![]() |
Cevap: matrix'e hükmedin :) .. balonu kitapta söylüyormu bilmiyorum :D .. Alıntı:
bakalım kısmet .. 2 şekilde yaptım .. 2 elim masada.. biri bende biri masada :D evet pazar günü gireceğim deneme sınavı için de yapacağım :D .. ve daha sonra gerçek sınav için .. |
Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
birşey söyleyeceğim serbest bırakmak derken .. unutmak mı oluyor ? |
Cevap: matrix'e hükmedin İste, imgele sonra git camdan dışarı bak, bir müzik dinle, bir şey oku ney yaparsan yap yeter ki odağını dağıt.. |
|
tamam işte :D .. türkçe anlatsalar ya şunu .. :D. serbest bırakta ne :D sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet seviliyorsun sevincliguitarmusic45 |
|
Cevap: matrix'e hükmedin Bu arada sevgili mutluuu imgeleme ve yaratıcı düşünce konusunda çok iyisin tahmin etmiştim o balonun senin fikrin olduğunu :)) |
|
:D .. :(( .. Düşünsene gökte çok fazla yıldız var .. sen hepsine bakabilirmisin ? .. elbette atladıkların olacaktır :) .. sanada teşekkür ederim :) y789 sevincli |
Teşekkür ederim. Öyle olmayı eskiden beri istediğimdendir. Öyle olmak zorundayım çünkü mesleğimin gereği öğretmek. Bir de her zaman farklı yollarla anlatmayı denemek gerek karşıdaki insan istedikten sonra mutlaka ona anlatmak için bir yol bulunur inancındayım. Bence sen de gayet iyi anlattın deneyimini kitabı okuyan herkes anlayacaktır. |
|
Cevap: matrix'e hükmedin resmini cekecem 2 'nizin adını yazacam :) |
Cevap: matrix'e hükmedin olmadı :S .. bir yerde yanlıslık mı yaptım .. aklımdan cıkaramadım böyle bir şeyin olma ihtimalinin verdiği heyecandan dolayı .. |
Cevap: matrix'e hükmedin Sorma ben de aç karınla bir de tatlı düşün sonra nasıl aklından çıkarabilirsin. Çıkaramadım hatta geldiğinde tatlı geldi mi diye düşündüm :)) Dur bakalım o tatlı gelecek bir şekilde :) |
Cevap: matrix'e hükmedin yarın akşam yemeğe davetliymişiz :D .. 10 senedir olduğu gibi yarın aynı tatlıyı yapacaklar :d .. ama bu benle mi alakalı tesadüf mü bilmiyorum çünkü daha önceden davet edildik .. ben imgeledikten sonra değil .. ama birkaç şey daha imgeledim .. bilmiyorum bakacaz .. |
Cevap: matrix'e hükmedin iki noktada geldiğim son noktayı açıklamaktan gurur duyarımm :))) şaka şaka bi yere geldiğim yok ama pek çok noktam mevcut :) İki gün önce cuma günü yani akşam odamda sessiz sakin hafif loş bi ortam oluşturup gözlerimi kapattım ellerimi boşlukta önce sol elimle sonra sağ elimle havada iki nokta belirledim iki parmağınızın arasında bi çekim hissediyorsanız doğru yoldasınız demektir yani şöyle ; bir elinizde mıknatıs var diğerini çekiyor gibi istediğimiz alan o işte. Evet, bi elim ben oldum ve kendimi sıcak hoş ortamı olan bi cafede imgeledim ortam hoş müzik sesler sonra diğer elim ne zamandır görmek istediğim şehir dışında bi arkadaşım oldu ikisini aynı yere çektim ve cafede karşılıklı oturduk sarıldık sohbet gülüşmeler tüm sesleri duymaya çalıştım sonra hop bi balon ve bıraktım gitti. bu sabah o arkadaşım aradı iş için gelmiş bi anda çıktı apar topar ne oldu anlamadım dedi otele yerleşmiş akşama buluşuyoruz önce yemek yicez ordan kahveleri o en sevdiğim cafede içicez :)))) |
Cevap: matrix'e hükmedin bende geliştirmeye çalışıyorum .. şuan bir nokta atışı yapamasam da az çok ilerleme var . . seni de tebrik ediyorum .. |
|
Cevap: matrix'e hükmedin bu aksam sakin bir ortam yaratip bende deneyecegim arkadaslar, telkinler icin tesekkurler. |
Cevap: matrix'e hükmedin Yarın büyük gün :D 1 aydır yarını bekliyorum yılbaşı bileti aLacam ve iki 3 5 tüm noktaları yapacam :D .. ve nokta atışı yapacam :D .. şimdi bütün birikimleri yapıp yarına hazırlık yapıyorum .. istediğimiz herşeyi kendimize çekerek yapabiliyorsak bunu da yapabilirim .. tüm planları oluşturdum .. imgeleme yaptım hayal ettim :D .. bu arada çeyrek bilete çıkacak .. merSine çıkacak ve bana çıkacak :) .. sırada yılbaşını beklemek var .. |
|
Cevap: matrix'e hükmedin birde birşey söyleceğim :) Alıntı:
|
Cevap: matrix'e hükmedin Arkadaşlar iki yada 3 hafta oldu iki nokta diye bi yöntemi duyalı hızlı bi araştırmanın ardından kitaba ulaşma isteği ama başarısızlık çünkü kitap en son 2009'da basılmış netteki kitap satış sitelerinde bile yok dün iş çıkışı ikinci el kitap satan dükkanları alt üst ettim bulamadım.Neyse yöntemi hafif hafif uygulamaya başladığım ilk zamanlarda bu kitabada iki nokta yapmıştım siparişi verdiğim mağazadan arıyolar kitabınız geldi diyorlar gidip alıyorum falan filan çok amatörce uygulamıştım amaaa bu öğlen gerçekleşti aradılar kitap gelmiş öğlen yemek arasında koşup alıp geldim. pırıl pırıl mis gibi yeni kitap kokusu o kokuyu çok severim elimde şu an :)) 3. baskı orjinal cuppa cuppa cuppa cuppa diye oynayasım var iki noktanın acemisiyken neler başardım şimdi yöntemi bi öğrenim noktalamadık bişey bırakmicam savulunn ben geliyorummm :)))) |
Cevap: matrix'e hükmedin töbe töbe :D .. valla şimdi trafoya gidecem enerji için ha :D .. trafonun kablosunu kesecem elimi bir dokandıracam al sana hayatının en büyük enerjisi .. kıvılcımlı :) |
|
gözüm açık mı kapalı mı imgeleyecem .. yine tatLı istedim daha gelmedi 5-10 tane şey daha istedim gelmedi :S .. başkası için yapıyorum .. yani başkasının yararına birşey yapmak istesem oluyor ama Kendim için birşey istediğimde olmuyor ..:S .. |
konuyu bastan sona okumadan yada bilmeden dinlemeden asla bi yorum yapmam ve cevap vermem gerekmedigi müddetce cevap verme huyum yoktur aslen, dikkat ederim o konuda fakat buna nedense ille bi cevap verme hissim olustu.. sayin ögretmenim acaba sizdeki var olan enerji gücünün daha farkindami degilsiniz??? acaba konsentrasyonunuzu istediginiz sekilde yogunlastiramiyormusunuz??? simdi gercek manada trafon kablosu ile enerji elde etmeye calissaniz aninda enerji ile dolar bidaha olmamak üzere sönersiniz ama icinizdeki enerjiye inanip ona güvenseniz yol acsaniz sanirim bir ömür tükenmeyen bitmeyen enerji gücünüzü kullanirsiniz.. Hem kendinize hem sevdiklerinize ve hem cevrenize inanilmiyacak sekilde faydalariniz olur... affiniza siginarak yorum yapiyorum.. bol enerji, bol güc, bol konsentrasyon, bol farkindalik ve bolca basarilar sizin olsun ögretmenimO0 |
Cevap: matrix'e hükmedin sadece yoğunlaş. ve tavsiye edilen yöntemleri yap. zaten iki nokta olayını başaramasan bile çekim yasası ile istediğin sana kısa zamanda gelir. ama iyi yoğunlaş. eğer isteğinin olduğundan tam anlamıyla emin olursan zaten iki nokta olayını da yapmış olursun. |
Cevap: matrix'e hükmedin Bende enerjiyi hissedemiyorum... :/ Kitabı birkaç kere okudum ama olmuyor. |
serbest bırakamıyorum ve iki elim arasında enerjiyi hissedemiyorum kitabı okumuş kadar oldum özetini bile anlamadım o ayrı bir konuda tek bildiğim bunu yapabilecek olmam .. yeğenimde migren var .. sık sık başı ağırır .. cuma günü onun için iki nokta yaptım daha ağrımadı .. inşallah ağrımaz .. ama beni etkileyen birşeyi serbest bırakamadığım için yapamıyorum bugün tatlı için iki nokta yaptım :D .. babam geldi .. hani dedim insan bir tatlı getirir .. başka yol var oradan tam dönüyorum ondan sonra aklıma geliyor dedi .. demekki benim iletim ona gitmiş ama kararını değiştirememiş :D .. çünkü aklımdan çıkmıyor benimle ilgili olan birşey .. bu arada dershanede artık milyoner diyorlar bana .. kimse biLet almıyor .. :) .. herkese ikramiyenin bana çıkacağını söyledim :D .. onlar dA bekliyor çıkmasını .. |
Cevap: matrix'e hükmedin juger teşekkür ederim yorumunu şimdi gördüm .. Alıntı:
millet kasıyor kendini (bende bir ara hisseder gibi oldum oradan biliyorum) vücut tepki veriyor ona enerji diyor :S .. kolay değil öyle ne elimi masa çekiyor ne elim masayı .. nede başka birşey .. |
Cevap: matrix'e hükmedin arkadaşlar şimdi fark ettim .. önemli olan çekim yasası matrix sadece ona başka yoldan giden bir yöntem.. ama sonuçlar aynı :D .. çekim yasasını harekete geçirmiştim 1 ay önce .. coğrafya dersinde öğretmeninin bugün en uzun gece demesini istemiştim :D .. yarın coğrafya dersi var .. büyük bir ihtimalle de söyleyecek önemli olan 2 nokta yada başka şeyler değil .. önemli olan istediğin her ne ise unutman :D .. geçte olsa art arda 2 olay oldu :D aklıma gelmeye basladı .. |
Cevap: matrix'e hükmedin Telepatiye inanıyorum, çekim yasasına inanıyorum. Hayallerim yavaş yavaş gerçekleşiyor ama bana göre büyük hayallerim daha gerçekleşmedi. matrix'e hükmedin kitabında da yazar hastaları iyileştiriyor. Dişimdeki çürüğün yok olmasını, dişimin eski haline dönüşmesini istiyorum diyelim. Yazar gerçekten hastaları iyileştiriyor mu? İyileştiriyorsa neden ben dişimdeki çürüğü iyileştiremiyorum? Benim için en önemli sorular bunlar. |
|
şimdi diyeceksin ki neden böyle saçma bir şey istedin :) .. cevabını yarın hoca söyledikten sonra vereceğim bu saatlerde buralarda oL .. Alıntı:
|
|
Cevap: matrix'e hükmedin bu arada sana neden Kuruyup dökülen ağaç yaprakları .. diyorum biliyorsundur umarım :D :d olsun ben yinede yarın söyleyeceğim :) |
Cevap: matrix'e hükmedin Biliyorum ama ben Su Kraliçesi'yim. kiss3 |
Cevap: matrix'e hükmedin tamam kraliçem :) 96kl |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 AM. |