![]() |
Ya kaçırdım inanamıyorum,ben açtığımda kimse yoktu ben de yapmayacağız sandım,neyse bir daha ki buluşmaya........ |
bugün çok güzel haberler aldım arkadaşlar.sevinclio kadar mutluyum ki, herzaman öyleyimdey789şimdi uçabilirim.guitardün gece imgelememi çok güzel yaptım hissettim,yaşadım:) enerjiniz için teşekkürler.sizin güzel pozitif enerjiniz çok iyi hissettirdi kesin.Yurdahal'a ayrıca teşekkürler.956k sevgiler. |
agl34ilkgün dışında katılamamıştım kaçan haftalara üzüldüm...ama bundan sonra kaçırmam büyük ihtimalle... birde haberim var size ilk çalışmada dilediğim dilek gerçekleşti...f678h beni rahatsız eden o durumdan kolayca kurtuldum... darısı gelecekteki dileklerimin ve dilekte bulunan herkesin başına...sung66 teşkkrler... |
Sevgili Arkadaşlar, Bakın yavaş yavaş motivasyonumuzu artıracak, inancımızı kuvvetlendirecek yazılar yazmaya başlıyoruz. Yapılan çalışmanın işe yaramasından, gerçekleşmesinden daha motive edici ne olabilir ki... Haydi bu hafta Perşembe gecesi yine hep birlikte, niyetlerimiz için gönül birliği içinde olalım. Perşembe gecesi 00:00'da buluşmak üzere. Unutmayın haftada sadece on dakika, yani koskoca bir yılda sadece 8.7 saat... 2009 un sonuna geldiğimizde başarı oranının ne kadar arttığını gördüğümüzde bu kadar az zaman sarfederek neler başardığımızı anlayacağız. Sevgiler Yurdahal |
Çok güzel bir paylaşım çok teşekkür ederim :D |
Bende bu akşam sizinle beraber olacam, hepimizin dilek kapısı açık olsun bu akşam :) |
bu akşam ben de varım,hepimiz hedeflerimize en kısa zaman da ulaşalım.kendim için ve sizler için de istiyorum..mutlu haberler almak dileğiyle.. ne |
aksamı iple cekiyorum görüsmek üzere.... |
Sevgili Arkadaşlar, Ben bu akşam ve yarın akşam bir toplantı için İzmir'deyim ve bu gece çalışmamıza İzmir'den katılıyorum. İnternete bir daha bağlanmam mümkün olacak mı bilmiyorum, ancak bu gece sizlerleyim. İzmir'in güzel Ege manzarası ile meditasyonda sizlerle olacağım. Sevgiler Yurdahal |
arkadaslar yeriniz varsa bu akşam bende sizlerle beraberim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 AM. |