Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

hayalayaz 03-07-2008 04:00 AM

Ynt: matrix'e hükmedin

Hologram

Rüyâlarımızda gördüklerimiz, hafızamızda kayıtlı olan tüm bilgiler ve hattâ izlediğimiz filmler aslında yaşanılan hayatların birebir yansımaları yani hologramları değil midir?

Aslının �aynı� görüntüsünü veren,TÜM özellikleri aynen yansıtan, 3 boyutlu olmadığı halde var gözüken yani hayâl olan hologram, suda ya da aynadaki aksinizde ortaya çıkıverir... 3 boyutlu kendi yansımamızı seyrederken, kendinizi bir �bütün� olarak görmez misiniz?...
Şimdi, gelin hologram ile ilgili yapılan açıklamalardan bir tanesini okuyalım:

�Hologram 2 boyutlu bir objedir ancak doğru yansıtma durumunda tam bir 3 boyutlu imaj yani görüntü üretir. 3 boyutlu objeyi tanımlamadaki tüm bilgiler, 2 boyutlu hologramın hakikâtinde, özünde kodludur yani bulunmaktadır. Keza, yeni fizik teorilerine göre de Tüm evren bir çeşit hologram olabilir.�(Scientific American, Kasım 05, 2005)

Yukarıdaki hologram tanımı bize neyi anlatmakta?
Eğer 3 boyutlu hologram objenin tüm bilgileri iki boyutlu hologramda mevcutsa, iki boyutlu hologramın bilgileri TEK�de (burada boyut kelimesi otomatikman düşmektedir) yani 0 (sıfır) noktasında yani NOKTA�da mevcuttur. Yani bize göre hangi boyuttan bakarsak bakalım Tüm bilgiler holografik olarak TEK NOKTA'da toplanmıştır. Bir TEK yansıtıcı, projektör olması NOKTA�sından bakarsak, O�ndan yansımalar bizdeki kodlanmış(encoded) bilgiye �göre� çözüme ulaşacak ve bizim kısıtlı algılama araçlarımız (5 duyu) yüzünden çoklu holografik görüntüler,imajlar olarak beynimizde yerlerini alacaktır.

Buradaki holografik görüntünün tek ilginç gelen yanı tabii ki 3 boyutlu olmasından kaynaklanmıyor. Herhangi bir imajı holografik bir film gibi kaydedip sonra da bu filmi parçalara ayırdığımızda (kaç parçaya ayırırsak ayıralım), o imaj aslının tüm özellikleri ile görüntü vermeye devam edecektir. Bundan da anlayabileceğimiz gibi, holografik bir film parçası BÜTÜN üzerinde kaydedilmiş tüm özelliklere sahip gözükmektedir.

Bu şekilde günümüz teknolojisinde �hologram� pek çok alanda yerini almıştır. Hologram, datanın depolanması için en uygun tekniktir. İki kesişen lazer diski, milyonlarca bilgiyi bir diskte depolayabilir. Bu iki keşişen ışın holografik datayı kaydeder ve daha sonra da kullanır. http://www.sciencedaily.com/videos/2006-08-10/

Holografik olarak datanın kaydedilmesi, başta film endüstrisi olmak üzere pek çok alanda gerçekleşmektedir; Meselâ, binlerce film çok küçük bir hologram diskine kaydedilmek suretiyle tek bir disk üzerinden seyredilebilmektedir. Bilgisayar dünyasında ise, holografik kayıt teknikleri ile hologram disklere (hologram tabakalara) kaydedilen data, isletim sisteminin kapasitesi ölçüsünde mevcut datayı desifre edip okuyabilmektedir.Tıpkı bir bilgisayar gibi beynimizde TÜM bilgi-DATA- holografik olarak kayıtlı olmasına rağmen, işletim sistemimiz kapasitesi kadar yani bizden ortaya çıkan özellikler kadarıyla o bilgiyi okuyup, deşifre etmektedir. Bu deşifre olunan bilgiler de 3 boyutlu holografik imajlar olarak, mekânsızlığı mekân, zamansızlığı zaman, yerçekimsizliği yerçekimi halinde bir illüzyona dökmektedir.

Eğer, hologramın TEK bir BÜTÜN�ün TÜM özelliklerinin her bir noktasında orijinalini yansıtması olduğunu aklımızdan çıkartmazsak, bence bu bizi başka bir noktaya yöneltebilir:
Kuantum fizikçilerinin sorguladığı evrenin hakikâti ve dolayısıyla bizim hakikâtimiz noktasına� Kuantum teorileri, objelerin belirli bir pozisyonu ve hızının olmadığı ve onun yerine olasılık dalgalarının olduğundan bahsetmektedirler. Yani kuantum noktasından bakıldığında herşey sabit bir akışı olan sanal parçalardan ibârettir ve bu sanal parçaların bir mekânı olmadığı için de algılayana göre her an var olup ve yok olmaktadır.

Ancak, 5 duyu algılama araçları ile koşullanmış ve sınırlanmış olan bizler, tabii ki beynimizdeki eşsiz ve sınırsız kapasiteden bihaber, sınırlı bir alanı "Tüm" kabul edip, o çerçevede algıladığımız ve bize göre gerçek, hakikâtte sanal olanı deşifre etmeye çalışıyoruz ve bunu yaparken de TEK�in bizde yansımasının bizim dışımızda yani beynimizin dışında 3 boyutlu holografik imajlar şeklinde olduğunu düşünüyoruz!!!. Hakikâtte ise, tek DATA ve o DATA�nın kendisinden kendisine seyrettiği bir TEK FİLM vardır ve hattâ bu DATA gibi sayısız DATA�lar, sayısız filmlerle her bir karede her an kendini yansıtmasıdır.

Kaynak;
http://ayliner.blogspot.com/

ŞUURUN HOLOGRAFİK MODELİ
Hologramlar bir lazer yardımıyla oluşturulan, içine aldığı görüntünün sıradan fotoğraflar gibi iki boyutlu değil üç boyutlu olduğu bir çeşit şeffaf resimlerdir. Eğer elinizde bir elmaya ait bir hologram varsa, plakayı bir kenara doğru bir miktar eğip elmanın arkasında gerçekten ne olduğunu görebilirsiniz. Bir hologramla ilgili en gizemli şey eğer onu ikiye bölerseniz her birinde tam bir elma bulunan iki tam resim elde edecek olmanızdır. Kesime devam edilirse dört, sekiz vs. elma elde edersiniz, çünkü holografik filmin her parçasında tam bir resim bulunur. 'Holografik' olma özelliği ya da bir bütünde her bir parçanın bulunması dikkat çekicidir; çünkü bu, bir hologramda bulunan bilgi düzeninin sıradan bir resimdeki bilgi düzeninden çok farklı olduğunu gösteriyor. Bir hologram parçalara bölünemez. Çünkü holografik bir resmin görünürdeki her parçası ancak resmin tamamına ait ortak parçalarla ilgisi oranında anlaşılabilir, Holografik resim 'alan' özelliklerine sahiptir denilebilir.

http://img106.imageshack.us/img106/6...logram1jm9.jpg

http://img77.imageshack.us/img77/4589/hologram2rt4.jpg

TR-ance 03-07-2008 08:32 AM

Evet Bugün Hayatımda Gördüğüm En Uzun Süreli Lucid Rüyamdı HeraLde.. Açıkçası Rüyanın Gidişatı Kötüydü.. Fakat 180 Derece Çevirdim Hiç Kasmadan.. smiliyface

Bu Arada TebrikLer HayaL Hanım.. s45apk

SevgiLer.. kiss3

TR-ance 03-07-2008 09:27 AM

Ayrıca Bugün İşe Düne Nazaran 10 Dakika Daha Erken GeLdim.. y789

stormguard 03-07-2008 09:35 AM

Dün gece yatarken astral seyahat için 2 nokta yaptım.. ilk noktayı kendim, 2. noktayı astral boyut olarak belirledim. Uygulama bittikten sonra, astral çıkış için basit bi imajinasyon yarattım, yukarıdan bir halat sarkıyor ve bende astral bedenimin elleriyle onu tutup kendimi yukarı çekiyorum şeklinde. Hayatımın en hızlı ve en kolay çıkışı oldu :) ( 15 saniye falan sürdü sanırım )
Richard'cığıma bu yöntemi bulduğundan ötürü teşekkür ediyorum art56art56

TR-ance 03-07-2008 09:40 AM

Alıntı:

Storm Nickli Üyeden Alıntı
Dün gece yatarken astral seyahat için 2 nokta yaptım.. ilk noktayı kendim, 2. noktayı astral boyut olarak belirledim. Uygulama bittikten sonra, astral çıkış için basit bi imajinasyon yarattım, yukarıdan bir halat sarkıyor ve bende astral bedenimin elleriyle onu tutup kendimi yukarı çekiyorum şeklinde. Hayatımın en hızlı ve en kolay çıkışı oldu :) ( 15 saniye falan sürdü sanırım )
Richard'cığıma bu yöntemi bulduğundan ötürü teşekkür ediyorum art56art56

