Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

maximumfelix 22-07-2008 08:07 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:

BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Bir de uzun zamandır uğraştığım bir problem var. Böyle bir yere falan giderken gereksiz stres oluyorum. Herzaman gittim yerler bunlar anlamıyorum nedenini ve fiziksel olarak hiç bir problem olmamasına rağmen öksürük krizine giriyorum bazen. Tutamıyorum kendimi.. Hatta bazen çıkarmaya kadar varıyor. Sokakta yürüken başlıyorum öksürmeye, hem de öğürürcesine. Rezil oluyorum herkese 789569 sadanim

Nası bi iki noktalasam kendi mi düzelse?? Yani kendi üzerimde yaparken nelere daha çok dikkat etmeliyim. Kendi üzerimde neden başarlı olamıyorum? dusun utananadam

ben de dısardayken ınsanların bakıslarından cok rahatsız oluyordum, asırı derecede
sonra bır psıkolog arkadasımız vardı, sana bakanların ınsan degıl lahana olduklarını dusun dedı
bılıyorum sacma gelıyor ama cok komık ve eglencelı
ve ıse yarıyor
sımdı bırı bana gozunu dıkıp bakıyorsa ben de kendı kendıme
aslında benı goremıyor,zaten gorseler de bunlar lahana dıye dusunup o gergınlıkten kurtuluyorum
bazı ınsanlar kendı ıslerine guclerıne bakacagına elalemı ıncelemeyı pek sevıyor
karsısındakı bundan rahatsız olur olmaz umrunda degıl,
bir insana uzun sure bakmanın onun mahremiyetıne tecavuz oldugunu dusunuyorum
hayır merak da bır yere kadar,baktın baktın tamam doyum sagladın, gözlerini cek üzerimden
ama yok illa ben gözbebeklerini gözbebeklerime odaklıycak,insanı ruh hastası ederler valla
dedıgım uzre lahana formulu ıyıdır,yalnız gülme krizinne neden olabılıyor dikkat! girlhaha

maximumfelix 22-07-2008 08:32 PM

Alıntı:

serkangs Nickli Üyeden Alıntı
Herkese Selamlar,

Size verecegim linkten, What the bleep do we know filmini indirebilirsiniz.
DVD-Rip oldugu icin Kalitesi iyi olmasi gerekiyor (ben daha tam indiremedim onun icin var sayiyorumm gulensmiley )
ve arti alt yazi yazi var. Isteyen indirsin, haaa unutmadan üye kayidi yapmak gerekyior.

http://www.hicazkar.com/forum/bleep-...ml?amp;p=22517

Saygilarimla

bu sekılde ındırdıkten sonra hemen tıklayınca ızleyebılecek mıyız?sıfre vs ıstıyor mu?
dıgerını ındırdım bır de acmak ıcın 2 degısık program daha ındırdım fakat yıne ızleyemedım

muratdoom 22-07-2008 11:12 PM

SpY.GaMe arkadaşa tşk ediyorum

bir sorum daha olucaktı ve en önemlisi sanırım kitapda belirttiği şekilde sanki mıknatısın zıt kutupları gibi çekimi hissedin diyor ben bu şekilde hissedemiyorum. Sizler nasıl bağ kuruyorsunuz ve gözleriniz açıkkenmi bunu yapıyorsunuz ?

ii geceler

farkvar 22-07-2008 11:31 PM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

serkangs Nickli Üyeden Alıntı
Herkese Selamlar,

Size verecegim linkten, What the bleep do we know filmini indirebilirsiniz.
DVD-Rip oldugu icin Kalitesi iyi olmasi gerekiyor (ben daha tam indiremedim onun icin var sayiyorumm gulensmiley )
ve arti alt yazi yazi var. Isteyen indirsin, haaa unutmadan üye kayidi yapmak gerekyior.

http://www.hicazkar.com/forum/bleep-...ml?amp;p=22517

Saygilarimla

bu sekılde ındırdıkten sonra hemen tıklayınca ızleyebılecek mıyız?sıfre vs ıstıyor mu?
dıgerını ındırdım bır de acmak ıcın 2 degısık program daha ındırdım fakat yıne ızleyemedım

arkadaşlar ben indirdim winapta izledim küçük pencere şeklinde alt yazıları okumak için hem durdurmak zorunda kaldım izlemeye değer

mücevher 23-07-2008 12:33 PM

benim ki de önce küçük pencereydi. o pencerenin sol alt köşesine tıkladığımda tam ekran oldu.
ben de öyle izledim. harika bir film. yardımcı olan herkese çok teşekkürler.....
sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89

