Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

nurnur 16-01-2009 12:26 AM

katılan herkese teşekürler... herkes için hayırlı olsunn... bu paylaşımı bize sunan yurdahal hanım'a da sonsuz teşekkürler

yurdahal 16-01-2009 12:29 AM

Sevgili Arkadaşlar,

Hepinize çok teşekkür ederim. Yine çok güzel bir deneyim oldu. Bu sefer doğaçlama yaptımfarkında olmadan. İmgelememi sizlerle paylaşmak istiyorum: Büyük beyaz bir şatonun kapısından içeri giriyorum ve beyaz mermer merdivenlerden yukarı çıkıp bir odaya giriyorum. Odada masanın üstünde kalın bir defter var. Üzerinde kocaman "Dilek Defteri" yazıyor. Defteri açıp içine dileğimi yazıyorum. Defteri kapatıyorum ve defter havalanmaya başlıyor, yükseliyor, yükseliyor...Odanın tavanı yok oluyor, gecenin laciverti içinde defter bir yıldız gibi gökyüzünde parlıyor. Ardından Işık tozuna dönüşüp başımdan aşağıya yağıyor.
Ardından odadan çıkıp merdivenlerden iniyorum. Şatonun çıkış kapısında teşekkür edip dışarı çıkıyorum.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Yurdahal

poseydon 16-01-2009 12:32 AM

ben de hepinize çok teşekkür ederim. gelecek haftayı dört gözle bekliyorum.

ışıkk 16-01-2009 12:46 AM

herkeze teşekkürler.956kYurdahal imgelemeni okurken kendimden geçtim çook güzeel.25889
bu seferki deneyimim ilginç oldu görüntüler gözümün önüne şimşek çakar gibi hızlı hızlı geldi arkadaşlar.sonuç kısımları sadece flaşlar şeklinde.biri bitti diğeri başladı.arkasındanda yazıp teşekkür ettikten sonra içimi büyük bir güven,mutluluk,huzur ve inanç kapladı.sizin güzel enerjinizden olsa gerek.cat3500kiss3
sevgiler.

yurdahal 16-01-2009 12:49 AM

Haftaya tekrar buluşmak üzere sevgili arkadaşlar, bu güzel çalışmanın üzerine harika bir uykuyu hak ettiğimi düşünüyorum.

Sevgiler

aysun_mrt 16-01-2009 10:46 AM

Üzgünüm :-(

Merhabalar,

Öncelikle herkesten özür dilerim. Ve yine herkese teşekkür ederim. Bilgilerinizi paylaştığınız için. Doğruyu ve yanlışı yaşadıkça öğreniyorum. Yurdahal Hanımın dediği gibi "sorgulamayı bırakıp teslim olmak en verimli yoldur". Madem ki sizlerle bu yola çıktım. öyleyse teslim oluyorum... ;-)

Sevgiyle Kalın,

AYsun

Alıntı:

yurdahal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 281751)
Alıntı "İsteyen daha sonra gerçekleşen dileğini paylaşabilir.
Gerçekleşmeyen dilek yoktur. Sadece gelmesi beklediğinizden daha uzun zaman alan dilekler vardır. Bu yüzden burada birbirimize "benim dileğim gerçekleşmedi" türünden yazışmalar yapmamalı, birbirimizin içine kesinlikle kuşku düşürmemeliyiz."

Arkadaşlar yukarıdaki yazıyı çalışmaya başlamadan önce yazmıştım. Bu kurala bağlı kalmamız önemli, eğer dışına çıkarsak içimize kısa zamanda endişe tohumlarını ekmeye başlarız. Çekim yasasında içine düşülen karadelik budur zaten.

Ayrıca çalışmaları ister oturarak, ister uzanarak yapmamız hiçbir şeyi değiştirmez. Unutmayın niyet önemli. Her birimiz kendimize göre farkındalığı kaybetmeyeceğimiz (uykuya dalmayacağımız) bir pozisyonu benimsemeliyiz. Bu arada bazen evrenle bütünleştiğimiz anlar da yaşayabiliriz. Bu anlarda zaman mekan kavramı kalmaz ve sadece mutluluk hissi ortaya çıkar (bu gibi durumları da uykuyla karıştırmamakta yarar var)

Arkadaşlar sorgulamayı bırakıp teslim olmak en verimli yoldur. Lütfen herhangi bir sorgulamaya girmeden yarın gece ne dileyeceğimiz üzerinde yoğunlaşalım.

Sevgiler
Yurdahal

perilice58 16-01-2009 11:40 AM

y789 ben yaptım fakat imgelemeyi tam yapamadım enerjiyi hissedemedim birde uzaya yükseldim dünyaya sevgi için pembe ışık yollarken kendimi yanlız hissetim

yurdahal 16-01-2009 12:36 PM

Alıntı:

perilice58 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 296983)
y789 ben yaptım fakat imgelemeyi tam yapamadım enerjiyi hissedemedim birde uzaya yükseldim dünyaya sevgi için pembe ışık yollarken kendimi yanlız hissetim

Ben ise hiç yalnız hissetmedim:) yine dünyayı çevreleyecek kadar çok sevgi çocukları vardı orada. Ellerim boş kalmadı:)

MuminOKAN 16-01-2009 01:01 PM

akşam için teşekkürler :)

yurdahal 16-01-2009 01:11 PM

Ben hepinize teşekkür ederim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM.