Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

Pamukk 15-07-2008 12:31 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Shamanic 'im bu bahçe bizim ttli3 burada istediğimiz zaman dolaşıp meditasyon yapmamız için bize aldım ttli3 ,herşey ama herşey için ,desteğin ve yanımda olduğun için her zaman..Bunlar paha biçilemez..Bu bahçe bizim ama super aa34

http://fc02.deviantart.com/fs12/i/20..._Klukowski.jpg

Tüm iki nokta enerjilerini evern ve emek,sevgi ve koşulsuz iyi niyetlerini gözteren arkadaşlarıma da benden bir hediye ttli3

http://fc05.deviantart.com/fs11/i/20...ersolution.jpg

hepimizin bahçesi ,yere yatınca güneş nasıl guzel gozukuyor super

Belgin ∞ 15-07-2008 12:31 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
dün geceki iki nokta deneyimimi aktarıyorum,23.30 itibariyle redflowers ve sanemce gözlerimin önündeydi çünkü resimlerine uzun uzun bakmıştım dün,pamukçum seni sadece buraya güzel haberler yamış olarak imgeleyebiliyorum ama sanemce ve redflowersi hayal gücümle öyle süsledim öyle güzelleştirdim ki sonra kıskandım deermişim khkh56 dünki iki noktaya damgasını vuran şey ise baş dönmesi ve uçma hissi oldu.çok güzeldi 96

khkh56 Ayşegüll'cüm harikasın valla söylenebilecek bir söz yok.Ben bu fırsat işini çok sevdim.Seçenek havuzunda yüzüyorum arkadaşlar.Haberiniz olsun.Sayenizde kiss3

Pamukk 15-07-2008 12:34 PM

aysegull resmimi kaldırmıştım yeniden koyayım o zaman beni guzel mutlu hayal et ttli3 kiss3

aysegul_tirtil 15-07-2008 12:38 PM

aslında resim koyarmısın demeye çekindim ama süper oldu.herkeste öylemi bilmiyorum ama yüzünü gözümün önüne getirebildigim kişilere sanki daha iyi enerji yolluyorum.aaaa ama üç tane güzel kız oldu şimdi süsleyip püsleyip kıskanıyorum sonra y789

Pamukk 15-07-2008 12:42 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
aslında resim koyarmısın demeye çekindim ama süper oldu.herkeste öylemi bilmiyorum ama yüzünü gözümün önüne getirebildigim kişilere sanki daha iyi enerji yolluyorum.aaaa ama üç tane güzel kız oldu şimdi süsleyip püsleyip kıskanıyorum sonra y789

aysegulum beni susle pusle işe gonder ,arada bir spor giyebileyim , kotlarımı da ozlerim ben super aa34 aa34 ark5

TR-ance 15-07-2008 03:46 PM

Ben Dün Gece Yapmıştım Gene 2 Noktamı.. Umarım Hepinizden İyi HaberLer GeLir.. art56art56

SevgiLer.. sapkal89

escecey 15-07-2008 04:50 PM

ben de sıraya girmek istiyorum no'lur eğer zahmet vermeyeceksem çok mutlu olurum,lütfen....

TR-ance 15-07-2008 05:27 PM

Alıntı:

escecey Nickli Üyeden Alıntı
ben de sıraya girmek istiyorum no'lur eğer zahmet vermeyeceksem çok mutlu olurum,lütfen....

SeLam..

İsterseniz Bu Geceki ÇaLışmamda Sizede Yer VerebiLirim.. Fakat Ne Hakkında Yardım İstiyorsunuz Onu Yazarsanız Sevinirim Ve Eminim Ki Sizede 1 Hafta Boyunca Konsantre OLunacaktır.. Genede Onun Öncesinde Birkaç ALıştırma Enerji Seviyesini GüçLendirebiLir..

