıntı verilmişti.. Okumanızı tavsiye ediyorum. Sevgiler.

Kusuruma bakmayın lütfen. Henüz forum kullanmaya pek alışamadım da 4897 Evet az önce okudum gerçekten müthiş coffe2

awayy 24-11-2008 10:02 PM

Bugün 2. iki nokta denememi de yaptım. smil56
Ofiste bir haber aldık mesai sonrası sunum yapılacak diye..
Off nası saydırıyorum içimden bi bilseniz..
Bi yandan da diyorum ki inşallah olmaz ertelenir... AKşam vakti insanları ne alıkoyuyolar gündüz yapsalar ya şu işi,
millet evine gitcek vs.. kizgin1
Neyse dedim iki nokta yapayım sunum hemen 10 dk. sürsün bitsin.. ttli3
Yaptım noktalarımı... Ellerimden enerjiler birbirine geçiyo falan çok heyecanlı aa34
N'oldu??? 40 dkgeçti sunum başlamadı dlckrn
Sonra acayip canım sıkıldı tekrar yaptım iki noktamı gene enerjiler ısılar falan gogogo
Dedim hemen başlasın ve 10 dk.da bitsin..
N'oldu??? Ertesi sabaha ertelendi rt67
Sanırım ben umutsuz bir vakayım smil56
SOnra düşündüm içimden geçenler olmuş aslında dusun
Ertelensin demiştim gündüz olsa demiştim terli345
Söylediklerim ve asıl isteklerim birbirini tutmayınca sanırım böyle oldu..
Aslında normalde de ben böyleyim ne istediğimi bilemem..
Aynı anda farklı mesajlar iletiyorum sanırım evrene..
Zavallı evreni de ben delirttim utananadam
İki nokta yaparken ben noktaları hep unutuyorum..
Avcum enerji doluyor bir avcumdan diğer avcuma sırayla enerji geçişi oluyor..
Sizce bu yanlış mı oluyor?? Aslında iki nokta yapıldığına göre sanırım bu sorum saçma oldu.. utananadam

aysegul_tirtil 24-11-2008 10:52 PM

üzülme sevgili away yalnız degılsın bende o kadar enerjiye ragmen pek beceremıyorum,ellerimden enerjiler akıyo ama sonuca gitmek yerine alakasız yerlere gidiyor.bende serbest bırakma sorunu vardı.sonucu önemsemiyceksin.yap ve unut.he he ne güzel anlattım sanki ben yapabiliyormusum gibi smiliyface

Belgin ∞ 24-11-2008 11:01 PM

Alıntı:

awayy Nickli Üyeden Alıntı

Avcum enerji doluyor bir avcumdan diğer avcuma sırayla enerji geçişi oluyor..
Sizce bu yanlış mı oluyor?? Aslında iki nokta yapıldığına göre sanırım bu sorum saçma oldu.. utananadam

Canım doğru yoldasın.Bak senin için bir kez daha anlatıyım ben.(1003 olucak galiba bununla beraber.)

Şimdi sağ elin olmasını istediğin durum,sol elin şimdiki durum.Önce ellerin arasında bağ kuruyorsun,o bağı imgele.Sağ elinden dönen bir hortum çıkart,döndükçe büyüsün ve içinde olmasını istediğin durum olsun.

Sol elindekı şimdiki durumu da bir hortum olarak çıkart.Normal boy bir hortum.Bu sol elindekı şimdiki durum sağ elinden çıkan hortuma girsin ve orada birleşsinler.Hepsi istediğin durum olsun ve kocaman bir hortum olsun dönen.

Bu ortada dönen hortum her iki ele eşit şekilde dağılsın.Sen yerleştir yani onları.Sonra aradaki bağı beyaz ışıkla doldur.Ve olmasını istediğin durumu ayrı bir şekilde beyaz ışıkla doldurarak evrene yolla,gözlerinle uzaklaştır.

Çok zor gibi görüse de aslında çok kolay yaptıkça alışıcaksın,imgelemelerin gelişicek ve 2 nokta 2 dakikanı bile almayacak inan.

Tabi sonrasında napıcaksın,unutucaksın.Unutman gerek ki enerji serbest kalsın.İşine devam et ve unut.

Hadi kolay gele kiss3

awayy 24-11-2008 11:09 PM

Saolasın Belgincim bu anlattığın hortumlar biraz ürkütücü gelse de bi dahakine deniyeyim rt67
Benim yaptıklarım genelde lastik topu andırıyor..
Yumuşakça bi lastik top bi o elime bi bu elime vuruyor.. ttli3
Sanırım imgelemeyle ilgili baya bi çalışmam gerek... utananadam
Saolsın canımsı ama bu mesajlarda ben hortum olayını okuduğumu pek hatırlayamadım dusun
Neyse iyi oldu bu öneri...Ben de sana 1004 kere teşekkür edeyim o zaman ark5

Ayşegülcüm ben bu serbest bırakmayla mı ilgili pek emin değilim...
Sanki bişey isterken bilinçaltımda aslında o şeyi istemiyor olabilir miyim diye düşünmeye sevketti beni dusun
Yani sen alakasız yere gittiğini iddia ediyorsun ama belki de pek de bir alakalı yer ama sen farkında olmayabilir misin ttli3
Neyse denemeye devam sevincli

henna 25-11-2008 01:10 AM

Matrix'e hükmedin kitabını burda duydum, deneyimleri okuduktan sonra alıp okumaya karar verdim fakat henüz alamadım utananadam
Away ve Redflowers anlattıklarınızı okurken çok heyecanlandım ve bende hemen denedim ttli3
öncelikle mesaj olayını denedim, buarada ben bunları ilk defa yapıyorum ve yaparken gözlerimi kapıyorum istemsiz olarak, doğru mu yapıyorum bilmiyorum dusun
gözlerimi kapattığımda parmaklarımın birbirine yaklaştığını hissettim ( hala mesaj gelmedi beklemedeyim 44 )
mesajın gelmemesini yada herhangibir şeyi istediğimde olmamasını, bilinçaltında farklı birşey istiyor olabileceğime bağlıyorum yani bu konuda away sana katılıyorum. Mesela, hayatta bana bi daha mesaj atmaz veya arasa da açmam ki dediğim kişinin mesaj atmasını istedim ama bilinçaltımda hayatta atmaz ki dedim sadanim bunun gibi istemsiz kötü düşünceleri aklıma getirmemeyi becerebilsem, herşeyi yapabilirim ::)

sonra sağ elimle sol elim arasında bağlantı kurmaya çalıştım redflowersın anlattığı gibi bunda da iki elimi dik tutarken başlamıştım, sağ elimin yavaş yavaş eğildiğini fark ettim sanki sol elimi kapsıyormuş gibi, tabi enerji hissetmedim ama bu ilk seferdi. bi kaç denemeden sonra bende hissedeceğimi umuyorum.

stormguard 25-11-2008 01:55 PM

Selamlar,

redflowers'ın vermiş olduğu yöntem sanırım kendisinin başarılı olduğu ve sizinde işinizi kolaylaştıracağını düşündüğü iki nokta yöntem şekli.. Fakat normalde bu tarz sağ - sol belirlemesi ya da hortum çıkarmak, birleştirmek vs.. gibi şeyler iki nokta yöntemi içinde mutlaka uygulanması gereken şeyler değil. Yani bu okuduğunuz bilgilerle kendinizi sınırlamayın, esnek olunuz. Herkesin kendine uyanı bulması daha doğru olacaktır. redflowersta burda size yeni bi açılımda bulunarak esnekliğinizi geliştiriyor. Bunu böyle kabul edin, yazılanları birebir kopyalayıp yapmaya çalışmayın lütfen. Sevgiler.

nidanem 25-11-2008 03:03 PM

merhabalar. bende iki noktayı burda sizlerden öğrenmeye çalışıyorum. öğrendiğim kadarıyla birkaç deneyimim oldu vallahi şok oldum. en son yaptığımı sizlerle paylaşmak istedim. birini düşündüm bana msj yazsın hatta arasın dedim. düşündüm ve bişeyler oldu unutmuşum farkında bile değildim. akşam 10 demiştim 8,30 da msj geldi rengim falan attı. sonrada iki noktayı hatırladım ve acayip heyecanlandım. bana msj atan kişide, ne oldu anlamadım birden aklıma düştün msj yazmak istedim falan umarım rahatsız etmemişimdir dedi. thumbsanim. böyle işte msj konusunda yaptımda şu iş meselesini hala çözemedim elimi nasıl kullacagımı bilemiyorum dusun . benim bu konuda biraz daha bilgie ihtiyacım var. kitabı alamadım burda yokmuş sad456. sizlerden yardım bekliyorum.

henna 26-11-2008 01:21 AM

Alıntı:

Selamlar,

redflowers'ın vermiş olduğu yöntem sanırım kendisinin başarılı olduğu ve sizinde işinizi kolaylaştıracağını düşündüğü iki nokta yöntem şekli.. Fakat normalde bu tarz sağ - sol belirlemesi ya da hortum çıkarmak, birleştirmek vs.. gibi şeyler iki nokta yöntemi içinde mutlaka uygulanması gereken şeyler değil. Yani bu okuduğunuz bilgilerle kendinizi sınırlamayın, esnek olunuz. Herkesin kendine uyanı bulması daha doğru olacaktır. redflowersta burda size yeni bi açılımda bulunarak esnekliğinizi geliştiriyor. Bunu böyle kabul edin, yazılanları birebir kopyalayıp yapmaya çalışmayın lütfen. Sevgiler.

Henüz kitabı alamadım, o yuzden burada arkadaşların başarılı olduğu deneyimleri merak edip deniyorum.
Kitabı alıp okuduktan sonra tabi ki de kendime uyanı bulacağım, şimdilik burada yazılanlarla sınırlıyım, sizler ne kadar çok deneyimlerinizi paylaşırsanız o kadar da esnek olabilme şansımız olacak (kitabı alıp okuyana kadar).
Teşekkürler...

Baris 27-11-2008 05:38 PM

Arkadaşlar merhaba,

Bülent Altınkaya'nın sitesinde bir yazı gördüm. Ve Kafamda bazı soru işaretleri oluştu. Kuantum Nefesi, Reiki gibi yollarla bir kişiden diğerine aktarılan enerji ile yapılan şifa çalışmalarının ilk durumda işe yaradığını ancak bilinçaltındaki olumsuz kayıtlar silinmediği için aynı olumsuz durumun bir şekilde yine karşımıza çıkacağını söylüyor.
Benim burada kafama takılan iki nokta yöntemi. İki nokta'da doğrudan bir enerji aktarımı yok. Diğer şifa yöntemlerin farklı. Peki Bilinçaltındaki olumsuz kayıtları da temizleyebiliyor mu? 2 nokta ile kalıcı bir şifa mümkün olabilir mi?
Ben iki noktayı annemin kronik bi ayak ağrısı vardı. Onun üzerinde kullandım. Biraz azaldığını söylemişti bana. ama o kadar uğraşmama rahmen tam olarak iyileştiremedim. Ancak kendisi sürekli "iyileşmiyor, ağrıyor, üzerine basamıyorum" gibi telkinler verip duruyordu kendine. Bu belki serbest bırakmayla ilgili ya da belki de iki nokta ile de bilinçaltındaki olumsuz kayıtları silemiyoruz.

