![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı sayın Yurdahal; nasıl yaptığınızı tam olarak anlatır mısınız? hep beraber dua etmek ya da imgeleme yapmak gibi mi? nasıl olduğunu anlayabilirsem ben de katılmak isterim..(başka çare kalmadı, kendi başıma çekemiyorum parayı pulu!) sevincli |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Arkadaşlar; bu bölümde yazılanları başından itibaren okuduğunuzda, zaten nasıl yaptığımız hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Bu akşam hep birlikte:) Sevgiler |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı redflowers geçmiş olsun iyi dileklerimiz ve pozitif enerjimiz seninle...bu akşam bende varım actionsmile yarın çok çok önemli bir görüşmem var her an hayatımın 1 yılı rezil de vezir de olabilir yapacagım görüşmenin lehime sonuclanması ile alakalı :( bendende iyi dileklerinizi lütfen eksik etmeyin arkadaslar |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı blissyEkip hazırmı arkadaşlarsevincli,son enerji ayarları yapılsıny789parayı çekelim bu gece lütfeeenwink77 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Alıntı:
|
|
|
|
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı sağlık sorunu olan arkadaşlara,bu gecenin enerjisiyle acil şifalar diliyorumkrz56 sevinclisonracığıma, para sorunu olan herkese bol para diliyorum arkadaşlar actionsmileiyi geceler |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı geç kaldım ama yinede yapacağım.... derdim malum kilolarım.. redflower cığım eminim beynin sitedeki paylaşımlar yüzünden pırıl pırıldır........(umarım emarı bozmazsın. ).... geçmiş olsun acil şifalar dilerim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 AM. |