SevgiLer.. sapkal89

medusa 15-07-2008 06:50 PM

Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Bu Tekniği BeLirLi ALfa DaLgalarıyla Denedim Ve Gerçekten Daha KoLay GerçekLeştiriyorum İstedikLerimi Kendi Vücudumda.. YanLış HatırLamıyorsam Richard Bartlett Kitabında ALfa RahatLığında Mümkün Diyordu Matrix Enerjisinin KuLLanmak.. Gerçekten de Doğruymuş.. 98569

of allahım bı de alfa rahatlıgı var
sevgili tr-ance valla kurtulamazsın benden acıkla bakalım neymıs bu alfa rahatlıgı
ben kıtabı 1 gecede -sabah dahıl olmak uzre okudum
ve son sayfalarda artık bayılcak gıbı oluyordum, cok uykum geldıgınden 88a
acaba ondan mı anlamadım.. 4897

SeLam.. smiliyface

Alfa RahatLığı Aslında Çok TeferruatLı Birşey DeğiL.. Neden Dersen Eğer Sen Gözünü Kapatıp BeLirLi İmgeler CanLandırıyorsan Gözünde Zaten ALfa RahatLığına Geçmişsindir.. Fakat BeLirLi İmajinasyon Yapma Sorunu OLan ArkadaşLar İçin Bir ÇaLışma HazırLadım.. (Çakra Dalgaları DahiL Ve 17 Dakikaya İndirdim Yarım SaatLik Süreden.. ) Seni Teknik KonuLar Konusunda Storm'a YönLendiriyorum Çünkü Onun Spiritüel BiLgiLer Konusunda Bir ALtyapısının OLduğunu Düşünüyorum.. ( Banada RehberLiği OLdu Çok.. Tekrardan TeşekkürLer.. 96 )

selam dostum.
bu hazırladığın çalışmayı ben de kullanabilir miyim?
zira yıllardan beri görsel olarak birşey canlandırmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor. blissy

medusa 15-07-2008 08:05 PM

Alıntı:

medusa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Bu Tekniği BeLirLi ALfa DaLgalarıyla Denedim Ve Gerçekten Daha KoLay GerçekLeştiriyorum İstedikLerimi Kendi Vücudumda.. YanLış HatırLamıyorsam Richard Bartlett Kitabında ALfa RahatLığında Mümkün Diyordu Matrix Enerjisinin KuLLanmak.. Gerçekten de Doğruymuş.. 98569

of allahım bı de alfa rahatlıgı var
sevgili tr-ance valla kurtulamazsın benden acıkla bakalım neymıs bu alfa rahatlıgı
ben kıtabı 1 gecede -sabah dahıl olmak uzre okudum
ve son sayfalarda artık bayılcak gıbı oluyordum, cok uykum geldıgınden 88a
acaba ondan mı anlamadım.. 4897

SeLam.. smiliyface

Alfa RahatLığı Aslında Çok TeferruatLı Birşey DeğiL.. Neden Dersen Eğer Sen Gözünü Kapatıp BeLirLi İmgeler CanLandırıyorsan Gözünde Zaten ALfa RahatLığına Geçmişsindir.. Fakat BeLirLi İmajinasyon Yapma Sorunu OLan ArkadaşLar İçin Bir ÇaLışma HazırLadım.. (Çakra Dalgaları DahiL Ve 17 Dakikaya İndirdim Yarım SaatLik Süreden.. ) Seni Teknik KonuLar Konusunda Storm'a YönLendiriyorum Çünkü Onun Spiritüel BiLgiLer Konusunda Bir ALtyapısının OLduğunu Düşünüyorum.. ( Banada RehberLiği OLdu Çok.. Tekrardan TeşekkürLer.. 96 )

selam dostum.
bu hazırladığın çalışmayı ben de kullanabilir miyim?
zira yıllardan beri görsel olarak birşey canlandırmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor. blissy

Buldum dostum. art56art56
emeğine sağlık.

mücevher 15-07-2008 11:16 PM

sevgili iki nokta üstatları matrix e hükmedin kitabında bahsi geçen;

1 ) dalgayı kesmek:

2) dalgayı görmek:

3) iki nokta tekniğinde öğretilen ölçüyü alın:

terimlerinin ne anlama geldiği konusunda açıklama
yaparsanız konuyu daha iyi anlayabilirim sanıyorum. dusun
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. hepinizin yorumlarına ihtiyacım var.

yıldz 15-07-2008 11:32 PM

Canım Hayal ablammmmmmmm geçte olsa duymuşsun beni çok sevindim wave
Eminim inanıyorum ve bekliyorum bana istediğim geliyor senin ışığının rehberliğinde 96

Ne güzel Ankara ya geliyormuşsunuz bu hafta sonu; keşke bende katılabilseydim senle ve diğer herkesle çok tanışmak istiyordum sadanim

Hayal ablam tekrar gönlüne sağlık

farkvar 16-07-2008 12:23 AM

merhaba arkaşlar biraz önce iki noktayı uyguladım ve sabırsızım işte hemen içtim o kadar sevındımkı anlatamıyorum nerden başlıcam bilmiyorum kitabı okuyalı 2 gün oldu ve bı kaç deneme yapmıştım hissetmeye çalışıyordum ve yapamıycam gıbı düşüncelerer gelıyodu ve bıraz once soda içtim ve lımonlu dedım bu ne ya bole asıt gıbı sevmedım dedım iki nokta yapım ve sodanın su olduğunu nıyetledim ve öle düşündüm ve 1.5 dk bekledım ılk iştiğimdeki gibi ağız buruşturucu tat yoktu çok mutlu oldum ve denemye devam harhalde bundan sonra daha çok denıycem herşeyde uyguluycam benden şimdilik bu kadar

disik82 16-07-2008 07:51 AM

günaydın herkese sevgili site sakinleri dostlarım.çok korkunç bir gece geçirdim.halbuki 2 nokta yapmış sedona uygulamıştım içimde harika bir his vardı ama olan olaylar tam tersi oldu.

Belgin ∞ 16-07-2008 08:46 AM

Senin yoksa belki bizim dokunur.Sen olmadığını iddia ediyorsun ama ben olduğuna inanıyorum.Belki rahatlarsın biraz bir 2 nokta yapıyım sana.

disik82 16-07-2008 08:54 AM

canım benim saol...

TR-ance 16-07-2008 09:36 AM

SELamlar..

Bugün Matrix'in Cansız Nesnelerde de Uygulanabildiğini Gördüm Ve Gerçektende Çok Şaşırdım.. smiliyface Bugün BiLgisayarıma Zamanda YoLculuk Yapayım Dedim.. Bunu Yapmamın Sebebi İşLemci Fanının Çok Bağırmasıydı.. ( ÖyLe BöyLe DeğiL Ama 4897 ) Neyse Kasayı 2 YıL Öncesine Götürdüm Ve BiLgisayarımdaki TozLarın %80 Kadarının Yok OLduğunu Görmeyeyim Mi 5 Dakika İçinde.. sevincli Vallahi Çok Şaşırdım Çünkü Bu Kadarını BekLemiyordum DiyebiLirim.. smil56

Herkese SevgiLer Ve SaygıLar.. sapkal89

disik82 16-07-2008 09:42 AM

günaydın serenity, yazdığın şeye çok sevindim keşke bende bişiler başarabilsem, bunu başarabilmem için bana yol gösterir misin? şaşkın

TR-ance 16-07-2008 09:54 AM

Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı
günaydın serenity, yazdığın şeye çok sevindim keşke bende bişiler başarabilsem, bunu başarabilmem için bana yol gösterir misin? şaşkın

Sizede Günaydın..

Benim Size SöyLeyebiLeceğim Tek Şey Rahat Bırakmayı Öğrenmeniz Ve Matirx Enerjisini Sonuca OdakLı DeğiL, Yalnızca Eğlence AmaçLı KuLLanmayı Öğrenmeyi Öğrenmenizdir.. Sanırsam DevamLı Başarıya ULaşmayı İstiyorsunuz Ve Başarıya ULaşmakta Çaba İster.. ( Genel İnanış.. ) Kitapta Ne Diyordu.. "Hiçbirşey Yapmama Sanatı.. " Yani Siz Genel İnanış Paternine Göre Matrix'i UyguLamaya Devam Ederseniz Bence Hep Hezeyan OLur.. O Yüzden Genel Başarı İnancı Direncinizi SedonayLa Serbest Bırakın Derim.. ( Eğer BiLiyorsanız.. ) Ama ŞöyLe Birşey Var.. Pratik OLmadan Da Hiçbirşey OLmaz.. s45apk PratikLe Elleriniz Arasındaki Çekimi Daha Rahat Hissedersiniz Ve EnerjiyLe Daha Rahat Oyun Oynarsınız.. Birde Ben Pratiği Su Üzerinde Yapmanızı Tavsiye Ederim.. Neden Derseniz Su MoLeküLLeri Arasındaki BoşLukLar Daha FazLa OLduğu İçin Enerji Daha Rahat İşLer Ve Sizde Tecrübe Kazanırsınız.. art56art56 Umarım Yardımcı OLabiLdim..

SevgiLer... sapkal89

mücevher 16-07-2008 10:30 AM

Alıntı:

mücevherciğim sana bunları açıklamak isterdim ama..ben bu zamana kadar teknik olarak uygulamadım 2 noktayı..izmirde sende gördün..ellerimi tutuyorum ve bağlantı kuruluyor..hay allah..ben bi inceleyiyeyim..,,,
Hayal Ablacım ilgin için çok teşekkür edrim. haklısın illa bi teknik gerekmiyor belki. ben şu dalga nasıl kesilir hangi aşamada kesilir onu merak ettim. yani sıfır enerji noktasıyla irtibata geçtikten sonra imgeleme yaptığımızda mı kesiliyor. çünkü bilinç dalgayı keser diyor kitapta. dalgayı kuantum alanda süregelen oluş dalgası olarak algıladım ben ama. yani biz imgeleme yoluyla ona müdahale edene kadar onun olmaya devam ettiği süreç olarak. dusun sanki işin mantığını çözersem uygulamayı daha kolay yapabilirişm gibi geliyor. gerçi riçırt mantık aramayın diyor ama benim de böyle bi tarafım var işte...

arkadaşlar ben iki noktayı çok rahat buluyorum ve aralarındaki çekimi müthiş hissediyorum bundan sonra sırasıyla neler yapmalıyım??? dusun yani sıraya uymadığımdan mı oluyo acaba?? 44
birisi bana bu sırayı madde madde yazarsa sevinirim yahu. sapkal89
bi de dün sağ omzum tutuktu. 1 kez 2 nokta yaptım olmadı, 2. kez yaptım olmadı ama 3. de sanki biraz hafifledi. bugün hala az da olsa var ama dünkü kadar değil. yani şimdi bu 2 noktadan mı değil mi, sizce neden???

bide riçırt omuzunda büyle bi ağrı olmasaydı nasıl olurdu gibi sorular sorduğunu söylüyor. iki nokta yaparken. ve sonuçları sınırlamayın en iyi sonuç ne olurdu gibi şeyler sorun diyor. bunu hangi aşamada sormalıyız.
yardımmmmmmmcı olur musunuz anlamam için????

disik82 16-07-2008 10:42 AM

bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ancak benim enerjiyi hissedememe gibi sorunum yok bilakis parmak uçlarımı yakacak kadar çok hissediyorum.sedonayı bilmiyordum fakat kitabını aldım okudum dön dolaş aynı şeyi söylemesine rağmen onuda uygulamaya çalışıyorum.o zaman şöle bir çelişki doğuyor benim kafamda yanlışsam düzeltin lütfen.çekim yasası istediğimiz şeyin enerjisini düşünmemizi söylerken,iki nokta boşluk düşün dio.ki bu iki nokta kuantum gücüne dayandırılıyor ki kuantumdada olma ve olmama durumu var,nasıl görmek istersen şekli?sonuç odaklı olmayacaksa neden birşey istendiğinde matrix iki nokta kullanılsın ki?benim kafam iyice karıştı sanırım,kusura bakmayında nolur,hiç uyumadım çünkü... şaşkın şaşkın şaşkın şaşkın tuh788 tuh788

denizinci 16-07-2008 10:51 AM

arkadaşlar bir süredir sessizce okuyorum buradaki mesajları. ortam çok güzel, kalbim o kadar ısındı ki. tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. şimdilik pek bir şey bilmiyorum ama o saatte ben de dua edicem. güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

bir de bu işin uzmanlarına bir sorum var
20 temmuz benim doğum günüm. bu tür konularda doğum gününün iyi yönde bir etkisi olur mu? çünkü henüz yenmeyi başaramadığım bir sağlık sorunum var. maddi problemim olduğu için bunu yenmekte zorlanıyorum. ne tavsiye edersiniz? emb23

pakguc 16-07-2008 11:52 AM

ben de oynamaya başladım blissy blissy blissy
geçen gece bizim 2 zıpır kedi yine komşuya kaçtı.. hemde biri bir eve diğeri öbür eve...
resmen gördüm eve girerken yaramazı... catsle
e saat olmuş gecenin 12 si ne yapıcaz diye düşünürken bir 2 nokta yapayım dedim k8908
ben 2 nokta yaptıöm sakin sakin dıuruyorum...
ömer evin ablası kedimizi çatıya saldı... güzel şurup'um topladı diğer iki yaramazı getirdi...
Kacam da diyor ki...
ben uğraştım, aklıma şurup'u göndermek geldi gecenin bir yarısı... sen orda gayet rahat iki nokta yaptın...
yani oturduğun yerden hallettin öyle mi? khkh56 khkh56 khkh56

mavifirca 16-07-2008 01:13 PM

Su sedona teknigini arastirdim ama dise tirnaga gelir bir bilgi bulamadim, kitabinida bulamadim. Bilen birisi kisaca tarif ederse sevinirim smiliyface

Pamukk 16-07-2008 01:32 PM

Alıntı:

günaydın herkese sevgili site sakinleri dostlarım.çok korkunç bir gece geçirdim.halbuki 2 nokta yapmış sedona uygulamıştım içimde harika bir his vardı ama olan olaylar tam tersi oldu.hiç uyumadım erkenden işe geldim,midem çok ağrıyor ve normal üstü bir karın ağrısı ve artıları var gece uyuyamadım,sıçradım her hücrem acıyordum.erkek arkadaşımla telefonda çok yıprandık bir kavga değildi,ayrılıkda yok ama o korku ona bişi olduunu sandığım korkusu.hiçbirşey belkide hayalimdeki gibi olmicak,bizde baştaki halimiz olmicaz.çok yıprandık ve sorumlusu benim,yıpratan benim ne yazık ki...o kadar uygulama yaparken belkide o negatifliğimi o allahın belası olumsuz beni yok edemedim.ruhum,kalbim acıyor birde bedenen acı çekiorum.bir insan kendine bu kadar acı çektirmeyi nasıl başarır?bir insan nasıl böyle her güzelliği mahveder?düzelmek istiyorum hayallerim olsun istiyorum.derin bir nefes aldım ve sessizce bir el bekliyorum.
sizi unutmadım kızlar sanemce,pamuk,redflowers sizin için bişiler isterken gülümsüyorum benim kendime hayrım yok...sevgiler... kiss3