Gördüğüm yazıyı aşağıda paylaşıyorum

"ÖNEMLİ NOT: Kişilerin "fiziksel hastalıkları" için şifa seansı yapmamaktayım, zira iyileşmek tamamen kişinin kendi sorumluluğundadır, dışarıdan enerji yardımı alınarak oluşacak fiziksel iyileşmeler, biriktirilen bilinçaltı kayıtlar dönüştürülmediği için yararlı değil aksine zararlıdır, çünkü hastalık durumu düzelse bile, o bilinçaltı kaydın temizlenmemesinden dolayı, ileride başka bir şekilde kişinin karşısına çıkacaktır. Hastalığın iyileşmesi demek, bilinçaltı kaydın temizlendiği anlamına gelmez, bu ÇOK ÖNEMLİ bir detaydır. Dolayısıyla, fiziksel şifa seansı yapmamaktayım fakat iyileşmeniz konusunda sorumluluğun tamamen size ait olduğu Quantum Nefesi gibi yöntemleri öğretmekteyim. Ayrıca şu anda şifa verdiğini ya da şifaya kanal olduğunu, vasıta olduğunu iddia eden farklı enerjilerin inisiyasyonlarını (uyumlamalarını) yapan kişiler, gerçek anlamda bütün içsel manevi beden boyutlarında arınmış olmadıkları için, kendilerindeki hastalıklı/bulanık Qi (Çi, Ki) yi de size aktarmakta ve hatta hatta kendilerinde mevcut bulunan parazit varlıkları da sizin vücudunuza geçirmekte ve aynı zamanda kendileri de sizden almaktadır fakat bunun farkında değillerdir. O yüzden lütfen bu tarz şifa yöntemleri uygulamamı benden istemeyiniz. Seanslarıma katılanlar bilirler ki, uzun bir zamandır katılımcılara ben direk olarak uygulama yapmamaktayım, katılımcılar bizzat kendi sorumluluklarını alarak öğrettiğim şekilde kendilerine uygulama yaparlar. Dolayısıyla biz Reiki ile insanların bilinçaltını temizliyoruz gibi yaklaşımlar doğru değildir ve Mikao Usui ile aynı arınmışlık düzeyinde değilseniz bunu yapamazsınız, sadece yaptığınızı zanneder ve farkında olmadan daha sonraki zamanlar için olumsuz sonuçlara sebep olursunuz. Lütfen bu konuda umursamaz ve baştan savmacı bir tutum takınmadan, yaptığınız çalışmaların ve neticelerin farkında olunuz. Öğrettiğim diğer yöntemler olan PEAT, EFT, Precision, Huna, Sedona gibi tekniklerde ise dışsal bir uyumlanma ve müdahale söz konusu olmadığı için bu gibi bulanıklıkların birbirine aktarılması durumu söz konusu değildir."

shamanic 28-11-2008 01:52 PM

merhabalar bleteria..

bülent bey ile daha önce bir çalışmam olmadı ama kendisini ilgiyle sevgiyle takip ederim..
ondan öğrenmek istediğim şeyler olduğu gibi dışarıdan baktığımda duruşunu tavrını da çok beğenirim..

bu yazının içerisinde de çok önemli mesajlar var.. ancak ucu açık bırakıldığı için bazı hassas yanlış anlaşmalara
neden olabileceği gibi çok detaylı incelendiğinde kendi içinde bile çelişki taşıyabilir..

ben reiki master im bu forumun önceliği bu olmadığı için bunu fazla deklare etmiyorum aranızdan da dört tane reiki öğrencim var..

ancak şifa sistemleri ile ilgilenen aranızdan değerli arkadaşlarımla sohpetlerim olmuştur.. gerek sohpetlerimde gerek reiki 1 ve 2 eğitiminde
ilk öğrettiğim konulardan birisi iyileşmek ve şifa bulmak arasında ki kavramların farklılığı ve detaylarıdır..

eskiden bütün olarak pek çok kadim uygarlık tarafından kullanılmış olan teknikler farklı nedenlerle gizli öğreti haline dönüşmüştür..
bu gizli öğretiler zaman ilerledikçe gizlililiğinden dolayı yazılı aktarılmamış ve pek çok parça halinde dağılmıştır..

