Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9725)

ComRad3 23-08-2011 11:54 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805440)
Bugün tam alıyodum ki kitaplar fazla gelince Kuantumla İyileşmenin Sırrı'ndan vazgeçmek zorunda kaldım :) Bi dahakine inşallah.
Yalnız bi sorum var, kitap genel anlamda bi iyileşmeden mi bahsediyor yoksa sağlıkla ilgili iyileşmeden mi? Ya da her ikisi?..

Kitabın yarısından fazlasını yöntemin nasıl işlediğine ayırmış. Sonlara doğru yöntemi anlatmış. Kitap her türlü iyileşmeden bahsediyor. Sağlık sorunları , psikolojik sorunlar vs. Uzaktan uygulama yöntemini de anlatmış. Sadece insanlar üzerinde değil nesneler üzerinde de uygulandığını anlatmış. Biri bu yöntemle arabasının aküsünü doldurmuş.

kuzeygüney 23-08-2011 11:59 PM

Alıntı:

ComRad3 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805455)
Kitabın yarısından fazlasını yöntemin nasıl işlediğine ayırmış. Sonlara doğru yöntemi anlatmış. Kitap her türlü iyileşmeden bahsediyor. Sağlık sorunları , psikolojik sorunlar vs. Uzaktan uygulama yöntemini de anlatmış. Sadece insanlar üzerinde değil nesneler üzerinde de uygulandığını anlatmış. Biri bu yöntemle arabasının aküsünü doldurmuş.

Waoouuwwwgulensmiley

kuzeygüney 24-08-2011 03:56 PM

Bugün aldım acayip bir kitaba benziyor hadi hayırlısıy789

sweeet 24-08-2011 04:31 PM

kuzeygüney hangi kitabı aldın?

kuzeygüney 24-08-2011 07:05 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805503)
kuzeygüney hangi kitabı aldın?

Matrix'e hükmedin adlı kitabı aldım sweeet :)
Yanına Ho'pononopo yu anlatan Zero Limiti de
Mide bulantısını kesmesi için (full kişisel gelişim okumaktany789
Çocuklulara tavsiye edilir Okul evde başlar kitabı
Kişisel günlüğünüz kitapçığı - Başak karlıdağ
Bir de başarı günlüğü için (Başak'ın kitapçığından kopya çekerek yapılacaky789) çook kaliteli bir küçük defter boy notebook ve bir pilot kalem

Ve güçlükle çıktım kitapçıdan ıvır zıvır olmasa 2-3 kitap daha vardı alacağımdunk56

sweeet 24-08-2011 09:20 PM

Harika, yorumlarını dört gözle bekliyceeem.

YESHAPPY 25-08-2011 02:37 AM

Alıntı:

En kısa zamanda inşallah... Teşekkürler :)

tarık bin ziyad 25-08-2011 10:37 AM

Alıntı:

bende arabamın aküsünü doldurmak istiyorum nasıl yapıcam?

pimpinella anisum 25-08-2011 11:00 AM

"kuantumla iyileşmenin sırrı" bu kitabı okuman gerekiyor

kuzeygüney 25-08-2011 01:14 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805512)
Harika, yorumlarını dört gözle bekliyceeem.

Başladım sayılır kitap etkileyici duruyor. Yorumları yazarım.956k

OkyanusEsintisi 17-09-2011 04:40 AM

hiçbir yerde bulamadım....

OkyanusEsintisi 17-09-2011 04:46 AM

arkadaslar nerde buldunuz nette ya da kıtapcılarda bulamadım matrix e hükmedin adlı kıtabı.bana bı adres verrsenız sevınırım.....

ComRad3 17-09-2011 09:26 AM

Matrix'e Hükmedin E-Kitap

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Matrix\'e Hükmedin.pdf

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

nextdown.net - Download - Matrix_e H__kmedin.pdf

OkyanusEsintisi 17-09-2011 10:47 AM

çok tskkr ederim comrad3............

zahiri 17-09-2011 03:24 PM

paylasim guzel tesekkur ettik25889

RimA Vita Perfetto 17-09-2011 09:07 PM

e kitabı indirdim çok ama çok teşekkürler...

sipsirine 18-09-2011 01:34 AM

çok teşekkür ederim.

melekcanan 11-10-2011 05:30 PM

ben bu kitabı hiç bir yerde bulamıyorum. okuyupta satmak isteyenler varsa satın alabilirim.bana mesaj atın lütfen......

lanterna viridis 11-10-2011 06:04 PM

Alıntı:

melekcanan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808639)
ben bu kitabı hiç bir yerde bulamıyorum. okuyupta satmak isteyenler varsa satın alabilirim.bana mesaj atın lütfen......

matrixe hükmedin kitabını 2 hafta önce d&r dan aldım...

elisya 11-10-2011 10:48 PM

Alıntı:

lanterna viridis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808640)
matrixe hükmedin kitabını 2 hafta önce d&r dan aldım...

e-kitap olarak da var. size linkini verebilirim isterseniz..

arkadaşlar yukarda vermiş zaten görmedim :)) y789

asi_mavi2 15-10-2011 09:58 PM

evet kitabı aldım ve okudum mucizelere inanan biri olarak evet diyorum. Enerjisel olarak olabilir. Aslnda hepimiz birer enerjiyiz bana göre ve pamuk ipliği dediğimiz ise bu enerjisel bağlar. hani durugörü, duruişiti vs. gibi. yani birini gördüğümüzde bizde oluşturduğu ilk izlenim negatiflik veya pozitiflik olayı gibi. Reiki ile ilgilenmeye başladığımdan beri daha net hissedebiliyorum çoğu şeyi. Müthiş bir duygu. Bir kez daha okumayı düşünüyorum .Bu aralar Muhammed BOZDAĞ ın Ruhsal Zeka kitabını okuyorum çok güzel ve faydalı olacağına inandığım bir kitap.. Sevgilerimle...

milyem 29-11-2011 10:44 AM

Merhaba arkadaşlar.
Matrixe hükmedin kitabını aldım okudum. Ve güzel bir kitap. Şimdi bu kitabı daha uygun bir fiyata satıyorum. Ve daha birçok okuduğum kişisel gelişim kitaplarını da piyasadan çok ucuz fiyata satıyorum. İlgilenen arkadaşlar bu fırsattan yararlanabilir.

Matrixe Hükmedin kitabımın linki
http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergiler/matrix-e-hukmedin-gercege-adim-atmak-48227667?pnv=1

Tüm Kitaplarım
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/kultur_sanat_evi/

Linkte tüm satıştaki kitaplarım mevcut. Ayrıca bana mesaj atabilirsiniz istediğini kitaplar listeden bir kaç tane varsa . Uygun fiyata birkaç kitabı tek kargoyla daha ucuza alabilirsiniz.

mutluuu 15-12-2011 02:10 PM

Arkadaşlar bu yönteme resmen kafayı taktım ben ve öğrenene kadar peşini bırakmam mümkün değil :) kitabı arıyorum ama tükenmiş artık basılmıyormuş vs.vs internetten araştırma yapıyorum ama kafa karıştıran şeyler, daha çok sorular uçuşuyo kafamda yokmu şu konuyu adam akıllı anlatacak biri aranızda yöntem nedir? nereler de kimlere uygulanır? neden bazıları başarılı olurken bazısı başaramıyor? başaranlar nasıl yapıyor? Lütfen adım adım uygulamayı biri anlatsın rica ediyorum..

sweeet 15-12-2011 02:57 PM

Bu sayfadaki başlıklara göz atmanı tavsiye ederim. Ben kitabı okudum ama sana kesin sonuç verecek bir reçete sunamam bu konuda.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...earchid=469398

Burada özellikle de matrix'e hükmedin kitabıyla ilgili başlıklara bir göz at aklına takılanı daha somut sor yardımcı olmaya çalışırım.

mutluuu 15-12-2011 03:09 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813839)
Bu sayfadaki başlıklara göz atmanı tavsiye ederim. Ben kitabı okudum ama sana kesin sonuç verecek bir reçete sunamam bu konuda.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...earchid=469398

Burada özellikle de matrix'e hükmedin kitabıyla ilgili başlıklara bir göz at aklına takılanı daha somut sor yardımcı olmaya çalışırım.

temelde anladığım bi manyetik alan oluşturulduğu ve alan içinde imgelemenin adeta paket yapılıp serbes bırakıldığı? buraya kadar tamam ama hala anlayamadığım o manyetik alanın nasıl oluşturulacağı ve imgeleme yapmanın özel bi alanı olup olmadığı hani karanlık sessiz bi yer gibi? birde mesela bi işe girmek istiyorum o iş için iki nokta yapabilirmiyim ve nasıl? çok teşekkür ederim :)

sweeet 15-12-2011 03:34 PM

Her türlü niyet için yapılıyor ama bence tüm niyetler özünde iyi ve en hayırlı olacak şekilde olmalı. Konsantre olmak da önemli tabi imgeleme yaparken ama sonra o isteği tamamen serbest bırakmalı. Manyetik alan oluşturmak için özel bir çaba gerekmiyor imgeleme yeterli zaten. Videoları da var iki nokta tekniği ile ilgili bu adamın sitesinde onları da izleyebilirsiniz. Geniş düşünün, hayal gücü ve doğru şekilde imgeleme önemli. Kitabı okursanız daha iyi anlarsınız. Kitapta bir sürü örnek mevcut. Forumda bu başlığı ve daha sonra da öncelikle olarak "matrix'e hükmedin kitabından önemli alıntılar" kısmını okumanızı öneririm.

mutluuu 15-12-2011 03:40 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813844)
Her türlü niyet için yapılıyor ama bence tüm niyetler özünde iyi ve en hayırlı olacak şekilde olmalı. Konsantre olmak da önemli tabi imgeleme yaparken ama sonra o isteği tamamen serbest bırakmalı. Manyetik alan oluşturmak için özel bir çaba gerekmiyor imgeleme yeterli zaten. Videoları da var iki nokta tekniği ile ilgili bu adamın sitesinde onları da izleyebilirsiniz. Geniş düşünün, hayal gücü ve doğru şekilde imgeleme önemli. Kitabı okursanız daha iyi anlarsınız. Kitapta bir sürü örnek mevcut. Forumda bu başlığı ve daha sonra da öncelikle olarak "matrix'e hükmedin kitabından önemli alıntılar" kısmını okumanızı öneririm.

teşekkür ederim kitabı sipariş ettim sizin paylaştığınız linkten indirdim bakıyorum şu an çok teşekkürler daha iyi anladığımda yada uygulayabildiğimde paylaşırım bunu inşallah :) sevgilerimle..

mutluuu 16-12-2011 09:54 AM

Mutlaka paylaşmam lazım belki içinizden biri okurda işine yarar yaklaşık iki hafta filan oldu bu iki nokta yöntemini duyalı o günden beri araştırıyorum bi kitap olduğunu öğrendim işte yazarın bi sitesi olduğunu videolar seminerler tv programları yaptığını hızlıca öğrendim sonra yöntemi araştırmaya başladım ha daha önce kitabı bulmaya çalıştım dün buraya yazmıştım zaten kitap artık basılmıyormuş sipariş verdim hatta bunada iki nokta yaptım :D neyse yöntemi nasıl oluyor acaba diye araştırırken meselenin özünün mümkün olduğunca iyi bir imgeleme yapmak ve sonra asıl önemli olanın yapışmayıp serbest bırakmak olduğunu kavradım yani ufak ufak tabi öyle bi anda anlaması kolay bi mesele değil neyse bu ufaktan kavrayınca denemeye başladım ama iki nokta bulmaya değil yani o konuda hala uğraşıyorum tabi pratik yapmaya çalışıyorum her bi şeyi nokta nokta noktalıyorum nokta tarlam oluştu :) :) ben ne yaptım anlatim şimdi gözlerimi kapatıp ama tamamen konsantre olmak çok önemli karanlık sessiz bi yerde meditasyon gibi bi hazırlık yaparak nefesler ile gözlerimi kapatıp kendimi iki nokta çalışması yapar gibi imgeledim ben iki nokta çalışması yapıyorum ellerimin arasında ışıktan bir bağ oluşturduğumu gördüm sonra ışığın içine kendimi ve istediğimi koydum tamamen zihnim de ama o düz çizginin içinde ben ve olmasını istediğim şey ona ulaştım gördüm dokundum hatta konuştum tüm detaylarıyla acele etmeyin detaylandırmak çok önemli sonra parmaklarımı yaklaştırarak o ışıklı düz çizgiyi ellerimin arasında balon haline getirdim ama hala ben ve isteğim o balonun içindeyiz sonra balon yaptığım ışıklı çizgiyi ellerimin arasında boşlukta serbest bıraktım uçup gitmesini kaybolmasını izledim ve bitirdim sonra düşünmemeye çalışın sadece 10 dakika sonra gerçekleşti :) öyle çok önemli bi şey değildi hani olsada olmasada olur türünden unutmak ondan kolay olmuş olabilir bunu çok istediğiniz bi şeyde serbest bırakmak bu kadar kolay olurmu bilmiyorum denicem ilerleyen zamanlarda biraz daha deneyim kazanıp yöntemi tam kavradığım zaman ama bu haliyle bi deneyin bakalım herkese başarılar :)