MuminOKAN 23-07-2008 03:12 PM

Alıntı:

muratdoom Nickli Üyeden Alıntı
SpY.GaMe arkadaşa tşk ediyorum

bir sorum daha olucaktı ve en önemlisi sanırım kitapda belirttiği şekilde sanki mıknatısın zıt kutupları gibi çekimi hissedin diyor ben bu şekilde hissedemiyorum. Sizler nasıl bağ kuruyorsunuz ve gözleriniz açıkkenmi bunu yapıyorsunuz ?

ii geceler

bağ ı da imajinize etmeyi deneyin.
örnek için ben iki ışık topu oluşturuyorum, bunlar birbirlerine kıvılcımlar gönderiyorlar. derken bağ oluşuyor. o esnada zaten kuantum alana giriyorsunuz. bu hissediliyor.

görmek isteyin... sapkal89 göreceksiniz... super
isterseniz gözlerinizi kapatabilirsiniz. size kalmış. ama zamanla alışacaksınız ve kapama gereği hissetmeyeceksiniz.

düşünceler/düşüncelerimiz... çok güçlü...
bunu;
öğrendim, gördüm, yaşadım...
öğreniyorum, görüyorum, yaşıyorum...
öğreneceğim, göreceğim, yaşayacağım...

inanın, çünkü hepimiz böyle bir güce sahibiz... smiliyface smiliyface gulensmiley

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

Pamukk 23-07-2008 08:01 PM

Alıntı:

bir insana uzun sure bakmanın onun mahremiyetıne tecavuz oldugunu dusunuyorum
hayır merak da bır yere kadar,baktın baktın tamam doyum sagladın, gözlerini cek üzerimden
ama yok illa ben gözbebeklerini gözbebeklerime odaklıycak,insanı ruh hastası ederler valla
dedıgım uzre lahana formulu ıyıdır,yalnız gülme krizinne neden olabılıyor dikkat! girlhaha

ben buna %500 katılıyorum canım 25889 25889 bu lahana formulunu ben de uygulayayım 12389 44

maximumfelix 24-07-2008 01:53 AM

evet hayal ablam haklı utananadam
arkadaslar su gune kadar kım ne basardıysa yazsın lutfen,cok merak edıyoruz
yanı uygulama teknıgınızı oldugu kadar ,basarabıldıklerınızı de yazarsanız cok seviniriz k8908

maxim 24-07-2008 10:41 AM

niyeti belirlemekte bazen kararsız kalıyorum,yani bir sağlık sorunu olduğunda..niyet nasıl oluşturulmalı..sorunamı odaklı yoksa çözümemi....??
bağ kurmayı başarıyorum o enerjiyi hissediyorum sonrasında sorumu sormalıyım yoksa imajinasyonmu yapmalıyım ?
alışana kadar denemye devam.....
sevgiyle kalın......

Belgin ∞ 24-07-2008 10:57 AM

Geçen gece ablamın arkadaşı geldi bize.Gözü mikrop kapmış doktor göz damlası vermiş.Gözleri kısık kısık bakıyordu.Ablamın feci diz ağrılarına 2 nokta yaptığımda geçtiği için ablam arkadaşına da yapmamı istedi bende yaptım.
Önce ellerimi gözlerine koydum sonra sağ elim gözünden başının tepesine doğru çekildi.Sol elim gözlerinde sağ elim başında ne zaman mikrop kaptığını sordum 4 gündür olduğunu söyledi.Ben kendimce uygulamayı yaptım.Ben biraz farklı yapıyorum galiba ama işe yarıyor bilemiyorum.5 gün öncesine gittim ve o andaki ağrılı hali 5 gün önceki ağrısız halin içinde erittim.Ve iyi haliyle bağlantı kurup başından içeriye doğru yolladım.İlk yarım saat pek bir fark olmadı.Sonra konu dağılınca yapılan işlem unutulunca gözleri açılmaya başladı.Kırmızılık geçti.Harika bir duyguydu hem benım hem onun için.