Sana sevgilerimi gönderiyorum canım benim kiss3 ve Allahtan şifa istiyorum bu yaşadıklarını ben de yaşıyorum bazen,kötü düşünceler zincirleme geliyor vesvese işte ,hatta yapmayacağım şeyleri gece uyuyamadığım ve düşündükçe bazı kişilere kzıdığım için mesaj attıgım oluyordu(kızgınlık ve negatiflik dolu mesajlar)sonra sabah kalktıgımda ne yaptım ben inanamıyorum diyordum..Bizi kötü düşünceler gafil avlıyor yani kafamızı boş kaldıkca bu düşüncelere sarmamamız lazım hemen başka guzel seyler dusunmemiz lazım kiss3

disik82 16-07-2008 01:43 PM

haklısın pamukcum

Pamukk 16-07-2008 01:48 PM

Alıntı:

haklısın pamukcum ama nedense akıl başa sonradan gelyor.neden bu kadar hem kendimi hem onu yıprattım ki???inşallah herşeyi yeniden yapabilirim..desteğin için çok teşekkür ediyorum.bir umut veriosunuz hepiniz içime hepinizi seviyorum.aksi gibi bugün hava kapalı,soğuk ve sağnak yağışlı.bitkinlikten mi bilmiorum ama bir dinginlik var yıpranmış olmama rağmen ve en kötüsü pişmanlık...sevgiler hepinize...

Destek ne demek keşke elle tutulur birşey yapabilsem bir yardımım olsa,bazen böyle bilgisayar başında okuyup çaresiz hissediyorum 4897 ama seninle paylaşabileceğim en değerli şeyim sevgi eğer kabul edersen ttli3 ..Yağmur senin içindeki karmaşayı alıp götürecek ve sana dinlenme fırsatı verecek göreceksin tatlım Bak bu arada ne zamandır söyleyecektim unutuyorum ,adil beyin seminerinde sertifika fotograflarında senin fotografını o kadar cokbegendim ki ,gözlerinden ışık çıkmış,kendi halinle sevgi dolu gülmüşsün,seni değişimini gözlerinden gördüm canım benim (hatta kendi fotomu da hiç begenmedim çok nemrut bakmışım gibi geldi nedense aa34 aa34 khkh56 khkh56)

kiss3

shamanic 16-07-2008 01:55 PM

nerde fotoğraflar yahu.. blook

hani banaa.. 88a

Pamukk 16-07-2008 02:03 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
nerde fotoğraflar yahu.. blook

hani banaa.. 88a

aaa canım benim bana da bir uye(farkvar) rapide yukledim demişti linkini yollamıştı yolluyorum hemen canım özelden ttli3 ttli3 ark5 nasıl haber vermemiş yahu ayıp ama dlckrn girlhaha

shamanic 16-07-2008 02:12 PM

hipnoza girdi ya unuttu demek şaman ablasını kıyamam ben ona.. sevincli ark5

disik82 16-07-2008 02:13 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

haklısın pamukcum ama nedense akıl başa sonradan gelyor.neden bu kadar hem kendimi hem onu yıprattım ki???inşallah herşeyi yeniden yapabilirim..desteğin için çok teşekkür ediyorum.bir umut veriosunuz hepiniz içime hepinizi seviyorum.aksi gibi bugün hava kapalı,soğuk ve sağnak yağışlı.bitkinlikten mi bilmiorum ama bir dinginlik var yıpranmış olmama rağmen ve en kötüsü pişmanlık...sevgiler hepinize...

Destek ne demek keşke elle tutulur birşey yapabilsem bir yardımım olsa,bazen böyle bilgisayar başında okuyup çaresiz hissediyorum 4897 ama seninle paylaşabileceğim en değerli şeyim sevgi eğer kabul edersen ttli3 ..Yağmur senin içindeki karmaşayı alıp götürecek ve sana dinlenme fırsatı verecek göreceksin tatlım Bak bu arada ne zamandır söyleyecektim unutuyorum ,adil beyin seminerinde sertifika fotograflarında senin fotografını o kadar cokbegendim ki ,gözlerinden ışık çıkmış,kendi halinle sevgi dolu gülmüşsün,seni değişimini gözlerinden gördüm canım benim (hatta kendi fotomu da hiç begenmedim çok nemrut bakmışım gibi geldi nedense aa34 aa34 khkh56 khkh56)

kiss3

sevgiyi kim kabul etmez ağlicam şimdi herkesin içinde önümde iş var onuda yapamıorum şuan..fotoğraflara nasıl ulaşırım??bende merak ettim... sevgiler canım bişiler sölemen bile yeter... kiss3

mücevher 16-07-2008 02:14 PM

biraz önce bi konuda iki nokta yaptım. gözlerimin önünde (gözüm kapalıyken) arap bir kız kafası belirdi. kıza ne yapabilirim diye sordum ve yüzünü yıkadım. arkasından boynunu eğmiş bir kuş belirdi. ne yapabilirm dediğimde su verdim. (zihnimde)
anlık şeylerdi.