minnettar 16-12-2011 10:04 AM

Alıntı:

mutluuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813937)
Mutlaka paylaşmam lazım belki içinizden biri okurda işine yarar yaklaşık iki hafta filan oldu bu iki nokta yöntemini duyalı o günden beri araştırıyorum bi kitap olduğunu öğrendim işte yazarın bi sitesi olduğunu videolar seminerler tv programları yaptığını hızlıca öğrendim sonra yöntemi araştırmaya başladım ha daha önce kitabı bulmaya çalıştım dün buraya yazmıştım zaten kitap artık basılmıyormuş sipariş verdim hatta bunada iki nokta yaptım :D neyse yöntemi nasıl oluyor acaba diye araştırırken meselenin özünün mümkün olduğunca iyi bir imgeleme yapmak ve sonra asıl önemli olanın yapışmayıp serbest bırakmak olduğunu kavradım yani ufak ufak tabi öyle bi anda anlaması kolay bi mesele değil neyse bu ufaktan kavrayınca denemeye başladım ama iki nokta bulmaya değil yani o konuda hala uğraşıyorum tabi pratik yapmaya çalışıyorum her bi şeyi nokta nokta noktalıyorum nokta tarlam oluştu :) :) ben ne yaptım anlatim şimdi gözlerimi kapatıp ama tamamen konsantre olmak çok önemli karanlık sessiz bi yerde meditasyon gibi bi hazırlık yaparak nefesler ile gözlerimi kapatıp kendimi iki nokta çalışması yapar gibi imgeledim ben iki nokta çalışması yapıyorum ellerimin arasında ışıktan bir bağ oluşturduğumu gördüm sonra ışığın içine kendimi ve istediğimi koydum tamamen zihnim de ama o düz çizginin içinde ben ve olmasını istediğim şey ona ulaştım gördüm dokundum hatta konuştum tüm detaylarıyla acele etmeyin detaylandırmak çok önemli sonra parmaklarımı yaklaştırarak o ışıklı düz çizgiyi ellerimin arasında balon haline getirdim ama hala ben ve isteğim o balonun içindeyiz sonra balon yaptığım ışıklı çizgiyi ellerimin arasında boşlukta serbest bıraktım uçup gitmesini kaybolmasını izledim ve bitirdim sonra düşünmemeye çalışın sadece 10 dakika sonra gerçekleşti :) öyle çok önemli bi şey değildi hani olsada olmasada olur türünden unutmak ondan kolay olmuş olabilir bunu çok istediğiniz bi şeyde serbest bırakmak bu kadar kolay olurmu bilmiyorum denicem ilerleyen zamanlarda biraz daha deneyim kazanıp yöntemi tam kavradığım zaman ama bu haliyle bi deneyin bakalım herkese başarılar :)

Merhabalar,
Yazını okurken, içime çoşku doldu... Ne güzel bir enerjiyle aktarmıssın deneyimini.... teşekkürler...
Güzel bir deneyim olmuş ama çok da enteresan olsa gerek bunu yaşamak...
Çok özel değilse şayet, imgelediğin sen ne idi paylaşman mümkün mü? merak ediyorum 10 dakika sonra gerçekleşen ne??
Devamını dilerim,
iyi günler dilerim...

mutluuu 16-12-2011 11:23 AM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813939)
Merhabalar,
Yazını okurken, içime çoşku doldu... Ne güzel bir enerjiyle aktarmıssın deneyimini.... teşekkürler...
Güzel bir deneyim olmuş ama çok da enteresan olsa gerek bunu yaşamak...
Çok özel değilse şayet, imgelediğin sen ne idi paylaşman mümkün mü? merak ediyorum 10 dakika sonra gerçekleşen ne??
Devamını dilerim,
iyi günler dilerim...

teşekkür ederim günlerdir uğraşıyorum ya anlamak bile o kadar zor gelirken böyle kendimce bi kolaj yapıp başarılıda olunca pek bi mutlu oldum çocuk gibi enerjim ondan :) tabiki ne olduğunu söyleyebilirim dedim ya olsada olur olmasada olur bi şeydi şimdi ben sigara kullanmıyorum ama puro merakım başladı bi süredir bi arkadaşım var içer sever anlar neyse onun bana bi kutu puro hediye ettiğini imgeledim onun ofisinde kutuya bana veriyordu konuşmaları duydum paketi elimde hissettim sonra balon yapıp serbest bıraktım bi kaç dakika sonra arkadaşım aradı iş çıkışı ofise gelsene bi kahve içelim dedi gittim içeri girer girmez puro dolu kutuyu uzattı aynen imgelediğim gibi oldu yani ama püf noktası şu ; çok iyi ve detaylı bi imgeleme yapmak ve sonra serbest bırakıp unutmak lazım sanırım ondan başarılı oldu ben kutuyu elimde bile hissettim sonra balonu uçurdum gitti 10 -15 dakika sonra kutu elimdeydi :) deneyin deneyin hemen olmayabilir herşey için de olmayabilir denemenin ne gibi bi sakıncası olabilir ama tabi başkasının zararına olacak şeyler için yapmayın biliyosunuz ne ekersek onu biçeriz.. Sevgilerimle..

minnettar 16-12-2011 11:54 AM

Alıntı:

mutluuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813943)
teşekkür ederim günlerdir uğraşıyorum ya anlamak bile o kadar zor gelirken böyle kendimce bi kolaj yapıp başarılıda olunca pek bi mutlu oldum çocuk gibi enerjim ondan :) tabiki ne olduğunu söyleyebilirim dedim ya olsada olur olmasada olur bi şeydi şimdi ben sigara kullanmıyorum ama puro merakım başladı bi süredir bi arkadaşım var içer sever anlar neyse onun bana bi kutu puro hediye ettiğini imgeledim onun ofisinde kutuya bana veriyordu konuşmaları duydum paketi elimde hissettim sonra balon yapıp serbest bıraktım bi kaç dakika sonra arkadaşım aradı iş çıkışı ofise gelsene bi kahve içelim dedi gittim içeri girer girmez puro dolu kutuyu uzattı aynen imgelediğim gibi oldu yani ama püf noktası şu ; çok iyi ve detaylı bi imgeleme yapmak ve sonra serbest bırakıp unutmak lazım sanırım ondan başarılı oldu ben kutuyu elimde bile hissettim sonra balonu uçurdum gitti 10 -15 dakika sonra kutu elimdeydi :) deneyin deneyin hemen olmayabilir herşey için de olmayabilir denemenin ne gibi bi sakıncası olabilir ama tabi başkasının zararına olacak şeyler için yapmayın biliyosunuz ne ekersek onu biçeriz.. Sevgilerimle..

Çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrr.........

sweeet 16-12-2011 02:21 PM

Bence yöntemi tam olarak doğru uygulamışsın. Hayal gücü çok önemli işte. "Olur mu olmaz mı?" kısmını da kafaya takmadan denemişsin. Ve sonuç gayet olumlu. Ben bu yöntemi sık deniyor muyum? Hayır aslında benim en çok önemsediğim şey düşüncelerin kontrolü imgeleme yapmak da önemli. Düşüncelerin olumluya odaklı olduktan sonra istediğin herşeyin en hayırlı şekilde gerçekleşeceğine inanıyorum. Ara sıra başağrısını geçirmek ve konsantrasyon sağlamak amacıyla kullandığım oluyor. İnsan bir çok yöntem okuyor deniyor ama en güzeli bence kendi sentez yöntemini bulmak neyin sende işe yarayacağını en iyi sen bilirsin.

Mutlu günler dilerim...

Janer 16-12-2011 03:02 PM

sweeeeeeet :D .. öncelikle merhaba .. ben bu kitabı bu aralar okuyamam .. okudum mu kendimi kaptırıyorum .. sen okuduysan ve eğer uzun değilse 2 nokta olayını nasıl yapabileceğimizi anlatırmısın ... sevincli ..

sweeet 16-12-2011 03:20 PM

Bir elinin iki parmağı ile bedeninde veya başka bir yerde (havada da olur veya başka insan veya başka bir nesne bu amacına bağlı somut veya soyut bir niyetle mi çalışıyorsun o önemli) keyfi bir nokta seçiyorusun.

Sonra diğer elininden iki parmağınla bu noktaya karşılık gelebilecek ve bu nokta ile arasında bir çekim hissettiğin diğer bir noktayı buluyorsun.

Bulduğun zaman güçlü titreşimler hissedebilirsin. Bir sallantı hali de olabilir. O hissedilen enrji alanı nedeniyle. Hiç birşey de hissetmeyebilirsin. Bu sana bağlı.

Oturduğun yerde yap veya ayaktada olur ama düşersen de arkan yumuşak bir şeyler olsun güvenlik tedbirleri önemli. :)

İşte seçtiğin iki nokta arasında bir enerji farkı var. Bu arada imgeleme yapıyorsun niyetinle ilgili. Yukarıda anlatıldığı gibi dalgaların çıktığını imgeleyebilirsin.

Başka yöntemler de var. Zaman yolculuğu gibi.

Mesela konsantrasyon için daha önce iyi konsantre olduğun zaman ve durumunun ile bugün (özellikle canın sıkkın ve çalışma istemiyorsa) arasında iki nokta yapıp enerji düzeylerinin eşitlendiğini imgeliyorsun. Doping almış gibi maşallah hemen derslere başladığını da imgele.

Bir keresinde bir konuyu anlamaya çalışıyordum. Çok da zorlandığımı hissettim o an. Sonra örnek aldığım ve saygı duyduğum bir hocam ile kendim arasında iki nokta yaptım. O olsa nasıl düşünür, bu konuyu nasıl öğrenirdi diye kara kara düşünmek yerine iki nokta yaptım ve düşünce düzeyimizin eşitlendiğini imgeledim. Bu kendime çok güvenli hissettirdi. Onun izinden gittiğimi hissediyorum. O konuyu baya iyi öğrenmiştim. Sınavlarda notlarım hep istediğim gibi oldu(100 olmasa da 90 yani :D). Onun düşünme tarzına hayranım ve olaylara onun gibi analiz ederek bakmak fark yaratıyor öğrenmelerimde.

Yine en poüler örnek trafiğin akması için yaptığım oluyordu. Ya da bir yere mümkün olan en kısa sürede yetişebilmek için başlangıç ve bitiş noktasında durmadan güvenli bir şekilde ilerlediğimizi hayal ediyordum.

Yani enerjiye falan takılma aslında hayal gücünün sınırlarını geniş tut. Yaparsın. Kitabı okumadan yaptım ben ilk denemelerimi kitabı okuyunca daha az deneme yaptım. Nedeni aklıma gelmiyor belki de o kadar çok yöntem var ki ama her konuda en iyi yöntem içine sinen yöntemdir. :))

Sevgilerimi yolluyorum Janer'cim. Baya uzun anlattım. Umarım anlattıklarımın faydası olur. :)

Janer 16-12-2011 03:32 PM

kendi bedenime koyduğum beden tamam da :d mesela yarın bir sınav var 2. elimi nereye koyabilirmm

ve bu balon :d bizim hayalimizde imgelediğimiz bir balon dimi ..

mutluuu 16-12-2011 03:34 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813960)
Bence yöntemi tam olarak doğru uygulamışsın. Hayal gücü çok önemli işte. "Olur mu olmaz mı?" kısmını da kafaya takmadan denemişsin. Ve sonuç gayet olumlu. Ben bu yöntemi sık deniyor muyum? Hayır aslında benim en çok önemsediğim şey düşüncelerin kontrolü imgeleme yapmak da önemli. Düşüncelerin olumluya odaklı olduktan sonra istediğin herşeyin en hayırlı şekilde gerçekleşeceğine inanıyorum. Ara sıra başağrısını geçirmek ve konsantrasyon sağlamak amacıyla kullandığım oluyor. İnsan bir çok yöntem okuyor deniyor ama en güzeli bence kendi sentez yöntemini bulmak neyin sende işe yarayacağını en iyi sen bilirsin.

Mutlu günler dilerim...

Evet çok haklısın insan şu manyetik alanı nasıl oluşturucam diye en çok karışıyor ben bi ara düğüm oldum :) yani parmağını gezdir yapışan noktayı bul gözlerin açık o iki parmak arasındaki boşlukta bi migeleme yap ve serbest bırak aslında anlatırken çok basit gibi görünüyor ama sorular bitmiyor. Ben çok kafa yorunca daha kitabıda okumadım ( kitabı okuyanlarda pek anlamadıklarını söylüyor) uygulamada epey zorlandım sonra dün ofisimde sakin olduğum bi an dedimki ha parmakla noktalama yapmışım ha zinhimde o manyetik alanı oluşturduğumu imgelemişim önemli olan o enerji alanını harekete geçirmek ve zihminde uyguladım üstelik daha kolay tabi burada da devreye imgeleme yapabilme becerisi giriyor ne kadar detaylı görürseniz zihninizde o kadar başarılı olmak mümkün.Ve tabi olurmu olmazmı diye oluşturduğunuz enerji balonunuza yapışmayın bırakın özgürce salınsın ve size reel olarak dönebilsin.. Yardımı olur herkese diye umuyorum sevgilerimle. hadi noktalayalım her bişeyi nokta nokta :) ha ama mutlaka hayrıma ise diye dileyerek ve lütfen kimsenin kötülüğüne olacak bi şey için yapmayın çünkü her gönderdiğimiz enerji büyüyerek bize geri döner unutmayın..

sweeet 16-12-2011 03:42 PM

Sınav kağıdını veya sonuçta elde etmek istediğin puan kağıdını iki parmağının arasında havadan tutup imgeleyebilirsin. Ya da evde rahat rahat deneme olduğun zamanı ve iyi net çıkardığın zaman ile o an arasında imgeleme yap iki noktayı da yine havadan tutsan olur imgeleme daha önemli bence.

Janer 16-12-2011 03:45 PM

hmm anladım .. ilk olarak bana en yakın olan şey .. babam birazdan gelecek .D .. gelirken tatlı alsın onu imgeliyecem :D ..

1 saat sonra olup olmadığını buradan yazarım :) ..

sweeet 16-12-2011 03:49 PM

Tabi yazmayı unuttum bu enerji olaylarında her zaman olduğu gibi serbest bırakmayı da ihmal etmiyoruz. Niyet ediyoruz, imgeliyoruz ve unutuyoruz.

Senin ki balon olur benim ki geniş ekran kamera görüntüsü olur yani imgeleme tamamen kişiye ve hayal gücüne bağlı. Ben kitapta balon örneğini hatırlayamadım birden.

Ya hani bize tatlı ben de anneme mi yapsam aynı imgeleme olayını aklımı çeldin Janeeeer :D

mutluuu 16-12-2011 03:50 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813978)
hmm anladım .. ilk olarak bana en yakın olan şey .. babam birazdan gelecek .D .. gelirken tatlı alsın onu imgeliyecem :D ..

1 saat sonra olup olmadığını buradan yazarım :) ..

gözlerini kapa kendini noktalama yaparken canlandır sonra iki parmağının arasında ışıklı i enerji alanı olduğunu gör o alana kendini ve babanı koy detaylı imgele baban gelsin kapıyı çalsın aç tatlıyı al hatta kutuyu aç içini gör espri yap sesleri duy detaylandır sonra iki parmağının arasındaki o ışıklı alanı balon haline getir içinde tatlı yiyen sen varken tabi serbet bırak uçup gitsin sonrada unut :) sonra deneyimini yaz ki ne tatlısı yediğini öğrenelim afiyet olsun :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 AM.