Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

Siyahça 28-05-2009 06:27 PM

Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

sayın Yurdahal;
nasıl yaptığınızı tam olarak anlatır mısınız? hep beraber dua etmek ya da imgeleme yapmak gibi mi?
nasıl olduğunu anlayabilirsem ben de katılmak isterim..(başka çare kalmadı, kendi başıma çekemiyorum parayı pulu!) sevincli

yurdahal 28-05-2009 07:11 PM

Arkadaşlar; bu bölümde yazılanları başından itibaren okuduğunuzda, zaten nasıl yaptığımız hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

Bu akşam hep birlikte:)
Sevgiler

Water_Nymph 28-05-2009 11:44 PM

redflowers geçmiş olsun iyi dileklerimiz ve pozitif enerjimiz seninle...bu akşam bende varım actionsmile yarın çok çok önemli bir görüşmem var her an hayatımın 1 yılı rezil de vezir de olabilir yapacagım görüşmenin lehime sonuclanması ile alakalı :( bendende iyi dileklerinizi lütfen eksik etmeyin arkadaslar

gülpor 28-05-2009 11:50 PM

blissyEkip hazırmı arkadaşlarsevincli,son enerji ayarları yapılsıny789parayı çekelim bu gece lütfeeenwink77

ESOS 29-05-2009 12:29 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464122)
Yetiştin Gülpor'cum sevincli Her Perşembe gecesi 00.00 da yapılıyor, yani tam gece 12.00 de.

Ben bu hafta katılamıyorum maalesef. Ama benim için de güzel şeyler dileyin olur mu?

Yarın Bursa Tıp Fakültesinde beyin emarı taramam yapılacak, güzel sonuçlar almak istiyorum. Dualarınızı, iyi dileklerinizi bekliyorum, sevgiyle kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle.

güzel sonuçlar alacağına eminim ......gözün aydın sonuçlar süper harika ..bunu düşün arkadaşım

ESOS 29-05-2009 12:41 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464176)
sayın Yurdahal;
nasıl yaptığınızı tam olarak anlatır mısınız? hep beraber dua etmek ya da imgeleme yapmak gibi mi?
nasıl olduğunu anlayabilirsem ben de katılmak isterim..(başka çare kalmadı, kendi başıma çekemiyorum parayı pulu!) sevincli

sevgili siyahça kendi başıma çekemiyorum parayı pulu dersen çekemessin çeken biri olarak sana tavsiyelerimi söyleyeyim . parayı iste ama niye istediğini belirt yani konuyu aç istiyosun ama ne yapacaksın değilmi..hatta bi kağıda yaz kendine bir banka defteri yap istediğin gibi doldur ama ne yapacağını da yaz ufaktan bi başla bakalım ben sana güveniyorum çekeceksin parayı yoksa burda olmazdın BAŞARILAR

sudem8 29-05-2009 12:42 AM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464236)
güzel sonuçlar alacağına eminim ......gözün aydın sonuçlar süper harika ..bunu düşün arkadaşım

Dualarımız seninle acil şifalO0ar diliyorum

ESOS 29-05-2009 12:48 AM

Alıntı:

Water_Nymph Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464223)
redflowers geçmiş olsun iyi dileklerimiz ve pozitif enerjimiz seninle...bu akşam bende varım actionsmile yarın çok çok önemli bir görüşmem var her an hayatımın 1 yılı rezil de vezir de olabilir yapacagım görüşmenin lehime sonuclanması ile alakalı :( bendende iyi dileklerinizi lütfen eksik etmeyin arkadaslar

VEZİR OLMAN DİLEĞİYLE TÜM GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN...

gülpor 29-05-2009 01:08 AM

sağlık sorunu olan arkadaşlara,bu gecenin enerjisiyle acil şifalar diliyorumkrz56
sevinclisonracığıma, para sorunu olan herkese bol para diliyorum arkadaşlar actionsmileiyi geceler

nilsoy 29-05-2009 02:06 AM

geç kaldım ama yinede yapacağım.... derdim malum kilolarım..
redflower cığım eminim beynin sitedeki paylaşımlar yüzünden pırıl pırıldır........(umarım emarı bozmazsın. ).... geçmiş olsun acil şifalar dilerim...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 AM.