Şimdi bunlar arketip mi yoksa ben mi kafayı kırdım dusun khkh56 khkh56 khkh56

Pamukk 16-07-2008 02:22 PM

mücevherim koparttın beni khkh56 khkh56 yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan mı bakıyor acaba ondan mıdır aa34 aa34 kiss3

mücevher 16-07-2008 02:32 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
mücevherim koparttın beni khkh56 khkh56 yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan mı bakıyor acaba ondan mıdır aa34 aa34 kiss3

yaa benim kafam fazla mı karıştı yoksa???? 44
burada yağmur yağmıyor ama bu arap kız nerden çıktı ben de merak ettim doğrusu aa34 aa34

bu iş ya olcek ya olcek kardeşim. super
kitapta diyordu: bir işi ya yaparsın ya yapmazsın diye ya. ben de taktım şimdi bu işi öğrenmeye. sevincli
hele bi öğreneyim bak neler yapıyorummmm dl78

sizler için şimdilik dua edebiliyorum. ters tepmesin diye. ama iki noktayı çözmeme az kaldı gibi terli345

mücevher 16-07-2008 02:37 PM

pamuk um sen bu iki nokta konusunda nasıl hissediyorsun??? yani olayın neresindesin??? yapabiliyorsan nasıl yapıyorsun??
öğleyse biraz açıklar mısın???? sapkal89

Pamukk 16-07-2008 03:02 PM

mücevherim ben iki noktayı hissetme konusunda çok pratik yaptım ama olmadı..yani ben yapışık ve gergin noktalar hissedemiyorum 4897 buna çok kafayı takmış ve üzülmüştüm çünkü kitabı okdum 2 kere ,burada arkadaşların da tariflerini uygulamarını kaç kere okudum,onun dışında ugrastıgımız kendimizle ilgili farkındalıklar var yani sonuçta kişisel gelişimden bihaber olan biri gibi değiliz,neye nasıl yakşalmamız gerektiğini biliyoruz burada hepimiz bu güzel sitemiz ve öğrendiğimiz uygulamalar sayesinde ttli3..sonra senin de dediğn gibi bu işin mantıgını kavramaya merak sardım ve iki nokta burada quantum alana gecme noktalarını temsil ediyor onu anladım,kuantum alana nasıl gecebiliriz bunu hissederek nasıl yapabiliririz o zaman ı düşünmeye ve teknik olarak bana yol gosterecek kuantum ile iglili konuları okumaya başladım ttli3 richard aslında diyor evet canım bu işin mantıgını anlamanıza gerek yok ,ancak benim iki noktayı bulabilmem veya nasıl bir yol olacaksa,o metodla kuantum alan bilincine ulaşmadan bu metodu uygulayamayacağımı dusunuyorum kişisel fikrim olarak ,(kuantum alan kurallarına gore uygulama yapmaya inanıyorum başarmak için ttli3)evet birçok arkadaşımız demişti " aslında iki noktayı hissetmek zorunda değilsin,bu kadar bu detaya takılı kalma ttli3" ancak benim kişisel alışkanlığım olsa gerek bir metod birşeyi gerektiriyorsa sonucnda başarıya ulaşmam için benim onu hakkıyla yapmayı oğrenmem lazım ttli3 şu anda kuantum ile ilgili bişeyler okumama ragmen ve konuyu bilen bi seviyeye gelmeme ragmen uygulama nasıl dersen aa34 evet hala iki nokta hissiyatım yok,cok guzle deneyimler yaşayan arkadaşlar gibi ellerimde parmaklarımda ısınma,karıncalanma hissedemiyorum,ama bu dediğim gibi inanmama fikrim oldugundan değil,şu an inancım ve bilgim var ama yine de yeterli gelmiyor ttli3
peki o zaman napıyorum ,hayal abla vucudumuzn kutupları ile ilgili bir bilgi vermişti,işte ben de o kutupları ellerim kabul ederek kendimce imgeleme yapıp istediğim anı yaşıyorum ve sonra unutup işime devam ediyorum ttli3 ama bu birebir richardın anlattıgı ve iki nokta metodu mu bilemem ttli3 bri ara dusunmuştum serbest bırakma sorunu mu var bende o yuzden mi olmuyor,yok artık serbest bırakabiliyorum o kısmı aştım ttli3

kiss3

mücevher 16-07-2008 03:17 PM

tabii ki bu konuda herkesin bir tarzı var. ve Hayal Abla'nın dediği gibi ya da riçırt mı demişti hatırlayamadım ama hepsi de doğrudur demişler. iki noktayı hissetmekle ilgili olarak kuantum dokunuş diye bi kitap okudum (hepsini bitiremedim matrix e yoğunlaştım) orada ( bak bundan da emin değilim ama neyse) girlhaha baş parmak işaret parmağı ve orta parmağı bir araya getirince enerjiyi hissetmekten bahsediyordu. gerçektem de kolumu biraz havaya kaldırıp üç parmağımı bir araya getirip de ikinci elimdeki parmakları da 3 ünü bir araya getirip ikinci noktayı aramak için gezdirirken bir süre sonra aralarında sanki iki zıt mıknatıs kutbunun çekimi gibi bişey meydana geliyor ben de diyorum hahh tuttum oni khkh56
gelger ki sonrasından emin değilim işte.... dusun bu konuda kafam biraz karışık. terli345

capella 16-07-2008 03:48 PM

41 sayfa yorum yapıldığına göe okumaya değer bir kitap dedim ve dün hemen başlaım okumaya.. k8908
baya da ilerlemişim okudukça ben de yorumlarımı yazacağım. pc05
sevgiler hismiley

denizinci 16-07-2008 03:51 PM

ben de aldım okuyorum, uzun çabalar sonunda buldum kitabı. inşallah bu konuda arkadaşlar yardımlarını esirgemeyecekler. bundan eminim .

Baris 16-07-2008 04:20 PM

Ya Ben Serbest Bırakmayı tam olarak başardığım zamanlarda başarım yüksek, iki nokta yönteminde. Tabi bazen serbest bırakma saplantı haline gelince başarısız oluyorum. Ama güzel deneyimlerim oldu.

Ancak nedense kendi üzerimde yaptığım sağlık sorunlarında bir türlü başarı sağlayamadım. Sağlık konusndaki tek başarım bi arkadaşımın ağrıyan parmağının acısını biraz hafifletmiştim. Ama kendi üzerimde bi türlü başarılı olamıyorum. Acaba kkendi üzerimde yapınca serbest bırakma daha zor oluyor ondan mı? dusun Dünden beri ayak başparmağım ağrıyor. O kadar uğraştım. Bi ara düzelir gibi oldu ama ı ıh düzelmedi.. Bir de uzun zamandır uğraştığım bir problem var. Böyle bir yere falan giderken gereksiz stres oluyorum. Herzaman gittim yerler bunlar anlamıyorum nedenini ve fiziksel olarak hiç bir problem olmamasına rağmen öksürük krizine giriyorum bazen. Tutamıyorum kendimi.. Hatta bazen çıkarmaya kadar varıyor. Sokakta yürüken başlıyorum öksürmeye, hem de öğürürcesine. Rezil oluyorum herkese 789569 sadanim

Nası bi iki noktalasam kendi mi düzelse?? Yani kendi üzerimde yaparken nelere daha çok dikkat etmeliyim. Kendi üzerimde neden başarlı olamıyorum? dusun utananadam

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM.