![]() |
Ben bu çalışmayı aileme ve akrabalarıma anlattım.Sağolsunlar bana eşlik ettiler.Biz ailece,annem,babam,kızkardeşim,dayım ve teyzemle birlikte yaptık ve çok şükür hepimiz huzurluyuz. k8908 Onları çok seviyorum Umarım herkesin dilekleri en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde tezahür eder.Bidaha ki perşembe görüşmek üzere hoşçakalın..Sevgiler... t678 |
Yurdahal canım benim çok tşk ederim harika bi deneyimdi çok heycanlandım hele evrene ışık verirken süperdiy789 Hepinizin dileklerini sevgiyle destekliyorummm haftaya görüşmek üzereactionsmile |
evet çok güzeldi...956k ben radyoyuda açtım müziklerde benden olsun istedim ama söyleyemedim acile geldi haftaya artık...,sapkal89 sevgi ve şevkat yıldızları her zaman üzerimize yağsın teşekkürler....kiss3 http://web.ttnet.com.tr//users/cumhu...ges/yildiz.gifhttp://web.ttnet.com.tr//users/cumhu...ges/yildiz.gifhttp://web.ttnet.com.tr//users/cumhu...ges/yildiz.gifhttp://web.ttnet.com.tr//users/cumhu...ges/yildiz.gif |
haftaya unutmayin araya benide sikistiriverin sifa bulsun diye tsk ederim simdiden kamil:) |
güzel hislerinizi okumaktan duygularımı yazmaya fırsat anca buldum. esas biz sana teşekkür ederiz Yurdahal.çok çok çok güzeldi.gerçekten o enerjiyi hissettim.956k. özellikle siz arkadaşlarımı imgeledim,nasıl olucak diyodum ama çok kolay oldu enerjiniz sayesinde herhalde hepinizi yanımda hissettim..ellerinizi tuttuğumu hissettim.sonra pembe ışığın kalbimizden çıktığını ve dünyayı sardığını.sonra ellerinizi sıktım ve teşekkürler arkadaşlar dedim.blissy tüm arkadaşlarıma sevgiler.iyi geceleralk78 |
Harikaydı.Tüm dünya adına hepinize teşekkür ederim kiss3 |
Yurdahal ve bu akşamki çalışmaya katılan tüm arkadaşlar,hepinize teşekkürler.. Tüm dünya için en hayırlısı olacağına inanıyorum..İsteklerimi dile getirirken de sanki olmuşcasına bir rahatlık vardı içimde.Olup bitmiş,geride bırakmışım gibi. Farklı bir histi. |
blissy Harika bir akşamdı yurdahalcım canım ablam sana çok teşekkürederim ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürederim enerjiyi çok güzel hissettim melekleri yanımda hissettim helede dünyaya yayılan pembe ışık bir harikaydı sanki dünya pembe bir top halini almıştı sevgi baloncukları ile kuşatılmıştı harika bir geceydi çok teşekkürederim .... y789 Bu arada ben heyecandan 5 dk önce başlamışım ama sanırımki saat 00.00 dı ki herkesin enerjisini bedenimde hissettim enrji akımı oldu utananadam Gözlerimi açtığımda da 12.15 ti 20 dk sanki göz açıp kapancıya kadar geçti gibi hissettim zaman kavramını tamamen unuttum y789vs işte utananadam Sevgiyle kalın arkadaşlar |
Akşam misafirlerim vardı.Gözlerinin içine baktım gitsinler diyey789 hiç yapmadığım şey.... Ucu ucuna yetişebildim ama kaçırmadım blissy Ben tüm yorgunluğuma ve gün içinde aldığım tüm negatiflere rağmen kendimi çok iyi hissettim ..partysmiley Bu çalışmanın yararları olucağına inanıyorum. Ve yararlarını gördükçe paylaşalım lütfen.12389 Dün gece bir çok bir çok arkadaşımla birarada olduğumu hissettim .Samimi söylüyorum bu inanılmazdı. Sevgili yurdahala başlattığı için , hepinize yolladığınız enerjiden dolayı çok çok teşekkür ederim...Katılan tüm arkadaşlarımıda tebrik ediyorum.....alk78 sevgiler.... |
İlginç bir deneyimdi Sevgili Yurdahal, Dün gece çok ilginçti. Tüm hazırlıklarımı yaptım; müziğimi açtım, çalışma yapacağım odanın ışıklarını ve kapısını kapattım. Son dakikalara gelince meditasyon halini aldım. Tam o sıra kardeşim ve yeğenim pat içeri daldılar, TV'yi açmaya çalışıyorlar. Normalde o saatte uyur halde olurlar. Şimdi onlara sinirlensem bağırsam yapacağım çalışmanın bir anlamı kalmazdı. Hemen başka bir yere geçmeye çalıştım sakin bir yer bulana kadar 10 dk. geçmişti. Yine de çok çabuk meditasyona girebildim. Dileğimi imgeledim. Kafamda belirlediğim bir dilek vardı ama tam meditasyona girerken başka bişey imgeledim onu istedim. Daha sonra Dünyaya sevgilerimi yolladım. Ben imgeleme yapmakta normalde zorlanırım. Ama gecenin kerametindenmidir bilmiyorum, düşündüğüm şeyler teker teker gözlerimin önüne geliverdi. Dünyaya Sevgi gönderirken; pembe renkle bir lolipop şekeri gibi sardım ve teşekkür ederek hepinize sevgiyle gönderdim. Sevgiler Aysun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM. |