![]() |
Bi sorum var! Çekim yasasını denemeye çalışıyorum uzun zamandır,denemeye çalışıyorum çünkü tam yapamadım henüz:).Ufak tefek şeyler(dilekler) oluyo bazen.Uzun zamandır bir isteğim vardı,bunun için imgeleme,olmuş gibi davranma vs uyguladım;ama önceden bugünkü hissettiklerimi hiç hissetmedim.Yani artık içimde bi heyecan var istediğim şeyin zamanı çok yakın gibi,içim kıpır kıpır misali,ha oldu ha olacak yakındır :) çekim yasasını uygulayıp dileğinin olmasına yakın yaşayan var mı böyle bir şeyi? Bunu merak ediyorum.Bu bir işaret mi Allah'ım :) |
Benide alirsaniz araniza çok sevindirik olurum:) |
Hoşgeldin yas_minactionsmile |
Eee bu perşembe de toplanıyoruz dimiiiy789 |
Merhabalar bende geldim :) Yazılarınızı bir solukta okudum gerçekten çok yararlı bilgiler var ve perşembe günleri artık bende aranızda olmak istiyorumy789 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Acaba haftaya da var mı dusun2 yani yine burda anlatıldığı gibi herkes birlikte çok katılmak isterim des456 Bir bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.......... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
sevgiler |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı çok teşekkürler....... sevgiler |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı hazırım bende varımactionsmile |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı herkese merhabalar bu gece ki buluşmanız da sizden dua ve enerjinizi isteye bilirmiyim? şöyleki benim annem intersisyel akciğer hastası yanı ak ciğerinde buzlu bir görüm var ve tedavisi olmayan bir hastalık geçen sene doktorlar 1, 1.5 sene dayanabilir dediler. şimdi artık kendi ihtiyaçları için yürümekte nefes zorluğu yaşıyor.doktorlar hastalığın son aşamasında olduğunu söylediler annem 39 yaşında(babam ölünce) çalışmaya başladı 5 çocuk büyütüp tek başına hepsini yuva sahibi yaptı 10 sene öncesine kadar çalışıyordu.kendini çocuklarına adamış bir bayan.onu çok seviyorum fakat nefes zorluğu beni üzüyor.düşünce gücüyle tedavide ben nasıl bir yol izleyebilirim bu gece acaba bana nasıl yardım edebilirsiniz.bana alternatif tıp ve enerjiyle fayda olabileceği söylendi eminim vardır .sözün kısası şu anda bu konuda nasıl bir yol izlemem gerek .kendim için yapamam gerekenler yavaş gidiyor egomla barış biraz bu yüzden uzadı gibi geliyor bana. mümkün olduğu kadar yazımı sizleri yormamak için kısa tutmaya çalıştım.medatör arkadaşlar bu konuda çalışma yapmış kişiler bu hastalığı tanıyıp çalışma yapan kişiler bana yol gösterip bu gece buluşmada bana dualarınızı yollarsanız beni mutlu edersiniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:49 PM. |