TebrikLer Storm.. Harika Bir İş Başarmışsın.. Bende İşi Biraz BiLsem Yapacağımda.. (Astrali.. smiliyface) smil56

maxim 03-07-2008 09:58 AM

arkadaşlar sizi tebrik ediyorum ne güzel deneyimler bunlar,valla iştahım kabardı doğrusu 44
harika gidiyorsunuz,ben hala kitabı bekliyorum umarım bu gün gelir........
hepinize selamlar...........
sevgiyle kalın..... hismiley

TR-ance 03-07-2008 10:03 AM

Alıntı:

maxim Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar sizi tebrik ediyorum ne güzel deneyimler bunlar,valla iştahım kabardı doğrusu 44
harika gidiyorsunuz,ben hala kitabı bekliyorum umarım bu gün gelir........
hepinize selamlar...........
sevgiyle kalın..... hismiley

Açıkçası Benim De Kitaptaki DeneyimLeri Okuyunca İştahım Kabarmıştı Bayağı.. y789 Fakat Şu An BunLarı Realiteye ÇevirebiLmenin Zevkini Yaşayabiliyorum.. Eminim Ki Sizde Bu DuyguLarı Yaşayacaksınız.. Fakat Daha Önce Dediğimiz Gibi Arzularınıza MutLuluğu Veya Mutsuzluğu Bağlamayın.. Genel OLarak MutLu OLmanın Ve Yaşamanın TAdını Çıkarın..

SevgiLer.. art56art56

aysegul_tirtil 03-07-2008 10:50 AM

kitabı hala okuyamamış biri olarak tamamen burdan edidigim bilgilerle inatla uyguluyorum iki noktayı.geçen gün annanemin ilacı için uyguladım,ilacını bir türlü bulamadık evde bir sürü insan fellik fellik heryerde ilacı aradık ama bulamadık sonra ben iki nokta yaptım ve kanepenin altına bakma fikri geldi aklıma bunda ne var diyebilirsiniz lakin annanem ilacının adını yanlış hatırlamış neyse kanapenin altında ilk buldugum ilacın prospektüsü okumaya başladım evet aradıgımız ilaç buydu art56art56

TR-ance 03-07-2008 10:54 AM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
kitabı hala okuyamamış biri olarak tamamen burdan edidigim bilgilerle inatla uyguluyorum iki noktayı.geçen gün annanemin ilacı için uyguladım,ilacını bir türlü bulamadık evde bir sürü insan fellik fellik heryerde ilacı aradık ama bulamadık sonra ben iki nokta yaptım ve kanepenin altına bakma fikri geldi aklıma bunda ne var diyebilirsiniz lakin annanem ilacının adını yanlış hatırlamış neyse kanapenin altında ilk buldugum ilacın prospektüsü okumaya başladım evet aradıgımız ilaç buydu art56art56

İLk Deneme İçin Fena DeğiL Bence.. Fakat Kitabı OKursanız Çok Daha Harika Realiteler Yaratabilirsiniz Kendinize.. PotansiyeLinizi Çok Daha Rahatça Çıkarırsınız o Zaman... smiliyface

SevgiLer..

MuminOKAN 03-07-2008 11:07 AM

selam arkadaşlar. dün dediğiniz astrala yada lucid rüya için iki nokta uygulayacağım dediğinizde yazmak istemiştim fakat işlerim yoğundu.
akşam örneklerinizden yola çıkarak bende uygulamaya koyuldum. az kalsın cıkıyordum s456 şu bilgisayar masasının çıtırtıları artmasaydı çok daha iyi olacaktı utananadam tırstım utananadam

ama bu akşam sonuna kadar deneyeceğim. bu iki nokta olayı güzel bişey ya.
kitabı daha tam bitiremedim. ama inatla bu kitabı bitireceğim. ardından kuantum dokunuş gelecek super

TR-ance 03-07-2008 11:14 AM

Alıntı:

Foto.Mümin :) Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar. dün dediğiniz astrala yada lucid rüya için iki nokta uygulayacağım dediğinizde yazmak istemiştim fakat işlerim yoğundu.
akşam örneklerinizden yola çıkarak bende uygulamaya koyuldum. az kalsın cıkıyordum s456 şu bilgisayar masasının çıtırtıları artmasaydı çok daha iyi olacaktı utananadam tırstım utananadam

ama bu akşam sonuna kadar deneyeceğim. bu iki nokta olayı güzel bişey ya.
kitabı daha tam bitiremedim. ama inatla bu kitabı bitireceğim. ardından kuantum dokunuş gelecek super

Açıkçası Ben Astralden Tırsıyorum .. neseli56 ŞöyLe Birşey Var İnsan Dediğiniz CanLı BiLmediği Şeyden Korkar HaLde OLduğu İçin Ve Benimde Bir Tecrübem OLmadığı İçin Yanaşmıyorum Çok.. Fakat Lucid Rüya OLayı Efsane Bişey Yahu.. y789

mavifirca 03-07-2008 11:35 AM

Sevgili hayalayaz,
Ne derler, siz benden cok yasayacaksiniz. Hologram, holografik boyutlar v.s. arastirirken, zaman bulup buraya aktarayim diyordum ki, senin konuyla ilgili yazin benden önce yerini almis bile. Cok begendim, tesekkürler.Iki nokta konusundaki yaptigin calismanin sonucunu alman sevindirici. Gerci senin sonuc alman bizlere göre daha hizli, buna sasirmadim.

Storm, TR-ance ve diger arkadaslar calismalariniz herkes icin motive edici. Bende hala devam ediyorum, adeta gün icinde oyun oynuyorum noktalarla, bir cözümleme süreci baslattim. Herkese basarilar. smiliyface

TR-ance 03-07-2008 11:47 AM

Alıntı:

mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili hayalayaz,
Ne derler, siz benden cok yasayacaksiniz. Hologram, holografik boyutlar v.s. arastirirken, zaman bulup buraya aktarayim diyordum ki, senin konuyla ilgili yazin benden önce yerini almis bile. Cok begendim, tesekkürler.Iki nokta konusundaki yaptigin calismanin sonucunu alman sevindirici. Gerci senin sonuc alman bizlere göre daha hizli, buna sasirmadim.

Storm, TR-ance ve diger arkadaslar calismalariniz herkes icin motive edici. Bende hala devam ediyorum, adeta gün icinde oyun oynuyorum noktalarla, bir cözümleme süreci baslattim. Herkese basarilar. smiliyface

Lütfen SonuçLarınızı Burada Yazın Ki ArkadaşLar Daha Rahat Motive OLsunlar Ve Bizde MutLu OLalım.. art56art56

SEvgiLer..

mavifirca 03-07-2008 12:20 PM

Tekrar merhaba herkese ve merhaba TR-ance,
Kendi bedenimle ilgili calismalarda birebir sonuc aliyorum, basagrisi, ya da baska bir agri. Ancak baska uygulamalar icin bazi kendimce arastirmalar yapmakla mesgulum su siralar, hem kitaptaki ve hemde bu forumdaki temel bazi terimleri anlayip icsellestirmekle mesgulum. Ayni zamanda, cözümlemeler demistim, kisacasi kendimi biraz daha kesfetmekle ugrasiyorum.

Ben herkesin aldigi sonuclari yazip yazmamasini kendisine birakiyorum, cünkü bazilarimiz aciklamaktan rahatsiz olabilir, kendilerine saklamak isteyebilirler. Isteyen zaten acikliyor. Motive olmak icin aslinda simdiye kadar yazilanlar fazlasiyla yeterli, birazda kendimizi motive edecek calismalari kendimiz yaratmaliyiz. Hem merak etmeyin, bu isi ögrenmek isteyen zaten coktan ise baslamistir bile, kimsenin bu konuda bir sey söylemesine gerek yok, baskasinin söylemleriyle yola cikan zaten bir noktadan sonra yine tikanacaktir.

Herkese basarilar smiliyface

Baris 03-07-2008 12:31 PM

Ben de bir deneyimimi aktarmak istiyorum. djj
Ben bugün sınava girdim. Ortalama yükseltme sınavları. Tüm sene boyunca 62den yüksek notum yoktu Matematikten, Not ortalamam da zaten 56dan 3'tü. 100 alırsam toplam not ortalamam 67,5 den 70,5 e çıkacak ki benim için büyük bir artış olacaktı. Ve dün akşama kadar hiç çalışmadım. Dün akşam dedim, bi iki nokta yapayım bakalım ne olur. Yaptım. Sabah erken kalktım, dedim biraz kitaba göz atıyım, belki bişeyler kaparım son saniyede, 15 dakika baktım kitaba, bazı formüller falan aklımda tutmaya çalıştım. Neyse okula gittim, girdim sınava. Soruları hoca çok basit sormuş. Geçen sene girdiğim yüksetme sınavlarında böyle çok kolay sormazlardı. Ve sabah baktığım formüllerden cıktı, o kısacık 15 dklık tekrar benim inanılmaz işime yaradı. Tüm soruları yaptım. 2-3 defa da kontrol ettim. Büyük ihtimal, bir aksilik olmazsa 100 alıyorum.

Bu iş hoşuma gitti, ben bu yöntemle son senemde tüm sınavlardan 100 alırım aa34 aa34 Acaba öss için de mi uygulasam? aa34 aa34

Bu aradada şunu da ekliyim. 1. noktam başım, 2. noktayı da sınav kağıdı olarak belirledim. Arketip zaman yolculuğu falan kullanmadım.

TR-ance 03-07-2008 12:54 PM

Alıntı:

BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Ben bugün sınava girdim. Ortalama yükseltme sınavları. Tüm sene boyunca 62den yüksek notum yoktu Matematikten, Not ortalamam da zaten 56dan 3'tü. 100 alırsam toplam not ortalamam 67,5 den 70,5 e çıkacak ki benim için büyük bir artış olacaktı. Ve dün akşama kadar hiç çalışmadım. Dün akşam dedim, bi iki nokta yapayım bakalım ne olur. Yaptım. Sabah erken kalktım, dedim biraz kitaba göz atıyım, belki bişeyler kaparım son saniyede, 15 dakika baktım kitaba, bazı formüller falan aklımda tutmaya çalıştım. Neyse okula gittim, girdim sınava. Soruları hoca çok basit sormuş. Geçen sene girdiğim yüksetme sınavlarında böyle çok kolay sormazlardı. Ve sabah baktığım formüllerden cıktı, o kısacık 15 dklık tekrar benim inanılmaz işime yaradı. Tüm soruları yaptım. 2-3 defa da kontrol ettim. Büyük ihtimal, bir aksilik olmazsa 100 alıyorum.

Bu iş hoşuma gitti, ben bu yöntemle son senemde tüm sınavlardan 100 alırım aa34 aa34 Acaba öss için de mi uygulasam? aa34 aa34

Bu aradada şunu da ekliyim. 1. noktam başım, 2. noktayı da sınav kağıdı olarak belirledim. Arketip zaman yolculuğu falan kullanmadım.

Her ÇaLışmada Arketip Ve Zaman yoLculuğuna Gerek Yok Zaten.. Bu Tarz KonuLarda İçsel Sesinizi DinLeyin.. ( Yöntem Konusunda.. ) Bu Arada Tebrik Ederim Notunuzdan DoLayı.. art56art56

SevgiLer...

Baris 03-07-2008 01:04 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı

Her ÇaLışmada Arketip Ve Zaman yoLculuğuna Gerek Yok Zaten.. Bu Tarz KonuLarda İçsel Sesinizi DinLeyin.. ( Yöntem Konusunda.. ) Bu Arada Tebrik Ederim Notunuzdan DoLayı.. art56art56

SevgiLer...

Teşekkürler, zaten Hayal Abla'nın dediği gibi ota böceğe çiceğe kuşa, her şeye yapıyorum, bunun gibi bazısı oluyor bazısı olmuyor. Ama %100 başarıya ulaşana kadar pratik yapmaya devam.

Su_Duru 03-07-2008 04:37 PM

Arkadaslar bisey diycem aslinda utaniyorumda demeye..cesaretimi topladim ve yazmaya karar verdim

bu konuyu basindan sonuna kadar okudum... tekrar okudum....inanmiyacaksiniz belki fakat halaaaaa anlamadimmmmm 88a
arkadaslar mutlaka kitabi okuyun diye tavsiyelerde bulunuyorlar fakat kitabi burda bulamadim.. Hollandanin ufak bir sehrinde yasiyorum..turkce kitaplar bulunmuyor malesef..
aramizda kalsinda..aptalmiyim neyimmmm bi turlu anlamadim bu isi

arkadaslar bakalim ben dogru anlamismiyim...
1-bende boyun agrilari var...iki noktayi belirlemem lazim.. sag elimi boynuma koydum diger elimide omuzuma...agrilarimin iyilesmesi icin niyetlendim..gozlerimi kapattim... hic bisey dusunmeden biraz bekledim.. ve sonra dikkatimi baska seylere verdim

2-cok ozledigim bi arkadasimin beni aramasi icin 2 nokta belirlemem gerekiyor...bende iki gulu sectim...gozlerimi kapadim
beni aramasi icin niyet ettim....yine bir iki dakika boyle hic bisey dusunmeden bekledim..hepsi bu..
arkadaslar ne olur bu konuda bana yardimci olun..cunku ihtiyacim var buna..
yigenlerim agustos ayinda Turkiyeye tatile gidiyorlar..onlara siparis vericem..

Sevgilerimle

mavifirca 03-07-2008 04:50 PM

Sevgili Su_Duru,
Seni kitaplara ulasamama konusunda cok iyi anliyorum, cünkü bende ayni sorunla karsi karsiya kaldim, ama artik degil. www.tikla24.de gir, ara cubuguna kitabin ismini ver ve siparis et. 24 saat icinde kitap posta yoluyla elinde.Kargo 4.90 veya 4.50 euro sanirim. Bende buradan ulastim kitaba.
Kitabi okuduktan sonra uygulamalari artik istersen aktarabilirsin bizlere, basarilar. hismiley

Su_Duru 03-07-2008 05:07 PM

Alıntı:

Sevgili Su_Duru,
Seni kitaplara ulasamama konusunda cok iyi anliyorum, cünkü bende ayni sorunla karsi karsiya kaldim, ama artik degil. www.tikla24.de gir, ara cubuguna kitabin ismini ver ve siparis et. 24 saat icinde kitap posta yoluyla elinde.Kargo 4.90 veya 4.50 euro sanirim. Bende buradan ulastim kitaba.
Kitabi okuduktan sonra uygulamalari artik istersen aktarabilirsin bizlere, basarilar. hismiley

Mavifirca tesekkur ediyorum...fakat bu verdigin siteyle daha once siparislerle ilgili bi iletisim sorunu yasadigim icin tercih etmiyorum..ben Agustosa kadar burda arkadaslarin deneyimlerini okuyarak.. ve sizlere soru sorarak kendime uygulamalar yapmak istiyorum..sabreden dervis muradina ermislerden olucam bu durumda...

mavifirca 03-07-2008 05:13 PM

Storm´un yemek yapimina uyguladigi iki noktayi simdi bende uyguladim girlhaha, hic kullanmadigim su cin mutfagindan soslarida ekledim, bakalim kokulari oralara kadar ulasir belki, iki noktanin kerametleri 44

TR-ance 03-07-2008 05:18 PM

Alıntı:

Storm´un yemek yapimina uyguladigi iki noktayi simdi bende uyguladim girlhaha, hic kullanmadigim su cin mutfagindan soslarida ekledim, bakalim kokulari oralara kadar ulasir belki, iki noktanin kerametleri 44

Valla Ben Normalde Yumurta BiLe Kırmayı Beceremem.. y789 Hesapta Dün Yapacaktım Ama Bugüne Kaydı BakaLım Ne OLacak.. İnşallah Ailecek Hastaneye Gitmeyiz.. smil56

SevgiLer..

TR-ance 03-07-2008 05:27 PM

Alıntı:

Su_Duru Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar bisey diycem aslinda utaniyorumda demeye..cesaretimi topladim ve yazmaya karar verdim

bu konuyu basindan sonuna kadar okudum... tekrar okudum....inanmiyacaksiniz belki fakat halaaaaa anlamadimmmmm 88a
arkadaslar mutlaka kitabi okuyun diye tavsiyelerde bulunuyorlar fakat kitabi burda bulamadim.. Hollandanin ufak bir sehrinde yasiyorum..turkce kitaplar bulunmuyor malesef..
aramizda kalsinda..aptalmiyim neyimmmm bi turlu anlamadim bu isi

arkadaslar bakalim ben dogru anlamismiyim...
1-bende boyun agrilari var...iki noktayi belirlemem lazim.. sag elimi boynuma koydum diger elimide omuzuma...agrilarimin iyilesmesi icin niyetlendim..gozlerimi kapattim... hic bisey dusunmeden biraz bekledim.. ve sonra dikkatimi baska seylere verdim

2-cok ozledigim bi arkadasimin beni aramasi icin 2 nokta belirlemem gerekiyor...bende iki gulu sectim...gozlerimi kapadim
beni aramasi icin niyet ettim....yine bir iki dakika boyle hic bisey dusunmeden bekledim..hepsi bu..
arkadaslar ne olur bu konuda bana yardimci olun..cunku ihtiyacim var buna..
yigenlerim agustos ayinda Turkiyeye tatile gidiyorlar..onlara siparis vericem..

Sevgilerimle

TakıLdığınız YerLer OLursa Nacizane BiLgiLerimi SizinLe Ve Diğer ArkadaşLarla Paylaşmak İsterim.. O Konudan Şikayetiniz OLmasın.. smil56

SevgiLer..

Su_Duru 03-07-2008 05:27 PM

Alıntı:

Keske bide uygulamayi nasil yaptigini yazsaydin...bende senden kopya cekerdim smiliyface

mavifirca 03-07-2008 05:34 PM

smil56 Ben yemekleri pek fazla klasik kurallara göre yapmam, benim recetelerimin ismi: KAFANA GÖRE TAKIL. Bildigimiz salca sosuna cin mutfagindaki soslardan bir iki tane ekledim ve yine elime hangi baharat gectiyse karistirip, kisik atese verdim khkh56. Aksama rahatsizlik verirse, hic problem degil, artik iki noktamiz var derty

Su_Duru 03-07-2008 05:48 PM

[/quote]

TakıLdığınız YerLer OLursa Nacizane BiLgiLerimi SizinLe Ve Diğer ArkadaşLarla Paylaşmak İsterim.. O Konudan Şikayetiniz OLmasın.. smil56

SevgiLer..
[/quote]

Tr-ance cok tesekkur ederim.. buna gercekten cok ihtiyacim var..(mesajimdanda anlamissinizdir)
ben iki uygulama yaptim (tabi sayilirsa ) vede nasil yaptigimi mesajimda yazdim...sence ben bu olayi azda olsa anlamisyim..ben dogru yaptigimi hissetemiyorum cunku...
uygulamam soyle

beni aramasi icin niyet ettim....yine bir iki dakika boyle hic bisey dusunmeden bekledim..hepsi bu

Gozlerimi kapatip niyet ettigim olaya konsantre olmalimiyim... yani olmus gibi gozumde canlandirmalimiyim,
gerci ben hic bisey dusunmeden oyle gozlerim kapali biraz bekledim
uuf yazarken bile kafam karisti...kisacasi hic bisey anlamiyorum 4897

mavifirca 03-07-2008 05:50 PM

-Matrix´e hükmedin - haber ajansindan son bir gelisme daha; bir yere gitmem gerekiyor, yagmur yagiyordu, gidecegim vakit günesli bir hava icin iki nokta uygulamasi yaptim. Sonuc su anda piril piril bir günes perdelerden iceri vuruyor smiliyface

mavifirca 03-07-2008 06:02 PM

Sevgili Su_ Duru,
Öncelikle bu konuyu, yani bu bölümü bastan sona dikkatlice tekrar okumanda fayda var, cünkü senin sorularinin cevabi oralarda zaten var, hayalayaz ve storm´un tatmin edici aciklamalari var. Ama kitabi okumak sart, kitabin tamamini acikliyamiyoruz, bu konununda sebebi yine aciklandi. smiliyfaceAma arkadaslar, benden iyi olanlar sana yardimci olurlar, basarilar

Pamukk 03-07-2008 07:56 PM

arkadaşlar bu başlığın başından beri öyle bir anlattınız ki ben de gittim merakla kitabı aldım geldim,bulana kadar canım çıktı o ayrı aa34 ama kafaya koymuştum super başlayayım bakalım bu akşam okumaya çok ama çoook merak ediyorum girlhaha hismiley

maximumfelix 03-07-2008 09:13 PM

ben umutsuzluga kapılmaya basladım
galıba reıkı almayanlar basaramıyor 88a
neden olmuyor o kadar uygulama yaptım 88a

stormguard 03-07-2008 09:21 PM

Bunun reikiyle ilgisi yok.. Kendini öyle şartlama lütfen. Olmuyorsada olmuyor, salla gitsin.. Sadece sürecin keyfini çıkar ;)

maximumfelix 03-07-2008 09:39 PM

arkadaslar mesaj modum durmadann uyarı verıyor yenı mesajınız var dıye ancak actıgımda yenı bırsey yokmus gıbı oluyor
fakat hangı sayfayı acsam durmadan yenı mesajınız var dıyor?
bır bılgısı olan var mı?mesajlarımı da sılemıyorum oturum gecersız dıyor emb23

hayalayaz 03-07-2008 10:52 PM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
ben umutsuzluga kapılmaya basladım
galıba reıkı almayanlar basaramıyor 88a
neden olmuyor o kadar uygulama yaptım 88a

Alıntı:

Storm Nickli Üyeden Alıntı
Bunun reikiyle ilgisi yok.. Kendini öyle şartlama lütfen. Olmuyorsada olmuyor, salla gitsin.. Sadece sürecin keyfini çıkar ;)

bu çalışmanın reiki ile ilgisi yok..bizde yeni öğreniyoruz..belki bazı terimleri biliyoruz okadar..hepimiz çalışarak öğreneceğiz..hemen vazgeçmek yok..

Su_Duru 03-07-2008 11:46 PM

arkadaslar aranizda hic kimse bana yaptigim uygulamanin ne derece dogru oldugunu anlatmiycakmi..
en azindan dogru yolda olup olmadigimi soyleyinde bende umutsuzluga kapilmiyayim...
cokmu sabirsizim neeeeee şaşkın

mavifirca 03-07-2008 11:57 PM

Merhaba Su_ Duru,
Elbette dogru yoldasin, yalniz biraz acele ediyorsun gibi. Inan bende bu konularda fazla bir bilgiye sahip degilim, pratik yaparak, okuyarak tamamlamaya calisiyorum. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Sen bizi, en azindan beni diyeyim profesyonel spritüel ustasi saniyorsun galiba. Kendi adima, ben degilim. Ama kendimi tahlil etmeye duygularimi, hislerimi tanimaya calisiyorum. Bununda sayisiz yolu yöntemi var. Hayalayaz var önümüzde ve her insanin bu boyutlara ulasabilecegini kendi pratigini örnek vererek anlatiyor.

Telasa gerek yok, sakin fakat emin olarak ögrenmeye devam, basarilar smiliyface

MuminOKAN 04-07-2008 12:01 AM

Alıntı:

SevgiLer..
[/quote]

Tr-ance cok tesekkur ederim.. buna gercekten cok ihtiyacim var..(mesajimdanda anlamissinizdir)
ben iki uygulama yaptim (tabi sayilirsa ) vede nasil yaptigimi mesajimda yazdim...sence ben bu olayi azda olsa anlamisyim..ben dogru yaptigimi hissetemiyorum cunku...
uygulamam soyle

beni aramasi icin niyet ettim....yine bir iki dakika boyle hic bisey dusunmeden bekledim..hepsi bu

Gozlerimi kapatip niyet ettigim olaya konsantre olmalimiyim... yani olmus gibi gozumde canlandirmalimiyim,
gerci ben hic bisey dusunmeden oyle gozlerim kapali biraz bekledim
uuf yazarken bile kafam karisti...kisacasi hic bisey anlamiyorum 4897

[/quote]

selamlar bende kitabı yeni okuyanlar arasındayım nihayet bu akşam 60 küsürüncü sayfaya geldim.
fakat daha öne de arkadaşlarımızı dediği gibi iki noktayı oluşturuyorsunuz.
aralarında bir bağ kuruyorsunuz
bağı kurduktan sonra bir an hiçbirşey düşünmeden zihninizi boş bir şekilde bırakıyorsunuz.
ve enerjiyi serbest bırakıyorsunuz ve bir daha düşünmemek kaydıyla super

o zaten oluyor.
enerjiyi serbest bırakıyorken isterseniz bir soru sorabilirsiniz mesela boyun ağrınız için ağrımasaydı nasıl olurdu diye? arkadaşınız için arasaydı nasıl olurdu diye.-

Su_Duru 04-07-2008 12:06 AM

Sevgili mavifirca,
Cevabin icin sana tesekkur ediyorum.. evet haklisin biraz acele ediyorum...
fakat ben kendimi herhalde tam ifade edemedim..ben sizi profesyonel sprituel ustasi olarak gormedim..sadece konuda okudugum kadar kendi cabalarinizla ve kitapda ogrendiklerizle benden daha bilgili oldugunuz icin yardim istedim..
en azindan kendimce yaptigim uygulamanin dogru olup olmadigini ogrenirsem.. daha cok pratik yaparim..
ve tabiki bu arada kendimi bu konuyla ilgilide gelistiririm...

bu arada kandiliniz mubarek olsun

Su_Duru 04-07-2008 12:13 AM

Merhaba Foto Mümin cok tesekkur ederim...ah bide ben o kitabi alabilseydim hayirlisiyla..
insallah bende kitabi aldigimda...deneyimlerimi sizlerle paylasirim.

MuminOKAN 04-07-2008 12:20 AM

Alıntı:

Merhaba Foto Mümin cok tesekkur ederim...ah bide ben o kitabi alabilseydim hayirlisiyla..
insallah bende kitabi aldigimda...deneyimlerimi sizlerle paylasirim.

alırsın alırsın.
nereli olduğunu bilmiyorum ama kozyatağı karfor da remzi miydi neydi o kitap evinde var. super sapkal89

deneyimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz sevincli derty guitar

stormguard 04-07-2008 12:57 AM

Arkadaşlar bu akşam tatsız bi olay oldu, annemin parmaklarına kaynar su dökülmüş ve parmakları yanmış, acı içinde kıvranıyordu. İlk başta o telaşla krem mi sürsek, buzmu koysak diye düşünürken, sonra bir anda.. ya iki nokta vardı yapsana be adam diyen içsesim sayesinde, uygulamaya başladım, 3 kere uygulama yaptım.. toplam 5-6 dakika sürmüştür. Acıdan o kıvranan kadın gitti, yerine elleriyle yine eskisi gibi dokunabilen, tutabilen bi hale geldi. Acısı tamamen kayboldu. Şükürler olsun. Sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 AM.