![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin dün akşam ben de aranıza katıldım... pamuk ve sanemce'nin bize bu sayfalardan işe girdikleri müjdesi verdikleri... redflowers'ın Ankara'dan gelişmeleri bildirdiği imgesi canlandı zihnimde blissy blissy iki noktayı birleştirdiğimde herşey ayaklarımın altında kaymaya başladı sanki... sonra da imgeyi yaşadım.. ve yaradan'a şükranlarımı sunup çıktım... ama yatana kadar inanılmaz bir baş dönmesi yaşadım şaşkın her şey hala biraz bulanıktı sanki... neyse...umarım niyetlerimiz en kısa zamanda ve herkesin en yüksek hayrına olacak biçimde gerçekleşir... sevgiyle http://turgayreiki.com/forum/images/smilies/heart.gif http://turgayreiki.com/forum/images/smilies/heart.gif |
Ynt: matrix'e hükmedin yaaa benim içime bir korku düşüyor arkadaşlar, çıktığım yolda, hayallerimi gerçekleştirmede, vişne bahçesine dönen çerkezköyü hayal ederken, mutluluktan uçuyorum, ama bu iki nokta meselesini denemeye çalıştım, aklıma getirdiğim şeyler için enerji oluşuyor, hissediyorum, ama derinlerde birşey var, acıyor, yola çıktım ve yürürken o derinlerdeki acı birden canavara dönüşecek beni yutacak, adım atamayacağım, sanırım etrafımdaki arkadaşların hepsi acele bir işe girip para kazanmamın gerektiğini söylüyor, yoksa rezil olacakmışım, beni korkutmaya çalışıyorlar, kimseden borç almadan 28 gündür işsiz olmama rağmen idare ettim, eğer işe girersem bu proje için çalışamam gibi geliyor, iş tüm vaktimi alacak, oysa şimdi ayağımı yorgana göre uzatıyorum, masraflarımı kıstım, hiç bir masrafım yok, hala birilerine yardımcı olabiliyorum, pazardaki sergimde ev kadınlarının ürünlerini satıyorum, ve parayıda o kadınlara veriyorum gene, 1 veya 2 ytl kendime alıyorum, ama inanın o para bile öyle bereketliki, aldığım paraya bereketli olması için kendimden enerji veriyorum, iki nokta yapıyorum, dernek masraflarıda oluyor, matbaada mektupların basılması için olan masraflar var mesela, matbaada durumu anlatıp rica ediyorum ,hatta geçen fotokopi için gayet şık bir biçimde cebimde 50 kuruşla içeri girdim,allah rızası için şu garibana kaç fotokopi çekersin dedim, gülerek, mektubu okuttum, kaçtane istersen okadar dedi,olmaz dedim, sen karar ver çek okadar , mektuplar elimde herkesle konuşuyorum, gezmeye başladım, şimdi hastaneye gideceğim kadınlar elele hasta ziyaretinde, iki nokta yapıyorum, kendime iyilik verirken gördüklerimede gülümseme oluşturmaya çalışıyorum, anlattıklarımdan etkilensin, ve harekete geçsin istiyorum, sizde destek olun bana, hele bir arkadaş var, pazar sergime gelip kendini rezil etme git kendine iş bul çalış dedi, anlamıyorum, bir kuru canımı doyuramayacaksam, neyse gene kaptırdım kendimi, bu konuda ne yapabiliriz kiii.. |
Ynt: matrix'e hükmedin içindeki korku ruhunun haykırışından başka bir şey değil,ben buradayım benimle konuş diyor.... çoğumuz bunu yapmıyoruz,kendimizle konuşmuyoruz,evrensel zihin buna teşvik ediyor ama biz unutmuşuz,kendimizi bulmaktan kendimiz olmaktan korkuyoruz......içimizdeki benin gücünden haberdar bile değiliz...... sevdiğimiz işi yapmaktan bile korkuyoruz.......hep mecbur kaldığımızı düşünüp,tatmin olmadığımız işlerle uğraşıyoruz... işte içimizdeki ben bize bunu haykırıyor,yapmak istemediğimizi yaptığımız için,olmak istemediğimiz kişi olduğumuz için...... sevgiyle kalın |
Ynt: matrix'e hükmedin ben dün tv seyrederken uyuyakalmışım sad456 2 noktayı 00.30 da yaptım. Kusura bakmayın sadanim Ben belki birkaç gün nete giremem ama 18 t sadanimmmuza kadar sanemce,redflower ve pamuk için elimden gelenin iyisini yapıcam. kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin dün yatmadan önce arkadaşlara iki nokta yapıp yattım.yetmedi galiba rüyamdada yaptım khkh56 rüyamda bu enerji hayal ablaya gitsin o bunu yönlendirsin falan diyodum.sanemce gözümün önüne sarı hafif dalgalı şaçlı geldi,pamuk kumral düz uzun şaçlı eger tuttuysa şaşkınlıktan düşüp bayılcam smil56 |
Ynt: matrix'e hükmedin Ayşegül'cüğüm çok teşekkür ederim canım ttli3 beni doğru tahmin ettiğini söyleyemeyeceğim.. bak bakalım saç rengi dışında benzerlik varmı smileydance |
Ynt: matrix'e hükmedin Oy oy bu başlığı biraz okumamaya gelmiyor,neler olmuş yaaa...Bende bugün başlıyorum,akşam..Artık anlayabildiğim kadarıyla yanınızda olacağım arkadaşlar.. |
Ynt: matrix'e hükmedin sevgili Hayalayaz ve diger arkadaslar, Uzun zamandir bu konularda bir hayli okudum, ancak ilk zamanlar bir ordan bir burdan cesitli uygulama ve yöntemler kafami karistirdi. Bir dönem sonra bazi seyleri artik kavramaya basladim. Bu konulardan bihaber oldugum dönemlere göre bir hayli iyi oldugumu söyleyebilirim. Ammavelakin, sitede sunu farkettim; belli bir seviyeye veya yeterlilige ulasmak icinde olsa minimum düzeyde bir profesyonelden ders almak, ögretileri bir ustadan ögrenip uygulamak gerektigine kanaat getirdim. Simdi sual su; hangi yöntemle veya nasil baslamam lazim? örn: Yoga mi, yoksa baska bir sey mi? Bu konuda tecrübeli veya usta arkadaslarin tavsiyelerini almak isterim. smiliyface Not: Hayalayaz sIZIN kücük arkadasiniz(benim oglan size bu figürleri göndermek istiyor, anlayisiniza siginarak)SIZE BUNLARI GÖNDERIYOR: vien1 kiss3 blissy ark5 aa34 ice1 girlhaha |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
mavifırçacım aslında bu bizlerin senin yüreğinin karar vereceği bir konu.. tender45 ben bu konulara bioenerji ile başladım.. bir terapiste giderek seans uygulatıyordum kendime.. sonra bunu bende yapabilirim dedim ve reikinin muhteşemliği ile tanıştım.. reiki ile bütünleştikçe diğer enerji sitemlerini ve bilinçaltı çalışmalarına yöneldim.. bunun içinde nefes teknikleri meditasyon kuantum gibi benzer konular vardı.. bunların hiçbirisi birbirinden ayrı değildir.. hepsi bir bütünün parçalarıdır.. önemli olan senin kendine en yakın olduğunu hissettiğin noktadan başlamandır canım.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: matrix'e hükmedin Haklisin sevgili Shamanic, bir bilene danismakta her zaman fayda var. Madem öyle, bugünden itibaren bulundugum sehirdeki imkanlari bir arastirayim bakalim, uygun bir sey bulabilecek miyim hismiley |
Ynt: matrix'e hükmedin Şimdi birşey sormak istiyorum... bu iki nokta olayı anlık değilmi? yani en azından etkisi anlık Yani mesala iş konuşunda gelecekteki bir durum söz konusu yani iki nokta yapılan arkadaşları herhalde o saatte sizi işe alıyorum diye kimse aramamıştır.? İki noktayla bir süreç başlatılması söz konusu o zaman yani bu böylemi çekim yasasındaki gibi bir süreç başlatılabiliyomu yoksa dediğm gibi trafiğin açılması sağlık yetenek gibi ne bilim anlık etkiler değilmi ama kitabı okumadımda bie bilene sormak istedim.. teşekür ettim hismiley |
Ynt: matrix'e hükmedin sertstylecım iki nokta kuantum alana geçiş ile olasılık özelliği taşıyan oluşun gerçekleşmesini sağlamaya çalışmaktır.. her şey bir enerjidir.. her durum mevcuttur.. aşağıdaki örnek düşüncelerinin biraz daha netleşmesini sağlayabilir.. sevgiler.. Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin kiss3 Teşekkür ederim shamanic yine mükemmel bir açıklama tekrar teşekkür ettim.. super hismiley |
Ynt: matrix'e hükmedin mallory arkadaşımızın kekemelik problemi varmış. gerçi bu durum hakkında iyi de yol katettiğini az evvel yazısından okudum. bunlar çok güzel gelişmeler. peki arkadaşımız için elimizden bişeyler gelmez mi? bence gelir... super ne gelir? super sapkal89 neler yapabiliriz??? blook smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin Ben bu gece çalışmama onu da eklerim SpY.GaMe.Zaten sadece sanemce ve pamuk la sınırlı kalmıyordum yaparken bir kişi daha eklenmiş oldu.Sanemce iş görüşmesine gidiyormuş bakalım pamuktan da bugun yarın alırız haberleri.Günlükte kutladım sanemce'yi buradan da kutluyorum. kiss3 |
Bence Çok GüzeL ArketipLer EkLenebiLir.. Ben Bugünkü ÇaLışmamada EkLerim Kendisini.. f678h SevgiLer.. sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin Arkadaşlar hepinize, özellikle Mümin'e önerisinden dolayı teşekkür ederim kiss3 Aslında yardıma benden daha çok ihtiyacı olan arkadaşlarımızın enerjisini kapmayayım diye düşünmüştüm ttli3 Bu başlığı açıldığı günden beri ilgiyle takip ediyorum. Henüz iki noktalamadım aa34 ama kitabı satın aldım. Yakında yardıma ihtiyacı olanlara ben de iki noktalama yapacağım :) O zamana kadar dualarım ve olumlu düşüncelerim sizinledir art56art56 |
Ynt: matrix'e hükmedin sanemce gorusmeye mı gıdıyor k8908 uy897 tebrik ediyorum,çok çok sevindim insallah pamuşla redflowers aynı güzellikte haberlerle bize dönerler kızların gunluk uygulamasını yaptıktan sonra buraya ılla yazmamıs mı gerekıyor? ben dun tam 23.30 da yaptım ancak yazmıyorum buraya dusun kızlar ezanlarda da aklımdasınız ona gore, acaip müthiş dualar ediyorum size belki ezan zamanın rahmet kapıları acılıyordur bisi oluyordur insallah istedikleriniz hayırlısıyla olsun tam istediğiniz gibi.. blissy |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaslar kızların uygulaması ıcın saatı 23.30 a kurmak ıyı olabılır unutmamak acısında valla pusuya yatmıs beklıyorum, 23.30 da enerjı patlamasına katılıcam blissy |
Yazman gerekmiyor devamlı.Sevgilerimi gönderiyorum sana kabul et lütfen kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin bende iki noktayı layıkıyla yapamayanlardanım. yinede yapmaya çalışıyorum.. dün gece sabaha karşı yattım. hatta sabah ezanı okunuyordu.. yatağımda oturarak ezanın bitmesini bekledim ve dua ederek yattım. yarın bana iş görüşmesi için en azından bir tane telefon gelsin düşüncesiyle iki noktayı yapmak istedim.. ellerim yastığın üzerindeydi ama ben yapamadan uyumuşum..yapmayı düşündüm sadece ama oldu da mı uyudum olmadan mı onu hatırlamıyorum y789 benim iki nokta gerçekleşmemiş olsa bile sizlerin enerjileriniz sonucunda ben bugün o telefon görüşmesini yaptım wave kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin Çok teşekkür ederim redflowers, insallah dilekleriniz hayırlısıyla kabul olur fbsmile sanemcim ben de ogle ezanı harıc hep uyanık oldugum ıcın tum ezanları kacırmadan dua edebılıyorum k8908 ogle ezanında maalesef uyuyorum dusun cok duzensız bır uyku halı var bende de sabah ezanı da eger uyumussam bıle bızım hoca oyle bır gur sesı var kı yanı uykudan uyanmamak ımkan dısı mecburen uyanıyorum ve dua edıyorum sevincli ben mıknatıs alıcam arkadaslar, parmakların altına koyucam mademkı sız bırbırınızı cekmıyorsunuz o zaman bakın ben sıze napıcam aa34 mecbur kalıp cekılceksınız,bı sure sora mıknatıs olmasa da dolancaksınız nihaha girlhaha nası fikir ama sevincli su an cıddı cıddı bunu aklıma koydum, mıknatıs alıcam koycam iki elımın altına dusun |
23 30 a az kaldııı sevincli enerji almaya geldimmmm kiss3http://img140.imageshack.us/img140/6...iley230uy7.gif http://img242.imageshack.us/img242/2...iley257ku0.gif |
http://img155.imageshack.us/img155/1...iley289uu4.gif http://img155.imageshack.us/img155/6...iley304le7.gif |
valal ben de mıknatıs alıcam galiba hatta estetikle parmaklarıma monte mi ettrsem diyorum 24 saat 2 nokta halinde gezseeemm khkh56 khkh56 aa34 aa34 girlhaha + Richard bu çalışmalarımızı görse okusa neolurdu acaba ark5 aa34 onlarda böyle bir ekip var mı yahuuu super Bu akşamlık hepimizin iki nokta uygulamalrını ve güzel dua ve dileklerini sevgiyle ve şükranla , Kabul ediyorum,Kabul ediyorum ,Kabul ediyorum http://crisenamorada.land.ru/e62CEE2349.gif |
Ynt: matrix'e hükmedin puygulamanız yapılmıstır efendım sapkal89 sımdı buldum 2 mıknatıs, bundan sonra bırkac zaman bunu kullanıcam ne dersınız arkadaslar parmagımla bastırıyorum mıknatısları zaptetmek ıcın ama tabı sankı kendı cekımımmıs gıbı kabul edıyorum bence arkadaslar da alsın derım o cekımı hıssetmek acısından bıze pratik yapma ımkanı verır bır sure sora bence kendılıgınden hıssederiz,bu konuda fıkrı olan? 96 |
|
Ynt: matrix'e hükmedin Hayal ablam duymuşsunuz beni gulensmiley oleyyyyyyyyyy Bende hayalimdeki hayırlı bir iş için istemiştim şu iki noktayı ama yine kaçırdım sad456 Eğer bu yazdıklarımı görürseniz benide unutmayın oldumu 96 Herkes çok iyi burayı çok seviyorum kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin bana acayip uyku geldi yav, esneyip duruyorum. |
