Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

yurdahal 14-01-2009 11:00 PM

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 281820)
yurdahal hanım paylaşımınız çok açıklayıcı olmuş ama benim merak ettiğim bir şey daha var umarım bunu da paylaşırsınız.
ben sizin nasıl bir yöntem kullandığınızı merak ettim.
anlatmak istediğinizi çok iyi anladım belki ben yolun çok başındayım ama bana kendimi iyi hisettirecek inancımı kırmayacak doğru yöntemi bulamadım henüz.yani pek fazla umutsuzluğa kapılmıyorum ama yinede farklı şeyler deneyerek doğruyu bulmak isteklerime bu şekilde kavuşmak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Aslına bakarsanız ilk nasıl başladığımı çok kere anlattım.

Buu forumda Çekim Yasası başlığı altında, "Evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın 1, 2 ve hazır mısınız yazıları tamamen ilk deneyimlerimden oluşuyor.

Evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın1'i okuyabilirsiniz.

Benim için herşey çok basit, çok kolay oldu. Açıkçası hala her istediğimi elde ediyorum. Tabii bu arada çocukluğumdan beri hep şanslı olduğumu kendime söyler dururum. Hayatı çok severim. Genel anlamda hep mutlu bir insan oldum ve oluyorum. Bunlarında bu çalışmalar üzerinde olumlu etkisi oldu muhakkak.

Sevgiler

yurdahal

alestason 14-01-2009 11:06 PM

teşekkür ederim.o yazılarınızı okumuştum ama tekrar okuyacağım mutlaka.
galiba ben çok fazla gözümde büyütüyorum ve beklenti içinde oluyorum bunu bir an evvel halletmeliyim sanırım :)
birde eminim mutlu hisettmek çok önemli.
tekrar teşekkür ederim.

yurdahal 14-01-2009 11:16 PM

Evet,

Hiç birşeyi gözümüzde büyütmeyelim. Hele isteklerimizi asla. İsteğimiz varoluşun içinde o kadar küçük, o kadar minik ki... Evrenin onu yaratamaması mümkün değil:)

nurnur 15-01-2009 12:28 AM

sevgili yurdahal hanım,
oldubil sitenize giriş yapamadım.. sanırım davet etmeniz gerekiyormuş.. beni de bu kervana alır mısınız? :)
bu arada perşembe gecesini heyecanla bekliyorum.. herşey için yürekten teşekkürler...

yurdahal 15-01-2009 12:39 AM

tekrar dener misiniz. problemi hallettim sanıyorum, ancak emin olmam gerek:) yurdahal@gmail.com'dan beni haberdar ederseniz sevinirim

oldubil.blogspot.com

yurdahal 15-01-2009 12:59 AM

"Oldu Bil" çalışmaya başladı

İlk dilek senden geldi Belgin'ciğim. Tebrikler

Belgin ∞ 15-01-2009 01:03 AM

y789 Şansım fazla desene.İlkler her zaman önemlidir dimi canım benim.Oldu biliyorum ve fazla kurcalamıyorum 956k

ışıkk 15-01-2009 01:05 AM

arkadaşlar kafa karışıklığı olmuş sanırım çok üzgünüm payım olduysa ama gerçekten yardım etmek istedim.ağla2 çok üzüldüm okuyunca ağla2ağla2ağla2 amacım bilgi kirliliği yapmak değildi.kesinlikle de şimdiye kadar işime yaramamış ya da faydalanmadığım hiçbir yöntemi yazmadım.tamamen tecrübe ettiğim şeyleri yazdım fayda olması açısından.tabii ki çok fazla teknik var.zaten bunları tecrübe edip hangisiyle sonuç alabiliyorsak onunla devam etmeliyiz.yani çok fazla okuduğumuz için...
sevgiler.

yurdahal 15-01-2009 01:06 AM

PErşembe gecesi çalışmamıza 24 saatten az kaldı arkadaşlar:)

yurdahal 15-01-2009 01:11 AM

Hayır sevgili Işıkk sözüm kesinlikle sana ya da destek olmaya çalışan diğer arkadaşlara değil. Ben günümüzün koşulları ve kitapçı reyonlarından bahsetmeye çalıştım daha çok. Ben de birçok farklı tavsiyede bulunuyorum. Belki birinden biri işe yarar diye. O yazımla sesli düşündüm. Sebepleri bulmaya çalıştım. Son 13 yıl içindeki değişiklikler ne? Onları düşündüm biraz. Aslına bakarsan yazdıklarım birazda kendime:)

Sevgiler
Yurdahal

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM.