Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

ışıkk 09-01-2009 05:57 PM

tiriniticim birde şöyle birşey var, unutun demekteki amaç aslında "ne zaman olcak, acaba gerçekleşicekmi...vs." leri unutun demek bana göre..şöyle ki dileklerimizi bilinçaltımıza yerleştirmemiz için belirli bir zamanda geçmesi gerek.mesela Akın'ın dediği gibi 21 gün gibi.dileklerimizi diyelim ki sabah ve akşam ya da dün geceki çalışma gibi bir çalışmayla yazdık ve evrenden diledik.bunu dilerken zaten öyle bir ruh haliyle düşünmeliyiz ki olmuş gibi,evrene sonsuz güvenerek.onu bir daha yazabiliriz bunu yazarkende büyük bir güvenceyle yazıp bilinçaltımızlada kesinlikle olucağını evrenin bunu gerçekleştiriceğini hissedersek ve kodlarsak bu şekilde, zaten salıvermiş oluyoruz.o güvenin diğer adıda salıvermek bana göre.zaten böylece gün içinde kendiliğinden unutmuş oluyorsun,çünkü benim böyle bir dileğim vardı demiyorsun, böylece bu unutma kendiliğinden oluyor.

ben dileklerim aklıma geldiğinde "ben evrene güveniyorum.evren ben ne istersem verir" :)) diyorum ve içimi bi huzur kaplıyor.

sevgiler.

Pamukk 09-01-2009 08:30 PM

Arkadaşlar ve sevgili Yurdahal'cım mesajları şimdi okuyabiliyorum ve cevap yazma fırsatı buldum,dün akşam çok uykum olmasına rağmen sabırla yapacağımız çalışmayı bekledim ve uyumamak için direndim hatta bir ara hatırlıyorum gözlerim diken diken batmaya başlamıştı ve ne olur uyuyalım diye bana yalvarıyorlardı aa34

Sonra tam 12 de aranıza katıldım ,arkadaşlar çok büyük bir enerji oluşturduk bundan eminim çok büyük bir sıcaklık hissettim ve topluluğun içine girince bir anda kızlı erkekli karışık oldugumuzu gördüm :) İlk defa şunu hissettim farklı olarak , görsellemelerim ve isteğimi evrene göndermem çok hızlı şekilde oldu,normalde yaptıgım çekim yasası meditasyonundaki görsellemenin hızlı çekim halini yaşıyordum sanki,en son dünyanın etrafında elele tutuşmamız çok güzeldi ve kalplerimizden çıkıp dünyayı saran pembe ışıklar...

Çok güzel şeyler oluyor (olacakı iptal ettim :)))) arkadaşlar buna kalpten inanıyorum kiss3kiss3

ışıkyolu 09-01-2009 10:58 PM

çok harika bir geceydi,bende oturduğum yerde gerçekten uçtuğumu hissettim.bilinç dışı başım döndü.enerjiyi ve sizlerin varlığını hissettim.Yurdahal ve katılan arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.devamın da ben de varım........

aysun_mrt 14-01-2009 01:11 PM

Fazla merak iyi değil ama yinede sorucam?

Herkese Merhaba,

Sormamda bir sakınca varmı bilmiyorum? Yine de özür dileyerek soruyorum çok da merak ediyorum acaba dileği gerçekleşen varmı?

Teşekkür ederim.

Sevgiyle kalın,

Aysun

asya26 14-01-2009 01:29 PM

benim o gece üzerimde inanılmaz bi agırlık vardı uyumamak icin direndim, tam 00:00 da dilegimi imgelemeye calısırken icim gecmis.. bunu otururak mı yapmak gerekiyor acaba.. ben imgeleme sorunu yasayanlardanım bu yüzdn yatarken daha iyi yapabileceğimi düsünmüstüm.. neyse uyandığımda saat 00:30 du ve yine kolumu bile kıpırdatamıycak kadar ağırlık vardı üzerimde yani pek bisey anlamadım..

Pamukcum sen bunu cok iyi yapanlardandansın anladığım kadarıyla nasıl bir yol izledin, bana yardımcı olurmusun96kl

yurdahal 14-01-2009 01:40 PM

Alıntı "İsteyen daha sonra gerçekleşen dileğini paylaşabilir.
Gerçekleşmeyen dilek yoktur. Sadece gelmesi beklediğinizden daha uzun zaman alan dilekler vardır. Bu yüzden burada birbirimize "benim dileğim gerçekleşmedi" türünden yazışmalar yapmamalı, birbirimizin içine kesinlikle kuşku düşürmemeliyiz."

Arkadaşlar yukarıdaki yazıyı çalışmaya başlamadan önce yazmıştım. Bu kurala bağlı kalmamız önemli, eğer dışına çıkarsak içimize kısa zamanda endişe tohumlarını ekmeye başlarız. Çekim yasasında içine düşülen karadelik budur zaten.

Ayrıca çalışmaları ister oturarak, ister uzanarak yapmamız hiçbir şeyi değiştirmez. Unutmayın niyet önemli. Her birimiz kendimize göre farkındalığı kaybetmeyeceğimiz (uykuya dalmayacağımız) bir pozisyonu benimsemeliyiz. Bu arada bazen evrenle bütünleştiğimiz anlar da yaşayabiliriz. Bu anlarda zaman mekan kavramı kalmaz ve sadece mutluluk hissi ortaya çıkar (bu gibi durumları da uykuyla karıştırmamakta yarar var)

Arkadaşlar sorgulamayı bırakıp teslim olmak en verimli yoldur. Lütfen herhangi bir sorgulamaya girmeden yarın gece ne dileyeceğimiz üzerinde yoğunlaşalım.

Sevgiler
Yurdahal

ışıkk 14-01-2009 01:48 PM

sevgili Aysun ve Asya, yardım ediceğini umduğum iki alıntıyı kopyalıyorum12389
Aysuncum demişsinki dilekleriniz oldumu.buna cevap olarak 30 günlük çalışma (küresel mucize projesi)'dan bir alıntı yapayım.

"29 ncu Gün – Sabır ve Zamanlama

Evren ile birlikte çalışmakla ilgili hızla öğreneceğimiz iki şey, Evrensel zamanlamanın insanın zamanlaması ile aynı olmadığı ve sabrın gerektiğidir ve sabır çoğu zaman derslerimizin büyük bir parçasıdır. Hepimiz sabırsız olmaya eğilimliyiz ve her şeyin tam şimdi gerçekleşmesini isteriz, ama Evrensel yasalarla, enerji ve mucizelerle çalıştığımız zaman, şeylerin ilahi zamanlama ile gerçekleştiğini biliriz ve bu deneyimlemeyi istediğimiz zamanlama ile her zaman aynı değildir. Öğreneceğimiz bir şey, her şeyin doğru ve en mükemmel zamanda gerçekleştiğidir ve eğer süreci hızlandırmaya çalışırsak, korku ve şüphe ile sorunumuz olur. Bazen gecikme kılık değiştirmiş bir kutsamadır, olay gerçekleşene kadar onu fark etmeyiz. Ancak berrak olan bir şey vardır, Evreni zorlayamayız, onu acele ettiremeyiz ve onu gitmesini istediğimiz yöne itemeyiz. Çabalayabiliriz, ama sonuçlar istediğimiz gibi olmaz ve çok daha azı bile olabilir.
Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, ilahi zamanlamanın sizin yararınıza nerde işlediğini görebiliyor musunuz, belki bir şeyleri geciktiriyordur ve size başka bir şey getiriyordur? Nerede bir sabır dersi alıyor olabileceğinizi görebiliyor musunuz? Sabır nasıl beklemek gerektiğini öğrenmek ile ilgili değildir, gücümüze ve gereksinim duyduğumuz şeyi tam olarak doğru zamanda yaratmak için bizimle çalışan hayırsever bir Evrene nasıl iman edeceğimizi öğrenmekle ilgilidir."

sevgili Asya imgelemede sıkıntı yaşıyormuşsun belkibu yardımcı olur.bu da bir kitaptan adını bulursam yazıcam sadece bunu not almışımsad456

''imgelemeye başladığınızda kendiniz bizzat olayın içinde olun...kendinizi bir filmde izliyormuş gibi uzaktan izlemeyin...
imgelerken bir aynaya bakmadığınız sürece yüzünüzü görmeyin...bir çok imgeleme öğretisi kendinizi bir filmde görüyormuş gibi imgelemenizi öğretir ...
bu ise ağır işe yarar ve nadiren etkili olur...tıpkı günlük yaşamın içindeymişçesine hayal etmelisiniz...sokakta kendinizi yürürken imgeliyorsanız yüzünüzü, başınızı ve sırtınızı görmezsiniz...aşağıya bakıp bacaklarınızı, kollarınızı, ve tıpkı gerçek yaşamda olduğu gibi göğsünüzü görebilirsiniz''

sevgiler.

yurdahal 14-01-2009 01:52 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 281752)

sevgili Asya imgelemede sıkıntı yaşıyormuşsun belkibu yardımcı olur.bu da bir kitaptan adını bulursam yazıcam sadece bunu not almışımsad456

''imgelemeye başladığınızda kendiniz bizzat olayın içinde olun...kendinizi bir filmde izliyormuş gibi uzaktan izlemeyin...
imgelerken bir aynaya bakmadığınız sürece yüzünüzü görmeyin...bir çok imgeleme öğretisi kendinizi bir filmde görüyormuş gibi imgelemenizi öğretir ...
bu ise ağır işe yarar ve nadiren etkili olur...tıpkı günlük yaşamın içindeymişçesine hayal etmelisiniz...sokakta kendinizi yürürken imgeliyorsanız yüzünüzü, başınızı ve sırtınızı görmezsiniz...aşağıya bakıp bacaklarınızı, kollarınızı, ve tıpkı gerçek yaşamda olduğu gibi göğsünüzü görebilirsiniz''

sevgiler.

Sevgili Işık,

Çok güzel anlatmışsın.

Bu arada yukarıda bahsettiğin teknik özellikle NLP çalışmalarında kullanılan ve çok yararlı olan bir uygulama. Güzel bir öneride bulunmuşsun

Sevgiler

tiriniti 14-01-2009 01:53 PM

çaba

sevgili aysun mrt

Benimde daha gerçekleşmedi ama sihir yapmıyoruz ki canımmmm.... biraz sabırlı olmak gerekiyor :) İnanç ve devamlılık çok önemli Vücut kaslarını geliştirmek için nasıl sürekli antrenman yapıyorlarsa bizde burada beyin kaslarımızı geliştiriyoruz bir çalışmada olmadı aaaa bu iş olmaz demek yok tamammı? tezahür edene kadar sabırla inançla devam ayrıca harekete de geçmek lazım oturduğumuz yerde ne olabilirki çaba çaba çaba....

sevgiler

http://images.bigoo.ws/content/glitt...aneous_162.gif

saime1 14-01-2009 02:05 PM

eline sağlık, çok güzel olmuş, isterken bazan evrene ulaşma şeklimiz yanlış olabiliyor,isteklerimizi doğru şekilde iletme açısından arada bir böyle yazıları okumalıyız

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 AM.