![]() |
yurdahal hanım.. tek bir dileğimizi "oldubil"eceğiz yoksa beklentilerimizi sıralayabilir miyiz:) |
Oldu Bil Arkadaşlar o blog hepimizin, istediğiniz kadar dileyin. Kısıtlaması olmayan bir alan olsun istedim. Sadece dilekleriniz şimdiki zamanda olsun ve içinde olumsuzluk ekleri geçmesin o kadar. |
bazen böyle hassas tarafım çıkıveriyo Yurdahal'cım ya tuh788utananadamutananadamutananadam şimdi anladım ve çok haklısın.benimde kafam karışmıyo değil bazen.senin yazıların süper.bundan 6 ya da 7 ay önce okumuştum hepsini sitende.bana çok yardımları oldu hemde çok. gelelim yarına.yine çok güzel bir enerji olucak sevincli .şimdi ben de bloğa girip dileğimi yazayım hemeny789 sevgiler. |
sevgili yurdahal sana yazdıkların konusunda sonuna kadar katılıyorum haklısın bir çok yöntem var ve bende uzun bir zaman ne yapacağım konusunda bocalamıştım hala birçok şeyi oturttum diyemem ama şükürler olsun en azından her gece olumlamalarımı yazmadan yatmıyorum. sevgiler |
956kBuğün perşembe yuppiii 956k |
evrene bağlanmanın linkini verebilirmisin yardahalcım ben okumamıştım okumak istiyorum sevgiler teşekkürler |
sevgili tiriniti evrene bağlanmayla ilgili linkler; evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -1- - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri http://www.hayatimdegisti.com/forum/...devamidir.html sevgiler actionsmile |
Sevgili Tiriniti, Çekim yasası bölümünün başında sabit konular vardır. Evrene Bağlanmayı Yeniden Hatırlayın I veII ben henüz foruma üye değilken Mücevher arkadaşımız tarafından yayınlanmış. Muhakkak okumuşsundur diye düşünüyorum. Benim sitemde (www.astroistanbul.com) ise yazıları arşiv bölümünde bulabilirsin. Sevgiler Yurdahal |
Sevgili sanemce , çok teşekkür ederim çok iyi oldu... sevgilerimle kiss3 |
teşekkür ederim yurdahalcım sevgiler kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM. |