maxim 24-07-2008 11:28 AM

çok güzel zamanda yolculuk kullanmışsın....tebrikler
harika bir detay.....

onursargin 24-07-2008 05:55 PM

aman allahım! bu iki nokta tekniği de neyin nesi! "matrix'e hükmedin" yeni bir dünyanın giriş kapısı!

arkadaşlar biraz önce ne oldu biliyor musunuz?

arkadaşımın sırt ağrısı vardı ve ben bu iki nokta tekniği ile onu 20-30 sn içinde çoook aza inidirdim

asıl beni etkileyen neydi biliyor musunuz?

parmaklarımı koyduğum iki noktayı onun vücudunun dışında bir yerden seçmiş olmamdı.

(bir nokta yemek tabağının kenarı, diğer nokta tuzluktu.)

bu dediklerimi kitabı okuyunca daha da iyi anlayacaksınız.

ben şu anda şaşkınlık yaşıyorum keyfili keyifli :). çok etkileyiciydi gerçekten.

MuminOKAN 24-07-2008 06:23 PM

Alıntı:

onur sargın Nickli Üyeden Alıntı
aman allahım! bu iki nokta tekniği de neyin nesi! "matrix'e hükmedin" yeni bir dünyanın giriş kapısı!

arkadaşlar biraz önce ne oldu biliyor musunuz?

arkadaşımın sırt ağrısı vardı ve ben bu iki nokta tekniği ile onu 20-30 sn içinde çoook aza inidirdim

asıl beni etkileyen neydi biliyor musunuz?

parmaklarımı koyduğum iki noktayı onun vücudunun dışında bir yerden seçmiş olmamdı.

(bir nokta yemek tabağının kenarı, diğer nokta tuzluktu.)

bu dediklerimi kitabı okuyunca daha da iyi anlayacaksınız.

ben şu anda şaşkınlık yaşıyorum keyfili keyifli :). çok etkileyiciydi gerçekten.

hmm...
tebrikler onur sargın. çok iyi 25889 sevincli
bugün ikinci tur' a başlayacağım. smiliyface
bunlar güzel haberler anlatsana başka neler yapabildin? ark5 güzel paylaşımlarını bekliyoruz. smiliyface
bende ilkinde şaşırmıştım ama artık alıştım super

sapkal89
sağlıcakla ve ışıkla kalalım... sapkal89

flower 24-07-2008 09:02 PM

bu gün spor yaparken....sanırım fazla yüklendim ve zavallı sol bacağım...kasılıp ağrımaya başladı....
normalde bu durumda en azından lokal bir kas gevşetici ve ağrı kesici krem sürüp istirahat etmem gerekirdi...
ama benim aklıma iki nokta geldi 956k önce niyet etmeden sadece iki nokta arasındaki çekimi hissetmeye çalıştım...ağrı geçmişti blissy
yalnız serbest bırakamadım..acaba tekrarlar mı endişesinden kurtulamadım ve evet 2 dk. sonra tekrar başladı...
sonra sol bacağıma sol elimi ve sağ bacağıma sağ elimi koydum ve ağrının hemen geçmesine niyet ettim...iki elimin de altında ışık topu olduğunu imgeledim...
ve sevgili spy game 'den kopya çekerek ttli3 iki ışık topunun birbirlerine ışık kıvılcımları göndererek yavaşça kaynaştığını ....
sağ elimin altındaki ışık topunun(ağrımayan taraf) sol elimin altındaki ışık topunu (ağrıyan taraf) kendi içinde erittiğini hayal ettim ve hissettim...
sonra birden sanki bacaklarım elimin altında yok oldu... hiç bişiy hissetmiyordum....veee ağrı geçti gogogo
derken çok sevdiğim bi parça çalmaya başladı... ben de ona eşlik etmeye başladım...bi süre ağrımı da ...geçme şeklini de gerçekten unuttum 44
ağrım tamamen geçmişti...sonra spora devam ettim...hatta bacağımı daha da zorladım (sizler sakın denemeyin 44)....ağrıdan eser yoktu...
yazarken uzun oldu ama bunların hepsi en fazla 5 dk sürmüştür..bu matrixe bağlı ilk somut başarım arkadaşlar....
umarım ve dilerim devamını da getirebilirim....spy game çok yardımın oldu gerçekten...sonsuz teşekkürler...
hepinize kucak dolusu sevgiler tender45

keops 24-07-2008 10:42 PM

Selam herkese iki nokta tekniğine uzak kalıyordum...
kitabı daha okumadım ama tekniği bi arkadaşımdan öğrendim...
(birsürü şey bilmenin dezavantajı aa34)
fakat bugün uzun süredir konuşmadığım bir arkadaşımla ve yeni tel numarasını almak için denedim
önce msnde ikimizde çevrimdışı gözükmemize rağmen bana selam verdi( sonra biraz sohbetten sonra yeni telefon numarasını verdi
işe yarıyor
iki noktacılara bende katıldım böylelikle :)

Belgin ∞ 24-07-2008 11:35 PM

Hoşgeldin sefa geldin Keops aramıza.Noktaların hiç bitmesin smiliyface

maximumfelix 25-07-2008 12:51 AM

arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum cok süper sonuclar almıssınız, k8908 gercekten hepsi harika..
artık richardı turkıyeye getırme zamanı geldı dıyorum ne dersınız dusun
safir kitapevine mı maıl atsak ne yapsak? getirsinler iste biz kosa kosa gıderız
bu konuda fıkrınız ne? valla kac lıra ısterse verırım yanı
bır de sanırım rıchy nın semınerlerı 3 gun oluyormus, oyle anladım ben
yanı her guruba 3 er gun dıye anladım
napalım?mail atalım mı?

disik82 25-07-2008 08:57 AM

maximumfelixcim richardın seminerleri 800 ytl falan demişti biri sanki ama hatırlayamadım...sevgiler...

muratdoom 25-07-2008 01:24 PM

Bende deneyimlerimi paylaşayım :) aslında bi kaç gün önce gerçekleşti ama dedim şanstır belki o anlık olmuş olabilir diye yazmamıştım

şöyle ki dişim baya ağrıyordu sabah deniyim dedim bir 5 dakika sonra hiç bi acı kalmadı (ağrısı ölesine değil biraz kötüde dişin durumu ağla) sonra ertesi akşam gene ağrımaya başladı ve ben gene 2 noktayı yaptım ve gene acı geçti :) bir diğer somut deneyde akşam sivri sinekler bi yoklamışlar beni e kaşınıyo haliyle bende gene 2 nokta yaptım bağ kurulu iken de şöle düşündüm sivrisinek ısırmasaydı nasıl olurdu dedim 44 ve kendimi o halimle imajine edip bıraktım buda anında geçti :D şu ana kadar soyut bir örneğim olduğu sölenemez tam manasıyla, aslında işyerinde çalan telefon için yaptım ilk gün süper ötesi çaldı durmadı yani öyle böyle değil dedim ters mi tepti acaba smil56 sonraki 3 gün ise müthiş böyle saatte 1 çalıyo desem doğru olur heralde ama bunu benmi yaptım tam emin değilim 4897

Belgin ∞ 25-07-2008 01:37 PM

Dün malum benim yolculuk vardı.Otobüs saat 23:00 da kalkıcaktı.Benim evden çıkmam 21:45 i buldu.Otobüse bindim Aşti'ye gitmek için.Normalde 45 dakika sürüyordu.Ama otobüs yolda arıza yaptı.Elektrikleri kesildi,farları söndü,tekledi ve sonunda durdu.Ben her zamanki gibi yine panik oldum.Şoför başka bir otobüsün yolda olduğunu bizi gelip alıcağını söyledi ve biz otobüsten indik.Yeni otobüs geldiğinde benim biletim yanmak üzereydi.Otobüsümün kalkmasına 20 dakika vardı ve ben hala yollardaydım.Sağolsun siteden bir arkadaşımı aradım ve ayrıntıları vererek 2 nokta yapmasını istedim.Ben o anda yapamayacak kadar telaşlıydım ve o anda duygumu serbest bırakamayacağımı düşünürek yapmak istememiştim.

Sonuç otogara girdiğimde sadece 4 dakika vardı otobüsümün kalkmasına ve şimdiye kadar hiç rötar yapmamış otobüs firması 10 dakika rötarlı geldi.Bazıları sinirlense de ben gayet mutluydum sevincli
Çayımı da içip üstüne gidip 2 noktalı koltuğuma kuruldum. wave
Teşekkürler isimsiz kahraman. kiss3

maximumfelix 25-07-2008 02:03 PM

Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı
maximumfelixcim richardın seminerleri 800 ytl falan demişti biri sanki ama hatırlayamadım...sevgiler...

disikcim kac lira olursa olsun yani gidicem kati surette blissy
ama yıne de ummadıgımız kadar ucuz olması ıcın 2 nokta yapalım hıc bellı olmaz girlhaha

maximumfelix 25-07-2008 02:12 PM

dün 19.00 da doktorda olmam gerekıyordu, saat 16.45 ve ben henuz hazırlanamamıstım
her yere gec kalırım zaten, en az 3 saat once hazırlık calısmalarına baslamam gerekır
zaten 55dk ya da en kotu ıhtımalle 1 saat 15 dk yol suruyor,bır de 15 dk yurumem lazım doktorun muayenehanesıne..
kesınlıkle yetısemeyeceksın dedım kendı kendıme, banyo yapıcam saclarıma fon cekıcem makyaj yapıcam
kıyafet secıcem,bısıler yıyıcem de evde cıkıcam,ımkansız otesı bır haldı
mademkı umut yok o zaman 2 nokta yapayım dedım, sol elımı olmasını ıstedıgım durum-dr un muayenehanesıne erken ulasmak
sag elımı o ankı durum kabul ettım ve kendımı 19.dan evvel muayenehaneye gırıyor sekılde dusundum
zaten serbest bırakmaktan baska carem yoktu girlhaha
sakın hızlı hazırlandın demeyın, ozellıkle dıkkat ettım eskısı gıbı yayıla yayıla hazırlandım
bu dedıklerımın hepsını yaptım ustune bır de oje surdum ve kurumasını bekledım,yol da aynı surdu
buna ragmen ben oraya gırdıgımde saat 18.50 ydi, erken gıtmıstım fbsmile
dr da sasırdı vayyy nasıl oldu kırk telefon acmadan senı buraya getırebıldık dedı
hep gecıkırdım ya da yetısemezdım kadıncagızı canından bezdırmıstım valla neysekı 2 nokta onun da ısıne yarıycak

muratdoom 25-07-2008 04:26 PM

bi denemem daha s456

bağı kurdum ve 5 dakika içerisinde bir arkadaşın bana msj çekmesini istedim ve sanırım 4 dakika tarafıma ulaştı. Hatta imajine ederken bana gelen msjıda açmıştım ve nbr cnm yazıyodu yani nası düşündüysem bi baktım aynı msj ı yollamış smil56

ilk nokta onu ve 2. nokta olarak cep telefonu ile bana msj çektiğini belirledim.

şu an oldu valla şaşırdım biraz 44

led 25-07-2008 05:09 PM

çok teşekkürler muratdoom:)..bende yaptım birşeyler ama bakalım..denemeler gerek değil mi?:)

muratdoom 25-07-2008 05:45 PM

en önemli iki nokta bağı kurduktan sonra sanki istediğin değişiklik olmuş gibi imajine etmek ve yaptığın olayı unutmak sanırım. Sık sık dene bence ilk başlarda olmasada aklından yapamıyomuşsun gibi düşünme sakın, hep denemeye devam et hismiley

Su_Duru 25-07-2008 06:02 PM

Alıntı:

bi denemem daha s456

bağı kurdum ve 5 dakika içerisinde bir arkadaşın bana msj çekmesini istedim ve sanırım 4 dakika tarafıma ulaştı. Hatta imajine ederken bana gelen msjıda açmıştım ve nbr cnm yazıyodu yani nası düşündüysem bi baktım aynı msj ı yollamış smil56

ilk nokta onu ve 2. nokta olarak cep telefonu ile bana msj çektiğini belirledim.

şu an oldu valla şaşırdım biraz 44

Sevgili Muratdoom 25889
masallah nazar etmiyelim...ya senden ricada bulunsamda benim icinde bir deneme yapsan... utananadam
ben bu konuda basarili olamiyorum.....hayir yapmam dersen, bende canin sagolsun derim...amaaa evet dersen ben mutluluktan mlk34
cevabini bekliyorum...

Sevgiler

MuminOKAN 25-07-2008 06:03 PM

kafam karıştı... dusun

medusa 26-07-2008 01:50 PM

selam arkadaşar. hismiley

matrixe hükmedin kitabını aldım. okudum.
uygulama yapmak istyiroum ve 2 nokta seçiyorum şimdilik çekim hissetmesemde.
sonra kendimi serbest bırakıyorum.
o zaman ne yaptığımı unutuyor hayal alemlerine dalıyorum.
hani olur ya uyumassınız ama rüya gibi birşey görürsünüz. uykuyla uyanıklılık arasında ama kendinizden geçmişsiniz .
sonra da ne iki nokta kalıyor ne matrix yatıyorum yatağa öylecene tembel tembel şekerleme yapıyorum.
ben bunu çok öğrenmek istediğim halde uygulama kısmında neden bilinçaltım buna izin vermiyor motivemi kırıyor. beni o an rahatlığını içine çekip yaptığım işten alı koyuyor anlamadım. bilinçaltıma da soruyorum bunu neden yapıyorsun değişmemi istemiyor musun? pek oralı olmadı . benle fazla muhatap olmak istemiyor anlaşılan . :)

Belgin ∞ 26-07-2008 02:08 PM

Medusa o şifa uykusudur.İlk zamanlar oluyor öyle.Bende de olmuştu.Ama alıştıkça uyku falan kalmıyor merak etme.Sen devam et yapmaya.

monange 26-07-2008 02:25 PM

ooo67 Bende kac gundur deniyorum olmuyordu... Dün aksam bir deneme yaptim... Uzun zamandir disim cok agriyordu artik doktora gitmenin vakti gelmisti de geciyordu...Dün aksam artik iyice dayanilmaz duruma geldi... Ne denediysem bu arada ne yaptiysam olmadi olmadi olmadi.. Aslinda ben beceremedim.. terli345

Dün aksam bu 2 noktayi bir daha denicem bu sefer disime dedim.. Ve hemen ellerimi birlestirdim gözlerimi kapatip bir kac derin nefesten sonra konsantre olup ; 1 tarafta disimin agrimadigi zamana gidip nasil rahatca yemek yedigimi , nasil da kendimi iyi hissettigimi imgeledim diger tarafta da disimin agrisi gecerse ne kadar mutlu olacagimi ve rahat yemek yedigim zaman nasil da haz alacagimi imgeledim ... Ve bunlari imgeler imgelmez parmaklarimda miknatis cekimi olmaya basladi... Aralarindaki baglari kurdugumu , birbirlerini cektiklerini hissettigim anda serbest biraktim ve döndüm hayatimdegisti.com daki formlari okumaya super

tender45 Dalip gitmisim formda ne zaman disimin agrisi gecti nasil oldu hatirlamiyorum bile... Rahat bir uyku cektim...
Bu deneyimi bende sizinle paylasmak istedim... Bu saat oldu halen agri magri yok agzimin icindeee... Bu sayfada yazdiginiz hersey icin herkese tesekkürler bana yol gösterdi , sayenizde yaptim.... kiss3 kiss3 kiss3

Sevgiyle Kalin...

maximumfelix 26-07-2008 02:25 PM

arkadaslar dun belımdekı agrı ıcın richy nın vıdeosundakı gıbı sırtımda ıkı nokta belırledım
agrının gecmesını nıyet ettım ve 2 elımın 2 parmagıyla rıchardın yaptıgı gıbı azcık bastırdım
bedenım once sola dondu dusun
dokunmayla vucudu hareket ettırebıldıgımı gorunce noktaları degıstırdım
tekrar uyguladım aynen vıdeodakı kız gıbı saga sola donmeye basladım
agrı da gecmedı... dlckrn
sonra ne oldu? oyle kaldım vucudumu duz tutamıyordum allahım hep boyle mı kalıcam dıye dusundum
duz durmaya calısıyorum,ust beden sag tarafa dogru dönüyor
acaba rıchard bu yontemde bır hıle mı yapıyor ? omurga kemıklerının yer degıstırmesını deneyımleyen arkadaslar vardı
ancak bana sankı soyle gıbı geldı; sırtta herhangı ıkı noktaya hafıf bır basınc uygulayınca
gecıcı bır sınır blokajı oluyor ve beden saga sola yalpalıyor gıbıme geldı
yanı ust bedenın oyle kıvrılması sankı kas veya sınırlerdekı bır blokaj nedenıyle oluyor
bu ısın show kısmı mıydı .. dusun
bılmıyorum bu bıraz ılgınc...katıyen o vıdeoyu kendı ustunuzde ya da bırının ustunde 2 noktayı belırleyıp yapmayın
vekıl tayın edın bır oyuncak ya da yastıgı ve oyle uygulayın
ne olacagı hıc bellı olmaz benım gıbı kıvrılıp kalabılırsınız
ödüm koptu hih33

