![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
olmayacagını düşünüp endişelendiğin için istemediğin şeyler gözünde canlanıyordur... öncelikle kendini rahat ettir iyice istediğin şeylere odaklan.. istemediğin düşünceler olursa iptal edip istediğin şeyleri düşünmeye devap et en önemli çalışma iptal çalışmasıdır... kötü birşeyler aklımıza gelince hemen iptal edip yerine hemen olumlu düşünce kalıbımızı oturtuyoruz... kolay gelsin isteklerin senin ve bütünün hayrına olacak şekilde gerçekleşsin.. sevgi ve ışığın daim olsun.... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı vitamin imgelemelerinde daha başarılı olmak istersen aşagıda verdigim link sana daha fazla yardımcı olacak .... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-imgeleme.html |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Çok teşekkür ederim canım benim... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı rica ederim efenim ne demek hepimiz biriz yardımım olduysa ne mutlu bana.... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yurdahal hanım ebruli de programda şu anda. bugün saat 15.28 de acil olmasını istediğimiz şeyleri imgelememizi söylüyor. hemen haber vereyim dedim. yanlış bir yere yazdıysam kusura bakmayın =)) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı yazı icin cok tesekkurler :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı TeşekkürlerO0 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı merhaba arkadaslar bende bu gruba katılmak istiyorum. hala persembe geceleri imgeleme yapıyormusunuz ? saat kacta ve herkes kendi istegine mi odaklanıyor? beni aydınlatırsanız sevinirim. sevgiyle kalın |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı cumartesi günü yüklü miktarda ki bi faturayı bulamadık. hafta sonuda hep aklımdaydı nereye gitti bu fatura diye. bugün işe geldiğimde her tarafı aradım yeniden, bulamadım . sonra bulduğumu imgeledim kapattım gözlerimi hayal ettim . arada aklıma geldi gün içinde malesef ama az öncce gönderlecek evrakları hazırlarken hiç aklımda yokken yani, buldum. nasıl mutluyum anlatamam. şükürler olsun RABBİME cilgin897 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı merhaba yeni üye oldum ve aranıza katılmak istiyorum çalışmalar devam ediyormu? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 AM. |