Ynt: matrix'e hükmedin Ben unuturum şimdi saati diyordum,sonra 23:30 da kafamı öylesine kaldırdım saate baktım,23:30 sanki görünmeyen birşey bana hatırlattı:) Bende elimden geldiğince katıldım,umarım Redflowers,Sanemce ve Pamuk'a faydaları olur,böyle fıstık gibi,güçlü ve son derece alanında başarılı iş kadınları olarak imgeledim sizleri... kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaslar şifa talep edenlerimiz, 2 nokta uygulaması ricası ıcın sıraya gırelım mı?her hafta 3 lü gruplara yapalım dıyorum? daha once bır baslık belırlenmedı dıye bılıyorum dusun pamuklardan sonra bı arkadas vardı daha onceden sıraya gıren,onunla ben de bekleme kuyruguna katılıyorum valla blissy utananadam kızlarınkı bıtsın sora yapalım |
Ynt: matrix'e hükmedin dün gece internete giremedim ama pamuk,sanemce ve redflowers için 2 noktamı yaptım:) sanki her seferinde daha güçlü oluyor.inşallah herşey gönlünüzce olur kısslar... |
|
|
|
Ynt: matrix'e hükmedin deneyimim; dün akşam otobüsle eve giderken sanırım bi zamanda yolculuk yaptım. şöyle ki; bir kaç ay önce sol ayağımın en küçük parmağını kapı eşiğine o kadar güzel çarptım ki şişip bazan ağrıyıp, sızlatıyordu, kontrol etmeye çalışıyorken daha da ağrıyordu. yani sol ayak parmaklarımı sıkamıyordum uzun süredir. neyse bitaraftan zamanda yolculuğu okuyordum -o bölüme gelebildim- bi taraftan da ayağımı silkeliyorum. derken aklıma geldi. parmak sakat!!! düzeltmek lazım smiliyface derken zaman olarak verilen 5yıl gibi süreyi ben 1ay olarak değerlendirdim. derken kapıya çarptığım zamandaydım. kendimi gördüm eşiğe çarptım ve yere eğilip ayağımı tutuyordum. derken o sırada bizim büyük aile fertlerinden birinin sol ayak serçe parmağının da buna benzer durum olduğunu gördüm. sanırım o işlenmiş ki bende de benzer bir durum yaşadım. neyse eşiğe çarpıp eğildiğim zamandan biraz daha öncesine gittim. parmak sağlamdı... o an -akşam otobüsteki zaman- parmağım sanki çok ısındı. hareket ettirmedim. birazdan kontrol edicem dedim, şimdiye döndüm. ne oldu parmak artık sızlamıyor. sıkabiliyorum. hala sızlamıyor ya smiliyface sevdim ben bu işi... sağlıcakla ve ışıkla... |
Ynt: matrix'e hükmedin blook blook ÇOK güzel bişey bu ::) b456 şifa mı?? şuan o kadar çok ihtiyacım var ki b456 emb23 sıra ne tarafta acaba smil56 çok garip bi kızım ben ya aynı anda hem ağlayıp hem gülebiliyorum smil56 arkadaşlar,ablalarım,abilerim benide yazın en acilinden.....okul,iş, aile hepsi birbirine girdi agl34 |
|
Ynt: matrix'e hükmedin benim bugun biraz moralim bozuk sabah yine gorustugum bir yerden olumsuz diye telefon aldım ağla gercekten beni ayakta tutan şey sonunda herşeyin güzel olacağının düşüncesi..bu yüzden sabrediyorum..bu olumuzlukların hayatıma girmesini istemiyorum emb23 uamrım o günler biranönce gelir ve sabrettiğime değer..Herkese sevgileimi gönderiyorum kiss3 kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin dün geceki iki nokta deneyimimi aktarıyorum,23.30 itibariyle redflowers ve sanemce gözlerimin önündeydi çünkü resimlerine uzun uzun bakmıştım dün,pamukçum seni sadece buraya güzel haberler yamış olarak imgeleyebiliyorum ama sanemce ve redflowersi hayal gücümle öyle süsledim öyle güzelleştirdim ki sonra kıskandım deermişim khkh56 dünki iki noktaya damgasını vuran şey ise baş dönmesi ve uçma hissi oldu.çok güzeldi 96 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM. |