![]() |
Secret benim de beğenerek okuduğum bir kitap, bir arkadaşımın tavsiyesiyle okudum. Ve arkadaşımın secreti okuduktan sonra çevresinde onu husursuz eden kişilerin birbir uzaklaşması ve istediği ortamın oluşması...görmesem inanmayacağım bi durumdu.Ve kitabın en sevdiğim yanı şükür kısmı. İnancımla paralel bir şekilde Yüce Allahım da nimete şükredilirse artıracağını nankörlük edilirse nimetin azalacağını ya da yok olacağını yüce kitabında zaten belirtiyor. Kitap bence bana nasıl dua etmem gerektiğini anlatıyor. İnandığım islam mantığını bana dışarıdan objektif bir ağızla anlatıyor.Ve bence gerçekten müthiş bir sır. Ve bu sırrı paylaşmak için perşembe gecesi saat 00:00 da İnşallah sizinleyim.art56art56 |
Sevgili Azime_1 Katılman hepimizi mutlu edecektir. Perşembe gecesi bekliyoruz. |
Alıntı:
sevgiler.. |
Perşembe akşamı ben de sizinle birlikteyim.Sevgili Yurdahal,Önce nefes tekniği yaptıktan sonra yaratıcı imgeleme yapacağız.Sonra da dileğimizi bir kağıda yazacağız herhalde o kadar sanırım.Sevgiler |
evet doğru |
y789 Buğün ben ve samimi üç arkadaşım daha katılıyoruz gece 00.00 da görüşürüz herkesin dileklerinin kabul olmasını diliyorum.... |
Bende oo:oo da sizlerleyim arkadaşlar hepiniz içinde yüreğimden dileklerinizin gerçek olmasını dileyeceğim... Sevgiyle pırıl pırıl parlak bir hayat diliyorum hepimizeeeee:) |
Dünya için el ele Sevgili arkadaşlar, Bu gece muazzam bir kalabalık ile birlikte evrene açılacağız. Ne kadar sevinçli olduğumu ifade etmem ya da kelimelere dökmem inanın imkansız. Bir konuya daha değinmek istiyorum. Dün bir arkadaşımız başka bir konu başlığı altında son zamanlarla yaşananlar ile ilgili bir dilekte bulunmamızı önermiş (Gazze olayları). Çok yoğun olduğum için bir cevap yazma fırsatı bulamamıştım. Arkadaşımızın adını hatırlamıyorum, fakat önerisinin uygulanması gerektiğini düşünüyorum. O arkadaşımız her kimse ona teşekkür etmek istiyorum. Bununla ilgili şöyle bir önerim var. Kendi isteğimizi imgeledikten sonra, imgelemeye devam edelim. Bu aşamadan itibaren nasıl bir çalışma yapacağımızı burada yazacağım. Gözlerin kapalı, derin ve ağır tempolu nefes al. Bedenini bağdaş kurmuş otururken gözünün önüne getir. Her nefes alışınla birlikte bedeninin yükseldiğini ve atmosferin dışına ulaştığını düşün . Sağında ve solunda birlikte bu çalışmayı yapan arkadaşlarınında seninle birlikte oturduğunu imgele, hep birlikte dünyanın etrafını sardığımızı düşün. Şimdi sağında ve solunda oturanlarla el ele tutuş. Herbirimizin el ele olduğunu imgele. Bu aşamadan sonra sevgi veşefkatın rengi olan pembe ışığın hepimizin yüreğinden aynı anda dünyaya aktığını ve dünyayı sarmaladığını imgele. Pembe ışık tüm dünyayı içine aksın. aklından sadece sevgi ve şefkat düşünceleri geçsin. yaklaşık 5 dk. bu durumda kalalım. Ardından hep bir ağızdan birbirimize teşekkür ettiğimizi imgeleyelim. Bedenimiz dünyaya inse bile ruhsal benliğimizin orada kalıp bu çalışmaya devam deceğini kendimize içimizden söyleyip, usulca gözlerimizi açalım. Artık, isteğimizi yazıya dökebilir ve huzur içinde uyuyabiliriz. Barış dileklerinde bulunmayın lütfen. Savaş kavramının olmadığı yerde Barış kavramı da olmaz. Sadece sevgi gönderin, sadece sevgi. Sevgiyle kalın, Bu gece buluşmak üzere Yurdahal |
bedenimiz atmosfer dışında ve dünyayı hepbirlikte sarıyoruz.956kçok heyecanlandım şimdiden.blissy çok güzel bir duygu olucak.imgelemede çok konsantre oluyorum ben arkadaşlar adeta orada o duyguyu yaşıyormuş gibi hissediyorum kendimi.dünyanın etrafında elele tutuşmak süpperrr....bu gece çok heyecanlı ve güzel bir enerji olucak. |
Çok az zaman kaldı Merhaba Yurdahal Hanım, Bende bu çalışmanıza katılıcam. Sevgili ışık'a yol göstermişsiniz. Bende yardımınızı istiyorum. Mesela ben yurtdışına ingilizce eğitimi almak için gitmek istiyorum. Bununla ilgili Nasıl bir olumlama ile yapabilirim. Tamam imgeleme yapabilirim. ama bu imgelemyi yaparken de doğru cümlelerle istemeliyim. Biliyorum çok az bir zaman kaldı. Teşekkür ederim. Sevgiyle kucaklıyorum. Aysun Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:22 AM. |