Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283)

saman 04-06-2009 10:56 AM

Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

bu akşam toplanıyormuyuz ?

forumda ve konularda yeniyim :)(: , bu başlığı yeni keşfettim, benim ilk deneyimim olacak..

bayşegül 04-06-2009 11:45 AM

saman hosgeldin
herhafta perşembe yi cumaya baglayan gece saat 00.00 da hep birlikteyiz
herkesin dilekleri kabul olsun.......

yurdahal 04-06-2009 12:24 PM

Toplanıyoruz tabii. Yine dileklerimizle ve iyi niyet temennilerimizle hazır olacağız saat tam 00:00'da.

Sevgilerimle
Yurdahal

hayat kadere inat 04-06-2009 12:53 PM

Oleeeeeeey bi kaç haftadır katılmıyordum ben dileğimi herkesin huzurunda açıklıyorum :biraz daha biraz daha herhafta azıcık daha kafayı sıyırıp her şeyi bi kenara atıp hayata bu taraftan devam etmek.silip bütün yaşananları iyi kötü128956

saman 04-06-2009 02:19 PM

bu harika :)

görüşmek üzere o halde

teşekkür ederim
sam :)(:

gülpor 04-06-2009 02:43 PM

Arkadaşlar!perşembe günlerini çok seviyorum,geçen hafta tüm varlığımla katılamadım ama bu hafta enerji ayarlarımı yapmaya başladım şimdidennsevinclibende isteğimi seçiyorumm...tayinimizin (bu ben ve ailemin isteğisevincli)istanbulaa çıkmasını seçiyooruuummcilgin897,hepimizin hayatında bolluk ,bereket ve bol paranın wink77,çoğalmasını seçiyoorummm,ayrıca sağlıklı olmayı tabii herşeyden önceesmil56,hepimize güzellikleerr...

ismira 04-06-2009 03:31 PM

Nihayet ben de katılıyorum bu akşam:)

Siyahça 04-06-2009 03:59 PM

benim için de para isteseniz be şekerler? borç gırtlağa dayandı!
kahvesmiley

sude naz 04-06-2009 10:10 PM

slm bende aranızda yeniyim gerçekten çok güzel olmuş emeğinize sağlık

yurdahal 04-06-2009 11:19 PM

Evet isteklerimizi hazırladık değil mi? Yaklaşık 45 dk.sonra hep birlikte çalışmamıza başlayacağız. Saat tam 00:00'da.

Bu hafta çalışmaya başlarken hep birlikte aşağıdaki imgelemeyi yapalım mı? Ne dersiniz?

Çalışmaya başlarken yavaş ve derin nefes alıp verin. Her nefes alışınızda bedeninize tepe çakranızdan bembeyaz ışığın girdiğini ve her nefes verişinizde bu ışığın bedeninizin içinde yayıldığını imgeleyin.

Birkaç nefesten sonra, tüm bedeninizden, özellikle avuçlarınızdan dışarıya bembeyaz bir ışık yayıldığını hayal edin.

Avuçlarınızı, birbirinden yaklaşık 15-20 cm mesafede, göğüs hizasında, avuç içleri birbirine bakacak şekilde tutun. Avuçlarınızdan akan ve çarpışan enerjinin gücünü imgeleyin. Bu ışık, enerji yaratım gücünde (çekim yasası) kullanacağınız malzemeniz olsun.

Bu çalışmayla yaratıcı enerjinizi harekete geçirmiş olursunuz. Bu aşamadan sonra isteklerinize odaklanın. Avuçlarınızın pozisyonunu meditasyon süresince değiştirmeyin.

Hepbirlikte aynı çalışmayı yaparsak, ortaya çıkan güç muhteşem olacaktır. Çünkü bedenlerimizden yayıldığını imgelediğimiz beyaz ışık, çalışma yapan tüm arkadaşlar arasında kuvvetli bir bağ oluşturacaktır. Ayrıca evrenden aldığımız bu enerji bizimle birlikte kalacaktır.

Sevgiler
Yurdahal

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:28 PM.