![]() |
iyi akşamlar arkadaşlar. bende siteye daha önce üye olmuştum ve siteyi özelliklede çekim yasası konularını takip etmek hoşuma gidiyordu.geçen hafta meditesyonu kaçırmıştım ve çok üzülmüştüm. neyseki her hafta varmış bu günü dört gözle çektim. bende aranızdayım. ve herkesin dileği olsun diyorum. sevgili yurdahal sanada çok teşekkür ederim böyle bir çalışma başlattığın için. |
Aramıza hoşgeldin Poseydon, saat 00:00'a az kaldı:) Hazır olun arkadaşlar |
yurdahal saati mi yanlış yazdın yoksa ben mi anlayamadım tam 12 yi vurduğunda olmayacak mı? |
yurdahalcım ben sabırsızlıkla bekliyorum..... |
00:00 eşittir gece 12'yi vurunca değil mi?? :))) |
sanki 0 ları fazla gördüm gibi geldi bana şaşırdım herhalde,kusura bakma.yanlışlık olmasın istedim... |
Kusur olan birşey yok sevgili Nefa:)) sevgilerimi yolluyorum |
ben hazırım bekliyorum yine içimi heyecan kapladı ve yerinde duramama.:)) sevgiler hepinize. |
hepinize kucak dolusu sevgiler, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum veeee hepinize teşekkür ederim "BEN HAZIRIM ,ALICIYIM, MÜTEŞEKKİRİM VE ÖYLE OLSUN Sevgilerkiss3 |
yurdahancım ilk önce sana ve diğer katılan katılamayan arkadaşlara teşekkür ederim bana bu hazzı yaşatığınız için gene muhteşemdi...bu sefer geçen haftaya nazaran daha çok hissettim...tek kelime ile mükemmelllllll |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 PM. |