Su_Duru 26-07-2008 02:29 PM

arkadaslar bu kitabi ve 5 farkli kitabi ideefixde yaklasik 3 hafta once siparis verdim....ve halaaaaaaaaa elime ulasmadi 88a
gelde aglama simdiii

monange 26-07-2008 03:28 PM

dusun emb23 Ayyy üzüldüm simdi cok gecmis olsun Maximumfelix... Suanda nasilsin yani biraz olsun rahatladin mi yoksa halen yamuk mu öyle... Hayallahim yaaaa bazen basimiza su meraktan neler gelecek bakalim daha ... smil56
Gelismlerdeb haberdar et bizi.... kiss3

Alıntı:

arkadaslar dun belımdekı agrı ıcın richy nın vıdeosundakı gıbı sırtımda ıkı nokta belırledım
agrının gecmesını nıyet ettım ve 2 elımın 2 parmagıyla rıchardın yaptıgı gıbı azcık bastırdım
bedenım once sola dondu dusun
dokunmayla vucudu hareket ettırebıldıgımı gorunce noktaları degıstırdım
tekrar uyguladım aynen vıdeodakı kız gıbı saga sola donmeye basladım
agrı da gecmedı... dlckrn
sonra ne oldu? oyle kaldım vucudumu duz tutamıyordum allahım hep boyle mı kalıcam dıye dusundum
duz durmaya calısıyorum,ust beden sag tarafa dogru dönüyor
acaba rıchard bu yontemde bır hıle mı yapıyor ? omurga kemıklerının yer degıstırmesını deneyımleyen arkadaslar vardı
ancak bana sankı soyle gıbı geldı; sırtta herhangı ıkı noktaya hafıf bır basınc uygulayınca
gecıcı bır sınır blokajı oluyor ve beden saga sola yalpalıyor gıbıme geldı
yanı ust bedenın oyle kıvrılması sankı kas veya sınırlerdekı bır blokaj nedenıyle oluyor
bu ısın show kısmı mıydı .. dusun
bılmıyorum bu bıraz ılgınc...katıyen o vıdeoyu kendı ustunuzde ya da bırının ustunde 2 noktayı belırleyıp yapmayın
vekıl tayın edın bır oyuncak ya da yastıgı ve oyle uygulayın
ne olacagı hıc bellı olmaz benım gıbı kıvrılıp kalabılırsınız
ödüm koptu hih33

led 26-07-2008 03:58 PM

pc05..Su duru ben geçen cumartesi idefix ten 5 kitap sipariş verdim ve dün kitaplarım geldi..mail ile dönüş yap dilersen veya mail ile sor anında dönüş yapıyorlar muhtemelen sipariş vermiş olduğun Matrix kitabı zor bulunduğundan siparişin de kaynadı..üzülme geç olsun güç olmasın değil mi smiliyface
bu arada ben kitabı okumadığım halde dün 2 nokta yapmayı denedim ve oluyor...işteydim telefonların susması için yaptım ve inanamadım smil56...daha sonra servisi kaçırdım gitmişti ve ben çaresizce geri dönecek olan aracı beklemeye koyuldum fakat bu arada öğrendim ki toplam 7 kişiyiz ve araç normal Doblo marka ..zar zor sığışırız dedik ama eve gidene kadar sinirler bir haylı bozulacaktı..bekleme esnasında yine 2 nokta yaptım..eve rahat ve mutlu araçta sıkışmadan huzurlu ve mutlu gittiğimi imgeledim diğer nokta ise eve ulaşmış ve gayet rahat ve sinirlerim bozulmadan eve gelmişim.....araç geldi önce sıkış tıkış bindik sonra da şirket patronlarının şöför ü ortada yokken birden şirket kapısında görünüp ben de aynı semte gidiyorum uyan varsa ben bırakırım dedi..ve biz 2 kişi o semtte oturduğumuz için aracın arkasına kurulduk..Mercedes 500 sl arabalardan hiç anlamam hiç de ilgim yoktur ama bu araç resmen uçak gibiydi cilgin897..hayatımda ilk kez böyle lüks ötesi bir araca binmiş oldum..içinde yok yok..,inanamadım..eve rahat ve mutlu biraz da şaşkın bir şekilde ulaştım.. smil56...başka bir olayda denemdim ama olmuyor dusun...özgür irade olsa gerek ona müdahale edmiyoruz...
unutmadan akşamda müthiş bir baş ağırısı ile yattım fakat uyuyamadım hemen gene 2 noktayı uyguladım başımın ağırısı hemen geçti ve güzel bir uyku çektim 956k

monange 26-07-2008 04:05 PM

Arkadaslar dogru yapip yapmadigimdan emin olmadigim icin bir soru sorucam size.. Buradaki sayfalarinda hepsini okudum.. bir iki denemede yaptim... yukarida anlattim... Ancak bazi durumlar icin ellerimi nasil tutmam gerektigini anlayamiyorum...

Mesela diyelim ki esimin is durumu icin yapicam düzelsin diye... Siz buna nasil 2 nokta yapardiniz ? Detay verirseniz memnun olurum... Mesela ben bu konuda ellerimi nereye koyacagimi sasiriyorum sadanim

Birde isaret parmaklarimi birlestirdigim zaman zonk zonk atiyor sizde de oluyor mu ? sevincli

Belgin ∞ 26-07-2008 04:26 PM

Monange'cim ben şu anda bir arkadaşımın iş konusu için ona 2 nokta yapıyorum.Aslında ellerini nereye koyduğunun pek önemi yok bana göre.Elçi tayin edebilirsin ama bunun için.Mesela bir kitabın kapağı yada bir yastık.Ben yastık üzerinde yapıyorum.2 elimi de yastığın herhangi bir yerine koyuyorum (ama nedendir bilinmez 2 nokta bittiğinde ellerim hep koyduğum noktadan kaymış oluyor.)Sağ elimi olmasını istediğim durum,sol elimi o andaki durum için belirliyorum.
Benim ellerim zonklamıyor ama ellerimde aşırı deri döküntüleri vardı bu aralar onlar geçti.Bundan herhalde.Bir de ellerim yanıyor yaptığım zaman.
Kitapta riçhırt aa34 istediğiniz zaman benim güçlerimi alabilirsiniz diyordu ya ben bu akşam arkadaşıma yine iş için 2 nokta yaptığımda onun yeteneklerini ödünç alıcam bakalım neler hissedicem bugün.

muratdoom 26-07-2008 04:45 PM

Su_Duru

kusura bakma biraz geç oldu ama giremedim bi türlü, bende yeniyim ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım art56art56

t678

monange 26-07-2008 04:46 PM

art56art56 Herzamanki gibi yardimin icin saol Redflowers... Evet yastik fikri güzel daha onceki sayfalarda da okumustum.. Birde oyle deniyim bakalim 4897

Bu arada da ellerinin gecmesine sevindim.... Ama bu aksamki deneyimi detayli yaz ok mi ? Cidden merak ediyorum nasil yapicaksin , neler hissedeceksin...

Sevgiyle ve icten seni öpüyorum... tender45

Su_Duru 26-07-2008 05:02 PM

Alıntı:

Su_Duru

kusura bakma biraz geç oldu ama giremedim bi türlü, bende yeniyim ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım art56art56

t678

Sevgili murat cevabin icin cok tesekkur ederim..ya ben bu kitabi 3 hafta once ismarladim..bi turlu gelmedi.. bende burdaki bilgilerle denedim fakat basarili olamadim...
kitaplar icin bana 2 nokta yaparmisin? i
nan cekinerek yazdim...ben kolay kolay yardim istiyemiyorum boyle bir karaktere sahibim..cok zor durumlarda istiyorum
senin cevap yazman bile yeter cok sagol...

muratdoom 26-07-2008 05:08 PM

Rica ederim, her ne kadar simaen görmediysemde denemeye çalışacağım super

Kal sağlıcakla

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 AM.