reiki nin usui sensei den öncede bir geçmişe sahiptir.. farklı kaynaklarda şamanlar tarafından geliştirilmiş gizli bir yöntem olduğundan,
şaman ın bunu insanlara şifa ve rehberlik sunmanın yanı sıra doğa ile denge kurmalarını öğretmek için de verildiğinden bahsedilir..

reiki de usui sensei tarafından tekrar keşfedilmiş olan bir enerjidir..
usui sensei bu enerjiye reiki dememiştir.. reiki: evrensel.. tinsel ilahi olan anlamına gelen ve o dönemlerde de japonya da
çeşitli şifa sistemleri için kullanılan genel tanımlama adıdır..

usui reiki bu sistemi şöyle tanımlar : "kişisel mükemelliğe ulaşmak için bir yöntem"
şu anda öğretilen reiki nin usui sensei nin ilk öğrettiği reiki ile tarz farklılığı malesef çoktur..

japonyada ki kaynakların da son yıllarda açıklanması ile uluslararası arenada birleştirici bir etki söz konusudur..

farklılıkların büyük bir bölümü bu sistemi dünyaya tanıttıkları için minnettar olduğumuz bay hayashi ve bayan takata tarafından resmileştirilmiştir..
şöyle ki usui sensei bülent bey in de söylediği üzere bizlerden çok yüksek bir arınmışlık düzeyinde olduğu için bu enerji sistemini tekrar keşfedebilmiştir..

hayashi ve takata senseiler fiziksel rahatsızlıkları iyileştirme amaçları ve fiziksel rahatsızlıklarını iyileştikleri için bu sistemin içinde yer almışlardır..
özellikle bayan takata nın yaşamını incelediğimizde pek çok fiziksel ve ruhsal rahatsızlıkları olmasına rağmen reiki ile kendisini uygulayıcıların ve kendi çalışmalarının bütünselliğiyle mükemmel bir şekilde şifalandırmıştır..

peki bu bizlere şimdi pek çok öğretmenin anlattığı kadar gayri resmi çalışmalarla mı mümkün olmuştur yoksa düzenli olarak yaptıkları fiziksel ve sipritüel çalışmalar ile mi mümkün olmuştur..
bu sorunun yanıtları yine ustalarımızın yaşam hikayelerinin içerisinde yer almaktadır...

reiki fiziksel ve sipritüel dünyanın kesişme noktasında yer alır.. elimden geldiğince yollarına ışık olmaya çalıştığım tüm arakadaşlarım her iki dünya da da emin adımlarla ilerlemeleri gerektiğini bilirler..
usui senseğinin "kişisel mükemelliğe ulaşmak için bir yöntem" adı altında bize sunduğu bu harika yol nefes çalışmalarıda dahil olmak üzere şu anda eft sedona gibi öğrendiğiniz bazı yöntemleride yer yer kapsayabilmektedir..

bu yolda ilerlerken öğrendiğim önemli şeylerden birside bir başkasını alçaltarak asla yüce görünülemeyeceğidir..
dolayısıyla her sistem kendi frekansında olanların kişisel tekamülü için ortaya çıkmıştır.. tüm bunlar bütünün değerli parçalarıdır..

gerçek anlamda şifa nın .. enerji .. bilinçaltı v.b çalışmalar yapan herkes tarafından kırılma noktası tedavi edilmeden olamayacağını bilir..
eğer aksini idda ediyorsa temsil ettiği hangi yöntem olursa olsun yanlış kişinin kendine aittir..
kişi henüz ruhsal tekamülünü tamamlayamamış olmasına rağmen eğitici sıfatını almıştır bu onun yönteminin değil kendi sorumluluk anlayışının yanlışıdır...
ona eğitici sıfatını veren kişide aynı yanlışın içindedir ki burada da bu kırılma noktasının iyileştirilmesi gerekir..
göründüğü gibi bir yanlış zincirleme reaksiyona sebep olur..

her şeyin özü enerjidir.. farklı ferkanstaki farklı enerjiler sürekli olarak etrafımızdadır ve bizler farkındalık düzeyimize göre algı limitlerimizi,algıda ki seçiciliğimize görede hayatımıza tezahür eden frekansların tesirinde kalarak yaşarız..

reiki insiyasyonu ile de farklı frekanstaki reiki enerjisine farkındalığımız arttırılır.. bundan sonra kişi reikinin çok önemli 5 prensibiyle birlikte saf bir kanal olabilmek için sevgi yolunda adım adım, hem kendini hem yaşamını tanımaya başlar...
bu tanışma farklı bir bakış açısı getirir.. tüm fiziksel tezahürlerimizin -bunlar hastalıkta olabilir bolluk bereket te olabilir- ilk önce enerjisel olarak oluştuğunu ekilen enerji tohumlarının reailite olarak biçildiğini öğrenir..

kendini tanıma everesinde kırılma noktalarını bir bir keşfetmeye başlar en zor olan bu dönemdir çünkü kişi yaşamının sorumluluğunu alır
yaşananlar için başakalarını suçlamak yerine özeleştirilerini yapar.. şifalanmadaki en büyük adım budur.. kendinin farkında olur..
kendinin farkında olmak pek çoğu için kabul edilemez ve korkutucu olabilir.. insan kendisinden korkar mı demeyin.. evet korkar..
tüm yaşadığı olumsuzlukların sebebi olarak kendini bulduğunda bundan korkar.. reiki ile bu korku yerine sevgiyle kabulleniş ve yeniden yapılanış inşaa edilir..

**"fiziksel şifa seansı yapmamaktayım fakat iyileşmeniz konusunda sorumluluğun tamamen size ait olduğu Quantum Nefesi gibi yöntemleri öğretmekteyim.Seanslarıma katılanlar bilirler ki, uzun bir zamandır katılımcılara ben direk olarak uygulama yapmamaktayım, katılımcılar bizzat kendi sorumluluklarını alarak öğrettiğim şekilde kendilerine uygulama yaparlar."

bülent bey in söylemiş olduğu bu sözler de çok değerlidir çünkü reikinin de özü budur..
üstelik reiki kuantum nefesi gibi yaşamımıza yeni yerleşen değil binlerce yıllık geçmişe ve mükemmel referanslara sahip bir sistemdir..

reiki 1 ile kendine şifa, reiki 2 ile ileri şifacılık teknikleri öğretilir.. bu öğretilen uygulamaların sorumluluğuda kişinin kendine aittir..
rehberin sorumluluğu bu uygulamalar ile yaşamına neler kattığını reel olarak öğrenciye resmetmektir..
reiki sağlık getirir diye anlatıyorsam ben bana baktığınızda sağlıklı bir insan görmelisiniz..
reiki bolluğu bereketi yaşamınıza getirir diyorsam bana baktığınızda yaşamımda bolluk bereket görmelisiniz..

kendi yaşamınızda deneyimleyerek sağlamasını almadığınız bir öğretiyi kuantum nefes çalışmasıda olsa reiki de olsa eft sedona da olsa bir başkasına asla doğru bir şekilde öğretemezsiniz.. nedeni öğrettiğiniz kişiye karşı dürüst değilsinizdir.. temeli dürüstlük olmayan bir olguda dünyanın en mükemmel yöntemide olsa er geç elinizde patlar..

shamanic 28-11-2008 01:53 PM

aynı şekilde deneyimlemediğiniz başka bir sistemide kötüleyemezsiniz .. henüz uygulamalı eğitimi bana nasip olmayan tekrar bağlantı yöntemi için ben evet doğrudur ya da hayır yanlıştır gibi bir yorum yaparsam bu benim dar görüşlülüğümü, kendime kanıtlamaktan ve benim fikrime değer veren insanların kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramaz.. ve bilinçaltımıza temizlenmesi gereken bir kayıt eklerken bunun karmasal etkisinide zamanla görürüz..

**"Ayrıca şu anda şifa verdiğini ya da şifaya kanal olduğunu, vasıta olduğunu iddia eden farklı enerjilerin inisiyasyonlarını (uyumlamalarını) yapan kişiler, gerçek anlamda bütün içsel manevi beden boyutlarında arınmış olmadıkları için, kendilerindeki hastalıklı/bulanık Qi (Çi, Ki) yi de size aktarmakta ve hatta hatta kendilerinde mevcut bulunan parazit varlıkları da sizin vücudunuza geçirmekte ve aynı zamanda kendileri de sizden almaktadır fakat bunun farkında değillerdir. "

bana bunu söyleyen kişiye ben şunu sorabilirim... peki siz hangi arınmışlık düzeyindesiniz ki uygulayıcısı olmadığınız bir konuyu bu kadar kolay eleştirebilecek rahatlığı sergiliyorsunuz.. en büyük yanılgı başkalarından çok ileride olduğunu sanmakla başlar..

bu güne kadar şahsen benden insiye olmuş her arkadaşım yaşamlarında sağlığı sıhatı bereketi öğrettiğim uygulamaları içselleştirdikleri takdirdikte istedikleri kadar gerçekleştirdiler..
bir sistemi eleştirmek yerine yanılsıma içerisinde olan temsilcilerini eleştirerek ortak bilincin hayrına hareket etmek daha doğrudur diye düşünüyorum..

bunca yıldır işin içerisindeyim bu kadar tırım tırım kaçılan öcü diye korkulan varlıklarla falanda karşılaşmadım..
karşılaştığım tek varlıklar bana kendini hissettirme nezaketini gösteren meleklerdir..
hangi aklı evvelin kendi korkularını bu kadar güzel bir sistemin içine dahil ettiğinede bağışlayın ama anlam veremeyeceğim..

reiki kutsal olanın bize ulaşmasıdır.. bu kadar kutsal ve saf iyi bir enerjiye kanalllık yapmaktan daima gurur duydum..
ne kendim ne öğrencilerim adına hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım.. daima yolumu aydınlatan bana göre meleklerle bizlere ulaşan harika bir sistemdir..

bunu bu şekilde dile dolayanlarda da gördüğüm kendilerine saygıları yoktur ki öğrettikleri sisteme saygı duysunlar..
bu da reikinin değil kişilerin kendi suçudur..

nükleer enerjiyi tıp alanında kullanıp iyileşmede sağlayabilirsiniz bomba yapıp dünyayı da mahvedebilirsiniz..
bu kişinin hangi amaca hizmet etmek istediği ile belirlenen durumdur..

takdir edersiniz ki binlerce yıllık geçmişi olan böylesine güzel bir enerji yer yer yanlış insalarında eline geçerek kendi çıkarlarına bu güzel ismi alet etmelerinden dolayı reikiyiyle asla bağdaşmayacak yanlış olayların içerisine çekmişlerdir..

***"Reiki ile insanların bilinçaltını temizliyoruz gibi yaklaşımlar doğru değildir"

evet bu doğru değildir.. reiki ile kişiye kendine şifa yapma yöntemleri öğretilir.. reiki ile ileri şifacılık tekniklerinde blokajların tespiti ve tespit edilen blokajların şifalandırılması öğretilir.. öğretmen öğrencisine bildiği uyguladığı yöntemleri anlatarak kendi yaşam
hikayesini sahiplenerek bilinçaltının gücünden faydalanmayı öğretir.. öğrencinin ihtiyacı olduğu yere kadar onun yolunda yanında yer alır.. çalışmalarına destek verir.. ana çalışmayı öğrenci yapar.. öğretmen kontrol ederek gelişimin seyrine göre hatalı alanlarını tespit eder.. kimse sizin adınıza sizin yaşamınıza müdahale edemez.. başlık ne olursa olsun öğrendiklerinizi yaşamınıza uygulamazsanız bir arpa boyu yol katedemezsiniz.. pratiğe dönüşmemiş bilgi öğrenilmiş sayılmaz..

senin yerine ben senin yaşamını düzeltirim diyen alanı ne olursa olsun koca bir yalan söylüyordur..
mutlaka bu değişimde kendi adınıza yapmanız gerekenler vardır..

reiki evrensel kaynaktan gelir kendi bio enerjimizle şifa çalışması yapmadığımız için..
şifa verene de alanada karşılıklı herhangi bir bulaşım asla söz konusu değildir..

iki nokta ise reiki den çok farklı bir çalışma tekniğidir..

bu tekniği kendi içinde değerlendirerek yorum yapmak gerekir..
sayfalar dolusu yorumumuz olduğu içinde benzer şeyleri yineleyerek sözü uzatıp sizleri sıkmak istemiyorum..

sevgiler..

Baris 28-11-2008 04:05 PM

Cevap İçin çok teşekkürler..

Quanta 28-11-2008 09:13 PM

Merhabalar,

Ben her türlü kişisel gelişim, şifa çalışmaları, aydınlanma... öncesinde "sevgi" çalışması yapılması gerektiğini düşünüyorum. Sevgi herşeyin özündedir. Evren sevgiden oluşur. Sevgi aktiftir, iyileştirici, güzelleştiricidir. Özünde sevgi olmadan kişinin güçlenmesi doğru değildir. Zaten sevgiyle yapılan her eylem mucizelere vesile olur. Allah evreni sevgiyle yaratmadı mı? Herşeyde ve herkeste sevgiyi hissedip yaşadığında, kendinin sevgiden oluştuğunu anladığında herşey mümkündür. Ben de bu nedenle ilk olarak bu konuyla kişisel gelişimime başlamaya karar verdim. Tabi ki özel telkin yardımıyla... Yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Teşekkürler

Saygılar

melinaa 30-11-2008 05:42 PM

Herkese selamlar ..Matrix e hukmedin kitabıyla ilgili yazılarınları nerdeyse ezberlemistim..Herkesın hakkında soledıklerını okumus ve hatta kendımce dort bes kez uygulamalar yapmıstım.Daha sonra kitabı aldım ama kendimde basaramayacagıma dair bir guvensızlık vardı.Bir turlu yapamayacagımı basaramayacagımı dusunmustum.Ve bu sabah hıc uyumadan cok buyuk bir hırsla tum kitabı bitirdim.Forumda yazılanlardan aşina oldugum için hıc yabancılık cekmedim ve rahatca anlayabildim.Cunku burda herseyı cok guzel ve cok acık bir bicimde anlatmıstınız :) Cok istedigim birsey vardi ve onla ilgili ise gitmeden bir uygulama yapıp evden cıktım..O kadar uykusuzdum ki yaptıgımı bile tamamen unutmusum ..Saat iki gibi telefonum caldı ve istedigim sey gerceklesti.Once ruya goruyorum sandım :) Ama cok istedigimm ve cok inandigim birsey..Noktaların cok onemli oldugunu dusunmuyorum suan..Yanlıs noktalar bile secmis olabılırım ..Belkı hala defalarca okumam gereken duzeltmem gereken yerler vardır emınım amaa cok isterseniz cok guvenirseniz cok buyuk bir sevgi duyarsanız icinizde oluyor ve sanırım bu uygulamalar istediginizin cok kısa surede gerceklesmesını saglıyor ..Hersey icin cok tsk lerrrrr :)))

stormguard 30-11-2008 06:45 PM

Selam melina,

İstediğin şeyin gerçekleşmiş olmasına çok sevindim. Başarındaki en önemli faktörün, yöntemi uyguladıktan sonra tamamen unutmak olduğunu söyleyebilirim :) kitabı aynı gün içinde tekrar bitirmende zaten azmini gösteriyor.. herşeyi doğru yapmışsın bence.. Tebrikler.

Not: forum değişmiş.. nickim bundan sonra storm olarak değil, sanırım stormguard olarak gözükecek.. kim bu adam demeyin :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM.